HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse minister van BuZa dreigt Europa met religieuze oorlogen

Dictator Erdogan: Ik zal de hele wereld tegen Duitsland opzetten – Buitenlandse analisten: Mark Rutte heeft zijn ‘verlies-overwinning’ te danken aan harde opstelling tegen Turken

 
De Turkse leiders laten er geen misverstand over bestaan: het is deze vlag die in Nederland en Europa de boventoon gaat voeren – goedschiks of kwaadschiks.

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlu Cavusoglu dreigt Europa met het uitbreken van ‘religieuze oorlogen’. Vertaald: de Turken en andere moslims in Europa zullen massaal opstaan tegen de autochtone Europese bevolking, en met behulp van geweld en terreur onze landen zover krijgen te buigen voor de islam en voor Ankara. President Dictator Recep Tayyip Erdogan hield een menigte in Istanbul voor dat ‘wij Duitsland voor het oog van de wereld te schande zullen maken. Als ik dat wil ga ik naar Duitsland. Als jullie me niet toelaten of laten spreken, zal ik de hele wereld (tegen jullie) opzetten... Wij zullen Duitsland vernederen.’

 

Cavusoglu deed de zogenaamde ‘winst’ van de VVD in Nederland af met de woorden: ‘Er is geen verschil in de gedachtegang van Geert Wilders en de sociaaldemocraten in Nederland. Ze denken allemaal hetzelfde... en dat brengt Europa naar de rand van de afgrond. Spoedig kunnen en zullen er religieuze oorlogen in Europa uitbreken.’ (1)

Gezien de eerdere ‘Nazi’s’ en ‘fascisten’ beschuldigingen aan het adres van de Duitse en Nederlandse regeringen, en de gewelddadige Turkse ‘ Allahu Akbar!’ protesten in onder andere Rotterdam, kan dat maar één ding betekenen: de 5,5 miljoen Turken en miljoenen andere moslims in Europa zullen tegen de rest van de bevolking worden opgezet, precies zoals hoge AKP leden, waaronder Erdogan zelf, hun aanhangers al jaren ‘beloven’.

Eerder deze week beschuldigde Erdogan Nederland van ‘staatsterrorisme’ en het vermoorden van 8000 Bosnische moslims in Srebrenica in 1995. Rutte noemde dit  ‘schandalige geschiedvervalsing’, en zei dat hij ‘nooit onder dreigementen van de Turkse regering’ zal onderhandelen. Veel buitenlandse waarnemers zijn van mening dat Rutte zijn ‘verlies-overwinning’ van gisteren te danken heeft aan deze harde opstelling.

‘Wij zullen de Nazi’s vernederen’

De Turkse islamistische dictator is ook Duitsland niet vergeten. Bij een van zijn Hitleriaanse massabijeenkomsten in Istanbul vertelde hij zijn toehoorders op hoge toon dat ‘wij Duitsland voor het oog van de wereld te schande zullen maken. Als ik dat wil ga ik naar Duitsland. Als jullie me niet toelaten of laten spreken, zal ik de hele wereld (tegen hen) opzetten. Wij zullen Duitsland vernederen.’

In een aparte aanval zei Erdogan opnieuw dat ‘jullie acties niet anders zijn dan wat de Nazi’s deden... Wij willen niet langer een Nazi wereld hebben. Wij willen niet langer de praktijken van die fascistische (Duitse en Nederlandse) regimes.’

EU kiest met zwijgzaamheid de kant van Turkije

Daags na het politie ingrijpen tegen de gewelddadige Turken in Rotterdam verklaarde de Turkse vicepremier Numan Kurtulmus dat de vluchtelingendeal met de EU ‘is beëindigd’. In Nederland en Europa besteedden politici noch media hier ook maar enige aandacht aan, mogelijk omdat men niet wilde dat dit zoveelste Turkse dreigement de verkiezingen zou beïnvloeden.

Ook aan de kant van de Europese Unie blijft het opvallend stil. Geen enkele Brusselse leider kiest openlijk de kant van Nederland en Duitsland. Daarmee onderstrepen de eurofielen nogmaals dat de Duitsers en Nederlanders enkel goed zijn om met hun belastingmiljarden permanent de EU en de zuidelijke schuldenstaten te financieren. Verder moeten wij onze mond houden, ook als Brussel gewoon van plan blijft om het met 80 miljoen moslims bevolkte Turkije bij de Unie te halen, en in één klap tot het machtigste land te maken.

 

Xander

(1) Russia Today / Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Express

Zie ook o.a.:

14-03: Flashback artikel maart 2016: Geheime deal Rutte-Merkel-Erdogan over komst half miljoen migranten
14-03: Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten
12-03: Flashback: Ankara dreigde al in 2012 Turkse bevolking in Europa te mobiliseren
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erodgan het Islamitische Kalifaat

2016:
14-11: Turkse analist: Erdogan verklaart de oorlog aan christenen (/’Islamist Erdogan heeft lang gekoesterde haat regen het christendom’)
25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
26-07: Turkse imam in Nederland: Ik ben bereid te moorden voor de islam (/ Erdogan zond al duizenden radicale imams naar Europa om moslims op te hitsen tegen autochtone bevolking)
20-07: (/Wereldfederatie Moslimgeestelijken verklaart Erdogan de facto tot hoogste afgezant Allah op Aarde)

17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa (‘Coup was niet echt, maar lachwekkend theaterstuk’)
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?? (Beleefde Turkije gisterenavond en vannacht zijn eigen ‘Reichstag’ moment?)
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
14-04: Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad (/ Turkse president wil visumvrijheid misbruiken om honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Lodewijk op 16-03-2017 15:10

Zelfs op het linkse Joop.nl beginnen de gewooonlijke "goedmensen" die het altijd opnemen voor de "arme moslims, slachtoffers van witte fascistische populisten in ons land" nu toch wel een beetje onraad te ruiken:

"Turkse BuZa-minister na verkiezingsuitslag: er komt een heilige oorlog in Europa" http://www.joop.nl/nieuws/turkse-buza-minister-verkiezingsuitslag-er-komt-heilige-oorlog-europa

Ze doen zichelf de das om...

Robert Agten op 16-03-2017 15:18

hoezo , religieuze oorlogen ? bedoelt u de religie van de vrede misschien ?

Noorderlicht op 16-03-2017 15:18

Turkije wordt door 'dezelfden' aangestuurd als Europa en Amerika. De bedoeling is om Europa onder het juk van de Ottomanen te krijgen.Sheikh Imran Hosein legt uit. Engels gesproken na intro. Zie link hieronder.https://www.youtube.com/watch?v=97MRkWs__z4

Luuk op 16-03-2017 15:40

Moderator, het is misschien stil bij de EU-regeringsleiders, maar de top van de EU steunt Rutte openlijk ! https://www.trouw.nl/democratie/tusk-steunt-nederland-in-het-nederlands~ae667aca/ Het is dus van een relletje een machtsspel geworden (escalatie) en daarbij zijn de nazi-opmerkingen van Erdogan ook helemaal verkeerd gevallen in Duitsland.

Maar het gaat niet alleen om de EU, zelfs in de Volkskrant wordt nu al gespeculeerd over het NATO-lidmaatschap van Turkije: http://www.volkskrant.nl/buitenland/het-is-niet-duidelijk-of-turkije-nog-echt-een-navo-land-is~a4474823/

En als ik bij de NOS http://nos.nl/artikel/2163456-cavusoglu-spoedig-beginnen-godsdienstoorlogen-in-europa.html lees: 

"Europa zal er nog wel achter komen hoe men met Turkije moet omgaan", sprak Cavusoglu dreigend, "en anders zullen we het Europa bijbrengen". Europa moet zijn belerende toon afleren, want het is Turkije dat beveelt, zei hij. "Wij zijn de wereldgemeenschap van moslims, Europa kan ons iets verzoeken, we laten ons niet bevelen." Dan vermoed ik dat er nog "heel wat borden leeg gegegeten gaan worden" door premiers Rutte en Yildirim.

DG op 16-03-2017 15:45

Dat klopt, ze doen zich zelf de das om. Maar dan vooral de kiezers die VVD en GroenLinks hebben gekozen. 

Infidel4U op 16-03-2017 15:50

Meer VVD. Méér 'vrije markt-samenleving'. Méér EU. Méér islam. Méér resolutie van Straatsburg 1975. Méér Van Coudenhove-Kalergi..... Minder vrijheid... Wat hebben we te verliezen, laat maar komen die orkaan.

Bambi op 16-03-2017 15:53

En nu horen we de zakkenvullers niet van Europa. Het paard van Troje die bestaat echt,maar IS al goed door zijn poten aan het zakken. 

Hans J. op 16-03-2017 15:59

Alle berichten en gebeurtenissen van de laatste maanden bij elkaar genomen doen mij sterk denken dat we een duistere tijd zijn ingegaan,een tijd die zijn weerga niet zal kennen, die we nu met geen mogelijkheid nog kunnen overzien maar een tijd die zeker onomkeerbaar blijkt te zijn. De mens der leugen (islam) heeft zijn intrede gedaan en gaat onze joods christelijke cultuur vernietigen en een cultuur van de dood voor in de plaats brengen. Openbaring van Johannes gaan nu echt een realiteit worden en het is te hopen dat nog velen in deze tijd tijd tot het besef komen dat er maar eén God die ons nog kan redden en dat dat is niet de afgod van de islam maar Jezus Christus.

Qromwel op 16-03-2017 16:02

Tijd voor minder PvdA en meer PVV burgemeesters! Aan Wilders gemaild.

Luuk op 16-03-2017 16:04

Moderator ingevolge uw advies : Dank Luuk. Mvg. Mod.

Woedende Turk gaat Nederlandse koe "met gouden melk" slachten en koning Willem-Alexander gedaagd door een andere Turk

http://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2017/03/de-vijf-meest-bizarre-reacties-op-turkije-rel

Ach ik kan er nu allemaal nog wel om lachen. Dat wordt anders als het weer uit de hand loopt bij de demonstratie morgen in Rotterdam.

https://www.turks.nl/nieuws/binnenland/turkse-nederlanders-gaan-vrijdagmiddag-demonstreren-in-rotterdam-tegen-politiegeweld

RV op 16-03-2017 16:09

Een onderzeeboot bij kust van chili lanceert zijn rakketten en binnen een half uur doei doei Turkije

Tabris op 16-03-2017 16:15

Hopelijk wint Erdogan zijn verkiezingen. Dan is het over en uit voor Turkije om nog bij de EU te geraken!

Een ander geluid op 16-03-2017 16:16

Ach, laat het ze maar proberen..............

Tabris op 16-03-2017 16:38

Eigenlijk is het maar goed dat Rutte de hete kolen zelf uit het vuur moet halen die hij er zelf over de jaren er op gesmeten heeft door ongebreideld islamieten binnen te halen.

Wilders zou alleen maar gedemoniseerd worden als hij harde maatregelen zou moeten nemen en door alle partijen tegen gewerkt worden. Rutte daarentegen zou wel op steun kunnen rekenen.

Rutte gaat nu de zure vruchten van zijn zwakke pro islam beleid plukken en zijn rekening wordt in deze regeer periode gepresenteerd.

Karma is a bitch.

Eric op 16-03-2017 16:49

Huiveringwekkend nieuws ! Echter al jaren aangekondigd op Xandernieuws. Houdt er rekening mee dat de bom ieder moment kan barsten. Hoorde van de week een huiveringwekkend getuigenis (youtube). Diegene had een visioen gehad over Europa; daarin zag hij kinderlichaampjes, zonder hoofden (dus onthoofd)!!!

Anna op 16-03-2017 16:49

Na dit gelezen te hebben dank ik dat Erdogan dit nog wel eens zou gaan uitvoeren  ook.... deze man lijkt heel veel op Hitler, zowel verbaal als non verbaal. En de dingen die hij zegt zijn van een holle rethoriek.....De economie in zijn land gaat slecht en hij heeft een zondebok nodig. Een buitenlandse bliksem afleider....... en Er wonen aanhangers van zijn rethoriek voldoende in Europa ze zelfs nu vertegenwoordigd in de nederlandse 2 e kamer,

en ze zullen hem gehoorzamen omdat ze volgens hun religie meer hechten aan de gestrengheid van Erdogan en de islam, dan ons liberale gedachtengoed. Deze man is volstrekt  onbetrouwbaar. Een ongeleide projectiel, wat alleen overtuigt is van zijn eigen gelijk......Hopelijk blijft het bij woorden zoals we al zo vaak hebben gezien maar ok bij hem zal een,al de machtswellust toeslaan......Helaas zien onze Turkse medelanders dit onvoldoende want anders zouden ze niet met vlaggen en tekens van steun door onze steden lopen..... vergeet niet Erdogan heeft het op een na grootste leger van de NAVO. We worden misschien straks met onze eigen wapens bestookt......Er staat ons een hete zomer te wachten.....

Mijn troost is wel dat we dit hadden kunnen weten, want het is geprofeteerd in Gods Woord de Bijbel..... volk zal tegen volk opstaan..... en nog andere profetien over de " kustlanden" en ik dank God dat we zolang in vrede hebben kunnen ( na WO 2 ) leven en vraag tegelijk om vergeving voor de zonde en misstappen van heel ons volk, want als je naar de verkiezingen kijkt, dan zijn we als land niet van plan om God te gaan dienen als volk.... sterker nog we gaan als volk op Gods stoel zitten en vinden dat bij wet geregeld  moet gaan worden wanneer je uit het leven wilt gaan stappen..... dat zal God ons zeker aanrekenen.....  . Want Hem komt het leven en de lof en de Eer toe.... 

Tom Hendrix/Seneca op 16-03-2017 17:01

@Hans J. 15.59. uur. Inderdaad, het zijn duistere en lugubere tijden. En ik ben van mening; dat de Openbaring van Johannes, de huidige realiteit is. De satan gaat brullende rond, ziende wie hij verslinden kan. Maar laten we moed houden; Christus overwint.

anora op 16-03-2017 17:16

Het is prima, het is goed. Laat ze maar blijven opstoken.

Speelt ons juist prima in handen, geen problemen mee. Het ottomaans rijkje slinkt en slinkt op deze manier, en dat doen ze zelf.

anora op 16-03-2017 17:17

Ik geloof er niet in, Eric en Noorderlicht. Er is nog de dolk in de rug van een andere zijde die er naar alle waarschijnlijkheid toch echt een keer aan zit te komen.

anora op 16-03-2017 17:18

Mensen laat u geen schrik aanjagen en bidt gewoon dat ene dictator en consorten van het politieke toneel  verdwijnen. U zult verbaasd zijn.

willy op 16-03-2017 17:25

Reeds meermalen heb ik op deze site geschreven dat men de as Rusland-Turkije en Iran in het oog moet houden . Turkije heeft zo'n grote mond dankzij Rusland die ook niets van Europa moeten hebben en Iran is de Jodenhater bij uitstek ! Shalom

Dewevoga op 16-03-2017 17:54

En de "sultan" beschuldigt NL van genocide op 8000 moslims in Bosnie, maar gaat door het lint als hij het woord Armeense genocide hoort. Daar Mark Mussert de genocide ook bagatelliseert en defensie zijn huiswerk voor de overdracht naar NL niet goed gedaan heeft onder leiding van een VVD minister van defensie, zal de "vrede"tussen Mussert en Erdogan wel snel getekend worden. En hierdoor is de aandacht van de Koerden afgeleid. Hier onder een link van Shoebat over een nieuwe lente in het westen en wie heeft de hoofdrol?

http://shoebat.com/2017/03/04/what-the-media-is-not-telling-you-the-greatest-threat-to-america-coming-from-turkey-who-is-working-with-the-american-left-to-usher-in-an-islamic-empire/

Dewevoga op 16-03-2017 17:55
Semper paratus op 16-03-2017 18:01

Op het net staan talloze artikelen over dit onderwerp waarbij duidelijk wordt aangegeven dat erdorat de antichrist is die de moslims wereldwijd mobiliseert tegen het westen.

Rick op 16-03-2017 18:21

Volgens mij moet dit gezien worden als een oorlogsverklaring, zullen we weer pang pang gaan roepen net zoals 'onze helden' op de Grebbeberg in 1940 ?

Yerik op 16-03-2017 18:38

Zag net hetTurks nieuws. Uit de ondertiteling bereep ik dt het over 'Holland' gaat. Daarop kwam een Hitler, genaamd Erdogan op een podium. Inderdaad: gelijk Hitler schreeuwde hij en hoorde ik een aantal keren een woord dat lijkt op 'Holland'. Een grote knorrende kudde islamieten, zeugen en beren, veroorzaakten oorverdovend geluid als blijk van instemmiung aan de leider van hun waanzinnige kudde. Vervolgens kwam er een andere volksmenner, die ook knorde en schreeuwde, waarop de kudde wederom knorde en schreeuwde. Het Hoofdzwijn dreigt met 'religieuze oorlog' tegen ons. Dus... dank u voor alle open grenzen en het welkomstbeleid in een 'gastvrij' land. En de meesten, gelet de veriezingen van gister, slapen nog maar zoals ik dat al eerder schreef had ik dat verwacht. Nedeland, Nederland... en dit is slechts het allereerste begin.

Tabris op 16-03-2017 18:46

Elke vorm van plezier is verboden in islam:

http://www.aninews.in/newsdetail-Mg/MzA0MzYy/nahid-afrin-fatwa-any-kind-of-entertainment-for-muslims-is-a-crime-says-cleric.html

Nu is het gedaan met hun moorden, verkrachten, pedofilie, stelen, liegen etc...

Het komt nu toch nog goed met de islam.

Infidel4U op 16-03-2017 19:11

Zodra er een coalitie gevormd is zal premier Rutte de banden met Erdogan weer normaliseren. Deze hele toestand zou wel eens een Europees één-tweetje kunnen zijn om Rutte de kans te geven Wilders de wind uit de zeilen te nemen door 'ferme taal' uit te slaan. Het zou me niet verbazen namelijk. Het wisselgeld voor Erdogan? Visum-vrij reizen in de EU voor alle Turken (én alle jihadi's met een 'Turks' paspoort). Lang leve de Resolutie van Straatsburg 1975!

jottum op 16-03-2017 19:26

Eens horen wat E. roept (en vraagt) als Istanbul binnenkort plat ligt door de komende krachtige aardbeving.

rescue op 16-03-2017 19:33

Nederland zal zijn wegkijkverkiezingen wel eens zwaar kunnen bezuren. We hebben acht maal zoveel Turken hier in Neerlandistan dan soldaten en die kunnen alleen pang en knal roepen en daarna het hazepad. Zielige vertoning. Wat gaat er gebeuren als Erdogan er nog wat hierheen stuurt?

rexmundi op 16-03-2017 19:50
Er zijn enkele fases als iemand knetter gek gaat worden, misschien nog twee fases voor Erdowientje, tot de complete paranoia.
Ad op 16-03-2017 20:55

Turken zijn niet erg betrouwbaar gebleken en nogal dominant. De turkse dictator in wording denkt dat hij met zijn narcisme iedereen kan bespelen. In mijn ogen is  de man volslagen gestoord en de voorstanders van deze idioot kan men als geestelijk vergelijkbaar beschouwen.

Infidel4U op 16-03-2017 21:04

@Rick 18.21 Hoezo 'helden op de Grebbenberg'?! Heb je enig idee wat die jongens daar hebben.doorgemaakt? Neergemaaid door Duits machinegeweer vuur?? Wat zou jij doen, oog in oog met een overweldigende hoeveelheid goed bewapende vijanden? Zou jij meegedaan hebben met de laatste stormloop in een wanhopige poging het tij te keren? Dit soort snerende opmerkingen wekken de indruk dat bij sommigen trots en vaderlandsliefde niet erg hoog in het vaandel staan. Misschien krijg jij je kans nog tegen de islamitische horden... Maar bezoedel de nagedachtenis van die arme jongens niet.

johan op 16-03-2017 21:44

Die demonstratie in Rotterdam kan beter verboden worden, de bedoeling van de turken is om het weer volkomen uit de hand te laten lopen, zodat erdolf nog meer redenen kan ceëeren om door te gaan op de ingeslagen oorlogsweg. In geval van oorlog zal putin de kant van Europa kiezen.

hans op 16-03-2017 22:29

Jullie geliven wel in de toekomst maar niet in de verledentijd. Uhm..

deadeyez op 16-03-2017 22:46

@rexmundi,die fases heeft erdogan al gehad voor de hele wereld,via zn nep coup dacht ie snel een nucleaire macht te worden,snel die opgeslagen nukes in te nemen en hebben alles verplaatst

Mathew op 16-03-2017 22:57

In al deze benauwenissen vanavond maar weer naar youtube gegaan om ter compensatie enkele NDE's te kijken. (Bijna dood ervaringen of iets dergelijks) Kwam uit bij Ramond Kinmann NDE. Kon ik er weer ff tegen. Er komen indd. zware tijden. Op deze site kunnen we elkaar vasthouden en goed ondersteunen. Gods rijke zegen voor Xandernieuws.

deadeyez op 16-03-2017 23:08

Als u niet in staat bent beschaafd uw mening te geven worden uw postings niet gepubliceerd. Mod.

Drossaard op 16-03-2017 23:38

@Matthew,  hoe kom je nou op het idee om NDE's te gaan bekijken? Heb je er soms zelf één meegemaakt? 

Ernie van de Wal op 16-03-2017 23:44

@Semper paratus op 16-03-2017 18:01 Waarom zou de antichrist zich nog druk maken over het westen? Het westen is door zijn werkwijze (materialisme, losbandige moraal en extreme oppervlakkigheid) al zo goed als ontkerstend. Erdogan zou "dat mooie werk" met zijn getier nog ongedaan kunnen maken. Door het westen te wekken, terwijl het zo heerlijk sluimerend haar ondergang tegemoet gaat.

Ik ken in de verste verte de omstandigheden niet, maar Erdogan wekt de indruk, dat hij op de 1 of andere manier een groot probleem heeft. Zulk verbaal geweld is een indicatie, dat de positie behoorlijk wankel is.

Jan met de Pet op 17-03-2017 02:08

Het is duidelijk dat Erdogan werkelijk elke logica heeft losgelaten en zichzelf tot afgod maakt. Ik begrijp echt niet dat moslims in Nederland niet inzien wat een volksverlakker het is. Hij offert zijn bevolking op aan een illusie, namelijk god worden.

Tekenent voor Rutte dat hij nu alles over zijn kant laat gaan. Ik zeg: Turkjes ambassade sluiten en eisen dat ze uit de Navo treden, want ze vallen feitelijk Nederland -een bongenoot- aan.

Albatros op 17-03-2017 02:27

Vandaag een VVD-er gesproken....er komt niet meer uit dan dat Rutte de economie stabiel heeft gemaakt en de 'bankencrisis' beslecht. De rest doet niet mee, heeft hij geen schuld aan. Wat een ongelofelijk dom volk, dat noemt zich 'hoogopgeleid'. Wat ik wel zei was, als het fout gaat hier, reken ik dat de VVD, GL, D66 kiezers aan, maar dat mocht ik dan weer niet zeggen.

Johan Bottema op 17-03-2017 07:07

Erdogan koopt ISIS olie en heeft met zijn nep staatsgreep nu een nieuwe titel: Dictator van de terreur. 

Tom Hendrix/Seneca op 17-03-2017 09:06

infidel4U: 21.04. uur, op 16/3. Geheel met U eens. En het is een schande; om onze Nederlandse soldaten zo te bejegenen. Onze soldaten; hadden geen schijn van kans tegen het oppermachtige Duitse leger. Knap dat onze soldaten het nog zo lang volhielden. En als de Duitsers niet Rotterdam hadden gebombardeerd; hadden ze het misschien nog wat langer kunnen volhouden; tegen de Duitse Wehrmacht. Respect voor onze soldaten, dat verdienen ze.

Lodewijk op 17-03-2017 09:53

"De dag na alle ophef in Rotterdam verscheen in de regeringsgezinde krant Yeni Akit een artikel waarin werd gesuggereerd dat 400.000 Turken in Nederland het op kunnen nemen tegen 48.000 Nederlandse militairen. Een absurd idee, maar het doet hoe dan ook denken aan de toespraak van Erdogans premier Yildirim waarin hij riep dat de ‘geest van de verovering’ terug moet keren in Turkije. Op de sociale media waren er de laatste dagen al die aan de het beleg van Wenen door de Ottomaanse legers dachten…"

~De tulpencrisis met Turkije. En nu?

In de regeringsgezinde krant Yeni Akit verscheen een artikel waarin werd gesuggereerd dat 400.000 Turken in Nederland het op kunnen nemen tegen 48.000 Nederlandse militairen http://www.joop.nl/opinies/tulpencrisis-turkije-en-nu

Bij sporadische uitzondering publiceert Joop.nl ook wel eens wat anders dan z.g. "links progressieve" -maar in werkelijkheid links regressieve- stukken...

Opzender op 17-03-2017 10:13

Knap hoor, dat premier Mark Rutte, de leider van een minuscuul landje als Nederland, president Erdogan van het enorme land Turkije, zo magistraal op z’n plaats heeft kunnen zetten. Als President Erdogan van het grote Turkije al geen partij is voor premier Mark Rutte van het minuscule landje Nederland, dan is de viceminister-president van Turkije, Numan Kurtulmuş, al helemaal geen partij voor de o, zo slimme Mark Rutte van de VVD.

Theo Kainos op 17-03-2017 11:03

Dus Erdogan noemt Nederland fascisten? Ja, zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten..

Lodewijk op 17-03-2017 11:11

@Dewevoga op 16-03-2017 17:55

Deze informatie wil ik ook delen

http://burgergazet.nl/5651-2/

http://joostniemoller.nl/

Die laatste link leidt ook naar de eerste website. Ik neem aan dat u deze bedoelde:

http://joostniemoller.nl/

Lodewijk op 17-03-2017 11:24

@Matthew:

Dank voor de post over Present! - Raymond Kinman's Near-Death Experience. Ik ga er ook even genieten, net als van de anderen die op die YouTube pagina over hun ervaringen vertellen:

https://www.youtube.com/watch?v=tgYHxrBn5Ao

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl