HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien

China zegt desnoods zelfs Noord Koreaanse installaties te zullen vernietigen – Amerikaanse marine veteraan: Mijn bron die ook de Syrië aanval voorspelde zegt nu dat aanval op Noord Korea aanstaande is – Flashback naar Noorse profetie jaren ’60 over plotseling uitbreken WO-3

 
Blijft het opnieuw bij dreigementen en stoere taal? Voor de hele wereld is te hopen van wel.

Zoals verwacht kon worden dreigt Noord Korea een kernbom op de Amerikaanse ‘carrier strike group’ te gooien als deze ‘agressieve’ manoeuvres richting het land maakt (1). Op 24 februari plaatsten we een flashback naar ons artikel van ruim 5 jaar geleden, waarin we aandacht besteedden een zogeheten ‘remote viewing’ team, dat zijn oorsprong vond in een geheim CIA programma uit de jaren ’70. Dit in buitenzintuiglijke waarnemingen gespecialiseerde team bleek onder andere de aardbeving en Fukushima kernramp in Japan in 2011 correct te hebben voorspeld. De reden dat wij dit opnieuw aanhalen is dat dit team ‘zag’ dat enkele jaren na deze kernramp een verwoestende wereldoorlog zou uitbreken met de vernietiging van een Amerikaans vliegdekschip door een Noord Koreaanse kernbom.

 

Wij dringen bij iedereen aan op terughoudendheid en een gezonde dosis scepsis, want het is natuurlijk onmogelijk te zeggen dat ook deze voorspelling op het punt van uitkomen staat – àls dat al ooit gebeurt-, maar het is op zijn minst opmerkelijk overeenkomstig en daarom enigszins onrustbarend. Het ‘remote viewing’ team kon naar eigen zeggen soms in de toekomst ‘kijken’, maar geen exacte jaartallen ‘zien’, enkel een schatting maken van hoe ver een bepaalde gebeurtenis nog in de toekomst lag.

‘Militaire aanval op Noord Korea aanstaande’

Volgens Jack Posoblec, de Amerikaanse marine veteraan wiens bron correct de recente Amerikaanse aanval op Syrië voorspelde, zegt diezelfde bron dat een militaire aanval op Noord Korea aanstaande is (2).

China heeft inmiddels aangekondigd dat het desnoods zelf de Noord Koreaanse installaties zal vernietigen als het land zijn dreigementen niet inslikt en een bedreiging voor het noordoosten van China begint te vormen. Ook heeft Beijing zeker een dozijn Noord Koreaanse vrachtschepen met steenkool –de belangrijkste inkomstenbron van Pyongyang- geweigerd en teruggestuurd (3).

WO-3 en ‘killshot’ zonnevlam verwoest de planeet

Na de Noord Koreaanse kernaanval zullen er volgens het remote viewing team op diverse plaatsen grote oorlogen uitbreken, die bij elkaar opgeteld een nieuwe wereldoorlog zullen vormen. Toch zal het volgens hen geen kernoorlog zijn die onze planeet grotendeels verwoest, maar een totaal onvoorziene zonne uitbarsting, een ‘killshot’ genoemd, die de Aarde zal treffen en vrijwel het gehele Noordelijke Halfrond zal vernietigen, met miljarden doden als gevolg.

Het commentaar van de majoor Ed Dames, het hoofd van het inmiddels particulier opererende team, in 2003: 'Soms wil ik het zelf ook allemaal ontkennen en ervoor kiezen niet te geloven dat wat wij zien ook echt zal gaan gebeuren. Maar ik zal wel moeten, ik heb geen keus... Ik begrijp de sceptici overigens wel. Als iemand anders mij dit zou vertellen zou ik hem ook niet geloven. Hoe zou ik dat kunnen? Dit is zó rampzalig, daar wil je dus niet eens aan dénken.'

'Op veel plaatsen in de wereld is het nu al ellendig genoeg. Wie wil dus horen dat het einde der tijden eraan komt? Dat we door de zon geroosterd zullen worden?'

Niet alles komt uit, maar... flashback naar halve eeuw oude christelijke profetie

Geruststellend is dat het team ook enkele voorspellingen heeft gedaan die niet zijn uitgekomen, zoals het uitbreken van een vrijwel onuitroeibare schimmelinfectie die complete oogsten zou verwoesten, en op grote schaal hongersnood zou veroorzaken.

Een christelijke profetie die sinds 2009 om de zoveel tijd op deze site is aangehaald, geeft echter te denken. Veel christenen zullen ongetwijfeld denken aan deze tot nu toe naadloos uitgekomen profetie van een oude Noorse christin die in de jaren ’60 correct voorspelde dat Noorwegen rijk zou worden door de vondst van olie en gas (toen nog totaal onbekend), en dat er vele honderden TV-zenders zouden komen die grof geweld en openlijke seks zouden uitzenden (wat haar op hoongelach van haar toehoorders kwam te staan).

De vrouw profeteerde dat er op zeker moment een periode van ontspanning tussen Oost en West en grote welvaart zou komen (= na val van de Muur en het communisme), en daarna een serie escalerende crises –waaronder de komst van miljoenen migranten in Europa- waarna ‘op een onverwachte plek’ plotseling de Derde Wereldoorlog zou uitbreken, die zowel Amerika, Europa, Azië als Australië zou treffen, waarbij Europa vrijwel compleet zou worden vernietigd door kernwapens.

Volgens de evangelist die de profetie tientallen jaren later bekend maakte, zal de Wederkomst van Jezus Christus ergens tijdens deze periode plaatsvinden. Op grond van oudere bronnen is het echter onduidelijk in hoeverre deze in de Bijbel voorzegde gebeurtenis daadwerkelijk in de oorspronkelijke profetie van de Noorse christin was opgenomen, en er niet later door de evangelist –zijn eigen interpretatie volgend- aan is toegevoegd.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars

Zie ook o.a.:

11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
08-04: Kremlin waarschuwt Trump voor oorlog bij volgende aanval op Syrië
30-03: NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum.

Reacties

Pagina12
charlud op 12-04-2017 06:34

Die killshot v/d zon is B**S want dan zou er met de zon een supernova-explosie moeten gebeuren., Sowieso krijgt de aarde v/d zon ook al gammastraling maar die worden door de atmosfeer tegen gehouden. Of ze daadwerkelijk op de letter de Fukushima ramp hebben voorspeld wil ik nog zien. Want als de bewoordingen gelijkwaardig zijn zoals bij vele astrologische "raadgevingen" dan is dit voor meerdere uitleg vatbaar. Gelet op de zogenaamde killshot denk ik dat de gebruikte taal hetzelfde is als die bij de astrologie. Ik heb zeer, zeer grote bedenkingen aangaande die zogenaamde remote viewing team. Voorbeelden zat : waarom geen Harrisburg, Tsjernobyl, Katrina(New Orleans), tsunami ramp (2004). De wereld zit vol met charlatans, bedriegers en leugenaars. 

Geloofsvisies naar het geloofsforum. Mod.

Lee op 12-04-2017 08:29

Het zou een goede zaak zijn als die eindeloze bemoeizucht van de amerikanen nu eindelijk eens keihard zou worden afgestraft. Zal er geen traan om laten.

White Lion op 12-04-2017 08:34

Geloofsvisies naar het geloofsforum. Mod.

emile op 12-04-2017 08:35

Waarom worden we niet door de slimsten der aarde geregeerd. Je ziet het in elk land, de ergste figuren zijn aan de macht, niet alleen Noord Korea, Libie, maar ook bijvoorbeeld de Verenigde Staten. De ene nog gekker dan de andere. En dat allemaal om overal democratie te planten.

Tom Hendrix/Seneca op 12-04-2017 08:42

Interessant om te lezen, Xander. En uiteraard is de situatie in onze wereld; "niet om over naar huis te schrijven", zoals een spreekwoord zegt. Persoonlijk geloof ook ik, dat het uit kan lopen op WWIII.

Yerik op 12-04-2017 09:14

Paasviering christelijke scholen afgezwakt:http://www.telegraaf.nl/binnenland/27981703/__Paasviering_afgezwakt__.html

Ja beste lezers: het gáát door !, de soldaten en aanhangers van het geloof van de a.c. krijgen meer en meer ruimte. Het is voorzegd!

Emanuel op 12-04-2017 10:22

De wo-3 komt zeker. De gebeurtenissen  van nu leggen de basis daartoe. Er is echter geen reden ongerust over te worden, want er is ook een ontsnappingsweg. Het komt echtyer niet meteen, doch over enkele jaren.

Jr85 op 12-04-2017 10:25

Het enige wat ik nu nog kan roepen tegen iedereen die voor het militaire complex werken wereldwijd "leg je wapens neer" verlaat de marine schepen, stap uit je tank en verlaat je straaljager. Ga naar die vreemde wereldleiders en bind hun armen voor de rest van hun leven vast zodat ze niet de nucleaire raketten kunnen afvuren.

Dit keer vrees ik echt het ergste voor de mensheid, vaak sceptisch geweest over potentiële derde wereld oorlog dreigingen maar dit keer ben ik er echt bang voor. De voorbereidingen waren wereldwijd onder toeziend oog van het volk al volop aan de gang. Niet alleen op militair strategisch gebied maar ook op economisch vlak. Daarnaast gaan de openbaringen in een sneltrein vaart al sinds 2001. Alle tekenen passeren in een sneltrein vaart dus houd u vast want we staan allen aan de vooravond van een wereldveranderend evenement.

Het is zover mensen de derde wereld oorlog staat nu echt voor de deur. Geniet van komend paas weekend met je familie en geliefde. Het zou weleens echt de laatste kunnen zijn waarin we dat in alle rust en gezelligheid kunnen vieren. 

jottum op 12-04-2017 10:41

Zo die aanval komt en zo de installaties niet bij verrassing uitgeschakeld werden en men nog in staat is iets af te vuren, is vermoedelijk zuid-korea eerder de pineut; hetgeen dan weer concurrentie- en winstverhoudingen van bedrijven elders op de wereld (waarschijnlijk gunstig) beinvloedt. Een atoomaanval op de vs komt er al helemaal niet van, evenmin een wereldoorlog.

Gabriel op 12-04-2017 10:44

Baby face Un zal wel uitkijken om zijn eigen graf te graven door die bom te gooien. Slim is hij niet maar zo oerstom waarschijnlijk ook weer niet.

vijgeboom op 12-04-2017 11:33

Als het klopt dat het vanaf Adam tot geboorte of dood Jezus 4000 jaar is dan leven we nu bijna 2000 jaar later.

Jezus stierf en stond weer op in het jaar 28/29/30  . We leven nu in 2017 .

En met in het achterhoofd dat Erdogan in 2023 het grootste leger van de wereld wil hebben met als doel Jeruzalem te "bevrijden" lijkt het me ergens logisch dat de "grote verdrukking"eraan zit te komen. En of er dan ook echt een opname zal zijn moet ieder voor zichzelf bepalen al denk ik zelf van niet.

Bidden tot Jezus en dan laat het koninkrijk maar komen. Maar eerst nog meer ellende en de tekenen wijzen op meer en meer ellende zoals Mattheus 24 ons ook gewoon leert.

Daarnaast schijnt 23 september 2017 ook een belangrijke dag te worden gezien de sterrenstanden etc.

Jezus is de weg de waarheid en het leven.

 

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum. Mod.

 

 

willy op 12-04-2017 12:17

Ik hoop dat de VS met de nodige diplomatie te werk gaat in Noord -Korea zit de grootste zot van de wereld en die man is in staat tot een atoomoorlog en wat China betreft die zouden meer moeten doen om deze zot te laten verdwijnen ! Shalom

maria op 12-04-2017 12:17

Geloofsvisies naar het geloofsforum. Mod.

who gives op 12-04-2017 12:48

De artikelen die jullie plaatsen hebben enkele kanttekeningen nodig. Zo is niet de V.S. de schuldige in het conflict, want de V.S. heeft al veel eerder China gevraagd het probleem met Noord-Koreo op te lossen, maar dat weigerde China. Nu Trump aan de macht is, blijft het niet bij dreigen alleen. Trump zet woord bij daad. Je kunt er dus gerust vanuit dat de V.S. de eerste slag zal slaan. Ik weet zeker dat dit conflict uiteindelijk zal escaleren, maar je kunt dit absoluut niet verwijten aan de V.S. Ook de afzetting van Assad is op langere termijn onvermijdelijk. Sowieso krijgen we rond 2019/2020 een nieuwe econmoische crisis.

Henk Boskamp op 12-04-2017 13:27

Lastig geval. Als je mensen onderdrukt zullen ze zich altijd willen verzetten. Los van het feit of de onderdrukking terecht zou zijn. Sancties worden altijd zo opgelegd dat de leiding van het land er weinig last van hebben maar het volk des te meer.

Rusland en Iran hebben samen het sterkste leger ter wereld kunnen bouwen ondanks alle sancties. Sterker nog... door de Rusische techniek is die aanval met 59 kruisraketten op Assad een complete mislukking uitgelopen. De meeste miste doel door interventie van de Russen. 

Bij de Palestijnen ziet de leiding er volgegeten uit. Die Noord-Koreaan vind ik ook maar een dikkerd... toch raar als je onderdanen niks te eten hebben. Maar ondanks alle sancties kunnen ze toch kernwapens ontwikkelen... 

De door het westen opgelegde sancties werken alleen als heel de wereld er aan mee werkt... de huidige sancties werken contra-producties. Maar ik heb het idee dat dat precies de bedoeling is.

Een ander geluid op 12-04-2017 14:09

Het stalinistisch regime in Noord-Korea bestaat alléén nog maar bij de gratie van China. Deze beschermheer houdt dit waanzinnige regime al sinds de Koreaanse oorlog (door het Noorden begonnen !) de hand boven het hoofd. Alléén dankzij Chinese steun, is de Noord-Koreaanse economie nog steeds niet volledig ineengestort.

Het wordt de hoogste tijd dat China zijn verantwoording neemt en de Noord-Koreaanse dictator leert, dat het niet verstandig is om te bijten in de hand die je voedt !

Verder staat het de USA vrij om gebruik te maken van de internationale wateren, ongeacht wat die mafklapper in Pyongyang daarvan vindt. Het probleem is dat Kim Jung-Un om de paar weken een land dat hem niet bevalt, dreigt met een kernaanval. De ene keer is het Zuid-Korea, dan weer Japan of de USA. Ik kan me goed voorstellen, dat op enig moment de maat vol is.

Ik geloof nooit, dat Poetin een vergelijkbaar gedrag zou tolereren van Oekraïne of Estland. China op zijn beurt zou een vergelijkbaar gedrag nooit van Taiwan accepteren.

Oorlog met Noord-Korea, daar schiet niemand iets mee op. Het beste is om China het probleem, dat het zelf gecreëerd heeft te laten oplossen. Trump had Xi Jinping laatst bij het ontbijt in Mar-a-lago (Florida/USA) gewoon op zijn Trumpiaans kunnen vragen hoe hij / China het zou vinden als de USA kernwapens zou stationeren op Taiwan, vergelijkbaar met de Nucear Sharing (het delen van kernwapens) strategie van de NAVO.

Shadow1100 op 12-04-2017 14:26

Bekijk de muurschilderingen van Denver International Airport en je ziet wat ons te wachten staat. Als je alles leest over DIA, de ondergrondse ruimten, de gevangenissen, de NWO etc. vrees je nog veel meer. Zelfs de vorm van het vliegveld, een hakenkruis is angstaanwekkend. Ook het briesende  steigerende paard bij de ingang spreekt boekdelen.

vlokje op 12-04-2017 15:10

waarom heeft het vaticaan een ruimte telecoop die lucifer heet.

ik denk dat wat we gaan meemaken, ook al door oude volken is beleeft en beschreven,(ik geloof zeker dat de aarde meer dan 6000 jaar oud is)en achtergehouden is om iets of iemand zijn voordeel te geven, 

sommige ruimte puin is maar 4 dagen van te voren te voorspellen

vlokje op 12-04-2017 15:26

........dus 10 dagen van verdrukking kan ook in het vat zitten door de passage van een donkere planeet, stel je eens de wereld eens voor, als we de zekerheid van 95% dat de aarde getroffen wordt, je weet al maanden dat het deze kant op komt maar 10 dagen ervoor pas zekerheid van treffen en verwoesting

iedereen legt het werk neer en gaat de laatste dagen thuis uitzitten

Qromwel op 12-04-2017 16:27

@Mod: Is XN informatie politiek gewijzigd? De ontwikkelingen wereldwijd kunnen toch niet los gezien worden van de Profetieën? Gezien het soort wapens dat daarin genoemd worden denk ik dat door invloeden van de zon alle electronica, voor welk doel dan ook gebruikt, werkeloos zal worden. Alle gepraat over gebruik van robotica zal lachwekkend blijken.

Patatje Oorlog op 12-04-2017 16:45

@emile op 12-04-2017 08:35

Dat is overal zo, in de politiek en op het werk: de ratten, de lichtsten van geweten, komen altijd bovendrijven. Geen verstandig en goedmoedig mens wil zich daarmee bemoeien. Het zijn altijd de ratten die aan de top van de piramide staan. In dat licht is het ook van de dommen om bijv. het erfelijk koningschap te vervangen door een gekozen president: Iemand die door het toeval is geselecteerd heeft het niet nodig om rat te zijn, i.t.t. een politicus die gekozen wil worden en daar alles voor over heeft. Daarom pleit ik om de erfelijke monarchie overal ter wererld weer in te voeren. Zou een VN resolutie moeten worden.

Peter op 12-04-2017 16:57

Ik las in dit bericht over "remote viewing team," opgericht door de CIA. Is het nou wel zo verstandig, dit soort berichtgeving? Komt op mij over als uit de occulte hoek. Dat visioen van deze 90-jarige Noorse vrouw daarentegen kwam op mij altijd zuiver en betrouwbaar over. Zal er zo wat over schrijven op Ik Geloof...(Geloofsforum 31).

anon op 12-04-2017 17:14

Scary interview met Trump over de actie richting NK. Trump: "Je weet maar nooit, je weet maar nooit.'

anon op 12-04-2017 17:20

Alvast een voorproefje en achtergrond info in deze sterke docu (35 min.) van LaRouchePac.https://youtu.be/W8kXQb8MkIk?list=PLM6byG9IYiETRLytuVZEZkj0szWjOR0NN

Lies op 12-04-2017 17:24

Het is te hopen, dat Kim zich verslikt en een stomme fout begaat zo dat er voor eens en altijd met deze gek kan worden afgerekend

lionheart op 12-04-2017 17:30

noordkorea dreigt kernbom op amerikaanse vlooteenheid te gooien

mooi dat is goed nieuws, weten we teminste zeker  dat er weer niets gebeurd

Dion op 12-04-2017 17:42

ik denk dat alles betrekkelijk normaal door gaat ( wel steeds aanslagen en rampen en het gewone gezeik ) en dan ineens de opname en daarna breekt letterlijk de hel los

Emanuel op 12-04-2017 17:53

Iedereen zou in deze tijd bereid moeten zijn om voorzieningen te treffen. Want de ellende die de wo-3 brengt is niet mals. Welke voorzieningen, zou men zich wellicht afvrtagen. Kort gezegd de achterdeur, dat is de deur van ontsnapping. De profetie die die ik gisteren ontving,. toont mij die deur. Weest daarom voorzichten, uw leven is kostbaarder dan elk ander ding.  Geef er acht op.

Hubo op 12-04-2017 18:27

Het was niet tot mij doorgedrongen dat het zou gaan om een nucleaire aanval op een amerikaans (vliegdek)schip,maar als dat hier zo staat,zal dat wel correct weergegeven zijn.Ik ben zelf nooit heel diep ingegaan op de inhoud.

Korea heeft onlangs nog een duit in het zakje gedaan door te zeggen,dat het eventueel Amerika zelf zal aanvallen en dan lijkt dit eigenlijk de enige reële optie.Ik denk ook wel dat ze er toe in staat zijn,althans mentaal.Het is niet duidelijk of ze een type kernbom hebben dat op een raket kan worden gelanceerd of op een andere manier in de nabijheid van de vloot gebracht kan worden om tot ontploffing gebracht te worden.Bovendien zullen onderscheppingssystemen van de vloot wel op scherp staan.

Persoonlijk heb ik ook mijn twijfels over de effectieve inzetbaarheid van het leger anders dan in hulp bij het binnenhalen van de oogst en een soort bezigheidstherapie voor grote groepen.

Ik verwacht eigenlijk niet dat China tot een preventieve actie over zal gaan,maar ik kan er eigenlijk niets zinnigs over zeggen.Waarschijnlijker is dat ze er snel bij willen zijn als het misgaat om een loyale bufferstaat in stand te houden.

Het is bij dit soort voorspellingen moeilijk uit te maken wat echt zal gebeuren of gebeurd is en wat voortkomt uit verwachtingspatronen.Er zijn natuurlijk meerdere voorspellingen dat de wereld ten onder zal gaan aan vuur.Dan ga je ook wat eerder dat soort dingen zien.

Het effect van zonnevlammen blijft voornamelijk beperkt tot verstoring van electronica,wat in deze tijd al erg genoeg is.

Wat ik er verder van denk,zal ik hier en op het geloofsforum maar niet van zeggen.

jottum op 12-04-2017 18:40

De ene muur is anders niet de andere qua ophef onder de protesterende links-liberale gutmensch, hoewel de eu-christenen er ook niet veel van bakken en graag met twee maten meten..

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3130677/2017/04/11/Turkije-voltooit-bouw-van-556-kilometer-lange-muur-langs-Syrische-grens.dhtml

Overigens doet een beperkte regionale kernoorlog de temperatuur wereldwijd enkele graden dalen, dus is men van die klimaatdiscussie met co2-uitstoot en zeespiegelstijging ook wel af. 

Rode Wouw op 12-04-2017 20:45

Het onderschrift bij de foto is juist. Uit verklaringen van gevluchte mensen uit Noord-Korea komt naar voren dat het regime op een verschrikkelijke manier met 'verkeerde' burgers omgaat en daar een stelsel van strafkampen voor heeft ingericht. Dan is het met een dergelijk regime voorstelbaar dat die ook massavernietigingswapens gaat ontwikkelen en inzetten. Veel waardering voor mensenlevens is er niet.

Kan een regime zo vreselijk zijn met gewapende volgelingen? Er is een lange lijst van praktijkvoorbeelden te geven. Moslimterreurgroepen, Nazi-Duitsland met de belegering van Leningrad, afschieten van V1 en V2 op bevolkingscentra.

Dus misschien moet er voortijdig worden ingegrepen. Met een gezamenlijke militaire ingreep van China en de USA kan het mogelijk haalbaar zijn. Lastig vraagstuk, want met een militaire ingreep zullen er duizenden doden vallen. Dan moet je er van overtuigd zijn dat niks doen een te grote kans oplevert dat het Noord-Koreaanse regime in de toekomst buurlanden in een nucleaire winter zal storten.

Hopelijk komt het Noord-Koreaanse volk tot inkeer.

Ultimate op 12-04-2017 21:30

Geloofszaken naar het geloofsforum.Mod.

Qromwel op 12-04-2017 21:43

Trumps woordvoerder kan er beter het zwijgen toe doen.

Qromwel op 12-04-2017 21:45

Rode Wouw op 12-04-2017 20:45: Nog liever de leiderskliek.

de^mol op 12-04-2017 22:00

Xander, over China is fake news. Het is om ons hier te laten denken dat China aan de kant van de VS staat en ons te prepareren voor oorlog, maar dat is niet waar:

https://southfront.org/fake-news-china-threatens-to-bomb-north-koreas-nuclear-facilities/

 

Commentaar van een verwijderd artikel van de Chineze militairen:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1iKYl9EZJQQJ:english.chinamil.com.cn/view/2017-04/07/content_7554618.htm+&cd=5&hl=ru&ct=clnk&gl=ru

 

Belangrijkste commentaren:

"The United States Must Not Choose a Wrong Direction to Break the DPRK Nuclear Deadlock on Wednesday, triggering wide speculation." De VS moet dus geen verkeerde richting kiezen, een directe waarschuwing.

En:

"China will not allow the existence of a government that is hostile against China on the other side of the Yalu River, and the US military must not push forward its military forces to the Yalu River"

China staat geen NK staat toe die vijandig is tegenover China en de VS militairen moeten niet optrekken richting de Yalu rivier.

di op 12-04-2017 22:12

Vind het erg geloofwaardig wat hier wordt gezegd Notradamus had ook over zee waar boten vol vuur dat lijkt ook op deze aanstaande aanval,hij gebruikt ze die koninggek uit noord Korea deze enge man is geestelijk gestoord en gaat absoluut niet het gesprek aan hij wil zig laten gelden .

Jean op 12-04-2017 22:38

Dat er rotzooi in de lucht hangt moet niet aan getwijfeld worden.

Dat er rotzooi gezaaid wordt moet ook niemand nog aan twijfelen.

Ik maak mij enorm grote zorgen over de toekomst van deze wereld en daar ik kinderen en kleinkinderen heb maak ik slapeloze nachten mee.

Blijkbaar kijken de meeste burgers liever naar voetbal of wielrennen met een pint in de hand en denken ze dat het allemaal wel voorbij zal waaien!!!! Helaas zal de ontnuchtering én wakker worden een heel harde slag geven. Jammer. Wie verderf zaait (lees: keuze van politieke partijen vertrouwen geven die dat niet verdienen) zal oorlog oogsten.

De Terugkeer op 13-04-2017 00:22

Kom op...wie gaat er met mij nu lekker een pilsje drinken???

AEO op 13-04-2017 00:37

@Hubo,

Een zonnevlam kan wel degelijk problemen veroorzaken. De kans op een dergelijke gebeurtenis is overigens vrij klein. De laatste keer dat er een zeer grote zonneuitbarsting was, omstreeks ik meen 1859, veroorzaakte dat geen problemen, omdat er toen nog geen elektronica was. Wel ontstonden er spanningen in de kabels van de telegrafen, waardoor ze zelfs na het uitschakelen van de stroom toch bleken te kunnen werken. Spectaculaire Aurora's waren tot in de tropen te zien, o.a. zelfs in Singapore en Mexico City! Als we bedenken dat Singapore vlak bij de Evenaar ligt, dan moet het een zeer extreme uitbarsting zijn geweest, en ook nog eens precies op de Aarde gericht. Als zich een dergelijke uitbarsting nu zou voordoen, en deze precies op de Aarde gericht is, dan zal alle moderne apparatuur uitvallen en ook alle elektriciteit. Dit zal zeer ernstige gevolgen hebben, omdat zo'n enorme zonneuitbarsting hetzelfde effect zal hebben als een EMP wapen.

Qromwel op 13-04-2017 07:26

vlokje op 12-04-2017 15:26: Een donkere planeet? Alle planeten in ons zonnestelsel weerkaatsen zonlicht.

hemelburger op 13-04-2017 07:40

Helaas mijn reactie van iets over 05:00 uur niet geplaatst, toevallig over het hoofd gezien mod.

Er was geen post van u rond die tijd ? Mod.

Hubert Luns op 13-04-2017 07:44

Er zijn voorwaardelijke en onvoorwaardelijke toekomstvisioenen of profetieën. Voorwaardelijk wil zeggen "een reële mogelijkheid". Dat we op de rand van een vulkaan leven is wel duidelijk. Dat we nu in de eindtijd leven ook. Onze tijd is de bode voor een nieuw begin, het aards paradijs, ook het duizendjarig vrederijk genoemd. Daarom, “als u dit alles ziet gebeuren verheugt u”, staat geschreven in de Bijbel. We verheugen ons niet op de ellende, maar op de toekomst. Zoals het liedje gaat: “He has the whole world in his Hand.”

Er is trouwens ook een profetie dat de leider van Noord Korea door mensen uit zijn naaste omgeving zal worden vermoord en dat vervolgens stappen zullen worden ondernomen voor de eenwording van beide Korea's.

Tom Hendrix/Seneca op 13-04-2017 08:15

@Jean: 22.38. uur, op 12/4. Zo is het maar net, Jean.

Maitreya op 13-04-2017 09:22

Het (bijna) enige voordeel van Trump dat ik noemde, dat hij geen conflict met Rusland wil, is ook al weg. Hoe kon het ook anders. In Noord-Korea is het echter altijd theater zoals tijdens de verkiezingen in de VS.

Hubo op 13-04-2017 11:48

Nog een overzichtje van de actualiteit.

http://nos.nl/artikel/2168002-satellietbeelden-noord-korea-klaar-voor-nieuwe-kernproef.html

Het lijkt me een beetje te gek als de amerikanen een nucleaire test zullen aangrijpen voor een beschieting.Op zich schijnen zulke vlooteenheden zich wel vaker in de regio op te houden,maar het is natuurlijk wel een provocatie om dat juist nu te doen rond de nationale feestdag.Als de koreanen plannen hebben voor een test,zal dat ze er niet van weerhouden.

Haya op 13-04-2017 12:33

Moeder aarde moet gereset worden. Dat is al wel duidelijk. Of dat nu door een mondiale financiele ineenstorting komt of door een op komst zijnde en geplande WW3. Feit is; zolang er nog puissant rijke families de energie- en geldstromen beheersen er geen vrede op aarde zal zijn. Met Syrie, Noord-Korea en Iran als laatste landen die nog niet voor de Rothschild bank gezwicht zijn, is het al wel pijnlijk duidelijk dat deze op machtsbeluste families al eeuwenlang de aarde beheersen. 

Het mooist zou zijn dat deze 'donkere' families van al hun macht ontdaan zouden worden.

Dan NESARA misschien. Maar dat is denk ik allemaal ver weg.

De duistere machten zijn weliswaar verzwakt maar nog niet uitgekakt.

Br@m op 13-04-2017 18:07

Ach, in glaze bol kijkers geloof ik sowieso al niet. En wat zouden wij ons daar druk over moeten maken ?! Net of wij, Henk en Ingrid daar iets aan kunnen veranderen ! De wereld zit vol gekken en als die vernietigd zijn komen er weer andere gekken. Nee, ik lig er geen seconde wakker van. Vroeger zei mijn vader "Je moet niet alles geloven wat in de krant staat" ! Nu zou hij zeggen "Je moet niet alles geloven wat er op internet staat" ! En zeker niet alles lezen, daar wordt je alleen maar depressief en mismoedig van ! Lang leve de lol ! Vrolijk Pasen !

Qvic op 13-04-2017 19:15

De voorspellingen van het  remote viewing team is simpeler dan we alle denken, want zij zitten zelf aan de knoppen. Zoals die bewuste kernramp Fukushima in Japan d.m.v. een aardebeving, deze was man-made. Daar de CIA bijna overal een vinger in de pap heeft, is het voorspellen van dat team een makkie, als deze ook nog eens via de CIA aangestuurd wordt. Die voorspelde zonnevlam wordt ook een man-made gebeurtenis ( in 2003 hebben de Amerikanen half Amerika en delen van Canada plat gelegd met zo'n man-made zonnevlam oefening) een natuurlijke zonnevlam zou dan ongeveer 20 Km dampkring eerst moeten laten verdampen in het niets voordat er dodelijke stralingen de aarde kunnen bereiken (dus onmogelijk). In de 19e eeuw is er eerst een aardbeving vooraf gegaan, waardoor er kostsluiting is ontstaan in de telegraaf palen, dus niets geen zonnevlam zoals het nu beweerd wordt. Net zo met die vrouw die voorspellingen deed, als zij de voor kennis heeft en inzage wat betreft wat in de planning ligt bij de machtselite is voorspellen eigenlijk niet het juiste woord er voor. Ja, voor ons leken wel dan, want het gewone volk heeft die inzage niet. Zodat het net lijkt als of die vrouw paranormale krachten heeft. Het scenario heden daags zijn door de machtselite al in de jaren 60/70 gemaakt. Alle gebeurtenissen worden systematisch uit gerold als de tijd rijp er voor is en de juiste personen aan de macht zijn voor het beste resultaat. Dus laat je niet in de luren leggen met al die zogenaamde voorspellingen, het zijn enkel planningen van de machtselite.

Scrutinizer op 13-04-2017 22:27

@Qvic op 13-04-2017 19:15

"in 2003 hebben de Amerikanen half Amerika en delen van Canada plat gelegd met zo'n man-made zonnevlam oefening"

Heb je daar een linkje van?

Dank bij voorbaat.

jottum op 13-04-2017 22:42

China zal zich wel drie keer bedenken mee te gaan in de amerikaanse aanpak, want als het systeem in noord-korea valt staan de amerikanen komend via zuid-korea in noord-korea aan de chinese grens op een moment dat tussen de vs en chinea de kwestie zuid-chinese zee en de [opgespoten] eilanden nog speelt.

Zo geredeneerd zouden de chinezen -stilzwijgend- weleens meer voordeel kunnen hebben als noord-korea die atoomproef wel doet en bij amerikaans ingrijpen dat vlootdeel met vliegdekschip met een a-bom [tijdelijk] uitschakelt, voor zover mogelijk, en eventueel zelfs het amerikaanse continent belaagt met een a-bom (en fall out in de atmosfeer). 

Voorlopig heeft Trump zich in een moeilijke positie gemanoeuvreerd door te stellen in te zullen grijpen in noord-korea en niet meer terug te kunnen zonder gezichtsverlies, wellicht hopende op een 3e partij als china die mede ingrijpt, terwijl sinds de aanval op syrie n-korea weet dat het wel gedaan is met n-korea en weinig meer te verliezen heeft, tenzij het zelf bakzeil haalt met iets als een nepproef, maar in dat geval zelfs kan besluiten de confrontatie maar zelf te zoeken. En zo zullen rusland, iran en china zich ook wel afvragen of zij op een of andere manier niet ook aan de beurt komen in deze mondiale pealing sinds irak, afghanistan en de arabische revolutie.

Het heeft weg van een multiplayer pc-game voor strategie met stalen zenuwen, bondgenootschappen en doortastendheid met toeslaan of niet.

 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl