Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Terreuralarm vliegveld Frankfurt; Bomdreigingen bij Wenen

Moslims op internet vieren massaal aanslag in Londen - Ayaan Hirsi Ali bij Fox News: Aardig doen tegen islamisten versterkt enkel hun wil om ons te onderwerpen

 

16 jaar terreur in Europa. Na een piek in 2004 en 2005, veroorzaakt door 2 grote aanslagen, werd het een poosje wat rustiger – totdat Europa vanaf 2015 zijn grenzen wagenwijd openzette voor miljoenen moslimmigranten.

Naarmate de ‘religie van vrede’ met almaar meer volgelingen in Europa komt, neemt het aantal misdaden, bedreigingen en aanslagen hand over hand toe, zo blijkt ook uit de officiële statistieken. Na de car jihad aanslag in Londen, waarbij 5 doden vielen, probeerde een moslim in Antwerpen de terreurdaad van zijn geloofsgenoot te herhalen. Gelukkig mislukte dat, maar het scheelde niet veel of er was een nieuw drama gebeurd. Ondertussen werd gisteren op het vliegveld van Frankfurt voor de zoveelste keer het terreuralarm geslagen. Vlakbij Wenen werd alarm geslagen vanwege diverse bomdreigingen. Is dit het nieuwe ‘normaal’ waar wij burgers maar aan moeten wennen, zoals de Londense moslimburgemeester Kahn vorig jaar al zei?

 

 Het haalt niet eens het nieuws meer, zó vaak gebeurt het. Een deel van Terminal 2 van het drukke vliegveld van Frankfurt am Main werd enige tijd ontruimd en afgesloten. ‘Zijn onze vrienden van de religie van vrede weer actief?’ vroeg een passagier aan een veiligheidsbeambte. ‘Zo kun je het ook uitdrukken,’ was haar antwoord. ‘Er komt een moment dat we hier allemaal worden opgeblazen, want vandaag was niet de eerste keer.’ (2)

In Wiener Neustadt, circa 40 kilometer ten zuiden van de Oostenrijkse hoofdstad, werd gisteren alarm geslagen vanwege meerdere bomdreigementen. Er werd massaal politie ingezet, en onder andere de districtsrechtbank werd geëvacueerd vanwege een verdacht object, dat later geen explosief bleek te zijn. Op 4 maart waren er in het stadje ook al bomdreigementen waardoor een bioscoopcomplex ontruimd moest worden. Een dag later was een Wettcafé – waar gewed kan worden op sportwedstrijden e.d.- het doelwit. (1)

Vreugde over doden na aanslag in Londen

Zoals gebruikelijk reageerden ook zogenaamd ‘gematigde’ volgelingen van de religie van ‘vrede’ op internet massaal verheugd op de aanslag in Londen. Op het Arabische kanaal van France24 en op Al Jazeera English waren bijna uitsluitend lachende emoticons, duimen omhoog en opmerkingen zoals ‘Allahu Akbar!’ en ‘goed gedaan!’ te zien, en nauwelijks afkeurende reacties (3)(4).

Diverse Westerse reageerders spraken hun verbijstering uit over zoveel leedvermaak en gebrek aan mededogen van de kant van moslims. Een Britse gevangenisbewaarder schreef op zijn Facebook dat ‘wij gisteren in onze afdeling moslims hadden die elkaar ‘high five-ten’ en juichten over het nieuws van de aanslagen.’ Toen hij hierover klaagde, raakte hij bijna zijn baan kwijt. (3)

In Nederland kennen we al jaren het fenomeen dat moslimjongeren op scholen feest vieren na een grote dodelijke aanslag in het Westen of in Israël, een feit dat inmiddels zorgvuldig door de media wordt genegeerd.

Veel meer ‘extremisten’ dan wordt beweerd

De gevestigde orde in de Europese politiek en media willen ons nog steeds laten geloven dat slechts een klein clubje moslims ‘extremisten’ zijn, maar uit tal van onderzoeken –waaronder een recent Frans overheidsonderzoek waar we woensdag over schreven- blijkt dat juist een aanzienlijk deel van alle in Europa woonachtige moslims achter het plegen van geweld en terreur voor de islam staat. Uit het genoemde onderzoek kwam 1/3 van alle jonge Franse moslims naar voren, maar dat aandeel is hoogstwaarschijnlijk nog veel te laag omdat slechts een kwart van de ondervraagden tot het islamitische geloof behoorden.

‘Islamisten willen Sharia over hele wereld’

De door de VVD naar Amerika weggepeste Ayaan Hirsi Ali –waarvan ondergetekende destijds hoopte dat zij de eerste vrouwelijke premier van Nederland zou worden, maar helaas- werd door Fox News gevraagd naar haar mening over de vele aanslagen in Europa. Hirsi Ali legde uit dat islamisten totaal niet onder de indruk zijn van het gepaai van ‘links’, dat nog steeds denkt dat we hen door zo aardig mogelijk te doen kunnen afhouden van het plegen van aanslagen.

‘Islamisten zeggen niet tegen linksen ‘ontzettend bedankt dat wij het van jullie hier mogen overnemen. Wij stoppen met jullie te terroriseren’. Dat doen ze niet,’ zei ze. Presentator Carlson vroeg daarop: ‘Dus islamisten willen al die gevoeligheid niet, dat is niet hun doel?’ Ayaan: ‘De islamisten willen één ding, en dat is een aan de Sharia gehoorzame samenleving, en uiteindelijk de hele wereld. Dat is hun doel. Voor u, mij en alle anderen klinkt dat gestoord, maar dat is hun doelstelling.’

Ze beschreef hoe moslims gebruik maken van indoctrinatie, intimidatie en fysiek geweld –de ‘jihad’- om een andere cultuur stap voor stap over te nemen. ‘En iedereen die daarbij in de weg staat is hun vijand,’ vervolgde ze. ‘Het maakt niet uit hoe aardig linksen zijn, hoe voorkomend en gedienstig, want dat is juist het doel van islamisten. En als je dit niet begrijpt, dan zou je niet in het politieke leiderschap moeten zitten, want dan ben je niet in staat het probleem te bevatten.’

Moslims tegen de rest

Moslims delen de wereld heel simpel in: aan de ene kant zijn er de moslims, en aan de andere kant alle niet-moslims, die automatisch de vijand zijn, omdat ze niet gehoorzaam zijn aan Allah en zijn profeet. ‘En iedere keer dat wij een verzoenende toon aanslaan, en weer, en weer, zien zij als bewijs dat Allah het hen makkelijker maakt om hun agenda uit te voeren,’ vervolgde Hirsi Ali.

Kortom: lief doen en de islam alle ruimte geven, wat in Nederland vooral linkse partijen willen – met GroenLinks voorop-, heeft overal hetzelfde averechtse effect, en zal uiteindelijk onze vrijheid, veiligheid, democratie en welvaart ten onder doen gaan voor een totalitaire, door de islam bepaalde dictatuur. (6)

 

Xander

(1) Krone
(2) Hartgeld
(3) Infowars
(4) Inselpresse
(5) Infowars
(6) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Pagina12
Bezoeker1234 op 24-03-2017 17:25

Ik wist niet dat er in 2009 175 doden waren gevallen door terrorisme in Nederland. Is dat de Mandela effect waar men het over heeft? Of moet ik het ergens anders zoeken?

ps. De wereld is plat en geen globe.

DutchFrisian op 24-03-2017 17:54

'Mooi' stuk. Dat van die 175 doden in NL is mij ook niet helemaal duidelijk, Bezoeker1234. De aarde is idd plat cq. een schijf, daar ben ik inmiddels ook achter, en ik ben om. Geweldig, Bezoeker1234 ! Er zijn volgens mij maar weinig in NL die het willen 'geloven'. Is ook lastig na al die jaren 'brainwash' (o.a. Nasa natuurlijk). Maar de Bijbel (de Waarheid!) leert het wel degelijk!! Trouwens, Nasa..    Nasha in het Hebreeuws betekent 'to deceive' (misleiden)!! Er komt steeds meer aan het (L)licht !!! Gr. uit Friesland

https://www.youtube.com/watch?v=XnIx6x6uO3Q 

Tabris op 24-03-2017 17:56

In de volgende twitter link wordt alles wat de moslims uitvreten in geur en kleur bijgehouden.

Soms wordt je er kots misselijk van, maar je moet het wel zien. Het verschaft duidelijkheid wat de moslims met ons voor hebben.

Scrol down en zie de video clip waar de turken op straat geinterviewd worden.

Luister en huiver.

https://twitter.com/OnlineMagazin

Er zitten gelukkig ook veel humoristische clips bij. Die zijn er bijgevoegd om op adem te komen denk ik.

Bezoeker5678 op 24-03-2017 18:05

Hoe kom je op het idee dat er in 2009 in Nederland 175 doden door terrorisme zijn gevallen? Het plaatje verwijst naar de slachting van Tristan van der Vlis.

ieznogoedh op 24-03-2017 18:29

Diverse Westerse reageerders spraken hun verbijstering uit over zoveel leedvermaak en gebrek aan mededogen van de kant van moslims.

Dat zijn sukkels die het nog steeds niet begrepen hebben. Die sukkels weten niet dat het oorlog, maar die mislims weten het donders goed en ze weten ook dat ze aan de winnende hand zijn, vooral dankzij In Nederland) landverraders als Rutte, Pechtol en Barack Trudeau Klaver.

Slechts een klein clubje mislims is niet extremistisch. De meerderheid kan niet wachten totdat ze hun achterlijkheid als een deken over heel Europa kunnen uitspreiden.

Een aan de Sharia gehoorzame samenleving, en uiteindelijk de hele wereld, is hun doel. Voor u, mij en alle anderen klinkt dat gestoord, maar dat is hun doelstelling.Je hoeft wat dat betreft maar te bedenken dat het allemaal zo ongeveer in Medina begon en je te daarbij realiseren hoe een geweldig groot gebied inmiddels volkomen vredig en verrijkt is.

Als je het dan nog niet begrijpt, dan moet je inderdaad niet in het politiek leiderschap moeten zitten. Dus Rutte, pechtol en Klaver, ga maar een gewoon baantje zoeken. Dat is beter voor de rest van Nederland.

Tom Hendrix/Seneca op 24-03-2017 18:55

Geweldig toch deze verrijking; die ons is en word opgedrongen door de politieke elite, en de gehele linkse kongsi. Allemaal tot glorie van de communistische eussr, en de nwo. Europa naar de bliksem, dat zal het gevolg zijn. Maar ja, de suffe meerderheid, vindt dat allemaal schijnbaar goed; gezien de verkiezingsuitslag van vorige week woensdag.

Rick op 24-03-2017 19:26

Al deze aanslagen waren georkestreerd, als ik het leven zou moeten laten voor zo'n stupide daad dan ga ik niet mijn autootje op winkelend publiek inrjden maar zou ik het veel destautreuzer aanpakken. Gebruik je gezonde verstand, dit zijn Psy-opps

Eelke Piers op 24-03-2017 19:44

........neemt het aantal misdaden, bedreigingen en aanslagen hand over hand toe, zo blijkt ook uit de officiële statistieken.........

Logisch. Voor een moslim zijn wij maar dimmisch, varkens, apen, enz. Iedere moslim die voor zijn geloof een ander dood zijn alle zonden vergeven en komt direkt in het paradijs.

Wacht je dus voor moslims!

Eelke Piers op 24-03-2017 19:50

........Zijn onze vrienden van de religie van vrede weer actief?........

Wat doet Nederland?  Wij bombarderen Irak, Syrië, Mali en zeggen dat we ook vrede brengen.

Logisch dat de mensen van wie we de familie vermoord hebben en huis en haard vernield hebben hier hun gram komen halen.

Wij zijn geen haar beter dan de zg. moslim terrorristen.

Eelke Piers op 24-03-2017 19:57

Natuurlijk heeft Ayaan Hirsi Ali volkomen gelijk. Maar wij hebben een grondwet die de vrijheid van godsdienst garandeerd. Even goed als de vrijheid van meninguiting die in de grondwet wordt gegarandeerd. Alleen de vrijheid van meninguiting wordt zover opgerekt dat er niets van overblijft. De vrijheid van godsdienst durft  deze en de volgende regering beslist niet aan te pakken

Kwamvanrechts op 24-03-2017 20:26

@Bezoeker, ik tel er maar 7.

Pier op 24-03-2017 21:16

Het is maar een klein deel van de bevolking dat het probleem ziet voor wat het is. Niet toevallig dat daar veel christenen bij zijn. Het heeft met onderscheiding van geesten te maken. Die onderscheiding is bij de rest van de bevolking verdwenen, gelijktijdig met het door deze rest afschaffen van het christelijk geloof. De muur van Gods bescherming is afgebroken. De vijand stroomt binnen. 

Voor Israël waren de Babyloniers niet de oorzaak van het probleem. De Babyloniers waren het gevolg van hun eigen gedrag. Voor Europa zijn de moslims niet de oorzaak van het probleem. De moslims zijn het gevolg van ons eigen gedrag. Dat is het ware probleem en dat is een nog veel ernstiger en moeilijker op te lossen probleem. Want 'bekering' is een belachelijk begrip geworden dat alleen maar verontwaardiging en spot oproept als je erover begint. 

Islam representeert duisternis. Onze eigen duisternis.

Ik zou willen dat we het Licht van de wereld, Jezus Christus, weer zouden toelaten in onze samenleving. De duisternis zou verdwijnen. De islam dus ook.

AEO op 24-03-2017 21:18

Het probleem met de islam is zó duidelijk, dat het niet anders kan, dan dat onze overheden medeplichtig zijn aan al het onheil uit die hoek. Anders zouden ze hier al heel lang geleden tegen zijn opgetreden. En omdat men dit nalaat, zijn het bedriegers van de kiezers.

Maar de werkelijke oorzaak is toch, dat het eens zo Christelijke Europa God bij het grof vuil heeft gezet. Men wil God niet meer gehoorzamen en men heeft Zijn wetten op grote schaal overtreden. Kindermoord, wat abortus in feite is, homohuwelijk, wat jegens God een grove belediging is, al deze dingen werden ingevoerd en gepropageerd. En dan nog het verraad tegen Israël, dat ook de toorn van God opwekt. Het gevolg is, dat God al deze dingen nu over ons toelaat. Het volk wordt overgeleverd aan zijn eigen arglistigheid en maakt derhalve de verkeerde keuzes, hetgeen weer meer verkeerde beslissingen door regeringen veroorzaakt. Europa is een heilloze weg ingeslagen, want het volk dat God verlaat, heeft smart op smart te vrezen. En als er dan vreselijke dingen gebeuren, dan roept men "als er dan een God bestaat, waarom laat Hij al deze dingen over ons toe?" 

Bekering is het enige juiste antwoord.  

AEO op 24-03-2017 21:41

@Bezoeker,

ps. De wereld is plat en geen globe.

Het valt mij op dat er steeds meer mensen zijn gaan denken, dat de aarde plat is, en geen globe. Maar dit is natuurlijk onzin, de wereld is een bol, net zoals alle sterren en planeten. We kunnen het ook merken aan het wisselen van de jaargetijden, vanwege de gekantelde stand van de aardas hebben we hier vier seizoenen. We kunnen het ook zien aan de tijdzones, 24 in totaal, omdat de aarde één omwenteling om zijn as maakt in 24 uren. Met een platte aarde zouden er ook geen tijdzones zijn, omdat er dan overal tegelijkertijd sprake zou zijn van zonlicht. Vlieg eens naar New York, en je zal merken dat de dag dan 6 uur langer duurt, omdat je naar het Westen reist. Bij een platte aarde zou er over de hele wereld dezelfde tijd zijn. Verder zou satelliet tv bij een platte aarde onmogelijk zijn. Zelfs in de Bijbel kunnen we al een aanwijzing vinden over de aarde. In het boek Job staat, dat de Heere de aarde bevestigd heeft aan het niet, met andere woorden, de aarde is nergens aan vastgemaakt, hij zweeft als het ware. En dat is dus daadwerkelijk het geval, hij zweeft in de ruimte. Vroeger, toen de Concorde nog vloog, kwam je vroeger aan in New York, dan dat je vertrok, omdat dit vliegtuig sneller vloog, dan de snelheid, waarmee de aarde om haar as draait. Je kon dan lunchen in Parijs, en daarna ontbijten in New York, lunchen en dineren. Leuk sprookje, die platte aarde, maar zowel onbijbels als onwetenschappelijk.

Infidel4U op 24-03-2017 22:01

Haha, nog steeds een flat-earther? Maar lees de grafiek nog een keer. Geen doden door islamitisch geweld in Nederland. Dus. We zullen wel zien wanneer wij aan de beurt zijn. Maar over de werkelijke motieven van de islam kunnen we het eens zijn. Werelddominantie. Of ze dat lukt is afhankelijk of degenen die ons de platte aarde onthouden de islam wél of niet onder controle kunnen houden...

Yerik op 24-03-2017 22:05

@ Bezoeker1234 op 24-03-2017 17:25. Neen, dat is het 'Rutte-Merkel effect' waarover men het dageijks heeft. Je moet nergens anders zoeken, want dat is niet te vinden omdat de Wormen van de ulliminatie dit geheim houden. Je moet daarover niet teveel schrijven, want ze volgen je. Ook ik zeg al jaren op dit forum dat de Aarde plat is; zie bijv. http://www.ninefornews.nl/steeds-meer-mensen-zijn-ervan-overtuigd-dat-de-aarde-plat-is-nasa-en-wetenschap-liegen-tegen-ons/

Maar niemand gelooft mij. Ik weet dat de Noord- en Zuidpolen aan elkaar grenzen en dat er in het midden een gat zit waarin wij zitten. Daarom is het in de z.g. winter kouder en de z.g. zomer warmer, maar als je 24 u. op je andersom gaat staan (niemand lukt dit) merk je dat de tgemperatuur heel anders is zoals in Nieuw Zeeland, dat in feite aan onze grenzen ligt. Maar Xander vindt dit belachtelijk. Daarom plaats hij mijn stukjes nooit.  ?? uw postings zijn geplaatst. Mod. Maar eens zal die heethoofd midden in de z.g. zomer er ijskoude voeten van krijgen. Let maar op mijn woorden!

Gelieve in deze on topic te blijven. Mod.

Pier op 24-03-2017 22:09

AEO: wat zegt de bijbel ook alweer... op het getuigenis van twee staat een zaak vast? Zoiets. Double witness. Mooi!

Yerik op 24-03-2017 22:14

@Allen. Jullie allen kunnen wel beweren dat de Aarde rond is, maar poster Bezoeker en ik hebben bij deze bewezen dat de Aarde plat is. Zo plat als de inkt uit de bol van m'n pen. Daar zit het geheim namelijk. Jullie denken dat er een kogeltje in de pen zit en dat is ook zo, maar de inkt die er uit komt is plat. En zo is het ook met de Aarde. De rondte is niet rond, maar als die draait is-ie plat.

Yerik op 24-03-2017 22:18

@ AEO op 24-03-2017 21:41 Het is een sprookje dat je eerder in N.Y. aankwam dan je vertrok. Dat is de tijd terugdraaien en dat kan niet. Je hebt je verraden: de Aarde is plat. Alleen als je die platte Aarde omdraait kun je de tijd terug draaien. Of bedoel je dat misschien??

Yerik op 24-03-2017 22:21

Ik ben eens om 12 u. op m'n harses gaan staan, ofwel omgekeerd. En toen was het 6 u. !!! Hèt bewijs dat als je de Aarde omdaait, de tijd teruggedraait wordt zoals ik scheef en dus de Aarde Plat is. Harstikke plat !!!! Stelletje goedgelovige zeurpieten!

arno op 24-03-2017 22:55

Ik geloof 1 dag per jaar dat de aarde plat is en dat is op 1 April

arno op 24-03-2017 23:12

@Yerik, wat snuif je zoal ?

Rolf op 25-03-2017 00:50

Mag ik ieder vragen bij het topic te blijven?

Er wordt wel heel ver afgedwaald van het topic met die al of niet platte aarde. 

Misschien is Xander wel zo vriendelijk een aparte rubriek, net als het geloofsforum maken waar dat apart wordt bediscussieerd en beperken we ons hier tot het onderwerp van het artikel.


U heeft gelijk Rolf.

Allen gelieve on topic te blijven. Mod. 

Bambi op 25-03-2017 01:37

Arnold 24/03/2017 22:55

Ik ben mij hier blauw aan het lachen👍

Kan zijn dat hij veel stof snuift,als de aarde plat is.

Ach geen slechte bedoeling 

Scrutinizer op 25-03-2017 01:42

Tja, ik moet toegeven, ik ben er nog nooit afgevallen, hier "onderaan" in Uruguay ;-)

Wel vraag ik me af, waarom er dan beweerd wordt dat de aarde een bol is én vooral: waarom wereldwijd.

Ik bedoel: zowel de Amerikanen als de Russen als de Chinezen als de Arabieren ... overal lijken overheden te beweren dat de aarde een bol is en dit zowel over de rassen én religies heen. Welk belang hebben ze erbij?

Zelfs Fidel Castro, Mao, of de Kims uit Korea... niemand wil de Amerikanen in een kwaad daglicht stellen door de grote leugen te onthullen. Ook de meest onwaarschijnlijke regimes, beweren allemaal hetzelfde. Ho komt dit toch? Waarom laar pakweg een Putin een kans liggen om mensen in het Westen tegen hun regime op te zetten door hen te tonen hoe hun leiders de zaak flessen?

Bundy op 25-03-2017 02:12

Wanneer we dan toch of topic gaan , waarom besteed Xander hier niet eens een artikel aan ?

De politie in Israël oefent met het controleren van mensenmassa's i.v.m. de komst van de Messias / vredesvorst die zij dit jaar verwachten .

https://www.youtube.com/watch?v=oycQmyDMMHo

5318537 op 25-03-2017 04:07

De leiders van de 27 EU lidstaten zijn op 25 Maart in Rome om trouw te zweren aan Brussel ???         Het lijkt op nazi-Duitsland waar de soldaten trouw moesten zweren aan de fuhrer.      ( Daarom gaven ze (gedwongen) meer weerstand dan anders het geval zou zijn.)

Dat uitleveren van landen en volkeren is satanisch.......en dat trouw zweren aan Brussel is ronduit gestoord.       En het bewijs dat zij niet staan waarvoor zij zeggen te staan.   Alles is dus een leugen,en laat Rutte daar heel goed in zijn en betrapt,er standaard mee weg komen.    Net zoals zijn moslim vriendjes,de incidenten leveranciers.(Die dus niet niet worden gecorrigeerd door hun gemeenschap,maar beschermd als fase 1 strijders.(jihad)

5318537 op 25-03-2017 04:10

De link naar dat van onze leiders naar Rome om trouw te zweren aan Brussel http://politiek.tpo.nl/2017/03/24/rutte-rome-beter-eu-afstand-neemt-vaticaan/

gerechtigheid op 25-03-2017 07:28

Als de politiek ons in de steek laat en ons willens en wetens laten terroriseren en vermoorden door doorgedraaide middeleeuwse idioten en die door de politiek nog steeds onbelemmerd toegang wordt verleend tot Ons land; laten wij dan er zelf voor zorgen dat er een einde komt aan die vervolging! Uw en mijn kinderen en kleinkinderen lopen straks groot gevaar als wij er niet massaal tegen in opstand komen! Willen jullie dat op jullie geweten hebben? Laten jullie ongestraft toe dat je vrouw en kinderen op straat geschoffeerd, bedreigd , verkracht en vermoord worden.  Waar zijn ze; die geuzen van weleer? Jullie zitten te zijken over de aarde of die plat of rond is; zijn jullie wel lekker?

Vroeg of laat worden we er zeker mee geconfronteerd en dan is het te laat! We moeten ons Nu verenigen en de kwaadwillenden het land uit zetten goedschiks of kwaadschiks. We moeten onze gezinnen, normen en waarden beschermen en de politiek verantwoordelijken (Rutte, Pechthold etc.) uit de politiek zetten en het heft in eigen handen  nemen! Een nationale regering installeren die de problemen te lijf gaat in plaats van ze te verzwijgen of te baggetaliseren.

 

Qromwel op 25-03-2017 09:03

Al het gepraat over de Islam, zowel hiuer als elders, heeft tot dusver geen definitieve oplossing verschaft. Als ik tamelijk rigoureuze maatregelen opper wordt ik niet geplaatst vanwege "strijdigheid met de site regels". Ga vooral zo door en u zult spinazie eten. Wie geïnteresseerd is waar de definitieve oplossing vandaan zal komen leze bijv. Zacharia 12-14.

Noorderlicht op 25-03-2017 09:08

@Eelke Piers op 24-03-2017 19:50

Je maakt een punt, alleen waarom richten de moslims hun aanslagen dan niet op de veroorzakers voor het binnenvallen van hun landen zoals politici e.d. i.p.v. op de gewone bevolking.

Yerik op 25-03-2017 09:12

@ Moderator en Rolf. U hebt gelijk. Groet van mij. :-))))

Elisabeth-Anna op 25-03-2017 09:13

Lijkt me interessant om idd eens een topic hierover te hebben,heb de platte aarde theorie wel eens gelezen,,een platte pannekoek of een oneineig lange balk waar we op leven,geen idee wat ze bedoelen,kan me er niets bij voorstellen,kan er ook niets mee,maar leuk voor een topic.

Hemelburger op 25-03-2017 09:14

De aarde staat stil, het heelal draait om de aarde en alles in het heelal draait zijn eigen cirkels, zie het verhaal dat God de zon stil zette om Jericho in te nemen, zie prediker die zegt "en de zon draait lustig zijn rondjes om de aarde" dit staat in God's Woord, gezegd door God die niet liegen kan.

Virgo op 25-03-2017 09:20

@Pier op 24-03-2017 21:16

Goede redenering. Gelukkig - wanneer we begrijpen wat de Schrift echt probeert over te brengen - ligt 'de bijl reeds aan de wortel' van alle religie. Religie moet niet worden verward met liefde en dienst voor de Allerhoogste. Religie is Gods vijand en een instrument van de duivel. Alle boeken van de bijbel staan hiermee vol. je kunt het eigenlijk niet missen.

In de Openbaring wordt het religieuze stelsel dat met zijn tentakels vijwel elke natie in zijn greep houdt, afgebeeld als een hoer. Deze hoer hoereert met de 'koningen der aarde', of poltieke stelsels. Ze 'zit als koningin en zegt in haar hart' dat zij nooit rouw zal zien.

Daarom wacht haar vervolgens een finale afrekening doordat God in deze 'koningen' een gedachte inlegt (inceptie) die ervoor zal zorgen dat deze religieuze hoer, die verantwoordelijk wordt gehouden voor elke dode op deze planeet, door deze 'koningen' 'zal worden gehaat' en geheel 'met vuur zal worden verbrand' ofwel haar definiteve einde tegemoet zal gaan. Dat dit een wereldwijde schok teweeg zal brengen behoeft geen betoog. Het is dan ook niet aan deze 'koningen' om dit teweeg te brengen maar aan God 'omdat hij sterk is in kracht'. Niemand zal deze gebeurtenis verwachten maar iedereen zal erdoor worden getroffen. Dit betekent het defintieve einde van Elke religie, islam, christendom, boeddhisme et cetera. Voor een korte tijd zal de staatsreligie heersen waarna ook de 'koningen der aarde' voorgoed aan hun einde zullen komen zonder dat er een helper zal zijn om ook maar een van hen te redden.

Het is even doorbijten maar deze dingen zullen gebeuren. Tevens is dit een troostrijke gedachte en een bewijs dat God/YHWH zijn soevereiniteit zal herstellen d.m.v. het koninkrijk de hemelen dat Jezus in zijn prediking tot doel had gemaakt.

Henk op 25-03-2017 09:53

Citaat: "In Nederland kennen we al jaren het fenomeen dat moslimjongeren op scholen feest vieren na een grote dodelijke aanslag in het Westen of in Israël, een feit dat inmiddels zorgvuldig door de media wordt genegeerd."  

Nou kom ik vaak op scholen met moslimjongeren, ik spreek ze, ik luister naar ze, maar dit ken ik niet. Of zullen ze dat stiekem doen, dat niemand het ziet? Maar, hoe weten wij dat dan?  Met andere woorden, hoe komt de schrijver van het artkel aan dit "feit dat inmiddels zorgvuldig door de media wordt genegeerd"?  Overigens, voor er misverstanden ontstaan, ben ik een sterk tegenstander van de cultuur die veel moslims vanuit hun eigen land hier mee naar toe nemen. Verstikkend, totalitair etc. Het past hier voor geen meter.

AEO op 25-03-2017 11:14

@Yerik,

We moeten natuurlijk wel on topic blijven, maar wat ik bedoelde is de anelheid van de Concorde. Die vloog in ongeveer 3¹/₂ uur naar New York, en omdat het daar 6 uur vroeger is, zou je hier kunnen lunchen en dan precies op tijd zijn voor het ontbijt in New York. Bedenk verder ook nog maar eens, dat onze navigatiesystemen met een platte aarde niet kunnen werken. Er is een hele vloot aan speciale satellieten die om de aarde draaien nodig, om je Tomtom te laten functioneren. Hoe lager de baan om de aarde, hoe korter de omlooptijd van een satelliet is. Op een bepaalde hoogte, ongeveer 37000 km boven de aarde, is de omloopsnelheid 24 uur, waardoor een satelliet op die hoogte op een vast punt staat en daardoor gebruikt wordt voor tv uitzendingen. Eenmaal je schotel goed uitgericht en goed vastgezet, zal het signaal dan ook altijd even sterk blijven, en ik spreek dus uit ervaring omdat ik al meer dan 20 jaar via de schotel tv kijk.

Zo, en nu wil ik hier verder niet meer op ingaan, alleen als daar een aparte topic voor is. Iedereen de vriendelijke groeten, en lees het maar in Job, dat de aarde in het heelal zweeft, het staat er toch echt!

Vrije onderwerpen lenen zich voor het praatcafé. Mod.

vijgeboom op 25-03-2017 12:20

De bijbel wist ons al 1500 jaar voor Christus te vertellen dat de aarde een bol is. Terwijl mensen als columbus rond 1492 nog dachten dat het plat is. Zo bijzonder is dus de bijbel en de bijbel was en is de tijd al ver voor. De toekomst staat er al in en is al bekend .

En dat er meer terreur komt ligt ook in de lijn der verwachting en past bij Mattheus 24 waarin al word gezegd dat volk tegen volk zal opstaan en terreur en aanslagen passen in dat rijtje op opstanden te doen ontstaan.

Dus we moeten er gewoon aan wennen dat de aanslagen etc gewoon zullen toenemen totdat er een moment komt dat we 1 of andere chip gaan instellen ivm de veiligheid etc.................. Erg voorspelbaar allemaal.

En welke politieke partij er in Nederland dan in de regering zit maakt dan niks meer uit want zolang Nederland onder Brussel valt heeft Nederland te luisteren naar Brussel....................met alle gevolgen van dien.

Alleen Gods regering met Jezus als Koning der Koningen kan vrede en gerechtigheid brengen over de hele aarde.

Amen.

Infidel4U op 25-03-2017 12:36

Plat of rond, psy-ops of aanslag... De slachtoffers zijn dood en komen nooit meer terug. Hun dood is zinloos, van welke kant je het ook bekijkt. Alle aanslagen afdoen als false flag-operaties is te simpel en getuigt van op zijn minst struisvogel-gedrag en op zijn slechts een ernstig Stockholm-syndroom. Dat de Europese elite de islam gebruikt voor het verwezenlijken van haar eigen agenda verandert niets aan het belangrijkste streven van de islam: werelddominantie. Met hun faciliteerders in de NWO rekenen ze wel af als ze op eigen kracht de rest van hun doel denken te kunnen bereiken. Ze zijn wel gék, maar niet dom. Het zou een fatale fout zijn de islam te onderschatten.

goodmorning op 25-03-2017 12:40

Het topic,

Als je het artikel dus goed leest, kom je uit op voor of tegenstanders van de Islam. 

Er komt dus vroeg of laat een confrontatie tussen de voor en tegenstanders. Nu staat er in de bijbel " oog om oog tand om tand" genoeg andere teksten, maar niet van toepassing als de Islam afgedwongen word en u daardoor persoonlijk in levensgevaar terecht zou kunnen komen. Niet alleen uzelf maar ook uw naaste kan hierdoor overvallen worden.

Israël de enige democratie in het midden oosten is hier een goed voorbeeld in, als natie word deze niet erkent door omringende Arabische landen. Bijbels gezien stammen ze allemaal van aartsvader Abaham af, alleen God bepaalde met wie hij verder ging. Het verdere veloop kent u, maar word door de Islam gezien als diefstal., wie had werkelijk het eerste geboorte recht. Vandaar die haat onder deze broeders en geloof mij dit zal ook niet stoppen. Het is namelijk een vast gegeven dat de bijbel zoals wij die nu kennen vol staat met profetie, de huidige wereld is in barensnood en duidelijk zichtbaar. Wij stevenen af naar een bepaalde wereldorde, dit word ook zo gestuurd door de Almachtige. Het moet dus gebeuren en alles wijst erop dat het zal gebeuren. Wie ben ik om dit tegen te houden  en waarom zou ik het willen. De Schepper van hemel en aarde wacht..." totdat"...en het woord totdat komt regelmatig in zijn woord/bijbel voor. 

Kom ik de vraag van is de bijbel waar, antwoord ja

Kom ik op de vraag is de Koran waar, antwoord ja

Kom ik op de vraag, beleven zij dezelfde God,...antwoord Nee.

Begrijpt u nu dat hierdoor onze wereld vergaat, begrijpt u ook dat dit moet geschieden! Er is maar 1 God en hij heeft ons allen lief, maar bereid u voor en maak u sterk er komt eens de laatste " totdat" de mens die dan nog op aarde is zal zijn gramschap proeven. 

Verlang er naar, ben klaar en voorbereid.....Hoop u ook.

Goodmorning....

Scrutinizer op 25-03-2017 13:33

@Scrutinizer op 25-03-2017 01:42

Addendum:

Wellicht kwam het onvoldoende uit de verf door de gebruikte stijlfiguur maar ik bedoel dus dat ik vooralsnog níet geloof in een platte aarde.En als die dus wel plat ware geweest, is de vraag waarom men haar dan als bol wil voorstellen en waarom dat die wens zo universeel is dat zelfs tegenstanders van bv. de VS dit niet aangrijpen om deze in een kwaad/belachelijk daglicht te stellen. Of zouden volgens de aanhangers van een platte aarde theorie Putin, Kim, en alle anderen stiekem in 1 groot complot zitten met (destijds) Obama en thans Trump?Dat lijkt me eerlijk gezegd bijzonder onwaarschijnlijk.Maar ik sta overal voor open. Wie weet komt iemand ooit met overtuigende antwoorden op mijn vragen en kan ik dan logischerwijze niets anders dan mijn mening bijstellen (MITS ik t.z.t. geen bijkomende onbeantwoorde vragen heb, uiteraard).

 

Lees : Gelieve on topic te blijven. Ga naar het praatcafé. Mod.

Scrutinizer op 25-03-2017 13:46

@Infidel4U op 25-03-2017 12:36

Dat onderscheid is wel degelijk relevant.

Immers de slachtoffers komen niet terug, maar de vraag is wat de toekomst in petto heeft en daarom is het belangrijk te begrijpen heo het verleden en het heden eruit ziet.

Stel dat het een psy-op was, dan zoude de Moslims misschien helemaal niet zo gevaarlijk zijn (stel immers dat alle vorige aanslagen psy ops waren, dan staat de telelr van de echte islamietische aanslagen nog steeds op nul en dan is de vraag waarom we ueberhaupt schrik moeten hebben van mensen die 0 aanslagen plegen). Een verdere vraag is dan zelfs of ze ons ueberhaupt wel zo naar het leven staan: zou de teller op 0 staan omdat ze er nooit in slaagden of omdat ze het nooit echt probeerden? Nou, dat maakt eenw ereld van verschil immers als ze er nooit in slaagden, moet je vrezen dat ze er ooit wel in zouden slagen, maar als ze het nooit probeerden, dan zijn het hooguit schreeuwlelijken met een grote mond maar dan geldt kennelijk "blaffende honden, bijten niet".

Anderzijds: als het een psy op was, wie is dan de echte vijand? Juist ja, de eigen overheid waarop we nou net rekenden om ons te beschermen. Nou, dat zou dus bijzonder gevaarlijk zijn: immers als het gevaar van buitenaf kwam en je kan op je vermeende medestanders echt rekenen, dan zit je wel goed. OK, af en toe laten ze een steekje vallen, maar als ze het goed met je voorhebben, leren ze uit hun fouten en kunnen ze je in de toekomst beter beschermen. Desnoods is het dan helaas nodig daar zelf enkele vrijheden voor in te leveren ...Maar ... als blijkt dat het psy ops waren en dat we onze vermeende medestanders totaal niet kunnen vertrouwen omdat juist die ons vermoord, dan heb je een groot probleem. Degene die geacht wordt je te beschermen is zelf degene die je bedreigt (vraag: wie gaat je dan wél beschermen) en ... juist aan die partij die je bedreigt zou je dan extra vrijheden (mobiliteit, privacy, etc.) moeten opofferen? Nou, da's pas scary: een heuse USSR of erger zelfs want in de USSR wísten mensen dat de overheid tegen hen was en waren ze dus meer op hun hoede.Let wel: ik doe bij deze dus geen uitspraak over de aard van de aanslagen. Ik ben daar zelf nog niet uit maar ben toch eerder geneigd te denken dat ze wel "echt" waren. Maar punt is dat u zich afvroeg wat het uitmaakte. Welnu, dat maakt m.i. een wereld van verschil. Niet voor de doden maar wel voor de (nog) levenden.

John op 25-03-2017 13:47

Wie hier de Bijbel aanhaalt om aan te tonen dat de Aarde plat is, misbruikt Zijn woord. Lees Jesaja 40:22 eens: kloot betekent rond. In Job 26:7 lees je verder dat de Aarde in het niet hangt ... iets van heelal, heb je vast wel eens van gehoord neem ik aan. Wanneer in het heelal planeten en sterren rond zijn, zou onze kloot dan rond zijn? Denk na!! en lees goed!!

 

John: Lees opmerking van het beheer, gelieve on topic te blijven, ga naar het praatcafé als u vrije onderwerpen wilt bespreken.Mod.

Jean op 25-03-2017 14:46

Wij weten en kennen allen "de verantwoordelijken" voor deze misdaden in Europa, wij kennen ze met naar maar spreken die namen niet uit want door die uit te spreken denken ze tot ze enig respect verdienen.

De troep verantwoordelijke misdadigers hokt soms samen in Brussel in die glazen aquarium, de troep komt uit alle landen van Europa maar de gevaarlijkste ervan komen uit Luxemburg, Italië, Duitsland, Nederland, Vlaanderen, Frankrijk, enz.

Laten we die aquarium maar snel leeglopen want de bacterie die eruit komt is dodelijk.

Als we er nu eens een gesloten goed bewaakte gevangenis van maakte waar we dan de gevangenen van nu in zouden opsluiten en die EU misdadigers dan in die isoleercellen zouden smijten voor min. 20 jaar dan was er weer toekomst, veiligheid en leefbaarheid.

Bundy op 25-03-2017 15:09

@5318537 op 25-03-2017 04:07

Je hebt volkomen gelijk , heel Nederland heeft dit op het NOS-journaal gezien , ik was gechoqueerd  en er reageert geen hond !       Het trouw zweren aan het heilige Roomse rijk betekent in feite trouw zweren aan de Paus , dus nog erger dan toen aan Hitler .         Deze ex-portier en satanische Jezuiet  is in mijn beleving  de voorzegde valse profeet .             De zeer nabije toekomst zal het ons leren ; "Wanneer jullie al die dingen zien , kijk dan omhoog want dan is Mijn wederkomst nabij ".

Wardje op 25-03-2017 15:46

Bundy op 25-03-2017 15:09    U vergeet dat de EU hardnekkig weigerde ook maar iets op te nemen in de grondwet-Giscard en later in de verklaring van Lissabon, over de christelijke wortels van het Avondland als cultuurgemeenschap . Ondanks talloze malen aandringen hierop door JPII , die daar ook áfgezien van deze verzoeken heel vaak heeft geschreven .  En hoezo trouw zweren aan het heilige Romeinse rijk ?

Scrutinizer op 25-03-2017 16:32

@Scrutinizer op 25-03-2017 13:33

@Mod.

Ik reageerde slechts op wat iemand anders hier postte en was me niet bewust van het bestaan van een praatcafé.Maar toen u ernaar verwees, ontdekte ik dat er zoiets was.Normalitair voel ik me niet geroepen om daar wat topicloos te gaan exclameren.Maar gezien ik plots een inval kreeg over dat off-topic, heb ik daar net iets gepost.Mijn vrees is nu wel, dat niemand het ziet.Zou jammer zijn want de (voor mijn doen) korte bijdrage was m.i. erg bijzonder.Ze zou ofwel complete onzin kunnen zijn, ofwel de meest brilliante doorbraak sinds mensen discussieren over de vraag of de wereld nou een ronde schijf, dan wel een bal is, juist omdat ze 2 tot dusverre schijbaar tegenstrijdige theorien met mekaar verenigt.Ik weet het ook niet, maar de nieuwe denkpiste lijkt me minstens de moeite om over na te denken (al zeg ik het zelf).Ik dan ook slechts hopen dat het daar niet een stille dood sterft omdat niemand het praatcafé bezoekt.Wellicht kan u het op de ene of de andere wijze toch onder de "main(xander)stream"-aandacht brengen?Alvast dank bij voorbaat.

U kunt dat zelf doen door op dit forum een mededeling te doen dat u daar- praatcafé- over platte/ronde aarde een posting heeft geplaatst. Mod.

Oma op 25-03-2017 18:32

 

@gerechtigheid dus, je denkt dat de oplossing ligt in het verenigen van de bevolking, een volksopstand? Een staatsgreep?

Sta mij toe daaraan te twijfelen vermits er nog veel te veel mensen de pathologische zelfhaat, de weg-met-ons mentaliteit nog niet erkennen en afzweren en niet willen opkomen voor hun eigen identiteit, 

zolang geitenwollensokken denken dat pamperen het gewenste resultaat zal geven en, overblijfsel van de kerk: de andere wang blijven toekeren aan onmensen waarvoor een mensenleven niet telt, enkel een moslim-leven, kan er van eensgezindheid geen sprake zijn, het creëert verdeeldheid waarmee moslims en politiek hun voordeel doen.

Om de politiek te dwingen hun cultuur, hun autochtone bevolking te beschermen tegen islamisering is gebleken dat een poging dit via de beschaafde, democratische manier te doen, jammerlijk gefaald heeft: elke nationalistische partij die opkomt voor eigen bevolking wordt met alle mogelijke middelen bestreden en ondemocratisch in een cordon uitgesloten van machtsdeelname, dat werkt dus niet.

Elke nationalistische partij zal van de macht gehouden worden: wilders, le pen, winters, frauke let maar eens op bij de verkiezingen, bij wilders hebben jullie het bewijs al gehad - de schaamte voorbij van ne rutten die openlijk waagt de democratie aan zijn laars te lappen door de 2de grootste partij uit te sluiten van machtsdeelname, alsof die beslissing aan hém is en niet aan de Kiezers! Tot zover nog 'democratie'!

Wat kan de burger in de straat dan wel doen? Sociale controle, elkaar steunen als moslims op hun wangedrag worden aangesproken, bijeen spannen en erop vliegen als mensen aangevallen, geïntimideerd, beledigd worden in het openbaar ipv wegkruipen als een bange muis!

Dát en dat alleen kan bij dat soort doordringen dat de autochtoon, de europeaan zich niet zonder verzet zal laten onderwerpen aan hun afgrijselijke sharia.

Of misschien moeten wij ook het gedrag van mohammedanen overnemen wat betreft de politiek? Overspoelen met boze mails, intimideren, dreigen om hen zo aan te zetten tot verandering van richting?

En hen om de oren slaan met het overtreden hun eigen wetten, dat schering en inslag is om parasieten te pamperen!!! De verwerpelijke hantering van 2 maten en 2 gewichten waarbij autochtonen steevast gediscrimineerd worden.

Een voorbeeld: 

Eisen dat de discriminatie van de dubbele nationaliteit tov de autochtoon wordt afgeschaft. Eisen dat voorkeuren en uitzonderingen voor moslims worden vernietigd wegens discriminatie van de eigen burgers.

Het komt telkens neer op hetzelfde: mohammedanen worden gepamperd met voorkeuren die állemaal discriminatie betekenen voor niet-moslims.

Hun eisen van godsdienstvrijheid dienen enkel om invloed en greep te krijgen op de maatschappij: een regelrechte aanval op de grondwet: duidelijke schending van de scheiding tussen kerk en staat.

Vrije meningsuiting: opportunistisch wordt dit ook omgedraaid: moslims noemen hun beledigingen aan het adres van autochtonen 'vrije meningsuiting' en geen haan die daarnaar kraait! Onvoorstélbaar aangezien hun beledigingen snel ontaarden in doodsbedreigingen die zeker wel wettelijk stráfbaar zijn. 

Echter, de vrije meningsuiting van een autochtoon wordt steevast de kop ingedrukt door de beschuldiging en de leugen van racisme.

Onze vrijheden worden opzettelijk tegen ons gebruikt, om ons de mond te snoeren, om ons te beledigen, om ons te discrimineren, om vooral geen kritiek te uiten op islam en het wangedrag van zn aanhangers.

Mogelijk dat aanslagen op parlementen de enige manier zullen zijn waarop de politiek stopt met ons te verraden en over te dragen aan dat zootje religieus ongedierte en zoals ali treffend uitlegt: pamperen hélpt niet, het versterkt moslims in hun veroveringsdrang en gewaande superioriteit, ze minachten die zwakke dhimmi's en beschouwen de weg naar verovering voor hun sharia een stapje dichterbij wegens medeplichtigheid van de politiek!

Wat de politiek echter vergeet, en dat zal een fatale vergetelheid blijken, is dat moslims in de eerste plaats achter de politieke macht aanzitten en ook niet zullen schuwen de politici af te slachten om hun doel te bereiken - het is enkel nog wachten tot moslims massaal in actie komen (elke keer is 20% het aantal waarna islam poogt over te nemen) om die staatsgreep te plegen en dan is het te Laat en zal de bevolking weer de dupe zijn!

Wat de autochtone politiek nu doet is pogen hun vege lijf te redden door moslims te pamperen, slijmen met allerlei voorkeuren, intussen hun eigen bevolking te schofferen, discrimineren, uitleveren aan religieuze waanzin en voorál Verarmen waarbij de politiek élke steun van hun eigen bevolking zelf vernietigt en dat zal hen nog heel zuur gaan opbreken. Of ze echt beseffen dat ze op nummer 1 staan als doelwit bij een vijandige machtsovername dat betwijfel ik ten zeerste, gezien hun koppige, collaborerende houding met de bezetters.

Als de hel losbreekt zullen ze ook niet moeten rekenen op steun van 'hun' bevolking, als ze het al overleven tenminste. Eigen schuld, dikke bult.

In belziek is trouwens net een wet goedgekeurd voor privé beveiliging - de politiek voelt de hete adem van de volkswoede in de nek en poogt het vege lijf te beschermen; het zal niet baten, niet tegen terreur aanslagen en niet tegen de volkswoede, het is enkel wachten welke van de twee het eerst ontploft.

Infidel4U op 25-03-2017 21:20

@scrutinizer. Precies wat ik zeg.

Kwamvanrechts op 25-03-2017 21:52

@AEO op 24-03-2017 21:18

Precies wat je zegt, het lot dat Nederland tegemoet gaat is aan het ongeloof te danken.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl