HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vijf Duitse kerncentrales ontruimd om mogelijke aanslag met vliegtuig

Naast Düsseldorf nog 2 aanslagen in Duitsland gebagatelliseerd - Vandaag: Winkelcentrum Essen gesloten vanwege dreigende aanslag

 

Een enorme, rampzalige aanslag –of misschien wel meerdere- met duizenden slachtoffers komt in Europa met iedere dag dat de grenzen openblijven dichterbij. Gisteren had het al zover kunnen zijn, toen het radiocontact met een vliegtuig werd verbroken en vijf Duitse kerncentrales met spoed werden ontruimd vanwege een mogelijke aanslag. Over aanslagen gesproken: de aanslag door Afrikaanse migranten op het centraal station van Düsseldorf stond niet op zichzelf, maar werd gevolgd door nog twee ‘amoklaufen’, een met een machete (ook in Düsseldorf), en een met traangas in de metro van Hamburg.

 

De Duitsers stuurden zeven onderscheppingsjagers de lucht in om het toestel eventueel neer te schieten. In de vijf kerncentrales –gelegen in Schleswig-Holstein en Niedersachsen- bleef alleen een noodbezetting achter. Toen duidelijk werd dat het om een passagiersvliegtuig van Air India ging, werd het zogeheten ‘renegade vooralarm’ in de centrales na 22 minuten weer opgeheven.

Het radiocontact met het vliegtuig, dat onderweg was naar Londen, bleek al boven Hongarije verbroken. De machine werd vervolgens door Tsjechische gevechtsvliegtuigen begeleid, waarna Eurofighters van de Luftwaffe het overnamen. Bij Köln werd de begeleiding overgegeven aan Belgische F-16’s. De oorzaak van het verbroken contact werd niet bekend gemaakt, en de Indiase vliegtuigmaatschappij was niet bereikbaar voor commentaar.

Renegade vooralarm ingesteld voor aanslag met passagiersvliegtuig

Het ‘renegade vooralarm’ werd na de aanslagen op 9/11 ingesteld, uit voorzorg voor eventuele vliegtuigkapingen boven Europa, waarna terroristen de toestellen op steden, vliegvelden of kerncentrales zouden kunnen laten neerstorten. Omdat Europese veiligheidsdiensten al vaak hebben bevestigd dat duizenden terroristen dankzij de open grenzen reeds in de EU wisten te komen, wordt het risico dat een Europees toestel wordt gekaapt steeds groter. (1)

Aanslag op centraal station ook aanval met machete en traangas-aanval in Hamburg

Vooralsnog blijft het bij kleinere aanslagen zoals gisteren op het Centraal Station van Düsseldorf, waar drie Afrikaanse migranten met bijlen en machetes op passagiers inhakten, en 7 mensen verwondden, van wie drie ernstig.

Op dezelfde dag viel op een parkeerplaats vlakbij het vliegveld van Düsseldorf een man met een machete een 80 jarige Duitser aan. Die raakte daarbij gewond en moest naar een ziekenhuis worden overgebracht. Omdat de dader ontsnapte, alarmeerde de politie voor de zekerheid enkele scholen in de buurt. (2).

In Hamburg gooiden gisteren twee onbekende jongeren traangas of pepperspray in de S-bahn (metro-achtige trein). Daarbij raakten 6 mensen gewond. 50 anderen, waaronder een 3 jarig meisje, hadden last van allerlei gezondheidsklachten. Het betreffende station in het centrum van Hamburg werd geëvacueerd:


Maand geleden: Aanval met gas in luchthaven Hamburg

Minder dan een maand geleden werd het vliegveld van Hamburg na een vergelijkbaar ‘incident’ deels ontruimd. Bij deze vermoedelijke aanslag werd een onbekend gas via het ventilatiesysteem van de luchthaven verspreid. 68 mensen liepen daardoor geïrriteerde ogen en ademhalingsmoeilijkheden op. De aanval leek rechtstreeks gekopieerd uit een aflevering van de bekende actieserie ‘24’, waarin terroristen het ventilatiesysteem van een vliegveld in Los Angeles gebruiken om dodelijk gas te verspreiden.

Kort voor het ‘incident’ op het vliegveld had een 16 jarige Marokkaanse immigrant een op het perron wachtende 34 jarige Duitse vrouw voor de metro geduwd. Uit opnames van beveiligingscamera’s bleek dat de Marokkaan de vrouw eerst had geprobeerd te beroven. (3)

 

Mogelijke aanslag winkelcentrum Essen

Vandaag is een groot winkelcentrum in Essen gesloten, omdat de politie ‘concrete aanwijzingen’ heeft voor een aanslag. (4)

 

Xander

(1) Focus
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) NU


Zie ook o.a.:

10-03: Getuigen: Daders aanslag Düsseldorf waren 3 Afrikaanse migranten die met bijlen op jongeren inhakten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

De Terugkeer op 11-03-2017 13:36

Wat een intelligentie zeg, dat hatend volkje...terug naar de donkere middeleeuwen...hier in Nederland laten we toch nooit meer iemand slachtofferen voor en door dat tuig uit de hel?

G r e n z e n   d i c h t

...één volk...wie echt bang is, moeten we helpen en overtuigen dat angst juist geweld oproept. Nu het nog net kan, stem op de juiste, heldere, rechtse partij...een partij met ballen dus...stem daar gewoon maar op...voor nu en de komende jaren het allerbeste.

En nooit uit angst, maar uit pure voorzorg en uit puur behoud van een authetiek volk: de Nederlanders.

Tom Hendrix/Seneca op 11-03-2017 14:07

Dat zijn nu de zegeningen van de communistische EUSSR. En vergeet U woensdag niet; dat de PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU,PvdD,SP volledig eurofiel zijn, waardoor ook Nederland steeds meer in de gevarenzone zal terecht komen. Weet wat U stemt.

Rolf op 11-03-2017 14:26

Dit is nog maar het begin. De jihad in Duitsland is begonnen. Als de jihadisten aanslagen blijven plegen deze dagen zal de media het niet langer kunnen verbergen. 

De Gutmenschen kunnen alleen van veel aanslagen leren dat de plannen van zowel de EU en politiek correcte politieke partijen als ook een flink deel van de islamitische immigranten en reeds langer aanwezige asielzoekers kwaadaardig zijn.

Het kan helaas niet anders duidelijk worden gemaakt dan door zeer veel aanslagen op veel onschuldige slachtoffers. Misschien is het wel nodig dat er komende 3 dagen zeer veel slachtoffers gaan vallen om in Nederland vlak voor de verkiezingen de mensen wakker te krijgen. Vreselijk dat het niet anders kan. 

Tenzij we met zijn allen zorgen dat de informatie in deze Xandernieuws berichten en de bronnen ervan zeer veel verspreid worden zodat ook de slapende gemeenschap wakker wordt en het ziet, kan een verandering ten goede alleen nog maar door zeer veel geweld tot stand komen. Voor de verkiezingen door jihadisten, na verkiezingen als ee niets verandert aan de huidige situatie, door de bevolking zelf. 

Helaas kan ik het niet minder somber maken. 

Richard op 11-03-2017 14:52

Tom Hendrix/Seneca, Amen en ik ben het volledig met je eens met wat je nu geschreven heb en al die andere berichten die jij daarvoor gepost heb. Blijf dit a.u.b. doen broeder, en dank Xander hier ook bij, want meer kunnen we niet doen dan zoveel mogelijk het nieuws brengen over deze duistere tijd die er is en zeer zeker komen gaat.

De komende verkiezingen gaan duidelijk maken hoe europa en Nederland de komende periode gaan doorstaan. Ik zelf nijg naar de pvv, maar christen unie of sgp moet ik.ook nog gaan bekijken wat ze met ons land willen en van plan zijn. Maar het belangrijkste is dat je persoonlijke Relatie met de Here Jezus in orde is want dat is nog veel belangrijker dan de komende verkiezingen, is mijn overtuiging.

Want ook dit is mij nu bekend en ben er van doordrongen dat we in de laatste dagen zitten van de bijbelse eindtijd, en we steeds meer een antichristelijke overheersing krijgen en ja dat we dan ook klaar moeten zijn om de Here Jezus te gaan ontmoeten en rein smetteloos en wit moeten zijn voor zijn aangezicht, en mijn gebed voor velen is dat ze de Heer nog gaan leren kennen en willen aannemen, want dat is het allerbelangrijkste wat er is voor een mens. Amem Amen.

Weesie op 11-03-2017 15:05

Leve Polen en zijn regering.Leve Hongarije en zijn regering.

Jean op 11-03-2017 15:06

De verantwoordelijken voor al die ellende en geweld in Onze westerse samenleving zitten 'soms' samen in die glazen bol in Brusselallabath. Hoogtijd dat die glazen bol opgeruimd gaat worden en de misdadigers veroordeeld worden tot levenslange opsluiting.

willy op 11-03-2017 15:27

Nog niets van vernomen maar het gevaar blijft natuurlijk!het is trouwens ook boven Belgie de afgelopen dagen gebeurt dat radiocontact met een vliegtuig werd verbroken en dat is raar dat het meermaals gebeurd. Misschien is er iets op til maar dat zullen we niet weten de veiligheidsdiensten maken dit nauwelijks bekend ook het centraal station van antwerpen is ook al niet veilig ! Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 11-03-2017 16:03

@Rolf: 14.26. uur. Zo denk ik er ook over. Triest dat onze bevolking blijft stemmen op links; en de politiek-correcte elite; die debet zijn aan de instroom van horden moslims; en gelukzoekers.

Virgo op 11-03-2017 16:04

Het moment komt waarop de autochtone bevolking er klaar mee is. Wat er dan gebeurt laat zich raden.

ohje op 11-03-2017 16:23

Eigenlijk net slachtvee in een kippenhok.

Blijft wel zuur dat het volk dit vrijwilig wilden.

Bambi op 11-03-2017 16:24

Het is stilte voor de storm,wees maar gerust!Die parasieten zijn zich heel goed aan het organiseren.Mijn gevoel zegt dat we het hard gaan krijgen en het zal zeker niet stoppen.Zolang de grenzen niet dicht gaan,zitten  wij in een grote val,en dan nog.....

Wens iedereen hier,veel geluk.

Eelke Piers op 11-03-2017 16:56

Een getuige had gehoord van de stationchef dat er drie N-Afrikanen op een perron waren. Dusseldorf met zijn 20 perrons daar lopen elk moment wel 3 N-Afrikanen rond. Dus een erg betrouwbare getuige. 3 mensen met machettes en bijlen die er op los hakken. 7 mensen gewond. Maar een slecht resultaat op drukke perrons

Machete's dat zijn kapmessen, over het algemeen totaal 50 cm lang. Niet iets om er onopvallend mee rond te lopen

Infidel4U op 11-03-2017 17:10

De islamisering van Nederland (én Europa) en het faciliteren daarvan door zowel de nationale als Europese overheden is het acute probleem van het hier en nu.  Alle andere problemen hangen hier mee samen, de basis wordt namelijk gevormd door de 'strategische' beleidsplannen die als uitgangspunt het Van Coudenhove-Kalergi plan en de Resolutie van Straatsburg uit 1975 hebben..

Mochten we in staat blijken de EU te beknotten en de islamisering te stoppen is het tijd voor de volgende stap: het oprollen van de verraders-kliek die de bovengenoemde diabolische plannen vele decennia lang als leidraad voor 'beleid' heeft gebruikt.  

Daarna zullen we ons best moeten gaan doen om de jarenlange links-regressieve indoctrinatie ongedaan te maken. Het is tijd om een nieuwe, zelfbewuste en alerte generatie Europeanen op te voeden die tot in lengte van dagen de hoeders zullen zijn van de Westerse beschaving en vrijheden... Voorwaar een zware klus, die past bij de hoge inzet.

lecahiem op 11-03-2017 17:12

Kies voor uw eigen ondergang. Hoe sneller hoe beter. (sinister bedoeld)

Kies PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU,PvdD,SP en niet vergeten de Eurofielen van de SGP.

Deze keuze zal u snel naar uw ondergang leiden. Succes deze week n de verkiezingen.

Tom Hendrix/Seneca op 11-03-2017 17:51

@Iecahiem: 17.12. uur. Dat heeft U goed gezien. Aan mij zal het niet liggen, ik ga voor rechts.

A. Verlof op 11-03-2017 18:07

Alleen Wilders kan dit land  nog redden.

Bambi op 11-03-2017 18:32

Rol 11/03/2017 14:26

Beste,u kan zeker helpen.Ik hang briefjes in de winkels op een stuk papier met daarop:

Lees het Xandernieuws/Xandernieuws.punt.nl

Ik neem al die briefjes mee die ik gemaakt heb in een doosje ,zoals ik in een ander dorp of waar dan ook ben,zo'n briefje kan plakken op de muur.

Ps:Je kan het vragen aan de kassa.dat IS maar een kleintje.

Hoe meer de mensen  het weten en lezen,hoe beter het IS. 

Sirius op 11-03-2017 19:20

Wat er ook gekozen wordt  het zal het zelfde laken en pak worden. Plus er zal veel water bij de wijn gedaan moeten worden. En ik denk zelf dat het aankomende kabinet niet de 4 jaar volmaakt.

Benny op 11-03-2017 20:40

Erdogan is in toorn ontbrand op Nederland ,dat die minister niet welkom was in Rotterdam

wat een bemoeienis Erdogan. Wat een arrogantie

Rolf op 11-03-2017 21:44

@Bambi op 11-03-2017 18:32

Beste Bambi, dat is een makkelijk uitvoerbaar idee. Dit soort simpele ideeën zoals in supermarkten op bepaalde populaire plekken stickers of kleine briefjes plakken waarbij naar deze website verwezen wordt kan mensen ertoe aanzetten deze website toch eens te bekijken. 

Een alternatief is op lantare palen op ooghoogte een A4-tje in een stukje plastic te plakken met daarop de bedoelde boodschap. Net als er wel eens boodschappen hangen dat er een kat vermist is kan ook deze boodschap op dezelfde manier aandacht trekken. Zo'n boodschap kan eventueel ook in het donker, lekker anoniem worden opgeplakt op zo'n lantarenpaal. 

Rolf op 11-03-2017 22:02

@Bambi op 11-03-2017 18:32

Nog een paar ideeën, post op sociale media de boodschap als "Als u echt wilt weten wat er gebeurt, kijk op Xandernieuws.punt.nl". 

Dat is geen tekst die erg opruiend klinkt en kan ook tussen Tante-Betje verhalen of "hoe doe jij de was" verhalen gezet worden. De link naar xandernieuws.punt.nl kan ook vermomd worden via tinybit.com, bijvoorbeeld: http://tinyurl.com/kubdf4

Yerik op 11-03-2017 22:15

Bambi op 11-03-2017 18:32 Nog niet aan gedacht! Ik praat regelmatig met mensen over XN, maar dit had ik nog niet bedacht! Hartelijke groet van mij.

Yerik op 11-03-2017 22:19

Nu blijkt t.g.v. de rel met Turkeije wat die islamieten zijn en waar ze staan. Zij waren niet van ons. Ze zijn niet van ons. Ze behoren niet bij ons. Ze zullen nooit van ons worden. Ze horen niet in Nederland, net zo min als wij in een islamitisch land horen. Het is wel erg voor de Christenen in die landen, waar de volgelingen van dat duivelgeloof regeren.

Semper paratus op 11-03-2017 22:37

Ja Bennie een groot aantal mensen is helaas besmet met een vreselijk ernstig virus dat ottomanie wordt genoemd! Dit ottomanische gedrag gaat nog voor heel veel ellende zorgen bij die ottomaniakken. Weest voorbereid!

Henk op 11-03-2017 23:56

Doet denken aan de Fermi paradox.

Ahava op 12-03-2017 00:04

@rolf, de enige echte anti-antichrist (= islam) en pro-Israel partij is de Oartij van de Vrijheid, lijst 3.

AEO op 12-03-2017 00:54

Kijk eens hoe die arrogante Erdogan aan het schreeuwen is, en vergelijk dat eens met de oude filmbeelden uit de jaren 30 van de vorige eeuw met het gebral van Adolf, en u zult getroffen worden door de gelijkenis! Mensen, wees verstandig en boycot dat  land. Ga er nooit meer heen op vakantie! Mag wel lekker goedkoop zijn, maar uw geld helpt dat walgelijke regime alleen maar. Ik zou er nog geen cent willen uitgeven.

Zelf ben ik nog nooit in Turkije geweest, was het ooit wel eens van plan, maar sinds het agressieve gedrag tegenover Israël heb ik Turkije van mijn lijst van nog te bezoeken landen geschrapt. Er zijn zoveel veel leukere landen om te bezoeken. Portugal, Schotland, Finland of Noorwegen. Ga naar Israël, een land dat veel te bieden heeft voor de vakantieganger, die verder zoekt dan alleen maar een zonnig strand. Zelfs Marokko is een beter alternatief voor Turkije. Daar ben ik wel geweest, is een mooi land en het is er niet duur, eten is er erg lekker! Maar Israël heeft toch meer mijn voorkeur.

Ik vind die Turken hondsbrutaal, ze proberen gewoon tegen onze zin in hun politieke rotzooi hier in ons land te promoten. Het convooi auto's met de Turkse minister Kaya is tegengehouden, en terwijl ik dit berichtje aan het typen ben is er sprake van het wegtakelen van die auto's, ook die met die minister er nog in. Was onze regering maar zo daadkrachtig geweest in het verleden. Op teletext staat te lezen dat Wilders op deze stappen had aangedrongen. Aan de andere kant denk ik echter, dat Rutte met dit optreden vooral in een goed blaadje bij de kiezers wil komen. Trap er dus niet in, want na 15 maart zal deze daadkracht zijn veranderd in een leeggelopen ballon. 

Rolf op 12-03-2017 01:00

@Yerik op 11-03-2017 22:15

Fijn, Yerik, dat u ook iets wilt doen. Het idee van Bambi is geweldig en zeer eenvoudig uit te voeren. Koop een A4 stickervel en print met een computer dit vol met de gewenste boodschap van 1 regeltje lang. Snij voorzichtig met een mes om de tekstjes heen zodat het makkelijk uithalen is. Een vel met een heleboel stickers erop is mogelijk maar dan is de tekst misschien minder makkelijk op de gewenste plekken te krijgen. Voordeel is dat er niet apart gesneden hoeft te worden. Schrijf het liever niet met de hand i.v.m. handschriftherkenning. 

Ga met het stickervel (mogelijk in het donker) op stap en plak op meerdere plekken zo'n stickertje. Bushaltes, lantarenpalen en winkelramen tellen ook mee, winkelwagentjes ook. 

Zorg alleen dat u niet betrapt wordt. 

Wardje op 12-03-2017 01:18

Terwijl het NPO1 journaal van 12-3-2017 0:10 een Turkse man in Rotterdam aan het woord liet over het onredelijk en niet democratisch gedrag van de nederlandse overheid, en hij hoog opgaf over het feit dat in Turkije , zelfs onder de sultans geen onderdrukking plaats had , maakten mensen achter hem, oa boven zijn hoofd, het teken van de "grijze wolven".

Wardje op 12-03-2017 01:52

Het Duits constitutionele Hof bepaalde onlangs  in een rechtszaak dat burgers daar geen spreekverbod voor de Turkse politici kunnen afdwingen, maar de regering kan dat wel. Er is geen automatisch recht van buitenlandse politici om hun taak in Duitsland te vervullen, aldus de rechters.         Er is een wet  die campagne voeren in het buitenland verbiedt. De wet werd in 2008 ingevoerd, toen  Erdogan premier van Turkije was. Hij verdedigt zijn huidige escapades door te zeggen het informatie geven is.        Elif Esitman, Elsevier , http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/duitsland-mag-campagnevoerende-buitenlandse-politici-weren-467388/

Tom Hendrix/Seneca op 12-03-2017 07:59

@Richard: 14.52. uur, op 11/3. Bedankt voor uw reactie Richard. Shalom.

Dewevoga op 12-03-2017 08:47

Wijs de zwever die geen PVV wil stemmen op het alternatief FvD. Nummer 2 of nummer laatst zijn integere mensen. 

Yerik op 12-03-2017 11:59

T.g.v. de gebeurtenissen met de 'Nederlandse' Turken in Rotterdam en hun gebral 'all... akabar': als nu mensen de ogen nog niet open gaan voor het gevaar van niet Turken maar de islam, slapen zij ten ondergang. Ik vrees dat velen dat inderdaad doen en daardoor ook a.s. Woensdag foutief zullen stemmen.

Yerik op 12-03-2017 12:43

@ Rolf op 12-03-2017 01:00 Há Rolf. Is dat te koop bij de Supermarkt of moet ik daarvoor naar de boekhandel? Geweldig goed!!!!!!!!!

De Terugkeer op 12-03-2017 14:02

Ik denk dat vrindje Xander enorm druk in de weer is, 'voor ons', zoveel mogelijk (bewijs-)materiaal te verzamelen, na die wantoestanden in Rotterdam, gisteren! Wat weet hij weer meer en waarmee kan hij ons weer van dienst zijn...man, wat hoop ik toch dat steeds meer mensen deze bizar-realistische site gaan lezen! Het gaat potjandosie wel even om N e d e r l a n d hè? Vergeet dat niet...iedereen op deze planeet kijkt altijd naar 'ons'...als wij ballen tonen, dan zal de rest volgen. Nederland bekleedt sinds eeuwen een status aparte in het totaal aan landen op aarde en nu is het écht 'onze beurt weer, te scoren'.

Tom Hendrix/Seneca op 12-03-2017 14:05

@infidel4U: 17.10. uur, op 11/3. Inderdaad, dat is helemaal waar, wat U zegt.

Bambi op 12-03-2017 14:11

Als ik zo lees, veel succes .

Mijn handschrift gebruik ik niet.

Rolf op 12-03-2017 14:43

@Yerik op 12-03-2017 12:43

Bij o.a. de Bruna, bij etiketten enzo. Bij nader inzien niet te groot maken, het mag niet gaan irriteren, maar van 1 a 2 meter wel zichtbaar en van dichtbij goed leesbaar. Zo'n sticker hoeft maar 10 tot 13 millimeter hoog te zijn en bijvoorbeeld 6 tot 10 centimeter breed. 

Het moeten naar mijn idee kleine prikjes zijn, net genoeg om aandacht te trekken maar te klein om door politie te worden opgepakt wegens illegaal plakken van reclame. 

Het had mooi geweest als het groot had gekund, maar dan lopen mensen die dit doen gevaar. En stickers zijn met geen apparatuur op te sporen, dus politie of andere diensten heeft zeer veel mankracht nodig om ook maar iemand te kunnen betrappen. Terug naar papier heeft af en toe zijn voordelen. 

Stickertjes die van te voren op maat geknipt zijn in een klein zakje meenemen, eentje uitpakken en al lopend het niet-plakkende stukje eraf, plakdeel goed vasthouden en restant in zak stoppen, achterloos langs een metalen paal of ruit lopen op de hand even er langs te halen op momenten dat het niet druk is of minder verdekt in het donker. 

Wie betere ideeën heeft mag het natuurlijk zeggen, maar opsporingsdiensten of geheime diensten met alle electronische afluisterapparatuur bijten in het stof tegen stukjes papier. 

Rolf op 12-03-2017 21:13

@Yerik op 12-03-2017 12:43

Ik heb het even uitgeprobeerd met zo'n stickervel. Als men de stickertjes uitknipt is er een probleem om een stickertje los te maken van de ondergrond. Een speld zeer schuin aan de rand door de achterlaag prikken kan de lagen scheiden waardoor een klein hoekje kan worden omgevouwen. Dit zorgt dat vlak voor aanbrengen makkelijk de ondergrond verwijderd kan worden. Doe dit zeker vooraf, anders staat u op straat te tobben met onwillige stickertjes. 

Yerik op 13-03-2017 12:25

@ Rolf. Bedankt!! Groet van mij.

johny op 13-03-2017 13:27

Wanneer krijgen de "duitse mama's" een beetje meer kindergeld ?

ptr op 13-03-2017 13:37

hahaha, de wolfjes hebben klop gehad en moeten nu huilen?

Vertrek na die smakeloze mars met rode vlaggen over de brug. nou nog even komen uber-intimideren?

no-way.

en geloof maar dat die geldsluizende rotzooi binnen de ambtenarij ook onder de electronenmicroscoop komt.

het wordt tijd dat rotterdam ff wakker wordt. this is not turkey.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl