HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien

China zegt desnoods zelfs Noord Koreaanse installaties te zullen vernietigen – Amerikaanse marine veteraan: Mijn bron die ook de Syrië aanval voorspelde zegt nu dat aanval op Noord Korea aanstaande is – Flashback naar Noorse profetie jaren ’60 over plotseling uitbreken WO-3

 
Blijft het opnieuw bij dreigementen en stoere taal? Voor de hele wereld is te hopen van wel.

Zoals verwacht kon worden dreigt Noord Korea een kernbom op de Amerikaanse ‘carrier strike group’ te gooien als deze ‘agressieve’ manoeuvres richting het land maakt (1). Op 24 februari plaatsten we een flashback naar ons artikel van ruim 5 jaar geleden, waarin we aandacht besteedden een zogeheten ‘remote viewing’ team, dat zijn oorsprong vond in een geheim CIA programma uit de jaren ’70. Dit in buitenzintuiglijke waarnemingen gespecialiseerde team bleek onder andere de aardbeving en Fukushima kernramp in Japan in 2011 correct te hebben voorspeld. De reden dat wij dit opnieuw aanhalen is dat dit team ‘zag’ dat enkele jaren na deze kernramp een verwoestende wereldoorlog zou uitbreken met de vernietiging van een Amerikaans vliegdekschip door een Noord Koreaanse kernbom.

 

Wij dringen bij iedereen aan op terughoudendheid en een gezonde dosis scepsis, want het is natuurlijk onmogelijk te zeggen dat ook deze voorspelling op het punt van uitkomen staat – àls dat al ooit gebeurt-, maar het is op zijn minst opmerkelijk overeenkomstig en daarom enigszins onrustbarend. Het ‘remote viewing’ team kon naar eigen zeggen soms in de toekomst ‘kijken’, maar geen exacte jaartallen ‘zien’, enkel een schatting maken van hoe ver een bepaalde gebeurtenis nog in de toekomst lag.

‘Militaire aanval op Noord Korea aanstaande’

Volgens Jack Posoblec, de Amerikaanse marine veteraan wiens bron correct de recente Amerikaanse aanval op Syrië voorspelde, zegt diezelfde bron dat een militaire aanval op Noord Korea aanstaande is (2).

China heeft inmiddels aangekondigd dat het desnoods zelf de Noord Koreaanse installaties zal vernietigen als het land zijn dreigementen niet inslikt en een bedreiging voor het noordoosten van China begint te vormen. Ook heeft Beijing zeker een dozijn Noord Koreaanse vrachtschepen met steenkool –de belangrijkste inkomstenbron van Pyongyang- geweigerd en teruggestuurd (3).

WO-3 en ‘killshot’ zonnevlam verwoest de planeet

Na de Noord Koreaanse kernaanval zullen er volgens het remote viewing team op diverse plaatsen grote oorlogen uitbreken, die bij elkaar opgeteld een nieuwe wereldoorlog zullen vormen. Toch zal het volgens hen geen kernoorlog zijn die onze planeet grotendeels verwoest, maar een totaal onvoorziene zonne uitbarsting, een ‘killshot’ genoemd, die de Aarde zal treffen en vrijwel het gehele Noordelijke Halfrond zal vernietigen, met miljarden doden als gevolg.

Het commentaar van de majoor Ed Dames, het hoofd van het inmiddels particulier opererende team, in 2003: 'Soms wil ik het zelf ook allemaal ontkennen en ervoor kiezen niet te geloven dat wat wij zien ook echt zal gaan gebeuren. Maar ik zal wel moeten, ik heb geen keus... Ik begrijp de sceptici overigens wel. Als iemand anders mij dit zou vertellen zou ik hem ook niet geloven. Hoe zou ik dat kunnen? Dit is zó rampzalig, daar wil je dus niet eens aan dénken.'

'Op veel plaatsen in de wereld is het nu al ellendig genoeg. Wie wil dus horen dat het einde der tijden eraan komt? Dat we door de zon geroosterd zullen worden?'

Niet alles komt uit, maar... flashback naar halve eeuw oude christelijke profetie

Geruststellend is dat het team ook enkele voorspellingen heeft gedaan die niet zijn uitgekomen, zoals het uitbreken van een vrijwel onuitroeibare schimmelinfectie die complete oogsten zou verwoesten, en op grote schaal hongersnood zou veroorzaken.

Een christelijke profetie die sinds 2009 om de zoveel tijd op deze site is aangehaald, geeft echter te denken. Veel christenen zullen ongetwijfeld denken aan deze tot nu toe naadloos uitgekomen profetie van een oude Noorse christin die in de jaren ’60 correct voorspelde dat Noorwegen rijk zou worden door de vondst van olie en gas (toen nog totaal onbekend), en dat er vele honderden TV-zenders zouden komen die grof geweld en openlijke seks zouden uitzenden (wat haar op hoongelach van haar toehoorders kwam te staan).

De vrouw profeteerde dat er op zeker moment een periode van ontspanning tussen Oost en West en grote welvaart zou komen (= na val van de Muur en het communisme), en daarna een serie escalerende crises –waaronder de komst van miljoenen migranten in Europa- waarna ‘op een onverwachte plek’ plotseling de Derde Wereldoorlog zou uitbreken, die zowel Amerika, Europa, Azië als Australië zou treffen, waarbij Europa vrijwel compleet zou worden vernietigd door kernwapens.

Volgens de evangelist die de profetie tientallen jaren later bekend maakte, zal de Wederkomst van Jezus Christus ergens tijdens deze periode plaatsvinden. Op grond van oudere bronnen is het echter onduidelijk in hoeverre deze in de Bijbel voorzegde gebeurtenis daadwerkelijk in de oorspronkelijke profetie van de Noorse christin was opgenomen, en er niet later door de evangelist –zijn eigen interpretatie volgend- aan is toegevoegd.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars

Zie ook o.a.:

11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
08-04: Kremlin waarschuwt Trump voor oorlog bij volgende aanval op Syrië
30-03: NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Bomans op 13-04-2017 23:51

Ondertussen heeft USA de superbom in Afganisthan gedropt om de ondergrondse gangen van IS te vernietigen....

Overal voeren ze oorlog.

http://www.standaard.be/cnt/dmf20170413_02832925

Bundy op 14-04-2017 00:36

Hoe serieus iemand remote viewing wil nemen moet hij/ zij zelf weten .   Naar mijn mening bepaalt alleen de Allerhoogste of er een kill-shot van de zon komt of niet , je kunt je dan afvragen waar de voorzegde eindtijd-dictatuur gevestigd moet worden .               Natuurlijk is het Amerikaanse maritime bezoek aan de Koreaanse zee spannend want de USA is recent nogal gooierig gebleken met hun MOAB .   Zie  ;     http://edition.cnn.com/2017/04/13/politics/afghanistan-isis-moab-bomb/

Gerechtigheid op 14-04-2017 01:53

Voor een goed commentaar op deze dreiging vanuit Noord Korea zie Pauw van donderdag 13 april 23.00 uur met de hoogleraar Korea deskundige Remco Breuker. Volgens deze is het al te laat...

Levensgevaar voor de wereld  https://www.youtube.com/watch?v=P4-uYdA6LNI  voor u toegevoegd. Mod.

jottum op 14-04-2017 02:01
@Bomans op 13-04-2017 23:51

Zo de vietcong ook van die gangen had.. Of zaten die niet in korea? lmao.

De ene grondsoort is de andere niet. De ene tunnel de andere niet. De Bunkerbusters in de irak-oorlog vielen effectief tegen. Maar wellicht zat op deze een 'nucleair-kopje'.. Wat het effect en gevolg daarvan (de try out) was, zal de tijd leren.

Hubo op 14-04-2017 03:08

Nog steeds hetzelfde verhaal.De spanning wordt alom opgevoerd.Alles wijst erop dat Korea klaar is om een test uit te voeren.Dat zullen ze dan waarschijnlijk wel doen ook.

Ik zag vandaag een raar filmpje waarin Trump aan het dessert tegen Xi gezegd zou hebben dat hij net 59 kruisraketten had afgeschoten op Iraq eh,eh Syrië.Ik weet niet meer of dat nou echt was of nep.

Vandaag domweg een zware bom gedropt op vermoedelijke schuilplaatsen van IS in Afghanistan.Op zich een begrijpelijke optie,maar je kunt je afvragen,waarom dat nu net nodig was.

Dat zal de koreanen waarschijnlijk niet tegenhouden.Als de amerikanen niet direct reageren zal dat in Korea waarschijnlijk opgevat worden als een grote overwinning.En Trump heeft zich min of meer in een positie gemanoeuvreerd,dat hij een koreaanse test niet zomaar aan zich voorbij kan laten gaan.Misschien is dat ook inderdaad bewust ingecalculeerd.

Trump sloot recent een korte toespraak af met de woorden dat uiteindelijk vrede en harmonie zullen heersen,maar je kunt je afvragen,wat daar dan aan vooraf zal gaan.Het krijgt een wat sinistere bijsmaak,al hoeft dat niet persee zo te zijn geïmpliceerd.

Henk op 14-04-2017 09:06

Trump wordt steeds meer een oorlogspresident. Stond hij eerst onder invloed van topstrateeg Steve Bannon, die als overtuigde Leninist de bestaande orde wilde wegvagen en alle macht bij het volk wilde leggen, sinds de machtsstrijd in Het Witte Huis gewonnen is door Jared Kushner, de schoonzoon van Trump, ligt de macht bij Herbert McMaster, de Nationale Veiligheidsadviseur en James Mattis, de minister van Defensie. Beiden zijn generaals. Beiden denken in termen van: de tegenstander met geweld tot de orde roepen. De aanval op Syrië getuigt hiervan, de mega-bom in Afghanistan evenzo. Het is niet te hopen dat Trump Noord-Korea zal aanvallen, want de gevolgen zullen destreus zijn. 

FinalCountDown op 14-04-2017 13:53

Er wordt al jaren - decennia - gesproken over WO III.  Dat ze het nu maar gewoon doen, dan kunnen we weer met een propere lei beginnen.

AEO op 14-04-2017 23:22

@Qvic,

Ik denk dat je mijn reactie over de zonnevlam niet goed hebt gelezen, want de telegrafen werkten terwijl men de stroom had afgesloten. Dus dat had niets te maken met kortsluiting. Ook schreef ik dat er tot Singapore auroras te zien waren als gevolg van die zonnevlam, echter, zo'n plasmawolk van de zon verbrandt de aarde niet, maar zal wel schade aan alle elektronica veroorzaken. Een zonne uitbarsting zoals toen in 1859, zou nu zeer verstrekkende gevolgen hebben

Eva op 15-04-2017 22:08

Als Trump nu niet ingrijpt op wat voor een manier dan ook,wanneer moet hij dan ingrijpen over een paar jaar? Als het definitief te laat is en de wereld dan zeker in vlammen op gaat!

harry op 19-04-2017 16:17

Misschien gebeurt het allemaal helemaal niet zo, maar zegeviert het gezonde verstand. Wat ik heel bijzonder vindt is het volgende: in 'de hobbit' vindt aan het einde 'de slag tussen de vier of vijf legers plaats, noem het profetie, aan het einde komen de adelaaars en een leger van mensen. de oorlog krijgt een andere wending, dwergen,  elfen, mensen uit meerstad, de koning onder berg en verwanten, keren zich gezamenlijk tegen de aardmannen. mede door de adelaars, worden deze verslagen. jjr tolkien. jaren 30/ 40? in de ban van de ring was toen al geschreven.

harry op 19-04-2017 16:23

die bom op Afghanistan, ooit gemaakt voor vernieling centrale commando-bunker van irak, 50 m onder de grond, wat was de effectieve opbrengst in Afganistan?

Dat was dus een duur bommetje! En Taliban is niet voor 1 gat te vangen.

harry op 19-04-2017 16:26

Ken je Abeltje; de lift, Abeltje, juffrouw Klaterhoen, het meisje met haar konijn en jawel: meneer Tump, met zijn mottenballen. 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl