Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen

‘Het is wachten totdat de eerste moslim een kerk in Amerika of Europa binnenstormt en wild om zich heen begint te schieten’

 

Gisteren begon in het Californische Fresno de moslim Kori Ali Muhammad lukraak allerlei voorbijgangers en autobestuurders onder vuur te nemen. Daarbij kwamen drie mensen om het leven. Op 6 april blijkt een andere moslim maar net afgehouden te zijn van het plegen van een aanslag met vuurwapens op een conferentie in South Dakota, waar 500 christenen bij elkaar waren gekomen. Volgens Michael Snyder van de bekende ‘End of American Dream’ blog is het dan ook een kwestie van tijd voordat een moslim een volle kerk binnenstormt en daar een slachtpartij aanricht.

 

De 39 jarige Ali Muhammad, die luid ‘Allahu Akbar!’ schreeuwde toen agenten hem overmeesterden (2), laat er op zijn Facebook pagina geen misverstand over bestaan dat hij blanken haat. Al zijn slachtoffers waren dan ook blank. Op zijn Facebook gebruikt hij apocalyptische ‘taal en eiste hij dat ‘zwarten vrij worden gelaten’, noemt hij blanke mensen ‘witte duivels’, en prijst hij het feit dat velen van hen worden getroffen door huidkanker.

Net geen aanslag op christelijke conferentie

De Christian Worldview conferentie werd gehouden in de grote zaal van een hotel in South Dakota. Ehab Jaber, een Saudische immigrant, liet tijdens een livestream op Facebook zien hoe hij het hotel binnenging en de bewakers daar begon uit te schelden. Jaber droeg een t-shirt met de tekst ‘I’m American, I’m Muslim, I open carry, I conceal carry, and I’m dangerous only if you’re stupid’.

Eenmaal terug in zijn auto liet hij aan zijn kijkers een arsenaal wapens zien, inclusief twee geladen militaire geweren en drie pistolen, ondertussen bedreigingen uitend zoals ‘Wees bang, wees hartstikke bang!’.

Of de Saudische Amerikaan nu wel of niet daadwerkelijk een aanslag wilde plegen, maakt niet zoveel uit. Feit is dat hij er ‘live’ mee dreigde. Bizar is dat de autoriteiten hem weliswaar ondervroegen, maar nergens voor arresteerden. Toch heeft het minsterie van Homeland Security onlangs bevestigd dat in alle Amerikaanse staten potentiële moslimterroristen zijn die op ieder moment nieuwe aanslagen zouden kunnen gaan plegen, en dat het gevaar daarop nog nooit zo groot is geweest.

Amerikaanse en Europese christenen gevrijwaard van vervolgingen?

Er zijn ook de nodige christenen die –al dan niet op grond van ‘profetische’ woorden, dromen en visioenen die ze zouden hebben gekregen- zeggen dat er in de nabije toekomst tal van bloedige moslimaanslagen op Amerikaanse kerken en christenen zullen worden gepleegd.

Net als in Amerika denken ook de meeste christenen in Europa dat het zo’n vaart niet zal lopen en dat zij ‘veilig’ zijn, of er voor worden gespaard. Eergisteren plaatsten we nog het artikel ‘Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof’, waarin we een Italiaanse research organisatie aanhaalden die concludeert dat wereldwijd inmiddels 600 miljoen christenen niet meer vrijelijk hun geloof kunnen belijden zonder het risico te lopen te worden vervolgd. 80% van de top 50 van landen met de ergste christenvervolgingen zijn moslim.

Desondanks denkt de doorsnee Amerikaanse en Europese christen nog steeds een uitzonderingspositie te hebben, en zoiets nooit te zullen hoeven meemaken. De vermoedelijk al nabije toekomst zal hun (on)gelijk gaan bewijzen.


Xander

(1) End of American Dream via Infowars
(2) Breitbart

Zie ook o.a.:

17-04: Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof (/ Paaszondag in Pakistan: Moslim blaast zichzelf te midden van christelijke gezinnen op: meer dan 70 doden, waaronder ruim 30 kleine kinderen  - Al 600 miljoen christenen in meer of mindere mate vervolgd - ‘De antichrist’ en ‘valse profeet’ zijn al lang aanwezig en actief: de islam en Mohammed)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

cefas op 19-04-2017 17:43

Helaas, Wat nu elders gebeurt aan misdaden door de Islam aan de mensheid, vormt een prelude voor de VS en Europa, daar hoef je geen profeet voor te zijn.

lechaiem op 19-04-2017 18:32

De islam haat niet alleen niet-islam maar ook zichzelf. Aanslagen tegen het westen en ook het oosten.

Maar vergeet niet dat wij net zo hard meedoen. Kijk hoe we Assad alweer de schuld geven van gifgas aanvallen en dat te bedenken dat 4 jaar geleden alles was vernietigd. Door de VS nog wel. Google maar even. Gaan we proberen te rechtvaardigen om Sirie weer aan te vallen.

frits op 19-04-2017 18:36

Is de Islam niet een criminele organisatie. En dus oppakken die hap.

Dewevoga op 19-04-2017 18:37

Op de website de religie van de vrede komt dagelijks met een update van het aantal aanslagen die gepleegd zijn sinds 11 september 2001.

Het blijkt om 1 "religie" te gaan, Het zijn inmiddels 30653 islamitische aanslagen.

Van 8 april tot 14 april waren er:

Aanslagen      36

Doden          280

Gewonden   275

Landen         12

Methode       10 opblaaspoppen

http://www.thereligionofpeace.com/

Op de tab terror attacks kan men zien om  hoeveel christenen per land er vermoord zijn. De dreiging komt uit het oosten. Irak, Iran, Turkije en trek de lijn maar door naat Noord Korea. In oude tijden lag Europa in het westen hetgeen veranderd is na de uitvinding van het kompas. En in de Bijbel spreekt men van het noorderland = Mesopotamie.

5318537 op 19-04-2017 18:54

Goedmensen vinden dat onzin met een laag waarheidshalte,tot het te laat is.            En zo loopt het vol met ongelovigen die samen de hel vervolmaken.

Tom Hendrix/Seneca op 19-04-2017 18:54

Maar dat is echt niet waar volgens; CDA,VVD,PvdA,D66,GL,SP,PvdD. Want die verklaren dat de islam toch echt vrede is. O....wacht "de vrede van de begraafplaats/kerkhof", ja dan klopt het natuurlijk wel.

Lies op 19-04-2017 19:23

Onze overheid  is moslimgevaar blind en knettergek . Dit gaat nog vele christenen in Europa en de VS het leven kosten.

Rebellio op 19-04-2017 20:02

Blijkbaar is het doel ook niet het doden maar de terreur, de angst die zij denken op te wekken. Is er iemand die meer kan vertellen over wat voor een mechanisme deze mede mensen denken aan te boren? Wat moet er eigenlijk gebeuren na het terreur zaaien? De ongelovige ziet dat mensen omzich heen worden vermoord, en uit angst, uit lijfbehoudt wordt hij of zij dan maar moslim? In een informatietijdperk kun je dat toch niet meer ongezien proberen? Je wekt alleen maar afschuw en haat op bij de mensen die nog wel zonder terreur leven. Zeker bij onze seculiere medemens, toch...

Peter op 19-04-2017 20:34

Wat een gedoe weer zeg.

Kruisridder op 19-04-2017 21:09

Zalig zijn de onnozelen van geest......

Doordenker op 19-04-2017 22:24

Groepen 'jongeren' terroriseren zwembad in Den Haag

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3137513/2017/04/19/Groepen-jongeren-terroriseren-zwembad-in-Den-Haag.dhtml

Nu ja, de meeste Nederlanders hebben - misleid door de mainstream media - hier toch eigenlijk voor gekozen...

Bambi op 19-04-2017 22:48

Echt ziekelijk gestoord.

 

Anton Jansen op 19-04-2017 23:42

De FB video's van Ehab Jaber,

https://www.facebook.com/ehab.jaber.7/videos/vb.1294159880/10211985628538087/?type=2&theater

https://www.facebook.com/ehab.jaber.7/videos/vb.1294159880/10211985833423209/?type=2&theater

Wardje op 20-04-2017 00:19

Supreme Court Justice waarschuwt voor voor vervolging van katholieken . Voor framing hen als "haters".  TheRemnantvideo  11:22https://www.youtube.com/watch?v=Sc7a0AqEPZo

De Terugkeer op 20-04-2017 03:22

 

Wat een gekkenhuis is het hier op aarde..."Doe toch 's ff 'normaal', man". Dan ben je gewoon te laf om van het leven te durven houden en van ieder medemens, schaam je, nietsnut!

lechaiem op 20-04-2017 07:41

Effe iets anders in de Telegraaf vandaag. In Amerika al gepasseerd station dat de Russen Trump aan de macht hebben geholpen.Nu gaan we proberen Eurabia te overtuigen? Te beginnen in Nederland?

Tom Hendrix/Seneca op 20-04-2017 08:40

@Doordenker: 22.24. uur, op 19/4. Ik moet bekennen, dat U gelijk heeft. 15 Maart heeft de domme kiezer inderdaad, daar zelf voor gekozen. Helaas jammer, dat er ook nog kiezers waren; die er niet voor gekozen hebben- islamisering en massa-immigratie- maar dat deze ook de dupe worden.

Stan op 20-04-2017 10:34

Doordenker op 19-04-2017 22:24

Maak de borst maar nat.Maar niet meer in het zwembad.

ttps://pauwnieuws.nl/news/593/tsunami-van-quot-vluchtelingen-quot-zwelt-verder-aan-en-niemand-spreekt-de-waarheid

kouwe1972 op 20-04-2017 12:17

@Rebellio

Ik denk dat gezien het uiteindelijke aantal doden en gewonden van de meeste aanslagen van de laatste tijd inderdaad het voornaamste doel ik angst te zaaien.Zo bang moeten we worden dat we allemaal moslim worden? Dat denk ik inderdaad niet, het werkt eerder tegen.

Het grootste gevaar zit hem in de mainstream (linkse?) media, scholen, stadbestuurders etc. die de islam steeds meer ruimte geven om hun rituelen en gewoonten in het openbaar te te mogen beleiden. En wat erger is de andere stromingen meer en meer te onderdrukken. Dus niet de aanslagen zijn het grootste gevaar maar onze eigen bestuurders en politici!

willy op 20-04-2017 14:09

Het zal nog een tijdje blijven duren zoals de radicalisten die zijn opgepakt in Frankrijk ! Shalom

ieznogoedh op 20-04-2017 18:07

Volgens Michael Snyder van de bekende ‘End of American Dream’ blog is het dan ook een kwestie van tijd voordat een moslim een volle kerk binnenstormt en daar een slachtpartij aanricht.

De man zal wel weten waarover hij spreekt, maar dit allemaal heeft niets, maar dan ook echt helemaal niets, nul komma nul, noppes met de islam te maken. Echt waar!

Er zijn nu eenmaal veel verwarde mannen onder de mislim bevolking en dit heeft weer niets, echt helemaal niets met inteelt te maken.

Oma op 21-04-2017 12:34

"De 39 jarige Ali Muhammad, die luid ‘Allahu Akbar!’ schreeuwde toen agenten hem overmeesterden (2), laat er op zijn Facebook pagina geen misverstand over bestaan dat hij blanken haat." En wéér wordt in de slappe leugenmedia zijn strijdkreet, waarmee dit crapuul duidelijk maakt dat het om een terroristische daad gaat, ontkend. Het was zogezegd een racistische haatcrime tegen blanken. Ze blijven hardnekkig ontkennen, nietwaar?

Het feit dat de politiek op alle mogelijke manieren terroristen blijven pamperen en beschermen kan niet meer ontkend worden! In belgië worden naar aanloop van de verkiezingen allerlei nep-wetten uit hun duim gezogen, eentje ervan is: 'overheid mag sociale media van asielzoekers screenen bij asielaanvraag'....echter: mét toestemming van de asielzoeker!! Ze maken deze controle bekend zodat potentiële terroristen hun sociale media kunnen opschonen én het kalf is reeds verdronken want hoeveel terroristen zijn reeds ondergedoken in de illegaliteit om in cellen en onder de radar aanslagen te kunnen voorbereiden? Een maat voor niks dus, de indruk wekken dat de politiek 'eraan werkt' terwijl het nutteloze nepwetten zijn met mogelijkheden tot omzeiling, enkel voor terroristen natuurlijk zodat ze kunnen blijven meekomen met de stroom vluchtelingen!

Anderzijds mag de hardwerkende Belg wél gescreend worden op sociale media, als racist te boek staan en zelfs ontslagen worden voor zijn vrije meningsuiting wat hij op sociale media post over zijn privé leven en tijdens zijn vrije tijd! - mag de fiscus graven in sociale media in de strijd tegen 'fraude' etc...maw: er worden weer 2 maten en 2 gewichten gehanteerd om belgische burgers te pesten, te discrimineren en criminelen en zelfs terroristen te beschermen.

Verder wordt het hete hangijzer over het afschaffen van de dubbele nationaliteit om dat crapuul te kunnen uitzetten weer begraven, allen tekenen dat de politiek het terrorisme steunt in de oorlog tegen haar eigen bevolking!

Barbara op 06-05-2017 22:28

Wat is het toch vreemd dat wanneer ik spontaan moslims tegen het lijf loop altijd een leuke uitwisseling met hen heb. Ik zal toch geen uitzondering zijn?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl