Headlines




18-05-17

-  EU sponsort deze propaganda video die moslims oproept naar Europa te komen
 


17-05-17

- Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
 


16-05-17

-  Rusland: 'Absolute onzin' dat Trump geheime Israëlische info naar ons gelekt heeft

- 'Amerikanen verantwoordelijk voor verspreiding WannaCry gijzelvirus'
 


15-05-17

-  Facebook begonnen met blokkeren kritische berichten over islam
 


14-05-17

- EU wil dit jaar grenzen openen voor nog eens 10 miljoen immigranten
 


13-05-17

-  'Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt'
 


12-05-17

- Top psychiater: Macron is gevaarlijkse psychopaat die Frankrijk zal ruïneren
 


11-05-17

-  Massale stroomstoringen en tientallen doden bij 40% duurzame energie in Australië
 


10-05-17

- Macron wil eurozone regering en Franse schulden afschuiven op Duitsland en Nederland
 


09-05-17

-  Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
 


08-05-17

- Gelekte emails: Macron betrokken bij wapens voor ISIS, drugs en belastingontduiking
 


07-05-17

-  'Macrons partij grotendeels geïnfiltreerd door Moslim Broederschap'

- Paniek in VS over nieuwe drug die dodelijk kan zijn bij aanraking met de huid
 


06-05-17

-  'Duizenden wapens onderschept voor nieuwe Balkanoorlog tegen Servië'
 


05-05-17

- Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen
 


04-05-17

-  'Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien'
 


03-05-17

- Nederlandse ex-bankier: Elite nodigde mij uit voor satanische kinderoffers
 


02-05-17

-  Nieuw handvest Hamas streeft exact hetzelfde doel na: de vernietiging van Israël
 


01-05-17

- Welt journalist: Beleid Angela Merkel is late wraak DDR op West Duitsland
 


30-04-17

Boek van priester-theoloog: 'Helft van alle katholieke geestelijken is homo'
 


28-04-17

- Israël waarschuwt Rusland en Iran met bommen op luchthaven Damascus
 


26-04-17

- Minstens 5 EU-landen kiezen Saudi Arabië in VN Vrouwenrechten Commissie
 


24-04-17

- Fransen stemmen over toekomst van Europese Unie
 


22-04-17

- Operatie Gotham Shield: Nieuwe geruchten over nucleaire false-flag aanslag VS
 


20-04-17

- Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen
 


18-04-17

- Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof
 


16-04-17

Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
 


 












































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse minister BuZa: Voortaan zijn wij degenen die Europa bevelen geven

‘Turkije is de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims’ - Dictator Erdogan: ‘Nederland is het nieuwe Nazisme, Europa is kruistocht tegen islam begonnen’ – Commentatoren in binnen- en buitenland suggereren dat rel Rutte-Erdogan in scene is gezet om verkiezingszege PVV te voorkomen

 
De dictator die officieus nu al voor een groot deel de dienst uitmaakt in Europa.

In onze eerdere Turkije-artikelen van deze week ontbraken nog enkele op zijn zachtst gezegd brisante uitspraken van de hoogste Turkse leiders.  Minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu voegde aan zijn dreigement dat er (islamitische) religieuze oorlogen in Europa zullen uitbreken toe dat ‘Europa zal leren hoe men met Turkije moet omgaan. Jullie zullen van jullie bevelende koers afzien. Turkije beveelt.... Turkije is de Umma, de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims... Jullie moeten netjes praten. Jullie kunnen om iets vragen.’ Dictator Recep Tayyip Erdogan herhaalde nog maar eens dat Nederlanders in zijn ogen de nieuwe Nazi’s zijn.

 

Ons bericht van dinsdag 14 maart ’Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten’ werd door sommige lezers betwijfeld. Zij lazen er immers niets van in de reguliere media. Dat kwam omdat men dit nieuws –op dit moment de belangrijkste kop van NU.nl- over de verkiezingen heen wilde tillen, uit angst dat het de PVV meer stemmen zou opleveren.

Gisteren berichtten we dat de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu Europa met religieuze oorlogen dreigt, wat neerkomt op een islamitische jihad van de hier woonachtige moslims tegen de autochtone bevolking. Dit nieuws haalde –zoals gewoonlijk flink afgezwakt- wel vrijwel meteen de reguliere media.

‘Turkije beveelt’

Cavusoglu blijkt op dat moment nog meer brisante uitspraken te hebben gedaan, zoals ‘Wij kunnen ons niet bezighouden met degenen die ons behandelen als parasieten. Turkije is nergens een parasiet... Europa zal leren hoe men met Turkije moet omgaan. Jullie zullen van jullie bevelende koers afzien. Turkije beveelt.... Turkije is de Umma, de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims... Jullie moeten netjes praten. Jullie kunnen om iets vragen.’

‘Netjes praten’ is dan schijnbaar een ‘bevel’ dat enkel één richting opgaat en dus alleen Nederland geldt, want zelf mag het Turkse islamistische regime de Nederlandse politici en bevolking klaarblijkelijk voortdurend uitschelden voor ‘Nazi’s’ en ‘fascisten’. President-dictator Recep Tayyip Erdogan zei gisteren dat Rutte ‘een vriend’ is kwijtgeraakt, en dat Nederland ‘het nieuwe Nationaal Socialisme’ is. Ook herhaalde hij de waanzinnige beschuldiging dat Nederland in 1995 in Srebrenica 8000 moslims heeft vermoord.

‘Kruistocht tegen islam’

De uitspraak van het Europese Gerechtshof dat werkgevers in sommige gevallen het dragen van hoofddoekjes (en andere religieuze symbolen) mogen verbieden vindt Erdogan gelijk staan met ‘een kruistocht tegen de islam... Het Europese Gerechtshof, mijn vereerde broeders, is een kruistocht tegen de halve maan gestart.’ (1) Bij eerdere binnenlandse toespraken in de afgelopen twee jaar beweerde Erdogan meerdere malen dat ‘Europa moslims haat. Zij willen ons dood hebben.’

Omgekeerd heeft Erdogan in zijn eigen land al talloze christelijke kerken laten sluiten, en zijn Turkse christenen die openlijk kruisjes dragen hun leven niet langer zeker. Ook hier geldt weer dat de door de islamofascistische dictator geëiste ‘godsdienstvrijheid’ enkel voor de islam schijnt te gelden. Dat is niets nieuws, want talloze onderzoeken hebben uitgewezen dat een grote meerderheid van de moslims in Europa er net zo over denkt.

Rel Rutte-Erdogan deels in scene gezet?

Waarnemers en individuele commentatoren in binnen- en buitenland constateren dat de diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije zowel Rutte als Erdogan heel handig uitkwam, en daarom mogelijk geheel of gedeeltelijk in scene is gezet, zeker als bedacht wordt dat Rutte heeft aangekondigd volgende week uit eten te gaan met een Turkse minister, om de opgelopen spanningen ‘in een goed gesprek’ glad te strijken. Op die wijze presenteert Rutte zich twee keer als een ‘krachtige leider’ – eerst door tegen de Turken op te staan, en anderhalve week later door te ‘de-escaleren’.

Op de bekende Oostenrijkse blog Staatsstreich schrijft Andreas van de Kamp dat ‘het geënsceneerde conflict tussen de EU en Turkije, die het zich al weken aftekenende verkiezingsdebacle van de Haagse regeringscoalitie moest beperken, nu uit de hand loopt...  Het enige ‘binnenlandse’ politieke doel dat de EU met zijn strategie van buitenlandse politieke spanning volledig heeft bereikt, is het afremmen van Geert Wilders.’ (2)

In scene of niet, de diplomatieke rel is overduidelijk door Rutte en Erdogan aangegrepen om het doorgaans naïeve kiezersvolk te beïnvloeden. In Nederland met doorslaand succes, want Rutte blijkt zo’n 10 zetels meer te hebben overgehouden dan de peilingen kort daarvoor voorspelden.

Erdogan wil Kalief worden van een wereldwijd Kalifaat

Waar men in Den Haag en Brussel geen rekening mee hield, is dat Erdogan het conflict langer laat voortduren dan van tevoren was afgesproken. Dat komt omdat de bedrieglijke leider zo zijn eigen megalomane ideeën heeft over het onder leiding van Turkije herstellen van het islamitische Ottomaanse Rijk, de Umma, de wereldgemeenschap van 2 miljard moslims. Erdogan is de zelfverklaarde Kalief van het échte Islamitische Kalifaat, dat het straks door het inzetten van de 5,5 miljoen Turken en miljoenen nieuwe moslimmigranten in Europa ook hier voor het zeggen wil krijgen (en feitelijk deels al heeft).

Het is echter nog steeds mogelijk dat, als Erdogan in april met behulp van de Turken in Europa het referendum wint dat hem voor onbepaalde tijd onbeperkte macht geeft, de noodzaak voor het overeind houden van het fake conflict niet meer nodig is, en beide leiders zich alsnog verzoenen met elkaar. De vorig jaar gesloten geheime deal over het overbrengen van een half miljoen extra moslimmigranten naar Duitsland en Nederland zal vervolgens gewoon worden uitgevoerd.

Doet Rutte weer ‘een typische Rutte’?

In ons eigen land blijkt Rutte dan opnieuw ‘een typische Rutte’ te hebben gedaan, en met zijn kenmerkende wegwuiverige gelach het argeloze volk te hebben misleid. Het is dat een premier Pechtold en vooral een premier Klaver Feras nog 100 x erger voor Nederland zou zijn geweest, maar eigenlijk had de VVD leider afgelopen woensdag, gezien zijn herhaaldelijke gedraai, gelieg en negeren van het volk, niets anders dan de eerder voorspelde harde afstraffing verdiend. Een afstraffing voor zijn hopeloos falende sociale-, immigratie- en EU-beleid, die hij op briljante wijze vrijwel geheel op conto van zijn weggevaagde sociaaldemocratische coalitiepartner wist te wentelen.

Het CDA is dus gewaarschuwd.

 

Xander

(1) Merkur
(2) Staatsstreich

Zie ook o.a.:

16-03: Turkse minister van BuZa dreigt Europa met religieuze oorlogen
14-03: Flashback artikel maart 2016: Geheime deal Rutte-Merkel-Erdogan over komst half miljoen migranten
14-03: Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten
12-03: Flashback: Ankara dreigde al in 2012 Turkse bevolking in Europa te mobiliseren
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erodgan het Islamitische Kalifaat

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Hoopvol op 19-03-2017 13:29

Ik sta werkelijk van niets te kijken Luuk.... It's all in the game.... 

Maar wat hebben we te vrezen .... Toch !!! 

Hans van Riet op 19-03-2017 15:21

Bepaalde groepen mag niets over gezegd worden, en wordt men zelfs bij de Rechtbank veroordeeld!

1.500000 Nederlander mag je wel discrimineren om hun stem buiten te sluiten.

Het is maar hoe je het bekijkt in NL. De echte terrorristen zitten in het Kabinet van nu en straks

R G op 20-03-2017 07:49

Wat komen al die Turkse emigranten in Europa dan bij ons toch zoeken? Wij hen gastvrijheid aanbieden, en hun geld laten verdienen om hun armoede in Turkije te ontlopen, om ook nog van onze sociale systemen te laten mee genieten;  En we  uiteindelijk nog de politieke eisen vanuit Turkije worden verplicht te aanvaarden?   in Europa.

Een land dat zelf de fundamentele vrijheid van meningsuiting verwerpt,  en de mensenrechten niet respecteert

Zijn we dan racistisch?  dat wij met al deze onrechtvaardigheden,  niet meer akkoord gaan ?

allangwakker op 21-03-2017 01:17

Piet op 10.03 u :   Sorry,  late reactuie van mij !  Ik lees het nu pas excuses.  Antwoord :  Nee, was geen andere uitzending, want ik heb het die nacht daarna in de Herhaling gezien !  Maar maakt niet uit meer,  want Rolf had het ook al gevonden. Nog bedankt Rolf.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl