Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen

 

Het maakt nauwelijks meer iets uit welke media u leest, want ze putten allemaal uit dezelfde –gemanipuleerde- bronnen, en hebben ook nog eens instructies hoe ze over welke onderwerpen moeten berichten (afgebeelde logo’s Nederlandse media dienen enkel als voorbeeld en zijn zeker niet volledig).

De meeste mensen begrijpen wel dat niet iedere krant of TV-zender overal ter wereld verslaggevers in dienst kan hebben. Wat de meesten echter niet beseffen is dat ‘het nieuws’ zoals u dat op het NOS- of RTL journaal hoort, of op NU.nl leest, voor het overgrote deel afkomstig is van slechts drie internationale persbureaus, te weten Associated Press (AP), Reuters, en Agence France Press (AFP). En laten deze persbureaus nu net gecontroleerd en aangestuurd worden door de CIA. Dacht u werkelijk dat u van de NOS of RTL ‘objectief’ nieuws te horen krijgt over Rusland, Syrië en de massa immigratie? Vrijwel het enige dat ze doen is het napraten en verspreiden van propaganda zoals die door de Amerikanen wordt opgesteld.

 

Die propaganda valt in het kort samen te vatten, en is door de bank genomen:

* pro-Amerikaans (vooral als er een Democratische (‘linkse’) president is. Zo werd Barack Obama 8 jaar lang blindelings door de Europese en Nederlandse media verheerlijkt, en dat terwijl hij volgens bijna alle statistieken de slechtste president ooit was. Een Republikein (‘rechts’) krijgt doorgaans veel meer kritiek.);
* anti-Russisch (president Putin is de boosdoener in Oekraïne, Syrië, wil oorlog, etc.);
* anti-populistisch en - nationalistisch (tegen vrijheidspartijen zoals de PVV) en pro-globalistisch (voor volledig open grenzen voor alles en iedereen);
* pro-immigratie;
* pro-islam en steeds openlijker anti-christelijk;
* pro-Palestijns en anti-Israël;
* overmatig veel (positieve) aandacht voor ‘progressief’ links;
* cultuur-nihilistisch (alle culturen en religies zijn ‘gelijk’);
* klimaat-extremistisch (de leugen van antropogene CO2/klimaatopwarming verspreidend, en alle maatregelen die daaraan vast zitten kritiekloos propagerend).

Omdat de genoemde drie partijen minstens 90% van het internationale nieuws in het Westen bepalen, worden geopolitieke gebeurtenissen die niet goed of niet geheel overeenkomen met de bovenstaande uitgangspunten, gebagatelliseerd of totaal genegeerd, terwijl andere zaken juist buitengewoon veel aandacht krijgen. ‘Wij krijgen te horen wat zij hebben uitgekozen,’ concludeerde een Zwitserse media onderzoeker al in 1995.

Drie persbureaus bepalen het nieuws

Waarom hebben de meeste mensen dan zelfs nog nooit gehoord van Reuters, AFP en AP? Een van de redenen is dat de media graag de indruk wekken zélf met het nieuws te komen, en er niet bepaald trots op zijn dat het –op hier en daar een eigen correspondent in een belangrijke stad na- voornamelijk niet meer dan napraters zijn.

Volker Bräutigam, die 10 jaar lang voor de Tagesschau (het Duitse Journaal) van de ARD heeft gewerkt, is dan ook erg kritisch op de dominantie van dit handjevol persbureaus, en vertelt hoe een redacteur bij een Westerse krant of TV-zender feitelijk niets meer doet dan op zijn monitor een keuze maken tussen de teksten die deze persbureaus verspreiden, en hier en daar wat woorden veranderen om het nog enigszins origineel te doen lijken. Hetzelfde geldt voor verreweg de meeste bijgeleidende foto’s en video opnamen.

Veel media hebben hun buitenlandredacties zelfs compleet aan een persbureau ‘uitbesteed’. Ook veel reguliere nieuwssites op internet publiceren hoofdzakelijk berichten die door deze persbureaus zijn opgesteld.

Gemanipuleerd nieuws over Syrië

Goed voorbeeld van hoe u gemanipuleerd en helaas steeds vaker ronduit voorgelogen wordt, is de berichtgeving over Syrië. Zoals we al vaker hebben geschreven beroepen de Westerse persbureaus en media zich hiervoor heel vaak op het Syrische Waarnemingskantoor voor de Mensenrechten in Londen. Dat wordt echter gerund door slechts één man (!), een vijand van president Assad, die beweert 236 bronnen in Syrië te hebben, maar zelf al 15 jaar niet in Syrië is geweest. (1)

De vele malen beter onderbouwde berichtgeving van Russia Today wordt in het Westen echter afgedaan als ‘propaganda’, enkel omdat het echte nieuws over Syrië niet overeenkomt met de Westerse politiek gewenste variant die de burgers maar klakkeloos dienen te geloven.

Het misschien wel beruchtste voorbeeld is de berichtgeving van de BBC pal na de aanslagen op 9/11, toen verslaggever Jane Standley voor de camera vertelde dat ook een derde gebouw, Tower 7, was ingestort, terwijl dat op de achtergrond nog gewoon overeind stond. De BBC gaf later toe ‘te vroeg’ over de instorting te hebben bericht, en dat ze enkel een persbureau hadden geciteerd. Het voorval was voer voor het ontstaan van vele 9/11 ‘complottheorieën’, waarvan velen al snel geen complot, maar harde realiteit bleken te zijn.

Journalisten en redacteurs moeten instructies opvolgen

De begin dit jaar aan hartfalen overleden Duitse auteur-journalist Udo Ulfkötte, in het verleden jarenlang redacteur bij de ooit gerenommeerde Frankfurter Allgemeine Zeitung, verhaalde in zijn boeken hoe hij en zijn collega’s van de leiding van de krant instructies kregen hoe ze over bepaalde onderwerpen moesten berichten, welke zaken ze links moesten laten liggen en welke juist benadrukt moesten worden. Journalisten en redacteurs die weigerden zich zo te laten sturen, konden vertrekken. Uit betrouwbare bron weten wij dat dit ook in Nederland gebeurt (/ gebeurd is).

Ulfkotte deed daarop jarenlang zelf onderzoek, en ontdekte dat de grootste persbureaus feitelijk onder controle staan van de Amerikaanse CIA en het Pentagon. Bijna alle grote reguliere media in de VS worden al jaren aangestuurd door het Witte Huis. ‘Wij controleren de media volledig,’ erkende een lid van de regering Obama al in 2009.

Vrije nieuwsgaring en verslaggeving in het Westen verdwenen

Het gevolg is dat er van onafhankelijke, laat staan kritisch berichtgeving in de Westerse media eigenlijk geen enkele sprake meer is. Van Hilversum en Den Haag tot Athene, van Berlijn tot Washington, de berichtgeving is bijna overal gelijkaardig. Vaak worden zelfs dezelfde termen en formuleringen gebruikt.

De Westerse media hebben dan ook niets meer met een ‘vrije pers’ als vierde peiler van een vrije democratische rechtsstaat te maken, maar functioneren als ware ‘propaganda vermenigvuldigers’ van de gevestigde globalistische orde, wat een niet meer te ontkennen waarschuwingssignaal is dat we –zonder dat de meeste mensen dit ook maar enigszins door hebben gehad- in een totalitair bestuurde samenleving zijn terecht gekomen.

 

Xander

(1) Express Zeitung

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum.

Reacties

willy op 22-04-2017 16:07

Na het fake nieuws het nieuws dat altijd politiek gekleurd is objektiviteit is in het dagelijkse nieuws reeds verdwenen! En heeft men geen nieuws dan vinden ze het wel uit. Zo heeft CNN om een voorbeeld te noemen de eerste honderd dagen van Trump die man zo belachelijk gemaakt dat je dacht dat er een clown zat in het Witte Huis en dit terwijl men Trump gewoon niet kon uitstaan. Neem de Franse verkiezingen kandidate Le Pen kan profiteren van de recente aanslag in Parijs  en zo gaat het verder de poralisatie neemt in het nieuws toe niet op straat ! Dan het nieuws over de gifgasaanval in Syrie CNN was er als de kippen bij om Assad te schuld te geven terwijl er geen enkele doorslaggevend bewijs was van wie er nu achter zat . Dat noem ik de de manipuleerd nieuws van eigen fabricatie bedacht door een redactie zelf en de veiligheidsdiensten ! Shalom

Mathew op 22-04-2017 16:07

Dit is zózeer de waarheid! Prachtige analyse! Dank!

Tom Hendrix/Seneca op 22-04-2017 16:18

Eens met het artikel. De gehele pers in Europa, is gelijkgeschakeld, door deze gang van zaken. Het is een "leugenpers", van een enorme omvang. Deze leugenpers zou de goedkeuring hebben gehad; van de Reichsminister für Propaganda, in Nazi Duitsland, Jozef Goebbels. Deze pers staat ten dienste van Soros, de NWO en de illuminati!

Qvic op 22-04-2017 16:45

Dat was ik mij al langer bewust, dat er veel onzin verhalen de wereld ingestuurd werden/worden. De gepresenteerde wetenschappers in die media hebben totaal geen verstand van de materie die zij verkondigen, dit geldt ook voor diegene die zich zelf als een deskundige noemt. Met een beetje eigen kennis doorprik je alle die hoaxen die ze verkondigen. De illusie die verkondigd wordt in de westerse media is alles behalve op waarheden en op feiten gebasserd. Gewoon duimzuigerij en jaloezie om de macht te kunnen behouden, daar gaat het uitendelijk om. Het is net als wat "geld" wordt genoemd. De bevolking moet er voor arbeid verrichten en de banken toveren dat uit het niets. Zo ook alle religies en overheden zijn gebaarseerd op jaloezie (de andere niets gunnen) Door de volgelingen (min of meer) te dwingen met geweld of met de dood bedreigen tot onderwerping van hun eigen wil en inzicht van hun eigen leven. Bijna alles in onze samenleving is als een machtspiramide opgebouwd. De top bepaald het beleid en de rest moet onvoorwaardelijk dit beleid toepassen op de onderliggende lagen, tegenspraak wordt niet geaccepteerd.

Ultimate op 22-04-2017 17:16

Het bovenstaande artikel komt volledig overeen met de werkelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld iets schrijft op een blog zoals hln.be dan wordt dit totaal gecensureerd indien het niet in het plaatje past van de gevestigde orde.

Tony op 22-04-2017 17:17

George Orwell had een vooruitziende blik met zijn boek '1984'.

Robert Weesie op 22-04-2017 17:17

Paul Joseph Goebbels was niets vergeleken met nu.

Lars030 op 22-04-2017 17:41

Oftewel: George Orwell's '1984' en 'Animal Farm' gecombineerd anno nu. Onze(?) wereld begint steeds meer te lijken op 'The Truman Show' met Jim Carrey!

Wat een zwijnestal was, is en wordt het in ons Westen. Slaapt u rustig verder... Brrrrrr.

pietka op 22-04-2017 18:10

De conclusie is bikkel hard ! Maar Als de media zo zijn ! Hoe zit het dan met onze politici ?

voorkeurstemmen voor Rita als VVD lijjsttrekker , en we kregen glade Rutte (Unilever) er voor terug 

Oekraïne referendum wordt gewoon doorgedrukt 

EU grondwet referendum nou als het linksom niet lukt dan maar rechtsom

Nederland is allang geen onafhankelijk land meer maar eerder een semi kolonie. Van de VS

Ahava op 22-04-2017 18:16

Hoewel schrijnend om te lezen, het is oud nieuws... Media: sluipgif. Eindtijdjournastiek, met de nadruk op de eerste helft van het ter plekke bedachte woord. 

Goede zondag, lezers!

Stan op 22-04-2017 18:25

Je mag de huidige media best vergelijken met de  Der Stürmer  gezien hun bedriegerij,ophitsing naar een oorlog toe ,leugens  en eenzijdigheid .De oprichter van die krant Julius Streicher hing trouwens na de oorlog aan een eind touw.

Yerik op 22-04-2017 18:30

NOS verlengt aplaus voor stalinistische Beatrix van 14 naar 22 sec. Zie http://www.leugens.nl/2009/05/07/nos-journaal-verlengt-applaus-voor-de-vorstin/

En het kwadraad van haar, kleindochter amalia, wordt Neerlands toekomstige koningin, die, terwijl ze nog nooit ook maar iets voor de maatschappij heeft gedaan noch iets betekend, vanaf 18 jr. een miljoen (!!) p jr. ontvangt.Maar wat wil je, zolang een gek volk één profiteursfamilie als afgoden behandelt??

De Terugkeer op 22-04-2017 18:42

En laat het domme, onwetende volk dat al gewoon jarenlang gebeuren.........slapers! Snurrrkkkkk!

Alles dat gemanipuleerd wordt, heeft haar basis in simpele 'angst'. Maar ook extreme arrogantie, buiten-proportioneel, is hier debet aan...bewust aansturen van verkeerde elementen en anticiperen op volledig negeren van de werkelijke waarheid.

Kijk, voor dit soort flapdrollen is geloof ook angst...ze gaan het dus vooral uit de weg en verbannen het...'het is de waarheid',zong Borsato al...ja...en die waarheid moet opkazen en snel...je zult zo moeten leven zeg, dan ben je pas he(e)l erg zielig, pathetisch, kansarm, een loser, een meeloper, een hater, een voorstander van geweld, een nietsnut en een onmens.

Excuses voor deze bewoordingen, maar ik neem ze niet terug.

Rode Wouw op 22-04-2017 18:50

Wel een aardig artikel in het RD over ontwikkelingen bij de nederlandse omroepen, met name over de EO.

http://www.rd.nl/opinie/commentaar/moed-kan-de-eo-niet-ontzegd-worden-nu-nog-een-stap-terug-1.1395422

Heeft de EO helaas koekoeksjongen binnen gehaald? De Ikon, Remonstranten. Terwijl er voor de vrijzinnige stromingen al andere omroepen zijn.

Goed dat er nog een krant als het Reformatisch Dagblad is.

Beterschap Xander!

Hubo op 22-04-2017 19:06

De informatie lijkt me in hoofdlijnen wel correct,maar de onderbouwing niet in ale opzichten overtuigend.Ik denk dat vooral het geval van Syrië en dat "waarnemingskantoor" een goed voorbeeld is.

Positivo op 22-04-2017 19:33

Er zit ook een goede kant aan, je hoeft geen krant meer te kopen en te lezen en ook het journaal kun je links laten liggen.

Dus je houd geld en tijd over.

Shadow1100 op 22-04-2017 20:08

Willen jullie me nu gaan vertellen dat de programma's van Pauw, Jinek, Van Nieuwkerk, Tan en de NOS niet objectief zijn....? Mijn hele werkelijkheid stort nu in. Sarcasme uit!

 

Mededeling voor Rolf:

Uw posting zat in het spamfilter en is per ongeluk verwijderd. Wilt u uw post nogmaals plaatsen. Excuus. Mod.

Een ander geluid op 22-04-2017 21:29

Voor een zeer groot deel eens met de strekking van dit artikel.

Laten we aub dan niet vergeten, dat andere mogendheden op precies dezelfde wijze te werk gaan !!!

Niet alléén de plutocraten in het westen houden ons hun waarheid voor. Rusland, China, Turkije, Syrië enz. doen precies hetzelfde.

Degene, die ten tijde van Hitler de propaganda van Goebbels doorzag en daarom de propaganda van Stalin als de ultieme waarheid omarmde werd daar niet zoveel "wijzer" door................

Eva op 22-04-2017 22:40

Voor mij maakt het niets uit ik leef me leven de wereld hangt van list en bedrog aan elkaar,zeker in dit tijdperk.

Cees op 22-04-2017 22:42

Xander kunt u mij vertellen uit welke bronnen u het nieuws dat u brengt haalt? En is dit nieuws dat u brengt zuiver? Of heeft u wel over de hele wereld verslaggevers die het echte nieuws brengen? 

Cees: De bronnen vindt u onder het artikel en deze onafhankelijke bronnen hebben inmiddels bewezen door de tijd heen (dicht) bij de waarheid te zitten. XN heeft zelf geen verslaggevers.Breitbart is één zo'n bron die wel verslaggevers over de wereld heeft. Mod.

Levi op 22-04-2017 23:23

Goed artikel!

Lars030 op 22-04-2017 23:28

Wat de NOS- en RTL-journaals, evenals Nieuwsuur, EenVandaag, Buitenhof, Pauw, Jinek, Tan, Van Nieuwmoskee etc. een stuk prettiger maakt (die enkele keer dat ik er tijdens het zappen heeeeel even blijf hangen, ja sorry mensen) is om vrijwel al hun nieuws'feiten' simpelweg 180 graden te draaien. Ja = nee. Voor = tegen. That simple. Je zit dan in elk geval een stuk dichter op de waarheid dan dat zij ons wijs proberen te maken.

Xander + team, wederom complimenten voor jullie belangrijke en broodnodige stukken!

Tom Hendrix/Seneca op 23-04-2017 08:42

@Lars030: 23.28. uur, op 22/4. Mee eens. En bewijs is er genoeg voor, Lars.

cefas op 23-04-2017 09:12

De media-massage van de domme massa door de seculiere nep-media kent geen grenzen. De leugen wordt tot waarheid verheven en de waarheid tot leugen verdraaid. Mensen, we leven in een dolgedraaide wereld.

Henk op 23-04-2017 10:05

Dat de Nederlandse media veel van Reuters, AP en AFP overnemen klopt. Dat deze drie persbureaus westers en soms wat eenzijdig georiënteerd zijn ook. Maar dat Nederlandse journalisten daar verder als schoothondjes achterna lopen klopt absoluut niet. Onderschat de eigenheid en authenticiteit niet van deze mensen. Lees eens de columns van Maxim Februari, Marjoleine de Vos, Rosanne Hertzberger in NRC. Je zult zien, drie volstrekt verschillende maar wel heel eigen visies op de wereld. Of je het er mee eens bent is een tweede, dat hoeft ook niet. Maar ze proberen wel vanuit de feiten tot een mening te komen. Dit geldt ook voor veel correspondenten van dagblad Trouw,

De Telegraaf en andere kranten. Of lees De Correspondent van Rob Wijnberg. Je kunt toch niet zeggen dat hij vooringenomen is.  Hier bij Xander daarentegen lees ik soms berichten die niet kloppen, of in ieder geval uit hun verband zijn gerukt. Bijvoorbeeld het bericht van een paar weken geleden dat na een terreuraanslag in Europa op scholen in Nederland door moslimjongeren massaal feest wordt gevierd.

Waar dan op school, vraag ik me af. In de kantine? Samen met de docenten? Vanuit welke bronnen komt dit verhaal? Op welke scholen in Nederland?  "Journalisten en redacteurs die weigerden zich zo te laten sturen, konden vertrekken. Uit betrouwbare bron weten wij dat dit ook in Nederland gebeurt (/ gebeurd is)."

Ik ben heel benieuwd of dit waar is. Ik zou zeggen, geef de bron, want dan kunnen we actie ondernemen.


Bronnen staan onder het artikel en ..u kunt ook zelf wat gaan uitzoeken op het internet. Mod.

who gives op 23-04-2017 10:13

De bron van Infowars / Alex Jones zijn leugenachtig sensationeel. Google eens op Alex Jones debunked of op de combinatie Alex Jones en Aaron Russo debunked. De Illuminati is grotendeels een verzinsel bedoeld om de wandaden van moslims alsnog op de joden te schuiven, de meeste Illuminati zouden namelijk joden zijn (rockefeller/rothschilds). De Illuminati theorie dat de hoogste top van de pyramide 2012-2016 vertegenwoordigd is eveneens ontkracht. Het is wat lang van stof om de periode 2012-2016 uit te leggen, maar duidelijk is dat in 2016 er geen verlicht iemand is gekomen die de antichrist zou moeten vertegenwoordigen. Blijft over dat er wel freemasons/vrijmetselarij loges zijn ontstaan en de orde ab chao daar blijft het bij. China boycot momenteel Noord Koreo om grondstoffen zoals benzine dus die staan ook helemaal niet lijnrecht tegen over de V.S. Sterker nog de golfoorlogen zijn gefinancierd geweest door de Chinezen, daarom staat de V.S. nog financieel in het krijt bij de V.S.

De bron van ZeroHedge is door iemand die daar onder grote werkdruk gewerkt heeft eveneens ontkracht, de beheerders wonen in rijke villa's en verzinnen nieuws in het voordeel van de Russen om het westen te verdelen.

Ook dit kunt u nagaan http://daskapital.nl/2016/04/de_mannen_achter_zero_hedge_en_1.html

Mensen die kritiek hebben op alternatieve sites worden doorgaans weggepest gecensureerd of met loze argumenten weggestuurd. Dit komt dichter bij de waarheid dan die simpele leugens!

Ganja op 23-04-2017 11:26

Noord Korea gaat aanval op vloot usa doen staat op nu.nl

rexmundi op 23-04-2017 11:32
De media is een instrument om de bevolking te manipuleren, journalisten worden omgekocht,televisie en radio stations worden bedreigd met de licentie in te trekken.
Er is maar een ding en dat is heel simpel de oorzaak, de VS is zijn macht aan het verliezen, de tijd dat iedereen in de hoek ging staan is helaas voor de VS voorbij.

Het concept jullie zijn slecht en wij zijn goed werkt niet meer, ook de EU heeft driftig geld uitgetrokken om propaganda te voeren,met steun van een zekere Koenders in opdracht van de VS.
De focus van de EU moet liggen om steeds Rusland overal de schuld van te geven, de TV stations in Europa worden vergiftigd met films/series van het type Rambo, ook de cultuur helpen ze naar de vaantjes.
 
Men hoeft ook niet bang te zijn dat er een atoom oorlog komt,de zogenaamde machthebbers vernietigen zich zelf.
Een conventionele oorlog voeren tegen Rusland in Europa is op voorhand een verloren zaak voor het westen,NATO /NAVO hebben enkele scenario's doorgenomen en zijn tot de conclusie gekomen dat het onbegonnen werk is.
Lees eens het laatste nieuws op de Goudstandaard over de economie en schulden van Rusland.!!!
Ook al zou de VS met actie beginnen tegen Noord-Korea, dan moeten ze oppassen dat China en Rusland er geen last van hebben, de VS steekt dan zijn neus in een wespennest, ze kunnen zich geen oorlog permitteren is die regio, dat is op voorhand al een verloren zaak.
T.D. op 23-04-2017 11:34

En daarom is er, dank zij Xander, Ander Nieuws! Thanks!

eduard op 23-04-2017 11:51

En xandernieuws dan? Waar staan jullie in dit plaatje? Het enige wat ik veelvuldig lees is hoe vaak er al een kernoorlog uitgebroken zou moeten zijn. Klopt toch ook geen ruk van dan.

Lodewijk op 23-04-2017 13:08

Voor wie Engels verstaat, Udo Ulfkotte biegt hier op zelf voor de CIA te hebben gewerkt. Dat hij vaak door de CIA tekten kreeg toegestuurd die hij dan onder zijn eigen naam moest publiceren, en dat jarenlang ook deed. Uiteraad kreeg hij bij de Westerse massa media de kans niet zijn woord te doen, maar wel bij RT:

"European media writing pro-US stories under CIA pressure - German journo" https://www.youtube.com/watch?v=sGqi-k213eE

"Operation Mockingbird" is de titel van het CIA programma dat duizenden journalisten over de hele wereld voor hun laat schrijven, en werd al in de jaren '50 operatief:

"operation mockingbird cia media control program" https://www.youtube.com/results?search_query=operation+mockingbird+cia+media+control+program 

Ge van Kessel op 23-04-2017 13:49

Dankzij alle junkfood, GMOs, vaccinaties en andere zooi is de massa niet meer in staat logisch te redeneren. De massa zal dit gewoon accepteren ook al vertel je hun dit nieuws. Zolang ze hun TV kunen kijken, op Facebook kunnen en dagelijks hun portie Junkfood krijgen dan vinden ze alles goed. Als men straks gechipt gaat worden dan wordt dit ook klakkeloos geaccepteerd. Alle mensen die wel kritisch zijn op de hele gang van zaken zullen worden afgevoerd naar FEMA kampen. Ik denk dat dit eindtijd scenario niet meer erg lang zal duren.

Yerik op 23-04-2017 13:51

Dreigend gedrag van Rusland:https://www.youtube.com/watch?v=h4ks8Ph9nJw

Lodewijk op 23-04-2017 14:09

Enige voorbeeldjes van hoe de massa bedrogen wordt:

"boston bombing fake amputee" https://www.youtube.com/results?search_query=boston+bombing+fake+amputee

Crisis acteurs bestaan: "Amputee actors train soldiers for combat" https://www.youtube.com/watch?v=eSLm_yWqADc

Hier wordt zo'n acteur gewoon op z'n benen gezet na voor de camera als gewonde die niet kan lopen te zijn voorbij gedragen

"Orlando Hoax/ False Flag Crisis Actor Gets Set Down After Mistakenly Off Camera" https://www.youtube.com/watch?v=c3IV9wuXID0

Een ander geluid op 23-04-2017 14:12

Ganja op 23-04-2017 11:26

Er staat: "Noord-Korea dreigt met een aanval op vliegdekschip VS". Tussen "dreigen" en "gaat" zit toch een groot verschil..........

Overigens bedreigt Noord-Korea om de paar weken een ander land. Variërend van Zuid-Korea, Japan, USA, Maleisië tot vorige week Australië.

Eens kijken hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

Dean op 23-04-2017 15:44

Wat de NOS ook doet is de kinderen een verkeerd beeld van de wekelijkheid voorspiegelen.

Zo vertelde een nieuwslezer op NOS jeugd: "homo's kunnen tegenwoordig trouwen en kinderen krijgen". Vooral dat laatste begreep ik niet helemaal, dus heb voor opheldering een mail naar NOS gestuurd.

Geen reactie, nogmaals een mail gestuurd en heb tot heden toe niets van van vernomen. En zo zijn nog meer van dit soort voorbeelden. 

 

Over nepnieuws gesproken en je kop in het zand blijven steken. Gevolg: een hele generatie wordt  geïndoctrineerd en geprobeerd naar de knoppen te helpen! 

Lodewijk op 23-04-2017 16:17

Het ziet er naar uit dat de eerste link die ik hierboven postte niet goed werkt (komt weer op Xander terecht) dus dan kan dit beter gekopieerd worden en geplakt in YouTube:

boston bombing amputee actor

Het is duideijk dat een man nadat zijn onderbeen er af is gerukt door een grote explosie -en dat moet het dan wel zijn- meteen bewusteloos is, of anders heel kort daarna door groot bloedverlies, en een paar minuten later dood is. Tenzij de slagaderen meteen afgeknepen worden, en dat is niet gebeurt bij die man. Die zit zonder teken van pijn op z'n gezicht rechtop in een rolstoel volkomen bij bewustzijn en zonder dat er ook maar een druppel bloed uit de enorme wond vloeit. 

Het is duidelijk een van de crisis acteurs wiens been al geamputeerd was, met een protese die op een bot met daaarom heen los hangend vlees leek.

In zekere zin is deze wereld die we met onze menselijke ogen zien net zo fake... enkel God en Diens werkelijkheid is waar.

 

Plaats uw link opnieuw, dan kan het beheer dat aanpassen. Mod.

Lodewijk op 23-04-2017 16:25

@Who gives up

Moeten we ook wel even de beschuldigde de kans geven zich te verdedigen:

"The Full Story Behind Bloomberg's Attempt To "Unmask" Zero Hedge" http://www.zerohedge.com/news/2016-04-29/full-story-behind-bloombergs-attempt-unmask-zero-hedge

who gives op 23-04-2017 16:36

Niet die meer  mainstream media leest is per definitie ook links. De Telegraaf is zelfs vrij rechts, het AD merendeels ook. Ik ben zelf pro PVV, ik stemde zelfs CD 86 toen die nog bestond alleen heb me nooit achter de NVU geschaard deze is duidelijk ook antisemitisch, Stefan Wijkamp de Hollandse Hitler zei ook dat Geert Wilders een Jodenknecht was. Het standpunt van anti VS komt uit alle extreem rechtste kringen, het anti EU standpunt wordt daar ook gedeeld en zelf zie ik het ook voldoende als landen samenwerken binnen de EU, ze hoeven niet persé lid te zijn van een gemeenschappelijke unie. Qua nationalisme deel ik bepaalde waarden, maar zeker niet de antisemitische elementen die de NVU ook heeft. Ik ben in dit geval ook blijer met de PVV als de eerdere Centrum Democraten. Op sites als Stormfront hoef je niet te zeggen dat je Israël een warm hart toedraagt. Ik vind alleen dat de PVV wat meer in de openbaarheid moet treden over misstanden. Zo is lang geheim gebleven dat Michael Heemels oud woordvoerder naar eigen zeggen ruim 120.000 euro uit de PVV kas stal, volgens de PVV zelf is dit bedrag geloof ik zelfs rond de 180.000 euro. Dit allemaal om zijn cocaïne en alcoholverslaving te bekostigen. Nu ga ik dus geen geld doneren aan de PVV als één of andere malloot daar meer dan een ton aan coke loopt te versnuiven. Misschien moet je als christen of als iemand die in ieder geval het joods-christelijke gedachtegoed vertegenwoordigt dan toch maar braaf CDA of CU stemmen? Ik weet het niet meer, ik vind de PVV goede standpunten hebben, maar ook daar is hypocrisie inmiddels niet geheel onbekend. Wijzen naar criminele andere groepen en ondertussen voor een vermogen aan coke besteden? Er is een nummer Land of Confusion eerder uitgegeven door Genesis, later een cover van Disturbed:

https://www.youtube.com/watchv=YV4oYkIeGJc

who gives op 23-04-2017 16:40

@ Lodewijk dat is de reactie van Zero Hedge zelf. Uiteraard gaan zij hun inkomsten niet mislopen door misstanden toe te geven. Eén van de redacteuren van Zero Hedge heeft in 2008 handel in voorkennis gedaan die Backshell dat zijn wel de feiten. Pas later is er een na Bloomberg gegaan zijn verhaal te doen.

Ik ben zelf objectief in deze kwestie maar ik vertrouw Zero Hedge minder.

Overigens ben ik niet who gives up, maar who gives a --, maar dat laatste woord mag niet worden gebruikt hier.

Lodewijk op 23-04-2017 19:03

@who gives op

Opgeven en opofferen betekenen eigenlijk aan God geven die Zich in een hoger bewustzijn in ons bevind. 

Het is waar dat zelfs wat feitelijk waar lijkt te zijn met harde bewijzen dat toch niet is. Enkel God en Zijn werkelijkheid zijn de waarheid. En daarom ook onze werkelijkheid, en niet die we met onze mensenogen aanschouwen. Godzijdank.

Ronald op 23-04-2017 19:36

Met betrekking tot nieuws over Israël zijn RTLnieuws en De Telegraaf nog noet niet helemaal pro-Palestijnen.

who gives op 23-04-2017 20:08

Lodewijk

Is lezen zo moeilijk? ik zeg net dat mijn nickname niet give up is. Ben juist iemand die door alle situaties heen heeft kunnen vechten. loop nu met blessure maar nog steeds niemand die mij lastig valt...hahhaha

mijn nick hier was who gives a F omdat niemand een zak geeft als iemand als ik,

totdat ze inhet nieuws lezen dat er een of andere labiele figuur een keer doorslaat.........

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl