HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse minister BuZa: Voortaan zijn wij degenen die Europa bevelen geven

‘Turkije is de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims’ - Dictator Erdogan: ‘Nederland is het nieuwe Nazisme, Europa is kruistocht tegen islam begonnen’ – Commentatoren in binnen- en buitenland suggereren dat rel Rutte-Erdogan in scene is gezet om verkiezingszege PVV te voorkomen

 
De dictator die officieus nu al voor een groot deel de dienst uitmaakt in Europa.

In onze eerdere Turkije-artikelen van deze week ontbraken nog enkele op zijn zachtst gezegd brisante uitspraken van de hoogste Turkse leiders.  Minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu voegde aan zijn dreigement dat er (islamitische) religieuze oorlogen in Europa zullen uitbreken toe dat ‘Europa zal leren hoe men met Turkije moet omgaan. Jullie zullen van jullie bevelende koers afzien. Turkije beveelt.... Turkije is de Umma, de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims... Jullie moeten netjes praten. Jullie kunnen om iets vragen.’ Dictator Recep Tayyip Erdogan herhaalde nog maar eens dat Nederlanders in zijn ogen de nieuwe Nazi’s zijn.

 

Ons bericht van dinsdag 14 maart ’Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten’ werd door sommige lezers betwijfeld. Zij lazen er immers niets van in de reguliere media. Dat kwam omdat men dit nieuws –op dit moment de belangrijkste kop van NU.nl- over de verkiezingen heen wilde tillen, uit angst dat het de PVV meer stemmen zou opleveren.

Gisteren berichtten we dat de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu Europa met religieuze oorlogen dreigt, wat neerkomt op een islamitische jihad van de hier woonachtige moslims tegen de autochtone bevolking. Dit nieuws haalde –zoals gewoonlijk flink afgezwakt- wel vrijwel meteen de reguliere media.

‘Turkije beveelt’

Cavusoglu blijkt op dat moment nog meer brisante uitspraken te hebben gedaan, zoals ‘Wij kunnen ons niet bezighouden met degenen die ons behandelen als parasieten. Turkije is nergens een parasiet... Europa zal leren hoe men met Turkije moet omgaan. Jullie zullen van jullie bevelende koers afzien. Turkije beveelt.... Turkije is de Umma, de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims... Jullie moeten netjes praten. Jullie kunnen om iets vragen.’

‘Netjes praten’ is dan schijnbaar een ‘bevel’ dat enkel één richting opgaat en dus alleen Nederland geldt, want zelf mag het Turkse islamistische regime de Nederlandse politici en bevolking klaarblijkelijk voortdurend uitschelden voor ‘Nazi’s’ en ‘fascisten’. President-dictator Recep Tayyip Erdogan zei gisteren dat Rutte ‘een vriend’ is kwijtgeraakt, en dat Nederland ‘het nieuwe Nationaal Socialisme’ is. Ook herhaalde hij de waanzinnige beschuldiging dat Nederland in 1995 in Srebrenica 8000 moslims heeft vermoord.

‘Kruistocht tegen islam’

De uitspraak van het Europese Gerechtshof dat werkgevers in sommige gevallen het dragen van hoofddoekjes (en andere religieuze symbolen) mogen verbieden vindt Erdogan gelijk staan met ‘een kruistocht tegen de islam... Het Europese Gerechtshof, mijn vereerde broeders, is een kruistocht tegen de halve maan gestart.’ (1) Bij eerdere binnenlandse toespraken in de afgelopen twee jaar beweerde Erdogan meerdere malen dat ‘Europa moslims haat. Zij willen ons dood hebben.’

Omgekeerd heeft Erdogan in zijn eigen land al talloze christelijke kerken laten sluiten, en zijn Turkse christenen die openlijk kruisjes dragen hun leven niet langer zeker. Ook hier geldt weer dat de door de islamofascistische dictator geëiste ‘godsdienstvrijheid’ enkel voor de islam schijnt te gelden. Dat is niets nieuws, want talloze onderzoeken hebben uitgewezen dat een grote meerderheid van de moslims in Europa er net zo over denkt.

Rel Rutte-Erdogan deels in scene gezet?

Waarnemers en individuele commentatoren in binnen- en buitenland constateren dat de diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije zowel Rutte als Erdogan heel handig uitkwam, en daarom mogelijk geheel of gedeeltelijk in scene is gezet, zeker als bedacht wordt dat Rutte heeft aangekondigd volgende week uit eten te gaan met een Turkse minister, om de opgelopen spanningen ‘in een goed gesprek’ glad te strijken. Op die wijze presenteert Rutte zich twee keer als een ‘krachtige leider’ – eerst door tegen de Turken op te staan, en anderhalve week later door te ‘de-escaleren’.

Op de bekende Oostenrijkse blog Staatsstreich schrijft Andreas van de Kamp dat ‘het geënsceneerde conflict tussen de EU en Turkije, die het zich al weken aftekenende verkiezingsdebacle van de Haagse regeringscoalitie moest beperken, nu uit de hand loopt...  Het enige ‘binnenlandse’ politieke doel dat de EU met zijn strategie van buitenlandse politieke spanning volledig heeft bereikt, is het afremmen van Geert Wilders.’ (2)

In scene of niet, de diplomatieke rel is overduidelijk door Rutte en Erdogan aangegrepen om het doorgaans naïeve kiezersvolk te beïnvloeden. In Nederland met doorslaand succes, want Rutte blijkt zo’n 10 zetels meer te hebben overgehouden dan de peilingen kort daarvoor voorspelden.

Erdogan wil Kalief worden van een wereldwijd Kalifaat

Waar men in Den Haag en Brussel geen rekening mee hield, is dat Erdogan het conflict langer laat voortduren dan van tevoren was afgesproken. Dat komt omdat de bedrieglijke leider zo zijn eigen megalomane ideeën heeft over het onder leiding van Turkije herstellen van het islamitische Ottomaanse Rijk, de Umma, de wereldgemeenschap van 2 miljard moslims. Erdogan is de zelfverklaarde Kalief van het échte Islamitische Kalifaat, dat het straks door het inzetten van de 5,5 miljoen Turken en miljoenen nieuwe moslimmigranten in Europa ook hier voor het zeggen wil krijgen (en feitelijk deels al heeft).

Het is echter nog steeds mogelijk dat, als Erdogan in april met behulp van de Turken in Europa het referendum wint dat hem voor onbepaalde tijd onbeperkte macht geeft, de noodzaak voor het overeind houden van het fake conflict niet meer nodig is, en beide leiders zich alsnog verzoenen met elkaar. De vorig jaar gesloten geheime deal over het overbrengen van een half miljoen extra moslimmigranten naar Duitsland en Nederland zal vervolgens gewoon worden uitgevoerd.

Doet Rutte weer ‘een typische Rutte’?

In ons eigen land blijkt Rutte dan opnieuw ‘een typische Rutte’ te hebben gedaan, en met zijn kenmerkende wegwuiverige gelach het argeloze volk te hebben misleid. Het is dat een premier Pechtold en vooral een premier Klaver Feras nog 100 x erger voor Nederland zou zijn geweest, maar eigenlijk had de VVD leider afgelopen woensdag, gezien zijn herhaaldelijke gedraai, gelieg en negeren van het volk, niets anders dan de eerder voorspelde harde afstraffing verdiend. Een afstraffing voor zijn hopeloos falende sociale-, immigratie- en EU-beleid, die hij op briljante wijze vrijwel geheel op conto van zijn weggevaagde sociaaldemocratische coalitiepartner wist te wentelen.

Het CDA is dus gewaarschuwd.

 

Xander

(1) Merkur
(2) Staatsstreich

Zie ook o.a.:

16-03: Turkse minister van BuZa dreigt Europa met religieuze oorlogen
14-03: Flashback artikel maart 2016: Geheime deal Rutte-Merkel-Erdogan over komst half miljoen migranten
14-03: Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten
12-03: Flashback: Ankara dreigde al in 2012 Turkse bevolking in Europa te mobiliseren
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erodgan het Islamitische Kalifaat

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
benkie op 17-03-2017 14:57

Absoluut in scene gezet. Ik heb ook vernomen dat Erdogan volgens de Turkse grondwet helemaal geen ministers naar het buitenland blijkt te mogen sturen om er campagne te voeren.

benkie op 17-03-2017 15:02

Pure Verkiezingsfraude! Teken de volgende petitie.  https://petities.nl/petitions/wij-willen-een-digitale-her-stemming?locale=nl 

benkie op 17-03-2017 15:04

 Lange Frans heeft er kamervragen over. https://www.youtube.com/watch?v=vQUn8hESZIU 

Albatros op 17-03-2017 15:12

Het CDA is geen haar beter dan de VVD, gezien het verleden van deze partij. Liegen en bedriegen is hun lijfspreuk. Roomsen en gereformeerden, hebben samen de 'goede' werken, zij maken het op een andere manier weer 'goed". Dus wat dat betreft, passen ze uitstekend bij de 'liberalen'.

Eelke Piers op 17-03-2017 15:14

Rel Rutte-Erdogan deels in scene gezet?

Tom Jan Meeus van het NRC zei daarover eergisteren [citaatHet vreemde was: midden vorige week kreeg ik in Den Haag al gedetailleerd uitgelegd hoe het weekeinde zou verlopen: eerst de minister van Buitenlandse Zaken die het land niet inkwam, daarna de komst van een Turkse minister per auto – het hele scenario was bekend.

http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/de-verkiezingsuitslag-van-de-illusie-die-democratie-heet-vvd-33-vrijmetselaars-zetels/

Mammon op 17-03-2017 15:21

Dit is inderdaad een False Flag uitgevoerd door Erdogan en de Elite van Europa,

Soros zal wel weer een vinger in de Ottomaanse pap hebben...

De laatste kans voor NL is geweest, nu gaan de Islam sluizen vol open, weg toekomst kroost!

Het Graf NL\EU is gegraven en de kist staat erin, nu nog 4 jaar zand erop gooien en de normen, waarden en toekomst van het volk en de EU\NL zijn over einde uit en begraven. Op het NL\EU graf zal een mooie Ottomaanse vlag wapperen! Ready?

Dago op 17-03-2017 15:21

Wat volledig vergeten wordt is dat een relatief groot deel van de autochtone Nederlanders bekeerd is tot de Islam. Islam heeft, na de secularisatie, een keurig aangeveegd huis gekregen en is er in gaan wonen. (Geen letterlijk huis maar iemands hart).  Erdogan heeft gelijk: hij zal West en Oost Europa proberen te onderwerpen. De kans is heel groot dat hem dit ook lukt. Het zou wel een terechte vervulling van Daniel 7:7 - 11 zijn: het vierde beest en de 11 horens die eruit voort komen, worden uiteindelijk met vuur verwoest terwijl de overige beesten =overige wereldmachten een verlenging van hun leven krijgen. Europa en Amerika zullen volkomen verwoest zijn terwijl het nieuwe Ottomaanse Rijk, Rusland,China, er nog zullen zijn.

 

Hans J. op 17-03-2017 16:02

Erdogan ontpopt zich als het type dat satan (islam) vertegenwoordigd in de eindtijd nu al is zijn mond

 vol leugen list en bedrog. We zien hier duidelijk de voorloper van de aanstormende anticrhist in actie.

Ik zal opstijgen naar de hemel en boven de sterren zal ik mijn troon vestigen.

 Ik wil opstijgen boven de hoogtste van de wolken en gelijk zijn met de allerhooste.

Het is ongeloofelijk wat er voor onze ogen is gaan afspelen, wat is Gods woord toch onvoorstelbaar groot..

Ongeveer 50 jaar verdiep ik mij in  eindtijd gebeurtenissen maar dit heb ik nooit voor mogelijk gehouden.

 

vijgeboom op 17-03-2017 16:19

Erdogan wil hersteld Ottomaans rijk en Jeruzalem bevrijden rond 2023. Ezechiel 38 in de maak?

Tom Hendrix/Seneca op 17-03-2017 16:19

De NWO en de Bilderbergers kunnen tevreden zijn. Zij zetten de islam in tegen de eigen Nederlandse en Europese bevolkingen. Hun agenda wordt uitgevoerd, kost wat het kost.De anti-christ zal en moet op zijn troon gezet worden. Verder is het heel verdacht hoe de verkiezingen voor de Tweede Kamer verlopen zijn. Er is reeds fraude geconstateerd, maar zal men een hertelling toestaan? Ik teken in ieder geval de petitie waar @ benkie naar verwijst.

Leon op 17-03-2017 17:15

Typerend dat een 'leider' van een land met genocide ervaring anderen beschuldigr van extremisme. Denk aan Armenie. Denk aan de ss divisie Handjzar waarin Bosnische en Kosovo moslims in ss uniform met de rode Turkse fez aan de zijde van de nazis partizanen (Serven) en Joden hebben vervolgd en bevochten. Waarschijnlijk is de 🌙god vergeten een paar draadjes aan te sluiten tussen de 👂bij deze megalomane snorremans....of het selectieve geheugen heeft een optater gekregen....

Maar gezien het feit dat 1 van zijn lakeien zegt dat wij hun wel iets kunnen vragen doe ik dat.

"Meneer Cavusoglu, zou u uw onderdanen willen bevelen om massaal dit continent te verlaten en terugkeer mogelijk maken zodat u allen daar in uw geweldige land uw totalitaire droom kunt beleven"? "Dan kunnen we stoppen met deze poppenkast". "Mogelijk wilt u dan ook alle Europese liefhebbers van uw onderdanen een plek verschaffen zodat u allen daar kunt bouwen aan uw utopia".

"Wij, de echte liefhebbers van vrijheid zonder onderdrukking kunnen dan op de door (onze ?) politici veroorzaakte puinhopen ook weer gaan bouwen aan een gezonde samenleving".

Hartsikter bedankt namens alle patriotten.

Luuk op 17-03-2017 17:21

Terecht merkt Xander op aan het eind van bovenstaand artikel, dat het CDA moet oppassen. Het is niet automatisch zo dat het CDA aanschuift bij Rutte 3. Het CDA is niet vergeten dat de VVD het CDA in 2012 als een baksteen heeft laten vallen. En zeker als de komende weken toch mocht blijken dat Rutte alleen maar een spelletje speelt met Turkije, dan kan het CDA wel eens definitief afhaken.

Anderzijds is het probleem van de de "5e kolonne" onder leiding van Diyanet in Nederland heel reëel http://www.visionair.nl/ideeen/turkije-verandert-in-hoog-tempo-in-islamitische-staat/ Een etentje van Rutte met Yildirim (https://www.businessinsider.nl/turkse-premier-yildirim-gaat-in-op-de-uitnodiging-van-rutte-om-samen-groot-bord-eten-weg-te-werken/) lost dat natuurlijk niet op.

Zelf denk ik dat nu na de PVV en SGP ook bij de VVD en CDA begint door te dringen dat Wilders toch niet zo gek was met zijn "malle" uitspraken over de islam. Daarnaast heeft het kennelijk grote electorale voordelen om stelling te nemen tegenover de lange arm van Ankara. Eigenlijk zou de variant VVD+CDA+PVV en een paar kleine partijen naar mijn mening daarom toch nog onderzocht moeten worden door de informateur. Ik denk dat de Turkije-rel in de komende formatie nog wel eens een beslissende rol zou kunnen spelen.

Luuk op 17-03-2017 17:29

De Turkije-rel is nog lang niet voorbij https://ejbron.wordpress.com/2017/03/17/turkse-krant-zet-merkel-als-hitler-op-cover/#more-141273 , behalve Nederland moet ook Duitsland het nog steeds ontgelden.

Leo op 17-03-2017 17:52

Beste mensen,

Wat lees ik hier een bak onzin!! Geloven jullie dit nu echt!!! Ja Erdogan is een dictator heel herkenbaar. Maar dat geleuter over Rutte is wel heel erg gezocht. Allemaal complot theorie. Kom nou is met een feitelijke onderbouwingen van alles wat jullie hier beweren. En niet zo maar een theorie uit de hoge hoed toveren. Ik geloof er geen snars van. En Erdogan!!?... die heeft reeds zijn eigen graf gegraven, zo vergaat het alle dictators. Vroeger of later komen zij ten val.

Hartelijke groeten,

Leo

cefas op 17-03-2017 18:02

Erdogan is gek geworden. Turks tbs? Bestaan die uberhaupt in Turkije-land? Is hij vergeten dat Turkije 1,5  miljoen Armeense Christenen heeft vermoord in 1915! Nooit een excuus. Is hij vergeten, dat Turkije in WO2 een verbond heeft gesloten met Nazi-duitsland. Is Erdo vergeten dat hijzelf een groot bewonderaar is van Hitler? Wat hij anderen verwijt is hij zelf in ultima-forma. Namelijk: een vette fascistische hypocriet. Een Hitler in spe en hij neemt Turkije mee in zijn val, net als Hitler, die gruwelijk ten val kwam en zijn land en volk in een puinhoop achterliet. 

Qvic op 17-03-2017 18:23

Met deze gesuggereerde rel die dan zogenaamd veel zetels bij de PVV weg gehaald zou hebben, lijkt er meer op dat er bij de verzameling van alle stemmen deze actie van Rutte gewoon 10 zetels van de PVV naar de VVD zijn geschoven. Deze fraude kan helaas door niemand van het gewone volk bewijzen worden. Daar het ook zeer vreemd is dat telkens de andere partijen zwaar verliezen met de verkiezingen waar Rutte/VVD mee hebben geregeerd. Bij Rutte I gingen zowel de PVV (-9) als het CDA (-8) met zetels naar beneden en de VVD kreeg er zelfs 10 erbij. Nu is het met Rutte II niet veel anders, De andere regerende partij is nu zelfs van 38 zetels naar 9 zetels gegaan een verlies van 29 zetels en de VVD heeft nu 9 zetels verloren, maar blijft hierdoor wel nog de grootste partij. Deze uitslagen zijn te opvallend dat de VVD met Rutte redelijk stabiel blijft, ondanks zijn wanbeleid. Wat wel waar is dat Rutte alles ondertekend bij het kruisje en nergens vragen of kritische opmerkingen bij plaatst, dat maakt hem bijzonder bruikbaar voor o.a. de elite/bankwezen/multinationale coöperaties (lobby groepen) en het E.U. project. Daar in tegen vallen al deze in het water als Wilders met zijn PVV aan de macht zou komen en de VVD de 2e viool mag spelen. Zo zou Wilders korte meppen hebben gemaakt met Erdogan en met de islamitische lobby groepen in Nederland.

jottum op 17-03-2017 18:52

Dat geblèr houdt nog wel aan tot de 16de april wanneer het turks referendum wordt gehouden en is vooral dus voor binnenlands gebruik. Te hopen dat turken dat (ook) doorhebben, maar met gecontroleerde pers en andere media en afgesloten internetkanalen is dat twijfelachtig. Wat dat betreft wordt het kiezersvolk daar even gemanipuleerd als hier bij en vlak voor de verkiezingen.

Anora op 17-03-2017 19:39

In zn dromen.

Juul op 17-03-2017 20:28

Ik denk dat elk land die regeert tegen Gods wetten in geen steun krijgt van de Allerhoogste. Holland is daar ver vanaf.

groenhart op 17-03-2017 21:17

Zeelui weten al eeuwen wat turk betekend.

allangwakker op 17-03-2017 21:43

Leo om 17.52 :   Dat gedoe met  Rutte - Turkije  g e e n  opgezet spelletje ,  maar   c o m p l o t - t h e o r i e ??

Dan moet je (  en allen )  even googlen op `uitzending gemist NPO 1 ,  de wereld draait door,  Donderdag 16 maart 2017  !!!

Gisteravond schoof er een journalist-columnist aan bij Matthijs Nieuwkerk,  en toen was Dit  het onderwerp in de laatste 20 minuten of zo, van de uitzending.

a.  Let Op :  wat de journalist verteld.....het ging over `vorige week woensdag en donderdag ` toen blijkbaar al bekend was bij de regering, over de komst van dat Turkse bezoek...........

b.  de journalist-columnist  ( weet zijn naam niet meer )  wilde er dieper op ging gaan,  maar....

c.  .....vervolgens zei  Matthijs Nieuwkerk  :  `...zullen we hier Na de uitzending  even verder over praten ?? `

Kijk maar,  voor wie het niet geloofd :    ongeveer de laatste 20 minuten gok ik,  want hierna sloot Matthijs het programma af. Let goed op wat er gezegd wordt en het voordeel is dat je `m  op Pauze kunt zetten.

Het is gewoon toegegeven !  N i k s  complottheorie !

Ik op 17-03-2017 21:53

https://youtu.be/fEOZT1minec

The Day of the siege September of eleven 1683.

Misschien deze film maar eens kijken, hoop niet dat de geschiedenis zich zal gaan herhalen. 

Bambi op 17-03-2017 22:28

Qvic 17/03/2017 18:23

Ja daar zit waarheid in.Zeker in de laaste zin.

Infidel4U op 17-03-2017 23:05

Nogmaals: verkiezingsretoriek. Alles is gepland en geregisseerd. Op deze manier wil de Europese gevestigde orde het sterk groeinde aantal euro-sceptici de wind uit de zeilen nemen. Na Nederland is Frankrijk aan de beurt. Hopelijk zijn de Fransen minder sullerig dan de gemiddelde Nederlands kiezer en laten ze zich niet in de luren leggen. Alles wordt uit de kast getrokken om het CK-plan en de Resolutie van Straatsburg te verwezenlijken. In Nederland zijn ze weer een stapje dichter bij hun doel.

HE op 17-03-2017 23:56

Laten we hopen dat het aankomende kabinet al  snel valt en er weer verkiezingen worden uitgeschreven zodat de PVV alsnog de grootste partij gaat worden.

Ik voorspel dat er op korte termijn grote aanslagen zullen komen in o.a  Nederland, uitgevoerd door aanhangers van deze zogenaamde vreedzame religie. En dit zal de aanhang van de PVV alleen maar groter maken.

Dus nog even geduld voor de enigszins teleurgestelde PVV-stemmers.

Meckerman op 18-03-2017 00:31

Deze video laat zien waar we op kunnen wachten.

http://www.blackoutusa.org/vsl/index.php?r=7662&r=631&hop=69news&=

Lodewijk op 18-03-2017 02:27

Erdogan heeft alle Turken in Europa opdracht gegeven minstens 5 kinderen te produceren voor het Turkse vaderland en de islam uiteraard:

"'Jullie zijn de toekomst van Europa': Erdogan dringt Turken in de EU er op aan minstens 5 kinderen te hebben"

‘You are the future of Europe’: Erdogan urges Turks in EU to have at least 5 kids"

https://www.rt.com/news/381166-erdogan-turks-five-children/?utm_source=spotim&utm_medium=spotim_recirculation&spotim_referrer=recirculation

 

 
Lodewijk op 18-03-2017 02:43

@Mammon

De Turkse vlag wapperde al even op de Nederlandse ambassade in Turkije. Als voorproefje van wat ze willen bereiken in ons land.

Zie 0:30 hier: https://www.youtube.com/watch?v=uIJonx-EkoY

Wardje op 18-03-2017 07:01

Erdogan riep twee jaar geleden  jaar op tot een verovering van Europa door de Islam door migratie naar Europa ,

en kondigde aan dat "verovering betekent moed hebben ,

vasthoudendheid, en wijsheid om de hele wereld uit te dagen zelfs in de moeilijkste tijden . "

1e vertaling in het engels in 2016 van de speech , gehouden op een openbare bijeenkomst ter viering van de 362e verjaardag

van de de val van Constantinopel door de legers van et Ottomaanse Sultanaat .   ---  

 Ik zoek al 15 jaar naar orgineel , bevestiging en herhaling van zijn woorden dat "De derde keer Wenen niet zou mislukken".

Dit werd uitgesproken nav de onderhandelingen met Europa destijds . Hij is denk ik wel zo voorzichtig geweest die woorden niet te herhalen .

Turkish president Recep Tayyip Erdogan called last year for the “conquest” of Europe by Islam “through emigration”

into Europe and announced that the “conquest is to have the courage, tenacity, and sagacity to defy the entire world even at the hardest times.”

The speech, delivered in Istanbul on May 30, 2015, at a public meeting celebrating the 562nd anniversary

of the fall of Constantinople to the Ottoman Empire’s Muslim armies,

has just been translated into English for the first time. 

https://www.facebook.com/TheNewObserverOnline/posts/944997395599137

 

Aangepast vanwege breedbeeld. Mod.

Dewevoga op 18-03-2017 09:12

Ik heb voor deze keer het hele artikel gekopieerd (ik hoop dat de moderator het toestaat) omdat wat in de bijgaande video vertelt wordt, ook in Nederland zal gebeuren. Een overheid die als de storm is gaan liggen nog meer ellende binnenhaalt, de media die het verhaal brengen van verwarde mensen en zoals gewoonlijk een verzekering die er alles aan zullen doen om maar niet te betalen.

Dit is wat het linkse islam-knuffelen aanricht: het verhaal van Karen Northshield Door martienpennings

 

Het Belgische islam-collaboratie-blad "De Standaard" (ex-katholiek) heeft voor een keer een goed idee gehad: laten zien wat de islam aanricht en op nog veel grotere schaal zál aanrichten als Europa niet wakker wordt. Ik citeer de begeleidende tekst, MAAR HET GAAT OM DE VIDEO waarin Karen Northshield (31) haar verhaal vertelt:

"Woensdag 22 maart zal het één jaar geleden zijn dat terroristen dood en vernieling zaaiden op de nationale luchthaven en in de Brusselse metro. De Belgisch-Amerikaanse Karen Northshield (31) raakte daarbij zwaargewond. Ze ligt nog altijd in het ziekenhuis, als laatste van alle overlevende slachtoffers.

Karen heeft besloten één keer haar verhaal te doen, omdat ze zich in de steek gelaten voelt door de overheid en door de verzekeringsmaatschappij van de luchthaven. Ze doet dat vandaag in De Standaard en in dit videoverslag. Ze heeft zware beproevingen doorstaan: ‘Het voorbije jaar was ongelooflijk hard. Ik zou dit niemand toewensen. Niemand zou zoveel moeten lijden. Ik heb elke dag gehuild. Soms de hele dag lang’.

Voor de aanslagen was ze in topconditie: Karen was in Brusselse middens erg geliefd als personal coach en yogatrainer. Vandaag heeft ze nog elke dag pijn, kan ze nog altijd niet lopen of rechtop zitten en heeft ze voor alle dagelijkse handelingen hulp nodig. ‘De dokters hebben mijn familie verteld dat ik het niet zou redden. Ik heb het toch gehaald. Ik kan nog altijd niet zeggen dat ik daar echt blij om ben. Daarvoor is het nog te vroeg.’

http://www.standaard.be/cnt/DMF20170317_02785502

Rolf op 18-03-2017 09:23

@allangwakker op 17-03-2017 21:43

En even als aanvulling het volgende artikel uit de main stream media:

Het hele scenario was vorige week al bekend - NRC 

 

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/14/het-hele-scenario-was-vorige-week-al-bekend-7358071-a1550171

Dit is wat er in DWDD geprobeerd werd te vertellen.

derk op 18-03-2017 09:32

Er is er maar één die het laatste woord heeft, en dat is koning Jezus. Laten we blij zijn met deze ontwikkelingen, want hierdoor kunnen we zien dat God's woord uitkomt. Zijn woorden zijn heilig en verzegeld, en pure waarheid. Laten we bidden middels de Heilige Geest, dat Jezus spoedig wederkomt. Wat een vreugde zal dat dan zijn.

Tom Hendrix/Seneca op 18-03-2017 09:33

@Infidel4U: 23.05. uur, op 17/3. Helemaal met U eens. We worden belogen en bedrogen; waar we bij staan.Ook de sulligheid van een groot deel van onze bevolking; is een groot gevaar; omdat de volgers der islam; verachting hebben voor deze mentaliteit. Waar zijn nu de "jongens van Jan de Witt"?

Rolf op 18-03-2017 09:49

@Leo op 17-03-2017 17:52

Als aanvulling op de reactie van Allang wakker.

En nu van alle gemakken voorzien. De uitzending van DWDD van 17 maart en het krantenartikel uit NRC. De link naar DWDD is erg lang, daarom een verkorte versie:

http://tinyurl.com/kayz4k6

De link naar NRC: https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/14/het-hele-scenario-was-vorige-week-al-bekend-7358071-a1550171

Nu hoop ik echter wel dat u een beetje gelijk hebt dat die Turkse ministers maar een beetje staan te brullen om kiezers te lokken voor het referendum van Erdogan. 

Piet 1 op 18-03-2017 10:03

@ allangwakker op 17-03-2017 21:43

De gegevens die jij opgeeft over uitzending gemist heb ik gekopieerd en geplakt maar ik heb in die uitzending niets gezien wat jij in jouw reactie beweert.  Misschien een andere uitzending.?

mijn mening op 18-03-2017 10:18

Rutte gedroeg zich niet correct. Hij kon het geschil met Erdogan uit te stellen tot na de verkiezingen. Wilders had niet door, is niet slim geweest.

Anna op 18-03-2017 10:20

Hoe naïef en bijna kinderachtig van Erdogan een zijn ministers. Dat ze denken dat ze hier de lakens kunnen uitdelen....... Zij zien de Turkse onderdanen in Nederland uit hun handen glippen... en dan gaan ze zo tekeer. Dat wij hun bevelen op moeten gaan volgen en dat hij de turken hier wel aan zal zetten tot jihad en noem maar op..... Maar het blijft gevaarlijk want z' on dictator heeft veel macht..... in eigen  land zag ik al mensen spreken op tv over " hun grote leidér" deze mensen kunnen niet meer zelf denken. ' tlijkt Mao wel......Ze zijn al zo geiindoctrineerd dat ze slaafs volgen.

En dat wil Erdogan nu ook van de Nederlandse turken. Hij beroept zich op de wereld wijde Umhna de gemeenschap van islamieten. Hij gaat nu de religieuze kaart spelen en dan wordt het echt gevaarlijk..... ook en juist voor de duizenden turken hier in Nederland die wel mee willen doen met onze maatschappij De " andere turken " die kiezen voor een samenleving die ze hier hebben leren kennen waar ze zijn opgegroeid en werken en waarvan ze actief deel van uitmaken dat zijn mensen die door Erdogan tot de orde geroepen worden

terwijl ze dat helemaal niet willen......Want als je hier in Holland tegen Erdogan bent dan heeft dat gevlogen voor henzelf, want als je afvalt van de wereldwijde umhna dan ben je een afvallige moslim en dat is een hals zaak.......het heeft ook gevolgen voor hun omgeving ( ouders kinderen) en zelfs voor hun familie  in Turkije ....... want Erdogan zijn macht ( zoals bij ieder dictator) gaat ver....... we hebben al gezien dat er een Gülen kliklijn was.... en nu de partij DENK in de 2 e kamer dit lijkt ook onder het mom van gelijkheid ( wat ze in nedrland verkondigen ) een verlengstuk van Erdogan en misschien wel een verlengstuk van de wereld wijde umhna te zijn...... ( binnen dit kader bedenk  ik nu; hoe zal dat met DENK gaan in de commissie " stiekem" in de tweede kamer???) 

Het is de vraag of de politiek die momenteel zo met zichzelf bezig is, hier voldoende oog voor heeft.....

Turken zijn ook onze naaste; heb oog voor de buurman in zulke situaties, we moeten ze vertellen over de vrijheid die wij hebben en waar zij ook in mogen delen, maar dat deze vrijheid een veel diepere onderlaag heeft...... onze vrijheid is immers begonnen met religieuze vrijheid...... wij hebben ons ontworsteld aan de verplichte overheeersing van het toenmalig roomse regime.... met 80 jaar oorlog....... misschien als we vertellen hoe we wij nu vrij zijn om in Jezus te geloven dat dit een steun in de rug is voor hen is en tevens een opening naar het evangelie....

Maar ik hoop en bid dat Europa niet nog verder islamiseert want dit is nog maar een begin van de problemen die de islam met zich meebrengt........Het is en blijft een evangelie vijandige religie met een grote politieke inslag....... Lees ook eens de " eindtijd visie " van de islam..... ongelooflijk wreed..... en gevaarlijk Bijbels nauwkeurig!!!!

Erdogan roept nu ook al dat de vrouwen in Europa meer kinderen moeten baren.....  minstens 5 ik vraag mezelf ook wel eens af waar zijn de feministen nu????? Zijn ze bang van Erdogan?????Of vinden ze dit leuk en stemmen ze er mee in????? 

Luuk op 18-03-2017 10:58

Rutte eiste (volkomen terecht) excuses van Turkije http://nos.nl/artikel/2162829-rutte-houd-vanavond-het-hoofd-koel.html

Krijgen we die nog (zoals Poetin onlangs uiteindelijk excuses afdwong)?

Of is Rutte toch geen echte leider http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/genant-nederland-moet-alsnog-op-de-knietjes-naar-ankara-voor-diplomatieke-rel-in-rotterdam/ en gaat hij (zoals gewoonlijk gebeurt) buigen voor de wensen en grieven van Turkije (het herstellende Ottomaanse Rijk)? Mijn mening is: wie A zegt, moet ook B zeggen. En daarnaast is angst een slechte raadgever.

AEO op 18-03-2017 10:59

@HE,

Ik denk dat je gelijk hebt. Tot nu toe werd Nederland met rust gelaten, want men wilde koste wat kost voorkomen dat Wilders aan de macht zou komen. Nu de stemmen zijn uitgebracht kan een aanslag de uitkomst niet meer veranderen. Het is een kwestie van tijd, voordat er hier grote aanslagen zullen komen.

cefas op 18-03-2017 12:57

De kweekvijvers van de Islam zijn de linkse partijen. Zij geven de Islam een podium, een springplank en een bruggehoofd in Europa met hun wegkijk en valse tolerantie cultuur. Zie Denk en consorte!

Ojjo op 18-03-2017 14:15

Turken als de ultieme moslims? Wat vinden de Arabieren er van dat Turken Hun godsdienst kapen? Wat zou Mohamed zeggen?

Piece op 18-03-2017 14:36

Ik zat er al op te wachten, waar blijven de verhalen van een complot theorie. 

Als dit scenario zo goed past in de eindtijd theorie waarom dan al dat geprotesteer? Heb toch vertrouwen in de Heer en focus je op zijn oneindige liefde en macht. Mijn complot theorie is dat velen hier zich laten afleiden/misleiden door de satan met dit soort vage theorieën(die misschien best deels waar zijn) om mensen hier te vullen met boosheid, angst, onbegrip, negatieviteit en haat. Satan zaait vewaring. 

Wie weet is meneer Wilders zelf wel onderdeel van een groot complot, immers, hij is ex-VVD en iemand die vooral veel roept maar weinig oplossingen heeft, met een beleidsplan van één a4tje, dan heb je toch niet echt serieuze plannen om te regeren? Nee, Geerd is in het zadel gezet door de elite samen met de VVD om de volgende Pim Fortuyn alvast bij voorbaat alle wind uit de zeilen te nemen. Geert staat volledig onder controle van de elite.

De echte waarheid is voor iedereen verborgen, richt je daarom op de Heer en laat je hart vullen met zijn liefde. Hou je ogen open maar vertrouw alleen op Hem. Satan kent vele gedaanten en slaat wild om zich heen om zoveel mogelijk zielen met hem mee te nemen. Laat je niet door hem pakken, laat je pakken door de Redder.

Anna op 18-03-2017 14:37

Ojjo; Saudie Arabië ziet voor  Turkije een hoofd  in de islam weggelegd.... SA vind de Turkse Kalief ( wereldlijk leider van de islam prima) 

 

Opmerkelijk bericht ?  Mod.

 
De Duitse bondskanselier Merkel heeft telefonisch overleg gevoerd met president Hollande van Frankrijk over de diplomatieke crisis met Turkije. De twee spraken af optredens van Turkse politici in hun landen toe te staan, zolang de bezoeken helder en op tijd worden aangekondigd en iedereen zich aan de regels houdt. 
Jantje op 18-03-2017 20:58

Turkije ziet er binnenkort net zo uit als Syrië als ze niet snel inbinden. Dat denk ik.

De Terugkeer op 18-03-2017 21:51

Als ik op de site van mijn werkgever een vakantie wil opgeven, dan wordt er standaard een 'begintijd' en een 'e i n d t i j d' gevraagd...bizar hè???

Laten we heel hard hopen dat het nooit bewaarheid zal worden...maar als er links en rechts om ons heen, aanslagen worden gepleegd (de geplande angst -en haatzaterijen en zolang deze verschrikkelijke feiten maar niet door de verschillende overheden verdoezeld blijven), dan is het hele land en dat geldt ook voor onze oosterburen, zo rechts als rechts rechts kan zijn en zal er geen onderscheid worden gemaakt, omdat de tijd simpelweg ontbreekt...er 'moet' nu gehandeld worden...de 1 op 1 antwoorden.

Ellende verbroedert. Jammer, maar het is helaas zo.

Qromwel op 19-03-2017 08:11

Ik denk het welhaast zeker te weten, het merendeel van de leidende politici is niet goed snik. En bij de niet leidende in de coulissen is het van hetzelfde laken een pak.

White Lion op 19-03-2017 08:46

En ja hoor, zoals hier ook al voorzegd, de verkiezingen zijn nog maar net geweest, de inkt is nauwelijks droog of onze lachende Rutte gaat verontschuldigingen maken voor zijn stoere taal richting de Turkse sultan. Hoe kan het toch dat zoveel Nederlanders zich telkens zo laten belazeren door die fijne kliek daar in Den Haag.............(originele bron is Telegraaf.nl)

https://fenixx.org/2017/03/18/rutte-gaat-zijn-verontschuldigingen-aanbieden-bij-zijn-ottomaanse-meester/

derk op 19-03-2017 09:00

Piece op 18-03-2017 14:36 Inderdaad, we moeten met heel ons hart en ziel ons vertrouwen stellen in de Here God. Al deze dingen moeten immers gebeuren. Hij is de goede herder, hij zorgt voor ons. Laten we niet van de wereld zijn, maar van Hem die hemel en aarde gemaakt heeft. Vertrouw op Hem, want hij komt terug om zitting te nemen en recht te spreken. Laten wij een licht zijn in deze duistere wereld, en ons niet laten misleiden.

Luuk op 19-03-2017 12:18

Ik hoop dat de VSA Güllen nooit uitleveren aan dat fascistische regime in Ankara http://nos.nl/artikel/2163940-duitse-inlichtingenchef-gulen-niet-achter-turkse-coup.html

Luuk op 19-03-2017 13:01

Duitsland zat achter de coup-poging in Turkije volgens Erdogan. https://www.powned.tv/artikel/turkije-duitsland-zat-achter-coup Nog even en dan krijgt ook Nederland de schuld, want In Rotterdam wonen de meeste Güllen-aanhangers ter wereld. Sultan Erdogan gaat ons straks misschien zelfs nog de oorlog verklaren, ondanks dat we NATO-partners zijn....

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl