HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Censuur een feit: Tot € 50 miljoen boete voor verspreiden niet politiek-correct nieuws

EU-, immigratie- en islamkritische, en pro-Russische websites dreigen te verdwijnen

 

De Duitse regering Merkel heeft besloten dat het geen ‘slachtoffer’ wil worden van zogenaamde ‘Russische hacks’ en ‘nepnieuws berichten’, die ‘zonder twijfel’ tot de verkiezingsnederlaag van de gedroomde kandidaat van de globalistische gevestigde orde hebben geleid, Hillary Clinton (wier stemfraude, chantage- en manipulatie schandalen –om nog maar niet te spreken van haar rol in ‘Pizza-pedogate’- massaal door de Westerse media werden en nog steeds worden genegeerd). Het kabinet in Berlijn heeft een wet aangenomen waarmee niet-politiek correcte sites en platforms zoals Facebook een boete van € 50 miljoen kunnen krijgen als ze weigeren artikelen en berichten te verwijderen die de overheid als ‘nep’ of ‘haatspraak’ bestempeld.

 

De Duitse minister van Justitie durfde desondanks te beweren dat de nieuwe wet geen beperking is van de vrijheid van meningsuiting. De grote vraag is hoe de Duitse overheid gaat bepalen wat nu precies ‘nepnieuws’ en ‘hate speech’ is, en wat niet. Bovendien zijn politici aan beide kanten van de oceaan vaak de grootste verspreiders van ‘nepnieuws’, net als de aan hun leiband lopende reguliere media.

‘Net als op straat is er ook op sociale netwerken geen ruimte voor criminele opruiing. Het internet beïnvloedt de debatcultuur en de atmosfeer in onze samenleving. Verbale radicalisering is vaak een voorfase van fysiek geweld,’ verdedigde Maas de Duitse censuurwet.

Islamitische radicalisering buiten beschouwing gelaten

Dat de echte radicalisering voor 99% plaatsvindt in de islamitische migrantenkringen in Europa, lijkt daar echter niet onder te vallen. Want... dat beschouwt de overheid als ‘nepnieuws’. In de ogen van Berlijn –en overigens ook Brussel en Den Haag- lijkt alleen ‘rechtse’ en ‘populistische’ radicalisering gevaarlijk. Dat levert immers stemmen op voor EU-kritische vrijheidspartijen die de grenzen willen sluiten en de islamisering van hun landen een halt toe willen roepen.

Een teken aan de wand was dat de regering Merkel vorig jaar de extreemlinkse ex-Stasi activiste Anetta Kahana, een van de leiders van de globalistische Amadeu Antonio Stiftung die openlijk streeft naar onbeperkte massa immigratie en de totale islamisering van Europa, aan het hoofd stelde van een waakhond die gaat bepalen wat ‘nepnieuws’ en wat ‘echt nieuws’ is.

Ook de EU besloot eind vorig jaar om een soort ‘ministerie van Waarheid’ op te richten, al wordt dat natuurlijk niet zo genoemd. De eurocraten in Brussel willen niet meer hebben dat de door hen verkondigde ‘waarheden’ –de oplossingen voor alle problemen zijn meer Europa, meer immigratie, meer islam- worden tegensproken. De staatsmedia krijgen nu feitelijk een monopolie op de verspreiding van ‘nieuws’.

Digitale rechtenbeweging bang voor politiek gemotiveerde vervolgingen

In de Verenigde Staten gaat het ook deze gevaarlijke kant op. In Californië wordt een wetsvoorstel behandeld waarmee het feitelijk een misdaad wordt om berichten op het internet te plaatsen die niet blijken te kloppen, vooral als die berichten van invloed bleken te zijn geweest op... juist, de uitslag van de verkiezingen. Ook hier rijst de vraag: wie bepaalt dat? De regels zijn zo vaag, dat de overheid net als in Duitsland volstrekt de vrije hand krijgt om alle niet politiek-correcte, dus niet gewenste berichten en artikelen het predicaat ‘fake’ of ‘hate’ te geven.

De Amerikaanse digitale rechtenbeweging EFF (Electronic Frontier Foundation) kan amper geloven dat het om een serieus wetsvoorstel gaat, en is bang dat er nu massaal ‘politiek gemotiveerde vervolgingen’ komen die de democratie ernstig zullen beschadigen.

Einde kritisch tegengeluid op internet nabij

Het einde van het kritische tegengeluid in het Westen lijkt dan ook nabij. In de door links/linksliberaal beheerste reguliere Amerikaanse en Europese media is dat op een enkele uitzondering na al jaren het geval. Hun ‘nieuws’ kan zeker de laatste paar jaar als pure overheidspropaganda worden gekenmerkt, zeker op het gebied van de EU, de immigratie, de islam en Rusland. Nu dreigen ook de laatst overgebleven onafhankelijke denkers en journalisten van het internet te verdwijnen.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

03-03: (/ Woorden minister aantoonbaar verdraaid door media – Linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
02-03: Positief nepnieuws moet u verleiden toch weer op gevestigde partijen te stemmen
22-02: (Migrantenprofessor:... Europa heeft objectiviteit en vrijheid van meningsuiting vervangen door politiek correcte, anti-Westerse en anti-democratische linksgroene ideologie)
20-02: Westerse media liegen over Trumps ‘verzonnen’ aanslag in Zweden (/ U heeft de keuze tussen blijven geloven in de door media geschetste schijnrealiteit, http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/02/Westerse-media-liegen-over-Trumps-verzonnen-aanslag-in-Zwedenof ogen openen en meestrijden voor onze toekomst en die van onze (klein)kinderen)
31-01: ‘EU heeft zwarte lijst van iedereen die niet tegen Rusland is’

2016:
28-12: Na de VS richt ook de EU een ‘ministerie van Waarheid’ op (/ Vrijheid van meningsuiting wordt gecriminaliseerd: Duitsland gaat half miljoen euro boete geven aan verspreiders van niet-politiek correct ‘nepnieuws’)

15-12: Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’
12-12: Britse oud ambassadeur verkettert ‘schandalige leugens’ CIA en media over Rusland en Trump
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op
03-12: Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting
02-12: Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist – net als in Turkije
24-11: Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws
20-11: Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland (Vrijheid om andere mening dan politiek-correcte elite te hebben wordt steeds minder getolereerd)
18-11: Google, Facebook en WhatsApp besluiten niet-politiek-correct nieuws te gaan censureren
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
06-10: ‘Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’ (/ Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd)
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
11-07: Miljardenclaim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen (/ Facebook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt (KOPP online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden)
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten
27-02: Schandalige media demonisering: Pegida valselijk gelinkt aan hakenkruis (/ Onafhankelijk proefschrift: PVV demoniseert nauwelijks, terwijl PvdA daar kampioen in is)

2013:
19-02:
Duitse journalist van het jaar bekritiseert manipulatie burgers door EU  

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum.
Reacties

willy op 06-04-2017 15:41

Het is natuurlijk xwel een aanfluiting van de vrije meningsuiting en het is waar fakenieuws moet bestreden worden maar niet met superboetes! Maar dan moet men ook het radicale nieuws van moslims ook aanpakken die oproepen tot geweld! Ook dat nieuws staat meestal vol leugens over het Westen en Joden! En wannneer klopt een bericht? Wanneer verscheidene bronnen het melden? De ene bron zal bij een aanslag over 4O doden spreken de andere bron over 2O doden is dat dan ook correct nieuws? Het zijn de nieuwszenders die soms hun eigen journalisten onder druk zetten om zelfs zogenaamde nieuwsfeiten te verzinnen en worden de echte nieuwsfeiten voor ons niet verborgen gehouden ? Hoe weten we wat er echt in Syrie aan het gebeuren is daar geen enkele onafhankelijke journalist ter plaatse is van waar komt dat nieuws dan? Shalom

Jose op 06-04-2017 15:46

Terug naar de ijstijd,terug naar af, 3 stappen vooruit 100 achteruit, sensuur en leugens lonen,bedreigingen harde straffen en gevangenisstraffen voor het verspreiden van de waarheid,de hel die aarde heet 2017.

De waarheid zal de leugen achterhalen kwestie van tijd,en tot die tijd zullen slachtoffers vallen,jij ik en anderen maar blijf trots waar je voor staat,en buig niet,buig nooit en te nimmer voor die ander!

Vrees niet want de toekomst gaat zoals die beschreven is, soms ons verstand te boven maar geheel binnen de wetten en regels die ons lang geleden al zijn verteld.

Zoek gelijkgestemden op en maak een vuist,zorg ervoor dat je niet voor niks leeft en mogelijk sterft,bid voor alle dwazen !

vlokje op 06-04-2017 15:54

met internet is ons dus een heerlijk naar vrijheid ruikende  worst voorgehouden, nu blijkt het een rubberen kunst worst  van de elite te zijn

Johan op 06-04-2017 15:58

Ik vrees eerlijk gezegd ook voor Xandernieuws. Laten we met z'n allen regelmatig voor de medewerkers van deze site!!

johny op 06-04-2017 16:10

We zitten in een diktatuur. Als Hongarije en Polen de kans nù niet grijpen om zich te laten buitengooien dan weet ik het ook niet meer. Jammer dat er in dit land geen gebieden liggen zoals Siberië . Maar de burger begint stilaan , vooral door zulke miskleunen, te beseffen dat de USR maar een afkooksel was van de EUSR, die naar een werelddictatuur streeft..

Stan op 06-04-2017 16:17

A.Merkel en het vierde rijk

Stan op 06-04-2017 16:21

Het is het volk klaar stomen voor WO III

Qvic op 06-04-2017 16:38

Berichten/nieuws die op de waarheid en feiten gebaseerd zijn, worden dus dan als nep of als haatdragend bestemd. Dan ontstaat er nog meer onvrede onder de bevolkingen en zullen ze nog minder vertrouwen in de overheden krijgen. Die nu al ernstig beschadigd is, want de regulieren media geloven de meeste mensen nu al niet meer. De alternatieve sites gaan dan ondergronds en zullen dan niet meer controleerbaar zijn voor de elites. Dan wordt de alternatieve media nog gevaarlijker voor hen, dan nu het geval is en zullen de anti Europa politieke partijen waarschijnlijk nog groter worden.

Tom Hendrix/Seneca op 06-04-2017 16:48

@Stan: 16.21. uur. Inderdaad wat U zegt. En deze hele gang van zaken; doet denken aan het boek van George Orwell " 1984". Daarin worden alle waarden omgedraaid door de dictatoriale overheid: "goed is slecht", "slecht is goed", waarheid is leugen", en "leugen is waarheid". En inderdaad is het voornamelijk links en liberaal links; die daar gretig aan meewerken. En juist de Ellende Unie; is een sprekend voorbeeld. Wat zijn de Bilderbergers en de NWO; en de plutocraat Soros verheugd, dat ze zoveel medewerking krijgen.

Freduardo op 06-04-2017 16:57

Er komen dan wel alternatieven zoals het TOR net.

Men zal zich door een stelletje dictators niet laten binden.

Absoluut niet.

Da Silva op 06-04-2017 17:03

Xander nieuws en alle medewerkers van deze site.

 

Ik wil jullie persoonlijk bedanken voor alle informatie en voor alle dingen en gebeurtenissen.

En situaties en bemoedigingen die ik heb mogen zien voor bij komen en heb mogen lezen,

tot nu toe, veel dingen zijn zeer belangrijk, en mensen slapen.

Maar voor hoe lang zal deze site nog bestaan he.

ik wil jullie in ieder geval bedanken voor jullie inzet hierin.

En dat zal niet makkelijk wezen ( en waarschijnlijk er ook niet makkelijker op worden ).

Maar blijf dicht bij de Heere want Hij komt spoedig.

En ik zou tegen iedereen willen zeggen blijf staan voor waar je staat.

Ook al komen er moeilijke tijden aan.

Verloochen Hem nooit maar roep Hem aan.

En Hij zal er Zijn zegt Hij en Belooft Hij ons.

Ik wens iedereen Godszegen toe

Dewevoga op 06-04-2017 17:23

Gelukkig hebben wij het FvD die het de linkse rakkers in de 2e kamer duidelijk maakt

https://www.youtube.com/watch?v=JkF8v76d_6M

Karel op 06-04-2017 17:34

Pizzagate bestaat bewezen niet.

Luuk op 06-04-2017 17:41

Diezelfde Merkel wil nu Oekraïne in de EU-dictatuur hebben http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/het-begint-merkel-geeft-oekraine-miljarden-zodat-het-land-snel-lid-kan-worden-van-de-eu/, zodat ook dat land geïslamiseerd kan worden. Ik verbaas me er elke dag weer over dat zulke zieke despoten blindelings worden gevolgd. Niemand ziet kennelijk dat er een uitroeing gaande is van Europeanen via brute verdringing (conform de opdrachten in de koran). https://fenixx.org/2017/04/06/de-genocide-die-de-eu-op-de-europese-bevolking-pleegt-is-gepland-2/ Krankzinnige censuur is helaas nog maar het begin, slechts de inleiding....

Henk op 06-04-2017 17:51

Deze maatregel is vooral genomen om de invloed van holocaust-ontkenners tegen te gaan. De haat tegen Joden is nog altijd wijdverbreid in de wereld. Met name moslims maken zich hier (in Duitsland maar ook in Nederland) schuldig aan.

SEO op 06-04-2017 18:35

Nexit referendum!! Dit jaar!!!!!!

Dewevoga op 06-04-2017 18:50

Dit link ik maar door voor dat er ook in NL alvast maar begonnen wordt om het Gerabia voorbeeld te volgen. De VVD is nog linkser dan PvdA, Demonen666, GL, SP tezamen: Weg met Israel.

Het bizarre Israëlbeleid van Rutte II deel 1

https://opiniez.com/2017/04/04/het-anti-israel-beleid-van-rutte-ii/

De VVD en het anti-Israëlgedrag van NL in de VN deel 2

https://opiniez.com/2017/04/06/rutte-iii-wordt-de-ondergang-van-de-vvd/

Doordenker op 06-04-2017 19:04

Vermits de koran vol 'hate speech' staat ten opzichte van niet-moslims, mogen we dus aannemen dat de Duitse overheid - zonder enige discriminatie - onmiddellijk zal overgaan tot het verbieden van de koran en aan iedere website, die weigert (uittreksels of verwijzingen naar) dit boek binnen de 24 uur te verwijderen, een monsterboete zal opleggen, die kan oplopen tot 50 miljoen Euro...  Hallo Merkel?

TimeTraveler op 06-04-2017 19:06

Zolang het gewone volk het toelaat en er  niet tegen protesteerd ,zullen deze  globalisten en Hun meesters de elites doen wat ze willen en zelf nep nieuws verspreiden in Hun eigen voordeel. En de pizza gate pedonetwerk is geen nepnieuws maar bestaat dergelijk in het midden oosten, US en westeuropa, waarbij kinderen op bestelling ontvoerd worden en in sommige landen wordt zelfs de kinderbescherming hiervoor gebruikt.

Stan op 06-04-2017 19:21

Op dit moment is WO III in in voorbereiding is Syrië.Het is nog niet onderzocht maar Assad heeft de beschuldiging al om de oren.De successen van de Russen tegen IS is een doorn in het oog van de USA en de EU.U wordt overstroomt door nep nieuws, om u klaar te maken voor de grote opoffering.

Het nieuwe 120 miljoen kostende regeringsvliegtuig staat klaar om de Ruttes en de koninklijken op tijd dit geweld te laten ontvluchten.

Cjuupie op 06-04-2017 19:25

Oude DDR tijden herleven, kwam Unsere Angela ook niet daar vandaan?

Rolf op 06-04-2017 19:45
Johan op 06-04-2017 15:58

Ik vrees eerlijk gezegd ook voor Xandernieuws. 

Laten wij als lezers er dan voor zorgen dat er van te voren alternatieven gevonden zijn buiten Europa waar Xander zijn site neer kan zetten als de site hier opgedoekt wordt.

Mogelijk heeft Xander zelf reeds plannen hiervoor. Tevens is het verstandig het e-mailadres van deze site te noteren: xandernieuws@gmail.com. Als de site immers opgedoekt is, kan er geen bericht meer naar de redactie worden achtergelaten. 

Ten derde, mocht de site verplaatst worden na opdoeking, kijk dan op sites van "collega's" zoals ejbron of fenixx of daar berichten staan waar de site heen verplaatst is.

ohje op 06-04-2017 19:48

Het volk heeft bewust gekozen dus.

Oneindig digitaal geld heel gewoon.

Oneindige grondstoffen heel normaal oeps

Bambi op 06-04-2017 20:36

LuuK 06/04/2017 17:41

Ik heb het gelezen,daarvan gaan de ogen wijd open.

Ps,Hongarije gaat het ooit ook niet overleven,zelfs met een muur.Ander richting kiezen. ....

positivo. op 06-04-2017 21:10

waarom brengt Duitsland ieder keer monsters als Adolf Hitler en Angela Merkel voort.

Wat is de EU een gruwelijk gebied aan het worden.

Spyfromthesky op 06-04-2017 21:15

Well een beetje off topic maar Nigel Farage pleit toch echt voor vrijheid.

https://www.youtube.com/watch?v=PIhbNCYo4IE

Een Engelse speech in het Europese Parlement. Voor mij is Nigel Farage een held, hadden we maar in onze huidige ministers naast Wilders zo een sterk en welbespraak persoon.

Engeland krijgt een rekening gepresenteerd en eigenlijk is dat de context waartegen het zich afspeelt. Op een gegeven moment, ze kunnen niet anders dan vaker een onbeholpen socialistisch lachje geven van onze eigen misselijk makende zuiderbuur Guy Verhofstad. Een kerel is alleen kan leven van het belasting geld van de Europese burgers en eigenlijk een socialistische EU-burger-stelende-paria.

Terecht zegt Nigel dat in 1973 Engeland toestrad tot de economische unie. Even later vergelijkt hij het EU-parlement met de "maffia". Dat ging iets te ver en moest die eigenlijk terugnemen waarop Nigel terugkwam met "gangsters". Daar schoten ze van in de lach. Wat konden ze anders doen?

 

Het EU-parlement is doordrongen met Europese socialisten. Mogelijk dat België niet anders heeft of kan leveren. In dit geval is België een zeer gevaarlijk land. Is het wel een land? Zonder Brussel is het niets en eigenlijk zonder het bijna Nederlandse Antwerpen en andere eigenlijk Hollandse steden, is het middeleeuws.

Daarom kan in dit zo extreem socialistische België ook niet anders zo erg opgescheept zitten met extreme moslims die ze jarenlang hebben omarmd.

En in Belgié lijken ze nog een soort van liberalen te hebben, maar Guy Verhofstadt is in wezen zo socialistisch als het maar wezen kan. Hij is een Super-eurofiel.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/eu-aanjager-guy-verhofstadt-heeft-zichzelf-weer-overtroffen-nationalisme-in-europa-betekent-20-miljoen-doden/

Daar doet Verhofstadt een doekje open van bangmakerij en volksverlakkerij. En nu is ook Trump het 'boze' in zijn Super-eurofiele droom.

Wanneer staat er bij ons een NEXIT man op?

 

Spyfromthesky

Stan op 06-04-2017 21:25

positivo. o

Wat mij verbaasd is hoe de media in Nederland en de EU zonder met de ogen te knipperen met vals nieuws hun families de oorlog in willen jagen.

Zelfs een zich opwerpend als de redder van dit land de DDS maakt zich daar schuldig aan,met hun anti Trump en Poetin propaganda.

p 06-04-2017 21:10

netniet op 06-04-2017 21:30

Toen er een Koerdisch jongetje aanspeolde op een Turks strand, was het Angela Merkel zelf, die zijn lijk aangreep om het startschot te geven voor de islamitische asielpolonaise. Van de hele situatie zoals nu was geen sprake en op Sky News,zat de tante van het jongetje haar oogballen eruit te huilen. Vader had geld gevraagd voor de tandarts en tante had de familie aanbevolen om via Europa, naar Canada te reizen alwaar de verzekering zijn tandartskosten wel ging vergoeden. Als er iemand is die moest zwijgen over het fenomeen nepnieuws dan is het Angela Merkel wel.

 

Op basis van de Duitse export gegevens van 2016 blijkt dat het Duitse exportbelang binnen de Europese Unie op gemiddeld 81 mln Euro per uur ligt, waarvan 11 mln naar het VK. Het lijkt dat Duitsland heel andere motieven heeft dan men doet voorkomen en dat de aanstaande Brexit, absoluut geen gevolg mag hebben en dat de Unie er komt zoals Duitsland dat dicteert.

Bundy op 06-04-2017 22:02

Door hun nieuwe wetgeving geeft het Duitse Ministerie van Justitie juist toe dat Europa in de dictatuur is veranderd . "  Wat nieuws is bepaal ik " zei eens  J. Goebels .   Wie voor zichzelf blijft denken loopt de enorme kans naar een Fema-kamp gestuurd te worden .     Dit enorme complex staat in hetzelfde Nederland waar geén geld is om gedetineerden op te sluiten .  Zie ; https://www.youtube.com/watch?v=ER_F4F_uO5A

Lars030 op 06-04-2017 22:14

EU 2017 → Een met de dag gevaarlijker wordende mix van visionair Orwell's '1984' en 'Animal Farm'. Zeer het nog eens lezen waard.

'Waarover Men Niet Spreekt' (eind 2015) van de briljante Wim van Rooy Beide werken van Orwell, maar dan in een uiterst realistische hedendaagse jas (en dus nog meer het lezen waard), dat verplicht door elke Nederlander (en Europeaan) zou moeten worden gelezen vanwege: (1) De werkelijke rol van de EU/Brussel en (2) Het waarom van de ons opgedrongen islamisering.

Stan op 06-04-2017 22:29

Kan mij iemand mij vertellen wat het verschil is tussen een wolk gifgas of een kruisraket op je hoofd.

Rexmundi op 06-04-2017 23:32
Wie het nu nog niet in de gaten heeft wat de Duitsers willen dan leren we het nooit meer, het vierde rijk met Truus merkel van de Ex DDR, met een oude stasi methoden om de media op slot te zetten.
Was bekend dat de EU de propaganda machine op toeren zou brengen,maar wie is eigenlijk de propaganda leider, Goebbels of zo.???
Lodewijk op 06-04-2017 23:33

Als dat plan wordt doorgevoerd kunnen websites als Xandernieuws.punt.nl het wel schudden.

Net als deze:

"Gifgas in Syrirë: Onduidelijke Toedracht. Mogelijk False Flag"https://pauwnieuws.nl/news/518/gifgas-in-syrie-onduidelijke-toedracht-mogelijk-false-flag

Rexmundi op 06-04-2017 23:39
Antwoord op bericht van Cjuupie.
Merkel heeft inderdaad een DDR opleiding gehad, ze stond zelf bij bijeenkomsten van de DDR achter de bar te tappen.
PJ op 07-04-2017 02:51

En voor je de USA binnenmag moet je eerst de wachtwoorden van je online accounts afgeven:

http://datanews.knack.be/ict/nieuws/regering-trump-wil-ook-van-belgische-bezoekers-het-facebookwachtwoord/article-normal-836867.html

Ook geen lieverdjes daar in het Witte Huis. De machthebbers belissen wat de waarheid is, de Pravda is terug van nooit weggeweest. Overigens was Pizzagate gewoon laster, even serieus blijven.

De Terugkeer op 07-04-2017 04:47

Da Silva op 06-04-2017 17:03     Een 'vervroegd' afscheid van Xander???

Alles klopt hoor, wat u beweert, prachtige gedachten en complimenten, zeker met een warm en gezegend hart gebracht en gedacht...wacht nu maar gewoon af, hoe het een en ander zich ontwikkelt.

Het leven an sich betekent ook: afgeven en overgeven aan. De natuur biedt op tijd oplossingen en hoe we het ook wenden of keren, wij zijn en blijven natuur.

De mens is sterker dan we denken en heeft goddelijkheid in zich. Er zal een moment komen, dat u en ik getest worden...getoetst/acte de presence moeten geven en verantwoordelijkheid moeten afleggen...naakt en puur, zowel geestelijk als lichamelijk wellicht/hebben wij de tand des tijds doorstaan en wat hebben wij onze medemens gegeven of juist ontnomen?

Het enige waar we nu voor zorg kunnen dragen is oprechtheid en waarheid te betrachten en ons daarop 'altijd' kunnen beroepen...en het woord  'altijd' zou je ook gemakkelijk kunnen vervangen door het woord 'eeuwig'.

Er komen altijd nieuwe oplossingen, nieuwe wegen...het kwaad is er om het goede te versterken.

Alles evolueert. Nu zelfs versneld.

roodborst op 07-04-2017 08:22

Iets anders . De vraagteken is , aan welke kant staat  Tromp? Meer en meer hij gaat doen what de elite wilde doen . Ik zou er niet van staan te kijken dat ook deze president de rechtse wereld goed er ingenomen heeft .  Let op mijn worden .

Maitreya op 07-04-2017 09:23

Vrijheid van meningsuiting was al tamelijk afgekalfd.

Dewevoga op 07-04-2017 10:27

Kreeg NL maar zo'n aanbod: EU tells Hungary and Poland: Accept mass migration or leave maar dat zit er niet in met de huidige en toekomstige regeringhttps://www.jihadwatch.org/2017/04/eu-tells-hungary-and-poland-accept-mass-migration-or-leave

Dewevoga op 07-04-2017 10:39

Houden we hier in NL nog wat over? Als het aan de EU ligt niet. Hadden die Nederlanders maar niet zo stom moeten zijn om voor hun oude dag te sparen en een regering te kiezen die het met die stelling eens is.

Italië: € 6,4 miljard staatsgeld voor crisisbanken

emile op 07-04-2017 11:35

Wie ooit nog positief over Trump was.... Aanval US op Syrie begonnen. US regeert nu in haar eentje de wereld. Amerikaanse regering denkt dat met meer geweld er ook meer vrede gaat komen. Lijkt mij in tegenspraak met het evangelie. De mensen die nog achter Trump stonden zijn nu ook om. Trump heeft geen enkele vrienden meer. Doel van Amerika is volgens mij oorlog voeren... dat is het enige doel.

Qromwel op 07-04-2017 13:46

Zolang de kiezer de establishment blijft kiezen verandert er niets. Men krijgt wat men "verdient". 

Virgo op 07-04-2017 14:40

Goed artikel Xander. Scherp en to the point en op de juiste tijd. Hopelijk hou je je website nog geruime tijd in de lucht. In ieder geval heb je bijgedragen aan de wake up call en velen wakker geschud. Het nut is in ieder geval bewezen wat mij betreft omdat we 

Jean op 07-04-2017 16:53

De dictatuur komt met een rotvaart op ons af en de vrije meningsuiting zal als eerste sneuvelen.

Als morgen verkiezingen zijn dan zullen de dictators weer een stem krijgen omdat de burgers nog steeds naar wielrennen of voetbal kijken i.p.v. te zorgen voor een veilige toekomst van kinderen en kleinkinderen.

Jammer maar helaas, achterlijkheid is moeilijk te bestrijden...

Dewevoga op 07-04-2017 18:17

Beste Xander, ik vind niet dat u nepnieuws verspreid of haat zaait. Ik hoop dat u nog lang door kan gaan.

Voor de andere lezers nog een link naar een site waar veel alternatieve nieuwbronnen op een pagina staan

Ge van Kessel op 07-04-2017 18:42

Het is tijd om masaal 'Nee' te zeggen tegen de politieke elite. Van Kooten en de Bie wisten het al in 1977. zie: https://www.youtube.com/watch?v=rmZMZaG1yO4

cefas op 07-04-2017 18:53

Ministerie van leugen en bedrog wordt verheven tot ministerie van waarheid die het zogenaamde nep-nieuws van de alternatieve sites moet gaan filteren. Laten ze eerst maar hun eigen leugens en bedrog ontmaskeren. We zij inmiddels weer beland in de jaren 30 en de Stasi jaren van de vorige eeuw, toen werd de vrije meningsuiting ook verkracht. Dit is het begin van een totalitaire blinde dictatuur, ook in ons Nederland. We zijn gewaarschuwd.

vlokje op 08-04-2017 00:11

Ben ik nou gek, ben ik nu  de enige die verband ziet met de mededelingen en blauwe kleur die er omheen zweeft??

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl