HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Voormalige officials regering Obama suggereren dat Trump inderdaad werd afgeluisterd

Vorig jaar wel degelijk 2 verzoeken tot afluisteren Trump bij rechtbank ingediend - Donald Trump: ‘Zieke vent’ Obama zinkt ‘tot nieuw dieptepunt’ – Valerie Jarrett, voormalig topadviseur Obama, woont nu in Obama’s miljoenenoptrekje in Washington, waar ze samen acties tegen Trump voorbereiden

 

Een aantal voormalige officials van de regering ontkennen niet dat Donald Trump tijdens de verkiezingscampagne werd afgeluisterd. Ze ontkennen alleen dat Obama zelf de opdracht daartoe heeft gegeven, en het (eventuele) afluisteren in opdracht van het ministerie van Justitie is gebeurd. Donald Trump was witheet toen hij ontdekte dat zijn ‘Trump Tower’ werd ‘afgetapt’, en twitterde dat ‘die zieke vent’ (Obama) tot ‘een nieuw dieptepunt’ is gedaald. De president vergeleek het afluisteren met het beruchte Watergate schandaal, wat president Nixon tot aftreden dwong (2).

 

Kevin Lewis, oud woordvoerder van Obama, reageerde dat het Witte Huis zich nooit rechtstreeks bemoeit met een ‘onafhankelijk onderzoek’ van Justitie, en noch Obama, noch een van zijn officials, ooit opdracht gaf om wie dan ook af te luisteren.

Obama’s speech schrijver Jon Favreau twitterde echter dat journalisten ‘voorzichtig moeten zijn met te schrijven dat Obama heeft gezegd dat er niet werd afgeluisterd.’ Volgens voormalig Heat Street verslaggever Louise Mensch en The Guardian hebben Obama’s ministerie van Justitie en de FBI in de zomer van 2016 wel degelijk een verzoek bij de rechtbank ingediend om de Trump Tower af te luisteren. Dat werd geweigerd, maar in oktober werd een opnieuw een poging gedaan, wat volgens de berichten wèl werd gehonoreerd.

Philip Rucker, hoofd verslaggeving Witte Huis bij de Washington Post, bevestigt dat in de verklaring van Lewis niet wordt ontkend dat Trump werd afgeluisterd, enkel dat Obama daar niet rechtstreeks de opdracht toe heeft gegeven.

Schaduwregering

De schaduwregering achter de Democraten, Hillary Clinton en Barack Obama zal vermoedelijk via de media gaan beweren dat Trump werd afgeluisterd omdat er toen al aanwijzingen waren dat hij ‘samenzwoer’ met de Russen. De volgende stap kan dan zijn dat er vervalst bewijs tevoorschijn wordt getoverd, en dit gebruikt zal worden om een afzettingsprocedure tegen Trump te beginnen.

Obama en Jarrett bereiden opstand tegen Trump voor

Obama’s topadviseur Valerie Jarrett woont volgens de Daily Mail op dit moment permanent in Obama’s miljoenenoptrekje in Washington DC, niet ver van het Witte Huis. Het zou tevens het hoofdkwartier zijn van waaruit Obama, Jarrett en andere getrouwen plannen beramen en acties op touw zetten om een opstand te ontketenen tegen Trump, en / of hem zo snel mogelijk af te zetten.


Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Scrutinizer op 05-03-2017 00:49

En het trieste van dit al is dat ik er niet eens meer van op kijk. Soms mis ik mijn oude gevoel van verontwaardiging. Maar Obama/Hillary lijken niet meer in staat me nog in negatieve zin te verrassen...

svirmus op 05-03-2017 06:57

Hier kun je het hele verhaal nog eens horen, hoe ziek die 'democraten' zijn: https://www.facebook.com/AlexanderEmerickJones/videos/10155120506433459/

10 tegen 1 dat we hier in NL ook zo iets gaan krijgen.Je ziet nu al dat de linkse kerk bij voorbaat al niet tegen haar verlies kan.Er is vrijheid van meningsuiting, als het maar niet anders is dan wat zij zeggen;Er is gelijkheid behalve wanneer je anders denkt dan zij;Kortom, het is net als in de flower-power tijd: je mag alles aantrekken wat je wilt, als het maar een spijkerbroek is.(het denkbeeld is dus beslist niet nieuw alleen op een hinderlijk niveau aangekomen) 

Karola op 05-03-2017 07:42

Wat zijn ze toch bang die Democraten, alles wordt uit de kast getrokken om 

Trump kapot te maken.Het zal mijn tijd veel duren,maar de generaties na mij

Even gekeken naar Jinek en Pauw vrijdag, hoe die Yasser klaver de les werd

gelezen door een Boerin uit Drenthe,je zag hem denken,huh dit stond niet in

het script!

Ik bedoel maar,het is gewoon geen journalistiek meer het is 1grote linkse

indoctrinatie, wat zou ik graag een uurtje Hiddema willen zien daar aan tafel

Dan wordt het stil daar heel stil.

Tom Hendrix/Seneca op 05-03-2017 09:00

@Scrutinizer: 00.49. uur. Geheel met U eens. Links en de islam; beide werktuigen van demonische krachten.

jottum op 05-03-2017 09:07

Trum heeft helemaal gelijk als hij stelt dat enkel staatsburgers zonder dubbele nationaliteit voor de gemeenteraden zouden mogen stemmen, omdat je anders kans loopt dat erdogan's clubje aan de macht komt of vertegenwoordigd raakt in de polder en stemt naar aanwijzingen van ankara. En ook al zou hij dit nog moeten zeggen, dan heeft hij alvast gelijk.

Anna op 05-03-2017 09:16

Je zag het aankomen. De haat bij Obama zit zo diep.

En niet allen haat maar liegen  en afgunst en alles wat een mens slecht kan maken lijkt gevangen te zijn in deze " oud" president....al deze dingen komen nu openbaar....... het is beschamend hoe hij zich gedraagt...... 

Al vele keren  heb ik hier gezegd dat we nog niet van Obama af zijn...... deze  ( machtige) man is met zijn eigen jihad bezig. Je kon het zien aankomen dat hij zich niet bij de verkiezing van Trump neer zou leggen....... Hij is bezig om de wereld en zelfs zijn eigen land destabiliseren om de " enige ware religie" vaste voet aan de grond te laten krijgen in de USA. ( hij boog immers als een knipmes voor de koning van Saudie Arabië)

En deze destabilisatie op te laten volgen door de NWO die onder Trump verder weg gekomen, dan dat het onder Clinton zou zijn..... Obama en Clinton ; " het is  een samenzwering" dit komt nu langzaam aan het licht......We kunnen alleen maar hopen en bidden dat het recht zal zegevieren. Dat door Trump en Pence God zal regeren in  Amerika. Maar wat er ook  gebeurt God regeert de wereld.... daar kun je op vertrouwen, Hem loopt niets uit de hand.... voor de lezers een goede zondag allemaal! 

Maar een ding is zeker Amerika is nog niet van Obama af.!!!!!!

Emile op 05-03-2017 09:51

Ach Merkel en de EU werden ook door Obama afgeluisterd. Als er iets in de media negatief over die vent is dan steken we onze kop in het zand.

willy op 05-03-2017 09:58

obama ontkent iedere betrokkenheid maar de mogelijkheid blijft. Trump gaat dit niet uit zijn duim zuigen toch zou trump beter ophouden met slijk gooien hij moet nu maar eens bewijzen en daar heb ik nog niet veel van gezien dat hij groot kan zijn in zijn functie.dat er afluisterpraktijken zijn verwonderd me geenszins sinds de Nixon affaire . Shalom

cefas op 05-03-2017 10:16

Hou die smeerlap in de gaten. Hij is in staat als anti-democraat en moslimvriendje een staatsgreep te plegen. Is trouwens zijn geboortebewijs nog eens tevoorschijn gekomen? Anders is hij 8 jaar illigaal president geweest.

De Terugkeer op 05-03-2017 10:33

Okay...dit soort nieuws wordt in Nederigland dan zelfs door de reguliere. links georienteerde, media gebracht, maar direkt een ondertoontje erachteraan van: 'Jaaaa, maar Trump heeft in het verleden ook stelligheden beweerd en die bleken later onwaar'... En zo gaat dat maar door. In hoeverre is het niet heel erg noodzakelijk, die hele linkse mediakliek compleet te vervangen? Zeg maar dag tegen die veilige en veel te hoge salarissen en verdere tegemoetkomingen...betaald worden om 'onwaarheden' te brengen? 

Net zo rigoureus als Trump doet in Amerika. Nieuwe bezems vegen schoon en uiteindelijk zullen velen en velen (en veel meer dan ooit de voorganger zogenaamd bejubeld werd) deze positieve die-hard gaan volgen...'Read my lips'. Bewondering komt, alleen dat (s)linkse stofje, in de hersenen van velen, helaas, moet nu snel vervangen worden.

Dewevoga op 05-03-2017 11:05

Citaat:

Pulitzer Prize-winnende journalist Michael Goodwin beweert the 'Trump Derangement Syndrome ', is geen tijdelijk krankzinnig reactie, maar eerder' een berekend plan om het presidentschap, koste wat het kost om het land te verwoesten. ' Buiten medeweten van de meeste Amerikanen, Barack Obama is de eerste ex-president in 228 jaar van de Amerikaanse geschiedenis te structureren en leiding geven aan een politieke organisatie, een schaduw regering, voor het expliciete doel van het saboteren van zijn opvolger (...) - Naar behoren gekozen president Donald Trump . " Lees verder op American Thinker >>> einde citaat

Antoine op 05-03-2017 11:46

Gaat iedereen op deze site ervan uit dat DJT zo een lieverdje is en niks kwaad doet of heeft gedaan? Ik lees hier alleen maar wat de anderen doen en niet over de vele dingen die hij heeft gedaan. 

Dewevoga op 05-03-2017 12:45

Zoals de "democraten" in de VS hun terreurgroepjes hebben, hebben wij die in Nederland ook:

https://fenixx.org/2017/03/05/stem-je-pvv-dan-dien-je-afgemaakt-te-worden/

Tom Hendrix/Seneca op 05-03-2017 12:50

@Scrutinizer:00.49. uur. Geheel met U eens. Links schopt nu wild om zich heen, kunnen hun verlies niet verkroppen. Ook zijn ze bij links niet vies van geweld; om hun zin door te drijven.

Dewevoga op 05-03-2017 13:18

Achmed heeft een eigen zaak: https://fenixx.org/2016/07/27/eigen-zaak/

Tom Hendrix/Seneca op 05-03-2017 16:35

Links beweert; met de mond; dat ze democratisch zijn. Maar niets is minder waar, van de "rode linkse kerk", mag je een mening hebben; als die maar links is. Anders is men een "tokkie", nazi, of racist. Zo rolt dat bij deze malloten.

Doordenker op 05-03-2017 16:53

Nadat we vorige eeuw het 'Watergate' afluisterschandaal gehad hebben, krijgen we deze eeuw het 'Towergate' afluisterschandaal met in de hoofdrol een Nobelprijswinnaar voor de Vrede: Barack Housein Obama. En deze Nobelprijs zou hij eigenlijk ook mogen terug inleveren.

Rebellio op 09-03-2017 17:54

Een van de eerste beslissingen die de Trump regering nam was het bevriezen van de 220 miljoen dollar die zijn voorganger president Obama bestemd had voor de Palestijnen vlak voordat hij het Witte Huis verliet. Echter, het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft bevestigd dat het geld van Obama wel zijn bestemming heeft bereikt, via andere kanalen, niet rechtstreeks. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/226432 Hoe is het mogelijk...

Freija op 11-03-2017 11:02

Na de release van Vault 7 door wikileaks moge duidelijk zijn dat de CIA de mogelijkheid heeft of "Russische vingerafdrukken"in de software van tegenstanders achter te laten. Het hele "de Russen hebben de verkiezingen beinvloed" en "de Trumpadministratie heeft banden met Rusland"circus zal de aanloop naar het vinden van deze, door henzelf geplaatste, bewijs zijn. Als  je leugens vaak genoeg herhaalt gaan mensen ze geloven.

Freija op 11-03-2017 16:22

Antoine op 05-03-2017 11:46

Bedoel je het terugbrengen van staatschuld met 65 miljard in tijd van een maand? Of de afname van illegale immigratie vanuit Mexico met 40%? Of het feit dat ie al vele banen heeft teruggebracht naar Amerika? Of dat ie TTIP heeft afgeblazen, een handelsverdrag dat buitengewoon ongunstig is voor iedereen, behalve de multinationals en corrupte overheden? Of dat ie de zg "carbon tax" wil afschaffen? Nu blijkt dat de global warming hoax op gemanipuleerde cijfers stoelt? Of dat hij van plan is om de macht van Big Pharma te breken? Zo zijn er veel dingen die Trump nu al gedaan heeft. Hij heeft meer zaken in een paar weken geregeld dan Obama in acht jaar. Helaas is de MSM, samen met globalisten een offensief tegen Trump gestart. Er wordt gelogen, geframed, en bedrogen. 

.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl