HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Kremlin waarschuwt Trump voor oorlog bij volgende aanval op Syrië

‘Amerika helpt Al-Qaeda in Syrië aan de macht’ – Onderzoeksjournalisten: Totaal onlogisch dat Assad chemische aanval zou hebben uitgevoerd

 
Bewijst deze foto dat Assad nog steeds chemische wapens heeft, of...?

Het Kremlin waarschuwt de Verenigde Staten dat het ‘één stap verwijderd is van oorlog’ met Rusland over Syrië. De regering Trump laat weten dat nieuwe luchtaanvallen in Syrië tot de mogelijkheden behoren. De Amerikaanse VN-ambassadeur Nikki Haley verklaarde dat ‘wij bereid zijn meer te doen’, ook al voegde ze eraan toe te ‘hopen dat dit niet nodig zal zijn’. In Moskou wordt met grote teleurstelling gereageerd op het feit dat Donald Trump al zo snel voor het establishment in Washington door de knieën is gegaan.

 

‘Deze militaire actie is een duidelijke indicatie van de extreme afhankelijkheid van de Amerikaanse president van de opvattingen van het establishment in Washington, waar de nieuwe president in zijn inauguratie toespraak nog forse kritiek op had,’ reageerde premier Dmitry Medvedev. Hij veroordeelde dan ook de Amerikaanse aanval op ‘de legitieme regering van Syrië’.

‘De laatst overgebleven verkiezingsmist is opgetrokken. In plaats van een uitgebreide verklaring over een gemeenschappelijke strijd tegen de grootste vijand, ISIS, heeft de regering Trump aangetoond dat het de legitieme Syrische regering fel zal bestrijden.’

Eén Russisch fregat duidt niet op escalatie

Rusland heeft inmiddels het fregat admiraal Grigorovic naar de Middellandse Zee gestuurd, dat zal aanmeren in een Syrische haven. Het oorlogsschip is bewapend met hypermoderne kruisraketten. Het gaat vooralsnog maar om één schip, en niet om een complete vloot, zoals in september 2013 het geval was nadat president Obama had gedreigd dat hij Syrië zou aanvallen. Rusland lijkt daarom vooralsnog niet uit te zijn op escalatie.

De Amerikanen houden Rusland mede verantwoordelijk voor de chemische aanval op Khan Sheikhoun afgelopen dinsdag, waarbij minstens 72 mensen, waaronder 20 kinderen, om het leven kwamen. Het exacte aantal is onduidelijk, reden waarom andere media met andere cijfers komen.

Bewijst deze foto dat Assad nog steeds chemische wapens heeft, of...?

Gisteren berichtten we dat er opnieuw sprake lijkt van een ‘false flag’ aanval, net als in 2013 in Ghouta (Damascus), waarvan later zelfs de VN toegaf dat deze niet door Assad, maar door de rebellen was uitgevoerd om de Verenigde Staten de oorlog in te lokken.

Op foto’s van na de Amerikaanse aanval op de Syrische luchtmachtbasis Shayrat zouden pal naast een getroffen bunker oude Sovjet chemische containers te zien zijn. De foto’s zouden door een Russische verslaggever zijn gemaakt, en lijken –indien de datum klopt, en dit inderdaad opslagcontainers voor chemische substanties zijn!- bewijs te zijn dat het Syrische regime niet alle chemische wapens heeft vernietigd, zoals na de crisis in 2013 –die bijna tot de Derde Wereldoorlog leidde- werd beloofd (2).

Of zijn dit gewoon containers waarin zaken zoals (smeer)olie werden bewaard? Kan het ook een fotoshop zijn, waar de Amerikanen patent op hebben als ze de wereld willen overtuigen dat ze ergens opnieuw een oorlog moeten beginnen?

‘Aanval zal terroristen helpen, verklaringen regering Trump zijn nonsens’

Onderzoeksjournalist Rick Sterling, lid van de Syria Solidarity Movement, schrijft dat de Amerikaanse aanval ‘de terroristen zal helpen... Voor de Syrische luchtmacht zal het nu moeilijker zijn om (ISIS) terroristen aan te vallen. De OPCW (Organization for the Prohibition of Chemical Weapons) kreeg een Nobelprijs voor het managen van de totale vernietiging van de Syrische chemische wapens in 2014... De onderzoeken van de beste Amerikaanse journalisten, Seymour Hersh, Robert Parry en anderen, de groep van het MIT, concludeerden dat niet de Syrische regering, maar de gewapende oppositie de saringas aanval in 2013 hebben uitgevoerd. De verklaringen van de regering Trump zijn nonsens.’

Ook voormalig Amerikaanse diplomaat Jim Jatras zei dat hij hoopte dat Trump zoals hij had beloofd met de Russen zou samenwerken tegen ISIS, en dat deze aanval ‘op mensen die juist tegen ISIS en Al-Qaeda vechten, nergens op slaat... Het enige positieve is dat er alleen kruisraketten en geen vliegtuigen zijn gebruikt, omdat de Russen die hadden moeten neerschieten. Misschien is dit allemaal wel in scene gezet... Maar ik denk dat het een erg gevaarlijke en geen slimme aanpak is.’

‘Eénmalige aanval bedoeld om positie Trump te verstevigen’

Gwenyth Todd, voormalig politiek Midden Oosten adviseur van de Amerikaanse Nationale Veiligheid Raad onder Clinton en Bush, zegt dat hij van bronnen in Washington verneemt dat het slechts een éénmalige aanval was, bedoeld om te laten zien dat Trump ‘toch wat macht heeft te midden van de (politieke) chaos, dat hij in staat is dingen te laten gebeuren... Maar het is een hele stap om de conclusie te trekken dat Assad achter de chemische aanval zat, vooral omdat hij geen enkel motief had om dat te doen, en juiste alle redenen had om het niet te doen.’ (3)

Op de Russische afdeling van Anonymous wordt desondanks gewaarschuwd dat er ‘steeds meer aanwijzingen zijn dat er in Syrië een militaire confrontatie tussen de VS en Rusland kan komen.’ Onder andere de eerder genoemde Amerikaanse onderzoeksjournalist Robert Parry wordt aangehaald, die er deze week op wees dat het totaal onlogisch is dat Assad chemische wapens zou hebben gebruikt nu hij overal aan de winnende hand is, en het veel waarschijnlijker is dat de Russische verklaring dat de chemische stoffen werden verspreid nadat er een opslagplaats van de rebellen werd getroffen door een bom, inderdaad klopt (4).

Het zijn nog steeds de CIA en de neocon oorlogshaviken in Washington die –onder druk van met name Saudi Arabië- per se een oorlog in Syrië willen om Assad af te zetten. Laten we hopen dat de Amerikaanse legerleiding net als in 2013 weigert om de eventuele bevelen van de president daartoe uit te voeren, omdat we anders alsnog in de Derde Wereldoorlog terecht dreigen te komen.


Xander

(1) Infowars
(2) Daily Mail (via Infowars en Superstation 95)
(3) RT
(4) Anonymous.ru

Zie ook o.a.:

07-04: “Trump trapt in val: Raketten op Syrië na chemische false-flag aanval’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofszaken naar het Geloofsforum.
Reacties

willy op 08-04-2017 15:11

Hoe hypocriet kan men zijn na de aanval van VS heeft de Syriese luchtmacht nu eindelijk stellingen gebombarteerd van Daesh en dat werdt tijd. Trouwens de VS laat het daar niet bij als Assad weer de rode lijn passeert dan gaan de VS terug in actie schieten! trouwens Poetin heeft geen enkele doel om met de VS in confrontatie te gaan dat gaat het conflict alleen maar complexer maken wel moet de VS oppassen dat Israel hierin niet betrokken geraakt want dan is een wereldoorlog drie volgens mij een feit! Dus ook de VS weet wel dat het doel Daesh is maar al word Daesh verslagen een ideologie kan men moeilijk verslaan ook Europa zal nog een tiental jaren moeten leven met angst voor terreur.Ik vrees echter als Assad blijft zitten en dat willen de Russen en Iran de grootste aartsvijand van Israel de problemen zullen blijven het is dus zeer complex aan het worden! Shalom

willy op 08-04-2017 15:20

En dan nog even dit de ellende zoals in Syrie begon met de Arabische lente die wilde niet meer Westerse democratie maar dat de dictators die door het Westen zoals Moebarak werden gesteund zouden verdwijnen hun vergissing was dat vele radicale groepen binnen de islam die met zichzelf in oorlog is het overnamen zoals Daesh en de landen naar de vernieling brachten vele soennieten zijn Anti -Westers ! Shalom

benkie op 08-04-2017 15:30

Zou Assad bewust een chemische aanval hebben uitgevoerd om daar dan maar liefst ruim 70 slachtoffers mee te maken??? Zoals dit artikel al zegt; Assad had geen enkel motief om chemische wapens te gebruiken en had juist alle redenen om dit niet te doen! In het volgende artikel is het opmerkelijk te zien hoe een zogenaamd 'dood' kind per ongeluk een oog open doet. http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11739:isis-prijst-amerikaanse-aanval-op-soeverein-syrie&catid=37:wereld&Itemid=50 

Net zoals de aanslag in Londen https://vimeo.com/210433125 heb ik mijn grote twijfels over de werkelijke waarheid van deze rakketen aanval in Syrië.

Infidel4U op 08-04-2017 15:45

Check de analyse van Alex Jones op Infowars.com. Ik dacht eerst ook dat Trump gék geworden was. Maar nu ben ik een andere mening toegedaan...

Tom Hendrix/Seneca op 08-04-2017 15:46

De macht van de demonische "Deep State", en de globalisten waaronder de extreem rode fascist Soros is gigantisch. Ook ik twijfel er aan, dat Assad en zijn regime de gasaanval zouden hebben gepleegd. Wat zou hij daarbij te winnen hebben? Het regime van Assad laat ook de Christenen hun geloof beleven. Ik vrees voor een zelfde strategie als bij Saddam Hoessein, en de voormalige heerser van Lybië, Ghadaffi. Een oorlog komt de duivelse ploerten van de "deep State", bijzonder gelegen. Zij werken ook samen met de NWO en de Illuminati, om de wereldbevolking te gaan reduceren tot 500 miljoen mensen. De plannen daartoe zijn in het verleden al gemaakt. Maar dit is enkel maar mijn bescheiden mening hoor.

Een ander geluid op 08-04-2017 16:20

Het is te hopen, dat de VN / OPCW / Joint Investigative Mechanism dit incident snel gaat onderzoeken. Afhankelijk van de uitkomst van dit onafhankelijke onderzoek zal blijken wie er in zijn hemd gezet wordt; Trump of Poetin. Een van de twee is in dit geval een leugenaar.

De VN / OPCW / Joint Investigative Mechanism heeft in het verleden duidelijk en ondubbelzinnig bewezen en verklaard dat de troepen van Assad in minstens 3 gevallen gifgas hebben ingezet. Zie onderstaand linkje VN rapport, citaat en vertaling.

Citaat uit het VN rapport:

Seized of the findings of the third and fourth reports of the OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism; Hereby: 1. Expresses grave concern with the findings of the third and fourth reports of the OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism that the Syrian Arab Armed Forces had been involved in the use of toxic chemicals as weapons in three cases in the Syrian Arab Republic: Talmenes, on 21 April 2014; Qmenas, on 16 March 2015; and Sarmin, on 16 March 2015;

Vertaling:

Ontleend aan de bevindingen van het derde en vierde verslag van de Joint OPCW-Verenigde Naties Investigative Mechanism;

Hierbij:1. uit zijn ernstige bezorgdheid over de bevindingen van het derde en vierde verslag van de Gezamenlijke onderzoeksteams OPCW-VN-mechanisme dat de Syrische Arabische Gewapende Strijdkrachten (=leger Assad) betrokken was geweest bij het gebruik van giftige chemische stoffen, zoals wapens in drie gevallen in de Syrische Arabische Republiek: Talmenes, op 21 april 2014; Qmenas, op 16 maart 2015;en Sarmin, op 16 maart 2015;

Bovenstaand citaat staat op bladzijde 2, bijna onderaan bij punt 1

https://www.opcw.org/fileadmin/OPCW/EC/83/en/ec83dec05_e_.pdf

Medvedev noemt de Syrische regering en Assad de legitieme overheid en president. Als uit onafhankelijk VN onderzoek wederom zou blijken, dat de troepen van Assad gifgas hebben gebruikt tegen de eigen burgerbevolking, verliezen zowel regering als Assad hun legitimiteit lijkt mij. Bovendien blijkt dan, dat de officiële Russische vertegenwoordiger aan de wereld een aperte leugen heeft verkocht...............

In het andere geval heeft Trump wat uit te leggen!

By the way; met de Russische definitie van "legitieme overheid / president" kwalificeert Hitler zich met gemak als "legitiem" leider van Nazi-Duitsland........... Blijkbaar doelt Rusland niet op een morele legitimiteit.

Hans van der Zwan op 08-04-2017 16:26

Israël is 100% zeker dat Syrie achter de aanval zat.........

Yerik op 08-04-2017 16:37

Een 14-jarig meisje heeft op een bus van De Lijn een harde klap gekregen tegen het hoofd van iemand uit een grote groep allochtone jongeren.

Lees verder:

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-beveren/meisje-14-krijgt-klappen-op-bus-a3127167/?utm_content=daily&utm_medium=email&utm_source=hln&utm_campaign=newsletter

Altijd pakken ze blanken en Joden.Maar zij hebben het alleenrecht op discriminatie en racisme.En ze krijgen nog gehoor ook, want ze hebben de meeste 'rechten', bescherming en begeleiding.

ohje op 08-04-2017 16:49

je blijft lachen

frans op 08-04-2017 17:15

Ook totaal onlogisch dat Donald Dump :) een verlaten vliegveld bombadeerd met 50 kruisraketten van 1 miljoen dollar per stuk. Donald spelt het spelletje goed mee want America is zo goed als falliet, m.a.w. er komt oorlog.

keessie op 08-04-2017 17:22

Het is Putin niet om assad te doen er spelen andere belangen met name olie assad moet gewoon van het toneel verdwijnen en terecht staan voor zijn oorlogsmisdaden dan met name de bomvaten die zijn gedropt, maar assad blijft glashard ontkennen nu heeft Putin een stoomboot richting Syrië gestuurd om het vuurtje nog verder op te stoken.

Benny op 08-04-2017 17:46

Putin is het grootste gevaar!1 Gog-oorlog met Magog Turkije Veel sympathie hier op deze site voor Putin Hij is het Paard van Troye oorlogsophitser Ook heeft hij opdracht indertijd gegeven voor MH17

Yerik op 08-04-2017 18:09

Al de problemen in het Midden Oosten en op het ogenblik (vrijwel) overal ter wereld, hebben één grondoorzaak: de islam. Als de islam er niet zou zijn, zouden we bijna een wereld van 'liefde en vrede' hebben. Maar nu de islam er is, is het overal oorlog, bommen, kogels, moorden, verkrachtingen, leugens, onderdrukking en al wat beesten meer doen.

Hubo op 08-04-2017 18:21

Die foto's van die containers zeggen me niet veel.Het lijkt me nogal knullig om die zomaar zo te laten staan en te laten fotograferen.

Er is ook geen bewijs dat Assad persoonlijk opdracht gegeven hebben voor zo'n aanval.Het is ook niet duidelijk welk tactisch doel gediend zou zijn met de inzet van chemische wapens in de onderhavige situatie.Ik kan wel één ding bedenken.De amerikanen en hun bondgenoten zijn nu in een netelig parket geraakt.Met verdere inmenging nemen ze grote risico's en Rusland en Syrië hebben nu vrijheid van handelen in hun grondgebied,waarbij ze verder niet gehinderd worden door westerse 'vredes'initiatieven.Je kunt je voorstellen dat dat syrische en russische militaire commandanten beter uitkomt.

Ik vind dat wel een wat vergezocht soort blufpoker.

Een ander indianenverhaal is dat er koreaanse piloten mee zouden vliegen in de syrische luchtmacht.Het zou Korea wel goed uitkomen de aandacht een beetje af te leiden van het eigen land en sowieso zullen ze daar niet ongelukkig zijn met een conflict waarin het westen zware averij kan oplopen.Het lijkt me meer een redenering voor spionageboekjes,maar het is denkbaar.

Het meest waarschijnlijk is toch wel dat er krachten in de VS zelf zijn die het wel goed uitkomt en die het eigenlijk gewoon niets kan schelen als de terroristen daar vrij spel hebben of dat de terroristen zelf willens en wetens gifgassen hadden opgeslagen in de nabijheid van burgers.

Erwordt nu wel gezegd dat dat gifgas dan bij een aanval wel vernietigd zou zijn,maar het hangt er maar net vanaf hoe een doel getroffen wordt lijkt me nog afgezien van de mogelijkheid van een soort booby trap.Er is nog veel onduidelijk.

Aan de ene kant zegt nu de minister van buitenlandse zaken dat dit niets verandert aan het beleid ten aanzien van Syrië,maar mevrouw Haley zegt dat Amerika desnoods meer zal doen.Willen ze zo de Russisch Syrische oorlogsvoering tegenwerken?Of blijft het hierbij?

In overeenkomstige bewoordingen heeft Trump al een keer eerder gezegd ,dat Amerika eventueel zelf wil ingrijpen in Korea.

En als er een conflict komt tussen China en de Philippijnen over die eilandjes?Komt Amerika dan ook op eigen houtje op voor de internationale rechtsorde door een chinees eilandje te beschieten?

Het kan zijn dat het hierbij blijft,maar zeker is dat in diverse situaties Trump onder grote druk zal komen te staan opnieuw in te grijpen,mogelijk gevolgd door miltaire interventies.

Yerik op 08-04-2017 18:21

Asielpolitiek is grootste bedrog van de 21-e eeuw. Eritreërs gaan nog steeds massal op vacantie in het land waruit ze zijn 'gevlucht'. Lees en luister verder:

http://time2wakeup.me/?p=7763

Iemand anders noemde 'groene energie' het grootste bedrog van de 21-e eeuw.Hoe ook, dit bewijst ten overvloede dat de grootste en tevens hoogste deugd van politici is: Liegen.

Immers: zij zijn van de leugen omdat de regeerder dezer wereld, in wiens dienst zij vrijwillig staan, de leugenaar van den beginne is.

Luuk op 08-04-2017 18:49

Er zijn gelukkig landen die zich niet mee laten slepen door de leugens van de Deep State van de VSA (het militair-industriële complex, geheime diensten, banken en multinationals maken daar tegenwoordig de dienst uit en dus niet langer de president, die is kennelijk slechts een "puppet on a string"): http://www.ninefornews.nl/ambassadeur-confronteert-amerika-leugens/ Ik denk dat Xi Jinping ook niet erg gecharmeerd zal zijn van de illegale en terroristische ingreep van de VSA.  Het enige waar ik nog om kon lachen is dat 36 kruisraketten nooit doel troffen, waardeloze wapens hebben die Amerikanen toch!

Ondertussen wordt er ook niet meer gecommuniceerd in Syrië over vluchtbewegingen tussen de VSA en Rusland, terwijl tegelijk alles op scherp komt te staan. De kans op een treffen is hierdoor enorm vergroot, ook al is dat helemaal niet de bedoeling van de betrokken partijen. 

Dewevoga op 08-04-2017 19:44

Obama heeft het goed aangepakt. De relatie met Rusland verziekt. De EU naar zijn hand gezet en binnenlands ook de boel op scherp gezet. En allemaal ten faveure van de islam. Het begon met islamitische lente. Nog 3 jaargetijden te gaan. 

Maitreya op 08-04-2017 19:45

De Amerikanen zijn al tamelijk lang de grenzen van redelijkheid gepasseerd. De extremen roepen elkaar op en houden elkaar in balans, en de mensheid in gevaar.

Als ze zich eens van hun goede kant laten zien, zijn ze waarschijnlijk de weg kwijt.

Hoewel de mogelijkheid niet onderschat mag worden.

Bommen, bommen, bommen.

EmJee op 08-04-2017 19:56

Even een technische kijk op deze (fake?) foto, los van het feit wie er nou wel of niet het een of het ander heeft gedaan. Als er een kruisraket door het dak van de loods gaat en het aanwezige vliegtuig tot schroot herleidt, denk je dan werkelijk dat die containers daar buiten zouden blijven staan, zelfs mooi gestapeld zoals in het midden is te zien? Denk alleen eens aan de luchtdruk van de explosie. Nou dan . . . . ?

D. G. Neree op 08-04-2017 20:15

Wat er ook in die containers heeft gezeten, de slordige manier waarop ze opgestapeld zijn duidt erop dat ze leeg zijn.

Luuk op 08-04-2017 20:17

Opgedragen aan DJT (eurosongfestival 1967) : https://www.youtube.com/watch?v=qhLlXvkm65Y

Stan op 08-04-2017 21:42

Cynische doofpotpolitiek: Mark Rutte in hoger beroep tegen vrijgeven MH17-documenten

 

Heeft u daar een link van ? Mvg. Mod.

Johannes68 op 08-04-2017 22:14

Om te kotsen die selectieve verontwaardiging.

Elisabeth-Anna op 08-04-2017 23:18

Interessant om even te lezen,of het waar is...?

http://www.ninefornews.nl/artikel-amerikaans-gifgasaanval-syrie/

Enki op 08-04-2017 23:21

@Maitreya Precies dat wat je zegt is waar ... maar niet alleen voor de Amerikanen. Kwam bij als schok binnen maar dit is onze natuur en ik denk dat het te laat is voor verandering :(

Enki op 08-04-2017 23:24

@Yerik Was het een ander geloof geweest in het midden oosten was het een ander kwaad.

Ze hebben nou eenmaal dat wat wij willen in die woestijn :)

Enki op 08-04-2017 23:29

Bommen en granaten :) wie zei dat ook alweer... oh ja kapitein Haddock

Enki op 08-04-2017 23:41

@Elisabeth-Anna na 911 verbaast me niets meer ... of was het watergate.

I denk wij mens zijn er goed voor en mijn droom wereld viel in duigen

Virgo op 09-04-2017 10:09

Volgens RT hebben slechts 23 Tomahawk kruisraketten van de 59 die vanaf 2 Amerikaanse fregatten werden afgevuurd op Syrie, doel getroffen. De Syrische luchtmachtbasis is nog volledig intact.

Bron: https://www.rt.com/news/383858-syria-us-strike-inefficient/

Luuk op 09-04-2017 12:43

Over het militair-industriële complex (dat letterlijk over lijken gaat om geld binnen te harken) https://www.youtube.com/watch?v=x3Sb6rvVRJo&feature=youtu.be

Oma op 09-04-2017 14:03

@Een ander geluid: VN rapporten zijn met gezond wantrouwen te beschouwen, het is dezelfde bende die achter de schermen aan de nwo-touwtjes trekt! Voor mij zijn zulke rapporten pure manipulatie en bedrog en van generlei waarde.

Oma op 09-04-2017 14:13

Het mag duidelijk zijn dat assad weg Moet zodat koeweit, saoudie arabië en vs de lucratieve pijpleiding naar europa kunnen leggen van het gasveld onder syrië. Voor sa en koeweit om de tanende miljardenwinsten van dalende olie op termijn te compenseren en vs voor uitbreiding van macht over de hele wereld.

Dát is de enige reden dat assad weg moet en waarvoor de amerikaan zelfs de russen en de legitieme regering van assad, die samen strijden tegen daesh, gaat aanvallen.

De misdadige waanzin: samen strijden tegen terroristen en dan de eigen strijdmakkers aanvallen! Je ziet hoe smerig politieke oorlogen worden uitgevochten. Miljoenen mensen worden misbruikt als pionnen, hun levens tellen voor geen meter maar dan wel hypocriet staan janken bij slachtoffers waarvoor ze zelf verantwoordelijk zijn. Misselijkmakende monsters zijn het allemaal!

hans op 09-04-2017 14:14

1.0 voor turkije.

Een ander geluid op 09-04-2017 17:19

Oma op 09-04-2017 14:03

Alle bij dit conflict betrokken landen zijn lid van de VN; Rusland, SyrIë, Iran, USA, Turkije, China enz. De belangen en doelen van een aantal van die landen zijn tegenstrijdig. De grootmachten hebben zelfs een permanente zetel in de Veiligheidsraad (en dus veel macht). Aangezien de uitkomsten van een VN onderzoek niet iedereen even goed uitkomt, ben ik ervan overtuigd dat alle landen er zeer nauwlettend op toe zullen zien dat de onafhankelijheid gewaarborgd is en dat er niet gesjoemeld wordt. Onafhankelijker als een VN onderzoek kan haast niet.

Bedrog en manipulatie, zoals u stelt, zijn alléén mogelijk als de USA, Rusland, China enz. een toneelstukje opvoeren om onderlinge tegenstellingen, rivaliteit, animositeit en conflicten voor te wenden.

Dat zou betekenen, dat ze allemaal door de NWO aangestuurd worden en dat ieder braaf zijn rol speelt. Dus; dat zowel de USA, als Rusland en China enz. aangestuurd worden en verantwoording afleggen aan een centrale NWO-macht.

Als dat zo is, hoeft niemand op deze site zich nog druk te maken.............. Immers, alles is dan een pot nat. Maar, dan spreekt u zichzelf weer tegen in uw reactie van Oma op 09-04-2017 14:13

Robie op 09-04-2017 18:59

@Een ander geluid

De eerste golfoorlog hing vol met leugens en bij de 2de golfoorlog hebben ze zelfs de VN voor het lapje gehouden,inspekteurs waren achteraf medewerkers van de Amerikaanse geheime dienst.

zo is er een hele lijst met oorlogen waar ze de boel belazerd hebben,sterker nog bij elke oorlog hebben ze de wereld en iedereen belazerd.

Een ander geluid op 10-04-2017 11:52

Robie op 09-04-2017 18:59

Eerste golfoorlog: oorzaak Saddam Hoessein bezet Koeweit, een soeverein land. Bevrijding Koeweit was met instemming van de hele VN en VN veiligheidsraad. Rusland stemde in alle 12 resoluties vóór bevrijding en tegen Saddam Hoesein. China stemde 11x vóór en onthield zich 1 maal van stem.

Bij de 1e golfoorlog is er géén leugen aan te pas gekomen. De enige op planeet aarde die dat blijkbaar ontgaan is, bent u!

2e golfoorlog: Ja, u heeft gelijk; de USA heeft de VN bedonderd.

W.O. I - W.O. II - Korea - Joegoslavië zijn sowieso oorlogen, waarbij de USA niemand in uw woorden "belazerd" heeft. Er zullen er nog wel een paar zijn, maar dat lijkt me toch niet aan u besteedt.

Robie op 11-04-2017 15:39

@Een ander geluid

De eerste Golfoorlog was zeer zeker aan elkaar gelogen,soms vergeten over dat verhaal over die baby's die uit hun couveuse werden gegooid en nog een boel verhalen die werden rondgestrooid.

werd eindeloos herhaald tot de mensen helemaal gaar gekookt waren om ten strijden te trekken,zonder dit verhaal was het nooit zo ver gekomen.

Joegoslavië weet je niet meer die zogenaamde concentratie kampen die helemaal niet bestonden ?

Een ander geluid op 12-04-2017 17:19

@ Robie op 11-04-2017 15:39

Het binnenvallen en bezetten van Koeweit door Saddam Hoessein zijn bewezen feiten. Op basis daarvan heeft de VN veiligheidsraad uiteindelijk toestemming gegeven om Irak daaruit gewapenderhand te verdrijven!

Daar zijn verder géén indianen- en/of horror-verhalen voor nodig. Het lijkt me handig, dat je je op de bewezen feiten concentreert. Het is totaal onbelangerijk om iedere hoax erbij te halen.

Kamp Omarska? Wel eens van gehoord of iets van gezien? Zo dadelijk ga je die 8000 dode Bosniakken bij Srebrenica ook nog ontkennen?

http://srebrenica-genocide.blogspot.nl/2008/08/concentration-camps-in-bosnia.html

Onder welke steen heb jij de laatste 30 jaar gezeten?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl