Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Verkiezingen gewonnen door verliezend VVD – blijft alles nu bij het oude?

Meest waarschijnlijke nieuwe kabinet: VVD (33) -CDA (19) -D66 (19) -CU (5)

 

De reacties op het flinke zetelverlies van de VVD onderstrepen in wat voor bizarre tijd we leven, een Orwelliaanse tijd waarin steeds meer zaken exact worden omgedraaid en gepresenteerd als de doodnormale ‘waarheid’. Hoe moeten we het anders uitleggen dat internationale leiders –en vooral de EU - premier Mark Rutte feliciteerden met zijn ‘overwinning’, terwijl hij toch echt 9 zetels verloor, omgerekend zo’n 22,5% van zijn kiezers? Tegelijkertijd wordt de PVV als ‘verliezer’ omschreven, en dat enkel omdat de winst van 4 zetels veel minder groot was dan op grond van peilingen was verwacht. De vraag is of alles nu inderdaad bij het oude blijft.

 

De NOS constateert dat vooral de –antidemocratische- strategie van Rutte om Wilders bij voorbaat uit te sluiten goed heeft gewerkt en zelfs een ‘gamechanger’ kan worden genoemd. Veel mensen hebben daardoor het idee gekregen dat het geen zin heeft te stemmen op een partij die sowieso niet mag meeregeren. (1)

Hoewel de winst van de PVV slechts een vijfde van het aantal zetels bedraagt die de partij eind vorig jaar in de peilingen behaalde, is Wilders toch van grote invloed geweest. In de diverse debatten sloegen Rutte en CDA leider Buma een voor hen doen ongekend harde toon aan ten aanzien van immigratie. Dat dit veel twijfelaars bij de PVV heeft weggesnoept lijkt een feit, maar het toont tegelijkertijd aan dat Wilders vanuit de oppositie toch veel heeft bereikt, al is het maar een stuk bewustwording bij de VVD en het CDA dat de onvrede onder het volk over het falende immigratie- en integratiebeleid steeds groter is geworden.

Dat dit zich (nog) niet vertaalde in de al zo lang voorspelde monsteroverwinning van de PVV komt ook omdat ons land gelukkig grote aanslagen bespaard is gebleven. Wij vragen ons ten zeerste af of dat over 4 jaar, als er nog minstens 200.000 extra moslimmigranten tot ons land zijn toegelaten, nog steeds het geval is. We hopen er vooralsnog maar het beste van.

De PVV werd voor het eerst in een aantal gemeenten de grootste, waaronder steden zoals Maastricht , Schiedam en Almelo. Maar ook in Rotterdam en Den Haag werd een heel goed resultaat behaald door als 2e te eindigen, pal achter de VVD. Bij het publiceren van dit artikel staat de PVV met 13,1% van de stemmen (20 zetels) landelijk eveneens op de 2e plaats, gevolgd door het CDA (12,3%) en D66 (12,1%). De twee laatstgenoemde partijen staan nu op 19 zetels.

Alles bij het oude?

Terug naar de vraag of alles nu bij het oude blijft. Feit is dat we erg blij mogen zijn dat het naar verhouding nog zo goed gaat met Nederland, ook al zijn vooral de zwakkere groepen in onze samenleving de afgelopen jaren door de strenge bezuinigingen in steeds grotere problemen terecht gekomen, en heeft ook de middenklasse het niet makkelijk gehad. Wellicht dat het CDA in het volgende kabinet beter in staat zal zijn om het sociale gezicht te vertegenwoordigen dan de PvdA in het vorige kabinet. Dat de sociaaldemocraten daarin volledig faalden resulteerde in een historisch grote afstraffing.

Maar omdat verandering = onzekerheid, hebben veel mensen mede gezien de afgelopen jaren toch weer op de gevestigde orde gestemd. Waarbij wij aantekenen dat het een stuk slechter had gekund als de linkse populistische partijen GroenLinks en D66 veel groter waren geworden. Bij GroenLinks wordt de sprong van 4 naar 14 zetels uitbundig gevierd, maar feit blijft dat de extremistische partij daarmee maar matigjes heeft geprofiteerd van het gigantische verlies van de PvdA.

Het volgende kabinet lijkt vrijwel zeker gevormd te gaan worden door VVD, CDA en D66, die bij elkaar (zoals het er nu voorstaat) 70 zetels zullen halen. Met het CU erbij wordt de kleinst mogelijke meerderheid behaald. Met GroenLinks wordt het land vanwege het eerder genoemde extreemlinkse klimaatradicalisme onregeerbaar (of totaal afgebroken, als Yasser Feras in alles z’n zin zou krijgen), en de SP heeft vreemd genoeg zichzelf buitenspel gezet omdat Emile Roemer pertinent niet met de VVD wil samenwerken – en dat terwijl de socialisten de afgelopen jaren op een aantal gebieden juist wat reëlere standpunten leken in te nemen.

Vermoedelijk wordt het dus een kabinet Rutte-III, gevormd door VVD, CDA, D66 en CU, heel misschien nog met een vijfde partij erbij. De NOS suggereerde eerder vanavond de SGP, maar op levensbeschouwelijk gebied zijn de gereformeerden de absolute tegenpolen van de linksliberalen van Alexander Pechtold. Het zou ook nog kunnen dat Emile Roemer nu ‘hard to get’ speelt, om bij eventuele onderhandelingen er het maximale voor zijn partij uit te halen. In dat geval behoort ook VVD-CDA-D66-SP nog tot de mogelijkheden.

En in 2021? Wilders verklaarde strijdlustig dat Rutte nog niet van ‘m af is. Daar zou hij wel eens gelijk in kunnen krijgen indien de premier ook in zijn nieuwe kabinet blijft weigeren om substantiële veranderingen aan te brengen in het massa immigratie en islamisering beleid, en onze soevereiniteit –om over onze pensioengelden maar te zwijgen- blijft weggeven aan Brussel.

Wij hopen in ieder geval dat de PVV leider ook de komende jaren de moed en energie zal kunnen blijven opbrengen om zijn ondankbare taak als oppositionele ‘scherphouder’ en bewustmaker te blijven vervullen, om bij de volgende verkiezingen wellicht met een nog beter resultaat voor de dag te komen.


Xander

(1) NOS 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Qvic op 16-03-2017 13:11

De uitslagen zijn weer gemanipuleerd, je kunt mij niet wijs maken dat de PVV al tijden ruim 40 zetels in de peilingen stonden, deze op onverklaarbare wijze in de polls vlak voor de verkiezingen telkens naar beneden bijgesteld werden. Maar toen de exitpoll al voor de sluiting van de stembussen, de zogenaamde prognose uitslagen bekend maakte en dat deze uitslagen bijna precies overeen komen met de uitslagen die ze nu ons presenteren. Dan kun je al op voorhand zeggen dat met de uitslagen zo gemanipuleerd zijn, dat de gewenste uitslagen op tafel komen te liggen. Niets is fraude gevoeliger dan stemmen met papier en potlood. Daar het ook onmogelijk is om met deze methode van handmatig tellen, zo snel met de uitslagen te komen van de gemeentes. Tevens kan ik mij niet voorstellen dat een partij, die willes en wetens kei hard liegt dat het gedrukt staat, tegen over het gewone volk en het (MKB) bedrijfsleven. Dat deze partij ver weg de grootste uit de stembus komt. Hoe geloofwaardig is dat? Met de huidige uitslagen zal Nederland verder in het verval raken en het gewone volk monddood en uitgeknepen worden en Nederland overspoeld raken door de zogenaamde vluchtelingen van uit de gehele wereld. De moslims zullen de komende 4 jaar met ongeveer van ruim een miljoen in aantal toenemen en de Nederlandse cultuur en gebruiken wat er nu nog van over is, zal verder afgebroken worden.

Semper paratus op 16-03-2017 13:17

Een volk dat niet wenst te vechten om te overleven verdiend bet niet om te overleven. Nederland heeft zich hiermee verdoemd tot een totale ondergang.

Een land dat voor tirannen zwicht,  erliest lijf en goed. Dan dooft het licht!

Gecondoleerd met het verlies van een eens zo mooi land!

Ernie van de Wal op 16-03-2017 13:23

De Nederlandse allochtoon heeft meer van Denk te vrezen, dan van de PVV. Zou de PVV de kans hebben, om het aantal mocro's hier inderdaad te verminderen, dan zouden de rotte appels onder hen het land verlaten. Mocro's die gewoon functioneren in onze samenleving zouden daar baat bij hebben. Worden ze uiteindelijk niet meer met de nek aangekeken en hoeven ze niet steeds uit te leggen, dat het de rotte appelen zijn. Op naar een volwaardig bestaan, zogezegd.

Als Denk haar beleid voortzet, blijft er een hoop gescheld, gezanik en gedrein. Tot uiteindelijk zelfs de meest linkse GL'er deze bevolkingsgroep spuugzat is. Denk gaat de allochtonen tot een onmogelijke bevolkingsgroep degraderen, die hier straks echt geen bestaansrecht heeft. 

De allochtoon, die Denk stemde is (zo mogelijk) nog stommer dan de Nederlander die op de aartsleugenaar Rutte en zijn verdorven club stemde. Afijn, ze komen er nog wel achter, in de komende jaren.

Jo op 16-03-2017 13:23

Beste Xander,

Voor Mark Rutte is het glas van Geert Wilders halfleeg, maar z'n eigen glas halfvol !

En op deze manier maakt hij ook Hollandse volk wijs dat het goed gaat met Nederland.

Hij heeft het dan over zichzelf; in 2015 heeft hij zijn salaris met 9 procent verhoogt, slinks niet met 10 procent, want dan is het gemakkelijker om uit te rekenen met hoeveel wel, van de vervloekte euro's !

Bundy op 16-03-2017 13:42

De journalistieke mainstream berichtgeving aangaande de verkiezingen was inderdaad een staaltje van Orwelliaanse "newspeak ".

Tot mijn verbijstering zei H.Zijlstra gisteravond ( VVD ) dat Nederland er weer bovenop is gekomen door hun bezuinigingen van  € 50 Miljard   !   .Veel succes voor de toekomst gewenst .

Op sociale media las ik ( en weet dus niet of dit waar is ! ) dat A.Merkel afgelopen Dinsdag ( ! ) M.Rutte al feliciteerde met zijn verkiezingsoverwinning .  Weet iemand hoe je dit kunt controleren ?

Marjolein op 16-03-2017 14:17

Bij die heilige oorlog waar Anora het over had hebben we nu inmiddels ook ontdekt dat obama stiekem naar Hawaii gevlogen is afgelopen maandag. Waarschijnlijk om die linkse rechter daar over te halen m.b.t. de travel ban. Het argument is dat een imam kennelijk het religieuze recht moet hebben binnen de Amerikaanse grondwet om buitenlandse moslims binnen te halen. Vraag me niet hoe dit strookt met de scheiding van kerk en staat want ik weet het echt niet.

Wel zie ik een verband tussen het referendum op 16 april in Turkije waar Erdogan zo'n beetje het alleenrecht zal krijgen en Europa binnen zeer afzienbare tijd met nog een paar meer miljoen moslims zal laten overstromen, en deze poging door obama om ons hier in Amerika ook te doen verdrinken met de komst van heel veel meer Moslims. Dit zou heel goed de endgame van de islam kunnen zijn, de final push zogezeid om de wereld islamitisch te maken. De timing van dit alles is veel te verdacht.

PS sorry voor mijn soms wat klunzige Nederlandse taalgebruik. soms komen de zinnen er wat gecompliceerd uit.

vader Jakob op 16-03-2017 14:56

En weer zien we de grandioze overschatting van de politiek door het geïndoctrineerde kiesvee wat collectief aan spontane vergeetachtigheid leidt. "Geen cent meer naar de Grieken". En alle andere leugens,...ze hebben het zo goed gedaan... dat Rustte mag gewoon door. Er is aan de uitslagen niets gemanipuleerd. Nederland krijgt wat het verdient: eurofiele bestuurders.

Niet stemmen-aan de zijlijn staan en dan nog kritiek hebben. Mod.

Scrutinizer op 16-03-2017 15:04

@jose op 16-03-2017 13:09

Interessant. Waarheen gaat u en waarom koos u uitgerekend voor díe bestemming?

Groeten uit Uruguay

Qromwel op 16-03-2017 15:10

Het wordt tijd voor minder PvdA en meer PVV burgemeesters.

Elisa op 16-03-2017 15:46

Heel jammer dat Wilders niet als grootste partij uit de bus is gekomen, want die E.U. lieden hier in Brussel kunnen een echte opdonder gebruiken... En die opmerking van Rutte dat wij "populisten" zouden zijn is totaal misplaatst. Maar goed, God zal toch uiteindelijk het laatste woord hebben. Wait and see. Ik denk echter dat deze verkiezings-"nederlaag" (alhoewel Wilders er zetels heeft bijgekregen) wordt veroorzaakt door het feit dat er in Nederland door de Christenen veel te weinig wordt gebeden... In de USA vond er een grote storm van gebed plaats vóór de verkiezingen. Wanneer gaan wij iets bijleren ?

Tom Hendrix/Seneca op 16-03-2017 16:47

Naar mijn mening wrijven de eussr, bilderberg, en de nwo zich in hun handen. Hun agenda wordt gewoon uitgevoerd, door list, verraad en bedrog. Maar beste mensen, laten we onze hoop vestigen op de Here Jezus. Hij is de ultieme overwinnaar.

Noorderlicht op 16-03-2017 17:06

Wat mij opviel was de tot nu toe 33 zetels van de VVD, Rutte een vrijmetselaar met de 33ste graad? Van Angela Merkel wist ik dit al. Zie link onder.

http://www.geennieuws.com/2016/04/merkel-en-rutte-vrijmetselaars-ontmoeten-elkaar/

Verder ben ik het helemaal eens met Qvic op 16-03-2017 13:11 dat er sprake is van verkiezingsfraude en zelfs dat er sprake is van een opgezet toneelstuk met de NL/Turkije rel gespeeld door Erdogan, Rutte en Merkel vlak voor de verkiezingen. Ook Erdogan is een vrijmetselaar en zowel Turkije als Europa en Amerika dienen dezelfde meesters. Trek uw conclusie.

Noorderlicht op 16-03-2017 17:12

P.s. toen ik woensdagmiddag ging stemmen stonden er al 5 overvolle containers gevuld met stembiljetten en mensen konden nog tot in de avond stemmen. Onmogelijk dat dit dezelfde avond voor de verkiezingsuitslag geteld heeft kunnen worden.

Rolf op 16-03-2017 17:36

@Infidel4U op 16-03-2017 08:02

het zou me niet verbazen als dit een Europees opzetje was om Wilders de wind uit de zeilen te nemen

Dat zou mij ook niet verbazen. NRC bericht dat het hele Turkije-scenario dat afgelopen week gespeeld heeft een week eerder al bekend was.

Over manipulatie van de kiezer gesproken.

Het hele scenario was vorige week al bekend - NRC 

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/14/het-hele-scenario-was-vorige-week-al-bekend-7358071-a1550171

Drossaard op 16-03-2017 17:48

@Tom Hendrix/Seneca, vergeet u graaf Coudenhove-Dracula niet, die grote boeman? Bent u één van de weinigen die de overstap van pvda naar pvv hebben gemaakt? 

jos op 16-03-2017 18:05

wat een kul reacties. De pvv heeft gewoon verloren, punt uit. En dit ligt helemaal aan geert zelf. Een A4 als programme , nergens bij een dedebat op komen dagen. Gewoon minachting vd kiezer. Ik heb altijd pvv gestemd maar dit was de laatste keer. Voor mij FVD de volgende keer.

Tom Hendrix/Seneca op 16-03-2017 18:42

@Drossaard: 17.48. uur. Beste Drossaard van 1978 t/m 1982 was ik inderdaad een PvdA er. Maar daar ben ik geheel van genezen hoor, maakt U maar niet bezorgd. Ik heb nada, noppes en niente op met de "linkse kerk". Gegroet.

allangwakker op 16-03-2017 18:54

Kom ik  n e t  deze lijst tegen  :  blijkbaar al van 22  september 2016 !  Als ik deze eerder gezien had, had ik `m opgeslagen en alsnog de afgelopen week weeeer  hier geplaatst,  te gek voor woorden !  Jammer jammer jammer,  het had allicht misschien  i e t s  geholpen :

http://www.stopdebankiers.com/waarschuwing-voor-de-vvd-stemmer-dit-is-uw-corrupte-vvd/

Eva op 16-03-2017 19:02

Arm Nederland, , ik had zulke grote verwachtingen aan jullie..zo mondig, sympathiek en trots...toch heeft de elite weer gewonnen en kunnen jullie met jullie harde werk en fantsoen blijven de wereld redden..heel erg vind ik het...

Anora op 16-03-2017 20:00

Geert wilders verscheen in talkshows in het buitenland terwijl hij hier campagne had kunnen voeren. Zijn optredens ih buitenland vond hij belangrijker en dat is best onfatsoenlijk tegenover zijn kiezers. Pvv had groter kunnen zijn, gw heeft kiezers verspeeld. 

Anora op 16-03-2017 20:04

We moeten het allemaal maar niet dramatisch maken, alsof nl op de rand vd afgrond staat. Nederlanders zijn ook nuchter..........dacht ik. We hebben te eten, te drinken, een huis. Dat is meer dan ze elders hebben.het is gelopen zoals het is gelopen, gw heeft er ook de hand in gehad (of juist niet eigenlijk; naar zijn eigen keuze). Dat is het. Het is niet anders.

De Terugkeer op 16-03-2017 20:49

jose op 16-03-2017 13:09    Beste jose, gaat u emigreren? Wat spannend! Waar gaat de reis naartoe? Nou, hopelijk naar een wat stabieler oord, hier op deze aardkloot☺ Laat u het even aan ons allen weten? Groot gelijk hoor, Nederland of Europa verlaten, daar waar nog redelijke onafhankelijkheid heerst...bijvoorbeeld Canada. Is ergens wel heel jammer hoor, want we hebben juist zoveel mogelijk lieve en goede mensen in ons kikkerlandje nodig, vooral om de slechtheid te verdrijven!!!

Poppenkast op 16-03-2017 20:58

Let ook eens op het Forum voor Democratie van Thierry Baudet. Hij kan de komende tijd bij provinciale verkiezingen flink gaan scoren.

Drossaard op 16-03-2017 21:35

Oh, zo kort maar, niks aan de hand. Ben blij dat u tot de echte kerk behoort. Was u destijds ook al Christen of pas later bekeerd? Ik vraag dat omdat er in de pvda ook een christelijke stroming zou zitten, de Banning werkgroep. Ooit iets mee van doen gehad?

Frank op 16-03-2017 22:19

Het Nederlandse volk lijdt massaal aan het Stockholm syndroom. Rutte die Nederland heeft verkocht aan de EU, ons in alles heeft voorgelogen, onze privecy schendt, ons uitkleedt, vernederd en onze cultuur verkwanseld wordt gekoesterd door de bevolking......alle hoop is verloren

Rode Wouw op 16-03-2017 23:46

Het is nog even afwachten tot de kiesraad met de definitieve uitslag komt. Maar er is een verkenner aangesteld.

Overigens zullen er in de Tweede Kamer met de nieuwe samenstelling op een aantal thema's felle debatten gaan komen. Een lastige klus voor de nieuwe kamervoorzitter, wat gezien de uitslag waarschijnlijk is. Verder is het maar de vraag of er bij sommige partijen weer het probleem van de afsplitsers gaat komen. Niet geheel ondenkbaar na diverse incidenten en druk die er zal worden gezet.

Of het een lastige formatie gaat worden?

http://www.rd.nl/vandaag/politiek/en-toen-begon-de-lastige-formatie-1.1384010

Ik verwacht het niet. Rutte sprak zich uit voor een coalitie met CDA en D66 en snel pasten de peilingen zich aan. Let dan op de bewoordingen van Frau Merkel op de uitslag. Rap zal de Bilderberg agenda worden uitgevoerd. Of de Christenunie daar bij past is maar zeer de vraag, want dan zullen ze nogal wat moeten inleveren. Een minderheidsregering behoort dan wel degelijk tot de mogelijkheden waar uit voorgesprekken is gebleken waar steun valt te krijgen.

Dat is geen prettig vooruitzicht en is behoorlijk tegengesteld aan waar de XN PVV campagne op hoopte.

Hierbij viel het ook op dat de MSM graag een weergave lieten zien van Trump voor een specifiek embleem. Dat laat voor de oplettenden niet veel meer te raden. Ook dat duidt op een snelle uitvoering van de Bilderberg agenda.

allangwakker op 17-03-2017 03:42

http://www.livekijken.nl/mark-rutte-mogelijk-winnaar-fraude-hertelling-nodig/

en wat vindt je van d i t  artikel ?  Lees oook de reacties daaronder a.u.b.

Duidelijk dus weer verkiezingsfraude geweest, dit staat als een paal boven water !!!

watchman op 17-03-2017 08:06

Moet niet gekker worden. Er zou dus fraude gepleegd zijn (waar ik niet van op kijk) maar er zouden zogenaamd al stembiljetten in de containers zitten waarbij de PVV nota bene ingevuld stond.

Nee, mij maak je niets wijs. De afgelopen weken (zo niet maanden) schreeuwde Nederland om meer PVV. Niets van dit alles zie je terug in de verkiezingsuitslag. Tuurlijk, die 5 zetels, maar 33 zetels voor de VVD is gewoon dubieus.

Ik heb het vaker gezegd: je moet anno nu wel enorm naïef zijn en onder een steen hebben gelegen om op de VVD te stemmen.

Gister bij DWDD werd overigens duidelijk dat de Turkije rel een 'soort van' opgezet plan was. We leven in misselijkmakende tijden.

watchman op 17-03-2017 08:26

Update n.a.v. eerder gemaakt commentaar: ik heb het verkeerd gelezen. Er zou een container zijn gevonden met een hoop ingevulde stembiljetten waarop de PVV is aangevinkt. Die zijn dus weggegooid na de telling. Ik lees nu ergens anders dat er foto's van zijn gemaakt. Het wachten is op de foto's... Als dit daadwerkelijk waar is, is NL binnen no-time in chaos. En terecht.

Tom Hendrix/Seneca op 17-03-2017 08:58

@Rode Wouw: 23.46. uur, op 16/3. Inderdaad. Het gaat om de invoering van de NWO, en daar hoort de agenda van de Bilderbergbende bij. U heeft gelijk.

Rebellio op 17-03-2017 13:14

Ik zat in het stemlokaal in mijn dorp en heb de stemmen geteld. Twee stemmers voor DENK. Ik heb minstens 10 allochtonen gezien. Er was er 1 blanko en er waren er 5 die verkeerd hadden ingevuld: 2 rondjes of meer of een partij omcirkeld maar geen persoon.

Ik heb geen onrechtmatigheden gezien en ook bij het gemeentehuis heb ik geen rare dingen gezien. Alle uitslagen zijn gecontroleerd en niet altijd direct goedgekeurd. Uitslag uiteindelijk op tv klopte met wat wij wisten. Ik zou niet weten hoe er vals gespeeld kan zijn in dit stadium. Wat wel in het nieuws kwam is het ronselen voor DENK in Amsterdam. Dat zijn natuurlijk taferelen die we kunnen verwachten van moslims. Die hebben andere ideen over democratie, islam staat daar boven. Die hebben een ander doel dan samenleven: een wereldwijde oemma (islamitische gemeenschap).

Mijn conclusie is dat Geert Wilders niet echt goed campagne heeft gevoerd. En ik verwijt hem dat. Alleen het slotdebat op TV vond ik waardevol. Maar zolang het zijn partij is en niet geleid wordt door meerdere mensen, hangt alles af van zijn hoeveelheid energie.

Dit jaar viel het wat mij betreft tegen. Hij zal veel meer moeten uitleggen over waarom hij een bepaald standpunt inneemt. Nu is de PVV nog steeds neergezet als een partij voor racisten en tegenstemmers.

Waarom kan hij niet bij elk interview uitleggen dat iedereen in Nederland gelijk is, maar dat religies niet gelijk zijn? Is dat na 1x in een campagne voldoende?

Waarom kan hij niet zeggen dat de koran als leidraad voor je leven gebruiken, betekent dat je ook het advies voor allerlei criminele activiteiten navolgt en tenminste goedkeurt.

En dat daarom de koran en haar islam verboden moet worden? Ik heb het hem niet horen zeggen. En ik geloof niet dat het eruit gehaald is. Volgens mij heeft hij het woord koran, bewust niet gebruikt. Ook heeft wilders niet echt gereageerd op het punt dat alle partijen hem en zijn kiezers opzij hebben gezet door door aan te geven dat ze niet met de PVV willen regeren. Iedereen die ik spreek vindt dat logisch.

Waarom hoor ik daar zo weinig reacties op? Omdat men vindt dat PVV stemmers racisten zijn, punt.

Tom Hendrix/Seneca op 17-03-2017 13:35

@allangwakker: 03.42. uur. En met deze kennis, wordt daar door de politiek nog actie op ondernomen. Als dit waar is, dan is Nederland een bananenmonarchie geworden. Blijf zitten met vragen...

Elisa op 17-03-2017 13:54

Xander je zou onder elke posting misschien een "like" ikoontje kunnen plaatsen zodat we bij de posting die we goed vinden een "like" kunnen aangeven. Het is maar een suggestie.

Dit kan niet in dit systeem van Mijndomein. Mod.

Elisa op 17-03-2017 14:10

Geen probleem Xander, het was maar een spontane ingeving. Het moet ook niet gemakkelijk zijn om heel zo'n forum te beheren. Liever u dan ik☺.

Zijn die verkiezingsuitslagen nu echt gemanipuleerd ? Wat zou ik graag willen dat hier nog een staartje aan komt....

benkie op 17-03-2017 14:49
killuminati op 17-03-2017 19:14

Geen hoofdletters, zie siteregels. Mod.

Witte Kat op 17-03-2017 19:38
allangwakker op 17-03-2017 22:00

Tom om 13.35 en Elisa om 14.10 u  :    Ja, hier moet zeker een onderzoek naar komen,  dat hoop ik wel ! Ben zeer benieuwd of we hier nog iets van horen ?

Witte Kat om 19.13 u  :   Bedankt voor al uw linken !

Michelle 28 op 18-03-2017 10:43

https://petities.nl/petitions/wij-willen-een-digitale-her-stemming?locale=nl

 

De kiesraad komt aanstaande dinsdag met de definitieve uitslag en worden daarna alle stemformulieren vernietigd, alle bewijzen zijn dan verdwenen.Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl