HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Minstens 5 EU-landen kiezen Saudi Arabië in VN Vrouwenrechten Commissie


Saudi Arabië gaat mede dankzij EU-landen in de VN het ‘recht’ van vrouwen om straffeloos te worden gediscrimineerd, onderdrukt en misbruikt verdedigen (voor de duidelijkheid: daar ergens onder die grote zwarte bol rechts in beeld moet zich een vrouw bevinden, al durven wij dat niet met ook maar enige mate van zekerheid te zeggen).

Leden van de Economische en Sociale Raad van de VN hebben afgelopen week Saudi Arabië gekozen als vierjarig lid van de VN Vrouwenrechtencommissie. ‘Dit komt neer op het aanstellen van een brandstichter als brandweercommandant,’ gaf Hillel Neuer, uitvoerend directeur van de mensenrechtenorganisatie UN Watch, als commentaar. ‘Het is absurd.’ Uit de stemming bleek bovendien dat minimaal 5 EU-landen vóór moeten hebben gestemd, wat een aardig idee geeft over waar de Europese Unie met de ‘rechten’ van vrouwen in Europa naartoe wil, namelijk deze ondergeschikt maken aan de islam.

 

‘Iedere Saudische vrouw moet een mannelijke begeleider hebben die namens haar alle belangrijke besluiten maakt, en het leven van de vrouw vanaf de wieg tot het graf controleert. Ook verbiedt Saudi Arabië het vrouwen om auto te rijden,’ vervolgde Neuer.

Frankrijk en Zweden onder voorstemmers

Omdat de stemming achter gesloten deuren plaatsvond, is niet te zeggen welke landen voor Saudi Arabië hebben gestemd. Op basis van de zetelverdeling in de Economische en Sociale Raad berekende Neuer echter dat minimaal vijf EU-landen ‘het meest misogyne (vrouwenhatende) regime ter wereld’ in de Vrouwenrechten Commissie hebben geholpen.

Gekeken naar andere stemmingen in de VN zullen dit vermoedelijk Frankrijk, Italië, Groot Brittannië, Ierland en Zweden zijn geweest, al hebben ook Duitsland, België, Noorwegen, Spanje en Estland zitting in de Raad. Sowieso Frankrijk en Zweden stemmen in de VN altijd pro-islam.

Vrouwenrechten in Saudi Arabië ‘hopeloos’

In het nog onder de regering Obama opgestelde recente Amerikaanse verslag over Saudi Arabië werd geconstateerd dat het met de vrouwenrechten in het islamitische koninkrijk ‘hopeloos is gesteld’. Vrouwen worden in de Saudische wet niet gelijk aan mannen geacht, en hebben veel minder politieke en sociale rechten. Iedere vrouw heeft een mannelijke begeleider, een ‘voogd’ die de autoriteit heeft om de vrouw te laten werken of studeren – of niet.

Islamisering Europa op volle snelheid

In bijna alle EU-landen is in snel tempo een parallelle islamitische samenleving aan het ontstaan, waar niet de landelijke, maar de islamitische wetten gelden. Deze zorgwekkende ontwikkeling wordt mede mogelijk gemaakt door de gerechtelijke macht, die onthutsend vaak de islam, moslims en hun wetten en gebruiken een uitzonderingspositie geeft, en door de politiek, die tot nu toe niets onderneemt om deze islamisering van onze samenleving te stoppen – sterker nog, die door sociaaldemocratische, linkse en links-liberale partijen juist wordt bevorderd.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Hillel Neuer  (twitter)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

koloth op 25-04-2017 14:16

Het gaat alleen nog maar om financiële belangen en de rest is voor de show.  En het klootjesvolk doet er totaal niet meer toe, nou zo af en toe dan als het goed uitkomt. 

willy op 25-04-2017 14:20

Dat is de grootste grap van de wereldgeschiedenis om je rot of ziek te lachen! De EU de grootste angsthazen van de wereld kiezen mee een land waar de mensenrechten aan hun laars lappen die mogen dan zetelen in de VN wat een hypocrisie !!! daar waar de doodstraf nog van kracht is,vrouwen als teeederangsburgers worden aanzien en sterke aanhangers van de radicale islam die ze met hun oliegeld over de wereld brengen zo'n land kiezen ze dan echt schandalig ! Shalom

jerommeke op 25-04-2017 14:22

Misschien als alle feministen door Saudië Arabië de VN zijn uitgejaagd er pas een terugkeer naar normaliteit zal zijn?  In zoverre er ooit iets met de VN normaal geweest was.

Lies op 25-04-2017 14:33

Een aantal politiekeleiders zal pas wakker worden, als het schip in brand staat

Henk op 25-04-2017 14:43

Inderdaad, een rare toestand. Nog vreemder is dat de VS en West-Europa het islamitische land Iran als de grote vijand in de regio zien en het islamitisch veel strengere Saudi-Arabië hun grote vriend is. Zoals ik al eerder opmerkte, een duister verband/verbond.

AEO op 25-04-2017 14:49

Het zijn de linkse nuttige idioten die de krokodil voeren, in de hoop dat zij het laatst verscheurd worden.

R Jongen op 25-04-2017 14:52

Helaas is het grote publiek blind en zien ze niet waar we op af stevenen. Super Artikel weer Xander, ik stuur ze zoveel mogelijk door met bron vermelding natuurlijk. Gr Roberta Jongen

SEO op 25-04-2017 15:02

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Derk op 25-04-2017 15:11

Het is telaat, waarschuwing, waarschuwing, waarschuwing. Daarna: "Waartoe vast besloten is".

Stan op 25-04-2017 15:12
5318537 op 25-04-2017 15:17

Deze zorgwekkende ontwikkeling (misdaad) ............Waarom ?(Omgekocht ?)        Wie zijn deze landverraders(misdadigers)         Geheim (Achter gesloten deuren)

Wat is de waarheid achter deze misdadige beslissing ?          Waarheid aan het licht   http://www.aangifte.net/ (Zorgwekkende tegenwerking door misdadigers die de bui al zien hangen en het liever onzin noemen)          Ik ben zelf slachtoffer van monitor misbruik/mishandeling en wil vanzelfsprekend van de pijn mij aangedaan af,en moet bovendien toezien hoe martelingen doorgaan plaats te vinden omdat men het liever onzin vindt en er verder geen aandacht aan wil geven ten koste van vele levens.

Ik ben heel boos,omdat dit al bijna dertig jaar voortduurt en dat zijn meer doden dan de nazi,s op hun geweten hebben.       

Rebellio op 25-04-2017 15:27

haha, ik zag als eerste de foto van een man in een rood shirt. Die vuilniszak naast m bleek een mens te zijn....

Tom Hendrix/Seneca op 25-04-2017 15:49

Dankzij de socialistische bende; is de hele wereld een open inrichting aan het worden. Dit gaat niet goed. Maar verbazen hoeft deze gang van zaken ons niet, het komt goed uit voor de plannen van Soros, Bilderberg en de NWO.

Qvic op 25-04-2017 15:54

Zolang de landverraders met hun politieke clubjes met list en bedrog hun macht behouden, zal het islamiseringsproces steeds sneller gaan.

Yerik op 25-04-2017 16:11

De islamisering van Europa en dus Nederland is niet meer tegen te houden, het gáát door en wel op volle snelheid! Het is de aanloop naar de vervulling van de profetieën. Maar de mensen die vóór dit beleid en de desbetreffende partijen hebben gestemd, zullen door de door hen o zo gewenste islam vertrapt (vervolgd, onderdrukt, uitgeroeid) worden. Jes. 28:18b. Edoch... dan hebben die mensen toch eindelijk wat ze zo graag wensen: het Christendom afgeschaft en de islam-sociologische heilsstaat daarvoor in de plaats (naar ik vermoed voor de eerste 3 1/2 jr.) en zichzelf als nog minder dan uitwerpselen laten behandelen. Heb medelijden met hen die dat niet willen en onze jeugd.

ohje op 25-04-2017 16:22

Iets met hoger plan.

Meer meer meer 

Eelke Piers op 25-04-2017 16:30

Misschien is het wel heel terecht dat door de UNO de vrouwen meer op hun plaats worden gezet :-)

Scrutinizer op 25-04-2017 17:58

De logica achter de nobelprijs voor de vrede voor de kersverse president Obama luidde destijds dat dit hem onder morele druk zou zetten ernaar te handelen (zoiets als: "de prijs heb je al, laat nu zien dat je hem waard bent"). Wellicht heeft men dezelfde redenering gevolgd om SA dit zitje te geven?

Helaas hebben ze dan niets geleerd uit de ervaring met de nobelprijs want na in ontvangstname ontpopte de ontvanger zich eerder als erger ijzervreter dan de (an sich terecht) vermaledijde Bush. Dat stemt dus weinig hoopvol voor de vrouwen in Saudi Arabie en zelfs elders in de wereld als SA internationaal zwaar op het UN beleid zou doorwegen.

In die zin maak ik me zorgen over de toekomst van mijn dochtertje. Het is voor iedereen (dus ook een zoon) al een hele opgave om ervoor te zorgen uit oorlogsgebied of uit een repressief regime (communisme bv. EU-wijd) weg te blijven en een plek op aarde te zoeken waar je je veiliger voelt, maar voor een vrouw komt daar nog eens een extra restrictie bovenop: een land mag ook niet vrouwonvriendelijk zijn. Elk extra criterium verkleint het pallet waaruit je nog kan kiezen. Hopelijk maken we zelf steeds de juiste keuzes en hopelijk is zij na mijn dood in staat de juiste keuzes te blijven maken. Toch wel iets waar ik me soms zorgen over maak.

Bomans op 25-04-2017 18:29

Ik dacht dat Groot-Brittanië niet bij Europa hoorde en dus geen stemrecht meer heeft!

Bomans op 25-04-2017 18:31

Sorry, bedoelde dat Groo-tBrittanië niet bij Europa hoort en dus zijn er "maar" vier!

rjab op 25-04-2017 18:53

Een paar jaar terug was er ook al een iranier voorzitter van een of andere van emancipatie commissie of zoiets. Dus eigenlijk niets nieuw/onverwachts onder de zon

Jean op 25-04-2017 19:43

Ik heb het echt gehad met die VN & EU troep. Opruimen die handel.

Kwamvanrechts op 25-04-2017 21:10

Dat de islamisering toeneemt zie ik in mijn stad al jaren. Steeds meer vrouwen zie ik gesluierd rondlopen door de binnenstad. En waren het vroeger nog best wel mooie gewaden met blauwe, roze, gele en groene kleuren, tegenwoordig is zwart heel erg in de mode. Vraag me af door welke 'modeontwerper' deze vrouwen beïnvloed worden.

Rolf op 25-04-2017 21:21

@Bomans op 25-04-2017 18:31

Groot-Brittannië kan ook tegen hebben gestemd, dan zijn het er nog steeds minstens 5. 

Rebellio op 25-04-2017 22:39

Het tragische is natuurlijk dat we het over mensen hebben. Mensen die iets voor gehouden wordt wat niet de waarheid is. En wij als Christenen hebben daarin een opdracht, of het ons nu frustreerd of niet...

Bomans op 26-04-2017 00:15

Rolf, dat kan maar in het artikel staat het toch zo niet geschreven! Het feit is dat het toch wel weer een regelrechte schande is!

En velen willen het met ons niet zien!

Tom Hendrix/Seneca op 26-04-2017 09:14

@Rebellio: 22.39. uur, op 25/4. Inderdaad. Ik blijf bidden voor de moslims, dat ze Christus aannemen. Verder tracht ik ook- wel vaak met enige moeite- vriendelijk te blijven tegen de moslimmensen in mijn buurt. Meer kan ik ook niet doen.

Maar vaak kook ik van woede, en dan verwens ik ze, als zo'n idioot meent vanuit de koran te lezen, om aanslagen te plegen op willekeurige, en vaak gewone burgers. Blijft moeilijk hé!

johan op 26-04-2017 14:53

Misschien moet eens uitgezocht worden welke personen, in naam van die europese landen, een stem hebben mogen uitbrengen.

Waarschijnlijk zitten er verschillende personen op bepaalde posten, waar ze dus niet thuis horen, en wat is de religieuze achtergrond van deze figuren?

Iemand die een lijstje heeft met namen?

Willem op 26-04-2017 15:23

De slapende reus wordt gestoord tijdens het dromen, wat gaat er gebeuren als hij wakker wordt?

cefas op 26-04-2017 19:56

Gesluierd? Gemaskerd is een veel betere benaming dan gesluierd.

marnix op 26-04-2017 20:08

De Franse verkiezingen, gaan onze toekomst bepalen.

Als Macron wordt verkozen, zijn we verplicht om ons te bekeren tot de Islam.

Voor de 7e eeuw waren er nauwelijks botsingen tussen de Islam en de oorspronkelijke culturen, men tolereerde elkaar. Toen de islamitische legers Jeruzalem veroverden(tweede helft 11de eeuw), beloofden ze de inwoners hun levens te sparen, recht op bezit, godsdienstvrijheid en toegang tot de heiligdommen. De veroverde volken moesten echter wel belasting betalen, waarmee de vroege islamitische emiraten (unie van 7 verenigde sjeikdommen aan de oostkust van het Arabische schiereiland) werden onderhouden. Ruim twee eeuwen na de dood van de Profeet Mohammed introduceerde de fanatieke kalief (een heerser die boven de emirs staat) van de Soennieten tussen 847 en 861 na Christus de officiële politiek. Deze hield in; de vervolging van sjiieten, joden en christenen, die voor die tijd allemaal werden getolereerd. Toen de moslims in 827 de scheepvaart over de Middellandse Zee in handen hadden gekregen, vernietigden ze daarmee de handel met het Oosten die voor Europa zo winstgevende was. De Europeanen konden namelijk niet meer handelen via de Middellandse Zee. Hieruit kan worden opgemaakt dat zowel economische als ideologische motieven het begin waren van de nog steeds niet opgeloste strijd tussen de Moslims en christenen.

Hadden onze regeringsleden maar beter opgelet in de geschiedenis les.

pcee op 26-04-2017 22:38

hip hip hoera...het is België dat ook ja heeft gestemd. http://www.standaard.be/cnt/dmf20170426_02853011

Maar dat we dan ook al langer hopeloos de weg kwijt zijn is al langer geweten...

Bomans op 26-04-2017 23:21

pcee

Inderdaad en toch proberen de VLD onder leiding van De Croo zich eruit te kletsen. Maar dat zijn dan de "goeden" en het Vlaams Belang "het crapuul".

Oma op 27-04-2017 11:48

Wel: "Deze zorgwekkende ontwikkeling wordt mede mogelijk gemaakt door de gerechtelijke macht, die onthutsend vaak de islam, moslims en hun wetten en gebruiken een uitzonderingspositie geeft, en door de politiek, die tot nu toe niets onderneemt om deze islamisering van onze samenleving te stoppen – sterker nog, die door sociaaldemocratische, linkse en links-liberale partijen juist wordt bevorderd."

Het crapuul van 'onze' politiek met hun eigen wapens bestrijden: zij schenden onze grondwet en de mensenrechten! Terugslaan kan enkel met hun eigen wetten!

Elke uitzondering is Discriminatie tov al de anderen die uitgesloten worden van die uitzondering!

Justitie bedient zich bovendien van totale hypocrisie: ze oordelen telkens over de gevolgen, nooit over de misdaad zelf in het geval van islam/moslims. Daardoor kunnen ze dan van de slachtoffers daders maken en de echte daders beschermen, uiteraard enkel in het geval van dat reli-gespuis - ook weer een aanslag en schending van de wetten/grondwet én mensenrechten die de rechters zouden moeten volgen! 2 maten en 2 gewichten hanteren naargelang de afkomst van de betrokkenen met bevoordelen van de vreemden en bestraffen van autochtonen. Selectieve willekeur om moslims te pamperen, terroristen te beschermen en eigen bevolking te straffen. Politiek en justitie overtreden de wetten die ze zélf maakten!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl