Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Rusland waarschuwt Israël voor confrontatie na luchtaanvallen op bases in Syrië

Nieuw Israëlische Arrow afweersysteem voor de eerste keer gebruikt om Syrische luchtdoelraket met succes te onderscheppen – Onacceptabel voor Israël: Militaire eenheid onder leiding van Iraanse generaal onderweg naar Golan grensgebied

 
Voor de tweede keer in enkele dagen tijd werd de Israëlische ambassadeur Cary Koren op het matje geroepen bij het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken. De eerste keer was nadat Israëlische gevechtsvliegtuigen op 17 maart bij Homs en Palmyra bombardementen uitvoerden op bases die worden gebruikt om zowel Iraanse troepen als het door Teheran aangestuurde terreurleger van Hezbollah te bewapenen. Op de T4 basis bij Palmyra zijn ook Russen gelegerd, maar dat weerhield Israël niet van ingrijpen. De tweede keer was nadat een Israëlische drone op 19 maart de Syrische militieleider Yasser Sayad uitschakelde.

 

Israël grijpt zelf in na weigering Putin

De Israëlische premier Netanyahu dringt er al maanden bij de Russische president Putin op aan om er in Syrië voor te zorgen dat de Iraanse en Hezbollah strijdkrachten niet het Golan grensgebied met Israël gaan bezetten, vanwaar een aanval op de Joodse staat kan worden gelanceerd, en tevens om te voorkomen dat de toch al tot de tanden bewapende Shi’itische terreurbeweging de beschikking krijgt over grote hoeveelheden moderne wapens uit Rusland en Iran.

Netanyahu’s pleidooien bleken aan dovemansoren gericht, waarna de regering in Jeruzalem uiteindelijk besloot om dan maar zelf in te grijpen. Op 17 maart drongen Israëlische gevechtsvliegtuigen het luchtruim van Syrië binnen om bij Homs en Palmyra bases van waaraf Iran en Hezbollah worden bevoorraad en bewapend te bombarderen. Bij Palmyra was dat de T4 basis die door Russische gevechtshelikopters en troepen wordt beschermd.

Nieuw Arrow afweersysteem vernietigt Syrische raket

Na de aanvallen vuurde het Syrische leger een SA-5 (/S-200) luchtdoelraket op de terugkerende Israëlische jachtbommenwerpers af. Luttele seconden voordat de raket doel zou treffen, werd deze vernietigd door een Israëlische Arrow afweerraket, de eerste keer dat dit hagelnieuwe systeem werd gebruikt – en met succes. De enorme dreun die dit veroorzaakte was tot 150 kilometer ver in Israël te horen, en deed volgens de berichten een paar miljoen mensen uit hun slaap opschrikken.

Zoals verwacht kon worden was Rusland woedend, vooral vanwege de aanval op de T4 basis bij Palmyra. Ambassadeur Koren werd te verstaan gegeven dat militaire aanvallen in Syrië niet meer getolereerd zullen worden.

Israëlisch drone schakelt Syrische militieleider uit

Toch was het twee dagen later opnieuw zover. Een Israëlische drone schakelde bij het op de Golan gelegen Quneitra de Syrische militieleider Yasser Sayad uit. Sayad was onderweg naar Hezbollah eenheden die bezig zijn om dorpen op de berg Hermon, die door Syrische rebellen worden gecontroleerd, schoon te vegen, zodat de weg naar de Golan en daarmee de grens met Israël vrij wordt gemaakt.

Opnieuw werd ambassadeur Koren op het Russische ministerie ontboden. Deze keer was de waarschuwing nog krachtiger, en kreeg ze te horen dat Israël het risico loopt op een militaire confrontatie met het Russische leger in Syrië.

Iraanse generaal met eenheid onderweg naar grensgebied

Bovendien werd gisteren ontdekt dat de Iraanse generaal Qassem Soleimani met een 1500 man sterke Iraakse Shi’itische militie onderweg is om het Hezbollah offensief op de berg Hermon te versterken. Deze militie van de Al Nojba beweging was afkomstig uit de noordelijke stad Aleppo, en moet daarom wel door de Russen zijn opgemerkt.

De regering Netanyahu heeft echter een duidelijke rode lijn getrokken, en zal niet blijven toestaan dat Hezbollah, Iran en paramilitaire Syrische groepen zoals de Golan Bevrijdingsbrigades onder Russische bescherming worden bewapend, en in staat worden gesteld om het grensgebied met Israël, zoals de Golanhoogte, te veroveren. Nieuwe Israëlische aanvallen in Syrië zijn dan ook waarschijnlijk, waardoor de spanningen met Rusland verder zullen oplopen, waardoor het risico op een directe militaire confrontatie steeds groter wordt.

 

Xander

(1) DEBKA
(2) DEBKA
(3) DEBKA

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Een ander geluid op 20-03-2017 14:23

Israël moet zich maar niet al teveel aantrekken van Poetin. Het enige dat Rusland en bondgenoten moeten weten is wat voor Israël de "rode lijn" is in Syrië. Als ze daar dan toch Russische soldaten en materieel plaatsen is dat op eigen risico !!!

johny op 20-03-2017 14:34

Dit is een zeeer gevaarlijk moment .Beide landen, Rusland Honderden keer groter dan Israël maar beiden in staat om elkaar in een vuurbol te herschapen. En dit weten zowel Netayahu als Putin.  Rusland doet er best aan om de aartsvijanden van Israël te bewapenen want zo te zien is Netanyahu niet zinnens zijn volk onbeschermd achter te laten.

vijgeboom op 20-03-2017 14:40

Ezechiel 38 in de maak.

Tom Hendrix/Seneca op 20-03-2017 14:42

Het wordt er niet beter op. Steeds meer zien we om ons heen; dat satan overal in de wereld haat en oorlog zaait. En de proporties zijn steeds zwaarder. Maranatha Jezus.

KamiL Souleymane op 20-03-2017 14:52

Hét Koninkrijk komt korter bij. Een Persisch generaal die zich bij de Golan komt opstellen laat profetische woorde in vervulling gaan. In dit gezegende jaar 5777, zal het Koninkrijk van Salomo, hierdoor hersteld worden. Van de Golan tot de vlakte van Armaghedon is maar 'n dagmarche. Als de Persen naar de vlakte afdalen zullen ze er in de eindstrijd strijd verslagen worden en zal het Volk van Isak vrede brengen van aan de Rivier Frat tot de Beek van Egypte.

JP op 20-03-2017 15:01

Het is niet aan Israel om rode lijnen in haar buurland Syrie te trekken, zij hebben daar (evenmin als ieder ander onuitgenodigd Land) niets te vertellen of te zoeken. 

mijn mening op 20-03-2017 15:03

Gog Magog

Qromwel op 20-03-2017 15:24

Volgens Haaretz is de man geïdentificeerd als Yasser Assayed. De berichten over hem zijn tegenstrijdig. een woordvoerder van het Syrische regime deelde mee dat Assayed lid was van de Golan Brigade, die grotendeels uit Druzen bestaat en die preident Basher Assad steunt. De nieuwszender al-Mayadeen (Hezbollah) deelde mee dat Assayed niet tot Hezbollah behoorde, maar deel uitmaakte van de nationale verdedigingsmilitie, die vecht samen met het reguliere syrische leger. Volgens websites van de Syrische oppositie was Assayed opper officier bij 's lands luchtverdediging. Hoe dan ook, hij is er geweest!

johny op 20-03-2017 15:30

@ JP  U weet waarschijnlijk zeer goed dat wanneer u zegt dat Israël geen rode lijnen te trekken heeft , u hoopt dat Israël zich nog maar eens naar de slachtbank zal laten leidenzoals in WO2.  Geef die hoop gerust op want voor één jood zullen minstens 10 anderen geslachtoffert worden.

Ik maak van de geleenheid gebruik om een fout te herstellen in mijn vorige reactie. De zin moet zijn: "Rusland doet er best aan om de aartsvijanden van Israël Niet te bewapenen...."

Levi op 20-03-2017 15:35

check Behold Israel.com. Goede info 

rescue op 20-03-2017 15:37

Het is God Zelf die haken in de kaak van Magog zal slaan om hem naar de bergen van Israel te lokken en om daar de meest gigantische afstraffing ooit in de wereld aan een vijand van God toe te brengen. Putin heeft geen flauw idee wat hem te wachten staat. Niet Israel maar God Zelf grijpt in. Overigens is dit slechts het voorspel daartoe, we zijn nog niet aan Ez.38-39 toe, niet alle schaakstukken zijn al op het bord gezet.

Een ander geluid op 20-03-2017 15:39

JP op 20-03-2017 15:01

Als dat de criteria zijn, kan de NAVO rustig daargaan met het versterken van haar Oostflank. Want geheel conform uw redenatie; op verzoek van Baltische Staten, Polen, Roemenië enz. en binnen het NAVO-verdragsgebied. En inderdaad Rusland heeft daar niets te vertellen of te zoeken. 

Weliswaar off-topic voor dit artikel, maar wel actueel.

ptr op 20-03-2017 15:53

precies JP en het is zeker niet slim putin militair te gaan ergeren.

bibi past beter op.

kunnen we die wapens niet wegleggen. oh, nee, want we zijn de slaaf van onze verwrongen inzichten, en hebben n verbond met de leugen gemaakt.

arme verwarde mensheid. OmManiPadmeHung

willy op 20-03-2017 16:03

Wat heb ik jullie allemaal geschreven de laatste maanden Rusland is geen vriend van Israel er is een opgaande as Rusland-Turkije en Iran alle haters van Israel. Rusland zal nooit en heeft nooit vriend van Israel geweest en dit artikel laat dit duidelijk zien!Shalom

Emile op 20-03-2017 16:04

Waarom was deze hele Syrië oorli

Emile op 20-03-2017 16:05

Waar was deze Syrië oorlog eigenlijk om begonnen en door wie eigenlijk?

Qromwel op 20-03-2017 16:23

JP op 20-03-2017 15:01: Het landje is omringd door honderden miljoenen vijanden. Iedere voorwaartse verdediging lijkt mij wel op z'n plaats. Nog eens een Jom Kipoer oorlog (de Ramadan oorlog van 1973) zal ze hopelijk niet nog eens overkomen!

maria op 20-03-2017 16:32

Misschien staat er wat te gebeuren op 23 september, byzondere sterren constellatie zie op YouTube  Scott Clarke of Robert Breaker

Tom Hendrix/Seneca op 20-03-2017 16:49

@Vijgeboom:14.40. uur. Ezechiël 38 lijkt mij zeker van toepassing, vijgeboom. De Here zal zijn oogappel- het volk van Israël- te hulp komen.

cefas op 20-03-2017 17:21

Toch een alliantie van Rusland, Turkije en Iran tegen Israel? Zeer profetische samenstelling! Als de ene steen valt, komt alles in een stroomversnelling, domino-effect. Zie, Ik zal alles met haast volvoeren. Zie Ik kom spoedig, zegt de Heere. Houdt vast wat je hebt ontvangen, laat je kroon niet roven, blijf waakzaam en blijf Mij verwachten! Mij komt het oordeel toe, zegt de Heere.

Wilma op 20-03-2017 17:28

Goed zo JP ben ik volledig met u eens! Eindelijk een zinnig geluid

Bob Fleumer op 20-03-2017 17:32

En dan zijn er mensen die denken dat God of Jezus wel in zal grijpen, nou dat is, voor zover ik weet, nog nooit gebeurt dus kunnen we er beter van uitgaan dat we het zelf op moeten knappen. Dan hoeven we niemand iets te verwijten als het anders afloopt dan gepland.

A. Verlof op 20-03-2017 17:36

G-D,s volk de Joden komen steeds meer in de benauwdheid.

Nobody op 20-03-2017 18:03

http://www.msn.com/de-at/nachrichten/other/familienpatriarch-und-milliard%c3%a4r-david-rockefeller-gestorben/ar-BByso61

Het leven is dus niet te koop.

de^mol op 20-03-2017 18:21

JP op 20-03-2017 15:01 heeft gelijk. Israel heeft niets in Syrië te zoeken. Het is hun land niet. Weer heeft Putin het gelijk aan zijn zijde. Oh ja, Rusland wel, want die zijn daar op uitnodiging van het enige legitieme regime in Syrië, dat van Assad.

Jean op 20-03-2017 18:54

Boem is ho, en het zal Helemaal anders lopen en zijn als dat het er NU uitziet. Kijk maar naar de nederlandse verkiezingen. (Over een onbetrouwbaar volk gesproken) 

JP op 20-03-2017 19:18

Een ander geluid 15:39

De NAVO staat al ongevraagd al aan de Russische grens onder het mom van oefening. Als Rusland zou reageren zoals Israel, denk jij dat het Westen dat evenzo opvat zonder tegenreactie? Blijf jij soms ook in jouw eigen tuin 2 meter van de scheiding staan om jouw buren niet te ergeren?

JP op 20-03-2017 19:24

Johny 15:30

Ik begrijp dat idd zeer goed. Doch dat geeft Israel niet het recht om aanvallen in Syrie uit te voeren. En ook niet haar "aardsvijand" Iran met een preventieve aanval. Wat militaire conflicten betreft houdt he Westen er nogal een eigenzinnige moraal op na, hetgeen ik zeker niet deel.

JP op 20-03-2017 19:31

Qromwel 16:23

Iedere verdediging kan ik billijken, zolang dat op eigen grondgebied is. Het Westen moet een keer af van de eigenzinnige moraal hie het er op na houdt en overal in de Wereld naar believen rotzooi trapt.

Dewevoga op 20-03-2017 20:06

@bob fleumer

Als u de Bijbel goed gelezen heeft, dan had u kunnen dat God al zo vaak heeft ingegrepen dat het niet te tellen is. En Hij heeft ons al zo veel waarschuwingen gegeven dmv de profetieën, zoals ook de Here Jezus deed. En de grootste ingreep van de Here Jezus was het dragen van onze zonden, zodat wij het eeuwige leven kunnen beërven. En de tekenen die ons gegeven zijn wijzen wel degelijoppositie deze tijd. 

Yerik op 20-03-2017 20:56

@ Tom Hendrix/Seneca op 20-03-2017 16:49. Ez. 38 lijkt mij van toepassing te zijn op de tijd van Openb. 20:7-9.

Derk op 20-03-2017 21:59

Kijk om u heen reageerders, zie wat er gebeurt in Rome en Amerika. Zoek eens op wie er achter de schermen aan de touwtjes trekt! Dat is niet Israël, maar anti-christ. Maar wie anti-christ is zijn we vergeten,"briljant" werk van Alcazar en Ribera! "Broeder" Scofield heeft ook "briljant" werk afgeleverd!

jottum op 20-03-2017 22:20

ok. men weet nu dat de sa-5 / s-200 uit de jaren |(19)60 verouderd is anno 2016: koop het nieuwste.

U.G. Kempenaer op 20-03-2017 22:45

Israël moet een beetje op gaan passen. Dit soort arrogante acties maakt ze niet populairder. Het enige land dat iets in Syrië te zoeken heeft is bondgenoot Rusland die op uitnodiging van het legitieme regime Assad aanwezig is om orde op zaken te stellen.

Amerika moet er weg, andere Westerse landen moeten er weg, Turkije moet er weg en Israël moet er weg. Allemaal terugtrekken zodat de vrede kan wederkeren in Syrië.

Dat gedweep van reli's met Israël begint steeds extremere vormen aan te nemen.

eddeped op 20-03-2017 22:52

 

Nog even voor diegene die de geschiedenis Israel- Syrie niet kennen, ze zijn nog officieel in staat van oorlog. Misschien begrijp je nu de aanvallen J.P?

EmJee op 20-03-2017 22:58

Voor iedereen m.b.t. Gog & Magog;

https://www.youtube.com/watch?v=0Cq340CtbW4

Mark S. op 20-03-2017 23:22

Gezien de alom bekende gezworen haat van alle moslimlanden tegen Israel is het logisch en ten diepste de plicht van Israel om zichzelf van zijn eigen voortbestaan te verzekeren. Daarom bepaalt Israel terecht de rode lijn zelf.

Alles en iedereen is gewaarschuwd, ook Rusland, en terecht.

Rusland wordt niet zo gehaat en aangevallen zoals dat bij Israel al vele jaren het geval is.

Ik zegen Israel en moge God Israel zegenen en altijd beschermen en bijstaan! Israel overwint omdat God overwint.

Peter op 20-03-2017 23:29
@Levi op 20-03-2017 15:35

check Behold Israel.com. Goede info 

inderdaad hele goede info, check ook hun youtube kanaal  https://www.youtube.com/user/beholdisrael

Badmuts op 21-03-2017 00:45

Mark S. op 20-03-2017 23:22 Lol Israel word aangevallen?? Ik zie Israel eerder als de aggressor. J.P heeft gelijk. Israel roept al 10tallen jaren dat ze aangevallen worden, er is nog steedts niks gebeurt.

Geuz op 21-03-2017 02:02

Logisch, Rusland is bondgenoot van Syrie.

Maar dat Rusland Hezbollah ging bewapenen, dat was ook onacceptatbel.

Laten we hopen dat er senel een diplomatieke oplossing komt.

JP op 21-03-2017 07:40

eddeped 22:52

Als Israel handelt vanuit dat idee, dan moeten zijzelf ook niet meer zeuren over de consequenties welke dat ongetwijfelt zal hebben.

Lee op 21-03-2017 07:46

Als iedereen zich een beetje zou inlezen dan zou een ieder weten dat Israel zich helemaal niet wil mengen in de burgeroorlog in Syrie, maar wil voorkomen dat Syrie geavanceerde wapens naar Libanon brengt. Geheel terecht dat ze zich op die manier verdedigen dus.

Lee op 21-03-2017 07:48

@Badmuts op 21-03-2017 00:45

En hoe zou dat nou komen... Ben je echt zo dom? Zou het komen omdat ze de beste geheime dienst ter wereld hebben wellicht? Kijk ook eens naar je spelling, het doet pijn aan de ogen.

Qromwel op 21-03-2017 08:00

rescue op 20-03-2017 15:37: Tot wiens gevolg behoort Perzië(oftewel Iran)? Wie houdt Iran de hand boven het hoofd in de Veiligheidsraad? Sommige zaken worden steeds duidelijker.

Qromwel op 21-03-2017 08:05

Een ander geluid op 20-03-2017 15:39: Zolang de Baltische regimes de rechten van de (aanzienlijke) Russische minderheden respecteren geven zij Putin geen aanleiding tot bemoeienis. Anderzijds, als men een oorlog tussen NAVO en Rusland wil uitlokken kan dit gebruikt worden als hefboom.

Qromwel op 21-03-2017 09:22

JP op 20-03-2017 19:31: Ik heb het niet over het Westen, maar over Israel. Het landje heeft te weinig diepte om op eigen grondgebied een aanval af te wachten.

Ernie van de Wal op 21-03-2017 09:57

JP op 20-03-2017 15:01, Wilma op 20-03-2017 17:28

Er is daar sprake van een oorlogssituatie, waar een agressor, die telkens duidelijk te kennen geeft wat zij met Israël van plan is. In deze situatie is het een goed recht van Israël om een rode lijn te trekken in een aangrenzend land. Een land, dat trouwens niet meer als zodanig functioneert.

De Israëli's zitten daar in een oorlogssituatie en in tegenstelling tot ons -op het onverantwoordelijke af- naïve Nederlanders hanteren zij terecht een grens voor vijandelijk wapentuig. Voor je het weet ligt Haifa onder vuur.

En voor wat betreft die Russen, dat loopt met een sisser af. Een conflict met een goed bewapend land, dat op een erg grote afstand ligt van jouw land ga je niet riskeren omdat het logistiek niet kan. En mocht je dat al doen, en dan ook nog eens succesvol zijn, dan loop je het risico dat er kernbommen in je land ontploffen. ALs Moskou slechts nog een giftig gat in de grond is, is de lol van het presidentschap van Putin er ook wel af. Daarbij denken de Rusen precies materialistisch genoeg om dat niet te willen.

Bovendien zou half Arabië genuked worden en dat is het hele concflit domweg niet waard. Dit is een zoveelste storm in een glas water; geen van de westerse partijen acht het de moeite waard om dit conflct te laten escaleren.  

rescue op 21-03-2017 10:59

God Zelf zal alle volken om Jeruzalem vergaderen en daar totaal met de goddelozen afrekenen. Zach.12-14 En hoewel dit allang is aangekondigd blijven de goddelozen maar denken dat zij de wereldgeschiedenis kunnen bepalen. Ze zullen spoedig aan de weet komen waar hun opstand toe zal leiden. God gaat Zijn Zoon op de troon van David zetten nadat Hij al Zijn vijanden tot een voetbank voor Zijn voeten gemaakt heeft, Ps.2

waterman10 op 21-03-2017 11:54

Emjee 20-03-2017 22:58............................goed gevonden. Turkije is Gog

Het einde komt steeds dichterbij geliefde zusters en broeders, zodat God de aarde kan zuiveren en herstellen.

Vergeet ook engel Gabriël niet en denk aan engel Michaël. Satan's kop en al zijn volgelingen zullen uiteindelijk verbrijzeld worden als het om Israël gaat.

De mens is nietig en maar een klein stipje  bij het aanschouwen van Gods schepping.

Zij die op God en Jezus vertrouwen zijn in staat om bergen te verzetten.

https://www.youtube.com/watch?v=sWX1POQVUlQ

El op 21-03-2017 12:13

Yerik, 20/03 20:56 , nee dat denk ik niet omdat ,na Ezechiel 38/39 het nog zeven jaar duurt voordat de wapens verbrand zijn, dus dat zou dan voor de zeven jarige eindtijd plaats moeten vinden,

En in Ezechiel, weet je om welke landen het gaat , Rusland Turkeije ,Iran en nog een paar terwijl het in openbaring 20:7/9 gaat over vier hoeken van de aarde gaat

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl