Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval

Amerikaanse afweerraketten met spoed in Zuid Korea opgesteld – VS voert testlancering intercontinentale kernraket uit – Massale oefening op aanslagen met massavernietigingswapens in Amerika vandaag van start – ‘Rusland stuurt grondtroepen naar Syrië’

 
Eerdere lancering Minuteman III.

De opmerking van de Britse minister van Defensie Fallon dat zijn land zich het recht voorbehoudt op een ‘preventieve nucleaire aanval’ op iedere mogelijke vijand, is slecht gevallen in Moskou, omdat Fallons dreigement duidelijk tegen Rusland was gericht. Senator Frants Klintsevich, vicevoorzitter van het Russische Comité Defensie en Veiligheid, reageerde dat als Groot Brittannië het waagt om een andere kernmacht aan te vallen (= Rusland), het land ‘van de aardbodem zal worden weggevaagd.’ Ondertussen hopen de troepen, oorlogsschepen, vliegtuigen, tanks en raketten van zowel China, Rusland, Amerika als Japan zich rond Noord Korea op.

 

Fallon had gezegd dat hij ‘in de meest extreme omstandigheden het gebruik van kernwapens bij een eerste aanval niet uitsluit.’ Wat dat voor omstandigheden zouden kunnen zijn, legde hij niet uit, maar gezien de voortdurende ongegronde anti-Russische retoriek in het Westen en ook Nederland (‘Rusland na terrorisme grootste dreiging voor Nederland’, ‘Rusland hackte Deense ministerie van Defensie’), leed het geen twijfel op welk land hij specifiek doelde.

‘Groot Brittannië van aardbodem weggevaagd’

Dat werd ook in Moskou zo begrepen. ‘Ik denk dat de verklaring van minister Fallon een hard antwoord vereist,’ reageerde senator Frants Klintsevich, vicevoorzitter van het Comité Defensie en Veiligheid. ‘Op zijn best is dit een element van psychologische oorlogsvoering, wat in deze context extra opruiend lijkt. De vraag is natuurlijk welk land bij uitstek het doelwit van het VK zou kunnen zijn. Als dat een kernmacht is, zal het VK, dat niet het allergrootste is, bij een vergeldingsaanval letterlijk van de aardbodem worden weggevaagd.’

Waarbij wij en passant willen opmerken dat het in dat geval ook gebeurd is met Nederland, omdat wij dan allemaal vergiftigd zullen worden door de nucleaire fall-out die door de westenwinden over de Noordzee naar ons land wordt gevoerd.

Sinds de jaren ’80 is de dreiging van een wereldwijde kernoorlog nooit zo reëel geweest als nu. Het VN Instituut voor Ontwapening Onderzoek (UNIDIR) schreef onlangs dat het gevaar van ‘een explosie van een kernwapen, per ongeluk of met opzet, het hoogste is in 26 jaar, sinds de instorting van de Sovjet Unie.’ (1)

Militair machtsvertoon supermachten rond Noord Korea

Dat zal ongetwijfeld met het oog op Noord Korea zijn, dat van plan lijkt om een nieuwe testlancering te doen met een kernbom en/of lange afstandsraket. De Amerikanen hebben daarom maanden eerder dan gepland twee THAAD raketafweersystemen in Zuid Korea opgesteld. Daarmee kunnen twaalf vijandelijke raketten onschadelijk worden gemaakt. Tegelijkertijd heeft de nucleaire onderzeeër USS Michigan in een Zuid Koreaanse haven aangemeerd. Het vaartuig zal zich later voegen bij de strike group van het vliegdekschip USS Carl Vinson, dat –samen met twee Japanse destroyers- nu toch echt onderweg is naar de wateren bij Noord Korea.

Het Stalinistische land laat zelf ook zijn tanden zien, en is een massale militaire ‘oefening’ begonnen waarbij maar liefst 4000 stuks artilleriegeschut worden ingezet. Amerika heeft  afgelopen nacht ‘ter afschrikking’ een testlancering met een Minuteman III intercontinentale kernraket uitgevoerd (3). China houdt zijn luchtmacht in hoogste staat van paraatheid, stuurt steeds meer marineschepen naar de Zuid Chinese Zee, en werkt hard aan zijn tweede vliegdekschip, de Shandong, die over 2 a 3 jaar operationeel moet zijn. Rusland ontkent het weliswaar, maar blijft troepen en tanks aanvoeren naar zijn 18 kilometer lange grens met Noord Korea. (2)

In Washington, Beijing, Moskou, Seoul en Tokyo wordt met spanning afgewacht hoe de Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un zal reageren op al dit militaire machtsvertoon. Op de staatstelevisie is zoals gebruikelijk het ene oorlogszuchtige bericht na het andere te horen. Enkele dagen geleden beweerde een official van Pyongyang zelfs dat het land ‘de hele wereld met vier of vijf thermonucleaire bommen kan vernietigen’.

‘Operation Gotham Shield’

Vandaag worden alle 100 Amerikaanse senatoren op het Witte Huis verwacht voor een vergadering met de top van de strijdkrachten, een zeldzame gebeurtenis die mogelijk duidt op aanstaand militair ingrijpen tegen Noord Korea. President Trump zou ook al contact hebben gezocht met de Veiligheidsraad van de VN om toestemming te krijgen voor een preventieve aanval.

Tegelijkertijd begint in de VS vandaag ‘Operation Gotham Shield’, een serie massale driedaagse oefeningen op aanslagen met massavernietigingswapens, die de geruchten over een mogelijke ‘false flag’ aanslag opnieuw hebben doen oplaaien.

Rusland stuurt grondtroepen naar Syrië

Onlangs kondigde de regering Trump het sturen van 10.000 tot 50.000 Amerikaanse soldaten naar Syrië aan. De Russen lijken dat niet af te wachten, en gaan volgens Iraanse en Syrische media binnenkort grondtroepen naar Syrië sturen. Die zouden in het gebied rond het noordelijke Hama de christelijke gemeenschappen gaan beschermen tegen islamitische terroristen.

Het is eigenlijk overbodig, maar om toch met een conclusie te eindigen: al deze ontwikkelingen laten zien dat de dreiging van het uitbreken van een nieuwe Wereldoorlog op meerdere plaatsen in decennia niet meer zo groot is geweest. Dat de betrokken supermachten zelfs het ‘preventieve’ gebruik van kernwapens niet langer uitsluiten, is echter nieuw, en een duidelijk signaal dat we in uiterst onzekere en gevaarlijke tijden zijn beland.

 

Xander

(1) Zero Hedge via Infowars
(2) DEBKA
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

21-04: Operatie Gotham Shield: Nieuwe geruchten over nucleaire false flag aanslag VS
18-04: ‘VS stuurt drie vliegdekschepen richting Noord Korea’
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’
12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
08-04: Kremlin waarschuwt Trump voor oorlog bij volgende aanval op Syrië
30-03: NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.

Reacties

willy op 26-04-2017 14:57

Het lijkt dat de wereldmachten op drift zijn geslagen !De VS is met een waar machtsvertoon bezig in de regio van Noord -korea en China heeft de VS reeds gewaarschuwd om het niet tot een escalatie te laten komen want dit zou rampzalige gevolgen kunnen hebben aldus China. En of Rusland een bedreiging is voor Europa is kort door de bocht hij lijkt eerder dat onzichtbare machten een oorlog aan het uitlokken zijn en hopelijk zal men zijn gezond verstand gebruiken dat bij een volgende atoomoorlog er geen winnaars zullen zijn maar alleen verliezers op een puinhoop van de beschaving! En dat Rusland grondtroepen stuurt naar Syrie is verbazend maar niet onverwachts de VS doet met speciale eenheden reeds opdrachten in Syrie!! Shalom

Twanneman op 26-04-2017 15:01

Tja, als ik dagelijks meerdere keren per dag de straaljagers in de lucht hoor, dan denk ik dat het niet lang meer gaat duren.

Regeringen weten meer dan de burgers.....

Neem nog maar een sigaretje, zou zomaar eens de laatste kunnen zijn...

Wat een puinhoop hebben we ervan gemaakt :(

René van Zalk op 26-04-2017 15:04

De Russen zijn vooral goed in 1 ding:   Liegen

Groetnnn uut Nunspeet.

René van Zalk op 26-04-2017 15:08

#Paris - #France heeft bewijs dat de Syrische regering achter de aanval met gifgas zit op 4 april 2017... #syria ..... #assad .......#Russia

 

 

Edje555 op 26-04-2017 15:14

De V.S gaat niets doen zonder dat China instemd of mee doet aan deze preventieve strik omdat het anders uit draaid op een groter conflict met China zelf.

Rusland is er ook niet blij mee omdat de V.S een THAAD afweer heeft geplaatst in ZK en omdat het al boos was om het raketschild in Polen en Tjechie voelt Rusland zich in het nauw gedreven met zijn firststrike mogelijkheden op Europa en de V.S terwijl de V.S rondom Rusland zit met firststrike mogelijkheden in het voordeel. 

Wanneer NK een kernproef doet of ze krijgen het voor elkaar om een ICBM succesvol te lanceren is het hek van de dam en moet de V.S wel ingrijpen zonder hulp van China, de statement van de V.S is dat het niet zal dulden dat NK de V.S kan bereiken met ICBM's.

Syrie is ook een grote puinhoop waar men nog steeds niet echt van los komen met een oplossing, alleen Rusland heeft daar ook een vinger in de pap en zal dit ook niet weggeven om de V.S geen kans te geven daar ook te gaan overheersen zodat Rusland nog verder in het nauw wordt gedreven.

Maar ik denk dat NK de komende tijd geen atoomproef zal doen tot alles weer is gesusd zoals in het verleden, alleen hoe het gaat aflopen met de ICBM's ontwikkelen en of ze die ook daad werkelijk nog gaan testen twijfel ik over.

NK weet net als elk land wanneer je nucleairewapens inzet het zelfmoord betekend als je tegenstander ze ook heeft, en ik denk niet dat hij NK dit gaat doen omdat het dan ook einde regime van NK betekent.

Moch NK toch gewoon doorgaan met testen dan vrees ik het ergste en zal de hele regio exploderen in oorlog die overslaat naar Rusland en China en dan is er geen houden meer aan als partijen ook tacktische nucleaire wapens gaan gebruiken.

De hoop is dat China grote diplomatieke druk kan uitvoeren op NK, maar of NK wil of gaat luisteren is de vraag en ik ben bang van niet.

 

Stan op 26-04-2017 15:17

ttps://www.youtube.com/watch?v=M7fw3XlK1aE

Ja de de kiezer wil het.Maak van de vlaggen EU vlaggen en voor die  schreeuwer kun je zo van Baalen of Guy Verhofstadt neer zetten. Alllen waar zijn ze bij het uitbreken.

En ook dit vierde rijk wordt totaal vernietigd.

Rom op 26-04-2017 16:04

Wat mij opvalt;is dat de meeste mensen in dit land een geest is gegeven van diepe slaap.Ze denken dat hun huizen zullen zijn tot in eeuwigheid en dat ze altijd maar die tank kunnen  volpompen.Plotsklap jochie zei eens een oude predikant.Zul je gereed zijn?Als hij komt?

Visserman op 26-04-2017 16:24

Welk van deze landen kan 1 goeie reden geven om een ander land (prefentief) zomaar aan te vallen dat snap ik echt niet .Dat er eenmaal op de knop gedrukt gaat worden twijfel ik niet over we leven tenslotte in satans eden hopen dat het nog even mee mag vallen zo niet hebben wij als gelovigen een heerlijk vooruitzicht op een nieuwe hemel en aarde komt zoals het komt 

Gabriel op 26-04-2017 17:11

De soep zal niet zo heet worden gegeten als deze wordt opgedient...

Ultimate op 26-04-2017 17:21

Review:

Een zeer kwalitatief en huiveringwekkend artikel dat hopelijk nooit bewaarheid wordt maar gezien de spanningen in de wereld onverwacht kan gebeuren.

A. Verlof op 26-04-2017 17:24

Er  is maar veilige plek op aarde.

Bij G-D,s volk de Joden.

Zij worden beschermd door G-D.

De Zionisten zijn het uitverkoren volk van G-D, en als men bij hun woont,en het voor G-D,s volk opneemt,zal het kwaad je niet treffen.

Zelf ben ik christenzionist, en ga voor G-D,s volk de Joden, het Zionisme,de uitverkorenen.

Neem het op voor G-D,s volk, en het kwaad zal u niet treffen.!!

Wat dacht u van al die terreuraanslagen in Israël, waarin onschuldige Joodse mensen de dood vonden ( wel en niet Zionist ), Wat is het verschil met de 2e Wereldoorlog waarin ook vele Joodse mensen de dood vonden. Mod.

Doordenker op 26-04-2017 17:47

Het valt niet uit te sluiten dat de Verenigde Staten bij een aanval op Noord-Korea preventief ook nucleaire wapens zullen gebruiken om op die manier alle Sarin te kunnen vernietigen dat Noord-Korea met raketten zou kunnen afschieten op Zuid-Korea en Japan.

Om Sarin te vernietigen zijn immers extreem hoge temperaturen nodig en daarvoor zijn nucleaire bommen natuurlijk wel ideaal.

De voltallige US senaat komt samen om 15u in het Witte Huis, dan is 21u bij ons en 03u 's nachts in Korea...

mijn mening op 26-04-2017 17:54

En gij zult horen van oorlogen, en geruchten van oorlogen.... we zijn nog niet

Tom Hendrix/Seneca op 26-04-2017 18:16

Het zijn de duistere machten op de achtergrond; te weten: de plutocraten Soros en Rothschild, de zogenaamde elite, de NWO en de Illuminati, die de beslissingen nemen. Politici; zijn slechts de door hen "gekochte", marionetten aan touwtjes. Bekend is dat een van de Rothschilds vlak voor Wereldoorlog I toegaf; dat zij beslisten over "oorlog of vrede". Het ziet er zeer ernstig uit.

Stan op 26-04-2017 18:30

René van Zalk op 26-04-2017 15:08

Onzin er is geen bewijs dat Assad dit bewust gebruikt heeft

Yerik op 26-04-2017 19:19

A. Verlof op 26-04-2017 17:24 Jouw herhalingen komen onderhand een beetje dom over. Dat niet alleen, ook hetgeen je verder schrijft geeft niet blijkt van inzicht en werkelijkheidszin. Ik veronderstel echter dat je nooit iets dan alleen jouw eigen stukjes grote onzin leest, want ik heb je er al vaker op gewezen en nooit een verdediging van je gezien.

Maitreya op 26-04-2017 20:25

Nog een schaduwzijde van Brexit is dat de enige handelsverdragen zullen draaien om de specialisatie in de wapenexport van Engeland zoals naar landen als Saoedi-Arabië. Om zich te kunnen verdedigen tegen een land als Jemen of zoiets.

goof op 26-04-2017 21:07

Wat hebben we toch te maken met een stelletje imbeciele wereldleiders heden te dagen , dit gaat tot niet bedoelde provacaties en ongelukken leiden.

Lijkt mij beter dat we alle wereldleiders van nu opsluiten en preventief  de gehelel top van de EU afzetten.

Hubo op 26-04-2017 21:52

Ik vroeg me af wat zo bijzonder is aan die thermonucleaire bommen,dat je er met 4 of 5 de hele wereld mee zou kunnen vernietigen en stuitte op een merkwaardig artikel,waarin de indruk wordt gewekt dat een menselijke thermonucleaire bom de zon zou kunnen opblazen.Uiteindelijk is er dan sprake van het vergroten van de kans op een noodlottige kettingreactie zonder dat die kans concreet wordt aangegeven.Het lijkt me onwaarschijnlijk.

Je hoort ook wel eens dat als er een zwart gat gevormd zou worden in die deeltjesversnellers,dat dan wel zal verdampen zonder schade aan te richten op de wereld.Zo zeggen natuurkundigen die er verstand van moeten kunnen hebben dat dan.Zo denk ik zelf eigenlijk dat menselijke wapens in de nabijheid van de zon wel zullen verdampen,voor ze schade aan kunnen richten.Maar ik heb verder geen verstand van die dingen.

Voor de liefhebbers die er zich hun hersens over willen pijnigen :

http://www.astroblogs.nl/2013/08/11/kan-de-zon-exploderen-door-een-menselijke-thermonucleaire-bom/

http://www.scirp.org/journal/PaperInformation.aspx?PaperID=34277

waarheid op 26-04-2017 22:53

Refonist Rene van Zalk liegt dat het gedrukt staat, Rusland heefft gelijk 

Rene kijk uit wat je zegt en verdiep in het geen gaande is op de wereld.

Assad heeft die aanval niet gedaan. 

A. Verlof op 26-04-2017 22:55

@ Yerik.

U heeft er volgens mij geen besef van wie G-D,s volk is.

Ik als christenzionist neem het op voor de Joden G-d,s volk.

Het zou nuttig zijn  om meer aandacht te besteden aan het Zionisme G-D,s uitverkorenen.

U begrijpt niet wie de uitverkorenen van G-d zijn....jammer

Yerik op 26-04-2017 23:55

@ A. Verlof op 26-04-2017 22:55 Al méérdere keren heb ik u geschreven dat er wel een Gods volk van Israël was, nu níet is (vanzelfsprekend wèl de waarachtig gelovigen in Jezus Christus tijdens deze Bedeling) maar dat het in de toekomst er zeker weer zijn zal in een lijfelijk Israël. U hebt naar het schijnt totaal geen inzicht in 'Gods uitverkorenen' tijdens deze Bedeling; erger: u laat u misleiden.Wellicht is het u aan te bevelen om met (streng) orthodoxen en andere 'Joden' in gesprek te gaan over uw 'christenzionisme'. Dat zal bij u meer invloed hebben dan de kennelijk door uw beschouwde 'gewone' christenen op Xandernieuws aan wie u al zo vaak uw beperkte, kleinwereldse gedachtengang hebt geuit.Overigens is het vanuit wettisch oogpunt inderdaad nodig om G-d of G'd te schrijven. Wellicht is het ook goed om u als 'christenzionist' te laten besnijden, mocht dat nog niet zijn gebeurd en u man bent.

Voorts uw standpunten op A. Verlof op 26-04-2017 17:24 neigen mij tot het gevoel dat u wereldvreemd, volkomen buiten de werkelijkheid in een schijnwereld van joods-dweperig geloof leeft.Kom tot zinnen, A. Verlof! Wie weet kunnen wij dan nog iets leren van u!

 

Inhoudelijke geloofsdiscussies naar het geloofsforum, zie onder het artikel. Nodig uw gesprekspartner uit naar het geloofsforum. Mod.

U.G. Kempenaer op 27-04-2017 02:06

De aandacht van Amerika lijkt opeens verschoven te zijn van Syrië naar Noord-Korea. 

Op zich lijkt me het ook niet wenselijk dat zo'n communistische tiran als Kim Jung-Un de beschikking krijgt over kernwapens, maar wees dan consequent en pak Pakistan ook aan. Feitelijk is Noord-Korea geen reële bedreiging voor andere landen geweest de afgelopen decennia. Ze hebben niemand aangevallen.

In tegenstelling tot Amerika dat om de haverklap soevereine landen aanvalt of politiek ondermijnt.

Amerika heeft zo'n extreem groot en duur leger, zo'n wanstaltig lomp gedrocht dat gevoed moet worden met oorlog om te kunnen blijven bestaan. De Europoedels lopen slaafs aan de Amerikaanse riem mee. 

Wat een triest gezicht is dat toch.

Yerik op 27-04-2017 08:51

@ A. Verlof. Zoals de Moderator aangeeft, nodig ik u uit om hierover met mij verder van gedachten te wisselen binnen het Geloofsforum. Ik zie uw antwoord tegemoet!

Yerik, dank voor uw medewerking. Mvg. Mod.

Stan op 27-04-2017 10:09

Mooie dag vandaag, we vieren vandaag de aanbeden Oranje Allah.

Als je die gekkigheid ziet vraag ik me af wat we de religie islam nu verwijten.

koloth op 27-04-2017 10:37

Rene van Zalk  kom maar met bewijs of bron, ik geloof er helemaal niets van.      En O ja Israël is ook weer lekker bezig met bombarderen in Syrië op de tegenstanders van ISIS.   Ik begin zo langzamerhand toch te twijfelen over Israël.

mr noname op 27-04-2017 11:33

Helaas moet ik mededelen dat ik zojuist de bevestiging heb ontvangen dat marinepersoneel zich om 12.00 uur vandaag moet melden in den helder i.v.m. eventueel conflikt met de Russen.

Oma op 27-04-2017 11:37

Och, dat gebluf met nucleaire aanvallen is niet meer dan spierballengerol...welke idioot gaat zich aan de eerste kernaanval wagen om dan uitgespuwd te worden door de hele wereld? Dan is meteen de hele planeet om zeep, zijzelf incluis en als ze het dan overleven, dan rekenen de overlevenden van de 99% wel af met dat elite crapuul, ontsnappen zal dan niet meer mogelijk zijn en dat weten ze maar al te goed!

rexmundi op 27-04-2017 12:59
En Nederland loopt weer met de fanfaren van de EU, als een schoothond achter de oorlogs maniakken de VS aan.
Rutte geeft de Russen geen cadeautje, zoals hij altijd zegt, maar hij krijgt straks een ander cadeautje, een atoombom op zijn dak.
Dan zit hij te huilen, mijn god wat heb ik nu gedaan, dan geeft hij de opdracht aan Koenders kijk jij eens of je wat met Vladi kun regelen en verdorie die Merkel ook altijd met haar gedoe tegen Rusland, nu zitten we met de gebakken peren, ze zal wel in de bunker zitten in Berlijn, net als haar voorganger in 1945. 
Denk dat onze zogenaamde wereldleiders, compleet de weg kwijt zijn.
D. G. Neree op 27-04-2017 19:16

Men is blijkbaar aan het toewerken naar een punt dat er iets onherroepelijks gebeurt, waarna de hel losbreekt. Bijzonder zorgelijk al dat wapengekletter.

Nadine op 28-04-2017 02:03

ik blijf denken dat het afgesproken is en het wereldtoneel voor het verschijnen van het beest van het rijk van de eindtijd wordt klaargemaakt want hij zal de oplossing hebben voor deze wereldcrisis en wonderen en mirakels doen die de mensen doen verstommen en in verbazing doen aanbidden want wie wil nu echt in een kapotgemaakte wereld leven

ofwel

offeren ze toch het noordelijk halfrond op en willen ze het zuidelijk halfrond bewonen die nog niet zo geindustrialiseerd is en ondertussen "gezuiverd" is van de oorspronkelijke bevolking en  bij een grote aardverschuiving zou dit deel van de aardbol het meeste kans maken om letterlijk boven water te blijven aangezien de kustlanden vooral in het noordelijk deel liggen want de Bijbel spreekt van een gedeeltelijke verwoesting van de aarde

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl