HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Operatie Gotham Shield: Nieuwe geruchten over nucleaire false flag aanslag VS

Noord Koreaanse militaristische viering op 25 april, mogelijk met kernwapentest – China stelt bommenwerpers in hoogste staat van paraatheid voor ‘potentiële Noord Koreaanse gebeurtenis’ – Hoe zal oorlog met Noord Korea eruit zien?

 

Niet voor het eerst berichten onafhankelijke nieuwsmedia in de VS over een mogelijke aanstaande nucleaire false flag aanslag. Tussen 24 en 26 april nemen een groot aantal overheidsorganisaties zoals FEMA, de FBI, NORTHCOM (het Noordelijke Leger Commando) en de ministeries van Defensie en Homeland Security deel aan Operatie Gotham Shield, waarbij wordt geoefend op een nucleaire explosie op Manhattan. Sommigen leggen een direct verband met 25 april, wanneer Noord Korea zijn zoveelste militaristische viering organiseert, die mogelijk gepaard gaat met een kernwapentest.

 

Tijdens ‘Gotham Shield’ simuleren zowel nucleaire, chemische als biologische eenheden hun reacties op een fictieve kernexplosie in het hartje van New York. De suggestie dat zo’n oefening kan worden aangegrepen voor een daadwerkelijke (false flag) aanslag is niet zo vergezocht als bedacht wordt dat voorafgaande en tijdens 9/11 heel ‘toevallig’ ook diverse oefeningen werden gehouden, waarvan één griezelig dicht bij de gebeurtenissen van die dag kwam, namelijk een terroristische aanslag op een stad met een passagiersvliegtuig.

Of dat nu weer gaat gebeuren is allerminst zeker, want in de tussentijd zijn er tal van vergelijkbare oefeningen geweest. Toch geeft de timing reden tot nadenken, want op 25 april viert Noord Korea de verjaardag van de oprichting van het Volksleger, een gebeurtenis die zoals gebruikelijk gepaard zal gaan met de zoveelste massale militaristische viering, en mogelijk kracht bijgezet wordt door de al eerder aangekondigde ondergrondse nucleaire testexplosie.

Chinese bommenwerpers paraat

De Zuid Koreaanse strijdkrachten, die grote oefeningen houden met hun Amerikaanse collega’s, worden daarom in verhoogde staat van paraatheid gebracht (2). Eerder berichtten Amerikaanse media dat China bommenwerpers die in staat zijn kruisraketten te lanceren gereed houd voor een ‘eventuele Noord Koreaanse gebeurtenis’. Berichten dat ook de Russen militaire eenheden naar de regio verplaatsen, worden door het Kremlin ontkend. (3)

Verwarring over Amerikaanse vliegdekschepen

De afgelopen dagen heerste er alom verwarring over de drie vliegdekschepen die de VS richting Noord Korea zou hebben gestuurd. Uiteindelijk bleek dat de strike group rond de USS Carl Vinson vanuit de Chinese Zee richting de Stille Oceaan werd gestuurd, en dus niet (meteen) naar Noord Korea. De andere twee vliegdekschepen waren nog maar net uit hun Amerikaanse havens vertrokken.

Oorlog met Noord Korea ‘onwinbaar’

Analist Brand Smith van Alt-Market.com beschrijft hoe een oorlog met Noord Korea eruit zou kunnen zien (4). De Stalinistische dictatuur heeft weliswaar amper een luchtmacht, maar beschikt wel over enorme aantallen luchtafweerraketten, waaronder zeer veel vanaf de schouders afgevuurde ‘Manpads’. Ook zijn er naar schatting zo’n 6000 tot 8000 ondergrondse bunkers en andere militaire faciliteiten. Vanuit 84 grote tunnels bij de grens met Zuid Korea kan direct een invasie worden gelanceerd.

Dan zijn er nog de Noord Koreaanse kernwapens, die het land defensief kan inzetten tegen een eventuele aanval /  invasie. Smith: ‘Deze elementen maken zo’n oorlog vrijwel onwinbaar, als winnen tenminste het doel is...’

Maar als er dan toch een grondoorlog komt –en die is absoluut noodzakelijk om het regime van Kim Jong-un ten val te brengen-, dan is dit volgens Smith ‘een recept voor een drama’, omdat Amerikaanse troepen en vliegtuigen dan heel dichtbij China aan het vechten zijn. Dat hoeft niet meteen voor een militaire confrontatie te zorgen, maar kan wel de handelsbetrekkingen tussen beide landen ernstig beschadigen, met grote gevolgen voor de wereldeconomie.

Tegelijkertijd zal weer een nieuwe oorlog het militair-industriële complex enorme winsten opleveren, en kan door de globalisten worden aangegrepen om nog meer macht naar zich toe te trekken. Kortom: reken niet op ‘verstandige’ mensen aan de top, want die zullen opnieuw enkel hun eigen belangen nastreven, ook als dat ten koste gaat van zeer grote aantallen mensenlevens.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

18-04: ‘VS stuurt drie vliegdekschepen richting Noord Korea’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum.

Reacties

Infidel4U op 21-04-2017 15:29

Criminelen aan de macht in het Westen, psychopaat aan de macht in Noord Korea. Een explosieve cocktail. Ondertussen worden wij uitgeleverd aan de islamitische horden. Houd uw ogen en oren maar goed open...

Tom Hendrix/Seneca op 21-04-2017 16:01

Het Militair Industrieel Complex, de plutocraten onder leiding van Soros en de Rothschilds, de NWO, allen willen ze persé een oorlog. Hun belangen lopen min of meer paralel! Het zijn voorzeker lugubere tijden.

Oma op 21-04-2017 16:17

Wel, in het geval van nog meer oorlogen, stijgt ook het risico op een kernaanval en in dat geval is de hele planeet om zeep want teveel van die machtswellustige hypocrieten jagen nog meer rijkdom en macht na.

Laten we hopen dat het redden van hun eigen vege lijf en hun zelfbehoud het nog tegenhoudt want wat dan overschiet van de mensheid zou weleens een wraakzuchtige klopjacht op dat elite ongedierte kunnen houden en dan zal er geen bunker of ergens op deze planeet nog een plaats veilig zijn voor hen om te schuilen.

Doordenker op 21-04-2017 16:18

Ondertussen gaat minister Geens (Christen Democraten) in België de wapenwetgeving (nogmaals) verstrengen, wellicht met de bedoeling van de burgers weerloze schapen te maken, zodat ze gemakkelijk kunnen afgeslacht en geterroriseerd worden. Terroristen en criminelen trekken zich van wapenwetten immers toch totaal niets aan.En uw eigen veiligheid en dat van uw gezin uitsluitend ‘uitsourcen’ aan een overheidsinstantie (politie) is een bijzonder slecht idee. Zelfs het snelste en beste interventieteam van de politie komt immers altijd pas Na de feiten als het onmogelijk is om er nog iets te doen...

Elisabeth-Anna op 21-04-2017 16:28

In de reguliere media word nu ook melding gemaakt dat Rusland met zijn troepen richting N-K gaat.

 

http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/04/495961-495961/

cefas op 21-04-2017 16:39

Het zal plotseling en onverwacht gebeuren, wanneer de Steen (Yeshua)gaat rollen, die de voeten van het beeld van leem en ijzer zal verbrijzelen.

Shadow1100 op 21-04-2017 16:41

Oorlog met Noord Korea ‘onwinbaar’

Ik heb nog nooit iemand als "winnaar" uit een oorlog zien komen. Alleen beide kanten tigduizenden doden en miljarden aan schade. De mannen, de politieke lei/ijders, die de oorlog willen horen geen kogel inslaan en de mannen, de huisvaders, die de oorlog niet willen, moeten elkaar dood schieten. Lang leve de beschaving.......

Iron Maiden op 21-04-2017 17:00

Denken jullie nu echt dat China (en Rusland) zullen accepteren dat de VS een aanval doet tegen Noord-Korea? bij hun in de achtertuin? Noord-Korea heeft altijd gediend als een buffer tussen China en Rusland enerzijds en de VS (Zuid-Korea) anderzijds. Dit is hetzelfde laken en pak als Oekraïne. Of zoals Polen in WO2. De chinezen spraken niet voor niets over "de oorlog Om Noord-Korea kan elk moment beginnen." En niet de oorlog met!

Hubo op 21-04-2017 17:55

Ik kan er verder niets zinnigs van zeggen.Zo'n invasie vanuit die tunnels lijkt natuurlijk wel heel indrukwekkend,maar in deze tijd van niet meer waarde dan de nieuwe hollandse waterlinie.Korea kan natuurlijk massale beschietingen uitvoeren.Het is onduidelijk in hoeverre ze de verbindingen in stand houden en snel chemische,biologische,nucleaire wapens en zwaardere raketten kunnen inzetten.Houden ze nog verrassingen achter de hand achter de linies?

Ik betwijfel of Rusland en China zich actief aan zullen sluiten bij de VS en de zuidelijken.Waarschijnlijk zullen ze proberen een bufferstaat veilig te stellen.

Waarschijnlijk zal er wel weer niets gebeuren,maar ik kan daar verder ook niets met zekerheid over zeggen.

Dion op 21-04-2017 20:21

zo'n oorlog is niet zo heel moeilijk te winnen,  laat maar een krachtig EMP los zodat alle electro die ze hebben stuk is,  en ga met projectielen infra structuur  kapot maken,  ze weten echt wat waar de belangrijkste systemen van de noord koreanen zitten en die tunnels , gewoon onder water zetten . Ze hebben genoeg apperatuur om ze op te sporen als ze allang de blauwdrukken niet hebbben

 

jottum op 21-04-2017 20:23

Begreep net van elders dat veel internationaal opererende bedrijven best een percentage marktaandeel van zuid-koreaanse wereldspelers willen overnemen en dat nk het zuiden best mag overnemen !)

Overigens stationeert men geen vliegdekschepen nabij de vijandelijke kust ivm de kwetsbaarheid van schip en gelet op effectiviteit van moderne vliegtuigen.. Daarnaast kan nk de vs weldegelijk aan de oostkust raken met kernbommen als het nk-regime enige creativitit aan de dag legt.

Op de 25ste gebeurt niets ongewoons.

Hubo op 21-04-2017 21:32

Ik vraag me weleens af of de amerikanen echt zomaar al die raketproeven kunnen saboteren of dat het gewoon heel lastig is voor een land als Korea om die technologie op eigen houtje te ontwikkelen.

Een artikel in Trouw is niet in alle opzichten verhelderen,maar geeft aan dat er wel middelen zijn om per geval het lanceerproces te beïnvloeden.

https://www.trouw.nl/home/kunnen-de-vs-noord-korea-niet-gewoon-hacken-~abee90ad/?m_i=kIPkPV0NnD3OQ6UKzRV93kT58apDQ4fXJND_j6___xi%2BIZ%2B6c2LO2Jl5nOZH%2BHdZre5i8lyuvlR3Ygy0LYJ%2BS16ejaUkz&utm_source=TR&utm_medium=email&utm_campaign=20170419|daily&utm_content=Amerikaans%20vliegdekschip%20koerste%20helemaal%20niet%20naar%20Noord-Korea&utm_term=36018&utm_userid=9cdd433-7a66-13a1-ce04-40021281a60b

Nou,ik weet niet of dit zo in orde is.Laat het anders maar voor wat het is.

Soms wordt er ook wel op gewezen dat Korea door een nucleaire bom in de atmosfeer electronica in de VS uit zou kunnen schakelen.IK weet niet in hoeverre ze daartoe de geavanceerde technologie hebben en in hoeverre dat effectief zou zijn.Zeker is wel dat de VS en Rusland over dergelijke middelen beschikken,maar dat zal dan ook wel niet gauw zomaar boven Korea ingezet worden.

 

Amnuutje 901 op 22-04-2017 08:33

Beste broeders en zusters laten we het Schrift er op na slaan dan komen we al gauw op mat.24 er zullen oorlogen en dreigingen van oorlogen zijn dit is slechts het begin van de barings weeën. Laten we uitkijken naar zijn komst en hij komt spoedig 

 

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum. Zie onder het artikel. Mod.

Stan op 22-04-2017 10:37

Kan iemand mij een reden noemen waarom we in godsnaam oorlog moeten maken met Rusland.

Ik heb geen enkele bedreiging van vanuit dat land kunnen vinden.

Jean op 22-04-2017 10:43

De grootste vijand voor het westen is de islam dadelijk gevolgd door die Noord Koreaanse idioot.

Ik zou toch maar allert blijven want zowel die islamieten als die Noord Koreanen zijn hersenloze wezens.

Jose op 22-04-2017 14:25

DE grootste vijand van ons allen zijn we zelf,intolerant geworden voor elkaar ,elkaars licht niet meer kunnen gunnen,altijd op zoek naar meer materialistiche zaken

zonder het besef dat er meer om ons heen is.

Afgedwaalde schapen die elkaar maar volgen en volgen tot uiteindelijk de eerste spingt en de resst volgt ,de afgrond in.

Praten tot we groen zien,de schuld op alles en iedereen werpen maar jezelf nooit eens kritisch onder de loep nemen.

Als Oorlog komt dan onstaat die altijd vanuit het ongenoegen wat de mens heeft in zijn materialistische wereld,geld,dingen gekoppeld aan macht geld en onderdrukking,slavernij

in de moderne vorm.

Wat los staat van god staat los van liefde. Begin bij jezelf en begroet ook die ene buurman die je altijd ontwijkt of sjagrijnig aankijkt,wees een voorbeeld van hoe dat t moet zijn!

Heb je naaste lief,veroordeel niet omdat je er geen recht op hebt dat te doen,en verspreid liefde aan elkaar opdat dat uiteindelijk het verchil gaat maken of je overleven gaat of mee gaat in de grote groep.

Zwijg, onderzoek en anticipeer,wees actief en denk vooruit! 

Agenda 21 op 22-04-2017 17:08

Enkele jaren geleden was ergens iets te lezen over de ontwikkeling van een EMP-wapen door Noord-Korea.

Stond het op dit forum?

vader Jakob op 22-04-2017 17:16

@Stan op 22-04-2017 10:37 De einge reden die ik kan verzinnen is dat je eerst chaos nodig hebt alvorens een nieuwe werldorde te kunnen scheppen ("ordo ab chao") en zo tegelijk van een aantal "ueseless eaters" af komt. Zoiets? 

Hubo op 23-04-2017 13:09

 

Daar gaan we weer.Noord Korea dreigt  de amerikaanse marineschepen aan te vallen bij nadering van Korea.

http://www.nu.nl/noord-korea/4640946/noord-korea-dreigt-met-aanval-vliegdekschip-vs.html

Ik hoorde het zo op de radio om 12 uur in het NOS journaal.Hier gaat het alleen om een krantenbericht in dit artikel.Waarschijnlijk om de bevolking toch een veilig gevoel te geven.Dus geen directe regeringsverklaring.Er is natuurlijk door de koreanen al over gesproken in de VN.Een atoombom zullen ze wel niet gauw op het schip afschieten.Ik betwijfel of dat zomaar zou lukken ook.Een rakettest is denkbaar dezer dagen en het zou kunnen dat die amerikanen dan proberen die uit de lucht te halen,als er al niet wat anders mis gaat.

Nu duidelijk is dat het zuiden erop staat dat ze voor een aanval geïnformeerd worden,zodat bewoners in Seoul tijdig de schuilkelders kunnen opzoeken,kunnen de amerikanen verder eigenlijk weinig directe actie ondernemen.

Agenda 21  vroeg zich af of er in het verleden geen sprake is geweest van de ontwikkeling van EMP wapens door Korea.IK vond daar nog vrij snel deze verwijzing naar.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2011/06/noord-korea-test-super-emp-kernbom

Ik ben nog niet zo handig in dat doorlinken,dus laat ik het maar zo.Het lijkt me onwaarschijnlijk dat ze die technologie in alle stadia effectief beheersen en kunnen toepassen.Dat is mijn indruk van het hele nucleaire programma,als ik allerlei wijsneuzen hoor die daar hun mening over te berde brengen.En als ze dan al wat raketten klaar hebben,zouden die toch makkelijk onderschept kunnen worden,denk ik dan.Of is dat ook allemaal alleen maar bluf.In Israel lijkt het ze toch nog wel eens te lukken om wat van die rotdingen uit de lucht te halen.

 

Rom op 23-04-2017 13:32

Let op een kleine hoorn die zich verheft.

Rom op 23-04-2017 13:33

5777=40

5778=70

Maeva op 26-04-2017 13:55

Onderstaande link geeft aan waar "Gotham Shield" voor staat. Ik zou me, als ik u was toch druk beginnen te maken om de Duivel aanbiddende 'Elite', die hier op deze site om de een of andere reden niet genoemd wordt.

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11782:new-york-oefent-volgende-week-voor-kernexplosie-boven-de-stad&catid=20:het-complot&Itemid=33

Qromwel op 29-04-2017 13:19

Daarna een nieuw eiland: Zuid Korea.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl