Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Rusland waarschuwt Israël voor confrontatie na luchtaanvallen op bases in Syrië

Nieuw Israëlische Arrow afweersysteem voor de eerste keer gebruikt om Syrische luchtdoelraket met succes te onderscheppen – Onacceptabel voor Israël: Militaire eenheid onder leiding van Iraanse generaal onderweg naar Golan grensgebied

 
Voor de tweede keer in enkele dagen tijd werd de Israëlische ambassadeur Cary Koren op het matje geroepen bij het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken. De eerste keer was nadat Israëlische gevechtsvliegtuigen op 17 maart bij Homs en Palmyra bombardementen uitvoerden op bases die worden gebruikt om zowel Iraanse troepen als het door Teheran aangestuurde terreurleger van Hezbollah te bewapenen. Op de T4 basis bij Palmyra zijn ook Russen gelegerd, maar dat weerhield Israël niet van ingrijpen. De tweede keer was nadat een Israëlische drone op 19 maart de Syrische militieleider Yasser Sayad uitschakelde.

 

Israël grijpt zelf in na weigering Putin

De Israëlische premier Netanyahu dringt er al maanden bij de Russische president Putin op aan om er in Syrië voor te zorgen dat de Iraanse en Hezbollah strijdkrachten niet het Golan grensgebied met Israël gaan bezetten, vanwaar een aanval op de Joodse staat kan worden gelanceerd, en tevens om te voorkomen dat de toch al tot de tanden bewapende Shi’itische terreurbeweging de beschikking krijgt over grote hoeveelheden moderne wapens uit Rusland en Iran.

Netanyahu’s pleidooien bleken aan dovemansoren gericht, waarna de regering in Jeruzalem uiteindelijk besloot om dan maar zelf in te grijpen. Op 17 maart drongen Israëlische gevechtsvliegtuigen het luchtruim van Syrië binnen om bij Homs en Palmyra bases van waaraf Iran en Hezbollah worden bevoorraad en bewapend te bombarderen. Bij Palmyra was dat de T4 basis die door Russische gevechtshelikopters en troepen wordt beschermd.

Nieuw Arrow afweersysteem vernietigt Syrische raket

Na de aanvallen vuurde het Syrische leger een SA-5 (/S-200) luchtdoelraket op de terugkerende Israëlische jachtbommenwerpers af. Luttele seconden voordat de raket doel zou treffen, werd deze vernietigd door een Israëlische Arrow afweerraket, de eerste keer dat dit hagelnieuwe systeem werd gebruikt – en met succes. De enorme dreun die dit veroorzaakte was tot 150 kilometer ver in Israël te horen, en deed volgens de berichten een paar miljoen mensen uit hun slaap opschrikken.

Zoals verwacht kon worden was Rusland woedend, vooral vanwege de aanval op de T4 basis bij Palmyra. Ambassadeur Koren werd te verstaan gegeven dat militaire aanvallen in Syrië niet meer getolereerd zullen worden.

Israëlisch drone schakelt Syrische militieleider uit

Toch was het twee dagen later opnieuw zover. Een Israëlische drone schakelde bij het op de Golan gelegen Quneitra de Syrische militieleider Yasser Sayad uit. Sayad was onderweg naar Hezbollah eenheden die bezig zijn om dorpen op de berg Hermon, die door Syrische rebellen worden gecontroleerd, schoon te vegen, zodat de weg naar de Golan en daarmee de grens met Israël vrij wordt gemaakt.

Opnieuw werd ambassadeur Koren op het Russische ministerie ontboden. Deze keer was de waarschuwing nog krachtiger, en kreeg ze te horen dat Israël het risico loopt op een militaire confrontatie met het Russische leger in Syrië.

Iraanse generaal met eenheid onderweg naar grensgebied

Bovendien werd gisteren ontdekt dat de Iraanse generaal Qassem Soleimani met een 1500 man sterke Iraakse Shi’itische militie onderweg is om het Hezbollah offensief op de berg Hermon te versterken. Deze militie van de Al Nojba beweging was afkomstig uit de noordelijke stad Aleppo, en moet daarom wel door de Russen zijn opgemerkt.

De regering Netanyahu heeft echter een duidelijke rode lijn getrokken, en zal niet blijven toestaan dat Hezbollah, Iran en paramilitaire Syrische groepen zoals de Golan Bevrijdingsbrigades onder Russische bescherming worden bewapend, en in staat worden gesteld om het grensgebied met Israël, zoals de Golanhoogte, te veroveren. Nieuwe Israëlische aanvallen in Syrië zijn dan ook waarschijnlijk, waardoor de spanningen met Rusland verder zullen oplopen, waardoor het risico op een directe militaire confrontatie steeds groter wordt.

 

Xander

(1) DEBKA
(2) DEBKA
(3) DEBKA

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Dewevoga op 21-03-2017 13:14

@Badmuts

Ik weet niet of u weet dat Israël na 1948 door hun omringende landen aangevallen is? Er zijn alleen vredesverdragen gesloten met Jordanië en Egypte. Jordanie had sinds 1949 en 1967 Judea en Samaria illegaal bezet. Dus hoezo "bezette" gebieden door Israël? Bent u de aanvallen vanuit Libanon vergeten? Als Iran de terroristen bevoorraad op vreemd grondgebied, dan heeft Israël het recht dit tegen te gaan. Ik hoor u ook niet over het feit dat de westelijke coalitie illegaal in Syrië zit en bombardeert. Volgens mij is uw redenering dat iedereen zich mag verdedigen, behalve Israël. 

Een ander geluid op 21-03-2017 13:31

@ JP op 20-03-2017 19:18

De NAVO hoeft aan Rusland géén toestemming te vragen om op het grondgebied van de lidstaten materieel en manschappen te legeren. Ook mogen ze naar hartelust oefenen. Dat doet Rusland ook naar believen. Wat mij betreft kan de NAVO beter tot permanente bases en stationering overgaan, net als indertijd in de BRD. Daarnaast moeten er nog héél wat NAVO manschappen en hoogwaardig materieel bij, voordat het ook maar in de buurt komt van de Russische kracht in die regio!

Zolang het binnen het verdragsgebied is, is er niets aan het handje. Wat er in NAVO gebied gebeurt, is aan de NAVO landen. Wat Rusland binnen zijn grenzen doet, is aan Rusland. Het lijkt mij beter, dat Rusland stopt met het structureel schenden van het luchtruim van de NAVO staten. Alléén al in 2014 400 keer. Daarnaast hebben Russische onderzeeboten helemaal niets te zoeken in de territoriale wateren van Zweden en Finland. Notabene militair neutrale landen. Als er ergernissen zijn over en weer, kunnen ze beter verdragen sluiten. Tot het zover is kunnen beide blokken naar hartelust stationeren en oefenen.

 

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/flink-meer-russische-vliegtuigen-onderschept

Yerik op 21-03-2017 16:21

@ El op 21-03-2017 12:13. Je hebt gelijk over wat je daar schrijft, maar ik maak onderscheid tussen Ez. 38 en 39. Hartelijke groet van mij.

AEO op 21-03-2017 17:02

@Badmuts,

"Israël roept al 10tallen jaren dat ze aangevallen worden, er is nog steeds niks gebeurt?"

Toch even de recente geschiedenis bestuderen misschien? In 2006 de oorlog die de Hezbollah tegen Israël begon, of de inmiddels al 3 oorlogen die de Hamas tegen Israël begon? Om dan nog maar even te zwijgen over de duizenden terreuraanvallen op en in Israël tegen de burgerbevolking!

 Ik zie de vijanden van Israël als de agressors, omdat die Israël volledig willen vernietigen. Over agressie gesproken. Laat die Israëliërs gewoon met rust in hun eigen land. Dat land is van hen, ook volgens het internationale recht, weet je dat wel?

Als ik het bij het verkeerde eind heb, laat het me dan maar even weten. Vriendelijke groet,......

AEO

El op 21-03-2017 18:48

Yerik 16:21 dus als ik het goed begrijp haal je Ezechiel 38 /39  uit elkaar, dat is interessant , dat ga ik bekijken , bedankt 👍

Haya op 21-03-2017 21:49

Het huidige Israël is van origine van de Palestijnen.

White Lion op 22-03-2017 07:44

@Haya op 21-03-2017 21:49 De Pallastijnen bestaan niet

AEO op 22-03-2017 09:07

@Haya,

"Het huidige Israël is van origine van de Palestijnen"

Daar denkt God toch echt heel anders over, en je kan de duizenden jaren geschiedenis van Israël dan ook in de Bijbel vinden. En talloze archeologische opgravingen bevestigen dat. Bovendien staan er vele profetieën in de Bijbel, waarin te lezen staat, dat God in de Einstijd er voor zal zorgen dat de Joden terug zal laten keren naar hun land. En omdat dit de wil van God is, kan geen enkele macht op aarde dit verhinderen, getuige de vele aanvalsoorlogen op Israël, met telkens een enorme militaire overmacht, waarbij de Arabieren steeds opnieuw al die oorlogen smadelijk verloren. Palestijnen bestaan niet! Bet zijn gewoon Arabieren die in de eerste helft van de vorige eeuw naar Palestina trokken, toen daar door de terugkeer van het Joodse Volk een bloeiende economie ontstond met de daarbij behorende toenemende werkgelegenheid. De beroemde Amerikaanse schrijver Mark Twain bezocht het land in 1863, toen er nog nauwelijks sprake was van Joodse terugkeer. Hij beschreef het als een dor, kaal en leeg land, waar bijna niemand woonde. Hij maakte echter wel melding van meerdere Joodse nederzettingen, verspreid over het land. Dit waren de nakomelingen van de Joden uit de Romeinse Tijd, die de massale deportaties hadden kunnen ontlopen. Het land behoort dus aan de Joden, hetgeen een historisch vaststaand feit is. De Palestijnse leider Yasser Arafat was een Egyptenaar die zich Palestijn ging noemen. Maar zijn wieg stond in Caïro, en misschien wist je dat nog niet, maar Caïro is toch echt de hoofdstad van Egypte.

Ga je eens in de geschiedenis verdiepen, dan ga je vanzelf ontdekken dat die uitspraak van je onhoudbaar is. Ook volgens het Internationale Recht behoort het land uitsluitend toe aan de Joden.

Zomer op 22-03-2017 09:10

Haya op 21-03-2017 31:49

Weet je wel dat de zogenaamde Palestijnen infeite Arabieren zijn uit de omliggende buurlanden van Israël. 

Waarom wil de hele werel zo graag de leugens van de zogenaamde Palestijnen geloven.

In de jaren zestig kwam op eens 1 of andere gek ten tonele genaamd yasser arafat een egytenaar nota bene die het volk wijs maakte dat ze zogenaamd afstamden van de filistijnen.  Ten eerste waren de filistijnen destijds allemaal uitgemoord en ten tweede kwamen de filistijnen van oorsprong uit kreta. Hoe dom kan je zijn

 de geschiedenis niet kennen en dan klakkeloos aannemen wat een terrorist  loopt te verkondigen. je hebt duidelijk geen notie van de Bijbel want als je dat wel zou hebben zou hebben zou niet zo'n onzin uit kramen. Israël is en blijft van de Joodse bevolking daar kunnen een stelletje geschiedenis vervallers geen verandering in brengen.

Alleen mensen die blind zijn en vol met haat zitten, geloven deze propaganda tegen het Joodse volk. 

Een weldenkend mens zou de geschiedenis van Israël bestuderen voordat hij of zij kortzichtige onzin gaat uitkramen. 

En dan durven sommigen ook nog te spreken over bezette gebieden. Hoe kan je in Godsnaam in je eigen land een gebied bezetten. 

Dat mag je mij eens uitleggen!!!! Graag een antwoord. 

Rosalie op 22-03-2017 11:47

Haya, dat klopt niet. Palestina werd gesticht door keizer hadrianus in het jaar 143 . Daarvoor heette het Israel en het was van het Joodse volk.  

Een ander geluid op 22-03-2017 14:08

Haya op 21-03-2017 21:49

Het Joodse volk woonde al lang voor de Arabieren in het gebied van het huidige Israël. Door de opstanden tegen de Romeinen en (gedwongen) verspreiding over het Romeinse rijk werd de Joodse bevolking sterk gereduceerd en kregen de Arabieren rond 637 de controle over dit gebied. Nu is de situatie weer omgekeerd.

Dewevoga op 22-03-2017 15:13

@Haya op 21-03-2017 21:49

De naam Palestijn is uitgevonden door Fatah/PLO, door de terrorist Yasser Arafat. Daar voor was het een belediging men is nl. arabier. En de leider van GL heet ook Yasser.  En raad eens hij is ook anti Israel.

Dewevoga op 22-03-2017 15:19

@El op 21-03-2017 18:48

Ik sta er net zo in als Yerik. Maar ook Openbaring zegt hier veel over. De media is stil over Fukujima, maar die kerncentrale lekt enorm veel radioactief afval. En die scholen dode vis is een raadsel. En de seismische activiteit neemt ook toe. Zie onderstaande links

https://www.breakingisraelnews.com/85439/volcanoes-radioactive-fish-blob-north-pacific-seismic-rumblings-gearing-end-days/?utm_source=Breaking+Israel+News&utm_campaign=6dd0408a56-BIN_morning_3_17&utm_medium=email&utm_term=0_b6d3627f72-6dd0408a56-86779741&mc_cid=6dd0408a56&mc_eid=73d8c8b2f9#tlOBWSrXUXLuKdxC.97

https://earthquakes.volcanodiscovery.com/?L=15#

Rom op 23-03-2017 08:59

Ezechiel 38 binnenkort in dit theater

Maeva op 23-03-2017 12:36

ISIS raakt in het nauw door de aanvallen van het Syrische leger en Rusland en kijk Israel laat zijn masker vallen en wordt de luchtmacht van ISIS, door het Syrische leger en groepen die daarmee samenwerken te bombaderen. Israel verleent steun aan Al Qaida en ISIS terroristen in de Golan hoogte en behandelt hun gewonden in Israelische ziekenhuizen. Waarschijnlijk heeft Israel liever Al Qaida of ISIS als buurman. Die hebben Israel per slot van rekening nooit aangevallen, of aanslagen gepleegd. Hoe zou dat nou toch komen?

Een ander geluid op 23-03-2017 14:04

@ Maeva op 23-03-2017 12:36

Ten eerste vecht het Syrische leger en de Russen voornamelijk in het Noord-Westen van Syrië en rond Aleppo. Daar zijn andere groepen actief dan ISIS. Aan de strijd met ISIS komen ze niet of nauwelijks toe, dat laten ze aan anderen over. Toen Syrië en Rusland zich concentreerden op de verovering van Aleppo, kon ISIS zelfs de stap Palmyra voor de 2e keer op Assad veroveren............. Behoud van deze stad had blijkbaar géén prioriteit voor Assad..........

Als je de moeite neemt om het 1e linkje te bekijken, zie je de situatie per 20/03/2017 en de strijdgroepen en de gebieden die ze beheersen.

2e linkje is de situatie per 07/08/2015. Als je objectief naar deze 2 kaarten bekijkt, snap ik niet waarom je denkt dat Syrië en Rusland ISIS in het nauw brengen. Echt tot de verbeelding sprekende vorderingen zijn er namelijk nog niet.

http://images.shoutwiki.com/acloserlookonsyria/7/7b/Situation_in_Syria.png

https://www.almasdarnews.com/article/complete-battle-map-of-syria-august-2015/

 

Daarnaast is het niet moeilijk om te constateren, dat Israël (regio Golan) regelmatig aangevallen wordt door ISIS en daarop militair reageert. Voor je gemak 2 linkjes. Misschien moet je je wereldbeeld een beetje bijstellen.......

https://www.nytimes.com/2016/11/27/world/middleeast/israeli-military-kills-4-isis-linked-militants-in-golan-heights.html?_r=0

http://www.jpost.com/Breaking-News/Israeli-Air-Force-strikes-ISIS-target-in-Syria-473858

 

 

Qromwel op 24-03-2017 08:02

rescue op 21-03-2017 10:59: De goddelozen geloven de Bijbel niet, laat staan dat ze die lezen. Mijn ervaring is dat op praten over de ophanden zijnde dingen op zijn best meewarig gereageerd wordt.

AEO op 24-03-2017 09:50

@Maeva,

Volgens mij weet je niet wat er daar aan de hand is. Denk je nu werkelijk dat Israël ISIS gaat helpen? ISIS is één van de ergste vijanden van Israël. Hun doel is om Israël te vernietigen en ook om alle Joden uit te roeien, genocide dus! Er zijn al meerdere schermutselingen op de Golan geweest tussen het Israëlische leger en ISIS. Ook in de Sinaï zit ISIS en bestookt Israël geregeld met raketten. En dan gaat Israël ze een handje helpen. Waar haal je die onzin vandaan? In de koran staat zelfs dat het de plicht van moslims is, om alle Joden te doden! En precies dát is de reden, waarom het nooit tot echte vrede zal komen in het Midden Oosten. Het is nog steeds de wens van de Arabieren, om Israël van de kaart te vegen. Want het feit, dat Israël bestaat als een democratie die wordt geregeerd door de oorspronkelijke bevolking, de Joden, is voor de Arabieren en hun islam een grote belediging. Dat er vrede is gesloten tussen Israël en Egypte en Jordanië zegt overigens niet zoveel, want als deze landen hun kansen schoon zouden zien, dan zullen ze niet aarzelen om Israël aan te vallen. Dit past in de islamietische visie, een vrede sluiten met een te sterke vijand, maar zodra men sterker is geworden kan men die vijand aanvallen om hem alsnog te verslaan. Ik weet niet of je het nieuws alleen maar via NPO of RTL4 volgt, maar betrouwbaar is het nieuws er niet, vooral niet als het over Israël gaat. Ik heb RTL4 al een aantal keren op regelrechte leugens over Israël betrapt, maar als ik ze daar op aanspreek, dan krijg ik een automatisch verzonden antwoord, waarin ik bedankt wordt voor mijn mailtje, en dat ze me binnen enkele dagen zullen antwoorden. Nou, die enkele dagen duren nu al jaren, want ze zijn te laf om mijn goed onderbouwde argumenten te weerleggen. En dat soort gedrag tref ik hier ook vaak aan. Dan reageer ik op een bewering, zoals nu, maar daar komt dan nooit antwoord op. Dat komt bijna altijd, omdat men niet in staat is om de door mij naar voren gebrachte standpunten te weerleggen. Denk daar maar eens over na, want ik ben zeer goed op de hoogte van de situatie in Israël. Waar wel sprake van is, dat is het helpen van gewonde burgers uit Syrië, die gratis in Israëlische ziekenhuizen verpleegd worden en daarna weer naar Syrië kunne terugkeren. Dat zie je niet op ons RTL4 journaal, maar dat is op de Israëlische tv gewoon te zien. De slachtoffers worden onherkenbaar in beeld gebracht, om te voorkomen dat ze na terugkeer in Syrië in de problemen zouden kunnen komen. Er wordt in Israël ook geld ingezameld om de burgerbevolking van Syrië hulp te bieden. Misschien ga je nu begrijpen hoe de vork in de steel zit?

Haya op 24-03-2017 21:34

@Zomer op 22-03-2017 09:10

Je hebt helaas je hoofd vol van al je bijbelteksten en daardoor ben je al zo bevooroordeeld dat je niet eens meer wat anders wil horen. Dat zijn de echte fanatici. Ga vooral zo door. Het klinkt alsof jij vol haat zit. Ik in elk geval niet.

Het zal mij een biet wezen wie er het eerste woonde. Religie heeft hen uit elkaar gedreven en nog steeds. En jij doet op deze wijze ook een duit in het zakje door de Palestijnen te schofferen. Maar ach als je de bijbel maar kent en vooraan in de kerk zit komt het vast wel goed met jullie.

Slaap lekker en kijk eerst maar eens wat er in de rest van Europa gebeurd.

#invasie

AEO op 26-03-2017 21:32

Haya, je wil het niet snappen he? Het interesseert je niet wie er het eerst woonde, en vervolgens ga je het voor de Palestijnen opnemen? De oorspronkelijke autochtone bewoners zijn de Joden, die er al meer dan 3500 jaar wonen. En als er dan iemand is, die zegt dat hij zijn visie ook op teksten uit de Bijbel baseert, dan wordt hij op een walgelijke manier meteen gediskwalificeerd. Over schofferen gesproken! Volgens mij ben je zeer haatdragend tegen mensen die in God geloven. Maar je weet niet eens waar je over praat. Je weet helemaal niets af van de situatie in Israël. Je zit er volkomen naast! Ga je dus eens verdiepen in de geschiedenis voordat je op deze manier reageert! 

Rebellio op 27-03-2017 11:38

@Haya, aangezien Zomer je opmerking niet eens waardevol genoeg vindt om te reageren (waar ik in kan komen) doe ik het toch maar: Jij zelf schrijft: "Het huidige Israël is van origine van de Palestijnen." en nu als reactie "Het zal mij een biet wezen wie er het eerste woonde." Volgens mij ben Jij een beetje inconsequent en om je heen aan het slaan als "een echte fanatici". In een discussie mag de waarheid gewoon gezegd worden, of je daarmee nu mensen "schoffer" of niet. Waar zijn dan jouw argumenten? Wat is dan jouw waarheid? Leven en laten leven? Dat is juist het probleem. Deze moslims in en rond Israel willen dit juist niet. En halen daarvoor juist allerlei argumenten uit de hoge hoed. En wat jouw verwijzing naar Europa betreft. Hier gebeurt nu juist hetzelfde, heel veel fantasieverhalen van de moslim kant, en Daar trap jij nu juist in. Dus om in dit geval dan maar weer jouw woorden te herlaen: "Slaap lekker".

dimitri op 07-04-2017 01:32

Ik kan me ook weleens druk maken als ik weer die leugens hoor over het zogenaamde palestijnse volk.Al die leugens over over Israel dat Israel hun land bezzetten,.het is notabene Israelisch land.gaza,westbank en noem maar op Jeruzalem,allemaal van de joden.ie palestijnen die er nu wonen zijn nakomelingen van die eerste groep palestijnen die overal vandaan kwamen en naar Israel gingen om daar te gaan werken,want in hu eigen land was er geen werk,en daar Israel opbouwende was,konden zij die arabische economische vluchtelingen  helpen met werk.Maar na een paar jaar begonnen die jaloerse arabieren rondom Israel die zogenaamde arabische gastarbeiders in Israel op te focken!!Met het is ons land,ze haalde de profeet en de islam erbij,en jeruzalem is van de moslims,onze helige stad enz enz.En zo is het allemaal  begonnen!!die arabische kinderen daar worden met gif en haat  en leugens opgevoed,maar dit is de waarheid.Het is Israelisch land,ook Jeruzalem is hun  hoofdstad!!Daarom zullen ze altijd verliezen,iedereen die Israel aanvald zal op z,n donder krijgen,want de God van Abraham Isaac en Jacob is altijd met ze!!De geschiedenissen hebben het bewezen!

johny op 08-04-2017 11:46

Ik ken veel te weinig van de israëlische geschiedenis om mij in het debat te mengen. Wat ik wel weet. Netanyahu is een president die tot het uiterste zal gaan om zijn volk te beschermen . Hij zal hen geen tweede maal naar Treblinka of Dachau als schapen laten leiden. Zelfs niet door Rusland. Degene die dàt wil zal een enorme prijs betalen . En wie geeft hem ongelijk ?  Hopelijk komt het nooit zo ver.

Petrus op 26-04-2018 21:55

12 mei gezamelijke aanval USA Israel op atoom installaties Iran? ik hoor al dagen lang s'nachts B1 en B2 b-52 bommenwerpers over komenen tankvliegtuigen voor de aanval op Syrie hoorde ik ze ook mooi werk ook voor de rest van de wereld Iran en n Korea ongevaarlijk gemaakt en dat door Trump? ik sta verbaasd.

Petrus op 26-04-2018 21:59

Zoek eens op de troon van Zeus of die van Satan zie daar de grote politiek van de pre-Trump periode en er wordt een hele hoop duidelijk, ongelofeijk!?

Ike op 26-04-2018 22:34

@johny op 08-04-2017 11:46

Hopelijk komt het inderdaad nooit zo ver, maar Nethanyahu zal eerder het Joodse volk naar een nieuwe genocide leiden als een voorzitter van de Joodse Raad. Hij gaat daar inderdaad in tot het uiterste.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl