HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten


De Turken lijken almaar bozer en irrationeler te reageren op de opzettelijk door Ankara veroorzaakte diplomatieke crisis met Nederland. De Turkse vicepremier Numan Kurtulmus heeft zojuist de tot nu toe aller zwaarste sanctie aangekondigd, door te verklaren dat de migrantendeal met de EU ‘is beëindigd’. Dat houdt in dat de Turken meer dan 2 miljoen moslimmigranten op Europa gaat loslaten, want betekent dat de toch al aanzienlijke maatschappelijke en politieke crisis rond dit vraagstuk nog veel groter zal worden.

 

Dat de Nederlandse ambassadeur voorlopig niet meer welkom is in Turkije, net als Nederlandse diplomaten, zal nu compleet naar de achtergrond verdwijnen. Eén dag voor de cruciale verkiezingen heeft president Erdogan de migrantencrisis hoogstpersoonlijk tot belangrijkste thema voor de Nederlandse kiezers gebombardeerd, voor zover dat al niet het geval was.

Premier Rutte komt nu in een zeer moeilijk parket. Blijft hij principieel en biedt hij geen excuses aan Erdogan aan –wat hij terecht heeft geweigerd-, dan wordt heel Europa en ook Nederland met een gigantische stroom moslimmigranten overspoeld. Biedt hij –mogelijk onder druk van Brussel- toch zijn excuses aan, dan maakt hij zich in het oog van veel kiezers één klap totaal ongeloofwaardig, en toont hij zich niet de leider die hij nu pretendeert te zijn.

De schaamteloze chantage van de islamistische dictator in Ankara onderstreept dat CDA leider Sybrand Buma gelijk heeft met zijn stelling dat de onderhandelingen met de Turken over toetreding tot de EU moeten worden afgebroken en het associatieverdrag moet worden opgezegd. Dit imperialistische, agressieve en islamofascistische Turkije hoort pertinent niet bij de EU – nooit. De enige politicus die hier al járen voor waarschuwt, en die nu dubbel en dwars gelijk heeft gekregen, is PVV leider Geert Wilders.


Xander

(1) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Nico Spaak op 14-03-2017 00:47

Ach ja, een kind van vijf wist al dat dit er aan zat te komen. Die hele "bejubelde vluchtelingendeal"  was gewoon uitstel van executie. Niet meer en ook niet minder. Leve de multikulturele heilstaat zullen we maar zeggen.

De Terugkeer op 14-03-2017 01:00

Aemen

H op 14-03-2017 01:22

Waarom kan ik dit nergens anders vinden op internet. Mogen wij het een dag voor de verkiezing niet weten?

vlokje op 14-03-2017 02:06

lijkt veelop wat heer H. voor de oorlog fikte, eerst in het buitenland woondende eigenlanders tot pispaal maken, dan het leger zogenaamd  sturen om deze eigenlanders te beschermen, en dan het gastland annexeren

en wat nou fassisten,boter op hun hoofd, de turken spanden samen met de nazi's, om de engelsen uit palastina te krijgen

Bas-ooka op 14-03-2017 02:38

Erdogan is net als de meeste turken; onbetrouwbaar. Tijd om in NL de relatie met Turkije te herzien. Islam is not a religion, it is a way of life.

Lodewijk op 14-03-2017 03:34

Het gaat allemaal precies volgens het plan van God om ons tot Hem te brengen. Want de Islam erkent niet dat God zo'n grotee liefde voor ons heeft dat Hij ten behoeve voor ons bereid was te ervaren mens te zijn. 

Dus dat Jezus God in menselijke gedaante was wordt ontkent in de Islam. Het beschuldigd Jezus er van dat hij een ander in zijn plaats dood liet martelen zonder er zelfs tegen te protesteren. Dat hij niets deed om dat te voorkomen. Dat hij zich verborg zich als een lafaard, en later later -toen die ander eenmaal vermoord was- met de eer ging strijken via de leugen dat hij zich had laten kruisigen ten behoeve van de mensheid. Dus dat hij een laffe schijnheilige medeplichtige was van de het doodmrtelen van een naaste, en valselijk voorgaf dat hij die naaste was geweeest. En dat hij dus ook loog over zijn opstanding en overwinning over de dood. 

Ik kan er geen andere geest in zien dan die van de anti-Christ. En die wil steeds meer de macht krijgen, in dit geval via de Islam. Maar de duivel weet niet voor Wie hij werkt... want hoe meer hij zijn ware gezicht laat zien, hoe meer mensen hem doorhebben. 

Overigens heel interessant in diti verband dat Paulus het volgende schreef:

"Want ik oordeel niets in jullie waargenomen te hebben anders dan Jezus Christ, en die gekruisigd." ~1 Korinthe 2:2 http://www.scripture4all.org/pdf_interlinear/gnt_nl.php?cs=65b71b0c9e9676842d936e8cd7946f28&t=413738&b=1co&c=2

In de later vertaalde bijbels staat "onder jullie" of "onder u" in plaats van "in jullie." Maar Paulus schreef in het Grieks correct vertaald dat hij enkel Jezus Christus in ons waarnam, en die gekruisigd.

Door in deze wereld te komen en te ervaren slechts een mens te zijn hebben we allemaal ons Leven gegeven voor de mens die we ervaren te zijn. Dat is de symbolische -geestelijke- betekenis van God die ten behoeve van ons bereid was Zich als mens te ervaren in plaats van als God. En dat is een kruisiging voor God, het niet meer ervaren God te zijn. Hij roept als mens dan ook uit "Mijn God, Mijn God, waarom heeft U mij verlaten?" En Paulus noemt zijn ervaren slechts een mens te zijn een kruisigien door het "dit lichaam van de dood" te noemen. Dus eigenlijk zegt hij "Wie velost mij van dit kruis van de dood." En identificeert zich vervolgens met Jezus Christus in plaats van met wie hij als Paulus lijkt te zijn: "Want ik leef, doch niet ik, maar Christus leeft in mij." ~Gal. 2:20. Zo staat het in de bijbels. Al is ook dit niet precies hoe het er letterlijk vertaald staat. Hier staat het hele NT in het Grieks met letterlijke vertaling er onder: http://www.scripture4all.org/pdf_interlinear/

Helder op 14-03-2017 06:04

Hoe kun je nou zo'n titel boven dit artikel zetten? Zelfs als ik de bron lees dan lees ik niet dat Turkije de deal heeft opgezegd. Wel de angst dat ze dit gaan doen. Dat begrijp ik ook. Maar hoe kun je dan dit zo stellig boven een artikel zetten. Dat is toch geen journalistiek?

Wil je als website echt serieus genomen worden dan lijkt mij het beter om feiten en aannames te scheiden. 

oudenederlander op 14-03-2017 06:56

En daarom moeten onze eigen grenzen dicht, en moeten we dus eerst uit de EU.

Als je dat dan kombineert met maatregelen om uitkeringen en subsidies drastisch terug te brengen, dan voorspel ik een dramatische daling van gelukszoekers naar ons land.

kees op 14-03-2017 07:04

Onderling akkoordje, iedereen wint behalve het volk. rutte kon mooi even populair doen, erdogan kan mooi even populair doen en de eu kan mooi het kalergi plan een hervatting geven en denkt mooi zo, weer minimaal 2 miljoen er bij(ze willen er nog 159.000.000 miljoen bij hebben dus dergelijke geouwehoer zijn we voorlopig ook nog lang niet vanaf). Allemaal geregiseerd, precies zo bedoeld, afgesproken werk. Niets dan misleiding, misleiding en nog eens misleiding.

En de nederlanderlander staat er bij te kijken en doet niets, Terwijl ze Vervangen Worden alsof het om een paar oude schoenen gaat. Er is iets goed mis met het volk en de cultuur als bijna alles een trigger is maar een existentiele bedreiging is blijkbaar geen trigger. We zitten in een systeem dat ons ondermijnt, mensen worden richting het randje gebracht en velen vallen er over heen.

Schulden, schulden, schulden die de rest van hun leven gaan beheersen, geen uitzicht op gedijen en voorplanten. En daarnaast natuurlijk nog alle rotzooi in ons vreten waardoor we ziek worden en mooi vroeg afknappen en het feit dat velen van ons naar het ziekenhuis moeten om uberhaupt zwanger te kunnen worden kom natuurlijk ook door de enummer brigade. Stoppen met roken is ook een veel gehoord advies van onze artsen.

Waarom? Vroeger konden rokers ook prima zwanger worden, draai dit om en je komt uit op de vraag wat zit er dan door onze tabak?  Aan de andere kant komt het nieuwe volk bij de massa ons land binnen en worden zij ondermijnt zoals het blanke ras? Welnee zij worden geaccomodeerd.

Hier heb je 25.000 euro, bouw maar een nestje in Oisterwijk en plant je voort......... Dit is genocide! Ook de homo propaganda, het triggeren van feministen of beter het creeeren van misandristen, alles is racisme behalve als het om de blanke gaat(met andere woorden de blanke wordt monddood gemaakt en kan alles over zich heen krijgen maar als een blanke zijn stem laat gelden dan ben je meteen een racist) 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over "de heer" richard van coudenhove kalergi zijn racemixing strategieen. Ik hoef denk ik niemand uitleggen hoe dit op lange termijn gaat uitspelen...... Lees hieronder Artikel II m.b.t. tot genocide en let dan vooral even op punt C en D

Excerpt from the Convention on the Prevention andPunishment of Genocide

"Article II:  In the present Convention, genocide means any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such:

(a) Killing members of the group;(b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group;(c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;(d) Imposing measures intended to prevent births within the group;(e) Forcibly transferring children of the group to another group.

johan op 14-03-2017 07:45

Premier Rutte hoeft geen excuses aan te bieden, erdogan blijft toch steeds dreigen met die vluchtelingen, was het niet Rutte dan wel weer iets of iemand anders. Erdogan moet leren om zijn grote mond te houden, hij is niet de baas in Europa en zal, gezien zijn wangedrag, ook nooit bij de EU komen.

Sirius op 14-03-2017 07:47

Niet zo heel moeilijk: grens sluiten bij Griekenland of denk ik te makkelijk. Maar ja het is politiek.

Drossaard op 14-03-2017 08:09

PVV of SGP stemmen. In het geval van Turken en Marokkanen geen dubbele nationaliteit meer accepteren. Deze landen mengen zich negatief in onze aangelegenheden. Navo troepen verplaatsen naar Bulgarije en Griekenland. Alleen nog niet-moslims onder vluchtelingen (tijdelijk) opnemen. Europa zou alle ongewenste Afrikaanse asielzoekers weer via Ceuta op het Afrikaanse continent moeten dumpen. Of anders een instabiel land als Lybië moeten veroveren en innemen.

Turkse Nederlanders mede verantwoordelijk houden voor het wangedrag van de Turkse regering, totdat ze er publiekelijk afstand van nemen.

Preventieve huiszoekingen bij AKP-, Dyianet- en grijzewolven-'Nederlanders'.

Peet op 14-03-2017 08:25

Vluchtelingendeal opgezegd? Waarom staat dat op dit moment nog nergens op de "gerenomeerde" nieuwssites? We worden belazerd en omdat we lauw geworden zijn en niet meer geloven zien we het niet. Zo triest.

Yerik op 14-03-2017 09:23

Zij veroorzaken de grootst mogelijke ellende in de wereld en in de landen waar ze wonen, ze onderdrukken vrouwen, ze vermoorden Christenen en homo's, zij geven zichzelf altijd gelijk, ze schreeuwen en schelden meteen, ze vinden zichzelf altijd onschuldig, ze kruipen altijd meteen in de slachtofferrol als ze er niet onderuit kunnen, ze trekken altijd meteen de messen (geweren, bomgordels enz.) om zoveel mogelijk onschuldige slachtoffers te maken. Zie hier de volgelingen van ene mohammed: de islam. Zie daar en luister naar de persoon van de opkomende Hitler in deze tijd: Erdogan van Turkije.

ieznogoedh op 14-03-2017 09:26

Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten.

Tjee, wat een verrassing!

En arme rutte, de bedrieger bedrogen -:)

Een ander geluid op 14-03-2017 09:29

Nooit toegeven aan dictators ! De domme politiek van Chamberlain heeft blijkbaar niet tot een les geleid.

Europa had bij de vorige door Erdogan georganiseerde vluchtelingencrisis al hard moeten doorpakken. Dat Turkije dan wellicht uit de NAVO stapt. Ze doen maar !!! Aan deze onbetrouwbare "bondgenoot" heb je toch niets. "Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig". 

Bij de volgende stroom vluchtelingen gelijk douane-unie opzeggen, associatieverdrag verscheuren, negatief reisadvies, financiële steun intrekken en economische sancties. Vluchtelingen vanuit Griekenland niet door laten reizen en alle sancties worden pas opgeheven als Erdogan alle vluchtelingen/migranten weer terug neemt. Dat wil zeggen pas als de laatste migrant weer op Turkse bodem staat. Associatieverdrag komt natuurlijk nooit meer uit de prullenbak!

Hoe moeilijk kan het zijn. Dat die sukkels in Brussel op dit punt nu eindelijk eens een voorbeeld nemen aan Poetin en niet met zich laten dollen !!!

Freduardo op 14-03-2017 10:59

Het is gewoon onderdeel van het grotere plan.

Een plan dat inhoudt dat er voor het jaar 2050 minstens zestig (6o) miljoen Aziaten en/of Afrikanen Europa moeten binnenstromen.

Had men met de situatie in Syrië nog de smoes dat het om vluchtelingen ging waar heel veel onwetenden met open ogen intrapten, nu gaat dat niet zo goed meer.

Om dus die twee miljoen, en waarschijnlijk vèèl meer, toch Europa binnen te sluizen zonder te veel ophef is een conflict met Turkije uitgelokt.

En die minimaal 2 miljoen worden door onze dwaasjes met open armen ontvangen.

En als die binnen zijn worden de plannen van tafel gehaald, of ze zijn al van tafel, om de miljoenen Afrikanen (moderne slaven) op de Libische kust hierheen te halen.

En nog steeds hebben we dat plan niet door.

Ja, als het te laat is.

Als we merken dat het hele loongebouw totaal ingestort is, de sociale voorzieningen afgebroken zijn, de criminaliteit met honderden procenten is toegenomen, de migranten ook consumenten zijn die bijna alle gratis krijgen, de rijken daardoor steeds rijker worden en de armen steeds armer, ja dan valt er misschien het kwartje.

Maar dan is er niets meer aan te doen en kan er niets meer teruggedraaid worden.

We zijn verdoemd. 

IFF op 14-03-2017 11:06

We hebben de nieuwe Hitler gevonden... en zijn soldaten zijn reeds onder ons. Onze valse Chamberlain's hebben het volk in de steek gelaten. Door gebrek aan leiderschap, lafheid, angst en verdeeldheid zien we het Avondland afglijden naar een nieuwe holocaust. Ik vertrouw die man voor geen haar. Wie zijn preken ziet moet toch wel tot hetzelfde besluit komen.

Virgo op 14-03-2017 11:08

Het Coudenhove-Kalergi plan verloopt gesmeerd. Vermoedelijk was dit een truc van 'de lieden achter de schermen'. Alles komt nu in een stroomversnelling. Europa heeft twee opties:1. Vechten;2. Kapot gaan.

De 3e optie is het verdedigen van jezelf en degenen die je lief zijn.

Waarschijnlijk zal 99% van de mensheid niet weten wie hier achter zitten en hoe de zaken in elkaar steken. Ik weet dit wel.

edwin vissers op 14-03-2017 11:21

Ach, Heinrich Himmler, de leider van de SS, vond dat de islam ook iets bijdroeg aan Europa maar dan vooral om miljoenen joden, christenen, katholieken, gematigde moslims, zigeuners, partizanen e.v.a. af te slachten of als soldaat te dienen in de Waffen-SS! Alleen weten tegenwoordig veel linkse moslimknuffelaars dat niet eens meer omdat ze geen verstand van geschiedenis hebben en blijkbaar ook niet wat het fascisme inhield. En dat Erdogan Nederland van nazisme beschuldigd daar heeft hij in die mate gelijk in dat in WO II zeker 25.000 Nederlanders lid waren van de Waffen-SS, duizenden Nederlandse politieagenten, ambtenaren en spoorwegpersoneel de Duitsers meehielpen om 102.000 joden op te pakken, te registreren en te deporteren naar Auschwitz en Sobibor en dat hier duizenden Nederlandse verzetsmensen werden vermoord!Die linkse idioten en de de radicale islamieten zouden eigenlijk gewoon eens een bot of een schildpad op hun stomme koppen moeten krijgen gegooid van een lammergier, de grootste roofvogel van Europa met een lengte van 115 cm en vleugels van 3 meter lengte! Op 13 maart 2017 vloog een soortgelijke gier over ‘s-Hertogenbosch, Uden, Dordrecht en Rotterdam en hoe spijtig is het dat hij niet alle gewelddadige Turkse demonstranten met botten bekogelde! De lammergier voelde echter, in tegenstelling tot de Turkse Nederlanders en vele andere immigranten, zich hier vast erg ongewenst omdat hier geen feestmaal aan kadavers en beenderen zijn te vinden en het dier dus wijselijk naar de Alpen terug vloog!

Dweep op 14-03-2017 11:21

In de MSM is dit niet genoemd... Wel te verwachten en wellicht voor sommige engnekken gewenst.

en wat Wilders, de partijen die het hards schreeuwen hem uit te sluiten, schuiven steeds verder zijn kant op.. 

Henk op 14-03-2017 11:48

Ten eerste: Turkije dreigt, zoals steeds weer, met het opzeggen van de Turkije-deal. Dat is niet hetzelfde als het daadwerkelijk doen. Ten tweede, de Balkanroute zit momenteel potdicht. Dus via Griekenland zal niet lukken. Het zal dan via Libië moeten. Dat is een hele omweg. Dat lukt Turkije dus niet.  Bij elkaar: veel geblaat, weinig wol.

Emile op 14-03-2017 11:55

Sorry, maar er zijn  ook Turken die voor Kemal Ataturk zijn oftewel tegen Erdogan. We hebben allerlei landen "bevrijd" maar nu opeens niet meer. Dat komt omdat de coup mislukte en Turkije gesteund door anderen te sterk is voor de EU. Er zijn  nu ook veel Turken juist door de EU in de steek gelaten. Ze geloven niet meer in hun eigen EU politiek. Jammer voor de gematigde Turken. Ik denk trouwens dat de USA troops in Syrië voor Turkije bedoeld zijn.

Gabriel op 14-03-2017 11:57

Elders  nog niets gelezen over opzegging van dat vluchtelingenverdrag...

Kris op 14-03-2017 12:09

Wat een vreemd bericht, kan het ook nergens terugvinden. Volgens mij heeft Turkije het verdrag helemaal nog niet opgezegd.

Rjab op 14-03-2017 12:18

nog een probleempje voor meneer Rutte. We zijn hierdoor schijnbaar weer trotse NL-ers geworden. En geen Europeanen meer. 

Kose op 14-03-2017 12:33

Welkom in Eurabia Holland,wij heten u hartelijk welkom ,dit wordt uw laatste station!

loeky123 op 14-03-2017 13:03

wij zeggen de uitkeringen deal stop.  niet meer het land uit.  er gaat maar 5 miljard naar turkey, dus maak je niet zo druk, ja rot als je 100% op turkey zit. maar dat hadden de groente exporteurs op rusland, gok niet op 1 paard.  enne Timmermans nmet je vrienden. is het niet weer is tijd op op het plein te gaan schreeuwen, net als toen in Ukraine Kiev. weer een zo'n type

Semper paratus op 14-03-2017 13:13

En zo worden we de verdrukking in getrokken door de smerige politieke spelletjes  an zogenaamde wereldleiders!

De agenda zoals in openbaringen staat vermeld is actueel! 2017 het begin van de grote veranderingen, en Nederigland zal verder op de knieen gaan.

Luuk op 14-03-2017 13:15

Ik denk dat heel bepalend zal zijn hoe de koers van de Turkse Lira (https://www.valuta.nl/turkse_lira) zich gaat ontwikkelen en het ziet er naar uit dat de Lira op korte termijn weer devalueert. Erdogan heeft al aangegeven dat hij de rente niet wil verhogen (en dat is ook wel logisch, want hij is een oprechte moslim) en dus komt Turkije in serieuze problemen. Dat uitgerekend Nederland (de voormalige partner in de 80-jarige oorlog https://nl.wikipedia.org/wiki/Liever_Turks_dan_paaps) nu een weerwoord heeft, is tekenend en ook best verrassend. Inderdaad kan dat aanleiding zijn voor turkije om miljoenen "asielzoekers"(lees veroveraars) op Europa los te laten. Volgens mij beleven wij historische tijden ! Toch maar liever paaps dan Turks en de 5e kolonne terug naar Turkije ?

Derk op 14-03-2017 13:18

Het is nu te laat. Er is lang genoeg gewaarschuwd, maar het volk vond het goed wat de "leiders" deden. Is hier een parallel te trekken met het volk Israel in het 1e testament?

Eelke Piers op 14-03-2017 13:45

Over het debat van Gisteren.

Een paar opmerkingen daarover.

Rutte is door de nep media tot winnaar uitgeroepen.

Toen Wilders het over de Brexit had hoe het UK econimisch nu voor de wind gaat werd Wilders de mond gesnoerd.

Rutte was erg trots op zijn deal met Turkije alsof hij die deal gesloten had. Pronk dus met andermans veren.

Een kabinet zonder Wilders maar met VVD is goed mogelijk.

Wilders is niet weggelopen uit het Catshuis maar er kon door het CDA niet verder gepraat worden.

Cijfers van Wilders over de aantallen immigranten werden door Rutte nep-aantallen genoemd maar hij had geen beter verhaal.

Grenzen sluiten voor immigranten noemt Rutte niet mogelijk maar heeft niet aangetoond waarom niet.

Illegalen (en ook andere immigranten) kunnen zonder meer in een interneringskamp opgesloten worden tot ze weer naar huis willen of kunnen.

Natuurlijk heeft Rutte dit debat gewonnen. Het verweer van Wilders was ver onder de maat.

Kris op 14-03-2017 14:19

Klopt niets van artikel. Turkije heeft verdrag niet opgezegd.

Zie bron: Mod.

is that in the final power play aimed towards Merkel, Kurtulmus exclaimed that since "Europe has not kept its promises on the migrant deal, for us that agreement has ended."

ikke op 14-03-2017 15:04

Chamberlane Rutte.......ha ha ha.

Elisabeth-Anna op 14-03-2017 15:26

Helder 06.04

Ik heb deze mededeling zelf ook gelezen op liveblog van het AD gisterenavond.

Wim Heitinga op 14-03-2017 15:27

Zie bron: Mod.

Dus deugt die bron niet , anders zou het overal breaking zijn.

Alexander79 op 14-03-2017 15:28

Gelukkig ben ik vorig jaar geemigreerd naar een Christelijke gemeenschap in de VS, waar ik geen moslims tegenkom. Succes in NL.

F.J. op 14-03-2017 15:45

Post opnieuw zonder hoofdletters. Mod.

cefas op 14-03-2017 16:02

Erdogan is een fascistische copie van Hitler geworden. Heeft men dat nou nog steeds niet door. Ziende blind voor de werkelijkheid. Stoppen die zieke geest. Bij Hitler was men ook steeds te laat met ingrijpen. Erdogan wil een nieuw Ottomaans rijk met een barbaarse woestijn god en een barbaarse woestijn profeet met Erdo als tiran-dictator. Gaan de ogen nu open van ons westerlingen of blijven ze dichtgeplakt!

Wardje op 14-03-2017 16:48

„De vrijheid van meningsuiting en media worden in Turkije beknot. De mislukte coup wordt gebruikt om de oppositie monddood te maken. Dat is het probleem met islamitische regeringsleiders: als ze er eenmaal zitten, gaan ze niet meer weg.” Advocaat-Generaal  Cornell Strack, buurtgenoot van de Consul Generaal van Turkije in Hilligersberg, als hij zijn hond uitlaat in de buurt die is afgezet.  

ohje op 14-03-2017 17:32

Dictator is en blijft zoals hij is.

Weet je toch wel allang bekend

Mathew op 14-03-2017 18:24

Wacht even mensen: Wat Erdogan tegen Nederland zegt, en iedereen stoort zich eraan, maar, datzelfde zeggen wij toch tegen de heer Wilders? Dezelfde termen dezelfde mestkar. Toch? En de aanvaarding van de geschiedvervalsing die de turken blijken geloven over Nederlandse zaken, wij doen toch exact hetzelfde met Israël als de palestijnen de geschiedenisboekjes herschrijven? Toch? Weten we eens hoe dát voelt.......

Doordenker op 14-03-2017 18:31

Gelukkig voor ons hebben Oost-Europese landen, zoals Hongarije, ondertussen een muur klaar om deze economische gelukzoekers tegen te houden. Ik ben benieuwd of het door valse profeten misleide Nederlandse volk morgen voor haar eigen ondergang gaat stemmen of niet.

Ge van Kessel op 14-03-2017 19:31

Dit is koren op de molen van Wilders. Grenzen meteen dicht, nog dit jaar! Alle imigranten die geen gezin vormen er meteen uit. Mensen met gezinnen mogen er wat langer over doen om naar Duitsland te verhuizen. Merkel ziet ze graag komen.

Ge van Kessel op 14-03-2017 19:36

Muur bouwen tussen Turkije en Griekenland + Bulgarije. Turkije gaat er voor betalen! Build that Wall

Ge van Kessel op 14-03-2017 19:44

- Grenzen dicht

- Linkse/feministische denkbeelden waar men mee is gehersenspoeld sind de 60's strafbaar stellen.

- Uitkeringen afschaffen, behalve pensioenen voor ouderen.

Bambi op 14-03-2017 22:27

Ach nogmaals,ik zou stemmen op die goede blonde man.

Pas maar op voor Erdogan!

Marcel op 15-03-2017 07:37

Ach mensen, wij worden allen in de maling genomen met het toneelstukje

tusse Rutte en Erdogan. Beiden worden weer populair in eigen land. De vluchtelingendeal deal wordt opgezegd en Duitsland en Nederland kunnen de ' vluchtelingen' weer toelaten.

what a joke en iedereen trapt erin en alles gaat door als gepland.

karola op 15-03-2017 10:21

Ik heb net gestemd op de PVV,wat hoop ik vanavond op een grote winst,misschien niet meer voor mij maar wel

voor alle mensen die na mij komen.!!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl