Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

 

Welkom in ons land! En mocht je een meisje verkrachten en haar vriend bijna dood schoppen, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer uit de gevangenis bent en als het even kan gewoon mag blijven.

Na de moorddadige car-jihad terreuraanslag in Stockholm door een moslimmigrant uit Oezbekistan heeft politiek-correct Zweden overduidelijk helemaal niets geleerd, en gaat het rustig door met het plegen van maatschappelijke zelfmoord. Zo kregen twee migranten uit Afrika slechts lichte straffen nadat ze een Zweeds tienermeisje hadden verkracht, en haar vriendje permanent hersenletsel bezorgden na hem bijna dood te schoppen.

 

Drie meisjes waren nog wel zo vriendelijk voor de uit Liberia afkomstige 21 jaar oude Richelieu Jarara, door hem op de typerende linkse ‘wees welkom in mijn land’ wijze uit te nodigen voor een feestje. Jarara nam daar zijn Keniaanse vriend Fayed Mwangi mee naartoe.

Daar begonnen ze seksueel opdringerig te worden tegen de meisjes. Een vriend van het meisje probeerde hen te stoppen door pepperspray in hun gezicht te spuiten, waarop ze hem met grof geweld bijna dood schopten, waardoor hij ernstig hersenletsel opliep. De drie meisjes dachten dat de jongen inderdaad dood was.

Jarara zat daar niet bepaald mee, en zette een video op Snapchat (ongetwijfeld met zijn gratis van de overheid ontvangen mobieltje) waarop hij vol trots vertelde dat hij ‘een gozer had vermoord’. Die leeft echter nog, maar ligt in coma en heeft permanente hersenschade.

De meisjes probeerden de Afrikaanse migranten nog wel te stoppen, maar een van hen werd door Mwangi bijna gewurgd en vervolgens tegen een muur gegooid. Daarna sleurde hij een van de andere twee meisjes aan haar haren naar de slaapkamer, waar hij haar verkrachtte. Ook zij werd bijna gewurgd. Mwangi dreigde haar te slaan als ze zou proberen te schreeuwen.

Levensverwoesters slechts kort in het gevang en mag gewoon blijven

Een buurman die veel kabaal had gehoord beukte ondertussen de deur in en kwam tussenbeide, waarop de meisjes konden vluchten. De politie kon de daders arresteren. Mwangi kreeg van de rechter vervolgens slechts 2 ½ jaar gevangenisstraf, ondanks het feit dat hij in mei 2016 al eerder een vrouw had verkracht. Na het uitzitten van zijn straf zal de regering hem ‘proberen uit te zetten’, maar mag hij –àls zijn deportatie al doorgaat- naar 10 jaar gewoon weer terugkeren.

Jarara, die al meer misdaden zoals diefstal, ernstige mishandeling en verzet bij arrestatie op zijn geweten had, kreeg maar 3 jaar gevangenisstraf, en mag vervolgens gewoon in Zweden blijven, ondanks het feit dat hij zijn slachtoffer levenslang hersenletsel heeft bezorgd.

Einde verhaal voor Zweden – straks ook voor Nederland?

Einde verhaal dus voor Zweden, maar dat weten we eigenlijk al een paar jaar. Het door links en links-liberaal beleid naar de rand van de afgrond gevoerde land is reddeloos verloren en zal door massa immigratie en islamisering wegzinken in totale moslim migranten anarchie, waarbij geen autochtone Zweed zijn leven meer zeker is.

Nu Nederland nog. Daarvoor hoeft er niet veel te gebeuren: in het volgende kabinet geeft de VVD het immigratie- en integratie (=islamisering)beleid gewoon over aan GroenLinks, en het ministerie van Buitenlandse- en/of Binnenlandse Zaken aan D66. ‘Zweeds succes’ verzekerd.

 

Xander

(1) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het geloofsforum.

Reacties

Johan op 14-04-2017 16:59

Tja, wanneer komt de tijd dat de "politiek correcte Ubermensch" zich gaat schamen voor de vernietiging van zijn eigen volk en cultuur?

Eelke Piers op 14-04-2017 17:20

Terzijde.

Koekje van eigen deeg??????

http://www.ninefornews.nl/syrie-amerikaanse-luchtaanval-gifgasdepot/

cefas op 14-04-2017 18:00

De Nederlandse seculiere overheid en de politieke nietsnutten blijven hun koppen maar in het zand steken en blijven maar de andere kant opkijken. Wat een ongelooflijk slap zooitje. De Nederlandse samenleving is straks daar de dupe van, maar ja die hebben ze zelf gekozen, sterk gemanipuleerd en belogen door dezelfde seculiere media.

Rolf op 14-04-2017 18:24

Interessant interview over de aanslag in Zweden van afgelopen week. 

Sweden Terrorist Attack | Ingrid Carlqvist and Stefan Molyneux

https://www.youtube.com/watch?v=nuaPVEy092Q

Tom Hendrix/Seneca op 14-04-2017 18:30

En dadelijk met GL, in het volgende "griezelkabinet RutteIII", kunnen we onze borst wel nat maken. De grenzen worden dan nog veel verder opengezet, mark my words. Maar ja, de linksmensjes en de goedmensjes; staan weer klaar als koortje om te zingen: " Welkom, welkom vreemdeling etc". Knettergek, heel Europa naar de verdommenis dankzij de linksen, en de politiek-correcte elite. Want het "Coudenhove-Kalerghiplan", moet natuurlijk wel doorgaan. We leven in een totaal gekkenhuis!

Yerik op 14-04-2017 18:40

Heb geen medelij met het nederlandse volk in het algemeen dat voor dit beleid heeft gekozen, maar heb zeer beslist wel medelij met degenen die hiervoor niet hebben gekozen, jazelfs tegen gestemd en heb ook medelij met onze jeugd. Alleen... je kunt het aan de neuzen niet zien wie er voor en wie en tegen gestemd hebben.

Bundy op 14-04-2017 18:42

Dit alles is ook de bedoeling van de satanische  nieuwe wereld orde en al heeél lang geleden in gang gezet .   Wij zien nu het einde , heel goed uitgelegd , zie : http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71

steus op 14-04-2017 18:46

Dat men zich gaat schamen voor de vewrnietiging van eigen volk en cultuur zal niet gebeuren aangezien de boven ons 'verhevenen'nooit hun fouten willen inzien en ze zich liever versschuilen achter hun 'alwetendheid' en heel graag hun voltooiing van het hier in de reacties vaak aangehaalde Coudenhove-Kalergiplan willen zien!

Stan op 14-04-2017 19:11

Geen medelijden met dat volk.Ze hebben zelf de politieke leiders gekozen voor dit bedorven systeem.

 

Doordenker op 14-04-2017 19:40

Het zou dan toch geen slecht idee zijn om voor deze immigranten strenge sharia straffen in te voeren, die gebruikelijk zijn in hun eigen cultuur, want met de softe 'straffen' (?) in onze Westerse cultuur lachen ze toch gewoon.

jose op 14-04-2017 20:58

Niet klagen maar dragen!wordt nog veel erger!

waterman op 14-04-2017 21:28

Waterman, gezien de toon van uw posting en u zich niet weet te gedragen als een gast , wordt uw post niet gepubliceerd.

Elke gast mag kritische vragen stellen over een artikel en zal het beheer dit altijd uitzoeken. Maar zoals u zich nu opstelt- dus niet vanwege uw kritiek op het artikel- maakt u zich tot een ongewenste gast. Een excuus voor uw houding aan het beheer wordt van u verwacht. 

Tevens bent u in het verleden al 2 x geblockt geweest vanwege dat gedrag van u en wilde u hier ook niet meer posten omdat het niveau van de forums te laag voor u zou zijn. U heeft een herkansing gekregen en weet die weer door uw gedrag te verspelen. Mod.

jawel op 14-04-2017 22:09

Verwijderd, zie siteregels. Mod.

Qvic op 14-04-2017 23:35

Wat weinig mensen weten en/of begrijpen is dat: Zodra een regering in ons land beëdigd wordt door het koningshuis, ongeacht de samenstelling zullen zij in dienst treden van het koningshuis en dan alleen dat huis vertegenwoordigen zij dan. De illusie dat veel mensen nog denken dat de regering het volk vertegenwoordigen, is niets minder dan een grote leugen. Overheden zijn er niet voor ons als volk, dit is nooit zo geweest en zal ook nooit anders worden. De overheden overheersen ons, belastingen die geheven worden, zijn niets minder dan ordinaire afpersingen. Hier in Nederland wonen eigenlijk de meeste domme en naïve mensen van Europa. Zo hebben we in het verleden meerdere keren het zogenaamde koningshuis in ons land weer op de troon gezet, terwijl zij er zelf voor hadden gekozen afstand te doen om een veilig heenkomen te zoeken en het volk in de steek te laten. Wetten aan hun laars lappen, omdat hun het beter uit kwam. Het volk heeft zich laten ontwapenen, omdat dat zogenaamd veiliger zou zijn. Nu worden we zelfs weggezet in ons eigen land als 2e rangs bevolking die niets te vertellen heeft over zijn eigen leven en levensomgeving, etc, etc. Wij als bevolking worden met steeds grotere leugens voor de gek gehouden. We laten onze privacy en rechten steeds verder afnemen door de overheden. Overheden willen alles en iedereen controleren, omdat zij zelf kwade bedoelingen hebben. Doordat bijna iedereen een mobieltje heeft, geven wij als volk veel van ons privacy eigenlijk al vrijwillig op. Het nieuwe wapen is Internet Of Things, daar worden huishoudelijke apparaten op aangesloten. Dat klinkt leuk om alles in je huis met je mobieltje te kunnen regelen, zoals het licht,  de verwarming, de TV e.d. Maar hiermee geef je ook al je privacy gratis weg aan bedrijven en overheden. Door deze data weten overheden precies van hoe en wat, wanneer en met wie en waar bent 24/7. Met de sociale media's weten zij ook waar jij je mee bezig houdt en wie jou vrienden zijn. Daar ook veel mensen met de pin of contact loos betaald worden deze gegevens ook opgeslagen. Zo geven veel mensen onbewust al hun privacy gratis weg aan de overheden en bedrijven. Er zijn al camera's die niet alleen beelden vastlegen, maar ook het omgevingsgeluid opnemen en jou gedachte kunnen lezen. Sommige kunnen zelfs door muren alles al waarnemen. Dit is een best beangstigd feit, dat overheden de autochtonen bevolking het liefst zo alles ontnemen. Door het nu min of meer het gehele land aan de moslims te geven ten koste van ons.

U.G. Kempenaer op 15-04-2017 00:34

Je vraagt er als domme Zweedse meisjes ook om als je een paar van die losgeslagen Afrikanen uitnodigt voor een feestje. De ouders van die domme Zweedse meisjes zullen hoogstwaarschijnlijk op socialistische Zweedse   weg-met-het-eigen-volk partijen hebben gestemd en dus zelf verantwoordelijk voor de import van dit soort beesten.

Een schisma is zich aan het vormen. Verraderlijk links met imperialistisch islamitisch aan de ene kant en het realistische beschaafde deel aan de andere kant. Er moet iets gebeuren.

Maitreya op 15-04-2017 08:17

Moeilijk om hier nog een goed verhaal van te maken. Je ziet dat goed en kwaad moeilijk te regelen zijn politiek. Wijsheid is van te voren de balans proberen te ontdekken. Er gaat geen dag voorbij of alles gaat achteruit. Mensen zijn hier weer verder gegaan hun muur uit te bouwen. Ze zullen wel zeggen dat het aan de werkgelegenheid ligt. Veel mensen weten echter nauwelijks iets van dit soort dingen.

 

Tom Hendrix/Seneca op 15-04-2017 08:48

@Qvic: 23.35. uur, op 14/4. Respect voor uw zeer doordachte reactie. Inderdaad, de overheden zijn er niet voor ons, burgers. Het is " verdeel en heers", wat "de klok slaat". De overheden, en de Elite, hebben goed gelezen in de geschriften van: " Niccolo Machiavelli". Met name in zijn meest bekende boek: " Il principe", "de Vorst", pleit hij ervoor dat de vorst/koning gerust zijn volk mag belazeren; en meer van dat fraais. Tja, en zie om ons heen, hoe wij door de Elie; en het Partijkartel en de "linkse kerk", belogen, bestolen, en bedreigt worden.

marnix op 15-04-2017 09:01

Jose héél juist, de Islam zal overheersen en dit is nu al politiek beslist. Er is geen weg terug. 

Een hand uitsteken naar Arabische gemeenschappen en luisteren naar hun visie, is de beste weg voor een toekomst analyse.

Als je met hun praat, besef je dat ze terrorisme veroordelen, en willen in Vrede leven. Wat me ook opvalt is dat we evolueren naar een samenleving zonder sociaal opvangnet. Wie geen geld heeft zal sterven voor de deur van een hospitaal, wie geen geen werk heeft zal zijn kinderen zien uithongeren met slecht onderwijs.

Het is ligt niet in de Arabische cultuur om af te dragen voor een sociale samenleving, ze gaan Nooit sociale bijdrage en belastingen, taxen betalen zoals de vorige generaties. 

Ons heel Noord-Europees model om zwakken en zieken, werklozen, invaliden, ouderen te helpen gaat imploderen voor 2020.

Je kan er over praten, stemmen voor rechts, betogen. Het is reeds beslist en goedgekeurd door onze Socialistische politieke waanzin.

Maitreya op 15-04-2017 09:11

Qvic op 14-04-2017 23:35

Daar heb je een punt. Echter de samenleving is complex geworden door meer luxe, hogere levensvoorwaarden, en de overheid kan eenvoudiger onderworpen worden aan en gecontroleerd worden op een bepaalde ethiek dan het bedrijfsleven. Dat is nu wel gebleken. Het probleem is dat de politiek, het zijn redelijk intelligentie mensen, zich aanpast aan het niveau van de burger die een muur om zijn tuin bouwt in reactie op asielzoekers om de buren buiten te houden. Die hem echter laten barsten als ze dit hebben zien gebeuren zodra ze hem in problemen zien komen, of anders samen een sekte beginnen.

Ass op 15-04-2017 10:28

Zoals al gesteld in het artikel, al een hele poos is menigeen duidelijk dat er 'iets raars' gaande is. Maar meer specifiek: Dit soort berichten van wandaden versus berechting is al erg lang 'scheef'. Nergens wordt ingegaan op wetgeving of waar deze dan tekort schiet. Blijft de wandaad zoals beschreven (laat die voor het gemak even reeel zijn), die gelukkig ver van de beleving staat van veel mensen, versus justitie/veiligheidsmedewerkers. Allemaal via media uiteraard. Ik begrijp het niet. Of we nu worden gepushed om een etnische oorlog te beginnen tegen 'barbaren' of 'bestuurders', de vreselijke grap is, er gebeurt niks. Wat er ook gaande is, het stopt voorlopig niet.

Vrolijk Pasen.

willy op 15-04-2017 11:34

Stuur ze allemaal terug naar hun land van herkomst en dat ze daar gaan leven met hun sharia en hun donkere geest ! Shalom

Willy op 15-04-2017 12:01

En zoals altijd, je hoort er niets van in het nieuws omdat het niet past in het beeld van de Globalisten, het was anders gegaan als het 2 zweedse mannen waren die een muslima verkrachten en haar vriend bijna doodslaan, dan was het op alle kanalen te zien geweest. Assad slachtoffers volop beelden, Nice slachtoffers? 0.

Beste Willy, uw naam is al in gebruik, wilt u zo vriendelijk zijn een andere gebruikersnaam te kiezen. Mod.

Een ander geluid op 15-04-2017 13:49

Eelke Piers op 14-04-2017 17:20

Een gigantische hoax !

Na de Amerikaanse aanval met kruisraketten heeft Rusland de contacten, over het Syrische luchtruim, met de VS verbroken. Als gevolg daarvan en vanwege de verstoorde verhoudingen met Rusland komen de westerse vliegtuigen tot nader order niet in actie boven Syrië. Als er niet gevlogen wordt, kan er ook niet gebombardeerd worden !

Zelfs Rusland heeft niet de moeite genomen om te reageren op dit (nep)nieuws............

willy op 15-04-2017 14:39

beste Xandernieuws ; er schrijft iemand onder de naam van Willy dat niet afkomstig is van mij! Als het zo door gaat kom ik onder een ander synoniem !!! Alvast bedankt  Willy uit Belgie !! Shalom is mijn handelsmerk !!

Wilt u even de postings van degene die ook de naam Willy gebruikt hier vermelden topic- tijd- datum. Mvg. Mod.

willy op 15-04-2017 14:54

Dat is Willy op15-04-2017  En uur is 12:01 Is niet van mij .  Shalom!!

Dank, gezien, zie reactie beheer bij uw naamgenoot. Mvg. Mod.

Jean op 15-04-2017 18:51

Wanneer nemen wij burgers nu eens eindelijk "het recht in eigen handen?"

Er is totaal geen vertrouwen meer in de absurd linkse rechtbanken, laten we dat zelf doen via volkstribunalen, alles volgens de regels van de wet en als de meerderheid "schuldig" uitspreekt en er een straf aan vasthangt deze dan ook voor 100% uitvoeren w.w.z. 20 jaar opsluiting is 20 jaar opsluiting 'zeker voor politiekers' want dat zootje is voor geen milligram te vertrouwen.

Het zou toch zo mooi kunnen zijn maar dan zouden de politiekers nergens nog iets vangen en dat is nu juist niet de bedoeling....

de echte Yerik op 15-04-2017 18:55

@ de ware Willy op 15-04-2017 12:01 en ook aan de nep-Willy op 15-04-2017 12:01. Je hebt volkomen gelijk! Dit valt veel vaker op!

nadine op 15-04-2017 22:54

Wat ik al een paar jaar denk is dat elite gewoon de arme en niet opgeleide moslims naar Europa en Amerika brengen om vervolgens een nucleaire bom op te gooien en de elite (denken ze) veilig en wel ondergronds zitten en hun tijd afwachten om weer boven te komen en veel minder useless eaters  te hebben waaronder ook wij het gewone volk want ik ben zeker dat de elite zelf nooit zo,zou willen wonen nu met al.die immigranten ze zijn zelf bang van maar bijna nooitvaanslagen op elite want de immigranten zijn hen zo dankbaar niet  wetende dat deze hen eigenlijk ook niet moeten hebben tenzij ze kunnen gebruikt worden voor hun doel.  Zie  ook,Noorse profetie toen had ik die ingeving want ze behandelen de immigranten superslecht buiten  het oog van de media zie oa een zeldzame reportage over immigranten behandeling in Griekenland en op eilanden rond Australië inderdaad concentratiekampen met bijhorende behandelingen 

Yerik op 15-04-2017 23:22

Heb weer wat gemist vandaag.Xandernieuws... :-(Maar ook jullie kunnen niet ijzer met handen breken...Groet van mij.

Sirius op 16-04-2017 11:58

Nadine 15-04-2017  22:54.

Ik denk dat u gelijk heeft. Zo hebben ze in 1 keer alles bij elkaar.

Yerik op 16-04-2017 14:11

Geen woord over vermoorde Christenen in Egypte:

http://nos.nl/teletekst#134

http://www.telegraaf.nl/buitenland/28004255/__Paus_spreekt_urbi_et_orbi_uit__.html

Vraag:wie kan er nog lid zijn van zo'n kerk? Volgende vraag:waarom horen we niets van de andere (protestante) kerken?? Laatste vraag:kunt u nog wel lid  zijn van uw kerk???

Ahhhhh..., nu weet ik het weer:de kerken vormen een ring van 'verbondenheid en liefde' rond moskeeën als er ergens eens iets tegen de islam plaatsvindt: Zie onder meer:http://dutchturks.nl/christenen-en-joden-vormen-beschermende-kring-rondom-moskee-in-rotterdam/

Ge van Kessel op 16-04-2017 14:41

en als je dit zou doen als blanke Nderlander dan zou je jarenlang de bak in gaan en TBS.

Qromwel op 16-04-2017 16:19

146 Personen vinden dit leuk?

Er is maar één beperkte optie om interesse weer te geven en dat is leuk,wat niet altijd de lading dekt. Mod.

Yerik op 16-04-2017 17:04

@ Qromwel op 16-04-2017 16:19 Gezocht, die opmerking en toch wel een beetje dat het de plank mis slaat. Maar goed, laat ik niet uitgaan van een verkeerde bedoeling omdat jij die opmerking ook vreemd vindt.

Yerik op 16-04-2017 17:15

"Ja kamp op grote voorsprong in Turkije"

Zie http://nos.nl/teletekst#125  Wisten wij allang,  Erdogan zou winnen.

Zie Youtube.

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl