HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

‘Hulp’schepen haalden in paasweekend 8000 Afrikaanse migranten naar Europa – Syrische ‘vluchteling’ gaat op kosten Europese belastingbetaler 3 weken op vakantie naar... Aleppo – Migrant vrijgesproken van urenlange verkrachting Duitse vrouw ‘vanwege zijn culturele achtergrond’

 
Vlak voor de Afrikaanse kust worden ze met duizenden per week opgehaald, en er is geen enkele regering in Europa die er ook maar iets tegen onderneemt.

Op 4 december 2016 schreven en plaatsten we het artikel: ‘Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen’. Het blijkt zelfs nog erger te zijn, want een Italiaanse officier van justitie beschuldigt een groot aantal ‘hulp’organisaties die actief zijn op de Middellandse Zee ervan zelfs samen te werken met de Afrikaanse mensensmokkelaars. De smokkelaars leiden met lichtseinen de reddingsschepen veerboten naar de migrantenvaartuigjes toe.

 

‘We hebben bewijs dat er directe contacten zijn tussen enkele NGO’s en smokkelaars in Libië,’ verklaarde officier van justitie Carmelo Zuccaro tegenover de Italiaanse krant La Stampa. Het zou dan niet gaan om de grootste organisaties zoals Artsen zonder Grenzen en Save the Children, maar ‘bij de anderen, zoals het Maltese MOAS of de Duitse organisaties, die daar in de meerderheid zijn, ziet het er anders uit.’

Behalve genoemde organisaties worden ook schepen van Jugend Retter, Sea Watch, Sea-Eye, LifeBoat, SOS Mediterranee, Mission Lifeline en Stichting Bootvluchteling als veerdiensten voor illegale migranten ingezet.

De officier van justitie in Catania is een officieel onderzoek begonnen naar de contacten tussen hulporganisaties en mensensmokkelaars. Zo blijken smokkelaars de schepen met lichtseinen naar hun doelen –bootjes vol migranten- te leiden. De zogenaamd ‘in nood’ zijnde migranten worden veelal binnen de 12 mijlszone, dus vlak voor de kust, opgehaald, en vervolgens naar het honderden kilometers verder gelegen Italië gebracht.

NGO’s werken welbewust mee aan bom onder Europa

Dat dit een enorm aanzuigende werking heeft behoeft geen uitleg. Afrikaanse migranten weten nu dat ze amper risico lopen te verdrinken, omdat ze zo goed als zeker toch wel worden opgehaald door Europese schepen. Er blijven echter altijd bootjes omslaan, dus blijven er slachtoffers vallen, en dat worden er niet minder, aangezien het aantal migranten door deze aanzuigende werking enorm toeneemt. Zo werden er in het paasweekend nog eens 8000 Afrikanen naar Europa gehaald.

Waar de NGO’s ook welbewust aan meewerken is het verrijken van de mensensmokkelaars, die op zijn  minst € 500,- tot soms wel duizenden euro’s voor een ‘ticket’ vragen. Impliciet veroorzaken deze ‘hulp’organisaties mede de almaar oplopende maatschappelijke spanningen in Europa, en leggen zij –en hun meestal nietsvermoedende donateurs- door het helpen binnenhalen van honderdduizenden illegalen een bom onder onze samenleving en sociale zekerheid. Desondanks worden op websites van sommige organisaties migranten zelfs aangespoord om te proberen naar Europa te komen.

Syrische ‘vluchteling’ op vakantie naar... Aleppo

We berichtten al eerder van Afrikaanse migranten die in Europa zijn toegelaten, en massaal op vakantie gaan naar precies die landen waar ze zogenaamd uit weg moesten ‘vluchten’. Dat blijken nu zelfs Syriërs te doen. Een Syriër die in oktober 2015 in het kader van ‘gezinshereniging’ naar Duitsland mocht komen, blijkt op kosten van de belastingbetaler 3 weken lang op vakantie te zijn gegaan naar... Aleppo, waar een deel van zijn familie woont. Blijven wilde hij er niet, want de levering van water en elektriciteit was er niet stabiel genoeg (2).

Migrant ‘wegens culturele achtergrond’ vrijgesproken na brute verkrachting

Naast Zweden lijkt in Duitsland de maatschappelijke-culturele-economische zelfmoord van Europa het verst gevorderd. Een van de talloze voorbeelden: een Turkse migrant die een Duitse vrouw vier uur lang dermate bruut verkrachtte, dat ze wekenlang niet kon lopen, werd door justitie vrijgesproken ‘vanwege zijn culturele achtergrond’. De rechters twijfelden niet aan de verkrachting en geloofden de vrouw op alle punten, maar ‘konden niet beoordelen of de Turk op grond van zijn culturele achtergrond de seksuele daad wel als een verkrachting beschouwde.’

 

Xander

(1) OE24
(2) Anonymous
(3) Anonymous


Zie ook o.a.:

14-04: Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen
03-04: Discussie op Jordaanse TV over machtsovername Europa door islam
01-04: Tienduizenden miljonairs ontvluchten EU vanwege massa immigratie
23-03: Iraakse asielzoeker dwingt 10 jarig meisje porno te kijken en verkracht haar dan (/ Vijf Afghaanse verkrachters van 14 jarige jongen hoeven niet terug omdat het in hun thuisland ‘te gevaarlijk’ voor hen is)
22-03: Europese Commissie gaat lidstaten dwingen nog meer moslimmigranten op te nemen (/ EU ‘minister’ BuZa: ‘Europa zal grenzen nooit sluiten, want wij hebben migratie nodig’ / 80%-90% migranten permanent aan uitkeringsinfuus)
21-03: CDU coryfee Wimmer: ‘Psychopaat Angela Merkel schaft Duitse volk en democratie af’
14-03: Flashback artikel maart 2016: Geheime deal Rutte-Merkel-Erdogan over komst extra half miljoen migranten
08-03: Zweedse oorlogsjournaliste: Stockholm voor vrouwen nog gevaarlijker dan Mosul
28-02: Franse presidentskandidaat Macron vindt dat Europa nog miljoenen moslims moet toelaten
26-02: Officiële cijfers: Migranten 9,5% van bevolking, maar verantwoordelijk voor 33% verkrachtingen, 36% moorden en 43% diefstallen (9 van de 10 daders komen uit moslimlanden)
22-02: Migrantenprofessor: Verbond linksgroen met islam is grootste vijand van Europa

2016:

04-12: Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

Yerik op 24-04-2017 15:06

Verschrikkelijk voor de slachtoffers en weerzinwekkend, zielsvretend voor hen die tegen de komst van die 'vluchtelingen' zijn, zoals velen hier op Xandernieuws, maar bedenk: de Europese bevolking in zijn algemeenheid kiest hiervoor. Jes. 28:18b geldt ook voor de wereldwijd maar vooral in Europa wonende afstammelingen van de stammen Israëls. Hoe lang nog?

willy op 24-04-2017 15:23

Dat is in feite oud nieuws we weten al lange tijd dat mensesmokkelaars veel geld verdienen aan deze sukkelaars die tweemaal bedonderd worden wat schandalig is. Europa wil er wat an doen maar slaagt er niet in ! En de NGO werken dit gegeven nog in de hand ze leven er in feite van terwijl wij maar geld moeten storten voor hun werkzaaamheden die niet of nauwelijks bij het betrokken volk komt treurig is dat! En ik wil hier terloops nog iets anders vermelden dat ook zeer interessant is de VS vloot samen met de Japanse vloot en later met de Zuid -Koreaanse vloot gaan richting Noord -korea omdat men vreest dat Noord -Korea morgen weer een kernproef gaat doen de wereld staat aan de vooravond van misschien een oorlog dit even terzijde Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 24-04-2017 15:30

Een bom onder onze samenleving! Dat is nu precies wat veroorzaakt is, door onze verraderlijke politici; die meewerken aan de uitvoering van; " de Resolutie van Straatsburg", de islamisering van heel Europa; en " Het Coudenhove-Kalerghiplan", de massa-immigratie vanuit Afrika!  En ndat allemaal tot genoegen van de EUSSR, Bilderberg, de "rode plutocraat", Soros en de NWO. Dit is een geplande aanval op de Europese bevolking. Niet meer of minder dan dat!

SEO op 24-04-2017 15:49

Uitspraak van Adolf Hitler: 'De enige religie die ik respecteer is Islam.'

Waar is uw bron ? Mod.

Tabris op 24-04-2017 16:33

Hoe komen die organisaties als Jugend Retter, Sea Watch, Sea-Eye, LifeBoat, SOS Mediterranee, Mission Lifeline en Stichting Bootvluchteling aan hun geld?

Worden ze door de EU per vluchteling betaalt?

Ik geloof niet dat al het geld dat ze voor hiervoor nodig hebben alleen van donateurs komt. Op een of andere manier is dit winstgevend voor deze organizaties anders zouden ze snel klaar zijn.

Eigenlijk zouden ze voor elke vluchteling die ze aan land brengen een jaar aan uitkering moeten betalen.

cefas op 24-04-2017 16:52

Dit is al een jaar aan de gang. Wat een criminele bende. En de belastingbetaler maar betalen. We worden vernaggeld door onze eigen overheid in collaboratie met de EU.

cefas op 24-04-2017 16:54

Dit is niet meer wegkijken. Dit gebeurt bewust om Europa kapot te maken.

Dg op 24-04-2017 16:54

Datklopt van Seo, hij heeft zelfs met een imam samengewerkt omdat ze tegen Joden waren.

Dg op 24-04-2017 16:56

Waarom zijn die Fransen nu ook weer zo eigennwijs met het stemmen?

Dg op 24-04-2017 17:06

Xander reactie op SEO: Adolf Hitler: 'De enige religie die ik respecteer is Islam.'

Bron:http://joostniemoller.nl/2015/08/hitler-en-de-islam-1/

Bron:https://ejbron.wordpress.com/2016/10/15/hitler-en-de-islam/

Dank. Mod.

Semper paratus op 24-04-2017 17:17

Een land dat voor de islam zwicht, verliest meer dan lijf en goed. Dan dooft het licht!

Cale op 24-04-2017 17:26

Justitie kijkt niet meer naar het slachtoffer. Past de Duitse wetgeving niet meer toe. Maar kijkt slechts naar de achtergrond van de Turkse verkrachter, die volgens zijn cultuur, brute verkrachting niet als een misdaad beschouwt. Hmm. Stel de dochter van een Turkse rechter wordt keihard verkracht. Hoe zal die rechter reageren? Vrijspraak verzoeken voor de dader omdat verkrachting deel uit maakt van de Turkse cultuur? Wie gelooft dat? Wij zijn in west Europa helemaal gek geworden. Binnenkort komt ook de sharia in ons land, zoals dat al het geval is in Zweden en het VK. Krankzinnig.

Eelke Piers op 24-04-2017 17:27

Ze hebben toch allemaal een mobieltje!!! Het nummer zal wel op internet te vinden zijn

Bambi op 24-04-2017 18:23

willy op 24-04-2017 15:23

Je durft dit Sukkelaars te noemen ??

Verkrachters,dieven,moordenaars,profiteurs,.......etc.

Goe bezig ....

SEO op 24-04-2017 18:30

Xander, bewijs dat Adfolf Hitler dit zei? Adolf loved Islam. Kijk naar de foto's. http://www.billionbibles.org/sharia/hitler-muslim-brotherhood.

andre op 24-04-2017 18:31

alle afrikaners die overkomen hebben niets aan bezit wel grote families, geld krijgen ze van VN, begeleiding van soros met maar 1 droom en dat is geld maken en weer terug naar hun familie. ga maar eens op google kijken hoeveel geld er door migranten vanuit europa naar afrika wordt gestuurd daar kan geen giro 666 tegen op. een soort omgekeerde hulpverlening van ga je eigen micro krediet maar bij elkaar jatten stelen en frauderen in de EU en daarna mag je in de AU meedoen.

Tom Hendrix/Seneca op 24-04-2017 18:31

@Cefas: 1nderdaad, Europa moet en zal kapot, Cefas. Alles op grond van: " Het Coudenhove-Kalerghiplan", en "De Resolutie van Straatsburg". Onze eigen politici van: PvdA,CDA,VVD en D66, hebben ons verraden.

Shadow1100 op 24-04-2017 18:58

Geen complottheorie, maar een duidelijk door het europarlement beschreven doel uit 6 april 2009, al gaat het trouwens tot ruim verder terug.

Om veroudering tegen te gaan, en onze samenleving en economie te redden, heeft de EU voorgenomen om 60 miljoen migranten binnen te halen. Dat niet alleen, omdat migranten door de EU worden gezien als ‘De Redders van Europa’, moeten ze ook een warm welkom worden geheten, met veel gratis te verkrijgen voordelen als lokkertje, moeten er afspraken worden gemaakt met landen als Oekraïne, Moldavië en Algerije om de migratie op gang te brengen en worden lokale overheden en gemeenten verplicht de rode loper uit te rollen…

Maitreya op 24-04-2017 19:26

Het is duidelijk dat we niet genoeg aandacht besteden aan het voetbal.

Elisabeth-Anna op 24-04-2017 19:27

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/24/onmiddellijk-eu-wil-nu-legale-binnenkomst-van-asielzoekers-mogelijk-maken/

Bas-ooka op 24-04-2017 19:46

Nederland is simpelweg mijn Nederland niet meer. Uitbuiters uit de hele wereld komen hier hun hand ophouden en eisen erkenning van hun eigen cultuur en geloof (verrijking heet dit volgens de socialisten). ik noem het de afbraak van een opgebouwde stabiele samenleving door uitbuiters die hier simpelweg hun puinhoop (islamistische geloofsoverlast) brengen en voortzetten. Helaas zijn er veel mensen in Nederland die dit allemaal wel best vinden en het dus gewoon accepteren als ik naar de uitslag van de laatste verkiezingen kijk. En ja, het was inderdaad de meest bekende socialist ooit die zei 'De enige religie die respecteer is Islam'. Weinig veranderingen dus met de huidige "moderne" socialisten...

Rode Wouw op 24-04-2017 19:48

De migranten bedrijfstak zorgt geforceerd voor klandizie voor de eigen winkel.

Scrutinizer op 25-04-2017 02:19

@Bas-ooka op 24-04-2017 19:46

"Nederland is simpelweg mijn Nederland niet meer."

Ik begrijp wat u bedoelt. Ik heb ook heimwee naar het Belgie van de jaren '80. Nu, helaas bestaat dat niet meer en dat goede oude NL van u evenmin. Vraag is dan, waar wil je het leifst wonen? In het geografisch gebied dat overeenkomt met NL/B van vroeger maar er in niets meer op gelijkt óf ... ergens in een land (desnoods op een ander continent) wat nog zoveel mogelijk overeenkomst vertoont met het vervlogen NL waar u zo naar terug verlangt? Ik ken ergens een land waar men weliswaar overwegend Spaans spreekt en wat op 12u vliegen ligt ... in het zuidelijk halfrond nog wel (!) maar ... waar de bevolking vrij zuiver Europees is, je moslims met een vergrootglas moet zoeken, de mensen nog familiewaarden hebben, vriendelijk zijn tegen onbekenden op straat, de belastingen een stuk lager liggen en er minder regeldruk is (als je bv. een dakkappelletje wil plaatsen) en waar men gek genoeg op de radio bovenmatig veel jaren '80 muziek draait alsof ze werkelijk in dat tijdvak zijn blijven steken (doch mét internet en mobiele telefonie). Kortom een stukje "good old blank europa van de jaren '80 maar met moderne technologie, gelegen op 12 uur vliegen". Misschien moet u dat landje minstens eens een keertje komen bezoeken. Geheel vrijblijvend. Het verplicht tot niets.

Maar mocht het u bevallen, weet dan dat u ook zonder afspraak op de immigratiedienst kan langsgaan, nummertje trekken en (na 2u wachten) louter o.b.v. uw paspoort uw immigratiedossier kan opstarten. Een definitieve permanente verblijfsvergunning zal nog wel makkelijk 2 jaar duren (en daarvoor zal men u tussentijds nog om een reeks bescheiden vragen) maar ... louter o.b.v. uw paspoort kan u de boel in gang zetten, nog voor u terug keert naar NL. En ... na het opstarten op de immigratiedienst kan u een dag later bij de "identificatiedienst", op voorlegging van een (geappostilleerd en beedigd vertaald) blanco strafblad alvast een ID halen die 2 jaar geldig is en fungeert als voorlopige verblijfsvergunning, waarmee u in de tussentijd kan terugkeren naar het land én er langer blijven dan een toerist die aan een maximum van 3mnd gebonden is.

In de tussentijd kan u dus gewoon legaal in het land wonen in afwachting van uw definitieve verblijfsvergunning. Daartoe zal u een paar keer opgeroepen worden en vragen moeten beantwoorden of om bijkomende documenten gevraagd worden maar mits u aan de voorwaarden voldoet en de juiste antwoorden geeft, krijgt u na verloop van tijd de permanente verblijfsvergunning. Die ziet er exact hetzelfde uit als de ID van een national (behalve dat er op de keerzijde onder opmerking staat "residencia legal" wat bij een national niet staat) en moet om de 3 jaar vernieuwd worden maar dat is dan louter een simpele formaliteit net als wanneer een local zijn ID om de 3 jaar vernieuwt.

Maar het belangrijkste is dat u dus gewoon eens poolshoogte kan komen nemen en als het u bevalt, voor het einde van uw vakantie even snel uw dossier opstart en prompt een voorlopige verblijfsvergunning kan bemachtigen die 2 jaar geldig is maar u niet verplicht in het land te blijven, waardoor u gedurende die 2 jaar makkelijk terug kan komen als u plots zou besluiten het nieuwe NL hals over kop te ontvluchten. Ziet u daartoe geen noodzaak? Nou, dan laat u de zaak verkommeren en heeft het u niets -extra- gekost (op misschien 50 of 100 euro na aan wat leges hier en daar) bovenop het vakantiebudget.

Ik zou zeggen: wat houdt u tegen?

willy op 25-04-2017 10:21

@Bambi : Zo zijn ze niet allemaal er zijn echt mensen tussen die moeten vluchten en de mensensmokkelaars profiteren er dan van en natuurlijk gaan er met die mensenstromen leden van daesh en profiteurs mee zeer zeker!!! Shalom

Henk op 25-04-2017 10:25

Er is een duister verband tussen het meest onderdrukkende land ter wereld, Saudi-Arabië en onze westerse machthebbers. In Saudi-Arabië mogen vrouwen niet eens achter het stuur van een auto zitten, zijn ze tweederangs burger, mogen ze verkracht en mishandeld worden etc. Ook brengt Saudi-Arabië via aldaar opgeleide imams (in Medina) het safalisme de Europese moskeeën in, stoken ze de moslims op om tegen onze overheid in opstand te komen, om onze westerse normen en waarden te verwerpen etc.. Maar het westen houdt Saudi-Arabië te vriend alsof het heiligen zijn. Welke belangenverstrengeling is hier gaande? Ook nu weer, nu Saudi-Arabië in de VN-vrouwenraad is gekozen, met bijna unanieme stemmen. Heel vreemd.

Infidel4U op 25-04-2017 11:47

Van Coudenhove-Kalergi plan: eerst worden de Europeanen geïndoctrineerd met het idee dat we niet teveel kinderen moeten krijgen, want anders krijgen we overbevolking en dat is slecht voor de planeet. Oja, en we moeten ook gul geven aan ontwikkelingshulp want al die arme Afrikaantjes sterven als vliegen aan de honger en ziektes... Vervolgens wordt de hierdoor ontstane vergrijzing gebruikt als excuus om de inmiddels exploderende Afrikaanse bevolking hier naartoe te halen... We moeten stoppen het leed van de wereld op onze schouders te nemen en eerst ons continent in balans brengen. De eerste stap zou het verwijderen van de elite moeten zijn.

De Terugkeer op 25-04-2017 12:34

Dg op 24-04-2017 16:54     Dat klopt...en vervolgens zet je de hand dan aan jezelf, zoals die snor heeft gedaan, vanwege die duivelse gedachten! Als je 'zo' haat, omdat 'jij' een rotjeugd gehad hebt, gefaald als kunstenaar, vervolgens verkeerde dromen en visioenen hebt gekregen...ja...dan heeft onze vriendelijke naaste Joodse medemens het weer gedaan...wat een wereld.

Tom Hendrix/Seneca op 25-04-2017 14:26

@Henk: 10.25. uur. Olie, olie en nog eens olie. Dat zijn de belangen van de politieke baantjesjagers en de elite! Dat steekt er achter, Henk.

ge van K. op 27-04-2017 12:01

dit alles draait uit op een gigantisch toekomstig conflict in Europa waarbij miljoenen mensen zullen omkomen. Een Noorse vrouw van 90 jaar had er een profetische droom erover. ze profeteerde dat er miljoenen vluchtelingen naar Europa zouden komen en zij naar verloop van tijd zouden worden uitgeroeid. Zie https://911ww3.wordpress.com/profetie-uit-1968/

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl