Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse Sultan

Symbolische wederoprichting islamitische Turks-Ottomaanse Rijk –het Bijbelse ‘beest’ dat van zijn dodelijke wond geneest, het 8e wereldrijk- een feit

 

Na het door hem gemanipuleerde gewonnen referendum was het eerste wat de Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan deed het onthullen van de tulband van de eerste Ottomaanse Sultan (foto). Daarmee zouden zelfs de grootste sceptici overtuigd moeten worden dat Erdogan de wederoprichting van het islamitische Ottomaanse Rijk nastreeft, waar hij zichzelf als nieuwe Kalief van ziet, en mogelijk zelfs als de moslim messias, de Mahdi. De komende jaren wachten ons dan ook de nodige imperialistische Turkse veroveringsoorlogen, die hoogstwaarschijnlijk zullen ontaarden in een nieuwe wereldoorlog.

 

Precies 500 jaar geleden versloeg Selim I de Mammelukken (Egyptenaren), en annexeerde hun gebied in het Ottomaanse Rijk. De tulband van Selim I, de symbolische tiende hoorn van het Islamitische Rijk die in Turkije bekend staat als de ‘kaftan van het kalifaat’, werd volgens de Daily Sabah buiten het zicht van het publiek gehouden nadat Erdogans vijand Fethullah Gülen de tulband in 2005 naar de VS probeerde te smokkelen. Vanuit Amerika plande hij zijn terugkeer naar Turkije, om daar Erdogan af te zetten en voor zichzelf de positie van nieuwe Sultan op te eisen, daarbij de beroemde tulband dragend.

Het liep anders. De smokkelaars werden gepakt op de luchthaven van Istanbul, en Erdogan verborg de tulband –in de Oosterse traditie beschouwd als een ‘kroon van stof’- onder een kleed in het museum met de graftombe van Selim I, in afwachting van zijn grote moment op 15 april 2017. Toen zijn gemanipuleerde overwinning een feit was, was het eerste wat de dictator deed naar de tombe gaan en het kleed over de tulband verwijderen. Dat was een zeer betekenisvolle handeling, omdat hij daarmee symbolisch de wederoprichting van het Turks-Ottomaanse Rijk uitriep. (1)

Islamitische Unie, het herstelde Turks-Ottomaanse Rijk, komt eraan

Grotendeels (maar niet geheel, en op sommige punten aangevuld) uit de vele eerdere artikelen over de cruciale profetische eindtijd rol van Turkije en naar het zich laat aanzien ook Recep Tayyip Erdogan:

Suat Ünal, bestuurslid van de heersende AK Partij, schreef in januari dat hij er zeker van was dat Erdogan het referendum zou winnen, want ‘Allah zal het goddelijke licht volkomen maken.’ Dat ‘goddelijke licht’ zou Erdogan zijn, die volgens tal van moslimleiders door Allah is aangewezen om Kalief te worden van de moslimwereld, die in uiterlijk 2023-2024 verenigd moet zijn in een Islamitische Unie, het herstelde Turks-Ottomaanse Rijk, dat grote delen van het Midden Oosten en Noord Afrika wil veroveren, Israël wil vernietigen, en Europa met militaire macht wil verslaan en onderwerpen.

In 2015 schreef pro-Erdogan columnist Dilipak dat ‘het Kalifaat in het Turkse parlement is aangekomen. De regering heeft gedaan wat nodig was. Als Erdogan overschakelt op een presidentieel systeem, dan zal hij waarschijnlijk raadsheren aanstellen over moslimgebieden die trouw zijn aan de Kalief. Hij zal ook in Bestepe (het presidentiële paleis in Ankara) kantoren openen van de Islamitische Unie.’

Heeft Allah Erdogan aangewezen om de moslimwereld te verenigen?

En laten we de ‘Kalief’ zelf niet vergeten. In een toespraak voor de Arabische Liga in april 2016 zei Erdogan dat hij hoopte dat de Turken en Arabieren hun verschillen opzij zullen zetten, en gezamenlijk –maar natuurlijk onder zijn leiding- een ‘Moslim Liga’ of ‘Moslim Unie’ gaan vormen. Mogelijk is het deze ‘liga’ die letterlijk werd genoemd door de Bijbelse profeet Ezechiël, die voorzegde dat de grootste en laatste oorlog zal worden begonnen door een coalitie van Arabische, Turkse en Afrikaanse volken.

Gezaghebbende islamitische theologen, waaronder ook van de Moslim Broederschap, wijzen in dit verband op de Hadith, de verzamelde islamitische heilige teksten, waarin staat dat het Islamitische Kalifaat (het Ottomaanse Rijk) na zijn val in 1924 door de komst van Mustafa Kemal Ataturk, na 100 jaar weer zal herleven doordat Allah iemand zal aanwijzen (de Mahdi) om de Umma (de moslimwereld) te verenigen.

Sommigen stellen dat het na 2023-2024 nog 3 ½ jaar zal duren, dus tot 2026-2027, voordat de Mahdi zal verschijnen. Dat zal volgens de islamitische profetieën gebeuren vlak voor of tijdens een nieuwe wereldoorlog. De Mahdi zal de moslimlegers aanvoeren en Jeruzalem ‘bevrijden’, Israël vernietigen, de Joden uitroeien en de grote militaire wereldmachten (het Westen, Rusland, China) verslaan.

Het beest en ‘666’

In het profetische Bijbelboek Daniël worden wereldrijken voorgesteld als beesten (Luipaard, Beer, Leeuw etc.). In het laatste, eveneens profetische boek Openbaring wordt eveneens de komst van een ‘beest’ –dus ook een rijk, een imperium- voorzegd, dat de kenmerken van al de beest-rijken uit Daniël zal hebben* (Opb.13), en dat ‘van zijn dodelijke hoofdwond’ zal genezen. Het Turks-Ottomaanse Rijk raakte inderdaad dodelijk gewond en leek te zijn verdwenen, maar lijkt na zo’n 100 jaar inderdaad te gaan herleven.

* M.a.w.: dat over dezelfde gebieden zal heersen als deze eerdere ‘beesten’, en grensoverschrijdend dezelfde kenmerken zal hebben, waarmee maar één ideologie kan zijn bedoeld: de islam.

Er wordt tevens gesproken over een beest dat ‘uit de aarde (/afgrond)’ zal opkomen, en de oorlog zal verklaren aan het christendom en het Jodendom. Iedereen zal op straffe van de dood gedwongen worden het ‘beeld’ (= ‘afdruk’, symbool, géén standbeeld) van het eerste beest te aanbidden. In dit verband is het zeer opmerkelijk dat de Koran zelf zegt dat de religie van Allah en Mohammed als ‘een beest uit de afgrond’ zal opkomen, om vervolgens de hele Aarde te overwinnen.

Volgens de islam is de zwarte steen in Mekka (Ka’aba) uit de hemel gevallen. Dit 'beeld', dat gecreëerd wordt door het Beest (Openbaring 13:15) en kan 'spreken', zal ervoor zorgen dat iedereen die het niet aanbidt, zal worden gedood. Dit gegeven komt ook in de islam voor: 'Allah zal de steen (de zwarte Ka’aba steen) op de Dag des Oordeels opwekken, en het zal twee ogen hebben waarmee het kan zien en een tong waarmee het praat, en het zal getuige zijn voor allen die het in waarheid hebben aangeraakt.' Mogelijk wordt hier de Mahdi mee bedoeld.

Het ook bij niet-christenen zeer bekende getal van het beest, ‘666’ (vs.18), is in de islam het meest heilige getal voor Allah. En passant zet de Bijbel Allah (=Satan) gelijk op zijn plek door hem slechts ‘een mens’ (/man / persoon) te noemen, en geen ‘god’ (zie Jesaja 14:12-17). Bovendien blijkt uit de grondtekst dat de ‘mens’ in Openbaring 13:18 de mens in het algemeen wordt bedoeld (hetzelfde woord wordt op tal van plaatsen gebruikt voor ‘de Zoon des mensen’), in dit geval dus de groep mensen / volgelingen van ‘666’ (Allah).

Laatste fase eindtijd op punt van beginnen

In de juiste context geplaatst zien we dus de opkomst van een islamitisch rijk dat in 2023 precies een eeuw lang ‘dood’ zou zijn geweest: het Turks-Ottomaanse wereldrijk, dat maar liefst 400 jaar Jeruzalem bezet hield. De ‘kop’ van dit dood gewaande beest, Turkije, is onder Erdogan aan het herleven. Het onthullen van de tulband van Sultan Selim I door Erdogan na diens machtsgreep is dan ook een uiterst belangrijk symbolisch teken dat de laatste fase van de eindtijd, waarin het geprofeteerde 8e wereldrijk (= het herstelde 7e / Ottomaanse) zal opkomen en uiteindelijk de Derde (of Vierde?) Wereldoorlog / Armageddon zal veroorzaken, op het punt van beginnen staat.

 

Xander

(1) Shoebat
(2) Daily Sabah

Zie ook o.a.:

16-03: Turkse minister van BuZa dreigt Europa met religieuze oorlogen
14-03: Flashback artikel maart 2016: Geheime deal Rutte-Merkel-Erdogan over komst half miljoen migranten
14-03: Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten
12-03: Flashback: Ankara dreigde al in 2012 Turkse bevolking in Europa te mobiliseren
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat

2016:

25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen
20-07: (/ Grijpt Erdogan naar de 90 kernbommen op NAVO basis Incirlik? – Wereldfederatie Moslimgeestelijken verklaart Erdogan de facto tot hoogste afgezant Allah op Aarde)
17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
29-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap (/ Migranteninvasie wordt Turkse invasie: Vanaf eind 2016 kan Erdogan legaal miljoenen nieuwe islamitische ‘staatsburgers’ naar Europa sturen)
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)

2014:
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)

12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Mededeling is verwijderd aangezien onze gasten het gelezen hebben.
Reacties

Pagina12
JP op 20-04-2017 16:32

Welja, alsof er al niet genoeg lonten in het kruidvat steken. Maakt het eigenlijk nog wat uit welke als eerste aangestoken wordt? Want "de-escalatie" lijkt niet meer voor gekozen te worden. En mocht het onverhoopt dan toch losgaan, dan liever maar gelijk een voltreffer op dit oord.

Tom Hendrix/Seneca op 20-04-2017 16:42

Maar in Christus zijn wij meer dan overwinnaars. Prima artikel van U Xander. Ook ik ben ervan overtuigd, dat we in de eindtijd leven, zoals beschreven in: " de Openbaring", van Johannes. En de "Waker", van Israël, de God van Abraham, Isaac en Jacob, zal niet toestaan dat Israël verloren gaat. Israël is Gods oogappel. We kunnen moedig naar voren kijken, want de Here zal voor ons strijden. Tenminste zo zie ik dat. Shalom.

Boni op 20-04-2017 16:53

En lang zal zijn rijk niet duren,hij vergeet zeker dat Amerika dat nooit zal toelaten.

vijgeboom op 20-04-2017 17:05

Ezechiel 38 komt eraan en gelukkig ook het koninkrijk.

Jezus is de Christus en wij zien uit naar het koninkijk waarin een ieder zich zal dienen te buigen voor Jezus.

Tabris op 20-04-2017 17:06

Het voordeel is dat Turkije nu nooit meer in de EU komt.

Aan de andere kant, de clash tussen de civilizatie en de barbaren staat er aan te komen, het is onvermijdelijk.

Aan jou de keuze tussen vrijheid en onderwerping.

Weet dat je ziel onsterfelijk is.

Dus zorg dat je de juiste keuze maakt.

Veel meer kan je niet doen.

ieznogoedh op 20-04-2017 18:16

en Europa met militaire macht wil verslaan en onderwerpen.

En dat zou zomaar kunnen lukken.

Immers, er is inmiddels een vijfde colonne van ruim 50 miljoen (!!!) mislims in Europa en daar waar heet Duitse leger een twee-fronten-oorlog niet kon winnen, zullen ook de Europese legers (verenigd of niet) een twee-fronten-oorlog niet kunnen winnen. Aan de Zuidkant de turken/mislims en in hun rug de vijfde kolonne waartegen niet al te hard kan worden opgetreden anders gaan de gutmenschen klagen. Dus, Europa verloren?

Peter op 20-04-2017 18:31

Zoo. Xander heeft het zeer zwaar. Goed dat jullie om voorbede vragen.

Willem op 20-04-2017 18:40

Het punt is...dat ze nu niet meer met zwaardjes vechten! Turkijeis  in 1 dag plat schei toch uit! Die paar Arabiertjes hahaha

jottum op 20-04-2017 19:29

Sterkte. Eenmaal ooit waterpokken gehad blijft men vatbaar voor een uitbraak en de gevolgen zijn nimmer aangenaam. Zomin de gevolgen van het plantsap van de reuze berenklauw. 

Tja. Je weet nooit van verborgen lijntjes met die turkse ex-port-pats: voor je het weet zitten ze geintegreerd in politiek en overheid en wordt een land op democratische manier overgenomen of de weg geplaveid met enige dwang en bedreiging uit het thuisland, terwijl koningen, presidenten en generaals nog aan legertjes denken: (fictie en geschiedenis)romans voldoende over hoe zoiets kan gaan of anders gewoon een oude krant erop naslaan.

Saandeknikker op 20-04-2017 20:09
Beste Boni op 20-04-2017 16:53En lang zal zijn rijk niet duren, hij vergeet zeker dat Amerika dat nooit zal toelaten.Stel er gebeurt iets b.v. Yellowstone gaat de lucht in, wat gezien de aardbevingen van de laatste tijd niet onmogelijk is, en er is ook al voor gewaarschuwd, net als voor een oorlog met N-Korea, Iran,misschien met Rusland, dan hebben die Amerikanen wel iets anders aan hun hoofd, dan weer die Europeanen te bevrijden, die het Lot al enige tijd overzichzelf hebben uitgeroepen, kijkend naar de grote steden in de EU. En ik denk dat het in de EU in Frankrijk begint..PS. Beterschap gewenst voor Xander.
Bart op 20-04-2017 20:31

Beste Xander ik wens je alle mogelijke sterkte toe in je gevecht. Je site bezoek ik iedere dag, al jarenlang. Je artikelen worden ten zeerste gewaardeerd!

Nogmaals, sterkte!

De Terugkeer op 20-04-2017 20:47

Jongens en meisjes......................blijft nuchter! Angst is de 'grootste' boosdoener en angst zal ons de das om doen. Blijft vertrouwen en bouwen in en aan een mooie toekomst. We weten allemaal 'dat' het zover is...we voelden het allemaal al heel lang aan ons water: bezeten idioten willen aan de macht................profiterende van twijfelende en weifelende samenlevingen, die een groot ongeloof aanhangen, massaal..............de gek springt in elk gat dat een beetje poreus is en zaait angst, haat en puur sadisme........dit is blijkbaar 'hun' 'verdorven aardse taak'..........ze willen een nieuw rijk.....duhhhhhhh...hoe afgezaagd en al zo vaak geprobeerd en uiteindelijk in de pan gehakt.................neeeeee, nu zijn zij weer het 'alpha-mannetje'.

Leo Beenhakker zei vroeger na bijna ieder 'wederom volgend' interview: "Ik wor d'r toch 'zo' moe van".

De aarde is zo mooi, de mens is zo prachtig, God is degene die ons altijd beschermt.

El op 20-04-2017 20:53

Xander, heel veel beterschap

Yerik op 20-04-2017 21:12

Bijna niet te geloven, maar toch vermelden:http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/31489/language/nl-NL/Default.aspx

"Jordaanse moslims beaakten kerken op Paaszondag."

Tom op 20-04-2017 21:24

Xander ik heb het even opgezocht en gordelroos in je gezicht is wel gevaarlijk en kan er een blijvende gezichtsschade ontstaan.

Je vraagt ons om gebed , ik doe mee en zal ook voor je bidden. Houd de moed erin hoor !!

eduard op 20-04-2017 21:28

Als yellowstone de lucht in gaat, kan een WW3 of 4 er weinig meer aan toevoegen hoor. haha Dan zijn we toch al verloren!

John op 20-04-2017 21:41

Bid allen vooir xander ik bid voor je xander dat het helemaal goed mag komen Amen

Kwamvanrechts op 20-04-2017 21:48

@Boni op 20-04-2017 16:53,

Amerika wordt nergens in de Bijbel dus ook niet in de eindtijdprofetie genoemd. Dat zou natuurlijk kunnen zijn omdat in die tijd Amerika een onbekend gebied was maar als Amerika een belangrijke rol zou krijgen in de eindtijd zou dit zeker vermeld zijn. Want niets dat belangrijk is in de Bijbel wordt weggelaten. Dat betekent dus dat Amerika geen rol heeft in de eindtijd. Dat zou je heden ten dage van zo'n militair machtige natie die van vele landen de geschiedenis bepaald heeft en nog bepaalt, niet verwachten. Reden dus om aan te nemen dat er iets met Amerika zal gebeuren waardoor het zijn grote invloed in de wereld vóór het laatste deel van de eindtijd zal verliezen. Er bestaan verschillende scenario's: de enorme krater/vulkaan in het Yellowstonepark zou dit kunnen zijn. De uitbarsting hiervan zal zoveel giftige stoffen doen vrijkomen dat in Amerika miljoenen slachtoffers zullen vallen. De uitbarsting is al enkele duizenden jaren 'overtijd'. Later, toen Obama aan de macht kwam leek een grote economische crisis een voor de hand liggende verklaring voor het wegvallen van Amerika's invloed. En ook een uitbrekende (atoom?)oorlog met een verre natie kan Amerika lam maken. Of misschien wil Amerika gewoon niet betrokken raken in een oorlog in Europa maar dat lijkt mij niet voor de hand liggend dus ik ga er zelf van uit dat 1 of meerdere van bovengenoemde scenario's zal plaatsvinden.

In ieder geval: we hoeven in de eindtijd niet te rekenen op steun van Amerika.

Verder vind ik dit een uitstekend artikel waar ik het helemaal mee eens ben.

Bambi op 20-04-2017 22:10

Beste Xander,hoop uit de grond van mijn hart dat de pijn vlug weg IS. Ik zal zeker een weesgegroet voor u maken.

Ook zal ik een gebed voor u maken met mijn beste vriendin,La Madonna di castelmonte.Ik gaan voor u een kaarsje  branden.U moet er tegen vechten beste Xander Hoe dan ook,ik heb daar ook Hulp gekregen .....

https://www.google.be/search?q=madonna+di+castelmonte+cividale+del+friuli&client=tablet-android-samsung&prmd=imnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjfqtuA5LPTAhUNfFAKHWxODmQQ_AUIBygB&biw=1280&bih=800#imgrc=YAbTEwUjlXQiQM:

Dit is een plaats waar ik altijd heen zal gaan zolang ik leef,ook ben ik er geholpen geweest!

Benny op 20-04-2017 22:56

Beste Xander, ik zal bidden voor je. Ik wens je sterkte en de kracht van de Allerhoogste.

Mark S. op 20-04-2017 23:11

Wat een nare situatie voor Xander. Ik heb voor hem gebeden. Sterkte en beterschap Xander!

cefas op 20-04-2017 23:16

Bid voor jou.

Traveller op 20-04-2017 23:38

@Kwamvanrechts op 20-04-2017 21:48

De U.S. is Mannasse in de Bijbel.

BB op 21-04-2017 00:15

Gordelroos is zooo pijnlijk heb het zelf ook gehad.....en dan ook nog op je gezicht ..heftig

och ..och ...heel veel sterkte hoor hoop dat jij je rust mag vinden bij Hem om zo de pijn te kunnen dragen mijn gebed zal ook voor jou zijn 🙏🏻

Sterkte en in Jezus naam genezing🙌🏻

De Terugkeer op 21-04-2017 02:14

Heeft mijn moeder jaren geleden ook, helaas, gehad, beste Xander...helemaal goed gekomen! Relax en je komt gewoon 'genezen' terug.

Tom Hendrix/Seneca op 21-04-2017 07:36

Xander, van harte beterschap! Ook ik zal voor U bidden.

Tom Hendrix/Seneca op 21-04-2017 07:38

@vijgeboom: 17.05. uur. Amen!

Yerik op 21-04-2017 09:14

Hé Xander! Ik zie net dat bericht over jouw Gordelroos. Heel veel sterkte kerel! Maar bovenal zal ik aan het verzoek (de opdracht) voldoen!!! Heel veel groet van mij. Ik denk aan je.

Joas op 21-04-2017 10:05

Kwamvanrechts op 20-04-2017 21:48

Traveller op 20-04-2017 23:38

De geitebok uit Daniël 8:5, zou die niet uit de VS kunnen komen?

Richard op 21-04-2017 11:42

Xander beterschap toegewenst in Jezus Naam. Door zijn striemen is ons genezing geworden en deze belofte is dus ook voor jouw Xander. Ook ik zal bidden voor je genezing, want ook ik kijk bíjna elke dag naar jouw berichten en ben blij dat het nog kan, want zolang het dag is kunnen we nog werken, als het straks echt donker gaat worden niet meer, en het word steeds donkerder in deze wereld helaas. M.V.G. Richard. En we blijven door jouw berichten wakker en dat is goed en oké.

T.D. op 21-04-2017 12:28

Houd je maar aan deze tekst als troost en bemoediging: "Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal Ik ook u bewaren voor de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken, hen die op de aarde wonen. Ik kom spoedig, houd vast wat gij hebt, opdat niemand uw kroon neme" (Openbaring 3:10,11).

SEO op 21-04-2017 12:35

Xander, gordelroos komt vooral door stress. Hoe goed ook wat je doet, je werkt te hard. Iedere dag minimaal 45 minuten buiten wandelen.  Bvk in de zon. Goede multivitamines (solgar) eten. Binnen paar weken weer de oude. Ookal censureer je al mijn oproepen om de Rozenkrans te bidden, het middel om wat komen moet te milderen, ik bid voor je.  We staan aan dezelfde kant. God bless. 

Stan op 21-04-2017 12:44

Mijn ervaring is dat gebed nog niemand heeft geholpen tot genezing het kan troost zijn maar daar houdt het ook mee op.

Maar buiten dat, beterschap het is inderdaad zeer pijnlijk en op het hoofd en ogen ook zeer gevaarlijk.

willy op 21-04-2017 12:50

Zal zijn droom ooit werkelijkheid worden ? Zal Turkije het nieuw ottomaans rijk worden ? Ik denk dat het zo'n vaart niet zal lopen zijn overwinning was zeer nipt en de poralisatie neemt ook toe in Turkije waar ook een burgeroorlog niet ondenkbaar is! Shalom

Hubo op 21-04-2017 12:52

Nogmaals : Sterkte en beterschap gewenst.

Bidden laat ik liever over aan mensen,die daar echt in geloven vanuit hun levensbeschouwing.

Oma op 21-04-2017 12:57

Wat de turkse waanzinnige betreft: hoogmoed komt voor de val, er zijn teveel wolven die azen op werelddominantie en daar is deze jakhals geen match voor..

Beste Xander, ook ik heb last gehad van gordelroos en ik werd snel en effectief geholpen met homeopathische middelen van mijn homeopathische huisarts. Ontspannen van stress, (zeer belangrijk: je denken, maak je geest leeg/meditatie en sta niet toe dat onheil in de wereld je in een negatieve spiraal duwt, humor helpt daar zeer goed voor..) versterken van je lichamelijke afweer, je weerstand verhogen zijn enkele nuttige tips in combinatie met homeopathie.

Ik wens je sterkte en spoedig herstel! 

http://www.homeopathischepraktijk.nl/huidaandoeningen-eczeem/gordelroos-en-homeopathie

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/alternatief/141232-homeopathische-geneesmiddelen-bij-gordelroos.html

Rosalie op 21-04-2017 13:01

Xander, ik weet wat het is. Heb zelf ook gehad in gezicht. Heel pijnlijk. Medicatie is nodig omdat je het niet in je oog moet krijgen. Er is iets te doen aan de pijn !!! Toen had ik er nog niet van gehoord maar nu wel : er is een remedie om de pijn te verzachten namelijk bloedzuigers. In Alphen aan de Rijn zit S. oldersma. 

Rom op 21-04-2017 13:41

Nou ja;Als we de oude commentaren en bijbelverklaarders er op na slaan:Lezen we vaak dat ze het hebben over de Turk en dan bedoelden ze:De Islam.

Esther op 21-04-2017 13:45

Hallo Xander, eerst veel sterkte en beterschap u zo toegewenst... en wij nemen u mee in onze gebeden.

Probeer rustig aan te doen... en veel vitaminen, mineralen en ijzerhoudende groenten en fruit te nemen.

Liefs, Es.

Opzender op 21-04-2017 14:00

Xander, ik zal voor u en alle andere goedwillende mensen van geest en hart aan Jezus Christus vragen om steun, verlichting en genezing bidden.

Grote waardering voor uw oprechte en duidelijk leesbare artikelen.

Sterkte gewenst.

Staf op 21-04-2017 14:01

Spoedig herstel Xander , we missen jou heldere reportages.

lechaiem op 21-04-2017 15:21

Xander. Sterkte en gebed voor je uit Israel. Hoewel ik iets met je wil delen op gebied van geneeskunde. Gyropraktor klinkt raar, maar zoek eens wat ze met deze kunde in australie doen. gewoon youtube bekijken. Daarna kan ik MMS aanraden. Niet lekker maar ik ben mijn acne hierdoor kwijtgeraakt. Wil het ook niet meer terug vinden, Beterschap

mientje op 21-04-2017 18:06

Wassen met dokter Kneipp jeneverbessen badzout, helpt meteen tegen gordelroos

Beterschap

who gives op 21-04-2017 19:22

Vervelend inderdaad, hoewel ik inhoudelijk wel eens vraagtekens zette bij bepaalde bronnen die gebruikt werden, vond ik het soms wel leuk om de andere zijde van nieuws te lezen, er kan ook altijd wel iets bij zitten en ook ik ben tegen massale immigratie in Nederland, alleen soms moeten we verder hoe de situatie nu eenmaal is (het is niet anders?). In dit geval hoop ik ook voor herstel, heb zelf onlangs ook weer een ongeval gehad en weet wat pijn etc. is. Ik gun niemand veel pijn toe, ergens hoop ik ook dat er geen "hel" is, want zelfs die gun ik mijn vijanden niet. 

derk op 22-04-2017 09:49

Er is maar één die de overwinning behaald, en dat is Koning Jezus. Mensen houdt hier toch aan vast. Vestig toch niet uw hoop op aardse leiders, want vroeg of laat zullen ze in stof opgaan en hun werken evenzo. Laten we onze levende God blijven aanbidden, alleen dan blijven we behouden. Glorie voor Jezus!!

T.D. op 22-04-2017 11:28

Stan op 21-04-2017 12:44. Gebed heeft nog nietmand geholpen? Sorry Stan, ik heb van nabij (en zelf) meegemaakt, dat gebed wel degelijk mensen geneest. Het is inderdaad geen vanzelfsprekendheid. God is tenslotte souverijn bij het nemen vam Zijn beslissingen. Een voorbeeld: Een ele goede vriend van mij, een begenadigd pianist, had Parkinson en kwam in een aanleunwoing van een verpleegtehuis terecht. Door aanhoudend en volhardend gebed werd hij volkomen genezen en kan nu weer pianospelen. En zo zijn er nog vele voorbeelden te over, waar onder zeer spectaculaire waar de wetenschap geen verklariang voor heeft.

vader Jakob op 22-04-2017 17:26

Stan op 21-04-2017 12:44 Mijn ervaring is dat er meestal geen lichamelijke genezing volgt na gebed. Maar ik heb ook een paar gevallen meegemaakt waar God wél ingegrepen heeft. Eén daarvan deed de arts destijds versteld staan. Een familielid die een gecompilceerde beenbreuk (3 breuken) had opgelopen kwam na genezing in het ziekenhuis voor controle, en de arts was woest, dacht dat ie in de maling werd genomen, op de foto waren de breuken namelijk weg. Wat is dít, vroeg hij aan de patient, waarop deze antwoordde: Dit is nou een wonder!

Je kunt het niet claimen zoals sommigen beweren, je hebt nergens recht op, er zijn geen formules voor, je kunt er zelfs niets voor doen. Maar het gebeurt wel bij gelegenheid. Puur Genade.

Jean op 22-04-2017 18:43

Volgende week zitten die EU huichelaars gezellig met die levensgevaarlijke idioot uit Turkije lekker te dineren en worden de vakantiebestemmingen 'in' Turkije besproken......denk ik......

Ik vertrouw die huichelaars van die EU misdaadorganisatie nog minder dan die Turk en die Turk vertrouw ik voor geen -0,001%

nadine op 23-04-2017 01:08

Bevestiging door youtube video dr william lake interview 2017. Dat de elite oa Merckel de islam politiek gebruikt voor haar doeleinden is eigenlijk een politieke organisatie met religieus kleedje maar de fout van de elite is dat ze de controle op de islam denkt te kunnen behouden en er genoeg vat op,blijft hebben alhoewel dit niet zo is ze werken wel.soms zo goed samen sommige groepen islam zouden wij als christenen zo samenwerken en voor elkaar opkomen nl wat met vervolgde christenen gebeurt en Gods wetten die worden afgeschaft Jezus zou niet moeten terugkomen op aarde ik hoop.echt meer dan vroeger dat Gods geest zal komen op een machtige manier voor revival om als volgelingen van Jezus te  preken tot bekering en licht in de zware duisternis die komt te zijn    zonder Hem kunnen we niets doen we verwachten nog de twee getuigen die komen in die periode van vervolgingen 

Sterkte en spoedige genezing toegewenst Xander je bent niet de enige watchman met grote stress problemen helaas 

Oma op 23-04-2017 12:23

@nadine:"maar de fout van de elite is dat ze de controle op de islam denkt te kunnen behouden en er genoeg vat op,blijft hebben ...."

Dan denk ik, Nadine: hoe dom is die elite dan? Of zijn ze zo verblindt door ego, hebzucht dat ze menen onaantastbaar te zijn? Hoe is dit mogelijk?! Iedereen die ook maar iets van islam weet, beseft toch dat ze achter de politieke macht zullen aangaan? Elke mohammedaan heeft de plicht om te helpen met het onderwerpen van de ongelovigen en de wereldoverheersing door de islam. Weten die domme politiekers dat dan niet?! Weten die domme politiekers dan niet dat ze door te pamperen het moslim-kannonnevlees beschermen dat hun beul zal gaan worden, dat ze in eigen vlees snijden en hun eigen leven op het spel zetten?

De geschiedenis leert ons dat als mohammedanen 20% vd bevolking uitmaken, zij de greep naar de politieke macht zullen wagen....snappen die zogezegde universitaire intellectuelen dat niet of is het megalomanie, pure waanzin, denken die écht dat deze genadeloze slagers hen zullen sparen als het zover komt? Denken ze echt dat hun gepamper door de jaren heen hen zal beschermen? Terwijl politici in feite door moslims nog meer worden geminacht dan de doorsnee burger omdat ze hun eigen volk verraden. Wéten die politieke domoren dat dan niet of kan het ze niet schelen omdat ze reeds hun vluchtwegen gepland hebben? Het mag dan met zekerheid aangenomen worden dat ze niet allemaal veilig zullen weggeraken en dat enkelen hun landverraad met hun leven zullen bekopen.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl