HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse minister voorkwam persoonlijk de deportatie van moslimterrorist kerstmarkt Berlijn

Gearresteerde Kosovaren die beroemde brug in Venetië wilden opblazen zijn moslims - Terroristen hebben bommen ontwikkeld die luchthavenscanners kunnen passeren – Nieuwe massale terreurdreiging in Londen

 
Het had niet veel gescheeld, of...

De minister Ralf Jäger van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen blijkt persoonlijk te hebben voorkomen dat de Tunesische moslim Anis Amri, die op 19 december met een vrachtwagen een aanslag pleegde op een kerstmarkt in Berlijn, zou worden gedeporteerd (1). Bovendien blijkt uit documenten dat de Duitse politie wel degelijk op de hoogte was dat Amri gewelddadig en gevaarlijk was, en een aanslag zou kunnen gaan plegen (2). Minister Ralf Jäger was destijds nauw betrokken bij het in de doofpot stoppen van de massale aanrandings- en verkrachtingsgolf door asielzoekers tijdens de jaarwisseling van 2015 in Köln.

 

Minister hield uitzetting terrorist tegen

Minister Jäger (sociaaldemocratische SPD) had letterlijk te horen gekregen dat Anis Amri ‘een bedreiging vormde in de zin van een terreuraanslag’, en daarom uitgezet zou worden. Jäger greep vervolgens persoonlijk in en zorgde ervoor dat Amri in Duitsland kon blijven, waardoor hij vervolgens de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn kon plegen.

Na de aanslag vlak voor kerstmis beweerde de Duitse politie, die Amri tot september 2016 in de gaten had gehouden, geen aanwijzingen te hebben gehad dat de Tunesiër tot geweld zou kunnen overgaan. Dat blijkt een leugen te zijn geweest; uit documenten blijkt dat het Landeskriminalamt de afgewezen islamitische asielzoeker, die tal van valse identiteiten had aangenomen, wel degelijk als een gevaar voor de publieke veiligheid beschouwde.

Merkel blijft begrip eisen

Oppositieleden en diverse lokale politici eisen inmiddels een grondig onderzoek naar de gang van zaken. Uit Berlijn komt in ieder geval nog geen enkel signaal dat er een andere koers wordt overwogen. Bondskanselier Merkel blijkt er op hameren hoe belangrijk het is dat de Duitse bevolking moeite doet om ‘begrip’ te hebben voor migranten, en hen helpt te ‘integreren’. Dat kan volgens haar het beste in dorpen gebeuren (5).

Inwoners Freiburg zijn criminaliteit asielzoekers zat

Wat daarvan het gevolg zal zijn, laat zich raden als naar een stad als Freiburg wordt gekeken. De burgers van het door links geregeerde Freiburg zijn het na twee moorden, diverse verkrachtingen en massale aanrandingen en andere misdaden door asielzoekers spuugzat. Veel Duitse vrouwen durven er niet meer alleen over straat. Wapenwinkels kunnen de enorm toegenomen vraag amper aan. SAT1 maakte zelfs een documentaire rond de vraag ‘Zijn er teveel vluchtelingen in Freiburg?’ (6)

Jihadisten wilden beroemde brug in Venetië opblazen

Eerder deze week arresteerden Italiaanse anti-terreureenheden vier mannen uit Kosovo die een aanslag op de beroemde Rialtobrug in Venetië wilden plegen. Daarbij zouden honderden toeristen om het leven zijn gekomen. Natuurlijk deed de NOS weer alle moeite om de worden ‘islamitisch’ en ‘moslims’ niet te noemen, maar dat blijken ze wel degelijk te zijn geweest (3).

Weer terreurdreiging in Londen

Ondertussen heeft Londen met de zoveelste terreurdreiging te maken. Op 30 maart werden tal van Britse politici, nieuwspresentatoren, hotels, restaurants, Joodse instellingen, politiebureaus en legerbases in Engeland en speciaal in Londen in een telegram door IS(IS) bedreigd met aanslagen (8).

Nieuwe bommen kunnen luchthavenscanners passeren

Ook vliegen dreigt op korte termijn een stuk riskanter te worden nu inlichtingendiensten waarschuwen dat terroristen, inclusief van IS(IS), bommen hebben ontwikkeld die ongezien de luchthavenscanners kunnen passeren. Het recente verbod op laptops, tablets en andere elektronische apparaten dat luchtvaartmaatschappijen instelden op vluchten vanaf tien vliegvelden (in Egypte, Jordanië, Koeweit, Marokko, Qatar, Saudi Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten), zou met deze dreiging te maken hebben.

Na uittesten van de nieuwe methode door de FBI bleek dat de nieuwe explosieven die in kleine apparaten kunnen worden verborgen, buitengewoon moeilijk te ontdekken zijn (7). Als vliegtuigen binnenkort dus als brandende bosjes uit de lucht vallen, weten we waarom.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) DEBKA / NOS
(4) Ynet News
(5) Epoch Times
(6) Guido Grandt
(7) Ynet News
(8) DEBKA 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Yerik op 02-04-2017 15:20

Tijdens de volgende (??) verkiezingen zal er zeer waarschijnlijk nòg meer op de gevstigde partijen worden gestemd, want het nederlandse volk wil dit alles graag.Intussen lopen ook onze kleinere woonkernen vol met gesluierde vijandinnen, vergezeld van allerlei bijpassende, gekleurde, langzaam lopende, lieve, zielig kijkende mannen...

Even verder zie je een gekleurde, lief ogende man, vergezeld van een blonde (oude) dame die hem, zo schijnt het, een rondleiding in een winkel geeft alsof het een museum is.En het nederlandse volk met de grootste veugde doorwerken tot het 70-e jaar of... nog langer, belastingverhoging op belastingverhoging, affstelen spaargelden enz. enz. enz.!! Hiep, hiep, hoera, wat is het overgrote deel van het dol-dwaze nederlandse volk blij!!!

JP op 02-04-2017 17:19

Ondertussen in de Telegraaf een bericht over een 17 jarige asielzoeker in GB die ernstig in elkaar is geslagen tot grote woede van politici. Waarom reageren zij nu wel furieus en wordt nu wel de nationaliteit vermeld???

ieznogoedh op 02-04-2017 17:22

 

Wat de Duitse politie betreft, de top daarvan is volledig corrupt als ze dit soort info onder de pet proberen te houden.

Ook zij verdienen een Berlijnse kerstmarkt.

Koddebeier op 02-04-2017 17:25

De huidige Nederlanders houden van zelf vernietiging !

Qvic op 02-04-2017 17:46

De gevestigde politieke leiders volgen een hele andere agenda dan ze ons doen laten weten, net zo met de zogenaamde uitslagen van verkiezingen. Het is een illusie dat het volk mag bepalen onder welke tiran zij de volgende jaren willen dienen. Het is allang voor die tijd beslist door hoger hand, wie het wordt en de betreffende zeteltjes worden aan de hand van wat er voor hand beslist is verdeelt over de des betreffende partijen. Daar bespelen zij het volk, door middel van polls. De meeste inwoners hebben nog steeds de illusie dat het eerlijk gebeurd, nou er is nog nooit een verkiezing waar dan ook op de wereld eerlijk verlopen. Dus waarom zouden we dan het steeds weer voor zoete koek moeten aannemen, dat dit wel zou gebeuren hier in Nederland. Een monarchie is zo wie zo nooit de democratie, dus waarom noemen we dan dat Nederland een democratisch land is? Iedereen danst naar de pijpen van de bankiers, die geld uit niets maken en dat fiat geld heeft geen enkele tegen waarde. Maar zolang de massa het idee heeft dat het waarde vertegenwoordigd en er vertrouwen in heeft dat het die waarde, waarde vast is. Dan blijft iedereen geloven in deze bullshit wat we geld noemen. Want veel geld hebben koppelen we aan macht hebben over die andere. Maar geld wordt uit niet gemaakt, dus die zogenaamde macht is eigenlijk ook maar een illusie. Om terug te komen op die aanslagen, deze worden bewust georganiseerd door de veiligheidsdiensten van onze eigen overheden en de uitvoerende taak die echt zichtbaar is voor het publiek, daar worden de moslims voor gebruikt om zoveel mogelijk angst aan te jagen voor de autochtonen bevolking. Om ze te kunnen blijven over heersen. De desbetreffende moslims worden gedrogeerd met drugs om hun als een gestuurd projectiel op de bevolking te kunnen richten. Daar moslims door hun lage I.Q. makkelijk te zijn overtuigen en dat ze ook volgens hun ideologie alle andersdenkende mogen doden. Dat maakt van hen de ideale moordmachine op commando van de elites. Al die zogenaamde verijdelde aanslagen deze dienen enkel voor de illusie dat de politie en het leger nog aan de kant van de autochtonen bevolking staan. Daar zowel de politie en legers enkel bevelen opvolgen van hun meerdere, weten zij eigenlijk nooit of het een doorgestoken kaart is. Zij voeren enkel hun opgedragen bevelen uit. Het zijn net machines, die ook niet zelfstandige beslissen wat goed of fout is wanneer zij in actie komen.

wakker op 02-04-2017 17:54

Een homostel in Arnhem is gruwelijk mishandeld door een groep Marokkanen.

Tom Hendrix/Seneca op 02-04-2017 18:06

En dat alles is gewoon opzet. Links en de politieke-elite voeren de agenda uit van: " Coudenhove-Kalergi", en de verradersresolutie van het Europese Parlement; " De Resolutie van Straatsburg". De problemen met de massa-immigratie en de islam, zijn in mijn optiek niet meer op een normale manier op te lossen. Helaas, zeg ik daar wel bij. Ik voorzie op termijn in Europa burgeroorlogen ontstaan. Maar wat @ Yerik zegt op: 15.20. uur; is ook waar. In Nederland kiest de domme massa juist op de partijen die de massa-immigratie en de bezetting door de islam mogelijk maken. En dat zijn zeker het CDA, de VVD, de PvdA en D66, en GL.

Ron op 02-04-2017 18:16

Goed artikel, Xander! Zoals ik van jou gewend ben. De toename van beperkingen aan vliegtuigpassagiers komt streeds meer in beeld. Na het verbod op het meenemen van vloeistoffen horen we nu steeds vaker over het verbod op electronica, zoals laptops. Ik ontkom niet aan de indruk dat de angst meer en meer gaat regeren onder alle volken in onze samenleving......Ron Ezerman.

Infidel4U op 02-04-2017 19:02

Er komt een moment dat de tijd van praten voorbij is... Het is geen kwestie meer van 'of' maar van 'wanneer'.

Jean op 02-04-2017 19:51

En die volksverrader Jäger loopt nog steeds vrij en vrolijk rond???

Ik snap dat niet...

jawel op 02-04-2017 21:17

nogmaals de pvv was de grootste bij  de verkiezingen. Marien le penn krijgt ook de meeste stemmen , maar de vraag is of  ook deze uitslag wordt gemanipuleerd. Het is ongelovelijk wat een verraaders er zitten in den haag .  je hebt van allerlij plagen in de wereld , de elite is er een van . nou dan geloof je het niet  .

Bambi op 02-04-2017 22:17

In Europa zal bloed stromen,maar ook daarbuiten.

We laten simpelweg alles gebeuren en de grootmachten sluiten hun ogen en mond....

Dat IS simpelweg onaanvaardbaar.

Het lijkt,kom maar binnen kom maar binnen zij de toverhekst,met de armen wijd open..

Europa is naar de vaantjes en later de rest...

Rosalie op 02-04-2017 22:18

Xander, ik heb laatst een video gezien over de aanslag in Londen. Het was te zien bij Vrije Media. Degene die het vertelde , ben z'n naam even kwijt, had het over een aanslag georganiseerd door de Elite. Het was ook vreemd dat er op dat moment geen verkeer op de brug was, behalve die auto die aan de voorkant was ingedeukt maar de brugleuning nog intact, er stonden schoenen netjes naast elkaar, er lag een mes waar een agent mee gestoken was zonder bloed eraan en een toevallige MP ging reanimeren op een lichaam met steekwonden. Ook had hij het over die witte vrachtauto die in Nice slachtoffers maakte en het gekke was dat die witte vrachtwagen al gefilmd was voordat de aanslag plaatsvond. Is dat miet vreemd !? Wie filmt er nou een willekeurige vrachtwagen? Ik heb het idee dat moslims hier als afleidingsmanoeuvre worden ingezet maar dat het dus van de Elite afkomstig is. Misschien belonen ze de nabestaanden van de dader ??? Ik weet het niet maar ik krijg de indruk dat ze ons zo tegen moslims willen opzetten in de hoop op chaos/ burgeroorlog. 

Bambi op 02-04-2017 22:27

Maar ook in Europa!

Nieuwe laptopbommen van IS niet op te sporen door security op luchthavens"

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3120085/2017/04/01/Nieuwe-laptopbommen-van-IS-niet-op-te-sporen-door-security-op-luchthavens.dhtml

En ik die zo graag vlieg.Denk dat ik er ook een punt van maak

cefas op 02-04-2017 22:38

 Leugen en bedrog regeren in de politiek, de media en de rest van de samenleving! We worden zwaar gemanipuleerd.

groenhart op 02-04-2017 22:51

Wat moet die baphomet in het torentje?

Rosalie op 03-04-2017 09:16

Nog wat toevoegingen over de Vrije Media. Als je kijkt op : hoezithetnuecht.nl dan zie je : world unity, en daaronder : False Flags volgen elkaar steeds sneller op. Een interview ( Nederlands ondertiteld) met Ole Dammegard. Er staat bij de video dat hij niet afgespeeld kan worden,maar het kan wel. 

SEO op 03-04-2017 09:53

Nederland en de hele Westerse wereld is door God met blindheid geslagen. Het oogst nu wat het zaaide. Brrrrrrrrrrr

Yerik op 03-04-2017 10:33

@ groenhart op 02-04-2017 22:51 Aannemende dat je weet wat een Baphomet uitbeeldt: dat hoort bij het soort dat het kamertje bevolkt. Soort zoekt soort. Overigens is dat volgens de berichten geschonken door zijn voorganger: een CDA-er.

O ja... even een herinnering. Er lezen op Xandernieuws ook zéér kritische ogen mee, maar dat heb ik al eerder aangegeven.

Dewevoga op 03-04-2017 11:23

@Qvic op 02-04-2017 17:46

U heeft inderdaad gelijk wat de politieke agenda betreft. Wat IQ betreft onze "hoog opgeleidde" bevolking dus met een hoger IQvolgens u wordt net zo misleid als de moslims met een "laag" IQ. Ik weet niet of u gisteren Buitenhof heeft gezien, maar daar was een Zuid-Afrikaanse vrouw aan het woord. Ik heb het gezien en gehoord en voeg hierbij een link toe waarin het "framen" door VARA icoon Paul Witteman beter verwoord wordt dan ik het kan. Er staan onderaan het artikel nog meer interessante onderwerpen die het lezen waard zijn.

https://martienpennings.wordpress.com/2017/04/02/via-debiel-heksje-antje-krog-geeft-paul-witteman-een-inkijkje-in-zijn-eigen-zieke-geest/

De tweede link gaat over de politieke agenda van onze wereld leiders. Men wist ten tijde van Mark Musserts Turkije deal, trouwens een opzetje van de moslim broederschaps broeder Samsom, al dat Turkije terroristen doorliet.

https://www.jihadwatch.org/2017/04/jordans-king-the-fact-that-terrorists-are-going-to-europe-is-part-of-turkish-policy

Dewevoga op 03-04-2017 11:35

Nog een artikel waar onze politiek en rode media de bevolking niet over informeren. De bevolking wel een schuldgevoel aanpraten, maar niet met feiten komen en zo wordt de bevolking tegen elkaar uitgespeeld. Twee zinnetjes uit bijgaand artikel en men begrijpt dat juist de jood-christelijkse samenleving er een eind aan heeft gemaakt. Dus de feiten worden verdraaid. "It became a custom for pilgrims to take slaves for sale in Mecca or buy one or two slaves while on Haj as souvenirs to be kept, sold or given as gifts."The last slaves were openly traded in Islam's holiest city in 1960!

https://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/black-africa.aspx

jose op 03-04-2017 12:22

Niet klagen maar dragen ,het wordt nog veel erger!

Er komt een dag dat je je dood wenst meer dan levend.

Leo Marinus op 06-04-2017 17:58

Ik heet Leo Marinus!

Bij Ton Verlind was ik al na 1 1/2 uur  verdwenen. Het ging om de DNB NV. Deze bank is een particuliere bank. In oorsprong, 1814, hete het Centrale Bank Nederland,dus de Rothschilds. De DNB NV heeft vlak voor de eeuwwisseling een aantal belangrijke taken overgdragen aan het ECB. Juist omdat in werkelijkheid de DNB NV nog steeds in feite een Centrale Bank is van de de Rothschilds. Nout Wellink, hoofd van de DNB NV was zelfs tot vlak voor de grote crisis, die eigenlijk al begon in augustus 2007, een aantal jaren een soort President van de aller hoogste bank de Bis. Ik dacht, toen die taken verdwenen, dat de DNB NV als een gewone particuliere bank zich zou gaan gedragen. Nee hoor!!! Het kreeg van de toen heesende politieke elite meer tijd en macht om zich in het bijzonder bezig te houden met onze pensioen fondsen. Big Money dus!! Inmiddels zijn de door ons gekozen bestuurders in een razend snel te tempo vervangen door peperdure lieden uit het buitenland met het verhaal, dat dit beter is in concurentie met de verzekeingmaatschappijen uit het buitenland.Dit is een afschuwelijke vorm van appels met peren vergelijken! Een buitengewoon ordinaire roof!

Ons landtje is duidelijk een opgeilers land geworden. Je mag alles van ons roven en stelen als je maar

afblijft van mijn smartfoon, meneer de premier........................

 

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl