HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea

F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren – ‘62% kans dat Noord Korea binnen een maand massavernietigingswapens test’

 
Team 6 van de alom gevreesde US Navy Seals (special forces / mariniers) gaat oefenen voor een militaire operatie op Noord Koreaanse bodem, bedoeld om dictator Kim Jong-un uit te schakelen. Begin deze maand had de regering Trump al laten weten serieus na te denken over het bombarderen van Noord Koreaanse nucleaire- en raketinstallaties. Dat heeft alles te maken met de ballistische raketten die het Stalinistische land onlangs richting Japan afschoot, en tevens met de moord op Kim Jong-uns vervreemde halfbroer in Maleisië.

 

‘Regime change’ in Pyongyang lijkt steeds dichterbij te komen, zeker nu de Amerikanen met spoed THAAD luchtafweerraketten in Zuid Korea opstellen, voor het geval dat Kim Jong-un het bevel geeft om zijn buurlanden met raketten te bestoken. De komst van de THAAD raketten is overigens zeer tegen de zin van China, dat de projectielen als een bedreiging ziet voor het eigen kernwapenarsenaal.

Navy Seal Team 6 wordt op korte termijn naar Zuid Korea gestuurd om daar deel te nemen aan de reeds in gang gezette gezamenlijke militaire oefeningen ‘Foal Eagle’ en ‘Key Resolve’, en gaat daar specifiek een ‘precisie operatie’ simuleren om Kim Jong-un in Noord Korea uit te schakelen, zo meldt het Zuid Koreaanse ministerie van Nationale Defensie.

Delta Force en F-35

Het al even bekende Delta Force stuurt eveneens een special forces eenheid naar Zuid Korea, waar het samen met Seal Team 6 gaat oefenen op onder andere het vernietigen van de Noord Koreaanse massavernietigingswapens. ‘Dit is een zeer krachtig signaal aan Noord Korea, dat constant militaire provocaties uitvoert,’ verklaarde een woordvoerder van het ministerie.

De eerste actieve Amerikaanse F-35 stealth jagers gaan vanuit Japan luchtaanvallen op belangrijke doelen in Noord Korea simuleren. De marine stuurt drie amfibische schepen waarmee landingen op de Noord Koreaanse kust kunnen worden uitgevoerd.

Amerikaanse bases in Japan op de korrel

Op 6 maart vuurde Noord Korea zijn laatste testraket af, waarmee volgens Kim Jong-un bewezen is dat het land in staat is om ‘de bases van de imperialistische Amerikaanse agressor in Japan’ te verwoesten. Ook zou de lancering het bewijs zijn dat Noord Korea binnenkort intercontinentale raketten op de VS zelf kan afschieten.

Kat in het nauw

De militaire voorbereidingen van Amerika, Zuid Korea en Japan zullen Kim Jong-un bepaald niet tot bedaren brengen, zeker niet nu het land sinds kort van een van zijn belangrijkste inkomstenbronnen –de kolenexport naar China- werd beroofd. Het Predata-Beyond Parallel strategisch consultancy bureau voorspelt dan ook dat er 62% kans is dat Noord Korea binnen een maand opnieuw massavernietigingswapens en/of raketten die deze kunnen vervoeren gaat testen.

De onvoorspelbare Kim Jong-un zou als een kat in het nauw echter ook kunnen besluiten om -als een soort wanhoopspoging om zijn vermoedelijk ook intern onder grote druk staande positie te behouden- zijn honderdduizenden raketten en granaten, en een handjevol kernbommen op Zuid Korea, Japan en/of Amerikaanse bases en schepen te gooien. Daarmee roept hij ongetwijfeld de totale vernietiging van zijn eigen land af, en zal een groot gevaar opleveren voor het ontstaan van een veel grotere (wereld?)oorlog.


Xander

(1) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Hubo op 13-03-2017 23:34

Dat zal toch wat lastiger zijn dan Bin Laden in Pakistan overvallen,maar Trump kijkt kennelijk alleen maar naar van die tv-series.Het zal wel om niet veel meer dan psychologische spelletjes gaan,maar ik vind het dom gedoe als het waar is.

Elisabeth-Anna op 13-03-2017 23:55

Lees net via liveblog dar Turkije de vluchtenlingendeal heeft opgezegd.

Bundy op 14-03-2017 00:07

@

Elisabeth-Anna op 13-03-2017 23:55

Wanneer dit zo is zijn we verloren want "we "hebben van niemand iets te verwachten , niet van "onze "leiders bedoel ik . Bedankt voor je nieuws !

oudenederlander op 14-03-2017 06:52

Noord korea is dan ook niet toevalligerwijs één van de laatste landen zonder centrale bank.

Je moet de NWO nageven dat ze het uiterst slim spelen: eerst wordt een leider/land jaren gedemoniseerd, totdat we met zijn allen geloven dat er monsters met 10 koppen wonen, en dan wordt een bullshit reden verzonnen om binnen te vallen.

Om over de hypocrisie van de US maar te zwijgen: die mogen blijkbaar ongestoord nukes en raketten testen, vloten wateren in laten varen waar ze niets te zoeken hebben, bases bouwen waar ze maar willen, en oefeningen houden vlakbij andermans grenzen, maar o wee als een land voor zijn eigen verdediging hetzelfde doet, dan is de wereld te klein.

Een ander geluid op 14-03-2017 09:40

China moet géén krokodillentranen huilen om de Amerikaanse raketafweer in Zuid-Korea. Zij houden zelf het Noord-Koreaanse regime in stand en de dictators-familie Kim de hand boven het hoofd. Zonder massieve Chinese steun was dit regime al lang ineengestort. Noord-Korea is voor China als een valse vechthond, die losgelaten wordt als China aan militaire avonturen begint in Taiwan, Zuid Chinese zee of elders. Een groot proxy leger, dat achter de hand gehouden wordt voor een meer-fronten oorlog.

Positivo. op 14-03-2017 10:23

Erdogan uitschakelen lijkt mij veel slimmer.

T.D. op 14-03-2017 11:26

Turkije moet uit de NAVO. Zolang Erdogan de dienst uitmaakt is Turkije niet langer waard om lid van de NAVO te blijven. Zonder lidmaatschap is het makkelijker om hard tegen Erdogan op te treden. En wat een evenutle aanval op Noord Korea betreft: Gewoon doen. Deze dictator en moordenaar Kim Jong-un  moet worden uitgeschakeld.

rescue op 14-03-2017 13:40

Het wordt de hoogste tijd om deze Kim dynastie in een klap uit te schakelen, voordat ze levensgevaarlijk is.

j uanambulo op 14-03-2017 15:56

Kim Jong-un maakt zich schuldig aan oproerkraaiergedrag. Als het er op aan komt zal hij van angst verbleken.

Een ander geluid op 14-03-2017 15:56

oudenederlander op 14-03-2017 06:52

Niet nodig om Noord-Korea te demoniseren. Noord-Korea cultiveert zelf zijn paria status uit volle overtuiging. Zelfs grote beschermheer China schijnt het nu te gortig te worden, getuige de boycot van Noord-Koreaanse kolen-leveranties aan China. Zo'n beetje de enige bron van inkomsten voor Noord-Korea.

De feiten betreffende de Noord-Koreaanse agressie:

25-06-1950 begon Noord-Korea de Koreaanse oorlog (1950-1953) door het zuiden binnen te vallen. Dat was onder leiding van Kim il Sung, opa van de huidige mafkees.

29-11-1987 bomaanslag van Noord-Korea op een vliegtuig van (Zuid) Korean Air vlucht 858 (115 doden). Doel was om de Olympische Spelen in Seoul letterlijk te torpederen.

26-03-2010 Noord-Korea torpedeert Zuid-Koreaanse marine vaartuig de Cheonan (Korvet). Dat schip voer in Zuid-Koreaanse wateren. 46 doden.

23-11-2010 Noord-Korea vuurt met artillerie op Zuid-Korea met een aantal doden tot gevolg.

Tussen 1993-2000 zijn ongeveer 330.000 Noord-Koreanen de hongerdood gestorven door o.a. (agrarisch) wanbeleid.

200.000 Noord-Koreanen in strefkampen, die qua wreedheden niets onderdoen voor de strafkampen van Stalin.

Daarnaast dreigt Noord-Korea / Kim Jong-un aan de lopende band met nucleaire aanvallen op Zuid-Korea, Japan en de USA.

Bovenstaande feiten kunt u verifieren. Demoniseren is nergens voor nodig, de feiten spreken voor zich. Heb ik het nog niet eens over het feit dat Kim Jong-un inmiddels zijn halve familie heeft laten vermoorden met als klap op de vuurpijl de moord (met VX zenuwgas....) op zijn halfbroer in Maleisië. 

Daarnaast is er sinds 1953 sprake van een wapenstilstand op het Koreaanse schiereiland. False Flag of in uw woorden "onzin reden" van de USA is niet eens nodig om de oorlog te hervatten. Technisch gezien is er ook géén instemming van de VN nodig....... ! 

Gorghel op 14-03-2017 16:33

Tsja, Zuid-Korea wil Noord-Korea evangeliseren en het Noorden moet daar niets van hebben. Ze gaan echt wel terugslaan als ze aangevallen worden.

Haagsche Harry op 15-03-2017 03:29

Ook dit begrijpen jullie niet. Dat heel Noord-Korea wordt in stand gehouden door de CIA, Coalition of China and Russia. Ik denk zelf dat het inleven wordt gehouden  door China als een baken tussen de staten om bedreiging te manpuleren. Dit is dus allemaal fake. Heel het Noord Korea is opgezet en gemamiputeerd door de globalisten. Waar is Ammesty International als mensenrecten en de de geweldige klimaat onzin in dit land ?. Nooit van gehoord op het nieuws. Heel het belang van NK is een test in hoever een dictator invloed kan uitoefeven in en land,.

Kiijk maar eens naar Venuzuala en Griekenland hoe dat werkt.; Het zijn allemaal testgronden om de mensen zover te krijgen hoe ver zij wlllen,

Succes

Een ander geluid op 15-03-2017 14:23

Haagsche Harry op 15-03-2017 03:29

In ieder geval prettig te weten, dat er tenminste één persoon is die ze niet voor de gek hebben kunnen houden. Nadeel is wel, dat u vanaf nu scherp in de gaten gehouden wordt door alle geheime diensten.........

rexmundi op 15-03-2017 15:38

Zou de VS het advies geven,begin er niet aan, het wordt een tweede Vietnam.

Akka fietje op 14-04-2017 12:29
Als China aanbied om NK plat te gooien, zou ik dat niet afslaan. Maar ik moet het nog zien dat China iets doet. Als de US Kim will uitschakelen , kunnen ze beter Israel vragen, in die us Navy Seal Teams heb ik geen greintje vertrouwen
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl