HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Oproep tot collectieve aangifte tegen illegaal buitensluiten PVV door politiek

‘Kiezers onder dwang, bedreiging en belangenverstrengeling met list en bedrog misleid om niet op PVV te stemmen’

 
Grove taal om de grove schending van de democratische principes te illustreren.

De Nationale Bond voor Overheidszaken (NDBO) roept zoveel mogelijk mensen op een collectieve aangifte te tekenen tegen de andere grote partijen in Den Haag vanwege het op voorhand en ook achteraf buitensluiten van de PVV, die afgelopen woensdag door zo’n 1,5 miljoen Nederlanders met een winst van 5 zetels tot de 2e partij van het land werd gepromoveerd. Hieronder in zijn geheel de oproep*:

 

De NDBO heeft geconstateerd dat het Fair-Play beginsel van de Nederlandse democratie ernstig is ondermijnd door het plegen van een Cordon Sanitaire op een democratisch gekozen partij (PVV). Hiermee zijn de kiezers onder dwang, bedreiging en belangenverstrengeling met list & bedrog misleid om een andere stemkeuze te moeten maken. Wij hebben al verklaringen van kiezers die beweren hun stemgedrag te hebben aangepast vanwege het Cordon Sanitaire. De peilingen (en verkiezingen) zijn overduidelijk nadelig uitgevallen voor de PVV na het uitroepen van het Cordon Sanitaire.

De VVD is de laatste 5 jaar uitgeroepen tot de politieke partij met de meeste integriteitsovertredingen. De afgelopen jaren zijn er vele doofpotten door de VVD gecreëerd, en zijn er sinds 2008 zelfs al 21 VVD-ers gerechtelijk veroordeeld. “Vreemd genoeg” wordt de VVD vanwege zijn onbetrouwbaarheid niet uitgesloten door andere politieke partijen en kiezers? Het Ministerie van Veiligheid & Justitie valt onder de verantwoording van de VVD en héél toevallig is er tijdens de flyercampagne een veiligheidslek bij Geert Wilders, waardoor hij als “meest bedreigde man van Nederland” beroofd werd van zijn laatste beperkte vrijheid om een eerlijk campagne te kunnen voeren.

De VVD is zelfs bereid om de grootste politieke rel uit de Nederlandse geschiedenis met Turkije te creëren (en/of te misbruiken) om zijn machten te kunnen behouden, met M. Rutte als zogenaamde “krachtige leider”.

Het kan bijna geen toeval zijn dat de PVV in de 2 maanden dat er een Cordon Sanitaire, een veiligheidslek en de Turkije rel hebben plaatsgevonden, van 35 zetels naar 20 zetels is gezakt. Zie dit NOS artikel over de valse strategie van Rutte/de VVD: ‘Populistische revolutie bleef uit. Strategie Rutte gamechanger’.

De VVD heeft in samenwerking met NPO2 bewust een zwaar beladen documentaire over terugkerende loslopende jihadisten tot na de verkiezingen uitgesteld, waaruit blijkt dat de Nederlandse burgers ernstig gevaar lopen. Zo werd de kiezers belangrijke informatie onthouden tijdens de verkiezingen, en werden zij ook bewust in gevaar gebracht. (NRC: ‘Als de omroep een zwaar beladen film tot na de verkiezingen uitstelt’).

Alle KvK ingeschreven politieke verenigingen die deel uitmaken van de Nederlandse democratiestelsel dienen de democratie te respecteren en na te leven. Het plegen van een Cordon Sanitaire is namelijk verboden in een democratisch stelstel. Daarom dienen de verkiezingen van 2017 ongeldig te worden verklaard wegens dwang, bedreiging, belangenverstrengeling en misleiding met list en bedrog. Nergens in de wet staat dat het mogelijk is om democratische partijen uit te sluiten, artikel 1 van de Grondwet bepaalt zelfs dat allen die zich in Nederland bevinden gelijke rechten dienen te krijgen.

Nu het kabinet demissionair is, zal de Nationale Bond voor Overheidszaken 30 maart a.s. een collectieve aangifte indienen tegen de politieke partijen Democraten ’66, Volkspartij voor Vrijheid & Democratie en Christen-Democratisch Appel vanwege naamsmisleiding. Wanneer een bedrijf of vereniging zich inschrijft bij de KvK mag de bedrijf- & verenigingsnaam niet misleidend zijn. VVD, CDA en D’66 negeren democratische referendum uitslagen, weigeren een eerlijke democratische volksraadpleging (over een Nexit) te bieden aan het volk, en sluiten voor eigen machtsbelang andere democratisch gekozen partijen uit.

Tevens zal de Nationale Bond voor Overheidszaken een collectieve aangifte indienen tegen H. Spekman/L. Asscher (PvdA), M. Rutte/H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D'66), J. Klaver (GroenLinks) en S. Buma (CDA), vanwege het Cordon Sanitaire en het plegen van een aantal strafbare feiten.

Door het uitsluiten van minimaal 1,5 miljoen ongeruste burgers wordt de grootste vorm van discriminatie gepleegd tegen Nederlandse burgers die zich oprecht zorgen maken over de zorg, ouderenopvang, veiligheid en het behoud van de Nederlandse cultuur. Deze Nederlandse burgers worden met smaad en laster valselijk uitgemaakt als ‘verkeerde populisten’ en racisten.

WIJ WILLEN MET ZOVEEL MOGELIJK BURGERS AANGIFTE DOEN, DUS MELD U S.V.P. GRATIS AAN!!! Zodat we als collectief het schandalige ondemocratische wanbeleid en de illegale kartelvorming van de afgelopen verkiezingen volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten.

* LEES AANGIFTEMODEL & MELD U AAN VOOR DE COLLECTIEVE AANGIFTE! (KLIK HIER)

Een boodschap aan diegene die op de VVD steunde/stemde, het is namelijk bij wet verboden om een criminele organisatie** te ondersteunen (stemmen, financieren) of bij aan te sluiten (lidmaatschap)!

* Verdiep u maar eens goed in de schandelijst van de VVD? (KLIK HIER) (18.45 uur: LINK WERKT NU WEL - Let op: PDF bestand)

Tot slot! Het gevestigde partijenkartel kan wel met een Cordon Sanitaire de burgers zijn stemrecht ontnemen en democratisch gekozen politieke partijen uitsluiten... Maar de jaren van maatschappelijke onvrede zullen daar niet mee verdwijnen. Wij vrezen dat de maatschappelijke onvrede juist alleen maar zal verergeren.

PS. TEKEN S.V.P. OOK DE PETITIE: WIJ WILLEN EEN DIGITALE (HER)STEMMING? (KLIK HIER)


Met vriendelijke groet,

Nationale Bond voor Overheidszaken

www.bondoverheidszaken.nl
www.act4justice.org
www.eutribunal.com

* Enkele taalfouten hersteld.

** Heftige beschuldiging waar wij ons van distantiëren. Niettemin ondersteunen wij het principe dat de gevestigde politieke partijen in Den Haag eindelijk eens verantwoording moeten afleggen voor het op voorhand buitensluiten van 1,5 miljoen Nederlandse kiezers, het negeren van de wil van het volk (Oekraïne referendum, referendum over Europese Grondwet), en het maken van voor ons land zeer ingrijpende en vermoedelijk zeer schadelijke besluiten (invoering euro, overdragen macht; miljarden belastinggeld en soevereiniteit aan EU; openzetten van grenzen voor grote aantallen volgelingen met een democratie- en vrijheid vijandige religieuze ideologie) zonder daarbij de instemming van het volk te vragen, terwijl uit tal van peilingen bleek en blijkt dat voor al deze besluiten geen meerderheid was en is te vinden.


Xander

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

De Terugkeer op 19-03-2017 14:08

Waarvoor is dit nodig???

Als je gewetenloos handelt of 'hebt' gehandeld, dan weet je dat donders goed.

Er is zware manipulatie geweest, zichtbaar door blahblahmannetje Pechtold, maar enger nog, vrindje(!) Rutte...hij heeft het verkapt gedaan. 

Maar een heel groot gedeelte van het stemgerechtigde Nederlandse volk verwacht nu openheid, na gedane zwart circuit zaken...en wel snel. 

Het democratisch recht is genegeerd, massaal, zo blijkt...en dat is precies wat miljoenen al voelde aan hun theewater.

Niet via aanklachten, petities en andersoortige methoden het recht behalen...nee...ik zal ook nooit demonstreren (dat voelt zo goedkoop), maar verwacht nu openheid, eerlijkheid, duidelijkheid en eis dat onze vriend uit Venlo, samen met zijn PVV, in ere hersteld wordt.

Waarvoor een goedbedoelende blonde man 'nog meer' laten bloeden, dan 'ie al zo lang moet...hè???

Ja, ik verwacht dus volwassenheid van een zogenaamde neutrale en onpartijdige overheid...het foute systeem moet zichzelve gaan herstellen...en ja, graag zie ik dan de juiste koppen rollen!

Jean op 19-03-2017 14:16

Eindelijk, ik zat al te wachten op deze oproep op woensdag 15 maart want de PVV is een volwaardige democratische partij op legale wijze verkozen door ± 1.500.000 Nederlanders.

Waarom wordt rutte, pechdrol & co niet voor een rechter gesleept voor "discriminatie"?

René van Zalk op 19-03-2017 14:36

Is het illegaal ?

Groetnnn uut Nunspeet.

nadine op 19-03-2017 14:40

Cordon sanitaire tegen Vlaams blok hier in belgie bestaat al jaren. 

I heb nooit van enig protest vanuit bevolking geweten. Cordon bestaat nog altijd. 

Er gaat toch niets veranderen met meneer Wilders zodra uit de oppositie. Moet ook de schaduwregering volgen is gewoon gecontroleerde oppositie.  Alleen Jezus terugkomst zal vpallets veranderen 

René van Zalk op 19-03-2017 14:47

Bij de volgende verkiezingen kan de PVV de grootste partij worden, dan heb je pas echt, om het maar eens op z'n Nunspeets te zeggen,: een bietje reuring 

René van Zalk op 19-03-2017 14:51

De doorgaans aangehouden regel = De grootste partij brengt de premier. 

DG op 19-03-2017 15:03

Waarom krijg ik niets te zien bij de schadelijst VVD

Onlyyou op 19-03-2017 15:08

Dat is nou de opzet, dat rutte m met wilders onder een hoedje speelt? 

Tom Hendrix/Seneca op 19-03-2017 15:37

Ben het eens met het gegeven; dat de democratie geweld wordt aangedaan. Derhalve zal ik de petitie steunen. Maar mijn ultieme hoop blijft gevestigd op Christus.

Scrutinizer op 19-03-2017 15:39

Grappig. Is het niet zo dat discriminatie op een aantal gronden verboden is?

Sekse, seksuele geaardheid, ras, ...

Maar hoe zit het met politieke overtuiging?

Stel dat dat een bedrijf een pesoneelsadvertentie zet en aangeeft dat bv. wie lid is van Groen Links niet hoeft te reageren, mag dat zomaar?Indien niet, mag een Cordon dan wel?Ik bedoel: het is best mogelijk dat coalitiegesprekken uiteindelijk afspringen maar dan meot je ze wel eerst aangaan.Maar kan het zomaar om a priori een hele groep uit te sluiten op grond van politieke overtuiging?

Als een bedrijf dat in een personeelsadvertentie niet mag, mag Rutte het dan wel? 1,5mln kiezers uitsluiten?

Misschien zou hierover een arrest uitgelokt kunnen worden?

Misschien zou een Wilderssympathysant een Ltd kunnen oprichten (die uiteindelijk nooit van de grond komt) met als enige doel het plaatsen van een personeelsadvertentie die aanleiding geeft tot een rechtzaak en als die dan verloren wordt, dan kan de PVV dat gebruiken om de formateur (en de Koning?) aan te klagen.

Jw deunk op 19-03-2017 15:58

We laten ons toch niet bepiepelen  en wegzetten !! 

brigitte op 19-03-2017 17:12

ik heb zo genoeg van rutte zijn leugens en frauden en vind dat hier een eind aan moet komen hoe lang nog word alles nog in de doofpot gedrukt ..

Elegast op 19-03-2017 17:31

Ik heb getekend en even gekeken waar NdBO precies voor staat. Op de site het volgende te lezen

Beseft u dat ondemocratisch afgesloten wetten & verdragen die in strijd zijn met het landsbelang door burgers zijn gemaakt en dus ook ten allen tijde weer aangepast kunnen worden. De Overheid is niets meer dan een "door burgers ingehuurde management", waarvan de salarissen & kosten gefinancierd wordt door de belastingbetaler.

Was het maar zo daar zullen toch echt eerst de Oranjes van hun postie worden geschopt want zij bepalen alles wat er gebeurt. Zelfs Wilders heeft trouw gezworen aan Willy en niet aan de burgers. Stemmen heeft dus geen enkele zin. 

cefas op 19-03-2017 17:46

De tennisbond heeft ook fair-play gedragregels opgesteld. Kan Rutte nog wel wat van leren. Niemand wordt op voorhand uitgesloten. 1,5 miljoen autochtone Nederlanders worden dat wel. Uitsluiting van personen, waar is dat eerder gebeurd? O ja, dat waren de Joden in WO2. Ruim 100.000 Joden hebben dat in Nederland niet overleefd en het begin was: Uitsluiting! Links-liberaal moet daar maar eens aan terugdenken en Rutte, als historicus, helemaal. En het begon allemaal bij: uitsluiting van de ander, die anders denkt. Gevaarlijke ontwikkeling!

cefas op 19-03-2017 17:56

Zowel Rutte (vvd) als Erdogan hebben enorme baat bij de zogenaamde Turkenrel. Het creeren van elkaars vijanden levert veel stemmen op van een dom volk,dat niet nadenkt en zich moeiteloos laat manipuleren door de politiek-correcte nep-media.

Carry Muilenburg op 19-03-2017 18:47

Het zou een tegenreactie zijn aan de Democratie als men dit erbij laat zitten en dit niet recht te zetten.... Uiteraard is het vreemd dat de twee mannen Rutte en Wilders gelijk staan qua stemmen en dat Wilders 20 stemmen verlies heeft buiten Rutte..... Onmogelijk!

Hubo op 19-03-2017 21:11

Het lijkt me dat er niets mis mee is om voorafgaand aan verkiezingen te stellen,dat je niet samen met een bepaalde partij wilt regeren.Het is gewoon een politiek spelletje en wat mij betreft heel wat minder verwerpelijk dan de maniet waarop in het verleden in de praktijk socialisten uitgesloten en gecriminaliseerd werden door mensen die zich christenen noemen.

Waarschijnlijk heeft het er wel toe bijgedragen dat een aantal mensen dat op Wilders wilde stemmen is afgehaakt.Dat is een politiek spelletje,dat gelukt is,al zou je het een Pyrhusoverwinning kunnen noemen,maar dat zou in de VVD zo ook wel eens ingecalculeerd kunnen zijn.

De Turkije affaire lijkt Rutte nog verder in de kaart te hebben gespeeld.

Wat mij ook wel opviel is dat Wilders niet echt heel erg zijn best lijkt te hebben gedaan om nu de grootste te worden.Hij staat er natuurlijk perfect voor zo als winnaar en tweede partij.

Bundy op 19-03-2017 22:28

"Het plegen van een Cordon Sanitaire is in een democratie verboden" .  Denk dat men zich vergist want in België is er al 30 jaar een Cordon-Sanitaire tegen het Vlaams Blok , later Vlaams Belang .   

Qromwel op 19-03-2017 23:29

Geen zorgen. Het wordt een Babylonisch kabinet. Wat er ooit in Babylon gebeurde mag bekend veronderstelt zijn.

Wiljo op 20-03-2017 04:54

Zou er ook zo gereageerd worden als Denk de 2e partij van Nederland zou worden ? Als er nog meer moslims naar Nederland komen bestaat het gevaar dat deze partij ook groter wordt.

Mulhman op 20-03-2017 05:23

Een groot fraude spel.

Want hoe kan je al om 20.45uur bijna zeker zeggen wie gewonnen heeft terwijl er nog mensen in de rij staan om hin rode bolletje te zetten!!!!.

Allemaal banduten. Zolang het hun maar goed gaat.

Kom op nederland wij moeten ook net als in andere landen de straat op of alles eens een week plaat leggen.

Ik ga in ieder geval niet meet stemmen.

Witte Kat op 20-03-2017 07:25

Omroep MAX over duizenden Nederlanders die een hertelling willen vanwege vermoedens van verkiezingsfraude:

http://www.omroepmax.nl/hallonederland/uitzending/tv/hallo-nederland-vrijdag-17-maart-2017/

Witte Kat op 20-03-2017 07:30

Hiddema (FVD) gaat los: ‘Rutte schoffeert 2 miljoen landgenoten door ze neer te zetten als fascisten. Hiddema legt verder uit dat de premier maar eens een toontje lager moet gaan zingen: hij is helemaal niet de winnaar van de verkiezingen. Want hoe kan je de winnaar zijn als je coalitiepartner aan een politiek faillisement wordt geholpen en je zelf ook 9 zetels moet inleveren?

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/hiddema-fvd-gaat-los-rutte-schoffeert-2-miljoen-landgenoten-door-ze-neer-te-zetten-als-fascisten/

Baudet en Hiddema (FVD) vegen vloer aan met VVD en de journalistiek: ‘kartelspelletjes’ met ‘funeste kletsmeiers’

 

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/baudet-en-hiddema-fvd-vegen-vloer-aan-met-vvd-en-de-journalistiek-kartelspelletjes-met-funeste-kletsmeijers/

Leon op 20-03-2017 07:31

Mooi omschreven. 👌Benoemde feiten spreken voor zich.

Mooi initiatief.👍 Gaat echter nooit meer terug gedraaid worden. De machten achter de schermen zijn te krachtig en de belangen voor deze globalisten kliek zijn te groot. Wanneer dat eindelijk is ingedaald tussen de 👂bij ook vele bezoekers van deze site zul je beseffen dat deze strijd tegen de nwo clan 100% gedoemd is te mislukken. Ongelijke strijd. Zonde van je energie. Tevens brengt het ondertekenen van deze petities voor deze clan exact de tegenstanders van de nwo in beeld....de afdeling stiekum in sweetlake city kan dan gerichter haar malafide bazen voorzien van info...

Witte Kat op 20-03-2017 07:38

Heeft u al het FB account van Mark Rutte bekeken?

https://www.facebook.com/ministerpresident/?fref=tsEcht 

u moet de reacties lezen want er is iets vreemds aan de hand. Mark Rutte krijgt namelijk aleen maar klachten van burgers.

Met zogenaamd 33 zetels krijgt Mark Rutte geen enkele felicitatie van al zijn 3.3 miljoen stemmers, maar alleen maar bagger over zich heen van boze Nederlanders die zeggen,  'weer vier jaar pinokkio".  Ook wordt er alleen maar gesproken over verkiezingsfraude door heel veel mensen die reageren met veel weblinks. Geen enkele felictatie, is dat niet vreemd, met zo een grote groep stemmers?

Witte Kat op 20-03-2017 07:47

Rutte: ‘Dit keer krijgt iedereen twééduizend euro!’

Gewoon in de pocket. Klinkt goed toch?

https://speld.nl/2016/08/29/rutte-keer-krijgt-iedereen-tweeduizend-euro/

 

John op 20-03-2017 10:38

partijen zoals VVD , CDA en D66 ,die het nieuwe landsbestuur willen gaan vormen , sluiten meer dan een miljoen kiezers uit . Door hun opstelling vormen zij  een gevaar voor de democratie.   Je hoeft het niet met de PVV eens te zijn ,maar dat deze partijen andere partijen uitsluiten is ondemocratisch.Het uitsluiten van democratisch gekozen kiezers gebeurd nu in landen als Turkeije. Rutte , maar ook Buma sluiten de PVV uit omdat hij in 2012 weggelopen is bij de onderhandelingen bij de vorming van een nieuw te vormen kabinet. Hoe vaak zijn  VVD en CDA , met de aan in vroegere tijden verwante partijen kvp, arp , en uit coalities gestapt. Wat een gehuichel. De betrouwbaarheid van het CDA zal nog moeten blijken of ze daadwerkelijk hun rechtse koers zullen waarmaken. Hun fanatieke pc achterban zal het zeker niet accepteren.

Noorderlicht op 20-03-2017 18:31

Nadine zei: "Er gaat toch niets veranderen met meneer Wilders zodra uit de oppositie. Moet ook de schaduwregering volgen is gewoon gecontroleerde oppositie."

Hubo zei: "Wat mij ook wel opviel is dat Wilders niet echt heel erg zijn best lijkt te hebben gedaan om nu de grootste te worden."

Ik zeg: Wilders heeft zich wel heel snel neergelegd bij de winst van de VVD en lijkt zelf geen enkele argwaan te hebben betreffende de verkiezingen terwijl bij het volk alle alarmbellen afgaan.

Wanneer worden mensen nu eens wakker? Iedere partij voert de opdrachten uit van de Bilderbergers. Stop te geloven dat we in een democratie leven, het is namelijk een democrazy! Laat je niet verleiden om boos te zijn op de asielzoekers want ook dat is de bedoeling om tweespalt in de samenleving te krijgen, maar wees boos op dit systeem en alle politici die hier aan meewerken, dus ook Wilders van de PVV.

rini willems op 20-03-2017 20:22

Wilders is misschien toch bang voor aanslag, zie Pim Fortuyn!

Rutte doet fout, omdat hij PVVers heeft laten vallen, terwijl PVV op de tweede plaats staat.

Rutte is zelf ook niet volmaakt. Wilders doet het goed zijn best, ondanks de zware lasten!

Wilders en PVVers zijn niet tegen goede moslims, wel criminelen moslims,

want criminelen moslims houden niet van werk, dus slecht voor economie!

Angel op 20-03-2017 20:37

Geen hoofdletters, zie siteregels. Mod.

Graziella op 20-03-2017 20:54

PVV Moet Regeren

y.m.nijgh op 20-03-2017 22:24

PVV moet regeren want ik geloof dat PVV meer zetels heeft dan VVD

Advies: Gebruik een nickname en niet uw eigen naam. Mvg. Mod.

Hillie op 21-03-2017 04:37

Ik geloof niet , maar ik weet zeker dat de PVV de meeste zetels heeft.

Er is gewoon gefraudeerd met de tellingen.

Die zitten dan vooraan in de kerk?

Wij moeten gewoon in aktie komen en dit niet langer pikken.

Wij zijn niet boos op moslims of asielzoekers, maar wij moeten die mensen beter screnen.

Blijkt dat iemand goed is, dan opvangen en integreren, wil die persoon dat niet, dan gelijk het land uit en naar het land van herkomst sturen.

Maar een ding is zeker, wij zullen iets moeten doen, anders gaan wij met elkaar naar de ellende.

Tony Biggs op 21-03-2017 08:38

Wat een onzin hierboven allemaal. Wilders wilde zelf niet regeren met Rutte.Zie zijn twitterbericht: https://pbs.twimg.com/media/C3hc2xlWIAEebat.jpg

Ellen op 21-03-2017 13:13

PVV moet regeren 

Oma op 21-03-2017 18:27

Goh, wilders moet meeregeren...euh, nee. Wellicht krijgt hij meer gedaan als oppositie dan bij machtsdeelname want wat krijg je dán? Enkel nog meer geleuter, eindeloze ruzies gelijk kleuters over onbelangrijke details terwijl er helemaal Niks aan beleid/bestuur vh land wordt gedaan.

Uitsluiting is inderdaad ondemocratisch en bewijst de verachtelijke minachting die politici tonen aan de kiezers, 1,5 miljoen kiezers nog wel! Dit druist in, niet enkel tegen elke democratische grondwet, maar ook tegen de universele rechten van de mens. Een politiek systeem zoals ook in apenland belziek en nu in NL, is er enkel op gericht dat machthebbers aan de macht kunnen blijven zelfs bij verlies van stemmen en door de bevolking uitgespuugd en voor hun machtsbehoud zijn ze bereid over lijken te gaan. Enkel volkswoede zal daarin verandering kunnen brengen, massaal en aanhoudend. Het politieke systeem zoals dat nu bestaat is gedoemd en die afbrokkeling is volop bezig..

Duco Douwstra op 21-03-2017 18:33

Vlak voor de verkiezingen wereldkundig maken dat Wilders zijn beveiliging niet deugde. Wilder kon geen campagne voeren zoals de rest en dan toch zoveel zetel winst. Turken en Marokkanen die met stapels volmachten zijn gaan stemmen. Het is één grote criminele bende. 

Luuk op 24-03-2017 10:20

GL is een onlogische onderhandelingspartner voor Rutte 3, beter had eerst gekeken kunnen worden of CU/SGP/50+/PvdD/FvD het blok VVD+CDA+D66 kunnen complementeren. Als de VVD met GL in zee gaat, verliest het het laatste restje geloofwaardigheid dat het nog heeft. http://nos.nl/artikel/2164737-hoe-kansrijk-is-formeren-met-groenlinks-en-hoe-lang-duurt-t.html

Luuk op 27-03-2017 10:11
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl