Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Terreuralarm vliegveld Frankfurt; Bomdreigingen bij Wenen

Moslims op internet vieren massaal aanslag in Londen - Ayaan Hirsi Ali bij Fox News: Aardig doen tegen islamisten versterkt enkel hun wil om ons te onderwerpen

 

16 jaar terreur in Europa. Na een piek in 2004 en 2005, veroorzaakt door 2 grote aanslagen, werd het een poosje wat rustiger – totdat Europa vanaf 2015 zijn grenzen wagenwijd openzette voor miljoenen moslimmigranten.

Naarmate de ‘religie van vrede’ met almaar meer volgelingen in Europa komt, neemt het aantal misdaden, bedreigingen en aanslagen hand over hand toe, zo blijkt ook uit de officiële statistieken. Na de car jihad aanslag in Londen, waarbij 5 doden vielen, probeerde een moslim in Antwerpen de terreurdaad van zijn geloofsgenoot te herhalen. Gelukkig mislukte dat, maar het scheelde niet veel of er was een nieuw drama gebeurd. Ondertussen werd gisteren op het vliegveld van Frankfurt voor de zoveelste keer het terreuralarm geslagen. Vlakbij Wenen werd alarm geslagen vanwege diverse bomdreigingen. Is dit het nieuwe ‘normaal’ waar wij burgers maar aan moeten wennen, zoals de Londense moslimburgemeester Kahn vorig jaar al zei?

 

 Het haalt niet eens het nieuws meer, zó vaak gebeurt het. Een deel van Terminal 2 van het drukke vliegveld van Frankfurt am Main werd enige tijd ontruimd en afgesloten. ‘Zijn onze vrienden van de religie van vrede weer actief?’ vroeg een passagier aan een veiligheidsbeambte. ‘Zo kun je het ook uitdrukken,’ was haar antwoord. ‘Er komt een moment dat we hier allemaal worden opgeblazen, want vandaag was niet de eerste keer.’ (2)

In Wiener Neustadt, circa 40 kilometer ten zuiden van de Oostenrijkse hoofdstad, werd gisteren alarm geslagen vanwege meerdere bomdreigementen. Er werd massaal politie ingezet, en onder andere de districtsrechtbank werd geëvacueerd vanwege een verdacht object, dat later geen explosief bleek te zijn. Op 4 maart waren er in het stadje ook al bomdreigementen waardoor een bioscoopcomplex ontruimd moest worden. Een dag later was een Wettcafé – waar gewed kan worden op sportwedstrijden e.d.- het doelwit. (1)

Vreugde over doden na aanslag in Londen

Zoals gebruikelijk reageerden ook zogenaamd ‘gematigde’ volgelingen van de religie van ‘vrede’ op internet massaal verheugd op de aanslag in Londen. Op het Arabische kanaal van France24 en op Al Jazeera English waren bijna uitsluitend lachende emoticons, duimen omhoog en opmerkingen zoals ‘Allahu Akbar!’ en ‘goed gedaan!’ te zien, en nauwelijks afkeurende reacties (3)(4).

Diverse Westerse reageerders spraken hun verbijstering uit over zoveel leedvermaak en gebrek aan mededogen van de kant van moslims. Een Britse gevangenisbewaarder schreef op zijn Facebook dat ‘wij gisteren in onze afdeling moslims hadden die elkaar ‘high five-ten’ en juichten over het nieuws van de aanslagen.’ Toen hij hierover klaagde, raakte hij bijna zijn baan kwijt. (3)

In Nederland kennen we al jaren het fenomeen dat moslimjongeren op scholen feest vieren na een grote dodelijke aanslag in het Westen of in Israël, een feit dat inmiddels zorgvuldig door de media wordt genegeerd.

Veel meer ‘extremisten’ dan wordt beweerd

De gevestigde orde in de Europese politiek en media willen ons nog steeds laten geloven dat slechts een klein clubje moslims ‘extremisten’ zijn, maar uit tal van onderzoeken –waaronder een recent Frans overheidsonderzoek waar we woensdag over schreven- blijkt dat juist een aanzienlijk deel van alle in Europa woonachtige moslims achter het plegen van geweld en terreur voor de islam staat. Uit het genoemde onderzoek kwam 1/3 van alle jonge Franse moslims naar voren, maar dat aandeel is hoogstwaarschijnlijk nog veel te laag omdat slechts een kwart van de ondervraagden tot het islamitische geloof behoorden.

‘Islamisten willen Sharia over hele wereld’

De door de VVD naar Amerika weggepeste Ayaan Hirsi Ali –waarvan ondergetekende destijds hoopte dat zij de eerste vrouwelijke premier van Nederland zou worden, maar helaas- werd door Fox News gevraagd naar haar mening over de vele aanslagen in Europa. Hirsi Ali legde uit dat islamisten totaal niet onder de indruk zijn van het gepaai van ‘links’, dat nog steeds denkt dat we hen door zo aardig mogelijk te doen kunnen afhouden van het plegen van aanslagen.

‘Islamisten zeggen niet tegen linksen ‘ontzettend bedankt dat wij het van jullie hier mogen overnemen. Wij stoppen met jullie te terroriseren’. Dat doen ze niet,’ zei ze. Presentator Carlson vroeg daarop: ‘Dus islamisten willen al die gevoeligheid niet, dat is niet hun doel?’ Ayaan: ‘De islamisten willen één ding, en dat is een aan de Sharia gehoorzame samenleving, en uiteindelijk de hele wereld. Dat is hun doel. Voor u, mij en alle anderen klinkt dat gestoord, maar dat is hun doelstelling.’

Ze beschreef hoe moslims gebruik maken van indoctrinatie, intimidatie en fysiek geweld –de ‘jihad’- om een andere cultuur stap voor stap over te nemen. ‘En iedereen die daarbij in de weg staat is hun vijand,’ vervolgde ze. ‘Het maakt niet uit hoe aardig linksen zijn, hoe voorkomend en gedienstig, want dat is juist het doel van islamisten. En als je dit niet begrijpt, dan zou je niet in het politieke leiderschap moeten zitten, want dan ben je niet in staat het probleem te bevatten.’

Moslims tegen de rest

Moslims delen de wereld heel simpel in: aan de ene kant zijn er de moslims, en aan de andere kant alle niet-moslims, die automatisch de vijand zijn, omdat ze niet gehoorzaam zijn aan Allah en zijn profeet. ‘En iedere keer dat wij een verzoenende toon aanslaan, en weer, en weer, zien zij als bewijs dat Allah het hen makkelijker maakt om hun agenda uit te voeren,’ vervolgde Hirsi Ali.

Kortom: lief doen en de islam alle ruimte geven, wat in Nederland vooral linkse partijen willen – met GroenLinks voorop-, heeft overal hetzelfde averechtse effect, en zal uiteindelijk onze vrijheid, veiligheid, democratie en welvaart ten onder doen gaan voor een totalitaire, door de islam bepaalde dictatuur. (6)

 

Xander

(1) Krone
(2) Hartgeld
(3) Infowars
(4) Inselpresse
(5) Infowars
(6) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Pagina12
Kwamvanrechts op 25-03-2017 21:55

@Yerik op 24-03-2017 22:21

Als het twaalf uur is en je gaat op je kop staan staan de wijzers volgens mij op ongeveer half 6 en geen 6 uur.

Bundy op 25-03-2017 23:00

@Wardje op 25-03-2017 15:46

Ik doel dus op de reactie van @5318537 op 25-03-2017 04:07 ,  bovendien is vastgelegd dat in de piramidale opbouw van de macht op aarde de Jezuïeten de baas zijn , en de Rothschilds /Rockefellers slechts hun bankiers .   

Ganja op 25-03-2017 23:47

Naar praatcafé, dat is al meerder malen gemeld. Mod.

Wardje op 26-03-2017 01:53

Bundy op 25-03-2017 23:00 . Dat is dus mijn vraag: waar is vastgelegd , vastgesteld,  dat "in de pyramidale opbouw van de macht op aarde de Jezuïeten de baas zijn..", wat, waar , hoe , documenten ? Als je aankomt met de monita secreta, de geheime instructies , hou maar op , die zijn een hoax , van een Poolse oud-jezuïetenkandidaat , die, als zoveel kandidaten in alle ordes , is afgehaakt , is moeten afhaken . De monita  worden door geen enkele ernstige onderzoeker serieus genomen . Bijvoorbeeld niet door Fülop-Miller, een tegenstander van de Jezuïeten , die oa het boek schreef "Macht und Geheimnis der Jesuiten". Er bestaat een nederlandse vertaling van . Aanrader .    Ik ben geen tegenstander van de orde zoals hij door Ignatius is gesticht en zoals hij tot 1960 zijn roeping heeft vervuld .  Voor de goede Jezuïet is volgens Ignatius maar één ding belangrijk bij alle belangrijke en minder belangrijke dingen en beslissingen : "Leidt het tot God of niet ?"  Na 1960 zijn er niet weinigen van de oorspronkelijke geest afgeraakt en waren notoir ongehoorzaam , ook aan de paus en aan de 'zwarte paus' . Bekend voorbeeld : Huub Oosterhuis . In één van zijn boeken beschrijft hij hoe de toenmalige paus er op een portret in Rome uitzag als een misdadiger .  Hij ging in de studentenparochie waar hij werkzaam was lijnrecht in tegen de bisschop en dus tegen zijn oversten .  Op universiteiten en andere priesteropleidingen werden dingen onderwezen die de katholieke leer en moraal subtiel of ook heel duidelijk  weerspraken . Teilhard de Chardin , een ander bekend voorbeeld , zijn leer , als je daarvan kan spreken , is meermalen  op hoogste niveau veroordeeld . Zo zijn er tallozen te noemen , naast tallozen die vaak verborgen een leven voeren van grote opofferingsgezindheid en verbondenheid met Christus . Als voorbeeld van deze laatsten noem ik Pater van der Lugt , die alleen maar toevallig bekend is geworden als martelaar in Homs in Syrië . En Pater Regout die in 1940 opriep tot verzet en als hoogleraar een artikel publiceerde waaraan de bezetter zich moest houden volgens geldend recht . Hij werd al in 1940 opgepakt en stierf twee jaar later in Dachau . 

In de wiki    https://nl.wikipedia.org/wiki/Jezu%C3%AFeten   staan elementaire feiten . Er zitten wat fouten tussen , zo bijvoorbeeld dat Jezuïeten geen gehoorzaamheid zijn verschuldigd aan de locale bisschop . Als ze in de zielzorg werken, zijn ze dat wél .  Onder het artikel staat een 60tal links naar Wiki-artikelen Jezuïeten , sommige wat bekender en ook nederlanders .   In verband met het bovenstaande een aantal citaten : Na het Tweede Vaticaans Concilie kent de jezuïetenorde een diepe crisis: tussen 1965 en 1974 verlaten 6602 jezuïeten de orde (een zesde van het toenmalige totale aantal ordeleden). De bekendste Nederlandse uittreder is Huub Oosterhuis; deze werd overigens als eerste sinds 1906 (George Tyrell) gedwongen door de generaal van de jezuïeten de orde uitgezet. >      Hoe kan er dan zo'n grimmige kadaverdiscipline bestaan als jullie denken ?   

 < Opdracht .  Ignatius preekte een verregaande gehoorzaamheid aan de Heilige Schrift, de

Ignatius en zijn vrienden wilden zich aanvankelijk louter toeleggen op de ziekenzorg van Christenen in Jeruzalem. Als dat onmogelijk zou blijken, zouden ze zich aanbieden aan de paus, wat in 1539 gebeurde.

Het motto van de sociëteit is Ad majorem Dei gloriam ('Tot meerdere eer van God'), dikwijls afgekort tot 'AMDG'. Het gezegde bedoelt het idee uit te drukken, dat elk werk dat niet duivels is, voor de hemel verdienstelijk is, als het met die bedoeling wordt gedaan, zelfs handelingen die normaal alledaags worden geacht, zoals het vullen van de benzinetank.

De jezuïeten wilden werken aan hun eigen zaligheid en die van de naaste. De middelen van de eigen voortgang waren: dagelijkse meditatie, het dubbele gewetensonderzoek en tweemaal in het leven de volledige geestelijke oefening (30 dagen lang) en jaarlijks de verkorte vorm van retraite (8 tot 10 dagen).

De jezuïeten leggen een vierde gelofte aan de paus af: zonder tegenspraak of reisgeld een missie of zending naar gelovigen en ongelovigen te doen als de paus dit beveelt, als keurkorps van de paus. De gehoorzaamheid en de tucht zijn dus zeer streng.    {dit laatste is zeker niet meer de sfeer . In retraites b.v. wordt niet zozeer opgelegd met zonde te breken , maar men laat over schriftteksten mediteren en wacht tot de retraitant van binnen uit een beweging maakt naar de H.Geest. Bron: Dr J Bots e.a., Op het kompas van het geweten . (w)} De generaal (hoogste leider) heeft onbeperkte administratieve en uitvoerende macht.     Jezuïeten zijn vrijwel zonder uitzondering kritische intellectuelen, die als individu geen blad voor de mond nemen en ook hun leerlingen opvoeden tot kritische individuen.>

Van de gehoorzaamheid , maar vooral van de moeilijke omstandigheden , krijgt je een goede indruk in de film "The Silence"over de missie en geloofsvervolging in Japan . Hij is in februari in roulatie gebracht .Trailer, recensie en goede foto's:  https://www.kerknet.be/kerknet-redactie/artikel/bidden-de-cinema-met-scorseses-film-%E2%80%98silence%E2%80%99    lees over de twee eerste regels heen .

Bezoeker1234 op 26-03-2017 13:33

@mod excuses voor mijn offtopic opmerking en de bijkomstigheden. Ik zal dit in het vervolg in het praatcafe posten. 

ik zie dat Nederland in deze grafiek 7 blokjes heeft. Waarbij 1 blok 25 doden (25 killed) dient voor te stellen.

als de kleuren op mijn beeldscherm kloppen zijn dat in Nederland 7 x 25 unknown /no affiliation.

mijn vraag is nog steeds als ik de gegevens dus juist interpreteer wie de 175 doden zijn. Wordt de vlucht van MH17 hiermee bedoelt?

Het is het lijstje van The Economist, overigens wel een gerenommeerd blad.Maar in dit geval is de lijst niet geheel correct.

Die 175 (eigenlijk bijna 200) hadden bij 2014 moeten staan, dan had het geklopt. Mvg. Mod.

 

Bundy op 26-03-2017 14:45

@Wardje op 26-03-2017

Ik wil jou en alle oprechte Katholieken absoluut niet beledigen , het spijt mij wanneer ik zo overkwam .

Ik baseer mij op een site die ik regelmatig lees , van echte Katholieke mensen die toch gedetailleerde informatie geven , en hoop dat je die eens in wilt kijken ( ook al ervaar je het wellicht als niet leuk ).        Mvg "Bundy "

https://restkerk.net/

Wardje op 26-03-2017 21:40

Bundy op 26-03-2017 14:45 "Ik wil jou en alle oprechte Katholieken absoluut niet beledigen." Dat geloof ik onmiddellijk maar dat is niet de kwestie .  De vraag was: waar is vastgelegd , vastgesteld,  dat "in de pyramidale opbouw van de macht op aarde de Jezuïeten de baas zijn..", wat, waar , hoe , documenten ?

Wardje op 27-03-2017 14:24

Bundy op 26-03-2017 23:39.  Ik heb meer dingen op het net gezien dienaangaande , maar ze zijn allemaal even vaag . Als je , zoals in je bron , een lijstje ziet met een machtspyramide en daarin de Jezuïeten , maar geen enkele verdere concrete aanwijzing - laat staan bewijs -, is dan alleen  het feit dat het gezegd wordt voor jou reden om het ook te geloven?

Wardje op 27-03-2017 14:56

Martin beschrijft een geheim ritueel   i n    e e n      r o m a n   .   Ik weet dat hij van dit feit op de hoogte was als werkelijk gebeurd .   Maar op zich is een   r o m a n   natuurlijk geen bron , Niburu gebruikt het als bron . Het interview waarin hij zich openlijker uitspreekt kennen ze blijkbaar niet .   Dan zegt  Niburu:  "De Kerk heeft zich in het geheim dus officiëel onder de macht van Satan gesteld."   "D   u   s".     Wat is dit voor een onzin ?   Als een groep onderkruipers in het geheim hun eigen duivelskunsten weten uit te voeren ergens in het geheim in het Vaticaan , heeft de Kerk zich dan onder Satan gesteld?  Wat is dit voor een logica ? 

 

Wardje, nodig uw gesprekspartner  uit om verder te praten op het geloofsforum. Gelieve hier op dit forum on topic te blijven. Mod.

Wardje op 27-03-2017 14:58

Bundy.  De uitspraak over der rook van Satan door Paulus VI, "Zou" hij niet hebben gedaan ,  hij  h e e f t  hem gedaan en de Osservatore Romano heeft dit gemeld in al zijn edities .  Het ging over de teloorgang van het geloof , uittredingen en verlies van roepingen , het binnendringen van ketterijen , over het interpreteren van het Concilie in tegenstelling met de traditie van de Kerk en de eigen uitspraken  , dat alles veel eerder dan wat Niburu gelijk veronderstelt .  Ze weten te weinig , verkeerd en uit de tweede hand en gebruiken dat weer om in hun eigen vooroordelen in te passen .

Allen: Gelieve on topic te blijven. Mod.

Kwamvanrechts op 28-03-2017 21:15

@Bezoeker1234 op 26-03-2017 13:33

Volgens uw berekening zijn er dan bij Charlie Hebdo 300 doden gevallen. Dat klopt niet. Volgens mij moet de grafiek als volgt gelezen worden: een volle kolom is 25 slachtoffers (zie legenda aan de linker kant van de grafiek). Dat zou voor de aanslag in Parijs dus zijn: 5 volle kolommen x 25 slachtoffers + 5 'losse' blokjes x 1 slachtoffer = 130 slachtoffers. En dat komt wel overeen met de berichtgeving.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl