HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

Paaszondag in Pakistan: Moslim blaast zichzelf te midden van christelijke gezinnen op:  meer dan 70 doden, waaronder ruim 30 kleine kinderen – Al 600 miljoen christenen in meer of mindere mate vervolgd - ‘De antichrist’ en ‘de valse profeet’ zijn al lang aanwezig en actief: de islam en Mohammed

 
Volgens het Italiaanse Center for Studies on New Religions (CESNUR) zijn het afgelopen jaar wereldwijd zo’n 90.000 christenen vermoord vanwege hun geloof, waardoor christenen opnieuw met afstand de ergst vervolgde gelovigen ter wereld zijn. De daders zijn in overgrote meerderheid volgelingen van de ‘antichrist’ en de ‘valse profeet’.

 

Directer Massimo Introvigne zei dat waar vroeger atheïstische communistische regimes de grootste christenvervolgers zijn, dit nu islamisten zijn. Recent voorbeeld waren de islamitische bomaanslagen op Palmzondag in Egypte, waarbij 45 Koptische christenen omkwamen, en meer dan 100 gewond raakten. Ook volgens de autoriteiten werden deze aanslagen enkel gepleegd omdat het om christenen ging.

Afgelopen zaterdag voorkwam het Pakistaanse leger een grote terreuraanslag tegen christenen, die gisteren had moeten plaatsvinden. Toch blies op paaszondag een moslim terrorist zich op te midden van een groot aantal christelijke gezinnen die zich in een park in Lahore hadden verzameld. Meer dan 70 gelovigen, waaronder ruim 30 kleine kinderen, vonden de dood, en ruim 320 raakten er gewond.

De onderzoeksresultaten van het CESNUR komen overeen met die van het bekende Open Doors. Op hun ‘world watch list’ zijn 9 van de 10 landen met de ergste christenvervolgingen islamitisch, al wordt de nr. 1 positie nog altijd ingenomen door het Stalinistische Noord Korea. Van de top-50 zijn 40 landen moslimstaten, dus 80%.

600 miljoen christenen in meer of mindere mate vervolgd

Directeur Introvigne voegde eraan toe dat de 90.000 vermoorde christenen slechts het topje van de ijsberg zijn van de dagelijkse massale ernstige vervolgingen die vrijwel nooit het reguliere nieuws halen. Ook dat komt omdat het ‘maar’ om christenen gaat. Al zo’n 600 miljoen (!) christenen kunnen niet vrijelijk hun geloof belijden en beleven zonder het risico te lopen op vervolging.

In zijn Paaspreek herhaalde paus Franciscus dat er nu meer christelijke martelaren zijn dan tijdens de eerste eeuwen met christenvervolgingen door het Romeinse Rijk. Hij riep alle christenen op om hun vervolgde broeders en zusters te gaan helpen en te beschermen.

Jammer genoeg is Franciscus zelf te politiek correct en een te belangrijke figuur in de ‘Nieuwe Wereld Orde’ om de belangrijkste oorzaak van al die vervolgingen en martelaren rechtstreeks te benoemen: de islam.

Antichrist / Het beest / 666 = Allah, de valse profeet = Mohammed

Mogelijk nog triester is dat veel Westerse christenen aan eindtijd theorieën vasthouden die hen blind maken voor het feit dat ‘de antichrist’ geen enkele persoon is, maar een systeem, een ‘imperium’, een religieuze ideologie: de islam, en dat ‘de antichrist’ al lang aanwezig is en als een beest tekeer gaat tegen het christendom, iets wat ze met hun eigen ogen zouden kunnen aanschouwen, als ze het maar willen zien.

Met de profetische ‘beesten’ in de Bijbel worden zonder uitzondering (wereld)rijken bedoeld. Het laatste beest / wereldrijk ‘verschilt van alle andere’, omdat het niet om een rijk gaat dat door militaire veroveringen groot is geworden, zoals het Romeinse, maar om een grensoverschrijdende ideologie die door al zo’n 1,5 tot 2 miljard mensen wordt aangehangen, en die vrijwel geen enkele ruimte laat voor andere gelovigen en andersdenkenden.

Het is de islam die in naam van ‘het beest 666’  (het meest heilige getal van Allah) en zijn ‘valse profeet’ Mohammed bezig is het christendom uit te roeien, iets dat in Irak, Syrië en de Palestijnse gebieden al bijna is gebeurd. Voor christenen die tegenwerpen dat deze in de Bijbel voorzegde ‘valse profeet’ allang dood is: u gelooft toch ook dat Jezus Christus nog steeds leeft, ook al is Hij al bijna 2000 jaar niet meer op Aarde? Op dezelfde manier dienen ook de profetieën over de ‘valse profeet’ te worden gelezen. Het maakt daarom niet uit dat het niet om een ‘in den lijve’ aanwezige persoon gaat, omdat deze valse profeet door meer dan 1500 miljoen moslims wordt gevolgd en gehoorzaamd alsof hij nog steeds leeft en in hun midden is.

De uitroeiing van de twee getuigen

De realiteit van Pasen 2017 is dat honderden miljoenen christenen reeds door de antichrist en zijn valse profeet worden bedreigd en in meer of mindere mate vervolgd. Ieder jaar worden zo’n 90.000 tot 100.000 christenen vermoord vanwege hun geloof in het evangelie van Jezus Christus. Niet alleen de Bijbel (Openbaring 11), maar ook de islam zelf zegt dat het als ‘een beest uit de afgrond’ (/ aarde) zal opkomen en de wereld zal overwinnen, in het bijzonder de Joden en de christenen (de twee getuigen van God op Aarde).

Jezus Christus opnieuw gemarteld in tal van zijn volgelingen

Het wordt naar mijn mening de hoogste tijd dat een groot deel van het Westerse christendom ogenzalf koopt (Opb.3:18) om te kunnen zien dat niet zij de enige juiste catechismus of het ‘volle (pinkster)evangelie’ hebben en daarom zo ‘rijk’ zijn, maar dat zij al die tijd arm en blind zijn geweest voor hun eigen Heer en Heiland, die ‘as we speak’ in tal van zijn kinderen opnieuw gruwelijk wordt gemarteld, net zoals Hem dat zelf werd aangedaan pal voor en tijdens Zijn kruisdood.

Uiteindelijk zal de hoop op de belofte van de Opstanding, zoals die gisteren werd gevierd, overwinnen, en zullen alle zieke, arme, gevangen gezette, gemartelde en vermoorde getuigen hun eeuwige beloning krijgen. Aan degenen die dit op Aarde niet hebben hoeven meemaken, zal door de teruggekeerde Messias worden gevraagd wat zij binnen hun eigen vermogens voor hun broeders en zusters hebben gedaan (Matt. 25: 31-46 / Matt. 7:21-23).

Laat dat onze overdenking voor deze Paasdagen* zijn.

 

Xander

* Enkele dagen later geplaatst i.v.m. ziekte. Het korte berichtje van gisteren is door een 'invalkracht' geplaatst. 

Hartelijk bedankt voor al uw beterschapswensen en uw betrokkenheid.17-4-2017 23.43 u.

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Ultimate op 17-04-2017 15:39

Ik wens je een snelle genezing toe Xander en dit artikel is de zuivere waarheid.

Ultimate op 17-04-2017 15:40

Dit artikel is de zuivere waarheid Xander, ik wens jou bovendien een goede gezondheid toe.

Ahava op 17-04-2017 15:48

Xander, een voorspoedig verder herstel van krachten toegewenst. En dank voor dit artikel ook weer.

Jose op 17-04-2017 16:19

Sterven in de weet dat je geloof je redt is meer  waard dan te blijven leven in de weet dat je hele leven een grote leugen is geworden en je daar voor bewust voor gekozen hebt ,klakkeloos aangenomen zonder te onderzoeken.

Christenen weten waar ze voor staan,weten dat wanneer zij het leven verliezen  ,dit geen eind is maar uiteindelijk een nieuw begin met de schepper.goed en kwaad staan zij aan zij en u mag de keuze maken wat uw deel daar in is of wordt.

Uiteindelijk herken je de mens aan zijn daden,niet aan wat zij zeggen of schrijven.

De meesten zijn zoekenden of negeren juist hun afkomst,dat groter geheel,of pinnen zich vast aan wat dan ook,ver van de waarheid ,ver van onderzoek en laten zich leiden door angst en niet door liefde.

Dat de islam een religie is zonder godelijke kern is vannuit het prille begin een feit,het doen alsof is het net niet zijn, en dus een bijna copy van wat wel de waarheid is. Dat 2000 jaar eerder in de bijbel staat dat het beest en zijn getal 666 te begrijpen zal zijn voor wie naar de waarheid zal zoeken,is het nu niet moeilijk meer wetende waar 666 voor staat in de islam.

We hebben het over de religie niet over de mensen,mensen zijn zondig zowel zij als u en ik,maar uiteindelijk gaat het erom wie je vergeving geeft wanneer je erom vraagt en wie je zijn woord heeft gegeven wanneer je erom vraagt.Dat dit soort feestdagen gebruikt worden om bloed te vergieten kan enkel vanuit de geest komen die duivels is.

Wanneer je Abraham erkent Moses ook maar Jesus enkel als een profeet ziet en niet kunt accepteren dat dat gods zoon was die voor ons allen(zonden) is gestorven en opgestaan zoals hij het ons eerder vertelde zal een religie die ongeveer 600 jaar na Christus plotsklaps ontstond mogen blijven bestaan zolang het duurd en zolang als dat god het toelaat.

Pasen zal nooit afgepakt kunnen worden,pasen is een blauwdruk van onze geschiedenis,van een stuk zoals god ons lang geleden verteld heeft dat zou geschieden.

Pasen is van ons allemaal!

 

 

ieznogoedh op 17-04-2017 16:46

dit nu islamisten zijn

Islamisten? Gewoon moslims! Niks islamisten. Islamisten bestaan niet.

Moslims, de een wat gekker dan de ander, maar allemaal aanhanger van dezelfde doodscultus.

PS Van harte beterschap

Michaël ;-{> op 17-04-2017 17:07

Mooie woorden Xander. Ook ik wens je een voorspoedig herstel toe!

ps Ook hier in Nederland worden mensen vervolgd, vals aangeklaagd, vals veroordeeld en geterroriseerd omdat ze Christen zijn, de waarheid niet mogen zeggen en juist zwijgplicht krijgen. En dan ook nog juist uit een hoek waar je het niet van zou verwachten, zoals altijd. Ik spreek uit eigen ervaring en zal niet zwijgen. Het is tijd.

Hubo op 17-04-2017 17:09

In ieder geval een goede gezondheid toegewenst.Zelf wil ik er niet aan meedoen de Islam te benoemen tot de bron van alle kwaad.Ik geloof daar niet zo in,maar het is wel duidelijk dat krachten zijn opgeroepen,waar we nog niet zomaar van af zijn.We zullen wel zien waar dat verder op uit loopt.Ik denk dat ik dat zelf wel niet meer zal meemaken.En hier gebeurt er dan zo nu en dan nog wel eens iets,maar de angst en onzekerheid waarin we hier leven,is natuurlijk niets vergeleken bij wat mensen daar in hun dagelijks leven meemaken.

Eelke Piers op 17-04-2017 17:12

.........Mogelijk nog triester is dat veel Westerse christenen aan eindtijd theorieën vasthouden die hen blind maken voor het feit dat ‘de antichrist’ geen enkele persoon is, maar een systeem, een ‘imperium’, een religieuze ideologie:

Mogelijk is het nog triester dat er mensen zijn die de Bijbel nog meer geweld aandoen door deze anders uit te leggen dan dat er geschreven is.

De antichrist is een mens met een naam waar je het getal 666 van kunt maken. Ik weet niet of je de joodse of griekse getalswaarde moet aanhouden maar met beide methodes kan ik van Allah en Mohammed geen 666 maken.(Openbaring 13:18 Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.

De hele redenatie klopt dus niet

sonja op 17-04-2017 17:13

Beterschap, Xander!

Elisabeth-Anna op 17-04-2017 17:29

Hubo 17.09

U denkt dat u het niet meer zal meemaken?

Ik wil niet veel zeggen maar ik denk dat u-wij er al middenin zitten.

Yerik op 17-04-2017 17:36

@ Xander.Van harte beterschap toegewenst!!Met het artikel ben ik het niet helemaal eens (denk bijv. aan Openb. 13:17), maar ik laat je in jouw waarde en stel jouw stukjes bijzonder op prijs. Maar dat weet je zo langzamerhand wel eens (lik, lik, lik, aai, aai, aai, slijm, slijm, slijm)

@ ieznogoedh op 17-04-2017 16:46Helemaal mee eens!Mensen die een dergelijk geloof belijden en daarin dood, verderf, hel en verdoemenis uitspreken tegen andresdenkenden blijven onze vijanden. Zíj kiezen daar duidelijk voor, niet wij. Alleen moeten wij ons voorbereiden, geestelijk maar ook lichamelijk.

Pieter A Meijer op 17-04-2017 17:38

Shalom Xander;

Jammer dat u weer ziek bent. Hopelijk wordt u snel weer beter.

Moge de Eeuwige u na bij zijn.

Dank voor uw goede artikelen waar ik (en vele anderen) mooie en wijze lessen door kreeg.

Shavuah tov.

maria op 17-04-2017 17:50

Hubo op 17.09

Kijk een op You Tube wat daar staat vermeld voor 23 september a.s.

Esther op 17-04-2017 18:04

Ook van mij, beterschap Xander. Dat u weer gauw de oude bent. En nu ga ik even dit aangrijpend artikel lezen.

Liefs, Esther.

Semper paratus op 17-04-2017 18:37

Beterschap Xander!

Pieter A Meijer op 17-04-2017 18:49

Eelke Piers;

Shalom.

Mogelijk is een blik op het Hebr. schrift (alev-vav) een optie. Zelfs de enige optie. Twee letterwoorden zijn dan van toepassing.

Nl. de Samech (2) en de Vav.         Dus: Samech-- Vav-- Samech.

                                                             60         6        60

De 'nullen' vallen af. Blijft dus over:           6          6         6

Het Hebreeuwse woord voor paard:           S          U         S

Mogelijk ook/tevens voor ruiter.

Shavuah Tov.   (gordr week).

Bambi op 17-04-2017 19:29

Beste Xander,van harte Beterschap. 

We missen je allen!! xx

Maitreya op 17-04-2017 19:38

Vandaag zag ik nog wat christenen een zoekspel doen in de natuur waar ze bijna totaal blind voor zijn. Veel kinderen met een brilletje. Schooltje spelen. De vader sprak uit '9' alsof hij de oplossing had gevonden, hij was volledig gefascineerd. Ze waren met paaseieren bezig. Vorig jaar op een idyllisch plekje kwamen dezelfde soort families, er stonden zonnebloemen en alleen de christelijke kinderen maakten ze helemaal kapot. Ze namen pitten mee die ze gelijk daarna weer weggooiden. Het was dwangmatig. Willen de christenen zichzelf redden dan zullen ze diepgaander bepaalde leerstellingen moeten bestuderen die ze klakkeloos hebben aangenomen, en nadenken over de betekenis van geloof. Ik geef toe dat dit proces ruig verstoord is door de controverse met de islam waardoor iedereen niet alleen maar stilstaat maar teruggegaan is naar de middeleeuwen. De staat probeert er grip op te krijgen net als in India, door de moslims een beetje bezig te houden zonder racistisch te zijn. Vandaar al die onzinpolitiek.

Tom Hendrix/Seneca op 17-04-2017 20:00

De Openbaring van Johannes op Patmos, is nu realiteit geworden! Beterschap moderator.

Menyhert op 17-04-2017 20:30

Goed stuk.

Ik hou het ook voor goed mogelijk dat we al een heel stuk verder in de eindtijd zijn dan de meesten denken.

In de grote verdrukking leven en het niet zien of doorhebben, dit lijkt heel sterk op de "begintijd": Jezus staat te midden van de joden, maar de meesten hebben niet door dat het de Messias is. 

Het kan dus heel snel afgelopen zijn, veel sneller dan de meesten denken.

Beterschap!

tante Betje op 17-04-2017 20:30

@ Maitrya, je zegt.... Willen de christenen zichzelf redden dan zullen ze diepgaander bepaalde leerstellingen moeten bestuderen die ze klakkeloos hebben aangenomen, en nadenken over de betekenis van geloof.

Wees eens wat specifieker.....welke leerstellingen bedoel je....en vergissen Christenen zich erin, dat ze denken zichzelf niet te kunnen redden, maar er iemand is die groter is dan de mens ,om die redding te bewerken?  Christenen geloven dat ze al gered zijn, door Jezus Christus...hebben we dat niet goed begrepen dan...en hoe moet dat nu verder...hoe moeten we dan gered worden  volgens jou?   ik ben benieuwd naar je antwoord....

Rebellio op 17-04-2017 21:01

Van harte beterschap gewenst Xander.

Zo'n moment bewijst weer hoe snel je dingen voor gewoon aanneemt, elke dag een artikel...

anora op 17-04-2017 21:04

Beterschap Xander, dat je maar weer snel 'boven jan' mag zijn!

Rebellio op 17-04-2017 21:10

Las net een artikel in Elsevier: "...Alleen de externe dreiging zal de helft van de bevolking die tegen Erdogan is, dwingen om niet in opstand te komen. Alle oorlogen en conflicten zijn meer dan welkom voor het regime van Erdogan. Desnoods gaat hij zelf conflicten organiseren. Omdat Erdogan slechts als sultan van de noodtoestanden kan regeren. De permanente noodtoestand, de permanente oorlogsdreiging zal het volk nog meer afhankelijk maken aan Erdogan..." Dit is dus nog maar het begin.... http://www.elsevier.nl/buitenland/blog/2017/04/de-republiek-van-turkije-heeft-verloren-van-een-despoot-492527/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2017-04-17|Liefde_voor_despoot_is_Turkse_republiek_fataal_geworden&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_17apr17

Maar we heben een opdracht: "Gaat dan henen, maakt al de volken tot mijn discipelen en doopt hen in de naam des Vaders en des Zoons en des Heiligen Geestes en leert hen onderhouden al wat Ik u bevolen heb." (Mat.28:19) Houdt moed, want :"...dit evangelie van het Koninkrijk zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken, en dan zal het einde gekomen zijn." (Mat.24:14)

Rolf op 17-04-2017 21:23

@Eelke Piers op 17-04-2017 17:12

Het volgende is een interessante website over de herkomst van 666 en over wat Johannes precies voor symbolen gezien heeft in zijn openbaringen, die symbolen leken op de griekse letters Chi, Xi en Sigma. Het is een lang verhaal met veel bijbelteksten, verklaringen en plaatjes en is goed doordacht. 

http://www.wimjongman.nl/artikelen/docu-islam-antichrist/Islamitische%20antichrist-boek.html

Deze website kwam ik hier eerder tegen in een van de commentaren. Ik vond het belangrijk om nog een keer te tonen. 

Rolf op 17-04-2017 21:26

Hij riep alle christenen op om hun vervolgde broeders en zusters te gaan helpen en te beschermen

En daar komt die Paus nu pas mee. En eerst telkens maar vertellen dat we zoveel moslims moeten binnenhalen en dat er een Chrislam moet komen. 

Kwamvanrechts op 17-04-2017 21:47

In Openbaring van Johannes staat in hoofdstuk 13 vers 18 het getal 666. Als je zoekt naar de Griekse vertaling, te vinden op www.scripture4all.org/onlineinterlinear/NTpdf/rev13.pdf, zie je dat daar iets staat in de vorm van XEC. Dit zijn 3 karakters die Johannes door kreeg en zo goed als mogelijk heeft opgeschreven omdat dit voor hem onbekende karakters waren. Als je deze karakters een kwart slag naar links draait zodat deze boven elkaar komen te staan, komen deze karakters overeen met Arabisch schrift en dienen van boven naar beneden te worden gelezen. Vertaald is dat "In naam van Allah, er zal jihad zijn". Deze 3 karakters zijn in het Grieks te lezen als 666, niet toevallig het heilige getal in de islam. Het is duidelijk, voor mij althans, dat dit een waarschuwing inhoudt voor de opkomende islam in de eindtijd.

Verdere informatie is ook te vinden op www.1913intel.com/2012/08/20/going-from-greek-666-to-in-the-name-of-allah-2/

En verder wens ook ik natuurlijk beterschap voor jou, Xander.

Anna op 17-04-2017 22:06

Xander beterschap. ! Ik hoop dat U voor ons nog vele goede en mooie artikele kunt plaatsen in goede gezondheid.

Dit bovenstaande. De antichrist is volop onder ons aanwezig. Er zijn al vele antichristen gekomen en gegaan.... maar uiteindelijk zal het een climax bereiken met een mens van " wetteloosheid" zo Paulus hem noemt. Ook de grote machtsblokken van landen zijn een profetisch gebeuren.... ( de NOW en een groot rilieus blok de chrislam!!! ) De hoer zal immers het beest berijden... dit is een profetie dat de wereld samen zal gaan met de valse religie.... we zien het voor onze ogen ontwikkelen......

We leven duidelijk in een tijd van grote verdrukking en vervolging.... en dat gaat maar door en wordt steeds gewelddadiger.... dit is voluit Bijbels ; naar mate het einde nadert zal de verdrukking toenemen........ in de Bijbel wordt hierover duidelijk geprofiteerd.... we lezen over het einde der tijden  in de profeet Daniël maar ook over het laatste der dagen........ die zijn al ingegaan bij de geboorte van Jezus en Petrus sprak hier over in zijn Pinkstertoespraak maar er komt ook nog een laatste ure.......  En het zou wel eens kunnen zijn dat we daar heel dichtbij zijn...... het lijkt wel vijf voor twaalf te worden op Gods " wereld tijdklok"

En gezien de toespraak die Jezus zelf heeft gehouden op de olijfberg gezeten in Math 24 en hij openlijk sprak met zijn dicipelen waaraan zij het einde der tijden konden herkennen, lijkt het dat we hier niet ver meer vandaan zijn...Jezus sprak over oorlogen en rampen en ziekten en vreselijke Natuur  verschijnselen en dan zegt hij. Nog is het einde niet  heft uw ogen op naar de hemel en weet dat de tijd nabij is.....  dat is nu 2000 jaar geleden.......... de tijd dat het evangelie over de hele wereld is gegaan raakt voorbij, de wereld is met de moderne communicatie middelen heel klein geworden...... mensen komen door TV of computers in aanraking met het evangelie en gaan zo Jezus volgen....( Iran!) .. ... want dat is ook z' on teken van de eindtijd, het woord van God zal in het laatste der dagen zeer snel gaan.... maar dit is dan wel een positief teken. Het evangelie moet aan alle volkeren verkondigd worden...... en dit lijkt nu voltooid te zijn....

Een tweede positief teken  is het herstel van de olijfboom... en met de olijfboom wordt Israel bedoeld, al vanaf 1948 is dit volk als Natie opnieuw geboren.... ( opmerkelijk 3 jaar na de holocaust) ( 3 dagen / jaren na de afschuwelijk moord op Zijn volk laat God zelf zien dat hij Zijn oogappel niet vergeten is en komen de dorre doods beenderen  tot leven..... Dat volk wordt op 14 mei  1948 op èèn dag geboren( profetisch!) en dat volk werd meteen door alle omliggende landen aangevallen maar God was daar ; en het volk hield stand........Dit volk, deze vijgeboom bloeit nu al bijna 70 jaar ( een generatie!!!ook opmerkelijk) En dan zegt Jezus deze generatie zal niet voorbij gaan voordat dit alles is geschied.....Over dit laatste is momenteel veel discussie...... maar de generatie van de apostelen hebben de verwoesting van de tempel mee gemaakt dat hadden ze nooit gedacht, ze gingen ervanuit dat Jezus meteen Koning zou worden maar ook de discipelen hebben moeten vluchten..... Het evangelie moest eerst aan alle volken worden verkondigd dit had God immers al aan Abraham beloofd......     .( in u zullen alle volken des aardrijks  gezegend worden ) Maar nu, het herstel van de vijgeboom dit duurt na 2000 jaar Romeinse ballingschap, nu ook al een generatie..... zou dit kunnen duiden op de spoedige komst van Jezus in grote heerlijkheid en majesteit????? Op de wolken des hemels  gelijk Hij opgevaren is???? want de verdrukking en de antichristen zijn al volop aanwezig... alleen de mens der wetteloosheid ontbreekt nog maar zijn regerings tijd   zal ingekort worden want anders zal niemand het overleven....(  3,5 jaar zal zijn regering zijn Daniël !  )  En dan...... zal Jezus met de adem zijner mond deze antichrist doden ..... En dan zal Jezus zichzelf openbaren , vergezeld van de miljoenen  gezaligden,  zo Zal hij  naar Jeruzalem komen met grote macht en heerlijkheid.....en dan zal hij zichzelf in volle macht en majesteit en heerlijkheid als Koning aan zijn volk, zijn broederen openbaren ( daarom keren de joden terug naar het beloofde land, ze gaan hun Messias ontmoeten ......en dan zullen hun ogen geopend worden en zullen  ze rouw om hem bedrijven dan zal Gans Israel zalig worden, en dan  zal hij rechtspreken en de schapen volkeren van de bokken volkeren scheiden, en vanuit Jeruzalem zal Jezus gaan regeren op de troon van zijn vader David daar zal hij zitten.... Zoals beloofd was door Gabriel aan Maria zijn moeder......Ons wacht samen met Israël een machtige toekomst.... Want wij, gelovigen uit de heidenen zullen Jezus vergezellen als hij terug  komt naar zijn  volk, naar Jeruzalem naar deze wereld.......geweldig wat een groots plan God nog voor ons heeft....

Wij  in west Europa komen er tot op heden met verdrukking en vervolging nog redelijkheid van af... Ik dank God hiervoor... dat mijn wiegje in Nederland stond en niet in Saudie Arabië of zoals het artikel hierboven vermeld ; in Pakistan......alhoewel we in geheel west Europa een wankel politiek stelsel hebben met veel onvrede ( dit wijst ook op het einde, want de wetteloosheid zal toenemen) en de komende regering zal waarschijnlijk  nog minder rekening  gaan  houden met God en Zijn geboden.....( wet voltooid leven !!) En dit laat God nooit ongestraft.....Hij zend ons nu al een " andere god ( Allah) " en laat ons daarmee zien dat wanneer we Hem, God verlaten we moeten vrezen voor onze vrijheid in Christus.....en dat hiermee de verdrukking sijpelend binnenkomst in een van oorsprong Christelijk Godvrezend land..... Ik vraag u Mee te bidden voor ons  land en volk en dat onze vrijheid van God te loven en te prijzen mogen behouden en niet " afvallig " worden.... Shalom en Gods zegen Allemaal. 

Maitreya op 17-04-2017 22:07

tante Betje op 17-04-2017 20:30

Ze denken te snel dat ze gered zijn alleen door de naam van Jezus te herhalen. Dit zijn dogma’s. Hoewel simpel geloof bescherming lijkt te genieten door een hogere macht. Het protestantisme heeft de Bijbel al opengegooid en toegankelijk gemaakt voor het publiek. Op dit soort ontwikkelingen bestaat een vervolg en wel dagelijks. Ze moeten zelfstandig en kritisch leren denken. Maar ze zijn bang dat het object van hun geloof dat niet aankan, daar is hun geloof dus gebrekkig in. Simpele definities bestuderen kan al veel goed doen. De Bijbel is een spiritueel boek. Subjectief en objectief zou je kunnen vergelijken met spiritueel en materieel. Als zo’n boek in de materie bestaat (het verschil tussen de Bijbel en de bijbel), dan is de waarde ervan allegorisch. Symbolieken kan men bestuderen. Geloof in jezelf is van hulp zo niet het doel. Het boek probeert aan te duiden dat we een spirituele oorsprong hebben en een toekomst, en dat het verhaal van onze cultuur oud is ten teken dat het doorloopt en dat bepaalde dingen cyclisch zijn, dus steeds terugkomen. Nemen we Openbaring. Hier spreekt een waarschuwing uit. Het aannemen als gegeven is het paard achter de wagen spannen. Hier ligt ook het probleem van de constatering dat er in de Bijbel meer geweld voor zou komen dan in de Koran. Het gaat om het motief, wat je ervan kunt leren. Net zoals met films of theater die niet allemaal bedoeld zijn om te imiteren. Integendeel. Daarom iemand die genoeg geloof in zichzelf heeft zal minder snel gaan imiteren, en in plaats daarvan proberen de redelijkheid te vinden. Met andere woorden we kunnen ook iets leren van de fouten die gemaakt zijn zoals alleen al in de Bijbel beschreven of we worden deel van die fouten.

Stan op 17-04-2017 22:09

Ik zou het even links relativeren.Jaarlijks vallen er 1,25 miljoen verkeersdoden.

johan op 17-04-2017 22:10

vlak de vervolgingen door de roomse kerk niet uit, daarbij vergeleken is isis kinderspel

Eelke Piers op 17-04-2017 22:32

@ Samech-- Vav-- Samech.

Mag ik wat toelichting? Wat moet ik met: Samech-- Vav-- Samech. ?  Ik zie geen verband met Moh of Allah. Dat dat 666 is dat is duidelijk.

Maitreya op 17-04-2017 22:33

De belangrijkste crisis in het menselijk bewustzijn is het onderscheid tussen subjectief en objectief waar vroeg of laat iedereen persoonlijk mee te maken krijgt. Het ene of het andere uitsluiten is de kern van het dogma. Het is absurd. De makkelijke weg waarbij beide verloren raken. Dat is waar we staan, want ons materiële (voort)bestaan is evenzeer in gevaar als ons spirituele (voort)bestaan.

Eelke Piers op 17-04-2017 22:35

@ Pieter A Meijer op 17-04-2017 18:49

@ Rolf op 17-04-2017 21:23

@ Kwamvanrechts op 17-04-2017 21:47

Bedankt voor links en uitleg. Heb weer veel te leren.

Lynx op 17-04-2017 22:37

Xander van harte beterschap.

Lynx op 17-04-2017 22:43

666=ook www.

Mark S. op 17-04-2017 22:48

De AntiChrist is een mens. De Valse Profeet is een mens. De tijden zijn altijd al slecht geweest, de gehele geschiedenis door en zijn nu nog steeds slecht. De islam is een slechte en onderdrukkende religie maar dat staat verder los van de AntiChrist en de Valse Profeet die beiden nog moeten komen. Slechte religies en ideologieen hebben we de gehele gesciedenis door gehad. Hebben al miljoenen en miljoenen mensenlevens gekost. Evenals natuurgeweld en ziektes al miljoenen en miljoenen mensenlevens hebben gekost.

Alleen het Jodendom als voorloper van het Christendom en het Christendom zijn goed. De Tekenen van het Einde der Tijden zijn er altijd al geweest (Paulus schrijft er ook al over) en zijn er overduidelijk nu nog steeds. De Christenen worden onmiskenbaar zwaar vervolgd in deze tijd.

Jezus zei over zichzelf o.a: Ik ben de Weg, de Waarheid, en het Leven. Ook: De Verrijzenis en het Eeuwig Leven. Dat is wat ik ook geloof.

Beterschap Xander en dank voor je artikelen en ook een Zalig Pasen!

Qromwel op 17-04-2017 23:44

Mark S. op 17-04-2017 22:48: Net als alle andere religies buiten het Christendom loochenen ook de Joden de Zoon!

Niet alle Joden, steeds meer Joden komen tot inzicht en erkennen Jezus. Mod.

h f k op 17-04-2017 23:56

iron maiden zong er in de jaren 80 al over .666 the number of the beast. Komt allemaal uit.Myn god wat voor wereld leven we vandaag. Ik heb 2 Bloedjes van kleinzonen. De oudstee van 7 Vroeg me deze week Oma geloof jy in god?Ik ben als kind  luthers opgevoedt.Ik had even moeite met het andwoord .Nooit gehad.Myn antwoordt was ja.Zyn antwoord. pappa gelooftniet in god .Mamma wel. Terwyl pappa( myn zoon) niet meer geloofd.Het geloof wordt je in deze huidige wereld afgenomen.Want laten we wel zyn, hoe kan een god  deze ellende toestaan? Dan denk ik .God heeft het verloren tegen de satan. Of toch niet. We zullen het zien.Ook al voelt het nu anders.Dan denk ik God leeft. Hy zegd het in klein kind. Dan U wel God dat U myn twyvel weg neemt

De Terugkeer op 18-04-2017 00:16

Hallo Xander! Ziek? Da's niet de bedoeling hoor! Heel veel beterschap gewenst...snel weer De Terugkeer☺

Bundy op 18-04-2017 00:36

Ten eerste wens ik de moderator van harte beterschap , maar ben het met hem oneens dat de anti-Christ geen persoon is .       

De rest van uw post  omtrent de persoon van de antichrist met insinuaties - laster-  is er doorheen geglipt. Verwijderd. Mod.

Maitreya op 18-04-2017 05:13

tante Betje op 17-04-2017 20:30

Zoals ik zei is de crisis tussen subjectief en objectief persoonlijk, dat is omdat de mens een individuele ziel is. Een zonnescherm helpt dus niet.

Een van de belangrijkste dingen voor christenen is meer respect voor de natuur ontwikkelen en ook op een receptieve manier. Hetzelfde dogma dat menselijke verhoudingen verdort is de mechanische houding naar de natuur. Waarschijnlijk vanuit de culturele gewoonte om die te exploiteren (net zoals geloof is geëxploiteerd). Exploitatie werkt nu door de groep van de individu. De democratische idee van de meerderheid die dat recht zou hebben, ook een dogma (en een illusie): de weerstanden van de meeste mensen naar de individu gaan over de alleenheersers uit een ver verleden. Niet erg realistisch en actueel. Er zit meer in de natuur dan oppervlakkig wordt verondersteld, en mensen worden er alleen maar armer van. Velen zijn al zo, en hebben niets van enige waarde in zich ontwikkeld om dienstbaar te zijn aan God. En de mens is uitverkoren medeschepper te zijn. Hierin ligt zijn unieke kans. Bovendien is het de manier om de intuïtie te ontwikkelen om de innerlijke kant daarvan te begrijpen en contact te krijgen met de kracht die van God is. Zonder dat ontstaat de doodsheid van het dogma. Zelfs over zon of geen zon denken mensen dogmatisch. Ze denken nu in termen van zonuren en uitjes alsof het ging om een baan van 9 tot 5 in de supermarkt.

wardje op 18-04-2017 05:31

xander snelle berschap en hernieuwde kritische waarheidsdorst! voor ons, voor jezelf natuurlijk en voor God en zijn zaak Ipso volente. Mark volgens Paulus is ieder die ontkent dat de Zoon in het vlees is gekomen Antichrist; geen twijfel mogelijk. Neemt niet weg dat er een ultieme en laatste persoonlijke Antichrist kan en waarschijnlijk wel zal zijn . Dat is nu mijn mening , maar ook dat het in het huidige stadium weinig zin heeft om erover te speculeren wie dat dan wel zou zijn. Dat lijkt ook niet zonder gevaar om je te verliezen in onvruchtbaar onderzoek dat afhiudt van veel belangrijkers. De eindstrijd tegen Satan wodt, maatschappelijk ook nu al in hoofdzaak gevoerd op het vlak van de waarden als die van het gezin (dus m.n. tegen de genderideologie, die al heel wang ook in de gnose een driijvende kracht was en is).

wardje op 18-04-2017 06:04

Leven en gezin. Acceptatie van abortus provocatus, euthanasie , eugenetica, suicide en bulp bij suicide, ontkoppeling van sexualiteit en zijn biologische gerichtheid op voortplanting , zijn aanwijsbaar speerpunten geweest in de gedachtelaboratoria en actiecentra die de loges in belangrijke mate ook  zijn (Dr Pierre Simon, Dr Caillet, Jacques Mitterand, Johnn Salza).  Eerder in politieke maatregelen na 1917 Rusland, 1936-38 in de Spaanse Republiek, vanaf 1949 in China en met een accent oo eugenetica al lang vanuit het Rockefeller Institute. Op veel van deze vlakken kunnen christenen zich verenigen in Christus voor een strijd tegen de, oude Adam in zichzelf, tegen de leugenaar en moordenaar in de samenleving.

Hemelburger op 18-04-2017 08:12

beste mensen, velen denken dat de grote verdrukking al is begonnen, dat het nu reeds een hel op aarde is, ik heb dan slecht nieuws voor u, de toorn van God (God's dag) moet nog komen en ik verzeker u dat dan pas de hel zal los barsten en het grote lijden voor een ieder op deze aarde pas begint, de tijd is nog kort om u bij Jezus aan te sluiten, neem Hem aan als uw Verlosser, dat is Zijn grootste wens, dat een ieder dat doet.

Louis51 op 18-04-2017 09:38

Je hoeft geen blinde te zijn om wat er nou op de wereld gaande is te negeren, hetgeen wat er nou gebeurd is in een ver gevorderd stadium, er hoeft geen climax meer te komen, want alle grensen zijn al overschreden, (kijk naar de tien geboden) wat zou er volgens u dan nog moeten gebeuren, wij leven nou en ik ben ervan overtuigd in de laatste fase, en het zal dit jaar nog gaan gebeuren en misschien zelfs enkele weken dat alles tot zijn eind komt, laten we het hopen, de wereld is niet meer in staat om zich zelf nog te redden, het morele verval zit echt op zijn dieptepunt, en de komende tijd gaat uw ervaren wat hier de gevolgen van zijn !!!

Lodewijk op 18-04-2017 09:42

Volgens Augustinus is iedereen die zich verbeeld gescheiden van God te zijn de anti-Christ. Dus dat iemand gelooft enkel van zichzelf te zijn, en niet van God.

Het geloof dat het niet God is Die ervaart als een ieder van ons mens te zijn, maar dat het enkel wij zijn die ervaren onszelf te zijn, dat beloof is de geest van de anti-Christ.

"Of weet gij niet, dat ulieder lichaam een tempel is van den Heiligen Geest, Die in u is, Dien gij van God hebt, en dat gij uws zelfs niet zijt?

Want gij zijt duur gekocht: zo verheerlijkt dan God in uw lichaam en in uw geest, welke Godes zijn."

~1 Korinthiërs 6:19-20

http://www.statenvertaling.net/bijbel/1kor/6.html

Wij zijn dus niet van onszelf, maar van God. Zolang we geloven dat het niet God is Die als wij ervaart ons te zijn, is Hij nog niet tot Zijn Leven in ons gekomen, en betaald Hij nog steeds voor ons met Zijn dood. Want zoalang we niet beleven God te zijn -die ons Leven is- ervaren we ons Leven niet, maar de dood, al lijkt het op leven. Maar het is God Die Zijn Leven niet in ons beleeft zolang we God niet beleven te zijn. 

Daarom wordt ons gemaand God in onszelf te verheerlijken, want onze geest en ons lichaam zijn de geest en het lichaam die God nu ervaart te hebben als wij. Want dat betekent "Godes zijn": die van God zijn."

petra op 18-04-2017 09:52

De aanslag in het park in Lahore was Paaszondag 2016....Zie de datum boven dit artikel: https://www.opendoors.nl/vervolgdechristenen/nieuws/2016/maart/zelfmoordaanslag-pakistan/

Maralisa op 18-04-2017 10:28

Bundy:  ik probeerde vorige week ook een link te plaatsen naar deze persoon maar is niet gelukt,mijn reactie is niet geplaatst ( misschien ook wel gewoon er tussen door geglipt...?)

Ik heb ook al een tijdje het idee,gevoel dat deze persoon de a.c zou kunnen zijn..maar waarom denk je dat het gevaarlijk zou kunnen zijn voor deze site om zn naam te noemen?

Een paar weken geleden heb ik ook een reactie gestuurd naar 'Boinnk' met een youtube filmpje,dit is wel geplaatst.

Het zou trouwens mooi zijn als Xander ook eens iets zou willen plaatsen over 23 september van dit jaar...

Xander ik wens je beterschap toe!

Rosalie op 18-04-2017 10:50

Beterschap Xander ! Het heerst blijkbaar : hoor over keelklachten en hoesten met pijn op de borst. Een goed middeltje is een rode koolblad : je kneust het zodat de sappen vrijkomen ,legt het op de pijnlijke plek ,dek het af met een doek om het vast te zetten en de pijn verdwijnt. Bij koorts : Aconitum bij droge koorts en Belladonna bij zweten. Allebei D 6 . Verder vlierthee drinken dat aanzet tot zweten. Of lindebloesemthee. Berken thee zet de nieren aan om gifstoffen kwijt te raken. Maar nu even bij het onderwerp blijven. Het is wel vreemd dat we over die aantallen niets vernemen In de media. Christen zijn is niet " cool" . Zover is het al gekomen. Met dank aan Vaticanum II en de vrijmetselaars in het Vaticasn. Daardoor is het geloof uitgehold. Ook het kindermisbruik heeft veel schade aangericht met leegloop van de kerk. Als je moslim bent of boeddhist, kun je er nog mee door,maar als je zegt dat je christen bent word je raar aangekeken door velen. Je bent een soort van tweederangsburger. Vandaar dat men het niet belangrijk vindt om mee naar buiten te komen in de pers. Het zijn " maar" christenen.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl