HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Overheidsonderzoek: 1/3 jonge moslims in Europa achter geweld en terreur voor islam

Onderzoekers: Niet sociale of economische achterstelling, maar islamitische religie is belangrijkste reden - Frankrijk op tweesprong: kiest het soevereiniteit en vrijheid onder nationalist Le Pen, of een Europese Superstaat en islamisering onder globalist Macron? Peilingen wijzen het laatste uit

 
Inmiddels vinden er wekelijks wel ergens in Parijs massale gewelddadige migrantenrellen plaats, waar de media uit politiek-correcte overwegingen amper over bericht.

Uit een Frans overheidsonderzoek blijkt dat critici van de massa immigratie altijd gelijk hebben gehad: minstens een derde van alle jonge moslims staat achter geweld en terreur om de islam te verspreiden, en is bereid om daar ook zelf aan deel te nemen. Het volledige onderzoek wordt pas na de presidentsverkiezingen gepubliceerd, omdat de uitkomsten ervan bepaald niet politiek-correct zijn, en men bang is dat het Front Nationaal kandidaat Marine Le Pen nog meer stemmen zal opleveren.

 

Het onderzoek werd op 6828 middelbare scholen in Frankrijk verricht, en begon vlak na de aanslagen in Parijs in 2015. De resultaten zijn verontrustend, maar gezien de grote aantallen moslims die Europa al jarenlang binnenlaat niet echt verrassend, en kan als maatgevend voor de andere EU-landen worden beschouwd:

* Een moslimjongere heeft 4 x vaker kans op radicale geloofsovertuigingen dan een christen;

* 33% van alle moslimstudenten vind het deelnemen aan geweld (zoals terreuraanslagen) acceptabel om de eigen geloofsovertuiging te verspreiden;

* 20% van alle moslimstudenten vinden dat de islam met wapens ‘verdedigd’ mag worden;

* 24% weigert om de moorddadige aanslag op het Charlie Hebdo magazine te veroordelen; 21% weigert om de aanslag op de Bataclan concertzaal, waarbij 130 jongeren werden vermoord door moslimterroristen, te veroordelen.

Deze percentages zijn in werkelijkheid waarschijnlijk nog veel hoger, omdat in dit officiële onderzoek slechts 25% van de ondervraagden moslims waren. Ongetwijfeld zal dat gedaan zijn om de werkelijke, nog veel schokkendere cijfers te verzachten voor het grote publiek.

Niet sociaal-economische achterstelling, maar islam is het probleem

Daarbij verwijzen de onderzoekers het argument van linkse partijen dat de anti-Westerse houding van moslimjongeren te maken heeft met hun economische en sociale achterstelling, naar de prullenbak. De steun voor geweld en terreur komen in eerste instantie voort uit de islamitische religie zelf, die immers opdracht geeft om alle ongelovigen desnoods onder dwang te laten gehoorzamen aan de islam. Christenen mogen zich nog bekeren, Joden niet, die moeten volgens Allah allemaal worden uitgeroeid.

Journalist Gurvan Le Guellec erkende dat de uitkomst van het onderzoek ‘niet erg politiek correct’ is. Anderen bekritiseerden het besluit om het volledige rapport pas na de verkiezingen te publiceren. De linkse Franse krant Le Monde verketterde de onderzoekers voor ‘het openen van Pandora’s box’, enkel omdat ze enkele niet gewenste resultaten vóór de verkiezingen bekend hebben gemaakt.

Meerderheid wil geen moslimmigratie meer, maar keuze in stemhokje blijft uit

De uitkomst van het overheidsonderzoek bevestigt tal van eerdere studies, zoals dat van het gerenommeerde Pew Research, dat constateerde dat 42% van alle moslims tussen de 18 en 29 jaar oud vindt dat zelfmoordaanslagen in bepaalde gevallen gerechtvaardigd zijn.

Niet voor niets wil een duidelijke meerderheid van alle Europeanen een totale stop op alle moslimimmigratie, zo bleek uit een peiling van het Royal Institute of International Affairs. (1) Klaarblijkelijk gold dat niet voor Nederland, want op 15 maart kozen wij opnieuw massaal voor partijen die de EU willen blijven gehoorzamen, en de grenzen zullen openlaten voor de islam en miljoenen volgelingen van deze discriminerende, racistische, haatzaaiende en geweld predikende totalitaire religieuze ideologie.

Ook Fransen en Duitsers lijken voor de ondergang te gaan kiezen

Voor Frankrijk lijkt hetzelfde te gelden. Volgens de opiniepeilingen heeft Front National leider Marine Le Pen haar voorsprong voor de eerste ronde van de presidentsverkiezingen weliswaar uitgebouwd, maar zal ze het in de tweede ronde ruimschoots verliezen van Emanuel Macron.

De tegenstellingen tussen beide kandidaten kunnen niet groter zijn: Le Pen is nationalistisch en wil de Franse soevereiniteit en munt weer terug, en een einde maken aan de massa immigratie. Macron is de kandidaat van de elite, is voorstander van een federaal Europa –dus het laten opgaan van Frankrijk in een Europese Superstaat-, en een groot voorstander van volledig open grenzen en onbeperkte moslimimmigratie.

Waar dat in Parijs inmiddels wekelijks toe leidt kon ook de afgelopen dagen weer worden gezien: massale migrantenrellen, waar zelfs de Franse ME nauwelijks tegenop gewassen lijkt.

Omdat Duitsland onder zowel Angela Merkel als Martin Schulz –beide pro-islamitische rasglobalisten en euro-federalisten- al bij voorbaat verloren is, ziet onze toekomst er dan ook buitengewoon somber uit – en dan drukken we ons nog voorzichtig uit.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) VideoJunx

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 22-03-2017 14:08

Het salafisme de harde kern binnen de islam zal Europa nog aan de afgrond brengen vele jongeren van Marokkaanse of Arabische afkomst kijken nu langs het internet naar Daesh en andere terreurgroepen dus ook al verliest Daesh de oorlog in Syrie hun erfenis gaat verder ! Shalom

Rolf op 22-03-2017 14:27

33% van alle moslimstudenten vind het deelnemen aan geweld (zoals terreuraanslagen) acceptabel om de eigen geloofsovertuiging te verspreiden;

Dit betekent dat 2 miljoen moslims in Frankrijk bereid zijn tot deelnemen aan geweld en aanslagen, en in Nederland zo'n 300 tot 400 duizend. Dat aantal is groter dan het Nederlandse leger ooit geweest is. Op het leger hoeven we dus niet te rekenen, die kan deze aantallen die zo landelijk verspreid zijn niet aan. De autochtone burger kan alleen proberen zichzelf nog te verdedigen. We zijn de sjaak. 

Yerik op 22-03-2017 14:32

Op grond van de profetieën verwacht ik:in geheel Europa ongebreidelde toename van de komst van islamieten, als voorbereidend werk voor het terreurleger van de a.c. binnen geheel Europa.Voorts een verbond tussen 1. de islam (komst mahdi), 2. Israël (zekerheden voor bouw derde tempel) en 3. Rome (onderdrukking en vervolging ware gelovigen waarbij ook al meteen de protestante kerken 'aangepakt' zullen worden).Eerder ben ik op deze verwachting uitgebreider ingegaan, mede op grond van de kennis bij Xandernieuws, Franklin ter Horst e.a

Dus voor een ieder die op de gevestigde partijen, óók de z.g. christelijke zoals SGP (!!!!!), CDA, CU hebben gestemd:weest blij en maakt feest want jullie krijgen je zin, jullie krijgen waarom je hebt gevraagd, de rekening wordt al opgemaakt, de ondergang wordt voorbereid! Let alleen al op de uitspraken deze dag van Europa's nieuwe Hitler in Turkije: Erdogan.Het is alleen zo in- en intriest dat, tenzij God het verhoede, jullie vele andersdenkenden w.o. onschuldige kinderen, meeslepen in de door jullie welbewust gekozen ondergang van Nederland en Europa.Maar óók daarover zullen jullie rekenschap moeten geven, tenzij jullie nog tot waarachtige bekering komt.

eduard op 22-03-2017 14:33

kom op xander! je geloofd toch zeker zelf niet dat wij massaal voor Rutte gekozen hebben? Ik heb de livestream gezien van de kies comissie en daar klopt geen moer van! De hele uitkomst kan niet kloppen. Wij hebben massaal gestemd op wilders, maar dat mag het volk niet weten

andre op 22-03-2017 14:42

Frits Bolkenstein (VVD) waarschuwde al in 1978 voor de Islam.Die man had een scherp inzicht.

Helaas is er nu niets meer aan te doen.De Openbaring uit de Bijbel heeft dit scenario al aangekondigd.Wellicht toevalling maar Angela Merkel (let op haar naam) en Trump (let op zijn naam) zijn onderdeel van het script dat ons te wachten staat.

Elisabeth-Anna op 22-03-2017 15:10

Andre 14.42

Frits Bolkenstein heeft iid toendertijd al aangegeven dat dit het toekomstbeeld zou gaan worden maar werd verguisd,zijn gedachtengoed-visie-waarschuwing werd toen (net zoals nu het geval is bij Wilders) niet geaccepteerd,er is in de algelopen decennia dus eigenlijk niets  veranderd.

Tom Hendrix/Seneca op 22-03-2017 15:23

De agenda; van de NWO wordt uitgevoerd. Daarom wordt de islamisering van Nederland en Europa " geen strobreed", in de weg gelegd. Met voorop; de rode linkse kerk, en de hypocriete partijen van liberalen; links-liberalen; en christendemocraten; wordt ons de eussr, en de islam " door de strot geduwd". Ook vanwege de duivelse plannen zoals: " Het Coudenhove-Kalergi plan", en de verradersresolutie; " De Resolutie van Straatsburg". Onze enige hoop; de wederkomst van Christus.

cefas op 22-03-2017 15:35

Blinde leiders leiden blinde volken naar de ondergang. Je ziet het voor je neus gebeuren. Wat kan de enkeling doen? Roepende in de woestijn? of waarschuwen zoals de profeten uit het eerste verbond.

Rolf op 22-03-2017 15:43

@Elisabeth-Anna op 22-03-2017 15:10

Frits Bolkenstein heeft iid toendertijd al aangegeven dat dit het toekomstbeeld zou gaan worden maar werd verguisd

Jammer dat Bolkestein toen ook niet vertelde dat de grote werkgevers die op de VVD stemden massaal de huidige vervanging van het autochtone volk steunden, en dat de VVD daar middels de resolutie van Straatsburg (1975) net zo hard aan mee heeft gedaan. 

Bolkestein heeft gelijk gehad maar deed er niets mee. Hij liep gewoon mee met de VVD en en deed mee aan het realiseren van de islamisering. Hij had net als Fortuijn een eigen partij kunnen starten die een alternatief voor de VVD had kunnen zijn maar niet de idealen van de grote werkgevers die de autochtone bevolking wilden vervangen zou behartigen. Een grote gemiste kans. 

Rolf op 22-03-2017 15:47

@andre op 22-03-2017 14:42

Ik zie niet goed wat ik met die naam Merkel aan zou moeten. Trump daar kan ik nog trompet van maken maar Merkel daar kan ik niets mee. Kunt u dit uitleggen?

Yerik op 22-03-2017 15:55

@ Tom Hendrix/Seneca op 22-03-2017 15:23. Dat laatste zinnetje van jou... dat bedoel ik met "tenzij God het verhoede." op22-03-2017 14:32

Hartelijke groet van mij :-)

Dewevoga op 22-03-2017 15:56

@andre op 22-03-2017 14:42

Er waren er nog veel meer. Sommigen zijn vermoord (Pim en Theo) anderen konden vertrekken (Ayaan). De islam kost de gemeenschap kapitalen vanwege doodsbedreigingen (Geetr Wilders). Ik heb mensen met een andere religie/ideologie geen doodsbereigingen horen uiten in NL.

En Rutte denkt heel anders over de gewone Nederlander dan over een politicus, want dat er een politicus vermoord was, dat was wel zo erg.

Tom Hendrix/Seneca op 22-03-2017 16:41

@Yerik: 15.55. uur. Eveneens een hartelijke groet, voor U, van mij.

deNederlander op 22-03-2017 17:24

Niet zo bang allemaal met onze kleine legers tegen deze grote groepen. Er zijn natuurlijk heel veel problemen maar het echte volk zit niet stil, de reactie zal veel harder zijn en uit eindelijk zal de westerse samenleving dit overwinnen. Er zijn immers genoeg autochtonen jongeren en volwassen mannen waarbij dit probleem voortaan al op de middelbare school en basisscholen ontstaan en het deze personen duidelijk worden dat de islam een groot probleem is. Deze mensen komen al heel vroeg achter de waarheid en die staan natuurlijk klaar om zichzelf te beschermen. De staat is in die fase kansloos om mensen te veroordelen want de hel is dan los. Wanneer je dit in je achterhoofd houdt dan weet de westerse samenleving dat ze klaar moeten staan op de dag dat de grote aanval van moslims komt. 

Tabris op 22-03-2017 17:35

De artikelen van Xander lijken wel profetisch...

Alhoewel met een beetje logica kom je net zo ver.

De politiekers en de mensen die voor deze suffers stemmen lijken van alle logica verstoken en leven met hun kop in het zand.

En daarom is er weer in Londen een "verwarde" Aziaat die daad bij het koranische woord voegde en weer wat meer leed in de wereld bracht.

Want daar is het voor Satan, de god van de islam, allemaal om te doen. Leed en nog eens leed!

marnix op 22-03-2017 17:44

Hoeveel aanslagen komen er Nu net voor de verkiezingen in Frankrijk?

=> 0,000

Engeland moet plots in de klappen delen...Net voor een formele vergadering Brexit. Toeval of niet.

Noorderlicht op 22-03-2017 18:15

@cefas op 22-03-2017 15:35

Ik ben wel van mening dat mensen met kennis zich moeten laten gelden, en niet alleen hier maar juist ook op de msm om zoveel mogelijk mensen wakker te maken. Hoe meer mensen met kennis hoe beter de verdediging. Als iedereen blijft wachten op de messias zal er al veel leed geleden zijn.

ron op 22-03-2017 19:27

https://youtu.be/C9sYgqRtZGg

andre op 22-03-2017 19:38

@ Rolf:Angela Merkel. Het gaat om de voornaam.Je kan zelf zien dat deze naam Angela afkomstig van "Engel". Trump doet me denken aan trompet en er zijn straks engelen die de trompet blazen.

Google maar een op engel en trompet, zou ik zeggen.

Misschien vergezocht door mij.

Elisabeth-Anna op 22-03-2017 19:42

Rolf 15.43

De resolutie was in 1975 Bolkenstein ging pas in 1977 de politiek in als ik het goed gelezen heb en kwam pas in 78 in de kamer,daarvoor had hij een baan bij shell.eDe VVD heeft daar zeker een grove fout begaan maar Bolkenstein zat op dat moment nog niet in de tweede kamer.

Lechaiem op 22-03-2017 19:47

Waarom word er geen patitie gehouden voor een hertelling van de stemmen door derden?

Shalom in Yeshua van uit Israel

Qromwel op 22-03-2017 22:36

Met alleen maar praten over deze zaken wordt dus niets opgelost. Hoeveel glaswerk zit er in moskeeën?

h f k op 22-03-2017 22:57

In Emmen werd p.v.v de grootstse party. Wy worden omringt met met asielcentrums .Op scholen zie je het je loopt op straat zie je het Je gaat winkelen zie je het . Dit gaat niet goed denk je.Woon ik nog in nederland denk je. Nee ,we hebben Nederland weg gegeven Aan wie denk je .Aan  moslims denk  je.Want als je dit hard op zegt dan ben je een racist. Dat is Nederland op dit moment. Ruute mag Erdohan een hand geven. Want onze vryheid is allang verkocht aan Brussel. Leve de Koning. BAH

h f k op 22-03-2017 22:58

In Emmen werd p.v.v de grootstse party. Wy worden omringt met met asielcentrums .Op scholen zie je het je loopt op straat zie je het Je gaat winkelen zie je het . Dit gaat niet goed denk je.Woon ik nog in nederland denk je. Nee ,we hebben Nederland weg gegeven Aan wie denk je .Aan  moslims denk  je.Want als je dit hard op zegt dan ben je een racist. Dat is Nederland op dit moment. Ruute mag Erdohan een hand geven. Want onze vryheid is allang verkocht aan Brussel. Leve de Koning. BAH

Leon op 23-03-2017 07:33

De firma 'list&bedrog' (Rutte&Co), die bij voorbaat anders-denkenden (pvv) al voor de verkiezingen uitsloot heeft hier in NL weer op een bepaalde manier gewonnen. Men verloor zetels maar bleef toch (voorzover wij nu weten😕) de grootste. Door anders-denkenden bij voorbaat 'uit te sluiten' maakt men zich 100% schuldig aan datgene wat men haar tegenstander feitelijk verwijt ! Dit feit wordt dood gezwegen in 'onze' msm; zoals de anders-denkenden dus ook worden doodgezwegen. In Turkije wordt je als tegenstander van Erdogan opgepakt, opgesloten, baan kwijt etc. Hier doet de elite exact hetzelfde alleen (nu nog☝)met een poliziek correct? sausje erover....😒 we sluiten u uit van elke discussie.

Het is een utopie om te denken dat dit in Frankrijk en Duitsland anders zou gaan...

Ik herhaal: ongelijke strijd. De illuminazis zijn supermachtig.

Tom Hendrix/Seneca op 23-03-2017 08:53

@h f k: 22.57. uur, op 22/3. In mijn wijk; in mijn woonplaats; is het exact hetzelfde. Het lijkt Casablanca wel. En de pinokkio Rutte (VVD) vind het allemaal geweldig. Hij en de politieke-elite; en de linkse elite; zorgen er wel voor dat zij er niet mee geconfronteerd worden. En dus niet bedankt; stom kiezersvolk; die weer in de leugens van Rutte zijn getrapt. We gaan weer zwaar "genaaid", worden door het  komende rariteitenkabinet.  Ik kan iedereen die een goede studie heeft gevolgd, en/of een goed vakman/vrouw is en nog jong, een goed advies geven: weg uit Nederland en uit heel Europa, dit continent wordt door verraders in Den Haag en Brussel compleet naar de donder geholpen.

Rolf op 23-03-2017 12:31

@Elisabeth-Anna op 22-03-2017 19:42

Daar heeft u gelijk in. Bolkestein is niet zelf akkoord gegaan met de resolutie van Straatsburg, maar dat geldt natuurlijk ook voor Wilders. Wilders heeft het initiatief genomen om niet meer verder te werken aan die verradersbende. Bolkestein had dit ook kunnen doen, sinds 1978 al, maar heeft dat niet gedaan en is verder meegegaan met het verraadproces wat ook in de VVD plaatsvond met als gevolg de steeds verder gaande islamisering van het land onder goedkeuring van de VVD. Vandaar een gemiste kans. 

Rolf op 23-03-2017 12:35

@andre op 22-03-2017 19:38

Ik zou Angela Merkel met geen mogelijkheid met een engel willen vergelijken. 

oma op 23-03-2017 17:05

En nét als in NL zal ook in Frankrijk rechts verhinderd worden om te winnen, met àlle middelen, ook onwettige middelen zoals verkiezingsfraude. We kunnen enkel hopen dat terroristen zodanig tekeer zullen gaan tegen de politieke macht dat ze gedwongen worden om eindelijk afdoende maatregelen te gaan nemen. Zoals rutten gedwongen werd om voor eigen bevolking te kiezen in het conflict met hitler2 erdorat tegen islam dictatuur en bemoeienis.

Zolang politici weigeren te gaan voor de bescherming van hun eigen bevolking, voor het algemeen welzijn van Hun bevolking zal in de eerste plaats voor hen de situatie verergeren, ook persoonlijk want blijkbaar snappen ze het anders nog niet....pas als een politieker het slachtoffer zal zijn van een aanslag zal er iets veranderen want dan kunnen ze niet anders meer.

Ge van kessel op 24-03-2017 14:16

wordt 2017/2018 de tijd van de ruiter op het rossige paard? http://www.franklinterhorst.nl/De%20ruiter%20op%20het%20rossig%20paard.htm

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl