Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Officier special forces: 35.000 ISIS strijders klaar voor terreuroorlog in Duitsland en Nederland

‘Zeer grote aantallen terroristen naar Europa brengen om aanslagen op bevolking te plegen was altijd al het belangrijkste doel van de vluchtelingenstroom’ – ‘Tienduizenden doden verwacht voordat wij kunnen ingrijpen’

 
Een onbevestigd bericht uit november 2016 is gezien de recente aanslagen in Berlijn, Heidelberg, Düsseldorf en Hamburg, en de voorkomen aanslag in Essen, een stuk geloofwaardiger geworden. Volgens een officier van de Duitse special forces KSK trainen de troepen niet langer op inzet in het buitenland, maar in Duitsland zelf, compleet met 3 bataljons paratroepers. De reden is dat er al alleen al in Duitsland zo’n 20.000 tot 35.000 ISIS terroristen klaar zouden staan om op commando een terreuroorlog tegen de bevolking te beginnen. Naast Duitsland zouden Nederland en Frankrijk de belangrijkste doelwitten zijn.

 

Volgens de officier, die vanwege de gevoeligheid van de informatie anoniem wil blijven, draaien de politiek en media de bevolking een rad voor de ogen door het aantal vermoedelijke ISIS terroristen in Europa –maximaal 5000- zo laag te houden. ‘Het gaat daarbij enkel om zelfmoordterroristen, waar wij geen enkele kans tegen hebben om iets tegen te doen, omdat zij zich aan de Westerse manier van leven hebben aangepast. We kunnen enkel afwachten totdat er iets gebeurt, en er misschien hier en daar tijdig eentje uitschakelen.’

Echte doel vluchtelingenstroom is terroristen naar Europa brengen

‘Dat wordt echter tegen niemand gezegd, ook niet dat er alleen al in Duitsland tussen de 20.000 en 35.000 ISIS strijders zijn. Valt het u niet op dat ISIS volgens de nieuwsberichten overal wordt teruggeslagen, en de terreinwinsten van de Amerikanen, het Syrische leger en de Koerden steeds groter worden? Dat is omdat ISIS zijn mensen geleidelijk terugtrekt en naar Duitsland brengt. Het krijgen van controle over Syrië, Libië of Afghanistan was nooit het doel. Hèt doel was altijd om een vluchtelingenstroom op gang te brengen, en zich daarmee te vermengen. Dat heeft jaren geduurd, maar het plan is nu duidelijk geworden.’

Uitsluitend burgers het doelwit, tienduizenden slachtoffer verwacht

‘Volgens onze informatie zou er eind maart 2017 een groot offensief in Europa moeten komen, dat zal beginnen met tegelijkertijd honderden aanslagen op verschillende plaatsen. Niet politieke of militaire locaties, maar winkelcentra, parken, kermissen, volksfeesten etc. zullen het doel zijn. Direct daarna, als er chaos uitbreekt en de reddings- en nooddiensten nog bezig zijn, begint de aanval van de grondtroepen. Ook dan zijn ALLEEN burgers het doelwit. Totdat wij kunnen reageren zullen er al duizenden, mogelijk zelfs tienduizenden doden zijn. En omdat ze in groepen van 10 tot 20 man opereren, zal dat nog complexer worden.’

‘De VS is hierbij betrokken en versterken hun troepen in Europa. Dat zijn uitsluitend commandotroepen, omdat het gewone leger net als bij ons overbelast zal zijn. Vandaar ook onze training op huis-aan-huis gevechten – daar waar ze zich verbergen, in dicht bewoond gebied, waar wij geen zware wapens kunnen inzetten.’

‘Frankrijk en Nederland volgende doelwitten’

‘Dit klinkt allemaal heel erg, en dat is het ook. We hebben op dit moment geen oplossing. Frankrijk en Nederland zijn de volgende doelwitten (vanwege de diepzeehavens), en tot midden maart zal het aantal ISIS strijders nog met 6000 tot 10.000 toenemen. Ondertussen is men in Syrië en omgeving blij dat men ISIS terugdringt.’

‘We hebben altijd nauwkeurige plannen en voorbereidingen voor onze inzet gehad, maar nu trainen we simpelweg ‘blind’, en hopen dat het klopt. We moeten wachten totdat het van start gaat.’

Stem op woensdag gaat feitelijk over open of gesloten grenzen voor islam

Duitse en Nederlandse media blijven maar beweren dat de geplande massale terreuroorlog –of die nu al eind deze maand, of pas over een jaar begint- enkel een complottheorie is, en het met het aantal ISIS terroristen in Europa reuze meevalt.

Als u dat ook gelooft, stem woensdag dan gewoon weer op de gevestigde partijen, die met uitzondering van de PVV de grenzen gewoon willen openhouden voor de islam, en de EU dictaten voor het binnenlaten van nog meer moslimmigranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika gewoon zullen blijven opvolgen.

Stem bijvoorbeeld ‘strategisch’ op de VVD, die ‘strategisch’ onze grenzen openhoudt, en straks ‘strategisch’ zal reageren dat ‘we dit nooit hadden kunnen zien aankomen’ als ook in Nederland honderden, misschien wel duizenden terroristen tegelijkertijd in winkelcentra, stations, treinen en andere drukke plaatsen met bijlen, machetes, messen en andere wapens talloze landgenoten zullen afslachten.

Moslimstaten en –wijken laten onze toekomst zien

En als het u toch nog niet genoeg is, u bijvoorbeeld alle begrip heeft voor de gewelddadige Turkse protesten in Rotterdam (u heeft de ‘Allahu Akbar’ kreten vast wel gehoord) en een totaal geïslamiseerd Nederland u wel wat lijkt, stem dan vooral op GroenLinks, D66 en de PvdA, de belangrijkste pro-immigratiepartijen van dit land. Dan laten we gewoon nog een paar miljoen migranten tot ons land toe, en geven de islam alle ruimte die het eist. Om te zien waar dit toe gaat leiden, kijkt u even over de grenzen naar moslimstaten Turkije, Marokko, Libië, Egypte, Syrië, Libanon, Saudi Arabië, Jemen, Pakistan, de Palestijnse gebieden, enzovoorts.

Of naar al vele honderden wijken in grote Europese steden, waaronder ook Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam, maar ook bijvoorbeeld Zaanstad, Ede en Weert. Zo dichtbij is het allemaal al gekomen, ondanks het feit dat ons jarenlang werd voorgespiegeld dat dit ‘hier nooit kan gebeuren, want in Nederland zijn wij allemaal lief voor elkaar’.

Begrijpt u ons niet verkeerd: de enige reden waarom we dit schrijven is omdat we nog steeds hopen dat het te VOORKOMEN valt, en ook onze kinderen en kleinkinderen in een stabiel, welvarend en veilig land kunnen opgroeien en leven. Maar met het huidige beleid in Den Haag gaat dat absoluut niet gebeuren.

 

Xander

(1) Anonymous News

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
White Lion op 13-03-2017 13:45

@Xander, mooi stuk en zeer waar. Ik deel de hoop met u dat de situatie die u beschrijft nog te voorkomen is Echter weten de meeste hier dat dit niet het geval is. Als Geert een overgrote meerderheid zou krijgen, al zouden ze ook daadwerkelijk gaan uitvoeren wat Geert belooft, dan ontbreekt helaas de tijd om er iets tegen te doen. U schrijft zelf dat de verwachting is dat er eind maart allerlei aanslagen op stapel staan. Laat het nu eens niet eind maart zijn, maar eind april of iets later. Hoe lang denkt u dat Geert nodig zal hebben om orde op zaken te stellen? En al zou hij dat doen, de islam laat zich niet wegsturen, dit zal met de nodige tegenstand gaan.

Om kort te gaan, ellende gegarandeerd! Oorlog is onvermijdelijk. Het zal mooi zijn als de strijd tussen de strijdmachten wordt uitgevochten, maar zoals u schrijft is de burger hier het doelwit.

Mijn advies is om:

1- stem Geert

2- zorg dat je voorbereid bent op wat er gaat komen

Shalom!

Een ander geluid op 13-03-2017 13:47

Als dit schrikbeeld uitkomt, dan zal de wal het schip keren. Tegen een hele hoge prijs zullen dan de ogen van de vele "goedmensen" geopend worden. In dit horrorscenario zullen de populisten overal in Europa aan de macht komen en afrekenen met gevestigde orde en multi-culti. Daarnaast zullen mensen zich verenigen en zelf de handen uit de mouwen gaan steken. Mij lijkt dat in de beschreven omstandigheden veel mensen niet meer onvoorbereid de straat op gaan......

willy op 13-03-2017 13:55

Ze zijn de oorlog in het Midden-Oosten aan het verliezen ! Vele zullen naar hun land terugkeren wat al volop bezig is het gevaar blijft dus.De vluchtelingenstroom had zeker tot doel terroristen naar Europa te brengen en er zijn honderden slapende cellen! Dus het einde is nog niet in zicht! Shalom

SEO op 13-03-2017 14:02

Waar. Goed stuk. 

Tijl Uilenspiegel op 13-03-2017 14:08

Deze man heeft het goed gezien. Een ander onderdeel van de moslimstrategie is het om door ons te overstelpen met immigranten onze economie te schaden. Al die immigranten krijgen een huis en uitkering die opgebracht moet worden door werkend Nederland. Met deze aantallen lukt dat niet meer. Zie o.a. al die Somaliërs die vervolgens vrolijk elk jaar op vakantie gaan naar het land waaruit ze "gevlucht" zijn. Sultan Erdogan is een van de pionnen chter dit plan.

Konaz op 13-03-2017 14:12

Ook SGP is bewust van het gevaar van de islam* en wil de grenzen inperken. Misschien iets minder direct dan PVV (Hoewel PVV geen concrete stappen weet te benoemen om het probleem aan te pakken). Daarnaast is SGP ook door andere christelijke waarden en normen een goede keus. Daarom denk ik dat het goed is om ook SGP in dit artikel aan te halen als optionele keus om op te gaan stemmen.

* https://www.sgp.nl/actueel/manifest--islam-in-nederland/6125

ieznogoedh op 13-03-2017 14:18

Het lijkt erop dat burgers het doelwit vormen.

Helaas zullen dus de non-valeurs, de landverraders in Berlijn, Brussel, Parijs en Den Haag de dans ontspringen.

En inderdaad, de reacvtie zal zijn dat ze dit nooit hadden kunnen zien aankomen. Natuurlijk niet.

Ieder Jan Kwisperbiebel van driehoog achter zag het wel, maar die landverraders niet.

Op het schavot met dat tuig? Samen met diegenen aan wie ze het land verraden hebben?

Tom Hendrix/Seneca op 13-03-2017 14:20

Prima artikel weer Xander. Hier zien we dus de werkelijkheid van een totale oorlog van de islam, tegen de Europese bevolkingen. Schuld hieraan zijn; de duivelse plannen bekend onder: " De Resolutie van Straatsburg", en " Het Coudenhove-Kalergi-plan", de goddeloze communistische dictatuur der EUSSR, het verraad van partijen als: VVD,CDA,D66,PvdA,GL,CU,SP; die volop meewerken aan deze demonische oorlog. Weet waar U woensdag voor stemt, burgers van Nederland. Als uw kinderen, en kleinkinderen U lief zijn; stem dan op de PVV, of FvD, of VNL. Aan U de keus.

Tom Hendrix/Seneca op 13-03-2017 14:23

@Konaz: 14.12. uur. Inderdaad, is de SGP ook nog een mogelijkheid. Maar zal Dhr. van der Staaij; de rug recht houden? Ik heb respect ervoor dat zij als een van de andere partijen; net als de PVV Tegen de motie Halsema hebben gestemd.

Eelke Piers op 13-03-2017 14:43

Dit is de vrede die de EU ons brengt.

Als Duitsland de neutraliteit van Nederland in 1940 gerespecteerd had hadden we al sinds 1795 al vrede , dus 140 jaar,en zelfs deze Fransen hebben we met vrijheidsbomen welkom geheten zo waren we de zg. Oranjes moe.

Infidel4U op 13-03-2017 15:28

Dat de overheid niet geïnteresseerd is in de veiligheid van de individuele burger is wel duidelijk. Dat zij die veiligheid niet kan garanderen tenzij iedere burger een persoonlijke lijfwacht krijgt kun je zelf ook bedenken. We zullen het dus wéér zelf moeten doen omdat de overheid faalt. Tijd om eens na te gaan denken over wat belangrijker is: je aan de wet houden of jezelf met alle beschikbare middelen beschermen... Vraag maar aan de Israëlies, tegen zelfmoordterroristen helpen alléén headshots. Als ze gaan bidden in het openbaar weet je hoe laat het is... Blijf alert.

Tabris op 13-03-2017 15:32

Ik ben bang dat dit een roep in de woestijn is Xander.

Ik verbaas me steeds meer hoe blind de meeste mensen kunnen zijn.

Zo'n 20% van de Nederlanders ziet het gevaar en stemt PVV, tenminste als de peilingen van de msm niet liegen.

Het is toch niet te geloven dat 80% steke blind is?

 

Allen:

Vandaag: Geert Wilders (PVV) en Mark Rutte (VVD) gaan met elkaar in debat over zorg, economie en immigratie & identiteit. ... 13 maart 2017, 18:15 - 19:00 uur NPO 1

Mvg. Mod.

Licher /Sandberg op 13-03-2017 15:43

Stem op de traditionele partijen, dan weet je dat je belazerd wordt. Hoe vaak zijn zij aan de macht geweest?  Zij zijn niet voor de gewone man (zijn gobalisten) voor het groot kapitaal, hoe kunnen ze dan voor het volk zijn?

Ze hebben ons nodig om aan de macht te blijven, dus trap niet in hun mooie praatjes! Laat uw stem niet verloren gaan stem op PVV-, FvD-, VNL of op 50Plus. Maak een vuist en laat zien wie machtiger is dan een handje vol kamerleden die de dienst willen uitmaken (150 zetels). Stem met je hart, als je toch zwevend bent, lees hun programma's. Heel veel succes. 

Licher /Sandberg op 13-03-2017 15:57

Diegene die gaan stemmen, neem je eigen rode pen mee, fraude zal zeker gepleegd worden en voorkom dat, potlood kan je met een gommetje wissen.

Scrutinizer op 13-03-2017 16:00

"Niet politieke of militaire locaties, maar winkelcentra, parken, kermissen, volksfeesten etc. zullen het doel zijn"

Toch wel merkwaardig, he. Doorgaans kiezen terroristen nl. óf alleen politieke/militaire doelwitten, of een mix van beide (bv. ETA in Spanje, IRA in Ierland, "hoe ze ook mogen heten-moslim separatisten" in Thailand of op de Filipijnen). Maar uitsluitend burgerdoelwitten en geen enkel politiek of militair doelwit, daar ken ik geen voorbeeld van.

Goh, dit is wel zo merkwaardig, dat het moeilijk is niet te speculeren over een of andere complottheorie...

Eelke Piers op 13-03-2017 16:08

Even een rekenfoutje rechtzetten.

van 1795 tot 1940  is 245 jaren vrede. De EU is alleen maar een beest dat alles vertrapt, brengt niets positiefs en zeker gen vrede.

Tom Hendrix/Seneca op 13-03-2017 16:38

@Licher/Sandberg: 15.57. uur. Buiten dat; ze kunnen de stemmen ook manipuleren. Ze kunnen de stemmen op de PVV, FvD of VNL, gewoon voegen bij die van de VVD,CDA,PvdA en D66. Wie garandeert mij, dat de stemmen eerlijk geteld zullen worden? De betreffende partijen van; VVD,CDA,PvdA en D66, zorgen er wel voor; dat hun partijgenoten de stemlokalen bemensen. Ik blijf er vraagtekens bij zetten.

Anna op 13-03-2017 16:43

Een verontrustend stuk.

Zo zien we dat het net van onze vrijheid zich langzamerhand sluit. Dit is profetisch voorzegd. De grote verdrukking zit er aan te komen, heel gelijkelijk maar het komt..... Misschien dat de politiek nog iets kan doen zoals ook genoemd in dit stuk maar ik ben daar somber over, omdat in de verkiezingstijd de politiek van alles beloofd en het niet uitvoerd. Het is te laat!!!  Frau Merkel heeft Europa " verkocht" aan de satan..... zonder dat ze notabene overlegde met de andere staten.....  die hier ook de dupe van zijn geworden.......want met de open grenzen is dit soort gespuis niet tegen te houden.......en dan zeggen dat ze het gaan " schaffen " daar in Duitsland....... het lijkt op land verraad..... en niet alleen Duitsland nee...... het  is heel Europa verkwanselen..... Duitsland wordt straks de " uitvalsbasis"  basis van dit gespuis.......

Als christen ben je verplicht om je naaste lief te hebben maar je hebt ook de plicht als Christen om je niet in te laten met  slechte zaken, en je te vermengen  met afgoderij..... wat de islam ten slotte is......Ook een Christelijk land niet .......  Daar is veel te weinig over nagedacht.......daar is geen beleid op gemaakt..... Hier in West Europa kent men de islam niet...... ( gelukkig begint het een beetje te komen ) maar het is te laat.....Maar het woord alleen al Christelijk land dat wil men niet meer horen , men is vrij en liberaal...... De mensheid van Europa maakt zelf wel uit wat goed en kwaad is.......En als je God niet meer nodig hebt dan  heb je smart op smart te vrezen, nou dat zien we hier ook komen......... als west Europa God niet nodig heeft.... dan stuurt de God van de Bijbel wel een andere god........ de mammon was er al, nu komt ook de middeleeeuwse woestijn god Allah met zijn profeet Mohammed er nog bij......  En dan is het gedaan met de vrijheid...... De Satan roert zich heftig en spint er garen bij in deze tijd....... Hoe lang nog????

Dewevoga op 13-03-2017 16:53

We zijn een week verder; de stand van de islamitsche aanslagen sinds 11 december staat sinds 11 september 2001 op 30450. Daarbij vielen vanaf 4 maart tot 10 maart 309 doden waaronder 3 opblaaspoppen en 228 gewonden uitgevoerd in 12 landen. Voor een keus hoe u wilt leven in de toekomst neem dan een kijkje op de bijgaande pagina. Zelfs als niet gelovige maar wel in het bezit van een geweten, dan zou ik het wel weten.

http://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/jesus-muhammad.aspx

Yeik op 13-03-2017 16:54

SGP een mogelijkheid om op de stemmen als je de islam wilt terugdringen??? Wat krijgen we nou?

Ik heb de SGP afgelopen jaren Niet gehoord, evenmin over moord op ongeboren kinderen.  Ahhh... het is verkiezingstijd en dan komen de 'helden' met flinterdun christelijk randje de mensen over dit onderwerp even paaien, althans... zo lang het veilig kan, want anders zijn ze meteen weer gevlucht. Mensen, mensen, laat je toch niets wijsmaken...

Virgo op 13-03-2017 17:08

@Tabris op 13-03-2017 15:32

De meesten kunnen de werkelijkheid niet aan en praten er daarom liever niet over. Dan bestaat het niet. Als een klein kind.

Pier op 13-03-2017 17:21

Ik hoop van harte dat dit verschrikkelijke scenario zich niet zal voltrekken. Eerlijk gezegd denk ik van niet. Waarom zouden moslimstrategen een dergelijke actie plannen? Het zou ze uiteindelijk geen winst opleveren. Stel je voor: vijfendertigduizend strijders slaan in Europa aan het moorden. Ze zullen talloze slachtoffers maken, ongetwijfeld. Maar uiteindelijk verliezen ze het, gewoonweg alleen al door het aantal inwoners in Europa, zevenhonderdvijftig miljoen ongeveer. De enige winst die de moslimstrijders zouden behalen is een hoog dodental, misschien wel honderdduizend mensen, misschien nog meer. Maar daarna is het afgelopen. En is het ook afgelopen voor de islam. Europa zal dan geen islamitisch continent worden. Zal voorgoed genezen zijn van de islamtolerantie. 

Dit is niet hetgeen de strategen achter de uitbreiding van de islam voor ogen hebben. Ze willen de wereld veroveren voor alla. Ze hebben geduld. Ze nemen kleine stapjes in dit proces. Ze rekenen met de naïviteit van niet-islamieten. Ze zijn listig, vriendelijk. En daarmee boeken ze enorme successen. Langzaam stijgen de percentages islamieten in de niet-islamitische landen. Langzaam maar gestaag. De aantallen kinderen van de islamitische gezinnen zijn veel groter dan die van de niet-islamitische gezinnen. Het aantal moskeeën neemt eveneens gestaag toe. Er treedt een gewenning op onder niet-islamieten t.o.v. islamitische gebruiken, uitdrukkingen, feesten. Ze worden steeds meer een onderdeel van onze maatschappij. Het christendom daarentegen kalft af, wordt steeds meer geminacht, steeds onaantrekkelijker gevonden.

Dat is het proces en dat is een veel en veel gevaarlijker en slimmer en strategischer proces dan het in het wilde weg gaan vermoorden van burgers met als gevolg een voortaan blijvende afkeer en angst voor de islam en waarschijnlijk zelfs het wegsturen van islamieten en/of het verbieden van elke open manifestatie van het islamitische geloof.

Of het is nog erger dan dit alles bij elkaar en dat is: de vijfendertigduizend strijders slaan aan het moorden, ze maken talloze slachtoffers, uiteindelijk worden ze verslagen, maar dan...... dan dringt nog de werkelijkheid niet tot de inwoners van Europa door. Als dat zo zou zijn, dan is de strijd voor Europa verloren. 

Het christendom, de beschaving, de sociale voorzieningen, de cultuur, de rijkdom, de kennis en ontwikkeling, de hoogstaande normen en waarden, je moet ze wel waard zijn. Ze zijn niet vanzelfsprekend. Er is door de eeuwen heen voor gestreden, door moedige mannen en vrouwen. Als er niemand meer is die dat beseft, daarvoor op durft te komen, als niemand die verworvenheden, die zegeningen meer wil verdedigen of op waarde weet te schatten, dan houdt het op. Dan nemen de slavenmakende barbaren de zaak over, lachend. Omdat we hier in onze politiek correcte, lafhartige, goddeloze verwendheid te zwak zijn geworden, te weinig waard zijn geworden voor een hoogstaande samenleving. Moge God dit verhoeden.

Leon op 13-03-2017 17:34

Nou.....die staan te trappelen van ongeduld. Een flink aantal artikelen zijn goed onderbouwd op deze site; dit angstverhaal heb ik nu al vaker gelezen alhier. We wachten het af en houden het hoofd koel. Onze grote steden zitten vol met dit soort lieden dus ze willen echt geen slachtoffers maken onder hun soortgenoten.....😒

Wardje op 13-03-2017 17:51

"Cultuur en demografie bepalen ons lot". Congresman Ant. King steunt Wilders . https://www.jihadwatch.org/2017/03/king-we-cant-restore-our-civilisation-with-someone-elses-babies

maria op 13-03-2017 17:56

Ik maak me geen zorgen, binnenkort wordt er door God ingegrepen en beginnen de oordelen over deze wereld

Tom Hendrix/Seneca op 13-03-2017 18:04

@Anna:16.43. uur. Mooie reactie van U Anna. En inderdaad, als men van de God; van Abraham;Isaäc en Jacob losgezongen is; en van zijn Zoon Jezus; dan moet men zich niet verwonderen over de ellendige staat waarin Nederland en de rest van Europa verkeert. De mens; wil "zichzelf tot God zijn".

Rolf op 13-03-2017 18:04

@Pier op 13-03-2017 17:21

Het gaat om aantallen moslims in verhouding tot de totale bevolking. 

Zie: Het Project.

https://fubar.mobi/category/het-project/

Het Project van de moslim broederschap: 

http://www.antivenin.blogspot.nl/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html

Stadia naar een volledige overname.

http://westerse-beschaving.org/stadia-naar-een-volledige-overname/

Bij een bepaald kritisch percentage moslims gaat de beer los, of ook als een of andere moslimleider (Erdogan) het teken geeft. 

Als de regering besluit zich over te geven, en de politie gehoorzaamt de regering, zal de bevolking die zich verzet door hun eigen politieagenten bestreden worden. Op dat moment kunnen de jihadisten rustig achterover leunen want de macht wordt ze door de regering op een presenteerblaadje aangeboden. Dan is het verhaal van "onze" overmacht niet meer geldig. 

cefas op 13-03-2017 18:05

In Rotterdam viel mij op dat uitgerekend de ruiten van het gebouw van het Leger des Heils aan diggelen gingen en ook de een Christelijk gebouw met een Menorah werd beschadigd. Wat heeft dat te maken met de onterechte woede van de Turken. Maar ja, Zij zijn door en door anti-semitisch. Door en door anti-christelijk en door en door anti-westers.

vijgeboom op 13-03-2017 18:34

Er zal inderdaad op den duur op meerdere plekken een terreur aanval komen zoals men destijds ook het Tet offensief had tijdens de Vietnam oorlog. Vervolgens zal de chip ingevoerd gaan worden terwille van de veiligheid. En de topleiders weten zelf ook wel dat er aanslagen zullen komen en dan zullen de mensen roepen om veiligheid.

Ondertussen zal Erdogan zijn leger gaan versterken en dan een coalitie gaan vormen en Jeruzalem gaan "bevrijden" de 70e jaarweek komt eraan mensen en dus ook het koninkrijk met Jezus als koning der koningen.

Wat een bijzondere tijd om in te leven.

charlud op 13-03-2017 18:34

Complete onzin. Niet dat het niet waar zou zijn. Eerst alles open zetten , terwijl  IS duidelijk gezegd heeft dat er terroristen onder de zogenaamde vluchtelingen zouden zijn. Nu zouden commandotroepen zogenaamd oefenen voor een huis tot huis gevecht omdat er aanslagen zouden komen. Zover er van terrorisme sprake is voorbeeld Baader Meinhof, Rote Armee Fraktion, IRA, Brigate Rosse hebben deze groeperingen nooit aangekondigd dat er aanslagen daar en daar zouden plaatsvinden. Ik plaats dit bericht dan ook onder false flag. Zullen er aanslagen zijn , dat zeker maar niet door de terroristen maar door de stromannen(zullen wel moslims zijn) van de NWO. Al die voorgaande aanslagen waren wel door "vluchtelingen" gedaan maar de regie is in handen van de NWO. Lees de artikelen maar eens goed dan zie dat ze bijna alles weten over die zgn terroristen zoals hun vrienden, waar ze wonen, hoe ze gereisd hebben van a naar b naar c en weer naar a, welke landen ze een stop over gemaakt hebben maar het moment van aanslag is compleet blanco. En altijd is er een aanwijzing een bankpas, een paspoort en dergelijke. Vergelijk dat maar met de echte terroristen groep uit de jaren 70. Ze claimen de aanslag maar men zal geen enkel spoor vinden van deze terroristen op de plek van de aanslag. Je hoeft geen Hercule Poirot te zijn dat er hier iets niet klopt. Zo ook met dit verhaal, de aanslagen worden niet door de terroristen geinitieerd maar door de "the man behind the curtian".

Tom Hendrix/Seneca op 13-03-2017 18:41

@Maria: 17.56. uur. Voor mij mag het, Maria. Deze wereld is volkomen beheerst door satan.

Harriët Jonker op 13-03-2017 19:51

Forum voor democratie is ook tegen de open grenzen en tegen de EU! Mijn stem hebben ze!

Simone op 13-03-2017 20:22

@Pier

diepe buiging.

Lodewijk op 13-03-2017 20:30

Achter IS zit toch echt de NWO "elite."

Zie hoe een Amerikaanse Apache helikopter een lange IS colonne beschermd. Het vuurt niet één shot af, laat staan raketten. Inplaatst daarvan is aan het eind wanneer de colonne voorbij is gereden te zien datr het ze volgt om verder te besschermen:

"Video U S Apache Attack Helicopter Follows Behind ISIS Convoy … Doesn’t Fire a Single Shot Zero" https://www.youtube.com/watch?v=0fHHX5CnGuA

cefas op 13-03-2017 20:59

IS is destijds opgezet door Turkije, de VS en Saoedie-Arabie om Assad aan te pakken, dat pakte heel anders uit. Ze hebben dus hun eigen vijand geschapen en Europa zit nu met de gebakken peren, middels de vluchtelingen-import en import van gedeserteerd IS-tuig.

Bambi op 13-03-2017 21:12

Ik zou op die blonde man stemmen 👍💪

Lechaiem op 13-03-2017 21:30

@Konaz

De SGP zijn EUrofielen. Als de EU besluit dat de grenzen open moeten blijven, dan houdt de SGP de grenzen open.

Als je partij EUrofiel is dan ben je ook islamofoob naar de wetten van Brussel. SGP steunt ook het pallestijns gedachtegoed.

Hoeveel meer bewijs wilt u hebben dat de SGP de grenzen niet zal sluiten.

U leeft in een vrij land en maakt uw eigen keuze tot nu toe. Houd dat zo. Ik gun het Nederland.

Shalom en sterkte van uit Israel

jos op 13-03-2017 21:38

dis is een oordeel dat over ons komt door hoe dit land leeft de straf komt over onz zonden alles mag en kan hier in dit land alles gaat tegen God op staan wil je stemmen doe maar het help niets als alles hier wordt toegelaten onz land wordt geislamisseerd dat is geen geloof dat is moord eenige geloof is in jezus geloven met je ziel alla bestaat niet die kan niks maar ik zie dit als een oordeel omdat de mensen de regering alles toelaten ze hebben de bijbel weg gedaan en de koran gedaan fout geloof dat is de duivel geloof.  die rutte heeft straf verdiend de slijmbal de verrader a ja zoek een veilig plek je kan nog vluchten straks niet meer we zijn ingesloten door de islam ze willen ons doden als je gelovig bent

Een ander geluid op 13-03-2017 21:41

Lodewijk op 13-03-2017 20:30

Waaruit blijkt, dat dit een colonne van IS zou zijn????? Ik heb het hele filmpje 3x bekeken; Géén IS-vlaggen ! Géén zwaarbewapende mannen met baarden in zwarte kledij. Kortom uit niets blijkt wie het zijn. Filmpje is te vaag om de chauffeur of andere inzittenden te zien. Kan overal gemaakt zijn: Syrië, Irak, Libië......? Soldaat langs de kant van de weg ziet er ook niet echt als "IS" uit.

Als er onder deze video had gestaan, dat het de begeleiding van de rally Parijs - Dakar was, of een nieuwe film van Indiana Jones, had je het dan ook geloofd???

Moeten we in dit tijdperk van desinformatie en nepnieuws LiveLeak maar op hun mooie blauwe ogen geloven?

primus op 13-03-2017 22:10

@lodewijk Ik kan niet zien op je geplaaste link dat het een IS convoy is. Zie geen zwarte vlaggen alleen een convoy van veel four drives. Ook niet of het een amerikaanse helikopter is kan ook van Irak zijn. Die hebben ze namelijk ook.

Tsja aannames :-)

Is misleiding

Spyfromthesky op 13-03-2017 22:11

Nederland kan nu alvast zijn Patriot raketten in de L.L. opstellen dan destijds uitlenen aan Turkije.

Iets dat ik destijds al niet snapte en het ook niet mee eens kon zijn. Maar ja, dat zal wel onder de zgn NAVO hoed zijn bekoksstoofd.

En ik raad het nieuwe kabinet toch maar eens naar zijn eigen defensie kijken.

De NAVO heeft nu wel een groot probleem om hoe uit te leggen. Opvallens is volgens mij dat Trump zich stil houdt.

Spyfromthesky

Mark S. op 13-03-2017 22:38

Aanstaande woensdag stem ik op Geert Wilders!!!!

Ik hoorde de afgelopen dagen een aantal reacties van mensen uit mijn omgeving die zeiden ook PVV te stemmen. Dat doet mij een genoegen te horen.

Br@m op 13-03-2017 23:00

Het gros van de Nederlanders is niet bezig met ISIS moordenaars die naar Europa komen. Hun koopwoning, carrière en leasebak vinden ze veel belangrijker. Nederlanders zijn hypocriet en egoïstisch. Zolang hunzelf of hun naasten niets overkomt zal het hun worst wezen. Staken en demonstreren zijn Nederlanders ook vies van.

In de kantine bij de baas hebben ze allemaal een grote mond, maar vraag of ze mee naar Den Haag gaan om te demonstreren en ze kijken meteen de andere kant op. Tot er echt iets gebeurd hier, dan gillen ze allemaal dat Wilders gelijk had, maar dan is het te laat.

Jammer dat Geert eentonig wordt, zijn verhalen kloppen vaak, maar zijn altijd hetzelfde, het spreekt de burgers niet meer aan.

Zo'n referendum forceren zoals Forum Voor Democratie heeft gedaan was een prima daad, en dat willen veel burgers zien, actie.

Vooral in de aanloop naar de verkiezingen had Geert met nieuwe geluiden en actie moeten komen, een gemiste kans. Waarschijnlijk gaat de VVD weer een kabinet formeren, met een Rutte die al blij is als er "maar" 15.000 asielzoekers binnenkomen.

Maar hoeveel terroristen er tussen zitten weet Rutte niet, hij neemt gewoon de gok door ze toe te laten. Hopelijk blijft ons veel ellende bespaard, maar ik heb geen koophuis en geen leasebak en heb er een zwaar hoofd in.

Juul op 13-03-2017 23:13

In een haven van o.a. Libie komen wapens aan boord van marine schepen die gecontroleerd worden de geheime politie omdat het goed zou zijn....maar de geheime dienst is tegen Europa. En de marineschepen voeren met de vluchtingen naar Europa. Bron: Amerikaanse site.

De wapens worden in Europa niet herkend omdat zij uit het Midden-Oosten komen. De wapens uit Irak en Afghanistan werden naar Syirie verscheept. Allemaal om de petrodollar te beschermen sinds 1972 (of 1971) en  het maakt  niet uit of Europa er aan gaat. De 'lente in Europa, al dus een Russische spreker. Naderhand: Wie het hier niet ziet zitten, raad hij aan om te vluchten naar Syirie.Ik hoop dat het een grapje is.... Maar de lente van Europa komt er waarschijnlijk wel aan.

Bundy op 13-03-2017 23:55

@vijgeboom op 13-03-2017 18:34

Gelukkig dat er mensen zijn zoals jij , die het grote geheel doorhebben en zich niet blindstaren op incident na incident .

Las dat het nu niet het Joodse jaar 5777 is maar op 23 Sept  . a.s. 5993 , dit komt omdat de rabbijnen eens de periode van de Egyptische gevangenschap van hun jaartelling hebben afgetrokken .   Dit houdt in dat op die datum de laatste zeven jaar van God's jaartelling ingaat , met alles wat hierover door Johannes is geschreven  .

De Terugkeer op 14-03-2017 00:42

En ook voor jou, Xander: rustig gaan slapen, want er is N o g niets aan de hand!

 

En dat is het 'm nu juist altijd maar weer...wachten op dat ene moment van de start van 'volledig dominante, arrogante waanzin': aanslagen.

Ja, logisch...dan zijn we allen -links, rechts, midden en verder alle kleuren en van welke politiek aard dan ook- sterk met elkander verbonden....................t e   l a a t. Ellende verbindt. 

Vrindje Wilders (The Venlo Angel) kent de arabische wereld als geen ander...profeteert al jaren en jaren...heeft zijn eigen vrijheid opgeofferd voor een hogerliggend doel: Nederland (en daarmee de gehele vrije westerse wereld) zoveel mogelijk wakker houden, inlichten en beschermen, teneinde de ogen van vele 'blinden' wederom, te laten 'zien'.

Ik heb het gevoel dat hij eindelijk serieus 'gehoord' gaat worden...laten we niet wachten tot er een echt grote aanslag komt, waar gewone, hardwerkende burgers van een westers land, dagelijks knokkend voor een normaal bestaan, door een idealistisch en demonisch zooitje, uit elkander worden gereten.

Het 'mag en moet en zal' gewoon niet gebeuren...dit vergt kei -en keihard realistisch ingrijpen...ja, dat kunnen wij, Nederland!

Het debat van gisteravond: een bloedserieuze Wilders tegenover een gladjakkerige Rutte, die niet anders kon dan wegwerpgebaren maken (ach ja, Mark is tenslotte ook maar een mens...een mens met beperkingen), maar ik zag dat de VVD'r onmachtig was tegenover zoveel 'helaaswaarheden'... Wat moeten ze nou met zo'n vent als Geert de Waarzegger??? 

Het enige antwoord hierop is: laat Geert ruim winnen, a.s. woensdag...dan zullen velen zich 'rondom hem' scharen en het besef ondervinden, hem al zo lang te hebben onderschat. 

De Nederlander moet inderdaad af van het begrip 'zelfkritiek'...funest en desastreus, omdat je zo een veel te makkelijke prooi wordt voor de omni-dodende tegenstander, die via gaatjes, spelonken en riolen, tot ons zal komen...ooit toegelaten als vriendelijke en zielige vluchteling.

En altijd maar weer de tekst bijgevoegd: 'de goeden uitgezonderd'...

Lodewijk op 14-03-2017 00:58

Ik dacht meteen na het posten van die link naar dat clipje op YouTube dat de gebruikelijke IS vlaggen er niet waren, en ook geen bebaarde mannen. Een vage herinnering kwam op dat het leger van Irak ook pickups had. En dat soort helikopters. Dus ik begon te zoeken: https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=army+iraq+using+pickups&*

Op de Wiki staat er wel een pickup, maar die is van de politie. Zie onder

"2.3Armored fighting vehicles" https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_equipment_of_the_Iraqi_Army

Ik wilde eerst ook posten onder dat clipje dat het waarschijnlijk het leger van Irak was, maar twijfelde,  en postte het niet. 

Maar ook dit leverde geen Irakese of Kurdische pickups op: https://www.youtube.com/results?search_query=pickup+trucks+used+in+war+syria

Wel veel pickups die IS gebruikt. Inclusief diverse 2e hands die in Amerika gekocht zijn. Het kan niet zijn dat de CIA, FBI, Homeland Security, NSA, enz. dit niet wisten. Een voorbeeld:

"Texas Plumber Sues Dealership After ISIS Uses Truck With His Logo" https://www.youtube.com/watch?v=e4Js8BmbHB4

Het zou best kunnen zijn dat die caravaan pickups er niet uit wilde zien als IS tijdens hun snelle tocht. Rusland kijkt mee vanuit hun satellieten. Maar ik geef toe, ik weet het niet meer.

 

dimitri op 14-03-2017 04:53

Mocht het tot zover komen,zullen er veel doden vallen,maar uit eindelijk zullen wij overwinnen met de hulp van andere legers uit andere landen,zoals Israel en amerika,duitsland,engeland en frankrijk  enz.Maar weet 1 ding,we leven niet in die ottemaanse tijd,waar alles te paard ging en geen tel of wat dan ook was.Nu kan je in een sec zien waar en wie wat is!!Mocht het tot zover komen,zullen wij nederlanders vechten tot het einde.Wij laten ons dit niet afpakken,dat wat wij hebben opgebouwd na de 2e wereld oorlog!!!Dit is ons land,onze vrijheden.Geloof me,als  het tot zover komen,zullen wij overwinnen!!Zal veel doden kosten van ons,maar wijhebben een klein maar goed leger,en met de hulp van Israel en Amerika,Engeland,Frankrijk enz.En dan ,als het voorbij is en die alla volgers een pak slaag hebben gekregen,en gedood zijn en of in de gevangenissen zijn gegooid,zullen die moskeen die altijd haat hebben gepredikt,gesloten worden,of worden vernield,weg er mee met die haat gebouwen,hup iets anders in de plaats,zoals woningen voor jongeren,of voor studenten!!Die turken die je hoorde op tv,die  willen alleen maar een groot turkije,een kalifaat net als vroeger,nou niemand gaat tegen ons zeggen dat wij vrijdags naar de moskee moeten,of dat wij moeten bidden tot die satan,die alla,niemand!Of dat wij christenen aan die moslims een soort belasting moeten betalen,oprotten,zoals in het midden oosten!Dit is een ander wereld deel,andere tijden,in een sec weet ik waar jij zit of hij!!Dat had je vroeger niet in die ottemaanse tijd,daar konden die moslims zo doorlopen met hun legers,en onverwachts aanvallen!maar nu is het anders!Moslims die hier wonen en ook die kalifaat willen hebben,dat betekent dat zij alles in ons land willen overnemen,zoals de gemeente,stadhuis regering enz enz,nou dacht het niet!Zij zullen er ook aan gaan als zij met de vijand gaan heulen!Nederland zal dan helemaal moslim vrij worden,zal veel doden kosten,maar men denkt toch niet dat wij alles zo zullen opgeven?Tot aan de dood zullen wij vechten,en als wij sterven zullen we veilig zijn in Jezus Armen,tenminste ik wel,ik ben een christen en ik geloof in de Heer,daarom ben ik niet bang om dood te gaan,ik weet waar ik naar toe ga.Dat wil niet zeggen dat ik als die moslims ben,die houden van de dood.Ik hou van het leven,helemaal van het vrije leven,en als anderen dat van mij wilen afpakken,zal ik vechten tot ik erbij neerval.Zal wel moeten,anders word je een slaaf van ze.dan liever veilig in Zijn Armen,dan een gevangene van isis,dank U Jezus,halleluja amen!!

watchman op 14-03-2017 07:23

Stemmen met eigen rode pen of stift mag. Enige voorwaarde is dat de kleur rood moet zijn.

Mocht je geen rode pen of stift hebben, gebruik dan het rode stempotlood en maak het vlakje 'ongumbaar' rood, door gepaste druk (lees: flink wat druk) te zetten op het potlood. Weggummen kan dan, maar er zal altijd een afdruk blijven staan, omdat het papier reeds is vervormd. (Aan de achterzijde van het papier is dit duidelijk te zien.)

Ondanks dit alles kan er inderdaad nog steeds gesjoemeld worden met stemmen. Het is triest dat 'we' er al van uit gaan dat er mogelijk gesjoemeld kan worden.

Dat de stemmen worden geteld door leden van een gevestigde partij kan, maar je hoeft het niet in je hoofd te halen om te gaan sjoemelen. Iedereen kan zich aanmelden om stemmen te tellen. Mocht iemand het gore lef opbrengen om een plannetje te smeden met andere stemmentellers, dan kan dat nog wel eens hele nare gevolgen hebben voor diegene. En terecht.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl