HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af

VS ondanks Trump door met agressief imperialisme - Islam alleen te verslaan als Westen en Rusland gaan samenwerken – China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine

 

Ondanks alle gevaarlijke ontwikkelingen denken de meeste mensen nog steeds dat zoiets nooit kan gebeuren.

De vorige Amerikaanse president kreeg alleen al vanwege zijn mooie beloftes de Nobelprijs voor de Vrede,  en liet vervolgens 9 landen bombarderen, waarbij zo’n 1 miljoen doden vielen. Barack Hussein Obama werd zelfs de eerste president in de geschiedenis die iedere dag van zijn 8 jaar durende termijn wel ergens oorlog voerde. De huidige president beloofde de agressieve politiek van zijn land los te laten, maar deed er nog geen drie maanden over om tientallen kruisraketten op Syrië af te schieten, voorbereidingen te beginnen voor een ‘full scale’ invasie, en daarmee de Derde Wereldoorlog met Rusland te riskeren. Kan die eigenlijk nog wel worden voorkomen? Volgens analist Mac Slavo (SHTFplan) nauwelijks meer.

 

Als er iets is dat Trump in zijn eerste 2 ½ maand in het Witte Huis heeft aangetoond, is het dat iedere Amerikaanse president al heel lang niet meer de baas van het land is, en de al vaak besproken ‘Deep State’ schaduwregering aan de touwtjes trekt. Donald Trump leek zo oprecht toen hij beloofde Washington te zullen schoonvegen en de agressieve oorlogen en conflicten van zijn voorgangers te stoppen – en vermoedelijk was hij dat ook wel, alleen bleek ook hij niet in staat tegen het machtige complex van de militaire- en inlichtingendiensten op te staan.

Analist Mac Slavo schrijft dan ook dat ‘de echte tragedie is dat wij al bijna 20 jaar voor vrede stemmen, maar alleen maar oorlog krijgen. Dat zou u echt iets moeten zeggen, namelijk dat ons systeem zich niets aantrekt van wat de president of de kiezers willen. Het systeem wordt nooit ergens verantwoordelijk voor gehouden, dus is niet te stoppen. Het systeem krijgt linksom of rechtsom altijd zijn zin, dus als onze regering oorlog wil, dan zullen we die krijgen ook.’

Voor lezers die denken ’dat komt mij bekend voor’ – inderdaad, dit is in een paar regels exact het –helaas succesvolle- blauwdruk van hoe ook de Europese Unie te werk gaat.

Eerste grote gevaar: Oorlog met Rusland

Terug naar de VS. Donald Trump beloofde de spanningen met Rusland te begraven en te gaan samenwerken, maar ging vervolgens onthutsend snel een pad op dat Obama (uiteindelijk) niet aandurfde, namelijk een rechtstreeks aanval op Syrië. Dat noopte het zich doorgaans zeer terughoudend opstellende Kremlin ertoe hem ervoor te waarschuwen dat Amerika nu ‘slechts één stap verwijderd is van oorlog’ met Rusland. Rekent u er maar op dat als dit in Moskou hardop wordt uitgesproken, dit bloedserieus moet worden genomen, want als de Russen ergens een hekel aan hebben, dan is het aan oorlog.

Het Amerikaanse volk is al die oorlogen die door hun leiders worden begonnen eveneens meer dan spuugzat, maar is er net als de Europeanen achter gekomen dat hun zogenaamde ‘democratie’ niet meer dan een farce, een schijnvertoning is. Zowel de VS als de EU worden geregeerd door een totalitair clubje dat zich hoegenaamd niets aantrekt van de belangen en mening van de gewone man.

Afspraken en verdragen worden naar believen gebroken, en de machtigste special interests groepen –banken, milieulobby, militair-industriële complex, Arabische islamisten- zijn naast de heersende elite de enigen die profiteren van biljoenen dollars en euro’s die uit het niets worden gecreëerd, en de welvaart en het welzijn van de samenleving langzaam maar zeker compleet wegzuigen.

Slavo waarschuwt dat de wereld dankzij ‘het systeem’ gevaarlijk dicht bij de Derde Wereldoorlog is beland. ‘En ga er maar vanuit dat onze economie die volgende grote oorlog niet zal overleven, zeker niet als Rusland en China erbij betrokken zijn. Zelfs als deze oorlog niet in een nucleaire slachtpartij eindigt, zal de wereldeconomie en het financiële systeem compleet worden vernietigd.’

Gisteren riep een Russische oppositieleider al op tot vergeldingsaanvallen op de Verenigde Staten (4), en vlogen diverse Amerikaanse marine toestellen uit omdat er voor de kust van Californië een onbekende onderzeeër zou zijn gesignaleerd, mogelijk afkomstig uit Rusland of Noord Korea (5).

Tweede grote gevaar: instorting financiële systeem

Rusland en China bereiden zich financieel-economisch voor op een andere wereld door stap voor stap de dollar als internationale reservemunt los te laten, en een nieuw systeem op te zetten dat weer is gebaseerd op goud. Dat systeem zal de dominante kracht worden zodra er oorlog uitbreekt en de dollar –en daarmee ook de euro- zullen instorten.

Slavo: ‘Ons financiële systeem stevende toch al op een instorting af. De kosten van weer een andere grote oorlog zullen dat proces versnellen. Zodra dat gebeurt zullen alleen degenen met echte ‘assets’, zoals land, wapens, voedsel en natuurlijk goud, boven water blijven.’ (1)

Derde grote gevaar: de islam

Bovenop het grote risico op WO-3 is er ook nog eens de strijd tegen het islamitische extremisme, tegen ISIS, Al-Qaeda en vele tientallen andere terreurgroepen, en tegen de islamitische  haatideologie in zijn geheel. Nu de grond voor ISIS in Irak en Syrië te heet onder de voeten wordt, richten de jihadisten zich in toenemende mate weer op Noord Afrika. Naast Libië lopen vooral Algerije, Tunesië –waar veel top ISIS leiders vandaan komen- en Marokko het grootse risico overspoeld te worden door islamisten.

Mochten deze landen vallen, dan wacht Europa een monstrueuze migrantentsunami die de toch al amper houdbare stroom van de afgelopen paar jaar volledig in de schaduw zal stellen, waardoor onze samenleving zo goed als zeker de nekslag zal krijgen. De enige optie om dat nog te voorkomen is als het Westen gaat samenwerken met Rusland, dat er door middel van militaire- en inlichtingenhulp reeds voor zorgt dat Noord Afrika nog niet helemaal ‘islam-zwart’ is geworden.

Pas als Europa zich realiseert dat Rusland niet de vijand is, maar een broodnodige, cruciale partner in het tegenhouden en verslaan van de islam, zullen onze landen gered kunnen worden, niet alleen van een zekere nieuwe wereldoorlog (2), maar ook van de totale islamisering en daardoor verarming, om over de dagelijkse chaos, terreuraanslagen en onderdrukking van minderheden nog maar niet te spreken. Hiervoor zullen er wel op zeer korte termijn andere leiders moeten worden gekozen, en daar ziet het –met uitzondering van Frankrijk- vooralsnog niet naar uit.

Vierde grote gevaar: Noord Korea

Het vierde, mogelijk nog acutere gevaar is Noord Korea, en vooral de reactie van de Verenigde Staten op de nucleaire ‘madman’ in Pyongyang.  Hoewel de Stalinistische dictatuur de beschikking heeft over vermoedelijk 10 kernbommen, kan het nog altijd geen raketten op de VS afschieten. Het land is wel in staat de Amerikaanse bondgenoten Zuid Korea en Japan te raken, maar dat zou een zekere zelfmoord betekenen.

De slimste politiek lijkt dan ook om Noord Korea zoveel mogelijk aan China over te laten, dat beslist niet gebaat is bij een buurman die bij het minste of geringste dreigt met een kernoorlog. Maar wat deed Trump? Hij stuurde een ‘carrier strike group’, een vlooteenheid met een vliegdekschip, naar de wateren bij Korea, en dreigt met militair ingrijpen.

Dat dit juist de (kern)oorlog kan ontketenen die hij zegt te willen voorkomen, behoeft geen uitleg. Dictator Kim Jong-un, die in eigen land toch al onder grote druk staat, zou de provocaties kunnen aangrijpen voor een nucleaire aanval op de Amerikaanse marine, wat een verwoestend antwoord zal uitlokken. China beseft dat dit volledig uit de hand kan lopen, en heeft volgens Zuid Koreaanse bronnen al zo’n 150.000 man bij de grens met Noord Korea geposteerd. (6)

Dominosteentjes

Dankzij het ‘globalisme’ zijn vrijwel alle landen, economieën en systemen met elkaar verbonden, dus als één van bovenstaande dominosteentjes omvalt, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk een desastreuze kettingreactie in gang zetten die inderdaad de nooit meer verwachte Derde Wereldoorlog in gang kan zetten. Het gevaar dat er dan op zeker moment grote aantallen kernwapens zullen worden gebruikt betekent dat het overleven van de mensheid zelf in het geding zal komen.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars

Zie ook o.a.:

08-04: Kremlin waarschuwt Trump voor oorlog bij volgende aanval op Syrië
03-04: Discussie op Jordaanse TV over machtsovername Europa door islam (/ ‘Het gevecht tussen islam en het Westen zal plaatsvinden’)
30-03: NAVO oefent op bezetten Russich sprekende gebieden
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
22-02: Trumps vijanden proberen in Oekraïne alsnog oorlog met Rusland te forceren (/ Brussel wil Rusland de schuld geven van toekomstige financiële, economische en politieke instorting EU)
14-02: (/ Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat)
07-02: ‘Merkel wil vreemdelingenlegioen van 1,2 miljoen moslims inzetten tegen Rusland’ (/ Britse politieke analist: Niet Trump en Putin, maar Berlijn en Brussel zijn grootste bedreigingen voor Europa)
14-01: Nederlandse troepenmacht naar Polen; Rusland stelt afweerraketten bij Moskou op
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’)
09-01: Tegen Rusland: Massa’s Amerikaanse tanks komen in Duitsland aan; Stealth raketten voor Polen (Nieuwste stealth raketten kunnen worden gebruikt voor ‘first strike’ op Rusland – Grootste troepenverplaatsingen in Duitsland sinds einde Koude Oorlog – Donald Trump: Alleen idioten willen oorlog met Rusland)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsoverdenkingen naar het geloofsforum.

 Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 11-04-2017 16:44

Oorlog zal ons worden opgedrongen, dat is wel haast zeker. Omdat de USA al tig keer failliet is, zal inderdaad de duistere kongsi; het militair - industrieel complex, de "Deep State", de plutocratie van Soros en consorten, de NWO, Bilderberg en de Illuminati, zeker voor de WW III gaan. Er zijn allang plannen daartoe ontworpen; en verder wil men de wereldbevolking reduceren tot 500 miljoen mensen.  

henk Boskamp op 11-04-2017 16:56

Trump's broodheer wil Syrië, dus Trump gaat naar Syrië. Heel Trumps carrière is opgebouwd met behulp van deze broodheer... Toen Trump failliet ging stond deze uiteraard voor hem klaar om het imperium weer op te bouwen... voor wat hoort wat.

Ik had gehoopt dat Trump zijn broodheer had verraden en inderdaad voor het volk zou kiezen.

Hubo op 11-04-2017 17:37

De uitkomst van een oorlog is moeilijk te voorspellen.De economie van veel landen zat in de jaren dertig vast in stagnatie,maar een groot land als de VS kon makkelijk overschakelen op een oorlogseconomie toen het erop aankwam en op de puinhopen van West Europa was met financiele hulp een krachtig herstel mogelijk,waarna Duitsland zich weer kon ontwikkelen tot de sterkste ne modernste economische natie , die zelfs de voormalige DDR op sleeptouw kon nemen.

Zo zag West Europa ook alweer reikhalzend uit naar nieuwe investeringen voor de wederopbouw van een 'bevrijd' Syrië.Schaamtelozer en hypocrieter kan het haast niet en met alle ellende van dien zou het verdiend zijn als die arrogantie afgestraft werd.

Inzet van nucleaire wapens maakt het het leven er regionaal voor grote groepen ook niet makkelijke op en sowieso brengt een oorlog een heleboel ellende met zich mee.Het is bepaald geen schoon,spannend en eerlijk spel om naar uit zien.

En het is ook lang niet zeker dat we er weer zo goed vanaf komen als na 1945.

Misschien dat het nu inderddad weleens het einde zou kunnen inluiden van het bestaande internationale economische systeem,maar ik zou liever zien dat dat zonder oorlog mogelijk was.

Luuk op 11-04-2017 17:41

Poetin verwacht dat er nog vele "valse vlaggen" zullen worden geplant. In Syrië zullen nu bewust chemicaliën op bases worden opgeslagen en menselijke-kinder-schilden zijn ook niet nieuw. Het zegt vooral veel over de moraal van de "vrijheidsstrijders", echt àlle middelen zijn in hun ogen geoorloofd om hun perverse doelen te bereiken. En nu tuint uitgerekend DJT (de laatste van wie ik het had verwacht) erin met zijn onbezonnen en overhaaste aanval op de soevereine staat van Syrië.

Maar zelfs Noord-Korea kan een valse vlag verwachten. De VSA kunnen daarna misschien Noord-Korea binnenvallen en Kim Jung-Un uitschakelen, maar wat hebben zij dan geleerd van Sadam Hoessein en Moamar Gadaffi ? Kennelijk niets. Hetzelfde geldt voor Bashar al-Assad, hem afzetten geeft veel grotere problemen (al was het alleen maar voor de Christenen die onder Bashar al-Assad nog relatief veilig zijn, zelfs de Koerden roeien namelijk graag Christenen uit).

En dan is er ook nog Oekraïne (dat wellicht in de NATO komt) en de eilandjes in de Zuid-Chinese Zee, aanleidingen voor oorlog te over dus. Wat een verrotte wereld toch...

Ojjo op 11-04-2017 17:46

De islam is het enige grote gevaar dat de wereld en de mensheid bedreigt. Een oorlog met Rusland kan maar dan enkel om de aandacht van het volk af te leiden van het echte gevaar, de islam. De instorting van ons finaciele systeem is inderdaad nakend maar is nog het minste van onze zorgen vergeleken met de islam. En vergeet Noord-Korea, het kleine landje aan de andere kant van de wereld is niet in staat om de hele wereld en de mensheid te bedreigen.

Dick op 11-04-2017 17:56

"...dat het overleven van de mensheid zelf in het geding zal komen", is de laatste zin van uw betoog. Maar beste Xander, u weet toch best wel dat de mensheid zeker zal overleven? En hoe!! zou ik zo zeggen, lezende de laatste bladzijden van de Bijbel.

Koolteer op 11-04-2017 18:29

Het lijkt er inderdaad op dat er iets staat te gebeuren. Er zijn inmiddels zoveel brandhaarden, dat het slechts een kwestie van tijd is tot er eentje ontploft. N-Korea acht ik onwaarschijnlijk. In elk geval zolang China geen oorlog voert met USA. Daarvoor is een te groot deel van China's tech industrie afhankelijk van S-Korea. Hooguit wanneer Trump iets doms doet kan het daar mis gaan. Aan die dikke Kim Vet Jong zal het niet liggen.

De grootste kans op ellende is Syrië.  Assad is winnend. Met hulp van Putin en steeds meer Iran. Bij de volgende false flag wordt teruggeslagen.  En gaat de straat van Hormuz dicht. (Ik verwacht over een week of zes maximaal).

Olie richting 200 dollar, een EU die dan echt instort en het feest kan beginnen.

triest op 11-04-2017 18:38

Is er uberhoud iets wat we kunnen doen tegen deze verblinden globalisten?

Barbara op 11-04-2017 18:58

We kunnen iedere seconde met ons heldere bewustzijn oude gedachten en handelingen uit het verleden loslaten Waarom dan toch niet de groten die zich wereldleiders noemen?

Is het zo lastig je aan te sluiten bij de meerderheid die gewoon een leven wil?

ge van kessel op 11-04-2017 19:29

https://www.youtube.com/watch?v=tZNYy2NjkWM

kwebbeltje op 11-04-2017 19:33
Tom Hendrix/Seneca op 11-04-2017 19:51

@henk Boskamp: 16.56. uur. Ook ik ben teleurgesteld in Trump. Ik vond dat hij het voordeel van de twijfel verdiende, maar daar ben ik nu niet meer zeker van meneer Boskamp.

johny op 11-04-2017 19:57

Sommig mensen zijn kort van geheugen.  De heer Boskamp hoeft  de naam van Trump's broodheer niet te geven. Het is voldoende wanneer hij 1 datum geeft dat obama geen oorlog voerde itegen één of ander land. En laat ons maar hopen dat de groten hun kalmte bewaren , zoniet zullen we er geen commentaar meer hoeven op te geven.

Lone Fighter op 11-04-2017 20:44

Het is alweer lang geleden dat ik hier op XN heb gereageerd.😊

Wel, het is tijd om mijn zegje maar weer s te doen.

President Trump  heeft een knieval gemaakt voor de Deep State/globalistische elite/Illuminati en de daarmee verbonden radicale islam,het Internationale en centrale bankierswezen,multinationals,militair-industriële complex en de links-liberale politici.

Hij is hiertoe gedwongen door wat XN terecht het 'Systeem' noemt.

Zolang dit 'Systeem' intact blijft ( waartoe trouwens ook de Mainstream Media behoren als zijnde propagandamiddelen voor het 'Systeem', zoals bv. CNN,de BBC,ABC News,The Washington Post, etc. en ook overigens 'onze' NOS,NPO e.d. ) maakt het in wezen niets uit wie er gekozen wordt als president van Amerika of van een ander land.

De werkelijke macht is en blijft in handen van deze globalistische elitaire club van in het geheim opererende machthebbers.

Zij hebben allang geleden afgesproken en bepaald dat er een Derde Wereldoorlog moet en zal komen....

Met of zonder Donald Trump.

Dus komt die Derde Wereldoorlog er ?

ik ben bang van wel, beste lezers/ lezeressen.

Alles wijst nu in die richting en ikzelf had het beslist niet beter kunnen verwoorden dan XN categorisch heeft gedaan in bovenstaand artikel.

Ik heb me - zo goed en zo kwaad als dat maar mogelijk is- voorbereid d.m.v. voedsel, water,medicijnen en bepaalde dingen om voor de eigen veiligheid te kunnen zorgen ( binnen de marges der wet overigens).

Het lijkt me hier dan ook op z'n plaats om jullie allen aan te raden hetzelfde te doen, als het al niet te laat is.

De tijd die ons - in vrede zogezegd- rest is bijna ten einde.

Ik wens iedereen dan ook heel veel sterkte en wijsheid toe voor de komende weken, maanden en jaren.💪

Lone Fighter 🖑

cefas op 11-04-2017 21:19

Leeghoofden regeren de wereld. De wereld stevent af op een enorme ramp, zeg maar apocalyps. 

De Terugkeer op 11-04-2017 21:52

En als ik dan een paar keer per jaar ontwaak in een heerlijke luxe bungalow in Drenthe...laten we zeggen: gewoon een verdiende vakantie na hard ploegen en ik mag die heerlijke vogels horen zingen, de echte stilte mag absorberen en een verse zon zie opkomen, die een nieuwe dag mag brengen, een riek geurend kopje koffie mag maken...

Ondenkbaar dat oorlog steeds wederkeert...de mens wil niet, de mens kan niet.

Hoe mooi toch kan het leven zijn, mits de lagere frequenties worden gehoord, de frequenties van de natuur. Natuurlijk, een boom vecht ook voor het beste licht, de ene plant verliest het van de ander, het heerlijke fluiten en tsjilpen van een vogel, een musje...dat gaat ook om territoriaal verdedigen, maar waarschijnlijk gaat het hier toch om een noodzakelijk ecologisch, biologisch systeem, dat zichzelve al miljoenen jaren in stand houdt.

Zou het toch zo zijn, dat de mens oorlog nodig heeft (en dan niet louter en alleen uit financiëel en economisch gewin) om de eigen soort te zuiveren, of zelfs te redden...ik snap er werkelijk geen jota van.

Ganja op 11-04-2017 22:23

terugkeer, blij dat ik in drenthe woon!!en werkelijk ik snap er ook niks meer van........

Ganja op 11-04-2017 22:26

Lone Fighter  wens jouw ook succes de komende tijden...

Doordenker op 11-04-2017 22:34

We leven inderdaad in een 'fake democratie' met fake nieuws media. Mensen die websites, zoals Xandernieuws lezen, hebben de rode pil genomen zoals in de film 'The Matrix'. Het overgrote deel van de bevolking neemt echter degelijks de blauwe mainstream media pil en wordt dom gehouden.

netniet op 11-04-2017 22:34

Mag niet zeggen dat ik het geheel eens ben met de visie van de schrijver en sommige reacties maar dat jhet op deze voet niet door kan gaan en dat alles dan vanzelf weer beter wordt dat is toch wel voldongen. Ten aanzien van het optreden van Trump, is er volgens mij geen escalatie van het conflict. En betekent het zeker niet dat hij niet doende is om inderdaad een einde te maken aan de dure oorlogen voor Amerika. Hij heeft zijn staf een opdracht verstrekt om tot een plan te komen om een eind te maken aan IS. Het gebruik van chemische wapens wordt door hem duidelijk niet getolereed maar dat staat los van de rest. Ongeacht of deze nu in een opslag lagen of door Assad zijn gebruikt, hetgeen onwaarschijnlijk lijkt. Aan het doen van enige inlichtingen mag zelfs in oorlogstijd toch aan het zittende regime worden aangerekend. De spierballentaal van Rusland vs Amerika en vv, is toch niets nieuws. Dat Iran zich aan de zijde schaart van Rusland iskoren op de molen van de agenda van Trump, die zich jegens Obama inzake Iran van historische missers heeft beschuldigd.

Het probleem lijkt dan ook niet primair daar te liggen.  

Spyfromthesky op 11-04-2017 23:21

Oeps, dan kan ik nog maar beter een vrije dag opnemen. Dan pakken ze die ook niet meer van mij af.

En ja, als de EU dan echt voor het eventuele herstelde romeinse rijk staat, dan moet het binnen nu en 7 jaar zich sterk gaan maken voor een Europees leger.

Een hoofdkwartier schijn al te bestaan. Dan gaat de EU zijn eigen wapens maken. En ja, als Duitsland en Frankrijk dan aan het werk gaan en vergeet Nederland niet qua mogelijkheden om nog meer wapens te produceren, dan wordt het de komende jaren weer big business.

En eigenlijk net zoals de Benelux, de EEG bestond vanuit 6 landen, zo komt er ook al samenwerking tussen:

België-Nederland-Duitsland-Luxemburg-Frankrijk

https://magazines.defensie.nl/landmacht/2016/07/08_ims-frankrijk

https://fd.nl/economie-politiek/1167147/duitsland-en-frankrijk-willen-kerngroep-voor-europese-defensie

http://www.duitslandnieuws.nl/blog/2016/11/28/militaire-samenwerking-moet-kwakkelend-europa-redden/

Krijgt het oude europa, de EU dan de gestalte van het herleefde (heilige Duitse?) Romeinse Rijk dat tot leven komt voor een korte tijd?

Horen we de laarsen al hard stampen op de grond. De keizerlijk laarsen als een Napoleon en de laarsen als van het Duitse Rijk van de 1e en 2e wereld oorlog?

En zal dan Rome er geestelijk achter staan ebn de Paus zijn zegen geven?

 

 

 

Spyfromthesky

De Terugkeer op 11-04-2017 23:24

Ganja op 11-04-2017 22:23    Het Drenthse landschap is doorspekt van eeuwigheid. Er lijkt een eeuwige cyclus van gevoel, liefde en oerkracht rond te waren.

Wie uut Drent kom, zal noit 'n oorlog will'n beginn'n.

De rust begint daar waar je bemint.

cefas op 11-04-2017 23:51

Militair ingrijpen van het westen, resultaten: Afganistan: puinhoop. Irak: puinhoop. Libie: puinhoop. Syrie: puinhoop. Blunders op blunders.

Bundy op 12-04-2017 00:58

Deze  vrijwel alle door de Amerikanen veroorzaakte ontwikkelingen zullen zeker in gewapende conflicten eindigen .   Wat ik mij afvraag is op welke schaal dit dan zal zijn want de de grootste dictatuur op aarde o.l.v. de anti-christ moet toch ergens gevestigd worden .      Zeker in het Midden Oosten , en ook in Europa en de V.S .     Dus er moet onbesmet land over blijven , heeft iemand een idee ?

Lee op 12-04-2017 08:38

Alle poltici zijn ook bijna hetzelfde. Mooi praten voor de buhne voor de verkiezingen en eenmaal geinstalleerd op oude en nog agressievere voet verder. Wat een trekpop is die trump toch ook, zo'n tegenvaller. Bah.

maria op 12-04-2017 09:53

Dick op 17.56

Uiteindelijk zal het goedkomen met de mensheid.

Geloofszaken naar het geloofsforum. Mod.

Maeva op 12-04-2017 11:42

Het wordt tijd, dat het werkelijke gevaar ook eens genoemd wordt bij XN. Wordt benoemd wie de 'Deep State' is en wie 'uit het niets geld creert'. Hieronder een link, waaruit blijkt de 'Deep State al ruim 30 jaar geleden het scenario voor Syrie heeft geschreven:

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11751:en-weer-hebben-de-aluhoedjes-gelijk-gekregen&catid=37:wereld&Itemid=50 

angelina op 13-04-2017 10:12

Tja en dan? Wat wou je er aan doen? Ook al is alles waar wat er staat, so what, is altijd al.zo geweest en zal altijd zo blijven. Get a life en pluk de dag

D. G. Neree op 13-04-2017 20:22

Zou het bombarderen van het Syrische vliegveld bedoeld kunnen zijn om Assad duidelijk te maken dat de veiligheid van Israël in dat gebied voorop staat? Er is immers een sterke dreiging bij de Golan-hoogte en deze aanval op de Syrische strijdkrachten heeft Israël de gelegenheid gegeven om zijn posities daar te verstevigen. Als dit zo is, dan zal dat met Putin zijn besproken en was dit bombardement een signaal naar Assad. Ik hoop dat dit het geval is en het bij deze maatregel blijft.

Juul op 03-05-2017 23:48

Veel mensen geloven niet in satan - de grootste demon -  en alle overige demonen maar zij zitten achter de politiek. Het komt wel goed, de bijbel eindigt positief, maar ik weet niet hoeveel slachtoffers nog moeten vallen. De mens overleeft sowieso. De tijd voor satan en zijn horde is steeds korter, en ze worden steeds kwader want hun actie is na bijna 6000 jaar bijna voorbij. Dan komt eindelijk J. Christus regeren en satan en de zijnen worden dan opgesloten voor 1000 jaar. Als Christus regeert zijn de mensen eindelijk volmaakt, de dieren zijn volmaakt en de aarde is eindelijk volmaakt.

Apo op 12-05-2017 15:06

Ik heb het allemaal gelezen en ben op de hoogte. Nou is de vraag kunnen wij vluchten als onschuldige burger, en zojah waar naar toe waar en ben je het veiligst?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl