HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Positief nepnieuws moet u verleiden toch weer op gevestigde partijen te stemmen

Economische ‘groei’ gebaseerd op enorme schuldenzeepbel - Criminaliteit zou landelijk zijn afgenomen, maar 3,5 miljoen delicten worden niet meegerekend - Opiniepeiler Maurice de Hond: Peilingen politiek gekleurd om PVV kleiner te maken / Coalitie VVD/CDA/D66/GL meest kansrijk (= ontstaan grote onderklasse met energie- en vervoer armoede)

 
Volgens De Hond zal Mark Rutte een coalitie gaan vormen met deze drie heren (vlnr: Alexander Pechtold, Sybrand Buma en Jesse Klaver Yasser Feras). Een stem op de VVD op 15 maart betekent in dat geval ook een stem op GroenLinks.

Is het u ook opgevallen hoeveel positief ‘nieuws’ over bijvoorbeeld de economie er deze weken door de media wordt gebracht? En hoe de PVV, met afstand de grootste en meest kansrijke anti-elite volkspartij, in een aantal peilingen tegelijkertijd plotseling veel virtuele zetels verliest? Dat is natuurlijk geen toeval, maar bedoeld om u het valse gevoel te geven dat het eigenlijk weer prima gaat met Nederland en Europa, en ‘de rest’ dat ook vindt, en ‘dus’ een stem op continuering –dus op de gevestigde elite partijen- voor de hand ligt. Maar gaat het echt wel de goede kant op?

 

Fake economische groei gekocht met maandelijks € 90 miljard

Met maandelijks 90 miljard uit het niets gecreëerde euro’s koop je veel, heel erg veel. In dit geval: schulden, waarmee de Europese Centrale Bank al jaren de economische ‘groei’ van de eurozone bekostigt. Omdat een groot deel van dit geld niet direct in de economie (maar in de zakken van grootaandeelhouders, topmanagers, financiële spelers e.d.) vloeit, houdt de bank de rente juist extreem laag, waardoor schulden maken voor staten en bedrijven nog nooit zo aantrekkelijk is geweest. Het gevolg zien we ook in eigen land: overal schieten de bouwkranen weer uit de grond. Het gaat weer ‘goed’... toch?

Waar komen iedere maand die € 90 miljard (vanaf april € 60 miljard, al wordt serieus nagedacht over handhaving van € 90 miljard) eigenlijk vandaan? Antwoord: nergens. Ze worden vanuit het niets gecreëerd. Bij mensen die op de middelbare school ooit 2 lessen economie hebben opgelet, zou een lampje moeten gaan branden. Onbeperkt geld bijdrukken, en dat bij een zeer lage economische groei, dat leidt toch tot enorme inflatie*, tot geldontwaarding, tot permanent koopkrachtverlies, en uiteindelijk tot bittere armoede? Inderdaad, en dat is dan ook wat er aan het gebeuren is. Stapsgewijs, zodat u als burger zo min mogelijk in de gaten heeft.

* In eurozone kampioen Duitsland inmiddels 2,2% en snel stijgende. Vooral energie en brandstof werden met 7,2% fors duurder, maar levensmiddelen met 4,4% ook. Wanneer steeg uw loon voor het laatst zo hard, laat staan uw uitkering of AOW/pensioen? (1)

Basislessen economie vergeten?

Maar op de één of andere manier zijn de meeste van onze medelanders die lessen economie weer vergeten. Het kan ook dat ze, ‘wijs’ gemaakt door politieke en financiële ‘experts’, denken dat het deze keer anders zal gaan, dat we met het maken van gigantische, nooit meer af te lossen schulden om torenhoge uitgaven –en daarmee ‘groei’- te financieren, juist duurzame welvaart creëren. En als u dan ziet dat uw buurman weer in een nieuwe auto rijdt, uw zwager een nieuwe keuken laat installeren, en uw beste vriend naar een nog groter huis verkast, dan lijkt dat idee te worden bevestigd, net als nepnieuws koppen zoals:

'Pensioenfondsen verbeteren positie verder in februari' (Dat die fondsen op dit moment worden leeggeroofd door het fatale lage rente / opkoopbeleid van de ECB, en worden gebruikt om bankroet Zuid Europa en daarmee de eurozone overeind te houden, wordt er alleen niet bij verteld.)

'Sterke groei Nederlandse industrie in februari' .Niettemin lezen we al tijden over ontslagrondes en faillissementen in het bedrijfsleven (The Phone House,  Euroland, Zorginstellingen Vivence ,ZSV Wonen en Solace, de Nederlandse tak van modebedrijf Vögele, en vanaf 2015 van V&D, Scheer & Foppen en Macintosh, MS Mode (dat gedeeltelijk een doorstart maakt), McGregor, Perry Sport / Aktiesport, La Ligna en Houtbrox (kledingwinkels), slijterijketen Mitra en distilleerder Dirkzwager, Paradigit, Foto Klein, DA Drogist, Dixons / MyCom (gedeeltelijke doorstart), Miss Etam (doorstart), Schoenenreus (voor de 2e keer!).

Dan hebben we het nog niet gehad over 2014, met faillissementen voor Mexx, Halfords, Free Record Shop, Polare en Siebel, noch over een verwachte stijging van het aantal faillissementen in 2018 (na een periode van ‘daling’).

Nog wat andere koppen van deze week: Zalando, Coolblue behalen flink meer omzet... Ahold toont 'solide cijfers'... 'Hogere omzet en meer winst NS' (maar ze vragen gelijk wel om een paar miljard extra), record aantal reizigers Duitse luchthavens... Omzet uitzendbranche en horeca verder gestegen... enzovoorts. Alles om het misleidende beeld overeind te houden dat de crisis voorbij is, en het –natuurlijk mede dankzij het kabinet Rutte- weer voor de wind gaat, in zowel Nederland als in Europa.

Valuta oorlog gevolgd door instorting en nieuwe wereldoorlog

Misschien vraagt u zich af waarom de euro dan nog steeds overeind blijft, waarom er nog geen torenhoge (hyper)inflatie is. Eén van de redenen is de wereldwijde valuta oorlog die sinds enige jaren is losgebarsten. Niet alleen Europa, maar ook Amerika, Japan en vooral China maken onvoorstelbaar hoge nieuwe schulden in combinatie met extreem lage rente, zodat hun munten en daarmee hun export goedkoper worden.

De euro deelt het ‘vertrouwen’ dus met andere, eveneens wankele wereldmunten. Daarom heeft het voor beleggers en investeerders niet veel zin hun geld naar elders te verplaatsen, omdat de verschillende valuta dankzij het globalisme en het IMF elkaar als domineesteentjes zullen doen omvallen zodra er één door een kritieke ondergrens zakt, of dat nu de euro, de dollar, de yen of de renminbi is. Ook in opkomende economieën zoals Turkije, India en Brazilië zijn grote economische- en valuta crises uitgebroken.

Kortgezegd: de hele wereld drijft op een schuldenzeepbel van historische, astronomische omvang, die in almaar sneller tempo nog groter wordt. Het enige wat de gigantische wereldwijde klap nog tegenhoudt is datzelfde wankele ‘vertrouwen’. Op zeker moment krijgen echter de grootste optimisten in de gaten dat al die schulden van staten, bedrijven en burgers nooit meer zullen worden terugbetaald – en dat zal het begin van een instorting zijn waar we ons nu nog amper een voorstelling van kunnen (en durven) maken. Bovendien loopt in de hele geschiedenis vrijwel iedere valuta oorlog op een ‘hete’ oorlog uit, in dit geval vermoedelijk een nieuwe wereldoorlog.

Nepnieuws over criminaliteit

'Criminaliteit in Nederland over gehele linie afgenomen' , maar in januari nog het nieuws dat de criminaliteit veel hoger is dan in officiële cijfers wordt aangegeven (3,5 miljoen delicten die niet worden geregistreerd / behandeld!), mede omdat heel veel mensen geen aangifte meer doen omdat dit vaak toch geen zin heeft.  Criminelen achten zichzelf inmiddels ‘onaantastbaar’, en de ‘burgers dreigt het vertrouwen te verliezen in de rechtshandhaving’, onder andere omdat de politie te weinig mankracht heeft.

Tussen neus en lippen sijpelen er ook berichten naar buiten over de ‘opmars van de onderwereld in Noord Nederland’, toenemende drugscriminaliteit in havens, sterk gestegen smokkel van cocaïne, inbraakgolven in landelijke gebieden zoals het Zeelandse Tholen, ‘de spuigaten uitlopende criminaliteit’ en bedreiging van bestuurders in West Brabant, zozeer dat een burgermeester de vergelijking trekt met de maffia, een criminaliteitsgolf rond studentencomplexen, misdadigers die bij liquidaties steeds zwaardere wapens zoals machinegeweren beginnen te gebruiken, een kwart van alle Nederlandse gemeenten waar de criminaliteit ook officieel is gestegen, en tevens een kwart van alle inwoners van Amsterdam die wel eens het slachtoffer is van criminaliteit.

Nepnieuws over de PVV

De PVV staat in de meest recente peiling van Maurice de Hond, bepaald geen fan van Geert Wilders, stabiel op 29 zetels. Hij legt op z’n site op heldere wijze uit waarom de andere peilers (o.a. TNS/Nipo, tegenwoordig Kantar Public geheten) van die grote verschuivingen laten zien, die volgens hem geen goed beeld weergeven omdat ze niet meer wetenschappelijk, maar politiek gekleurd peilen (2). Dat doen ze om de kiezers te manipuleren, want kiezers stemmen graag op 'winnaars', dus schildert men de PVV nu af als de plotselinge grote verliezers. alsof veel mensen bij Geert Wilders weglopen en weer teruggaan naar Ruttes VVD.

Laat u dus niet opnieuw misleiden. Denk bijvoorbeeld terug aan 2012, toen alle peilers er faliekant naast bleken te zitten. Of recenter aan de presidentsrace in de VS, toen alle ‘experts’ tot één dag van te voren een grote overwinning voor Hillary Clinton voorspelden. In Nederland worden nu dezelfde media tactieken toegepast, laten we hopen met eenzelfde soort mislukking als in Amerika als gevolg.

Het enige wat de al jaren voorspelde forse winst van de PVV lager kan doen uitvallen, is de traditioneel lage opkomst onder PVV stemmers. De Hond: ‘Maar het zou kunnen dat ze deze keer heel gemotiveerd zijn om hun middelvinger op te steken.’ Maar zelfs als wordt de PVV toch de grootste, verwacht hij dat de andere partijen Wilders zullen blijven buitensluiten. Een coalitie VVD/CDA/D66/GroenLinks acht hij dan het meest kansrijk. (3)

VVD/CDA/D66/GL kabinet meest kansrijk = ontstaan onderklasse met energie- en vervoer armoede

Zeker gezien de ‘linksruck’ van het CDA onder Buma, en het afscheid van het traditionele rechtse liberale gedachtengoed van de VVD onder Rutte, zal dit op basis van hun partijprogramma’s zonder twijfel leiden tot fors hogere energie- en brandstofprijzen –om de niet bestaande antropogene klimaatopwarming te stoppen-, en daardoor het ontstaan van een grote maatschappelijke onderklasse met ‘energie (en vervoer) armoede’ veroorzaken.

Dus laagbetaalden, werkelozen, arbeidsongeschikten, gepensioneerden, bejaarden en bijstandsontvangers: bereidt u maar alvast voor op koude en donkere woningen en lange fietstochten door weer en wind met zware boodschappentassen, omdat verwarmen, verlichten en autorijden over een paar jaar voor u –en als GroenLinks en D66 hun zin krijgen ook een groot deel van de middenklasse- compleet onbetaalbaar worden.


Xander

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Maurice de Hond
(3) Interview Revu.nl met Maurice de Hond

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 02-03-2017 17:13

De gevestigde partijen, kunnen wat mij betreft "de pot op". Dank voor dit artikel Xander. En ook ik heb al vaker gezegd; dat "geld drukken", zonder Tegenwaarde; zeer zeker zal leiden tot hyperinflatie. De geschiedenis heeft dat bewezen na de Eerste Wereldoorlog; in Duitsland; tijdens het bewind van de Republiek van Weimar. Dus vanaf 1917 t/m 1932. Een brood kostte toen van de ene op de andere dag; 1 miljoen Reichsmark! En wat de gevestigde partijen betreft; de VVD is verworden tot een Vereniging Van Draaikonten; en D66, noem ik Demonen66. En de rest van CDA,GL, en de CU, daar heb ik absoluut ook geen vertrouwen in. Enfin, er zal ook zeer zeker met de stemmen gemanipuleerd worden. Blij word ik er niet van. Hoe zeiden de oude Romeinen het ook weer: " O tempora o mores", in het Nederlands; "wat een tijden, wat een moraal".

willy op 02-03-2017 17:13

Wat is nepnieuws ? iedereen kan nepnieuws naar zijn hand zetten wat bewezen is in het Nederlands programma "De wereld draait doorrrr ". Nederland staat voor belangrijke verkiezingen en voor mij mag Wilders winnen maar de meeste partijen willen met hem niet in zee gaan gezien het verleden.Ge kunt het vergelijken met het Vlaams belang in Belgie niemand wilt met hen in zee door hardliner Filip De Winter. Peilingen bewijzen niets volgens mij gaat Wilders de verkiezingen winnen maar het zal hem weinig opleveren of de Nederlandse partijen  moeten Wilders mee in hun coalitie nemen.Basisles van alle verkiezingen is het is een vorm van nepnieuws de verrassing zoals Trump is de ware realiteit. Shalom

DG op 02-03-2017 17:15

Het verraad van CDA?

Pier op 02-03-2017 17:16

Ze doen er alles aan, de Babylonische kliek, om hun macht te behouden. Alles. Marine le Pen pesten, Ploumen  promoten, Trump trashen. Alles op alles zetten ze, alle listen trekken ze uit de kast. Het volk denken ze straffeloos te kunnen blijven verlakken, maar hun rijk is aangezegd ten onder te gaan. Ze winnen niet, ze verliezen. De steen zonder mensenhanden losgeraakt heeft het beeld aan de basis geraakt. Tot stof worden ze vermalen en weggeblazen met de wind. Afgerekend wordt er met onrecht, machtsmisbruik en leugens. Wegeblazen worden ze, door de adem van Hem, die rechtvaardig heersen zal tot in eeuwigheid.

Dat is de toekomst. Dat is de belofte. Zo zal het gebeuren. 

joga op 02-03-2017 17:24

De PVV staat op een ongekende grote winst. De rest van de politiek raakt in paniekl en proberen evenals de Democraten in de USA met leugenachtige polls het tij nog te keren.  De PVV is nu veruit de grootste partij bij de ondernemers, zie persbericht vandaag, maar de VVD is compleet ingestort door de 10(11) leugens van Rutte. Zie Geenstijl van vandaag @ maart.

vlokje op 02-03-2017 17:47

Een stem is een stem voor het verder aanmodderen van deze maatschappij door de "e

lite"

ik ben het zat om altijd maar voor de beste slechte keuze te moeten kiezen, of je nou door de hond of door de kat gebeten wordt.......dan krijgt die een tik terug. ;-) en bewezen is dat elke partij wel een beetje "bijterig" en niet te vertrouwen is

Politici die iets niet waarmaken zouden strafbaar moeten zijn, dat zal ze leren om beloftes te doen. Project niet geslaagd,  geld op, dat is diefstal van de maatschappij, vooral als je er voor geleerd hebt en vertrouwen van mensen krijgt door hun stemkeuze

dus ik stem zo: ik stem niet. Hoofdpijn zorg minder. 

cefas op 02-03-2017 17:54

Face-book gaat zogenaamd nep-nieuws censureren. Gaan we Goebbels achterna met zijn officiele nep-nieuws. Face-boek als censuur-directoraat in dienst van de links-globalistische elite, wat een farce. Moet niet gekker worden, wat denken die gasten wel dat ze het morele recht hebben de waarheid te bezitten. Arrogantie ten top. Rutte deed er vandaag ook nog een schepje bovenop. We glijden af naar een links-liberale en anti-Joods-Christelijk tijdperk, waar God,noch gebod, geldt. De Bijbel heeft dit al duizenden jaren geleden voorzegd dat dit zou gebeuren en nu is het zover. Onze hoop is alleen naar boven gericht, want de Verlosser komt eraan.

Jouwnaam op 02-03-2017 18:12

Emigreren, weg uit dit zinkend schip is misschien nog de beste optie

Mathew op 02-03-2017 18:27

Tjah, wat mij betreft plaatsen we dit artikel maar eens op de voorpagina van alle landelijke ochtend bladen.

JP op 02-03-2017 18:28

Het schulden-plafond in de US wordt binnenkort opnieuw bereikt. Onder Obama is dat verschillende keren verhoogd. Het is de vraag of het congres dit opnieuw verhoogd, zodat Trump zijn plannen kan financieren. De "Deep state" is in 2 kampen verdeeld. Het ene kamp wil herstel van de Wereld-economie en het andere kamp wil Globalisme met alles wat daarbij hoort (Rockefellers, Rothschilds & Bushes). Het is te hopen dat het eerste kamp de overhand heeft/krijgt. Veel Landen lijken met hun aangelegde goud-reserves klaar om een nieuwe munt daarop gebaseerd in te voeren. Een enorme devaluatie zal daar een gevolg van zijn. Frank Walter Steinmeier heeft jaren geleden al gezegd te verwachten dat binnen 5 jaar (vanaf destijds) een nieuwe Duitse Mark weer ingevoerd zal worden. Duitsland heeft het grootste deel van zijn goudvoorraad uit de US en Frankrijk alweer teruggehaald. Een deel zal in GB en de US blijven. Ik heb niet de illusie dat er na de komende verkiezigen in Nederland, Frankrijk, Italie en Duitsland veel ten goede zal veranderen.

Freduardo op 02-03-2017 19:09

Wat ik me afvraag is of je onder een schuilnaam of nicknaam aan de verkiezingen mee mag doen.

Als je Yasser Feras heet dien je als Yasser Feras aan de verkiezingen mee te doen.

Een valse of nicknaam zou wat mij betreft moeten leiden tot ongeldig verklaren van alle stemmen die op Yasser Feras

of zijn valse naam zijn uitgebracht.

Verder vraag ik mij af of Yasser Feras twee paspoorten heeft met op elk paspoort een andere naam. 

Als dat zo is dient hij onmiddelijk voor bedrog  door het OM opgepakt te worden.

Wie kan hier wat duidelijkheid in scheppen? 

Emile op 02-03-2017 19:47

En waarom stemmen de armen dan niet op de SP? Dat is een duidelijk teken voor lieden als Asscher Pexhtold en Klaver

jottum op 02-03-2017 20:06

Een deel van hosanna wordt gefinancierd door spaarders die jaarlijks miljarden verliezen door het verschil tussen lage rente op tegoeden en de rap oplopende inflatie en eigenlijk geen kant meer op kunnen omdat aandelen inmiddels kunstmatig te hoog staan om in te stappen en staatsobligaties een dood paard zijn gezien de staatsschulden.

Jean op 02-03-2017 20:07

Als Vlaming kan ik enkel mijn Nederlandse vrienden oproepen "Stem Enkel Voor PVV" zo niet worden jullie overstelpt met en vernietigt door barbaars vee, belogen en bedrogen door een zootje wat geen flikker om jullie veiligheid geeft, neem dat maar goed met u mee.

De Terugkeer op 02-03-2017 20:17

Massaal op de PVV stemmen...geeft het door!

arjaneke op 02-03-2017 20:29

belastingaangifte gedaan, ieder jaar hetzelfde sluipende patroon, het percentage voor de laagste inkomensgroepen steeds iets omhoog, voor de hoge inkomens iets omlaag, de aftrekposten zoals in mijn geval medische kosten, de drempel is dit jaar weer iets lastiger te halen, per saldo voor de gewone man zijn de aftrekposten weer verkleind en moeilijker te halen. in de kranten wordt geroepen dat iedereen meer nettto op de bank krijgt, de andere kant staat weer niet in de krant, de lasten worden overal iets verhoogd zodat het beetje netto al weer opgaat aan hogere kosten, de afgelopen jaren zijn de fiscale regels steeds slechter voor de mensen met een inkomen onder de 40.000 euro op jaarbasis, ondanks dat blijven deze mensen stemmen op vvd/pvda/d66/groenlinks, ik begrijp het niet

wat wel duidelijk is dat nederland naar een flat tax gaat zonder aftrekposten wat heel gunstig uitpakt voor de hoge inkomens en negatief voor de lage inkomens, deze beslissing is al lang genomen en wordt de afgelopen 10 jaar stapje voor stapje bereikt totdat over 5/6 jaar de flat tax een feit is

EmJee op 02-03-2017 20:56

Vreemd, om 17:01 u online gezet en nu om 20:55 nog geen enkele reactie . . . . . . ?

Ernie van de Wal op 02-03-2017 20:58

CDA en D66 gingen nooit samen. Men al de PVV buitensluiten, met een coalitie van 4 - 6 partijen, die weinig beleid gaan maken. Oeverloos polderen en een sterke oppositie.

Overigens verbazen mij die verkiezingsuitslagen, omdat deze week ook gemeld werd, dat ca. 2/3 van de Nederlanders de immigratie/integratie als mislukt ziet. Als dat jouw visie is, ga je toch niet op een D66/PvdA/SP/CDA/GL etc stemmen. Dan stem je namelijk voor een voortzetting van dat probleem. Ben erg benieuwd naar 16/03

Jan op 02-03-2017 21:10

Dit is pure stemmingmakerij. Goed dat er tegengas is van Wilders (want dat is synoniem voor PVV), maar dan zijn er op rechts wel betere alternatieven 

jottum op 02-03-2017 21:38

Criminaliteitsgezeur is geleuter: bij wilders' bewaking was de overheid corrupt, drie ministers afgetreden zij logen en justitie-ambtenaren tegenwerkten, douane-ambtenaar in rotterdamse haven op loonlijst drugsbende, agent gouda staat terecht wegens plukken info uit politiecomputers waar wietplantages gevestigd waren en speelde dit door naar zijn criminele bende om die te beroven voordat de politie kwam. Politie betaalt partybedrijf eigen feestjes niet.. En deze lijst is lang. Nog veel langer en het probleem zit 'm bij de overheid, niet bij de aantallen. Noch afgezien van politici als Tichelaar, cdk Gelderland, of de cda-penningmeester die een van de grootste druglabs op zijn erf herbergde, alsmede de limburgse zonnekoningen.. NL is een bananenrepubliek geworden. Maar weinigen willen dat zien en zo benoemen.

johan op 03-03-2017 00:46

dat viel mij idd ook op al dat positieve nieuws zo vlak voor de verkiezingen, zoals mij ook opgevallen dat in de zomerperiode vlak voor of na het reces  , als er veel burgers op vakantie zijn, er nog snel even onpopulaire maatregelen doorgevoerd worden

oudenederlander op 03-03-2017 07:32

Voor iedereen die zegt dat stemmen op de PVV geen zin heeft omdat hij niet in de regering komt:

Het is juist héél belangrijk dat hij heel groot wordt. Hoe meer zetels, des te groter de oppositiemacht in de 2e kamer, en des te groter het signaal dat wij het zat zijn. Bovendien kunnen die andere partijen dan niet zeggen dat zij namens het volk regeren. Dat alles om nog meer slapende Nederlanders wakker te schudden, totdat we de kritische meerderheid bereiken die nodig is om dit hele EU kaartenhuis én hun loopjongens in De Haag weg te blazen.

En 1 ding is zeker: niet op de PVV stemmen (of FvD) is stemmen op méér EU, méér islam, méér immigratie, en minder Nederland.

PS: dit is inmiddels mijn laatst overgebleven website. Zowel op geenstijl als bij Joost Niemoeller worden nu nette kommentaren verwijdert als de inhoud niet in het straatje past. Hopelijk kunnen we hier, binnen bestaande fatsoensnormen, vrijelijk blijven reageren.

rexmundi op 03-03-2017 09:33

Het comentaar van Freduardo 2-3-17 is zeer goed opgemerkt, laten we dat eens controleren.

Mis de staatsschuld van Rusland in het schrijven van Xander,zou die nihil zijn,juist bijna niks.

De politieke partijen helpen de EU naar een verenigd Europa, met als voorbeeld de VS, die ook enome staatsschulden hebben.

Dat de politieke partijen de boel aan het vernagelen zijn, is reeds bekend, hoop alleen dat de burger dit ziet, wel voor 15 maart graag.

jottum op 03-03-2017 10:27

De winnaar van Voicekids ook zo'n positief stukje nepnieuws: kwam niet uit syrie maar uit libanon, niet gevlucht voor oorlogsgeweld maar voor een mislukt huwelijk. Maar dat moeten we natuurlijk anders zien en opvatten dan je denkt na het lezen van zo'n bericht en onthulling. 

jottum op 03-03-2017 10:32
watchman op 03-03-2017 11:02

Het daadwerkelijke probleem ligt dus bij politiek Den Haag, de gevestigde orde. Deze carrièretijgers werken op hun beurt weer voor de grotere jongens; de bankiers.

PVV en Forum voor Democratie zie ik als betrouwbare partijen; zij maken er namelijk geen geheim van dat ze uit de EU willen en dat de euro afgeschaft dient te worden in dit land. Bankiers zijn als de dood voor dit soort partijen.

Heeft het zin om na 15 maart, als blijkt dat de grenzen alsnog wagenwijd open komen te staan voor gelukszoekers, deze groep 'aan te pakken'? In eerste instantie zou ik iedereen aan willen moedigen om hun energie te sparen tegen hen die de daadwerkelijke oorzaak van de problemen in dit land (zullen) zijn: de leden van VVD, CDA, D66, GroenLinks en PvdA en partijen zoals Denk en Artikel 1.

Het is de bedoeling van politiek Den Haag en van de mainstream media om verdeeldheid te creëren tussen patriotten en 'gelukszoekers'. Terwijl juist deze partijen de oorzaak zijn van de problemen en daaruit voortkomende ellende.

Freduardo op 02-03-2017 19:09: u slaat de spijker op z'n kop. Ik weet zeker dat het merendeel van zijn 'fans' niet op hem zouden stemmen als ze zijn echte naam zouden weten. Liegen over je naam en het volk willen vertegenwoordigen... Trieste zaak.

Robert v.K op 03-03-2017 16:02

Erger mezelf sinds kort idd kapot aan die bagger reclames, zelfs op YouTube van die mafkees Asscher, Pechthold!! Met die wijze praatjes van ze!?! Verschrikkelijk gewoon, ze gaan er serieus vanuit dat mensen het weer vergeten zijn volgens mij??

En ik ben bang dat er een gedeelte is (Hopelijk heel klein) die er voor valt en zich "Weer" voor de gek laten houden door dit soort slappe manipulerende retoriek...... Als Pinokkio of een van die andere leugenaars verkozen wordt en dat zijn er onderhand al heel wat, eet ik m'n schoen op en verdienen we idd niet beter dan we nu hebben!! Dan maar weer op de blaren zitten de komende 4jaar ; ( Diepe zucht....... 

Oma op 03-03-2017 16:10

Dezelfde truuk gebruiken blijkbaar alle politici want ook in belziek kwamen ze met 'goed nieuws' na het uitbreken van de schandalen van de onbeschaamde graaicultuur bij politici: die cumuleren dat het lieve lust is in allerlei bedrijven waardoor de factuur van het volk voor basisbehoeften onbetaalbaar wordt gemaakt, immers: de duizenden euro's aan zitpenningen en verloning (in ruil voor voordeel-wetten en prijsverhogingen via accijnzen/belastingen/btw) worden doorgerekend aan de bevolking.

Wij betalen dus die politieke misdadigers en fraudeurs dubbel en dik, hun politieke wedde (16.000€, een jaarinkomen en meer van de burgers per máánd!) én ettelijke bezoldigde cumuls (in dit geval:12.000€/jaar plus 2.000€ per vergadering!) per politicus, onbelast uiteraard!!, zijn schering en inslag terwijl de bevolking elke maand opnieuw bestolen en verarmd wordt.

Er heerst paniek bij de politieke kaste door de enorme volkswoede dat het schandelijke gegraai van politici heeft ontketend want zie: zowel de federale als de vlaamse graaiers kwamen opeens op de proppen met 'goed' nieuws: 19 februari 2017

http://www.hln.be/hln/nl/38262/Begroting/article/detail/3084930/2017/02/19/Van-Overtveldt-Federale-ontvangsten-haalden-doelstellingen-in-2016.dhtml

En natuurlijk loopt het ook dun door de broek bij de vlaamse graaiende regering: 17 februari 2017

http://www.hln.be/hln/nl/38262/Begroting/article/detail/3083792/2017/02/17/Vlaamse-begroting-2016-doet-het-voorlopig-300-miljoen-euro-beter-dan-voorzien.dhtml

Een tekort van 165 miljoen (6,6 Miljard Belgische franken!) noemt deze graaiende crimineel, vlaamse minister-president bourgeois dan 'goed nieuws'!

De week erop zijn ze al terug met het verdoezelen van de leugens die ze eerder verspreidden: 

http://www.hln.be/hln/nl/926/Geld/article/detail/3091929/2017/02/27/Fiscale-ontvangsten-2017-iets-lager-dan-eerst-begroot.dhtml

De fiscale inkomsten van 2017 iets lager dan eerst begroot - al een waarschuwing dat ze weer meer tekort gaan hebben en weer een rooftocht gaan ondernemen bij de bevolking. Rekenen kunnen ze geen van allen, behalve als ze graaien uit onze belastingpot. 

Al járen bespaart de Vlaming, miljárden werden reeds bespaard en toch blijft de schuld oplopen, worden de tekorten steeds groter...een dorpsidioot snapt dat het niet klopt en waar het lek zit: bij de onbeschaamde, politieke graaiers!

Het hele spel begon toen kamervoorzitter bracke de vinger wees naar een graaier van een andere partij terwijl het een geval is van de pot verwijt de ketel, ze graaien en stelen allemaal, zonder uitzondering waarbij belangenvermenging/corruptie illegale monopolievorming mogelijk maakt in bijv de telecomsector, energie etc...reeds jaren wordt aangedrongen op een strikte scheiding tussen politiek en bedrijven om deze corruptie uit te sluiten.

Corruptie en graaicultuur ten top!

en já johan: die onpopulaire maatregelen: zo hebben ze in belziek ons het migrantenstemrecht door de strot geramd: tijdens de vakantie!!

Robert v.K op 03-03-2017 16:22

oudenederlander op 03-03-2017 07:32

Moet bij jou commentaar, En 1 ding is zeker: niet heel toevallig VVD staan i.p.v. PVV???

Mijn stem gaat iig gewoon naar Wilders toe 15Maart, en die van m'n vriendin, en die van heel veel andere mensen die er ook helemaal klaar mee zijn. Weg met dat verraderlijke zooitje ja knikkers en meelopers.... 

Scrutinizer op 03-03-2017 16:48

@Freduardo op 02-03-2017 19:09

Is u jurist?

Bij mijn weten is hieromtrent geen overkoepelende internationale wetgeving.

Als de paspoorten een andere naam vermelden t.g.v. leugens bij de aanvraag, is er sprake van fraude maar het kán ook legaal zijn mits men in 1 land een naamsverandering aanvroeg en verkreeg (in de meeste landen overigens geen recht doch een gunst) en in dit elders naliet (of afgewezen werd).

Het is aan elk land dat een burger als dezijne beschouwt om hem (op aanvraag) te registreren zoals het hen goeddunkt.

Ik ken persoonlijk een voormalig New Yorkse top-lawyer die als US citizen (subject?) geboren was doch intussen in 2 andere landen de nationaliteit heeft verworven én afstand heeft gedaan van zijn Amerikaans staatsburgerschap. Hij heeft nu alleen die 2 nationaliteiten. En in elk van beide heeft hij een andere achternaam: niet door te sjoemelen maar door een naamsverandering aan te vragen en toegekend te hebben gekregen.

De voornaam is nog steeds dezelfde. Maar u zal begrijpen dat als zijn ex-vrouw hem wil vinden voor een of andere lawsuit, een internationaal opsporingsbevel niet zoveel kans maakt. Ook als de IRS alsnog achter hem aanwil en banken wereldwijd vraagt rekeningen van "John Gullible" te blokkeren, mislukken ze wanneer dit heerschap ondertussen als bv. de Panamees John Chessmaster een rekening heeft in Australie en als de Ecuadoriaan John Mastermind een rekening heeft in Nieuw-Zeeland.

En let wel: zowel het verwerven van die nationaliteiten, als het veranderen van naam, als het openen van die rekeningen is allemaal perfect juridisch correct verlopen. Hij heeft dus geen paspoort gekocht doch heeft de immigratieporcedures doorlopen en na 5 jaar de nationaliteit aangevraagd en vervolgens in het land dat hem als "hun" onderdaan beschouwt, zijn naam laten veranderen.

Ja, voor wie weet hoe, is veel mogelijk. Meer dan de gemiddelde voetbal of GTST kijkende belastingslaaf zich kan voorstellen...

OK, dit gezegd zijnde: ik ben uiteraard geen fan van een Jesse Klaver, ongeacht hoe die heet en welk paspoort die heeft. 's Mans ideeen (laat ik me voorlopig beperken tot de economische) zijn gewoon desastreus. Bovengenoemde uiteenzetting was dus niet om hem goed te praten, doch louter om de puntjes op de i te zetten en u mogelijk te inspireren.

Zelf ben ik niet rijk genoeg (én gelukkig getrouwd), maar weet dus dat je met wat spitsvondigheid, je aan heel wat zaken kan onttrekken.

Of het moreel is, hangt af van de sitatie. Stel je rijdt iemand omver en die belandt in een rolstoel en je moet hem de rest van zijn leven schade vergoeden. Als je je daar op slinkse wijze probeert aan te ontrekken, ben je natuurlijk immoreel.

Maar stel je was getrouwd met een gold digger die liefde slechts fakte tot ze na X jaren scheidt en de helft van je vermogen claimt en dan toevallig de wet (doch níet de moraliteit) aan haar kant heeft en hoopt met die oplichtingstruuk na 5 jaar huwelijk met 5 miljoen te kunnen weglopen en daar mooi weer mee te spelen. Tja, doe dan vooral zoals John, zou ik zeggen.

Rebellio op 03-03-2017 19:04

"...Wij in het Westen zijn uitgeput, de islam is dat niet. Wij verbergen ons onder de banier van het internationaal recht en van de eeuwige vrede, twee vluchtige mythen, die afzien van de rechtvaardiging ervan door te strijden en te doden wanneer dat nodig is. Wij leven niet meer in naties, maar in samenlevingen. En die worden gekenmerkt door het leven als het hoogste goed. In dit verband wordt vrede het hoogste doel, wat het ook kost. Vrede in de zin van "laat ons maar leven in vrede..."." http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/20234

Bart op 04-03-2017 09:22

 

Hoe dom is dit kabinet toch met Rutte aan kop

Kabinet-Rutte en burgermeester Aboutaleb willen geen Erdogan-Campagne

De Nederlandse regering en burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam zijn tegen het voornemen van de Turkse regering om op 11 maart 2017 in Rotterdam campagne te voeren voor een nieuwe grondwet in Turkije. Dat heeft de NOS vrijdag gemeld. Eerder op de dag was bekend geworden dat de Turkse minister van buitenlandse zaken, Mevlut Cavusoglu, naar een manifestatie in Rotterdam wil komen.

Lees hier

https://fd.nl/ondernemen/1190661/kabinet-rutte-en-burgemeester-aboutaleb-willen-geen-erdogan-campagne

Mark Rutte is  Sinds 14 oktober 2010 minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken.

Vanaf dat moment heeft Rutte en zijn partijgenoten voortdurend Geert Wilders verweten dat hij een populist en herrieschopper is en dat al zijn acties er enkel maar op gericht zijn om naar de mond van het volk te praten en zo stemmen te krijgen.

Maar deze "herrieschopper " had weer eens gelijk met zijn al 10 jaar lang roepen dat dubbele paspoorten  en dubbele nationaliteiten niet zou moeten kunnen. Hij is hier altijd fel in geweeste en werd weggehoond door de 2e kamer. Wilders bewijst weer eens dat hij zo'n scherpe blik heeft en de tijd ver vooruit is. Hadden de Turkse Nederlanders enkel de Nederlandse Nationalitiet gehad, dan had Erdogan zijn minister hier niets te zoeken,  en de lange arm van Turkijke geen enkele macht en invloed op zijn Turks- Nederlandse onderdanen.

Als er toen naar hem geluisterd was, dan hadden we nu dit probleem niet gehad. Nu is het Erdogan zijn minister van buitenlandse zaken, die hier de Nederlandse Turken komt opjutten om positief op het referendum te stemmen om Erdogan nog meer macht te geven.

Nu kan Rutte wel roepen, dat die campagne in Nederland niet gewenst is, hij kan er in principe niets tegen doen volgens de grondwet zou dat gewoon door kunnen gaan.

Enkel als de staatsveiligheid gevaar zou lopen heeft Rutte een wettelijke grond om al die bijeenkomsten te verbieden.

Nu heeft hij niets anders dan enkel zeggen, niet gewenst. Denk je nou echt dat dat die bijeenkomsten zal tegenhouden. DENk voorop en slaat de trom.

Wie is de volgende? krijgen we straks een delegatie van Assad in onze nek hijgen.

Er zouden meer regels moeten zijn, ook voor vluchtelingen, dat zolang ze hier zijn met een tijdelijke of permanente verblijfsatus, dat ze geen enkele politieke actie mogen ondernemen voor of vanuit het land van herkomst.

Wat en politieke blunder is dit zeg, in ons eigen land moeten we toelaten, dat er hier voor Erdogan zijn referendum actie wordt gevoerd.

Begint het kwartje te vallen als Wilders zegt Ons Land...Hij weet waarover hij praat.

Een van de redenen dat hij bijna niet deelneemt aan debatten op tv,is dat hij weet, dat hij enkel maar galgespuw over zich heen krijgt en ook de presentatoren zullen daar aan meewerken.

Moet hij dan bij Jinek komen, die zo bevooroordeeld is en zo meeloopt, om erbij te horen, met de medialkliek.

En de Media maar klagen en aantijgen dat Wilders niet komt, hij heeft ze allemaal door.

Jan Roos zei het al, Jinek is partijdig en zij heeft de macht in handen in haar talkshow. Wilders doorziet dat en laat zich daar niet voor lenen, evenals bij andere debatten. Hij doet er 2 ,op maandag 6 maart bij omroep Max en op 17.10 uur en op dinsdag 14 maart bij het NOS debat.

Let maar op wat er gaat gebeuren. Het wordt geen normaal debat, het zal elkaar met modder gooien worden en Rutte in een laatste paniekaanval zal Wilders echt gaan afbranden en zichzelf ophemelen dat hij er toch maar vooor gezorgd heeft dat we uit de crisis zijn, ( er we nu zijn puin kunnen gaan ruimen )

Wat is dat toch met die man ( Rutte) in het begin vond ik hem wel okee, maar sinds hij op uitnodiging naar die Bilderberg conferentie is geweest, waar hij inhoudellijk niets over mocht zeggen, is hij veranderd. Het lijkt wel of er onzictbare krachten aan het werk zijn als je daarbij aanwezig bent en je helemaal inpalmen.

Ik zou voor hem wensen, dat hij helemaal de politiek uitgaat, zodat hij wat bij zinnen kan komen en uit zijn roes ontwaakt. Zijn eigen leven weer op kan gaan bouwen.

Drossaard op 04-03-2017 09:36

Aangaande de naamsvermelding op de kandidatenlijst lijkt me de Kieswet het meest belangrijk. Niemand hier die dat graag zal doorlezen in zijn vrije tijd. Ik heb gescand op het woord 'naam'  maar vond niets belastends voor Yasser.

Artikel H 8

De wijze waarop kandidaten op de lijst worden vermeld, wordt geregeld bij algemene maatregel van bestuur.

Geen idee waar dat allemaal naar kan verwijzen. Ik vond alleen dit document van de kiesraad

Daarin staat dat kandidaten worden weergegeven volgens de vermelding in de BRP (basisregistratie personen).

Als iemand kan aantonen dat Jesse Klaver in de gemeentelijke basisadministratie vermeld staat als Yasser Feram kan die er een punt van maken.

Brabander op 04-03-2017 10:15

 

In Brabant kennen we de term “De Meugelijkmakers”. Deze wordt meestal gebruikt om de sponsoren van een feest in het zonnetje te zetten. Met de huidige problemen in Europa en Nederland hebben de politieke partijen VVD/ CDA/ PVDA/ SP/ D66/ GroenLinks,  de reguliere media en de elite (“De Meugelijkmakers”) ook hun feestjes zoals: de Euro, de EU, nivelleren, multicultiecultuur, open grenzen, milieuheffingen, etc. Maar het is geen feestje voor de doorsnee burger, nee zij betalen het gelach. Hoe is het mogelijk dat de doorsnee burger dit niet zo ziet. Wel het zit zo, “De Meugelijkmakers” zien de doorsnee burger als nuttige idioten en verstaan de kunst om deze op geniale wijze te voorzien van nepinformatie zodat de doorsnee burger denkt dat het ook zijn feestje is. Dus een stem op de politieke partijen VVD/ CDA/ PVDA/ D66/ GroenLinks is een stem op “De Meugelijkmakers” en dan zal je het gelach blijven betalen tot het lachen je vergaat.

Bart op 04-03-2017 10:29

Nog even terugkomend op die top secret Bilderberg conferentie. https://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie_2016

Het is toch te idioot als je erover nadenkt, dat de deelnemers dus tot geheinhouding worden verplicht om niets van wat daar besproken is, aan de kamer en het volk te vertellen In 2016 is er weer een politica uit de 2e kamer naar toe geweest, op kosten van de staat/de beastingbetaler. Reis, hotel, diners en  noem het maar op.

De Bilderberg organisatie voelen nu ook wel nattigheid dat er weerstand komt tegen hen vanuit de burgers en willen nu "transparanter" worden, en komen nu met een agenda naar buiten en een deelnemers lijst.

Maar zijn we gek geworden met z'n allen !!!

Wat is er zo geheim en waarom wordt de 2e kamer het zwijgen opgelegd door Bilderberg en Rutte als ze met vragen komen wat daar besproken is.

Dat wij dat allemaal accepteren. Wie zijn die mensen die denken dat zij ook maar iets over Nederland te vertellen hebben en dat alles in zo'n geheime sfeer.

Dat klopt toch van geen kanten en wij maar ook de 2e kamer accepteert dat.

Wat is er aan de hand met ons Land en met onze politici, dat ze zich de mond laten snoeren.

Wat voor een toekomst willen wij?

Gaan we zo door en blijven we maar op de gevestigde orde stemmen op 15 maart of gaan we het nu echt heel anders doen.

De enige die dat kan is Wilders.

15 maart is daarom van levensbelnag voor ons, weet op wie je gaat stemmen, want na 15 maart kan het niet meer en misschien nooit meer in echte vrijheid.

Wilders is niet volmaakt en gooit er soms van alles uit, wat hij niet zou moeten doen. Maar ballen heeft jij wel , dat heeft hij bewezen.

Ruim 12 jaar beveiligd moeten worden en geen privé leven heeft. Zelfs als hij thuis naar de wc moet staat er een beveiliger op wacht achter de wc deur. Leuk als je op je gemak een grote boodschap wil wegbrengen. Als hij met zijn dappere vrouw in bed ligt, staat er een een beveiliger achter de slaapkamer deur.

Nee dat doet Niemand Wilders na, dan moet die man toch wel heel erg gemotiveerd en overtuigd zijn dat hij Nederland, ja Ons Nederland moet redden van de afgrond. En tot nu toe is alles wat hij over het gevaar gezegd heeft uitgekomen, die man heeft het al jaren geleden gezien.

Die  vrouw van Wilders is dapper  want zij heeft ook voor haar leven te vrezen maar ze blijft naast Wilders staan omdat zij in hem gelooft. Overtuigd dat waar hij mee bezig is, Nederland redden van de afgrond, onze kinderen en kleinkinderen.

Anders zou ze dat niet vol kunnen houden.

Bedankt mevrouw Wilders voor uw moed en trouw, want zonder u zou het voor Wilders waarschijnlijk niet vol te houden zijn.

15 Maart, als je nog een beetje een leuk leven in Nederland wil hebben.

Stem op die onvolmaakte Wilders en geef hem en jezelf die kans, want van de andere politici hebben we niets te verwachten, hoe goed de meeste het ook bedoelen, ze zijn verblind, ze zien het niet. Wilders ziet het wel.

Als Wilders van ons de kans krijgt om te mogen regeren, als we hem veel zetels geven dan zal hij gaan regeren en zullen ze wel met hem in een coalitie willen zitten.

Ondanks dat er nu geroepen wordt niemand wil, het zal goed komen.

15 maart, stem Wilders.

Jean op 04-03-2017 17:42

 

Klik uw TV aan en we worden overstelpt met de grootste huichelaars in de politiek, of het is die -- van d66 of het is die man van marokkaanse van groenlinks.

 

Mensen stem nu eens klaar en duidelijk voor jullie toekomst, jullie veiligheid en jullie leefbaarheid en kies voor die partij die deze doelstellingen nastreeft en wil realiseren nl. de PVV

 

Europa hoort toe aan ons Europeanen en nooit aan islamieten en EU dictators, -- zodat Europa terug een welvarend, veilig en leefbaar Europa wordt waarin het aangenaam leven en werken is.

Oma op 04-03-2017 20:19

De nederlandse regering met rutten op kop zijn Mietjes als ze toestaan dat  turken en zelfs een minister van turkije campagne komt voeren in Nederland!

De waanzin, als rutte niet bekwaam is om dit tegen te houden, dan bekent hij dat de regering en hijzelf niks voorstellen en dat de turken reeds de plak zwaaien over de nederland....hebben jullie opgemerkt dat de hypocriete turken nu opeens het woord 'democratie' kennen én misbruiken om gelijk te halen? 

Ze durven beweren dat het ondemocratisch is dat een Vreemd land geen campagne mag voeren in een Ander land! Het Lef! ! Als ze willen campagne voeren voor een grondwetswijziging In turkije dan doen ze dat maar in turkije Zelf en Niet in het Westen waar ze mogen leven en verder geen bal te zeggen hebben!

Wie maakt dat die  turken eens duidelijk?!!! De nood aan Wilders wordt uiterst nijpend!

watikzeggenwil op 05-03-2017 19:12

het manipuleren van de bevolking heeft grote vormen aangenomen.  onderzoekt alle dingen en behoudt het goede.

ook ik erger me werkelijk kapot aan dat geleuter van de politieke meute.  rutte die mensen kust voor een stem... werkelijk... om over de rest maar te zwijgen.

voorlopig stem ik maar op het forum voor democratie (die vrijwel geen podium krijgt op tv enz., hoezo indoctrinatiepogingen)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl