HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Russische kolonel: Wij verbergen kernraketten in zeebodem voor Amerikaanse kust

Maar in Syrië en Irak gaan Russische en Amerikaanse troepen voor het eerst samenwerken om ISIS te verslaan – Amerikaanse troepen in Syrië gearriveerd om Raqqa op ISIS te heroveren

 
Op 7 maart kwamen de legerleiders van de VS, Rusland en Turkije in het geheim voor de allereerste keer (in Antalya) bij elkaar om te overleggen over een gezamenlijke oplossing voor Syrië. Het land wordt mogelijk in drie zones verdeeld, een Russische, een Amerikaanse en een Turkse.

De (gepensioneerde) Russische kolonel en voormalig woordvoerder van het ministerie van Defensie Viktor Baranetz heeft in een TV-interview gezegd dat zijn land –onder meer als reactie op het stationeren van tanks, vliegtuigen en troepen langs de Russische grenzen- ‘slapende’ kernraketten in de zeebodem voor de Amerikaanse kust verbergt, die op commando kunnen worden gelanceerd en binnen enkele minuten grote verwoestingen in de VS kunnen aanrichten.

 

Baranetz reageerde onder andere op de door Trump aangekondigde verhoging van het defensiebudget met $ 54 miljard – geld dat de nieuwe president onder andere weghaalt bij allerlei dubieuze klimaatprojecten die door de regering Obama werden opgestart.

Asymmetrisch antwoord: nucleaire ‘mol’ raketten voor Amerikaanse kust

De oud kolonel verklaarde dat Rusland onmogelijk de militaire uitgaven van de VS kan bijhouden. Het Kremlin heeft slechts 10% te besteden van de astronomische $ 600 miljard die Amerika gaat uitgeven. Daarom hebben de Russen geen andere keus dan goedkope asymmetrische tactieken te bedenken.

‘En die zijn geen mythe,’ benadrukte hij. ‘Ons asymmetrisch antwoord zijn kernkoppen die hun koers en hoogte kunnen veranderen, zodat geen enkele computer (van een raketafweersysteem) hun traject kan berekenen. De Amerikanen zetten hun tanks, vliegtuigen en bataljons met special forces in langs de Russische grens. Wij bezaaien in alle stilte de Amerikaanse kust met nucleaire ‘mol’ raketten (die zichzelf ingraven en ‘slapen’ totdat ze het lanceercommando krijgen)... O, ik denk dat ik teveel heb gezegd, ik had mijn mond moeten houden.’

Kremlin: Neem dit verhaal niet serieus

Fake nieuws of juist niet – woordvoerder van het Kremlin Dmitry Peskov verklaarde dat hij het verhaal van kolonel Baranetz ‘op zijn zachtst gezegd vreemd’ vond, en ‘dat daarom niemand dit serieus moet nemen.’

Desondanks vragen sommigen zich af wat het Russische spionageschip een maand geleden op slechts 50 kilometer afstand van de dichtbevolkte Amerikaanse oostkust deed, vlakbij de belangrijke onderzeeërbasis van de Amerikaanse marine.

Maar misschien was (ook) dit wel nepnieuws, bedoeld om de anti-Russische angsthype in de Verenigde Staten verder aan te wakkeren.

Amerikanen, Russen en Turken gaan samenwerken om ISIS te verslaan

Sinds het aantreden van Trump is er overigens druk onderhandeld tussen beide landen, met als gevolg dat het Amerikaanse en Russische leger voor het eerst gaan samenwerken om ISIS te verslaan. Ook de Turken doen mee. Voor Syrië wordt gekeken naar een eventuele oplossing waarin het land in drie zones wordt verdeeld, een Russische, een Amerikaanse en een Turkse, en wordt bezien welke rol het Syrische leger, dat nu onder Russisch commando staat, daarin moet gaan spelen. (2)

Eerste Amerikaanse militaire grondoperatie in Syrië begonnen

Trump pakte onmiddellijk door en stuurde onderdelen van het 75e Ranger Regiment naar Raqqa, die met behulp van onder andere tanks de stad op ISIS moeten gaan heroveren. Dit is de eerste directe Amerikaanse militaire grondoperatie in Syrië. Het Koerdische SDF leger, dat in totaal zo’n 45.000 YPG strijders en 10.000 Arabische stamleden telt, gaat de Amerikanen bijstaan. (3)


Xander

(1) Zero Hedge
(2) DEBKA
(3) DEBKA

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Lodewijk op 09-03-2017 14:16

Nu het Syrische leger samen met Rusland en Hezbollah zoveel overwinningen hebben behaald de laatste tijd wil de VS uiteraard kunnen zeggen ook IS te hebben verslagen. Al zijn er mogelijk honderdduizend of meer Syrische militairen die er voor sneuvelden, en slechts enkele Amerikanen. Bovendien heeft de befelhebber van de ongeveer 1000 Amerikaanse militairen in Syrië gezegd dat zijn troepen niet dichter bij Rakka zullen komen dan op 50km afstand, om vandaar met artillerie deel te menen aan de strijd. De VS weet dat dode Amerikaanse soldaten niet populair is in het land na al zoveel oorlogen met naar de VS gestuurde body bags. 

Het enige van belang is dat de VS nu blijkbaar samenwerking met Rusland zoals aangekondigd door Trump tijdens zijn verkiezingskampanje uitvoert. Dat maakt de wereld een stuk veiliger, al knarsentanden de NWO globalisten nu. Maar ook voor hun en/of hun kinderen is dit veel beter, net als voor ons allemaal.

Tom Hendrix/Seneca op 09-03-2017 14:26

Tja, ik weet niet wat ik hier van moet denken. Het ziet er niet goed uit, steeds meer van de Openbaring van Johannes, ontvouwt zich voor onze ogen. Enfin, ik vertrouw op de Here jezus.

Rebellio op 09-03-2017 16:03

"Nucleaire ‘mol’ raketten" lijkt me sterk, maar de Russen hebben wel een reputatie van "rauwdouwers" dus ja.. Als dit waar is beloofd dat nog wat als het metaal en de verbindingen zover is aangevreten dat een en ander gaat lekken. Volledig onder water corrodeerd staal zo'n 0.1 tot 0.2 mm per jaar.

Als je nu de kaart van Syrie bekijkt dan heeft Turkije zo goed als geen grond veroverd op IS. De vraag is alleen wat ze 'kado' zullen krijgen van de VS. De Koerden hebben juist een strook bij Manbij 'kado' gegeven aan Asad/de Russen tussen de Koerden en de Turken in. En de Turken zijn nu volledig ingesloten, hun grenzen hebben geen raakvlakken meer met IS grondgebied. Dat betekend dat ze alleen nog ruzie kunnen zoeken met Asad/Rusland of de Koerden. Er zal iets grondigs moeten veranderen, zoals de dood van Asad, of ruzie tussen Asad en de Russen, om enige ruimte te geven aan de Turken op grondgebied van Syrie.

Ultimate op 09-03-2017 16:18

Nu nog wachten op het chinese leger van 200 miljoen strijdkrachten, vermeld in de bijbel.

willy op 09-03-2017 16:34

Hitler is terug en in Duitsland nooit van weggeweest.VS en Turkije en Rusland spelen een profetische rol in de eindtijd voor vele katholieken moeten we 18 maart 2O17 in het oog  houden waarom? De tien geheimen van Medjugorge dat door het Vaticaan door de valse profeet van een paus niet erkent wordt in het oog houden ik geef het mee voor wat het waard is maar de zuivering door de profeet Zacharia zou dan werkelijkheid worden. VS wil grondtroepen in Syrie maar dat heeft de Joodse ziener juist gezien. Trump is door God gekozen om juist deze profetien in vervulling te doen gaan/ Beste mensen we leen in de eindtijd maar dan absoluit . Shalom

Tabris op 09-03-2017 17:10

He he, eindelijk zetten de Amerikanen de juiste stap.

Peter op 09-03-2017 17:19

Ik las in dit artikel: "(Russische)Kernraketten in de zeebodem voor de Amerikaanse kust."

Dat deed me onmiddelijk denken aan de visioenen van Henry Gruver over een Russisch/Chinese aanval op Amerika, ook nucleair. En als ik het goed heb, hebben meerderen zulk soort visioenen van God ontvangen. Tjonge.

Veteraantje op 09-03-2017 18:26

Het land wordt mogelijk in 3 zones opgedeeld... Ik stam van '82 maar dit klinkt mij als duitsland na WO2 ..... En wat vind president Assad hiervan die 2 van de 3 als illegaal in zijn land ziet???? Dus dan toch weer een koude oorlog met Damascus als front-stad........

Tom Hendrix/Seneca op 09-03-2017 18:57

@willy: 16.34. uur. Dat idee heb ik ook beste Willy. De Openbaring van Johannes op Patmos, de huidige stand van zaken, werd daar in voorspeld. Laten we onze hoop stellen op de God van Abraham, Isaäc en Jacob, en op zijn eniggeboren Zoon Jezus Messias. Shalom.

positivo op 10-03-2017 00:21

Wat ik al gedacht had, ze gaan Syrie verdelen om daarna onderling haat te zaaien en oorlogstiug te verkopen,

 Het is een smerige eeuwenoude engelse tactiek,

 Eigenlijk is nederland vroeger ook zo opgedeeld in Belgie en Nederland.

willy op 10-03-2017 10:51

@Tom Hendrix/Seneca :Mt 24 loopt samen met het boek openbaring de verschijningen in Medjugorge zullen door deze paus de valse profeet let op niet de antikrist nooit erkent worden. De wederkomst van onze Messias is nog een kwestie van jaren vele vooral zacharia zien we in onze dagen in vervulling gaan afwachten over Jeruzalem daar lopen alle kruiswegen samen ! shalom

Een ander geluid op 10-03-2017 18:08

Bijkbaar is het Nee van Assad en het Russische Njet, wat betreft de Turkse en Amerikaanse aanwezigheid in Syrië niet in beton gegoten.

Onderstaand heb ik een linkje van de situatie in Syrië per 07/03/2017. Daarin is te zien welke gebieden onder controle staan van welke strijdgroepen. De situatie op de grond is een analyse van Thomas van Linge, die blijkbaar internationaal veel lof krijgt voor zijn nauwkeurigheid. Verder nog een linkje van welke strijdgroepen er actief zijn in Syrië. Dat zijn er nogal wat. Mijn sympathie gaat vooral uit naar de Koerdische strijdgroepen. Voor de rest zijn er zoveel groepen actief, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Voor Assad is het allemaal wat simpeler; iedereen die tegen hem is behoort tot de terroristen.

Wat mij allereerst opvalt is dat, ondanks massieve steun van Rusland, Iran en Hezbollah, Assad niet zo'n heel groot deel van Syrië onder controle heeft. Kan zijn dat dit wel de belangrijkste steden en economische gebieden zijn. Echter, erg veel aanstalte om een offensief richting het door IS bezette Oosten van Syrië te starten maken Assad en Rusland niet. Dat karwei mogen blijkbaar de Koerden (YPG) en Free Syrian Army met hulp van de USA gaan opknappen.

Het gebied onder controle van Turkije is ook niet zo indrukwekkend.....

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_armed_groups_in_the_Syrian_Civil_War

http://images.shoutwiki.com/acloserlookonsyria/7/7b/Situation_in_Syria.png

Russische nucleaire mol raketten voor de Amerikaanse kust, zullen ongetwijfeld aanleiding zijn om omgekeerd hetzelfde te doen in de Noordelijke ijszee, Oostzee (St. Petersburg) en Zee van Ochotsk. Zwarte Zee misschien ook gelijk maar meepakken !! Waanzin natuurlijk.

Ik hoop, dat over en weer het gezonde verstand snel weer de overhand krijgt !!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl