HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Getuigen: Daders aanslag Düsseldorf waren 3 Afrikaanse migranten die met bijlen op jongeren inhakten

Oostenrijkers: Politie liet getuigen van aanslag gewoon weggaan, waarna de media met valse informatie kwam – Moeder van zwaar gewonde zoon: De media bagatelliseren alles, wat slecht en onbegrijpelijk is

 
De zoveelste ‘amoklauf’ van een ‘psychisch verwarde einzeltäter’. Met massa immigratie en islam heeft het allemaal niets te maken, zo blijft de overheid de bevolking wijsmaken.

En wéér lijkt de Duitse politie en overheid te liegen dat het gedrukt staat over de aanval met een bijl op het centraal station in Düsseldorf gisteren. In de media wordt beweerd dat het ‘niet om een terreuraanslag’ ging, en de enige dader ene Fakir H, een Duitser met Joegoslavische wortels en –hoe kan het ook anders- ‘psychische problemen’ zou zijn. Getuigen op het station hebben echter iets heel anders gezien, namelijk drie Afrikaanse migranten die met bijlen en machetes op jongeren inhakten. Maar moslimmigranten kunnen, mogen en moeten van de elite nooit de daders zijn, want er komen verkiezingen aan – volgende week in Nederland, daarna in Frankrijk en Duitsland. En ‘ze’ kunnen niet hebben dat de burgers wakker worden en dit zelfvernietiging-door-massa-immigratie-en-islamisering beleid wegstemmen.

 

‘Na drie mooie dagen bij mijn vriendin in Düsseldorf wilde ik afgelopen nacht om 20:54 uur met de ‘Nightjet’ van de ÖBB (Oostenrijkse spoorwegen) van het Centraal Station naar Linz,’ begint een Oostenrijker zijn getuigenis. ‘Om ongeveer 20.40 uur nam ik afscheid van mijn vriendin en stapte op spoor 19 in de trein. Mijn vriendin ging nog even kort wat drinken kopen, en ging daarna naar haar eigen trein op spoor 7, waar ze om 20.50 uur instapte.’

‘Ik zat in mijn wagon en borg mijn tassen op, toen plotseling een conducteur bij het raam bleef staan en geschokt naar buiten keek. Ik vroeg wat er aan de hand was, toen ik merkte dat alle mensen in paniek de perrons verlieten. Plotseling werd het doodstil, en hoorde ik omroepen: ‘Verlaat niet uw treinstel, alle anderen moeten het station onmiddellijk ontruimen’. De conducteur draaide zich naar mij toe en zei, dat er op dat moment twee Afrikanen over de perrons liepen. Op hetzelfde moment textte mijn vriendin mij, en ik probeerde via Google te ontdekken wat er gebeurde.’

‘Ik las over een gewonde en een ‘amokmaker’... Op hetzelfde moment zag ik hoe drie mensen met brancards van de perrons werden gedragen. Kort daarna bestormde de SEK (anti-terreureenheid) met zwaar geschut alle perrons, en doorzocht alle wagons. Mijn vriendin textte dat ze van ooggetuigen had gehoord dat er drie Afrikanen met machetes en bijlen op kinderen en jongeren hadden ingehakt. Twee raakten aan hun hals gewond en één aan zijn hoofd. Op de benedenverdieping waren nog meer zwaargewonden en meerdere lichtgewonden. Ze was in shock, maar werd niet verzorgd of wat dan ook. Men liet de getuigen gewoon weggaan, en in de media kwam valse informatie.’

‘Ondertussen werden wij in de trein vastgehouden en door de SEK beschermd. Na een uur werden we geëvacueerd en in de kou gezet, zonder informatie, en tot 01.00 uur moesten kinderen en oude mensen in de kou blijven. Ik zag uit de verte bloed op de vloer van de hal beneden liggen. De schrik zat er totaal in, en overal liepen SEK krachten rond. We hoorden hoe ze bevelen over hun zenders kregen. Plotseling de info dat iemand van een brug was gevallen en gepakt was, nadat een tweede al eerder gepakt was. Toch was er nog onzekerheid. Om ongeveer 01.00 uur mochten we weer het station in.’ (1)

Moeder van zwaar gewonde zoon: Media bagatelliseren alles

Nog een getuige: Claudia Letizia, een Duitse vrouw die een foto van haar zwaargewonde zoon op Facebook zette. ‘Zo ligt mijn zoon Domenico op de intensive care.... Men heeft hem van achteren met een bijl in zijn hoofd geslagen... Werd lang geopereerd. De media bagatelliseren alles. Dat is slecht en onbegrijpelijk.’ (2) In totaal raakten zeven mensen gewond, van wie drie ernstig. Eén van hen is een 13 jarig meisje (4).

Veel geüploade filmpjes van passagiers zijn heel snel weer van YouTube gehaald, vermoedelijk omdat de beelden bewijzen dat het officiële verhaal niet klopt / niet volledig is. Dit is één van de weinige video’s die nog niet gecensureerd zijn, en hier nog een. Op deze filmpjes zijn enkel beelden uit de hal te zien, waar één dader gepakt werd. Alle filmpjes van de perrons, waar de Afrikanen tekeer gingen, lijken te zijn geblokkeerd of verwijderd.

Deze opname is gemaakt van een nieuwsuitzending kort na de aanslag, waarin de presentator bevestigt dat er meerdere verdachten waren gearresteerd. Ook Fox News berichtte dat de politie op zoek was naar meerdere daders.

Alles om te voorkomen dat Europeanen straks op vrijheidspartijen stemmen


Uit politieke correctheid, maar meer nog met het oog op de aanstaande verkiezingen, heeft de Duitse overheid naar het zich laat aanzien opnieuw besloten om glashard tegen de buitenwereld te liegen en te beweren dat het niet om een aanslag ging, en de dader slechts één man uit Wuppertal was die oorspronkelijk uit voormalig Joegoslavië (het vrijwel geheel islamitische Kosovo) zou komen (2). De 36 jarige ‘Fatmir H.’ zou ‘psychische problemen’ hebben (3).

De gevestigde orde in Berlijn, Brussel, Den Haag, Parijs en Rome willen absoluut niet dat de Nederlanders volgende week, en de Fransen en Duitsers later dit jaar, op vrijheidspartijen stemmen die als enigen een einde aan deze gruwelijke aanslagen willen maken door deze te willen voorkomen. En dat kan alleen door onmiddellijk de grenzen te sluiten en alle economische asielzoekers vast en uit te zetten, en alleen echte vluchtelingen –volgens officiële Duitse cijfers slechts 13% van het totaal- tijdelijk op te vangen.

Zo niet, dan zullen we de komende jaren wekelijks –en als de massa immigratie onverminderd doorgaat waarschijnlijk dagelijks- ‘incidenten’ hebben van ‘psychisch verwarde mannen’ die op stations, in winkelcentra, of gewoon ergens op straat, nietsvermoedende mannen, vrouwen en kinderen met bijlen, machetes, messen of auto’s te lijf gaan.

Stem op 15 maart dus vóór het Nederlandse volk, voor bescherming van uzelf en uw (klein)kinderen. Stem op het sluiten van de grenzen en breken met de EU, die alleen al uit Afrika nog minimaal 60 miljoen migranten wil toelaten. Stem op vrijheid, democratie en veiligheid, niet op onderwerping, terreur en islamisering.Xander

(1) Info-Direkt
(2) Opposition 24 / Facebook
(3) Spiegel
(4) Guido Grandt

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 10-03-2017 14:58

Maar de Duitse politie heeft nu al een verklaring afgelegd waarin ze beweren dat het motief geen terreur is ! dus duidelijk wordt er op de politiediensten en veiligheidsdiensten druk uitgeoefend op de politie zelf en media om het volk niet in paniek te brengen.het zouden er drie van Kosovo zijn daar waar de moslims in de meerderheid zijn een terreur aanval zeer zeker. Ik vernam juist dat de politie over één van de daders beweerd dat hij geestesziek is dus het kind moet een naam hebben één ding is zeker het waren moslims en behoorde tot de vluchtelingengroepen in Duitsland dus we mogen van een terreur uitgaan! shalom

joga op 10-03-2017 15:06

Daarom: PVV op 15 maart

 

                                                                                            

Tom Hendrix/Seneca op 10-03-2017 15:31

Ziehier de gevolgen van het Nazi-Plan " Coudenhoven-Kalergi", en de verradersresolutie: " De Resolutie van Straatsburg". Mevrouw Merkel is een van de hoofdschuldigen daarvan, maar ook de christendemocraten en liberalen en links-liberalen hebben Bloed aan hun handen. In Nederland dus de partijen van: PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU,SP. We zijn en worden 24/7 "belogen en bestolen", door deze zogenaamde elite. Met de "linkse kerk", voorop! Weet wat U stemt volgende week.

Doordenker op 10-03-2017 16:04

Wetsvoortsel: Criminele journalisten en mainstream media, die de bevolking moedwillig beliegen en bedriegen door schaamteloos feiten te verdraaien en te censureren, zouden zwaar moeten gestraft worden.

Tom Hendrix/Seneca op 10-03-2017 16:05

Dus stem als U uw kinderen en kleinkinderen lief zijn: PVV,FvD,VNL.

Levi op 10-03-2017 16:32

Het zal je kind maar overkomen! Wat een tuig!

Jean op 10-03-2017 16:32

Als nu iedereen dit artikel zou doorsturen naar 50 vrienden en kennissen en die vragen op dat ook te doen enz. dan kunnen we nog meer schade voorkomen want dat ze (het politiek scorem) bang zijn voor de PVV, FN, FPÖ, AfD, VB enz. is wel overduidelijk, het liefst zouden ze het internet onder volledige controle hebben zodat wij op alle vlakken monddood gemaakt kunnen worden.

Rolf op 10-03-2017 16:38

Laat iedereen die een beetje verstand van computers heeft backups van de filmpjes maken waar in dit bericht naar verwezen wordt. Het zijn de enige bewijzen die er straks nog zijn. 

Infidel4U op 10-03-2017 16:50

@Tom Hendrix/Seneca. Dat Frau Merkel de Van Coudenhove-Kalergi prijs heeft ontvangen is het bewijs dat zij deze genocidale agenda bewust uitvoert. Het is echt ongelooflijk dat niet méér burgers dit zien en daar  tegen ageren. Aan de andere kant, de decennialange linkse indoctrinatie werpt nu nog zijn vruchten af. Hopelijk ontbrandt het kleine beetje eigenwaarde en zelfrespect dat de Europese burger rest nu eindelijk eens in een storm van protest. Misschien wordt het duidelijk tijdens de verkiezingen van volgende week..

willy op 10-03-2017 16:52

Laatste nieuws de Duitse politie spreekt van ééndader die zwaar gewond is door van een brug te springen hij komt uit Kosovo men ontkend dat er terreur in het spel is maar het valt te betwijfelen het zou een vluchteling zijn en moslim die al tijdje in Duitsland woonde!

Dewevoga op 10-03-2017 17:39

@Doordenker op 10-03-2017 16:04

En alle topambtenaren die vanwege hun politiek kleur al jarenlang de dienst uitmaken. Voorbeelden de twee D's Demmink en Donner. Liegende cdk's de laan uit. enz.

ieznogoedh op 10-03-2017 17:39

In Duitsland is de lügenpresse alleen maar bezig met Trump, Trump en nog eens Trump.

Want ... er zijn helemaal geen problemen in Duitsland. En dan kan je in een van de Duitse "kwaliteitskranten", de Grafschafter Nachrichten, lezen dat een of andere politiek correcte muts andere verwijt een vlucht naar voren te maken omdat ze worden geconfronteerd met problemen en daarom alleen wijzen naar problemen met mislimmigranten.

Als het niet zo diep bedroevend was, zou je erom lachen.

Dewevoga op 10-03-2017 17:42

@Tom Hendrix/Seneca op 10-03-2017 16:05

Een van de drie, want anders is stem ongeldig. Desnoods blanco, want dan ben je het met niemand eens.

Drossaard op 10-03-2017 17:47

Zou het niet een idee kunnen zijn om de overheid, COA, vluchtelingenwerk en asieladvocaten aan te klagen voor het willens en wetens in gevaar brengen van de autochtone bevolking door het onophoudelijke binnensluizen van heimelijke jihadisten? Het zijn allemaal net van die onnozele pitbullfokkers.

Ge van Kessel op 10-03-2017 18:00

de linkse media en politiek brengt ons land in gevaar door niet de waarheid te melden

Dewevoga op 10-03-2017 18:07

D66 rechtspraak: IS-strijders vrijuit, terminaal zieke Nederlander in cel gegooid. Men had meer clementie met de 3 van Breda

https://fenixx.org/2017/03/10/is-strijders-vrijuit-terminaal-zieke-nederlander-in-cel-gegooid/

Leon op 10-03-2017 18:21

Hoe triest en verdrietig dan ook.....ook dit is een saai proces aan het worden...

Het is al de zoveelste hufter (of meervoud) die onder dekking van poliziek correct klaarblijkelijk met psychische problemen te maken heeft. Conclusie: het is genetisch bepaald. 

De slachtoffers wens ik alle sterkte toe👊

Anna op 10-03-2017 18:32

Ja de media bagatalliseerd alles.

In Amerika is een waar Obama Gate in ontwikkeling........ Hij heeft Trump afgeluisterd tijdens de formatie van zijn regering, de CIA heeft onder zijn goedkeuring vele anderen afgeluisterd( inclusief Merkel) er is zich daar een groot schandaal aan het ontwikkelen zo zelfs dat men er al over spreekt dat Obama in de gevangenis zal komen.......  En Hilary wordt in dit schandaal ook meegesleurd...... met haare-mails.........en hier in Nederland!!!!!!! Media stilte...... dat kan toch niet " hun geliefde Obama " en liever en bedrieger en corrupt ( want Michelle heeft enorm veel geld uitgegeven tijden zijn regering) er stonden honderden mensen op de P rol van het witte huis die niets uitvoerden...... kortom de beerput gaat daar open...... en hier....... verkeerde dingen over Obama zeggen komt de pers  hier niet uit.......!  en vandaag is door zijn broer Malik zijn officiele geboorte bewijs op twitter gezet, en hij is in Mombassa Kenia geboren...... Hij is dus een valse onwettige president geweest......  Het is schokkend.

Net als  bericht dat bij onze oosterburen gebeurt.......en onder het vloerkleed moet omdat het zulke zielige mensen zijn...... Het begint hier in West Europa aardig op Israël te lijken daar gaan de islamieten de Joden ook met messen en bijlen te lijf....... Waar heb ik dat eerder gelezen.... Eerst de Jood en dan de Griek???????

Emile op 10-03-2017 18:39

Kan Putin ook meedoen met onze verkiezingen ? Misschien

Ook via eenschaduwpartij zoals Denk. Trump ligt zwaarder onder vuur dan Kuzu voor veel minder.

Bambi op 10-03-2017 18:53

Geestelijke gestoorde soort is dat

Dewevoga op 10-03-2017 18:57

Deze wilde ik ook niet onvermeld laten. In Zweden gaan ze ook maar door. Helaas heeft de feministische overheid nog nooit gehoord van de Amazonekoningin Penthesileia, want die had er wel raaf mee geweten

Zweden: vrouw onthoofd – meerdere islammoorden

Wie was die koningin? https://posthistories.wordpress.com/2011/09/23/over-amazones-en-scythen/

Jack Terrible op 10-03-2017 19:05

 

Marokkaan op racefiets

37 Jaar geleden was ik 15 jaar en mijn buurjongen was dat ook. We waren met drie meisjes naar België gefietst. Vanuit Spakenburg. In België kwamen we een Marokkaan op een racefiets tegen. Ze waren allemaal blij met hem behalve ik. Mijn buurjongen en ik zouden de terugweg ook wel fietsen. De drie meisjes werden met de auto van één van hun vaders opgehaald. Die Marokkaan en mijn buurjongen werden dikke vrienden maar ik bleef huiverig voor hem. Want wij lazen thuis de Telegraaf. Want in de Telegraaf stonden nogal verschrikkelijke feiten over moslims. Wat de andere kranten en media in Nederland doodzwegen.

 

Op een avond had ik mij teruggetrokken in mijn tent. Terwijl mijn buurjongen gezellig hasj rookte met die Marokkaan. De volgende morgen was die Marokkaan vertrokken en mijn buurjongen beschuldigde mij ervan dat ik zijn portemonnee had gestolen. Zijn portemonnee had die ‘gezellige’ Marokkaan natuurlijk die gedaan heeft waartoe Allah hem bevel gaf; “beroof de goddelozen”! Die buurjongen heeft zelfs geen aangifte op het politiebureau gedaan want dat had volgens hem toch geen nut. Want die portemonnee kreeg ie daarmee toch niet terug. Ik ben de Telegraaf nog steeds dankbaar!!!

 

Hans van Tamelen alias Jack Terrible

Tom Hendrix/Seneca op 10-03-2017 19:07

In Breda, hebben vermoedelijk 2 "lichtgetinten", een mevrouw in een rolstoel, zoutzuur over haar heen gegooid. Zal vast wel op de NPO komen....o, wacht, dat komt links en de elie van VVD,CDA en D66 natuurlijk niet gelegen. Hoe hebben we het zover laten komen.

Tom Hendrix/Seneca op 10-03-2017 19:07

Bron van mijn reactie: www.geenstijl,nl

Yerik op 10-03-2017 19:40

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27773828/__Brute_aanval_op_vrouw_in_Breda__.html

Breda - Een vrouw in een elektrische rolstoel zou vrijdagmiddag in Breda op beestachtige wijze zijn aangevallen. Omstanders melden dat de vrouw zei dat ze overgoten was met een bijtende vloeistof. Op straat zijn een of twee zoutzuurflessen gevonden, vertelde een woordvoerder van de politie.

Laat mij raden: op de scooter twee lichtgetinte racisten, die een weerloze blanke vrouw als slachtoffer kozen. Valt het u ook op dat ze nooit kleurlingen als slachtoffer kiezen maar altijd blanken ?

Tom Hendrix/Seneca op 10-03-2017 21:19

@Yerik: 19.40. uur. Dat heeft U scherp opgemerkt waarde Yerik.

Tom Hendrix/Seneca op 10-03-2017 21:22

@dewevoga:17.42. uur. U heeft gelijk, ben het woordje of vergeten. Dus stem: PVV of FvD of VNL.

Max op 10-03-2017 22:18

Het blijkt te gaan om een 36-jarige man Fatmir H/albanees/....

Rolf op 10-03-2017 22:35

En voor de politieke correctheid heeft het NOS 20-uur journaal, Nu.nl en andere leugenachtige media maar besloten om het bericht niet voor 15 maart te publiceren tenzij ze door de actualiteiten worden ingehaald. 

We krijgen een herhaling van de Keulse historie van oud-en-nieuw van 2015-2016. Eerst zo lang mogelijk verzwijgen, en pas als het echt niet anders kan mondjesmaat publiceren en zoveel mogelijk verzwijgen, en vooral niet voor 15 maart, want Wilders mocht eens profiteren. 

Het enige wat we met zijn allen kunnen doen is deze informatie zoveel als mogelijk is verspreiden, ook naar alle partijen in de tweede kamer mailen, op papier afdrukken en op lantarenpalen of aanplakbiljetten voor politieke partijen plakken, zodat de media gedwongen zijn het voor 15 maart te publiceren. 

Mark S. op 10-03-2017 22:43

Weer een aanval met een machete vanmiddag in Dusseldorf:

 

http://www.telegraaf.nl/buitenland/27773717/__Opnieuw_bloedige_aanval_in_Dusseldorf__.html

 

Dader gevlucht.

deadeyez op 10-03-2017 23:29

Let eens goed op nu

Bundy op 11-03-2017 02:16

Een kleine 30  jaar geleden probeerde ik ingezonden stukjes  geplaatst te krijgen in de toenmalige kranten .  Mijn mededeling was dat misdaad gepleegd door allochtonen door de vaderlandse  pers stelselmatig werd verzwegen. In die gevallen werd er uitsluitend gesproken over het duo , de mannen of het tweetal , terwijl het immer  allochtonen betrof.  Wanneer de daders blank waren werd dit expliciet vermeld.    

Wanneer de daders niet gepakt waren ( wat in de meerderheid van de gevallen zo was )  werd er bij het signalement getuigen opgeroepen iets te melden over " mannen" .

Aangezien de meerderheid van de ingezonden brieven met deze onderwerpen ( die in die tijd verboden waren ) niet geplaatst werd , richtten een clubje Hollanders zélf een krant op die gratis verspreid werd en de onwelvallige waarheid vermeldde .                            

 Ongecontroleerde pers  bleek in onze democratie een halsmisdaad te zijn. De BVD heeft met een geblindeerde afluisterbus een half jaar lang dag en nacht voor mijn deur gestaan , de politie daagde mij openlijk uit ,  evenals bij de andere medewerkers ,  de financier werd uit de Oranjevereniging gezet ,  mijn telefoon werd getapt , en teslotte heeft de BVD een inbraak in de redactie-ruimte gepleegd om het ledenbestand te stelen.          

Later zijn ze ook nog bijna  zonder braaksporen maar wél merkbaar in mijn auto en huis geweest.    

De hoofdredacteur wilde niets zeggen maar is gevlucht en heeft  zijn functie neergelegd .

Zo vreselijk bang waren de huurlingen dat de eindtijdvernietiging zou mislukken , hetgeen toen nog gekund had !    Helaas hebben zij  gewonnen , zie voor de uitleg :

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71

SEO op 11-03-2017 08:16

Dus stem als U uw kinderen en kleinkinderen lief zijn: PVV,FvD,VNL.

Henk op 11-03-2017 09:28

Tom Hendrix/Seneca op 10-03-2017 19:07"In Breda, hebben vermoedelijk 2 "lichtgetinten", een mevrouw in een rolstoel, zoutzuur over haar heen gegooid."Ik zou voorzichtig zijn met dit soort uitspraken. Volgens de laatste berichten heeft ze zelf dat zoutzuur gekocht en dit vervolgens over zichzelf heen gegooid. Er waren getuigen die dit zagen. Of valt dat onder nepnieuws?Ook de "3 Afrikaanse migranten" met bijlen uit het hoofdartikel. De Gelderlander meldt: "De verdachte is een 36-jarige man met psychologische problemen die afkomstig is uit ex-Joegoslavië en nu in Wuppertal woont."Zal dit door De Gelderlander verzonnen zijn? Of door de politie in Düsseldorf? Dat wordt ingewikkeld.

joga op 11-03-2017 10:16

Ja ik let al jaren goed op en daarom stem ik PVV op 15 maart. U ook neem ik aan.

Ojjo op 11-03-2017 10:25

Gewoon even terzijde: Kosovaren zijn geen Noord-Afrikanen al lijken ze er met hun getaande huid wel op. Het maakt eigenlijk ook niet uit want het zijn allemaal moslims.

Wina op 11-03-2017 11:40

ik weet niet wat ik op Website  url moet invullen.

Niets, leeglaten. Mod.

Jose op 11-03-2017 12:19

Meer of Minder!

He op 11-03-2017 15:07

Hier nog een toekomstige (a.s woensdag dus al) PVV-stemmer!

Ik roep hierbij iedereen op om massaal op de partij van Geert Wilders stemmen.

Rolf op 11-03-2017 19:51

@Henk op 11-03-2017 09:28

De rechtstreekse uitzending bij Fox-news melde dat er 2 mannen gearresteerd waren. 

2 is meer dan 1. En wat betreft die verwarde mannen uit Kosovo. Elders op internet zag ik al meerdere keren langskomen dat in 1945 van al die mensen die zeer ernstige dingen in de oorlog hadden meegemaakt of uit concentratiekampen terugkwamen er maar zeer weinig waren die zodanig verward waren dat ze met bijlen of machettes rond gingen maaien om mensen levensgevaarlijk te verwonden. In plaats daarvan probeerden deze oorlogsslachtoffers hard mee te werken om de boel weer op te bouwen. 

Bij de huidige slachters zoals in Düsseldorf worden altijd als verwarde man gepresenteerd, want hij is een oorlogsslachtoffer en heeft zoveel meegemaakt. 

Waarom zijn deze 'oorlogsslachtoffers' uit het midden-oosten, Afrika of Afghanistan allemaal verward en maaien met bijlen rond, en was het aantal verwarden van de oorlogsslachtoffers van de tweede wereldoorlog die met messen of bijlen gingen maaien slechts op 1 hand te tellen?  Mijn hoogbejaarde ouders hebben na de tweede wereldoorlog nooit in kranten gelezen of op radio gehoord over verwarde oorlogsslachtoffers die met machettes en bijlen in stations tekeer gingen. 

Ik vermoed dat de politie van Düsseldorf die ene verwarde man verzonnen heeft in opdracht van de regering Merkel. Dit met de bedoeling dat de smerige waarheid verborgen blijft, liefst tot na meerdere verkiezingen. 

Ge van K op 11-03-2017 21:29

@Jack Terrible Ik heb ook zo'n ervaringen met Marokkanen. Sorry maar het gros is echt niet te vertrouwen.

Ge van K op 11-03-2017 21:33

Links Nederland zal dit alles alleen maar erger maken. Er moet nu aktie komen uit een heel andere hoek. Uit de hoek van vaderlandsliefhebbende patriotten.

Rolf op 11-03-2017 23:59

Getuige bij bijl-aanval: "Er moet nog iemand anders geweest zijn."

Zeuge beim Axt-Attentat: "Da muss noch jemand anderes gewesen sein!" › COMPACT 

https://www.compact-online.de/exklusivinterview-zeuge-beim-axt-attentat-da-muss-noch-jemand-anderes-gewesen-sein/

Hetzelfde bericht maar dan met Google in het Engels vertaald: 

https://translate.google.nl/translate?hl=en?sl=auto&tl=en&u=https://www.compact-online.de/exklusivinterview-zeuge-beim-axt-attentat-da-muss-noch-jemand-anderes-gewesen-sein/

Dewevoga op 12-03-2017 11:13
Dewevoga op 12-03-2017 11:50

Denk maar niet dat onze regering van niets weet. B. Udink heeft jarenlang als ambassadeurs vrouw in islamitische landen gewoond. Ze zal er dus met hoge regeringsambtenaren over gesproken hebben en ze heeft er zelfs een boek over geschreven. citaat Het boek begint met een bezoek aan een verlaten piepklein kantoortje in een immens druk groot en vuil winkelcentrum. Daar zijn 7 mensen van een christelijke organisatie geëxecuteerd en uiteraard heeft niemand iets gezien. Daarmee is de toon van het boek gezet. Udink gebruikt een eenvoudige lakmoesproef om de stinkende adem van de Islamitische Republiek Pakistan te ruiken. Hoe gedragen het land en zijn 75 miljoen islamitische mannen zich tegenover de minderheden en de machtelozen (de 74 miljoen vrouwen en een paar miljoen christenen en onorthodoxe moslims)? Het antwoord is eenvoudig: gruwelijk. einde citaat.

Onze politici hebben waarschijnlijk geen tijd om te lezen, alleen maar om te schrijven. Waarom wordt mevrouw Udink nooit uitgenodigt bij Nieuwsuur of Jinek om het boek allah & Eva te bespreken? Zijn ze bang dat er dan te veel ogen opengaan?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl