HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse minister van BuZa dreigt Europa met religieuze oorlogen

Dictator Erdogan: Ik zal de hele wereld tegen Duitsland opzetten – Buitenlandse analisten: Mark Rutte heeft zijn ‘verlies-overwinning’ te danken aan harde opstelling tegen Turken

 
De Turkse leiders laten er geen misverstand over bestaan: het is deze vlag die in Nederland en Europa de boventoon gaat voeren – goedschiks of kwaadschiks.

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlu Cavusoglu dreigt Europa met het uitbreken van ‘religieuze oorlogen’. Vertaald: de Turken en andere moslims in Europa zullen massaal opstaan tegen de autochtone Europese bevolking, en met behulp van geweld en terreur onze landen zover krijgen te buigen voor de islam en voor Ankara. President Dictator Recep Tayyip Erdogan hield een menigte in Istanbul voor dat ‘wij Duitsland voor het oog van de wereld te schande zullen maken. Als ik dat wil ga ik naar Duitsland. Als jullie me niet toelaten of laten spreken, zal ik de hele wereld (tegen jullie) opzetten... Wij zullen Duitsland vernederen.’

 

Cavusoglu deed de zogenaamde ‘winst’ van de VVD in Nederland af met de woorden: ‘Er is geen verschil in de gedachtegang van Geert Wilders en de sociaaldemocraten in Nederland. Ze denken allemaal hetzelfde... en dat brengt Europa naar de rand van de afgrond. Spoedig kunnen en zullen er religieuze oorlogen in Europa uitbreken.’ (1)

Gezien de eerdere ‘Nazi’s’ en ‘fascisten’ beschuldigingen aan het adres van de Duitse en Nederlandse regeringen, en de gewelddadige Turkse ‘ Allahu Akbar!’ protesten in onder andere Rotterdam, kan dat maar één ding betekenen: de 5,5 miljoen Turken en miljoenen andere moslims in Europa zullen tegen de rest van de bevolking worden opgezet, precies zoals hoge AKP leden, waaronder Erdogan zelf, hun aanhangers al jaren ‘beloven’.

Eerder deze week beschuldigde Erdogan Nederland van ‘staatsterrorisme’ en het vermoorden van 8000 Bosnische moslims in Srebrenica in 1995. Rutte noemde dit  ‘schandalige geschiedvervalsing’, en zei dat hij ‘nooit onder dreigementen van de Turkse regering’ zal onderhandelen. Veel buitenlandse waarnemers zijn van mening dat Rutte zijn ‘verlies-overwinning’ van gisteren te danken heeft aan deze harde opstelling.

‘Wij zullen de Nazi’s vernederen’

De Turkse islamistische dictator is ook Duitsland niet vergeten. Bij een van zijn Hitleriaanse massabijeenkomsten in Istanbul vertelde hij zijn toehoorders op hoge toon dat ‘wij Duitsland voor het oog van de wereld te schande zullen maken. Als ik dat wil ga ik naar Duitsland. Als jullie me niet toelaten of laten spreken, zal ik de hele wereld (tegen hen) opzetten. Wij zullen Duitsland vernederen.’

In een aparte aanval zei Erdogan opnieuw dat ‘jullie acties niet anders zijn dan wat de Nazi’s deden... Wij willen niet langer een Nazi wereld hebben. Wij willen niet langer de praktijken van die fascistische (Duitse en Nederlandse) regimes.’

EU kiest met zwijgzaamheid de kant van Turkije

Daags na het politie ingrijpen tegen de gewelddadige Turken in Rotterdam verklaarde de Turkse vicepremier Numan Kurtulmus dat de vluchtelingendeal met de EU ‘is beëindigd’. In Nederland en Europa besteedden politici noch media hier ook maar enige aandacht aan, mogelijk omdat men niet wilde dat dit zoveelste Turkse dreigement de verkiezingen zou beïnvloeden.

Ook aan de kant van de Europese Unie blijft het opvallend stil. Geen enkele Brusselse leider kiest openlijk de kant van Nederland en Duitsland. Daarmee onderstrepen de eurofielen nogmaals dat de Duitsers en Nederlanders enkel goed zijn om met hun belastingmiljarden permanent de EU en de zuidelijke schuldenstaten te financieren. Verder moeten wij onze mond houden, ook als Brussel gewoon van plan blijft om het met 80 miljoen moslims bevolkte Turkije bij de Unie te halen, en in één klap tot het machtigste land te maken.

 

Xander

(1) Russia Today / Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Express

Zie ook o.a.:

14-03: Flashback artikel maart 2016: Geheime deal Rutte-Merkel-Erdogan over komst half miljoen migranten
14-03: Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten
12-03: Flashback: Ankara dreigde al in 2012 Turkse bevolking in Europa te mobiliseren
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erodgan het Islamitische Kalifaat

2016:
14-11: Turkse analist: Erdogan verklaart de oorlog aan christenen (/’Islamist Erdogan heeft lang gekoesterde haat regen het christendom’)
25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
26-07: Turkse imam in Nederland: Ik ben bereid te moorden voor de islam (/ Erdogan zond al duizenden radicale imams naar Europa om moslims op te hitsen tegen autochtone bevolking)
20-07: (/Wereldfederatie Moslimgeestelijken verklaart Erdogan de facto tot hoogste afgezant Allah op Aarde)

17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa (‘Coup was niet echt, maar lachwekkend theaterstuk’)
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?? (Beleefde Turkije gisterenavond en vannacht zijn eigen ‘Reichstag’ moment?)
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
14-04: Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad (/ Turkse president wil visumvrijheid misbruiken om honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Lodewijk op 17-03-2017 11:48

@Drossaard op 16-03-2017 23:38

@Matthew,  hoe kom je nou op het idee om NDE's te gaan bekijken? Heb je er soms zelf één meegemaakt? 

Een NDE laat je meer weten over Wie je echt bent. Dat je niet dit mensdiertje bent. Dat je enkel godzalig gelukkig kan worden door te ontdekken Wie je ware Identiteit is. En Wie daarom iedereen in werkelijkheid is. Dat is beschreven van de "opstanding uit de doden." Want zolang we niet beleven Wie we echt zijn is het alsof we dood waren...totdat we weer tot ons ware Zelf komen. 

Mensen die een NDE hebben beleeft vertellen daarover. Dan blijkt deze wereld een soort droom te zijn. We zijn niet de gedroomde menselijke figuurtjes noch wat die figuurtjes doen. Door de menselijke ervaring op ons te nemen hebben we ons Leven voor de ziel van de mens gegeven. Dat is ook de ware geestelijke betekenis van het verhaal over de Zoon van God als voorbeeld voor onze ware Identiteit en wat we door hier te ervaren slecht mensen te zijn hebben gedaan als die Identiteit.

Pas wanneer bekend wordt Wie iedereen echt is zal de ware liefde en het echte respect dat we achter dit toneel voor onszelf en onze naasten hebben ook hier gebracht zijn. Dat is het "Goede Nieuws." 

Mathew op 17-03-2017 12:00

Drossaard......

Tjah, dat zijn voor mij van die oases die kracht geven om toch heel even uit de benauwenissen van de tijd te stappen. Het brengt je even in een andere dimensie. NDE heeft zó ongekend veel rijkdom!

Vaak pak ik op youtube even 'NDE Accounts' ..... daar staan honderden verhalen van mensen over gene zijde met verbijsterende inzichten die op aarde niet toegankelijk zijn. (Een soort voetbalwedstrijd met een pilsje voor anderen, is NDE voor mij en velen delen die schitterende ontspanning) Shalom, Gods zegen!

Dewevoga op 18-03-2017 11:47

@Lodewijk

Dat bedoelde ik inderdaad, bedankt voor de correctie. 

Rebellio op 18-03-2017 15:16

Waar is Wilders ook al weer voor veroordeeld ? Het Nederlandse "ras" is in zijn geheel ook zwaar beledigd en gediscrimineerd  door Erdogan en zijn marionetten. Leg de afgedrukte aangiftes maar vast klaar, er zullen genoeg mensen aangifte durven doen.Waar is Wilders ook al weer voor veroordeeld ? Het Nederlandse "ras" is in zijn geheel ook zwaar beledigd en gediscrimineerd  door Erdogan en zijn marionetten. Leg de afgedrukte aangiftes maar vast klaar, er zullen genoeg mensen aangifte durven doen.

Gait H.M. Leferink op 21-03-2017 16:35

Erdoğan hoort in een gesloten inrichting! Turkije verdient iets veel beters als hem! Goodgoan: Gait H.M. Leferink

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl