Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Franse regering erkent dat deradicalisering moslims ‘totaal fiasco’ is

Overheid wilde 3600 islamisten behandelen, kreeg slechts 9 deelnemers, waarvan er 0 het programma voltooiden - Frans-Iraanse radicalisering expert: Het enige wat helpt is islamisten opsluiten – Europese politiek weigert nog altijd de kern van het probleem, de islam zélf, te erkennen

 
Dat de overgrote meerderheid van de moslims geen jihadstrijder wil worden, zegt helemaal niets. De Nazi’s kwamen ook met slechts 10% actieve steun van de Duitse bevolking aan de macht. En bijna overal waar moslims in de meerderheid komen en (nog) mogen stemmen, kiezen ze voor radicale islamisten (Hamas op de Gazastrook, Hezbollah in Libanon, Erdogan in Turkije, de Moslim Broederschap in Egypte, later afgezet door het leger).


De Franse regering heeft moeten erkennen dat het vorig jaar met veel tamtam gestarte miljoenenprogramma om moslims te deradicaliseren op ‘een totaal fiasco’ is uitgelopen. De oorzaak had Parijs echter kunnen én moeten weten, namelijk dat de meeste moslims zich helemaal niet willen laten deradicaliseren, omdat de islam en de Koran hen tot in het diepst van hun wezen hebben geleerd om alles waar het Westen voor staat –democratie, vrijheid van meningsuiting, gelijkheid van mannen en vrouwen- te haten en indien mogelijk te vernietigen.

 


In de titel van het rapport ‘De-indoctrinatie, de-rekrutering en re-integratie van jihadisten in Frankrijk en Europa’ ontbreekt het woord ‘deradicalisering’, omdat links Frankrijk deze term niet politiek-correct vindt. In zekere zin hebben ze nog gelijk ook, want buiten het Westen bestaat er maar één soort islam. Alleen in Europa en Amerika maakt men het in werkelijkheid niet bestaande onderscheid tussen de ‘radicale’ en ‘gematigde’ islam. Natuurlijk bestaan er wèl gematigde moslims, die er niet over peinzen jihadstrijders te worden.

Desondanks zijn er vele duizenden wier hoogste doel is hun leven op te offeren in de door Allah bevolen gewelddadige jihad tegen de ‘ongelovigen’. Sinds januari 2015 hebben deze moslimterroristen alleen al in Frankrijk 238 mensen vermoord.  De Franse regering trok vervolgens € 40 miljoen uit voor in totaal 13 deradicalisering centra (CPIC’s), met de bedoeling om in 2016 en 2017 zeker 3600 van de geschatte 8250 hardcore islamisten in het land te ‘behandelen’.

Slechts 9 deelnemers, 0 voltooiingen

Het eerste – en tot nu toe enige- centrum werd gehuisvest in Château de Pontourny, ergens in de bossen tussen Tours en Angers. Aantal personeelsleden: 27, inclusief vijf psychologen en een psychiater. Jaarlijkse kosten: € 2,5 miljoen. Resultaat? Van de 59 moslims die interesse toonden, schreven er maar 17 zich in, en kwamen er uiteindelijk slechts 9 naar het kasteel. Van deze 9 voltooiden welgeteld NUL het hele programma.

Bovendien was één van deze 9, Sabrina C., helemaal geen moslim, maar een 24 jarige zwangere vrouw met een katholieke achtergrond, die enkel een moslim als vriend had. Zij gaf toe dat ze helemaal niet geradicaliseerd was, maar enkel even aan haar familie wilde ontsnappen en wat frisse lucht wilde opdoen. Haar moeder vertelde dat haar dochter er ‘wilde leren koken’. Sabrina vond het overigens vreselijk op het kasteel. ‘Ze behandelden me als een crimineel. Ik moest iedere nacht huilen.’

Een ander onderdeel van het overheidsprogramma, het apart zetten van geradicaliseerde gevangenen, is eveneens op een faliekante mislukking uitgelopen. Sterker nog: de moslims bij wie dit werd gedaan voelden zich gesterkt door het groepseffect, en werden nóg gewelddadiger.

‘Maatschappelijke’ organisaties graaien naar subsidies

In het vernietigende rapport wordt tevens de vloer aangeveegd met de snel groeiende ‘deradicalisering industrie’, waar allerhande ‘maatschappelijke’ organisaties met geen of amper ervaring gretig inspringen vanwege de lucratieve overheidssubsidies.

U denkt: waar heb ik dit eerder gehoord? Inderdaad, op dezelfde wijze worden in ons eigen land al geruime tijd tal van radicale milieuclubjes overeind gehouden, en sinds enkele jaren ook ‘hulp- en vluchtelingenorganisaties’, die zelfs schepen huren en inzetten als ferrydiensten om Afrikaanse migranten op te halen – allemaal omdat het bakken met geld oplevert.

‘Regering was in paniek, programma is totaal fiasco’

Volgens senator Esther Benbassa, mede leider van de taakgroep, is het mislukte programma er enkel om politieke redenen doorgedrukt. ‘De regering was in paniek na de jihad aanslagen,’ zei ze. ‘Het was deze paniek die tot deze acties leidde. Ze hadden weinig tijd, het was noodzakelijk om het publiek gerust te stellen....’

‘Maar deze mensen, die vasthouden aan de ideologie van IS(IS), laten die niet zomaar los. Zes maanden is veel te kort om hen te deradicaliseren. Er bestaat geen ‘sesam, open u’. Dit programma is een totaal fiasco. Alles moet heroverwogen worden, alles moet vanaf het begin opnieuw worden opgezet.’

Desondanks herhaalde Benbassa het naïeve linkse –en in de praktijk nauwelijks werkende- mantra dat als moslimjongeren nu maar goed begeleid worden en een baan krijgen –kortom: ze zoveel mogelijk worden ‘geknuffeld’-, ze in de maatschappij geïntegreerd kunnen worden.

‘Alleen opsluiten helpt’

De Frans-Iraanse radicalisering expert en socioloog Farhad Khosrokhavar verklaarde tegenover France24 dat er maar op één effectieve manier met hardcore islamisten en jihadisten kan worden omgegaan, namelijk door hen op te sluiten. ‘Sommigen kunnen gederadicaliseerd worden, maar niet iedereen. Bij de hardcore jihadisten, die totaal overtuigd zijn (van hun religie en opdracht), is dit onmogelijk. Deze types zijn zeer gevaarlijk en vormen 10% tot 15% van degenen die geradicaliseerd zijn. De gevangenis zou wel eens de enige manier kunnen zijn om deze verstokte gelovigen aan te pakken.’ (1)

Deïslamisering van hele samenleving nodig

Zolang Europese politici en organisaties weigeren te erkennen dat de islamitische religie en de Koran zélf de wortel is van alle vormen en stadia van radicalisering, zullen alle programma’s –behoudens enkele lokale en bescheiden successen- ondanks het injecteren van honderden miljoenen belastingeuro’s op een mislukking uitlopen.

Keer op keer wordt namelijk dezelfde denkfout gemaakt door erop te wijzen dat een overgrote meerderheid van de moslims niet radicaal is. Dat is echter geen geldig argument, want zelfs in de strengste islamistische Sharialanden is dat óók het geval. Desondanks helpt de overgrote meerderheid daar wèl ‘radicalen’ aan de macht, die vervolgens ongestoord –en met stilzwijgende of actieve steun van de bevolking- met haat en geweld tegen ‘ongelovigen’ kunnen optreden.

Hoe lang zal het duren, en hoeveel burgers moeten het nog met hun leven bekopen, voordat ‘onze’ leiders eindelijk erkennen dat ons hele land en werelddeel gedeïslamiseerd moeten worden om weer een veilige, stabiele en vrije samenleving met een toekomst voor onze (klein)kinderen te krijgen?

 

Xander

(1) Gatestone Institute (via Zero Hedge)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina123
Rosalie op 02-03-2017 16:20

@ Anna op 2 3 2017 Over de wang toekeren, daar kom ik  ook nog steeds niet uit. Maar Christus zegt :" Bid voor wie u haten " en daar kan ik wel wat mee omdat wanneer je bidt voor degenen die jou haten, dat dan de H Geest in diegenen kan binnenkomen. Zo werd het onlangs uitgelegd in de kerk. Wanneer dat gebeurt wordt de macht van de tegenstander / het kwaad/ Satan gebroken. 

Rebellio op 02-03-2017 16:29

@Dewevoga en Yerik, hoe kun je nu vechten tegen zulk gebrek aan kennis. Dat men de intolleranten wil beschermen tegen de mensen die geen intollerantie dulden. Als ik nu maar duidelijk Gods hand kon ontwaren in dingen die dergelijke meningen bevechten. Ik zelf heb helaas niet de vaardigheid om mondeling dergelijke discussies aan te gaan. Maar ik erger me rot als er weer mensen zijn die vol overgave, maar met gebrek aan kennis de islam verdedigen omdat ze nu eenmaal zielig lijken. "Verdiep je dan eens voor dat je een mening als feit uit." Maar ik ben nu aan het 'Preken voor eigen parochie'...

@Jack van der Veen... Ik zou met veel liefde u willen uitleggen waarom ik een en ander anders zie wat betreft de islam. Ik zie er naar uit om met u te discusseren... Met graagte zie ik inhoudelijke opmerkingen of vragen van u tegemoet. 

juanambulo op 02-03-2017 16:36

Anna wanneer hou je nou eens op met dat geklets over Jezus! Richt je blik eens wat dieper

naar binnen als je eens wat aangedaan word bijvoorbeeld. Dan ben je een en al haat, afge-

wisseld met een neiging om een pistool te kopen.

 

Juanambulo, Anna mag hier haar visie geven net zoals u dat mag. Mod.

Lodewijk op 02-03-2017 16:51

Wat ik al een hele tijd vermoedde: het overgrootste deel van de "vluchtelingen" uit Syrië zijn terroristen. Helemaal sinds ze op zoveel plaatsen in dat land aan de verliezende hand zijn. En ik denk dat de "elite" dit ook wel weet, maar omdat die terroristen voor hun als proxy leger hebben gediend, worden ze toch beloond voor hun bewezen diensten.

Hoor het van een eerlijke Moslim in Zweden zelf:

"Zweedze Moslim Vertelt Journalist Tim Pool dat 80% Van De Immigranten Extremist Is":

"Swedish Muslim Tells Journalist Tim Pool 80% Of Migrants Are Extremist" https://www.youtube.com/watch?v=lGzNCAegHTs

Rebellio op 02-03-2017 17:01

@Juanambulo, ik wilde Anna juist bedanken voor haar overwegingen... Het gaat er niet om wat een gemiddeld mens voelt wanneer hij of zij onrecht ziet. Het gaat er om wat goed is. Wat de Bijbel zegt over hoe je een mens bent naar Gods hart.

@Anna, ik kan uw ideeen goed volgen. Wat ik er tegenin wil brengen: Wat dan wat betreft het laatste gedeelte van "Heb je naaste lief als jezelf & God boven alles"? En hoe kan ik het verkeerde haten? En die naaste, niet moslim die aangepakt wordt door die moslim. Mag ik daar dan niet voor in de bres spriingen? Dat zijn dingen waarvoor we ook worden opgeroepen om te doen!

Tom Hendrix/Seneca op 02-03-2017 17:02

@Yerik:15.40. uur. Dank voor uw reactie. Maar wat wordt er dan bedoelt met "geheel  Israël". Wilt U me dat verduidelijken s.v.p.

Rebellio op 02-03-2017 17:43

@Yarik, ik heb uw reactie op Anna gelezen. De schrijver geeft aan: ".. Er was geen enkele waarschuwing tegen de afval in het einde der tijden en een antichrist die zich zal gaan openbaren...". Daar moeten wij dus wel een antwoord op formuleren. Voor ons zelf en eventueel in duscusies met anderen. Ik vind het namelijk altijd erg moeilijk om gefundeerd mensen te verwijten dat ze niet meer geloven. Het kan toch niet zo zijn dat het een wedstrijd is die alleen gewonnen kan worden door degene die het meest eigenwijs tegen de dingen ingaat? We moeten kritisch blijven zijn en de waarheid blijven proberen te vinden. Dat is al moeilijk genoeg, maar dan ook nog vanuit liefde blijven leven. Ik zou de schrijver van dit stukje willen melden dat wij als Christenen elkaar moeten lief hebben als broeders en zusters. Al dat afgeven op 'Rome' is een interne strijd in het lichaam van Christus. Juist datgenen wat ons moet binden wordt nu aangevallen. Ik denk dat de schrijver minder eenzijdig moet denken vanuit zijn of haar interpretatie van enkele Bijbelteksten over de anti-christ. 

Als u leest over eschatologie op Christelijke sites en die vergelijk met Islamitische sites dan hebben de moslims het over de Dajjal en dat is dan hun grote boeman. Maar opvallend is dat ze dan (op engelse en nederlandse sites) spreken over de anti-christ. Maar tweemaal negatief is toch positief? Zover zitten zij in het negatief-copieren van de Bijbelse visies op de eindtijd dat ze niet meer weten wat ze schrijven en het begrip "anti-christ" gebruiken op hem die zij betichten van anti-islamitische ideeen. En christenen doen dit overigens ook. Wat ik wil zeggen: hoe kan Rome, of de VS, nu de bron van alle kwaad zijn? Lees het nieuwe boek van Joel Richardson: "Mystery Babylon: Unlocking the Bible's Greatest Prophetic Mystery ".

Jackvanderveen op 02-03-2017 18:05

@Robellio, van mij uit is iedereen welkom om over de Koran met mij in gesprek te gaan. Daar ik respect heb voor ieders mening, mag men ook best harde formuleringen toepassen. Ook ik zal straight zijn in mijn overtuiging.

Volgens de Koran zou ik overigens geen goede moslim zijn, om verschillende reden:

1. Ik ga niet naar de moskee, daar ik reeds voldoende gezien heb van wie en wat zich daar verzamelt en ook wat men in elkaar aanwakkert.

2. Ik ben niet een persoon die zegt:"het is waar, zo dient men te handelen, echt gebeurd, want het staat geschreven. Hoe dom kunnen mensen zijn om klakkeloos iets over/aan te nemen, want "het staat geschreven"!"

3. Ook geloof ik (dus) niet alles dat in de Koran geschreven staat, ook een gebod om zich goed moslim te mogen noemen. Juist Dit toont aan de invloed van mensen binnen de Koran. Voor Allah mag iedereen zijn die hij/zij is namelijk. Moslim of anders gelovigen, het mag allemaal.

Zo zijn er nog zovele items, in de Koran, alsook andere geloofsboeken zoals Thora en bijbel,waar het vanaf straalt dat niet Allah noch God hier de hand heeft ingehad.

Geloofsboeken aan zich woorden maar al te graag gehanteerd door heersers om het volk onderdanig te krijgen aan hen.

Geloofswetten zoals de sharia is ook reeds zoiets, daar dit regels zijn die vanuit geen enkel geloof zijn ontstaan. Gewoon door een groep satanische sadisten samengesteld om voldoening te scheppen binnen hun ziekelijke geest. In de eeuwen aangescherpt en aangescherpt en uitgebreid en uitgebreid.

Geachte Robellio, jouw gezegde "het staat geschreven" en "bid voor wie u haten", vergeet het. In mijn bevinding onzin.

Volgende keer verder, andere plichten wachten.

Peter op 02-03-2017 18:27

@ Rebellio

Met "christelijk" i.v.m. de SGP bedoelde ik zaken die ik vermeldde, homohuwelijk en abortus. Ook de huidige pleidooien uit verschillende politieke richtingen voor "beeïndiging van voltooid leven," wat verdere popularisering van de dood betekent, kunnen bij de SGP op een tegengeluid rekenen.

Hoewel ik tegen de Islam ben en daar het gevaar van inzie, ben ik tegen een Koran -en Moskeeverbod.

Een Koranverbod is in de huidige maatschappij met alle moderne mogelijkheden gewoon totaal niet realistisch.

Een moskeeverbod zal de problemen alleen verergeren. Nu kan er nog in enige mate de vinger aan de pols gehouden worden, bijvoorbeeld op wat er in preken gezegd wordt. Maar wat gebeurd er bij een moskeeverbod? Dan komen mensen in kleine groepjes tezamen in huiskamers e.d., die dan buiten elk gezichtsveld vallen. En juist in zulke kleine groeperingen is het gevaar van sectarisme/radicalisering veel groter. Zeker als men een soort dreiging van buitenaf voelt, wat men bij een Koran/moskeeverbod zeker zal gevoelen, zal radicalisering ook steeds sterker worden. Met alle gevolgen vandien.

Een Koran en moskeeverbod zullen daarom de problemen niet oplossen maar juist verergeren.

Hoopvol op 02-03-2017 21:57

Anna en Rosalie : amen 👍

Esther op 03-03-2017 08:25

Hallo allen, ik schaar mij ook achter het antwoord van Hoopvol, naar Anna en Rosalie toe, Amen.

Over de vijand de andere wang toekeren... of, ja naaste liefhebben... is best wel heftig. Zou het geheim daarin zitten... niet wij of ik, maar de Heere Jezus door ons heen. Vanuit mijzelf krijg ik dat niet voor elkaar. In onze grote zwakheid... zijn we sterk in Hem, Jezus.

Daarom is het zo belangrijk om verbonden te zijn met Hem. Wat zegt de Heere Jezus in Johannes 15, over de Wijnstok... in vers 5, "Ik ben de Wijnstok, u de ranken; wie in Mij blijft, en Ik in hem (haar), die draagt veel vrucht, want zonder Mij kunt u niets doen".   Draagt veel vrucht... dan moet ik denken aan de vrucht van de Geest, waar liefde als eerste staat. Zonder Jezus kunnen wij niets.

Dus mét Hem... hebben we ook de kracht om onze vijanden lief te hebben.

Ben het met je eens Rosalie... gebed... is een sterk wapen. Ook om voor je vijanden de bidden. Alles wat in de wereld gebeurd... zijn de machten van de duisternis. Maar... gelukkig, is de Kracht van Jezus zoveel groter als dat we eigenlijk beseffen. Mooier nog... de Heer heeft de allergrootste kracht en macht. "MIJ, is gegeven alle macht, zowel in de hemel als ook op aarde".  En wij mogen bij Hem horen.

Vele groeten, aan allen, Esther.

Dewevoga op 03-03-2017 11:58

@Rebellio op 02-03-2017 16:29

Dewevoga en Yerik, hoe kun je nu vechten tegen zulk gebrek aan kennis.? U heeft het waarschijlijk over de link naar Martien Pennings die ik plaatste? Dat deed ik om te laten zien hoe de media de mensen manipuleren en hoe het beeld van de grote meerderheid bepaald wordt. Hij prikt er continue doorheen  Op zijn weblog staan zo veel artikelen die politici, tv-presentatoren en journalisten aan de kaak stellen over het verdraaien van het nieuws, dat ik daar over informeren wil. Als we niet willen vechten om dit gebrek aan kennis weg te nemen, dan kan men deze nieuwssites wel opdoeken. Kennis wordt doorgegeven in de opvoeding, op scholen en social media. Mijn indruk is dat de social media en snapchat het merendeel daarvan uitmaken.

Dewevoga op 03-03-2017 12:32

@Rebellio op 02-03-2017 17:43

Nog wat extra info van de site van MP https://martienpennings.wordpress.com/?s=obama&search=Gaan   even door scrollen citaat:

Het onderstaande is een vertaling-bewerking van dat stuk van Glick.

 

Zou hij het allemaal weer zo doen, met de kennis van nu, gezien wat er in het Midden-Oosten gebeurd is? “Absoluut”, antwoordde Obama in een recent vraaggesprek met de Israëlische journaliste Ilana Dayan. einde citaat

Nog wat extra's:

 

http://www.brasschecktv.com/videos/campaign-2016/hillary-saudi-arabia-and-isis.html

 

http://www.brasschecktv.com/videos/the-911-files/missing-passengers-on-911.html

De ellende begon in 1979 en onze overheid wist al die tijd niets? En tegenwoordig informeert onze AIVD de VS over de Russen, deden ze dat toen ook al niet?

 

http://www.brasschecktv.com/videos/the-war-on-terror-is-a-fraud-1/cheerleading-for-the-taliban-.html

 

 

 

Jackvanderveen op 03-03-2017 13:31

Een vaststaand feit is, dat de conservatieve (hieronder valt ook de geradicaliseerde) moslim niets te zoeken heeft in de westerse cultuur.

Die passen nu niet bi jelkaar en over 100 jaar nog niet.

Het verbieden vande Koran is iets,dat ik absoluut afwijs.

Het verbieden van uitbreiding/vervanging/renovatie van moskeeën is een goed uitgangspunt.

Het huiselijk beleid gebeurt toch wel, met of zonder moskeeën. Men voorkomt wel dat gast imamen grote groepen in korte momenten bereiken kunnen.

Ook wordt het minder aantrekkelijk voor overwegers om naar hier te komen. Wel ook socialevoorzieningen etc. inperken voor nieuwkomers en acceptatiegronden herzien.

En vooral niet correctheidspolitiek trachten te bedrijven ten laste van ons eigen welzijn en welbevinden.

De islam overleeft ook wel zonder de christelijke landen trachten te veroveren. Iets waar vroeger ook het christelijke geloof goed in was overigens t.a.v. andersdenkenden.

Wanneer men teveel het geloof laat prevaleren, gaat dit ten koste van de welstand. Is immer zo geweest.

Want juist angst en armoede geeft voeding aan het geloof. Waarom is mij niet even duidelijk.

Waarschijnlijk maken geloofspredikers bij regelmaat een "Ruttentje" (voorliegen zodanig dat goedgelovigen

het geloven).

Oma op 03-03-2017 15:04

@yerik: "Zeker op het gebied van moord op ongeboren kinderen!"

Laten we het daar eens over hebben: abortus...mijn mening is dat elke vrouw het Recht heeft om zelf en alleen te beslissen over haar leven, haar lichaam en daar heeft Niemand enig commentaar op te geven, laat staan dit te benoemen als 'moord', de arrogantie! 

Niemand heeft het recht op controle over de persoonlijke integriteit van een ander mens! Punt. De vrije wil is heilig en geldt ook voor de vrouw! Zij heeft het récht om uit vrije wil haar eigen keuze te maken zonder gedwongen te worden door als crimineel en zelfs moordenaar afgeschilderd/gechanteerd te worden!

Bovendien worden kinderen die reeds geboren zijn, op grote schaal vergiftigd door diezelfde schreeuwers die abortus afbranden, door vaccins die levenslang kinderen veroordelen tot een ellendig leven, hun gezondheid verwoesten, dat nooit meer te herstellen is, als ze al dat gif dat hen opzettelijk wordt toegediend tenminste overleven!

Dus laten we ons eerder bekommeren over de kinderen die reeds geboren zijn en hen en hun gezondheid beschermen ipv controle over vrouwen, enkel uit machtsmisbruik en onder het smerige mom van 'menselijkheid' - het is ONmenselijk om vrouwen op te leggen wat ze wel of niet 'mogen' beslissen wat betreft hun eigen lichaam, een frappante inbreuk op mensenrechten en zelfbeschikking!

Bekijk de film Vaxxed maar eens wat ze aanvangen met kinderen via vaccins, dat is monsterlijk, het is miljoenen keren érger om van vrolijke, gelukkige baby's zombies te maken (en dan nog onder het mom van 'gezondheid'!!) dan een zwangerschapsonderbreking voor gelijk welke reden!

On topic:

"Hoe lang zal het duren en hoeveel burgers moeten het nog met hun leven bekopen, voordat ‘onze’ leiders eindelijk erkennen dat ons hele land en werelddeel gedeïslamiseerd moeten worden om weer een veilige, stabiele en vrije samenleving met een toekomst voor onze (klein)kinderen te krijgen?"

Hoe lang zal het duren voor de hele politieke kliek hun geweten wakker schiet en ze niet enkel na-apen en uitvoeren wat hun wordt voorgekauwd door monsters die genocide plegen op de europeanen maar beseffen dat ook HUN leven op het spel staat, (ongeacht in welke richting dit evolueert: of door opstand van eigen moegetergd volk of door islamisering, in beide gevallen zullen politici zwaar boeten) HUN kinderen en kleinkinderen zullen lijden onder de gesel die zij nu toestaan?

Beséffen onze westerse politici wel ten volle welke rol zij spelen in de vernietiging van hun westerse beschaving, in de genocide van HUN eigen volk en bijgevolg ook van zichzélf?

Of zijn ze zo verblindt door hebzucht, machtsgeilheid dat zelfs hun zelfbehoud en overlevingsdrang genegeerd worden? Zelfvernietiging in ruil voor macht en geld?

Of hebben ze reeds allemaal een vluchtroute uitgestippeld? Misschien naast het nazi-optrekje van merkel in paraguay?

Die vragen stel ik mij toch: hoe kun je nu in Godsnaam toch maar streven naar zelfvernietiging?

@jackvanderveen: 

"De meeste moslims, ruim 90% zijn even vreedzaam als christenen, ander gelovigen en atheïsten."

Een vraag aan jou: als puntje bij paaltje komt: als ze gedwongen worden om een keuze te maken, zullen die ruim 90% moslims dan kiezen voor de westerse vrijheid of voor de sharia?

Sta mij toe om bijna met zekerheid te stellen dat zolang moslims gepamperd worden, zij hun 'eigenheid' mogen behouden - maw: zolang de dhimmi's hen braaf hun gang laten gaan en in hun middeleeuws gedachtegang zij de superieuren mogen uithangen, de wetten aan hun laars mogen blijven lappen zonder gevolgen en bestraft te worden, ze zich blijven profileren als 'vreedzaam' en zelfs 'gematigd', maar enkel om zand in de ogen te strooien van de ongelovige, takkyia weetjewel?

Als er een ding is dat geleerd werd over mohammedanen, dan is het wel totale onbetrouwbaarheid, met leugens breken ze telkens, zichtbaar, hun eigen geloofwaardigheid tot op de grond af en beseffen dat schijnbaar zelfs niet...

Mohammedanen weigeren steevast te integreren, zij vrezen de westerse invloed want die tast de patriarchale dominantie van de man aan en macht over hun vrouwen, ze haten bijgevolg de gelijkheid tussen man/vrouw en weigeren hun greep op de vrouwen te lossen, ze vrezen onze vrijheid want als vrouwen hun vrijheid zouden opeisen, waar ze hier recht op hebben, dan verliezen ze hun machtspositie in het gezin en in hun aparte gemeenschap (die niet zou mogen bestaan, parallel aan de maatschappij waarin zij vrijwillig komen leven ipv deel uit te maken van onze maatschappij!)

Wij, westerlingen begrijpen niet dat moslims vluchten uit hun land waar sharia de wet is, weigeren in vrijheid te leven maar zelf zich vrijwillig blijven onderwerpen aan het juk van diezelfde sharia die ze ontvlucht zijn en bovendien dan nog pogen de westerlingen op te dringen, te onderwerpen aan dezelfde gesel waaronder zij lijden. 

On-be-grij-pe-lijk.

De kans om in vrede en vrijheid te leven afwijzen en nog kiezen om een leugenboek je hele leven te laten bepalen, je zelfbeschikking op te geven om te leven naar eeuwenoude 'tradities', ooit uitgevonden uit machtsgeilheid van een pedofiele analfabeet die enkel machtsuitbreiding beoogde.

On-voor-stel-baar.

Rebellio op 03-03-2017 17:17

@Peter, geen koran of moskee verbod… Want het zal het probleem verergeren? Maar hoe weet de moslim zelf dan dat hij of zij verkeerd zit? Hoe weet jij dat je je niet in moet laten met drugs e.d.? Wil je dan voorlichtingsfilmpjes gaan maken? Natuurlijk wel verbieden, misschien zoals Wilders zei, (eerst) gedogen thuis gebruik. Maar duidelijk zijn wat Goed is en wat Fout, dat is regeren, vooruitzien. Maar als je denkt zoals D66, “die religie van die moslims, die verdwijnt wel.

Net als dat Christendom“. Ja, dat kun je denken. Maar de islam is toch echt iets anders dan het Christendom. De islam is niet weer een variant van het christendom, waar de zwarte kousen zijn ingewisseld voor de hidjab. Het kwaad in de islam is echt niet een reactie op ons doen of laten. De islam is zelf gewoon fundamenteel KWAAD. En daarmee letterlijk levensgevaarlijk. Elke moslim is een potentiele terrorist, echt waar!

Wanneer een moslim zich gaat verdiepen in zijn religie, zich afvraagd wat het fundament van de islam is. Dan gaat hij kijken wat voor leven hun grote voorbeeld voorleefde. En dan gaat het fout! Want dan krijg je mensen zoals bij IS. Ik zeg niet dat je elke moslim moet haten, ik zeg dat je het kwaad, de islam moet haten. En volgens die haat moet handelen. Bestudeer hun heilige boeken en vertel het voort. Lees er alles over op de site: www.wikislam.net en specifiek: https://wikiislam.net/wiki/Qur%27an,_Hadith_and_Scholars:Violence_Under_Muhammad

 

En buiten dit om: als Christen heb ik toch echt een ander wereldbeeld. 

Rebellio op 03-03-2017 17:26

@Jack van der Veen, ik wil u de basis vraag stellen: "Wat is een moslim?"

Ik kan u vertellen wat een Christen is. Hij of zij is een volger van Christus. Hij of zij probeert te leven zoals Jezus Christus het heeft voorgeleeft en heeft voor geschreven. Hij heeft het samengevat in  Matteüs 22:36-40 "Heb je naaste lief als jezelf en God boven alles."

Wat is dan een moslim, dat is toch iemand die zijn grote voorbeeld volgt, iemand die de adviesen van mohamet bestudeerd en probeerd na te leven? Waarom denkt u het beter te weten dan die vele moslims voor u die de jihad elke dag vechten of gevochten hebben in de wereld? Interpretatie verschillen? Is mohamed of allah niet duidelijk genoeg geweest dan?

Hoopvol op 04-03-2017 09:27

Esther prachtige aanvulling.... Laat dat voor veel mensen een bemoediging zijn.. ! 

Peter op 04-03-2017 10:33

@ Rebellie

Laatste  reactie.

Waarom dat de problematiek  verergert heb ik toch al geschetst? Bij isolationisme in bijvoorbeeld huiskamers, wat bij moskeeverbod onvermijdelijk zal optreden,  zal het gevoel  van dreicing  (iedereen is tegen ons) alleen  maar tot meer radicalisering  leiden. Dat heb ik hier in Kanaleneiland al eens gemerkt. 

Over "goed en fout" daar wordt al volop op gewezen. Op internetsites zoals deze  en in de politiek Door PVV en SGP. 

Het beste is gebed en moslims tot Jezus brengen. Dan hoef je ze echt niet meer uit te leggen dat Islam slecht  is. Dat weten ze beter dan wie dan ook.

Dat is in de eerste plaats de taak van gelovigen niet van de politiek.

El op 04-03-2017 14:12

Oma,15:04 als iedereen het recht heeft te beslissen over haar eigen leven , waarom het ongeboren kind dan niet? Het is gewoon niks anders als moord,

Jackvanderveen op 04-03-2017 16:42

Rebellie, natuurlijk is het verhaal "iemand tot Jezus(vzmh) brengen" in gelijke trend van "iemand tot Mohamme(vzmh) brengen".

Geloof in gemeenschap, aangevoerd door de alles wetenden onder ons, heeft immer tot moord en doodslag geleid,waar men ook kijkt in de wereld.

Oh ja, geloof bracht ook vrede! Waar zij eerst oorlog stichtte.  De historische repressies voor het verbreiden van de leer van Jezus?

Want De Mens komt aan het einde van oorlogen tot de conclusie dat oorlogen geen zin hebben.

Geloof is iets in het individu zelve, ieder gelooft voor zichzelf met een algemene leidraad.

Slechte karikaturen zullen gaarne het gewelddadige,  dat geschreven wordt in welk geloofsboek dan ook, aanhangen.

Vreedzame karikaturen zullen het vreedzame kiezen.

Er zijn zelfs mensen die hun inspiraties uit andere boeken en films halen om te geloven.

Derhalve gelooft ook de atheïst.

@Rebellio, zoals Maxima zo duidelijk en overtuigend stelde, dat de echte nederlander niet bestaat, zo ook bestaat de echte christen niet of moslim.

Dus hetgeen je vertelt dat klopt alleen voor jou op jouw wijze. Je mag er gelukkig mee wezen, maar tracht mij niet te vertellen dat de moslim beter af zal zijn door christen te worden. De geschiedenis is mogelijk nog niet duidelijk genoeg voor je geweest rond de gewelddadigheden van het christendom en ook nog steeds.

Het klinkt alsof jij wil beweren, dat pedofilie niet goed is wanneer een moslim zich daaraan schuldig maakt, maar wanneer deze moslim zich tot het christendom bekeert, dan is het O.K.!

Wat ik reeds zei:"de mens zelf is het geloof voor en van zichzelf!" 

In de hemel volgt de "rekening" over het verleden leven van betreffend persoon. Het doet er absoluut niet toe of deze persoon zich jood, christen of moslim noemde.

Het frappante is, hetgeen blijkbaar niemand zich afvraagt, waarom er in geloofsboeken, gezien als het woord's Gods/Allahs, goede en slechte passages aanwezig zijn. 

Het is als een leerling in een schoolklas: zijn karakter toont hij door uit te stralen wat hij interessant vindt. Wreedzaam of vreedzaam! 

Opmerkelijk en door mij niet begrepen, waarom je mij de vraag stelt "wat is een moslim" en direct jouw beeld er van als antwoord invult.

Ik mag naar jou toe niet meer kiezen wat voor mij een moslim is?

@Oma, leuk je verhaal. Ook best interessant te lezen hoe jij moslims wilt vertalen. Mag ik stellen, dat je met jouw conclusies voor jezelf reeds een beeld geeft omrent wat voor jou moslims betekenen.

Duidelijk is voor mij, dat hier tenminste twee debatterenden absoluut niet op hebben met moslims, mits .................! 

Wat ik reeds schreef:" moslim/christen/jood/hindoe/atheïst/etc. voor mij is ergeen onderscheid.Allah/God zal zelf wel het oordeel vellen over eenieder.

Laten we zoveel mogelijk trachten genieten van het leven zoals het ons geschonken is. In vrede en voorspoed met eenieder. De mensen met in onze ogen kwade gedachten daarbij buiten sluiten. Om te pappen en nathouden, bereikt men niets. Leef met gelijken, ongeacht loof. 

 

Ge v Kessel op 04-03-2017 17:21

moslims zullen nooit deradicaliseren. het zit gewoon in hun, het schoppen tegen alles wat anders is. alles wat hun niet bevalt moet  worden afgemaakt, Ben je Christen dan moet je kop eraf. ze denken met verstarde emoties.

Pier op 04-03-2017 17:57

Oma, op 03-03 15.04: als iemand u als meisje van vier het leven had benomen, bijvoorbeeld omdat u lastig of ongewenst was, zou dat moord zijn geweest? 

Rebellio op 04-03-2017 20:26

@Jackvanderveen, waarom zou jij niet gewoon jouw visie op iets kunnen geven als ik mijn visie daarover al heb gegeven? En waarom kan je dan niet gewoon aangeven wat er dan niet aan mijn visie deugd? Nee, gelijk klagen.... zucht

Wardje op 04-03-2017 21:21

Lodewijk op 02-03-2017 16:51 Jonge journalist uit Chigaco gaat kijken in Zweden. "80% van de vluchtelingen extremist" . De link die erbij staat is van een andere film van Tim Pool , waarin hij de reden en bedoeling van zijn missie naar Zweden uitlegt . Ik zal hem nogmaals hieronder geven , 2e link . Op het 80%  "extremist" valt wel wat af te dingen . Op een moment zegt hij dat het 'maybe' 80% is "misschien zijn het er minder", op en ander moment "who suport Isis" 'die Isis ondersteunen', en hij zegt af te gaan op een indruk , bijvoorbeeld het uiterlijk, grote baard en geen  snor . "Ik snap de regering en ik heb nooit gezegd dat ze ongelijk hebben.  Je kan op je vingers aftellen dat het problemen geeft. "  SaudiArabië stelt hij gelijk met Isis , en noemt hij een van de grote oorzaken.80%: https://www.youtube.com/watch?v=lGzNCAegHTs  5m      missie Tim Pool: https://www.youtube.com/watch?v=KfWgIrUHdDE 5m      In winkelcentrum . Politie raadt aan vlug onder hun hoede weg te gaan:       https://www.youtube.com/watch?v=ODw7o34Vdbk#t=540.328249 13m       De video's zouden moeten worden geredigeerd tot kortere .

Jackvanderveen op 05-03-2017 07:39

@ Ge van Kessel, wat maakt jij het de 90%  Niet geradicaliseerde moslims moeilijk. Ben je zelf thans ook niet aan het schoppen tegen een geloof?

@Rebellio, ik ga niet zeggen hetgeen er aan jouw visie niet zou deugen. Buiten de vrijheid van meningsuiting op allerlei gebied, heb jij je eigen blik over iets/iemand, zoals ik ook. 

Voor mij is een moslim als een christen, we streven allen hetzelfde na op eigen wijze. Daarbij is alles dat niet vredelievend en respectvol uitgedragen wordt duidelijk een uiting van het niet begrijpen hoe Allah/God het bedoeld heeft.

Retorieken zoals "staat geschreven hier of daar" gaan bij mij niet op. De mens als individu bepaalt voor zichzelf. De zwakkeren zoeken groepsverband vanuit onzekerheid. Goed- of kwaadaardigen tezamen.  Zodra mensen het "staat geschreven geloof" aanhalen, geeft het mis wanneer zij een bedenkelijk karakter hebben of erger. Voorbeelden te over. Dat de meeste voorbeelden vanuit de hoek komenwaar mensen Zogenaamd uit naam van de islam handelen, ook dat zal weer veranderen. Waar de scepter het geloof is, gaat hetmeestal niet goedkomen.

Rebellio op 05-03-2017 13:38

@Jackvaderveen, ik begrijp het hoor. Jij hebt een visie en daar wil je niet over discusseren. Je wilt er alleen over vertellen volgens jouw condities. Vandaar dat je voor de islam gekozen hebt, waarschijnlijk.

Dan ben ik uitgepraat want ik mag niks zeggen.

Pier op 05-03-2017 18:04

Jackvanderveen, ik ben wel blij dat je je niet in de geschreven teksten van jouw geloof verdiept! Iedereen die dat wel doet, verandert in een onmens, tenminste, als hij die teksten ook serieus neemt en denkt dat hij ze moet gehoorzamen van alla.

Toch sta je niet reëel in je geloof. Want wat ik hier schrijf over de teksten, dat weet je. Als oplossing heb je dan gevonden: niet lezen of erover spreken, maar rechtvaardig proberen te leven.

Dat is op zich een goed streven. Mocht het je nou niet helemaal lukken, weet dan dat Jezus Christus is gekomen om zondaren zalig te maken, d.w.z.: als je gelooft in Zijn plaatsvervangend offer en vraagt of Hij je wil reinigen met Zijn bloed, word je gerechtvaardigd voor God en mag je Zijn kind zijn tot in eeuwigheid!

Wou ik maar even zeggen:) Is van levensbelang. God houdt van je en wil dat je gered wordt. Staat in de teksten van mijn geloof en die lees ik zeer graag! 

Josef op 05-03-2017 19:49

@Jackvanderveen op 05-03-2017 07:39

Lees deze visie eens en zie dat uw geloof op zand en leugens is gebasseerd .

Het islamitische Mekka is het Bijbelse Babylon.http://bijbelsoptiek.weebly.com/het-islamitische-mekka-is-het-bijbelse-babylon.html

Jackvanderveen op 05-03-2017 21:33

@ Rebellio, dit is een conclusie die jij trekt. Daarmee sluit jij duidelijk discussiemogelijkheden.

Ik geef alleen aan, dat iedereen een eigen inzicht heeft en niet Nuttig is om hem/haar je eigen visie op te dringen, of trachten zijn/haar visie te intimideren.

Zo duidelijk dat ook jij star bent en gaarne jezelf naar andere inzichten negatief uitlaat.

Ik zie dat ook bij @Jozef. "Het staat (ergens) geschreven dus is waar" indien het de eigen inzichten ondersteunt c.q. bevestigt. Is het volledig het tegenovergestelde, dan haalt men dat "het staat geschreven dus is waar" niet aan!

Voor iedereen geldt:"probeer/durf eens zonder je te laten beïnvloeden door allerlei info en geschriften een eigen beeld te vormen. Waar  het niet vereist is, dat anderen het met je eens zijn. Belangrijk: je bent er van overtuigd dat je Schepper er mee eens is.

 

Beste Jack, samenvattend wat u gepost heeft, zegt u dat u gelooft dat er een god bestaat aan wie u  verantwoording af zal moeten leggen, hoe u geleefd heeft en daarop geoordeeld worden.

Uw streven is om een oprecht en rechtvaardig leven te leven met de liefde tot uzelf en uw medemens. Deze overtuiging zit in uzelf en is uw geloof.

U leest niet in de Koran, u kunt niets met geloofsboeken.

De vraag is, waarom noemt u zich dan een Moslim, is dat vanwege uw culturele erfgoed ?

U zou uzelf ook enkel een gelovige kunnen noemen .

U geeft aan als een moslim pedofilie bedrijft dan mag dat niet, maar als hij een christen wordt, dan zou dat wel mogen en niet strafbaar zijn.

Dan heeft u het wat dit betreft niet begrepen, Moslim, Christen, Jood, Atheïst, Hindoe enz. die pedofilie bedrijven zijn allen misdadigers. Mvg. Mod.

Josef op 06-03-2017 03:38

@Jack,

Jij hebt je eigen bijbel al  samen gesteld met alles op één hoop geloof met jou inzichten.

Jack, ik heb geschreven of jij die visie wilde lezen, maar als je niet lezen kunt/wilt en alleen jouw eigen visie van horen zeggen wil verkondigen, is het of je moh. 2 bent.

Waar heb jij die wijsheid vadaan zonder de geschriften, kan jij mij dat duidelijk maken?

Jack, er is maar één weg één waarheid en hét leven en dat is Jezus Christus, dus zeker niet ene pedofiel en moordenaar  moh. die zichzelf een profeet en god gemaakt heeft.

Jackvanderveen op 06-03-2017 04:35

İk lees wel degelijk de Koran, en weer en weer, voor mijzelf en niet om daarmee proberen om anderen erop af tecrekenen dat zij niet leven naar de normen zoals ik wil conform mijn interpretatie van de Koran. En hoe ik deze interpreteer heb ik reeds voorheen duidelijk gesteld, namelijk "het staat geschreven en dus is zo" gaat er bij mij niet in, indien dit in strijd is bij mijn opvatting hoe Allah/God zou willen dat wij ons hier gedragen.

Sowieso gewelddadigheid, anders dan selfprotection, kan men uitsluiten! 

Vanuit dit standpunt kan ik niets met geloofsboeken. Wel staan er heel veel handige tips in op weg naar een "beter"  leven.

Niet ik maak dit pedofilie standpunt, maar komt voort als conclusie van een vorige opmerking over pedofilie. Kwestie van comments interpreteren.

(Peter 04/03/2017 10.33uur schrijft o.a.:

Over "goed en fout" daar wordt al volop op gewezen.

Het beste is gebed en moslims tot Jezus brengen. Dan hoef je ze echt niet meer uit te leggen dat Islam slecht  is. Dat weten ze beter dan wie dan ook! )

Mijn reactie 04/03/2017 16.42uur (bij vergissing aan @rebellio gericht, waarvoor mijn excuses):

Het klinkt alsof jij wil beweren, dat pedofilie niet goed is wanneer een moslim zich daaraan schuldig maakt, maar wanneer deze moslim zich tot het christendom bekeert, dan is het O.K.!

Meer in de trend van: word christen dan ben je zonder zonden op dat moment. Ook de islam heeft zulk een bewering.

Beide geloof ik niet, daar het verleden op je "rekening" niet doorgestreept wordt, maar er zeker ook verantwoording voor dient afgelegd te worden.

Waarbij ook weer de regel om de hoek komt kijken van "het staat geschreven dat het goed is (toegejuichd wordt i.p.v. afgekeurd), dus is het goed.

Overigens is de conclusie vanuit de islam, dat iedereen als moslim geboren wordt, want schoon en onbevangen bij geboorte. Dit geeft ook aan wat het eigenlijke doel is van de islam. Onbegrijpelijk dat er op plaatsen in mijn ogen zulke contradicties genoemd worden, gelijk in andere geloofsboeken.

Jackvanderveen op 06-03-2017 04:49

Antwoord op uw vraag: waarom ik moslim ben en mij ook zo noem?

Omdat qua het goede dat beschreven wordt de beste verwoording in zich heeft van hetgeen Allah/God bedoelt.

Dat iedereen met een schone onbevangen ziel geboren wordt en derhalve als moslim geboren wordt.

Ook de hechtheid tussen moslims is veelsterker dan tussen christenen, waartussen ik ben opgegroeid.

Er zijn zoveel aspecten binnen de islam die mij een zo prettig gevoel geven, waar ik echt iets mee kan, die ik niet kon herkennen toentertijd, toen ik op zoek ging om mij als neutraal individu een geloof aan te meten. Dus een handleiding waarbij ik mij het beste thuis voelde. 

Ruim 40jaar geleden heb ik getracht om mij tot het christendom te bekeren, maar ik kon dat niet om reden van hetgeen ik tegenkwam in mijn bijbelstudie.

Ruim 20jaar geleden ben ik begonnen met Koranstudie en vond mij daar direct meer mee verbonden.

Daartussen heb ik als gelovige geleefd zonder specifiek mij een lid van een beweging te noemen.

Ook binnen alternatieve stromingen gezocht naar bevestiging, maar niet gevonden.

Met mijn westerse achtergrond en vredelievende en hulpvaardige instelling, waarbij ik ook nimmer wil discrimineren, ik verdedig alleen mijn geloofskeuze en heb ruimte voor alle andersdenkenden,  voelde ik mij het meest verwant met de Islam.

Pier op 06-03-2017 12:15

Jack, nog even dit: jij schrijft hierboven dat 90% van de moslims niet is geradicaliseerd. Ik hoop van harte dat je je daarin vergist. Ik bedoel dit: er zijn ruim anderhalf miljard moslims op aarde. Dat schrijf je in cijfers zo: 1500.000.000. Als daarvan 90% niet is geradicaliseerd, betekent dat, dat 10% van 1500.000.000 moslims wel is geradicaliseerd. Trekken we dus 1 nul af van 1500.000.000 = 150.000.000.

Als jij gelijk hebt dat 90% van de moslims niet is geradicaliseerd en 10% wel, dan zijn er op de wereld honderdvijftig miljoen radicale moslims Jack! Honderdvijftig miljoen! Honderdvijftig miljoen levensgevaarlijke vijanden van alle mensen, inclusief de niet geradicaliseerde moslims. Honderdvijftig miljoen bezeten gekken, die stuk voor stuk uit volledige religieuze overtuiging in staat zijn tot de meest gruwelijke misdaden. Werktuigen van satan, met boze, mensvijandige bedoelingen.

Dat is zeer ernstig Jack. En hoewel jij een moslim bent, zul je moeten beseffen dat dit de realiteit is. Ik heb het niet verzonnen. Dit is wat de islam voortbrengt. Gelukkig is er ook die 90%, normale mensen die zulke dingen niet willen. Maar die 10% gekken, die heeft de islam voortgebracht. Erger nog: dat zijn degenen die de islam en de koran en mohammed serieus nemen en gehoorzamen. Die 90% zijn in feite slechte moslims die liever niet zien wat hun geloof werkelijk leert.

Wordt het niet eens tijd Jack deze waarheid onder ogen te durven zien? 

Nog even dit: stel dat jij je vergist en dat het aantal geradicaliseerde moslims op aarde niet 10% maar laten we zeggen maar 1% is van de anderhalf miljard moslims. Slechts 1%. Dan zijn er dus 15 miljoen. 15 miljoen potentiële moordenaars, vijanden. Er zijn 5 continenten. Dat zijn legers van 3 miljoen vijanden per continent.

Dat betekent islam Jack. 3 miljoen minstens, maar waarschijnlijk inderdaad 30 miljoen vijanden van alle normale, vredelievende mensen per werelddeel, 150 miljoen vijanden met zeer boze bedoelingen ten opzichte van hun medemensen, wereldwijd.

Kun je nu misschien een site als deze beter begrijpen? Snap je nu de bezorgdheid, de woede van deze site, van de mensen die hem lezen en reageren? Ja, begrijp je nu zelfs iets van een man als Wilders, die niets anders doet dan juist dit soort feiten onder ogen brengen? Begrijp je nu dat alle mensen die opstaan tegen dit gruwelijke gevaar, zeker niet de slechtsten zijn? 

Het gaat om onloochenbare feiten Jack. Feiten die niet te weerleggen zijn. Ik denk dat het van lafheid getuigt als je dat niet onder ogen durft te zien. Ik wil je niet van lafheid betichten, ik wil dat je beseft wat islam betekent, wat islam voortbrengt.

Jackvanderveen op 06-03-2017 15:15

Beste Pier, bedankt voor de rekensom, doch daar was ik reeds zelf uit. Maar voor anderen een mogelijk een aangename toelichting in absolute getallen.

Ik deel daarbij de conclusie over de ernst van de feiten. Interpretatie moslim is moslim, zouden we ook dienen te stellen christen is christen. Indien we dan alle slechte eigenschappen cumuleren, zouden we allemaal slecht af zijn.

De zogenaamde moslims m.b.t. die 10% zijn de niet moslims, indien het om het geloof gaat zoals Allah/God het bedoelt voor ons,doch eerder de aanhangers van Sharia en geweld. Heeft nergens iets mee van doen verder. 

Ik, en waarschijnlijk heel veel mensen met mij, kan mij niet voorstellen hoe/wat deze "mensen" tot wreedheden drijft. Dat velen ook aanwijsbaar niet moslim zijn,zich noemen is een tweede, blijkt wel uit hetgeen velen reeds op hun kerfstok hebben.

Noch een oprecht moslim, noch een oprecht christen, noch een oprecht anders gelovige nog oprecht atheïst zal op enigerlei zulk een zonden verzamelen, zoals velen van deze zogenaamden in hun jonge jaren aan (geloofs)delicten verzamel(d)en.

Peter op 06-03-2017 16:27

@JackvanderVeen

Je schrijft: Niet ik maak dit pedofilie standpunt, maar komt voort als conclusie van een vorige opmerking over pedofilie. Kwestie van comments interpreteren

Dat breng je dan in verband met iets wat ik - volgens jou! - geschreven zou hebben. Dat lieg je. Ik heb het werkelijk in geen enkele van mijn reacties over "pedofilie" gehad. Als je het ergens niet mee eens bent, okee. Maar ga niet over mensen liegen en ze dingen in de mond leggen die ze nooit hebben gezegd. Dat is laag. Heel laag. Dat zegt genoeg vanuit wat soort geest jij op mij reageert.

Over "goed en fout," dat was niet van mij, ik citeerde - zoals je waarschijnlijk wel weet - @Rebellio. I.v.m. mijn kort pleidooi tegen een moskeeverbod vond hij dat de moslim voorgelicht moest worden (goed/fout), waarop ik wees dat dit al volop gebeurde, door sites zoals deze en partijen zoals SGP en PVV. Meer heb ik niet geschreven! Maar nergens maar dan ook nergens heb ik geschreven dat wanneer een moslim pedofilie pleegt het wel fout is, maar wanneer een gelovige in Jezus het doet dat het dan wel mag. Hier zit je in feite ook over mij te liegen.

En nog even kort over pedofilie, Jezus was geen pedofiel, Mohammed wel!

Wardje op 06-03-2017 16:45

Ik woon midden tussen moslims . In mijn wijk vormen ze de meerderheid . In winkels bijna alleen prettige contacten . Ik moet oppassen niet door mijn kennis en ideeën over de Islam , deze contacten negatief te laten beïnvloeden . Negatieve ervaringen zijn er ook wel : in één winkel bleef men proberenme te bedriegen met afrekingen (lang geleden) . Ook het aanhoudend weigeren me terug te groeten op straat . Conform de Koran . Ik heb enkele moslimvrienden . Een ervan bidt dagelijks voor me . Waarschijnlijk voor mijn "bekering", maar ik ben er  evengoed blij en dankbaar voor .  Hij was verrast door de inhoud  van het Onze Vader , speciaal ook door de bede om vergeving ,  en we hebben het eenmaal samen gebeden .    Hij was woedend toen een door-hem-aan-een-protestante-instantie-in-bewaring-gegeven Katholieke Catechechismus bleek te zijn weggegooid.    Hij heeft een soefi-achtergrond , maar is in de loop van de jaren wel enigszins geradicaliseerd (hij is nu voorstander is van invoering van de sharia .) Ik ben overtuigd van de goede intentie van zijn gebed , temeer daar het niet formalistisch is .Dit als inleiding op de opmerking : de eerste van de drie redenen waarom De Villiers gelooft dat Frankrijk binnen vijf jaar geïslamiseerd zal zijn is (als er niks gebeurt) : dat de moslims hun eigen geschriften leren kennen . Koran, Hadith en leven van Mohammed.Er bestaan moslims die actief tegen invoering van de shariah ageren . Moeilijk te vinden . Maar toen ik één van hen ontdekte , Tarik Fatah , zich "seculier moslim" noemend , zeer strijdbaar , kon ik mijn vreugde niet op . Hoezeer zou het de redding zijn voor vrede als een groot gedeelte zich zo zou opstellen , zou durven opstellen .De verschijningen van Fatima zijn geen katholieke leer , het werd vroeger aangeraden ze aan te nemen , maar dit was en is nog  volstrekt geen verplichting .  Er zou na een crisis een periode van 25 jaar vrede komen waarin het hart van Maria d.w.z. Haar Zoon zou triomferen . Toch zouden niet allen zich bekeren . Wat niet wegneemt dat met diegenen van goede wil , toch kon worden samengewerkt en dat die niet een vreedzame samenleving volgens de in het hart geschreven natuurwet (tien geboden) zouden verhinderen .

Josef op 06-03-2017 17:31

@Jack. Hoe komt het dat vele ex moslims zeggen dat de islam verboden moet worden omdat het geen geloof is maar pure  moordadige machtswellust  en angst iets verkeerd te doen zonder dat er  vergeving van zonden of alleen met moord of betalingen is?

God's woord de Bijbel is daar heel wat anders over,lees de verschillen maar eens en leg die boeken eens naast elkaar en zie wat moh. of zijn  opvolgers geschreven en verdraaid erbij gelogen hebben vanuit uit De Bijbel.

Jackvanderveen op 06-03-2017 17:32

BBeste Peter, "pedofilie" heb ik als een voorbeeld aangehaald om te ontkrachten. Pedofilie is sowieso verkeerd! Dat jij daarmee begonnen bent te schrijven, heb ik dus nergens beweerd. 

Dat mijn reactie op een reactie van een reactie was, tsja, dat had ik niet door.

Wat ik wel constateer is de hevigheid waarmee je iemand benadert. Charmeert ook een christen niet.

Nog even over het volgende van je:"

En nog even kort over pedofilie, Jezus was geen pedofiel, Mohammed wel!"

Ik steek voor niemand mijn handen in het vuur (meer). Onze Schepper weet alles en zal daarna immer oordelen!

juanambulo op 06-03-2017 17:56

wat hoop ten aanzien van religie of god voor een hoogte heeft genomen is ongelofelijk.

dat bijna niemand dit doorziet is nog ongelofelijker.

Jackvanderveen op 06-03-2017 18:30

@Oma, een heel duidelijke vraag van u aan mij, die zag ik nu pas bij het herlezen. Namelijk " "De meeste moslims, ruim 90% zijn even vreedzaam als christenen, ander gelovigen en atheïsten."

Een vraag aan jou: als puntje bij paaltje komt: als ze gedwongen worden om een keuze te maken, zullen die ruim 90% moslims dan kiezen voor de westerse vrijheid of voor de sharia?"

Het gaat niet om de westerse "schijn"-vrijheid, maar een vrijheid waarmee men tevreden is. Bij westerlingen noemen wij het "westerse vrijheden", in andere regio's van de wereld weer anders.

Naar mijn gevoel zullen oprechte moslims allemaal de sharia afwijzen, daar de meest gangbare zaken reeds in staatswetten geregeld zijn en ook veel moslims heel langzaam moderniseren en daarbij zijn dat scheiding van geloof en staat beter werkt humaan gezien.

Fundamentalisten, het gif binnen elk geloof, tsja, zullen humaniteit niet primair stellen wanneer dat niet met hun bedoelingen en overtuigingen uitkomt.

Peter op 06-03-2017 19:42

@Jackvanderheen

Op 06-03-2017 om 04.35 schreef je wel degelijk dat ik een opmerking had gemaakt over pedofilie, terwijl dat absoluut niet het geval was. Ga nou gewoon eens lezen wat je over mij beweerde. Het was niet alleen onwaar maar ook grof, buitengewoon grof.

Ik wil je best de hand toereiken het verder laten rusten, maar neem dan ook de moeite om te lezen wat je daar schreef. Stuitend gewoon. 

Wardje op 06-03-2017 20:39

Jackvanderveen op 06-03-2017 18:30

Wiki geeft van fundamentalisme 3 betekenissen:1.(Bepaalde protestantse beweging V.S. met een) letterlijke interpretatie van de Bijbel. Oorspronkelijke betekenis.         

 2. Op strikte en letterlijke wijze vasthouden aan bepaalde grondbeginselen        

 3. Bekrompenheid, fanatisme, obscurantisme en sektarisme

Het is maar in welke zin je het woord gebruikt . Het kan geen kwaad daar precies in te zijn en de betekenis uitdrukkelijk aan te geven . Geen overbodige luxe.      

voor u aangepast. Mod.    

Oma op 06-03-2017 21:33

@El op 04-03-2017 14:12

"Oma,15:04 als iedereen het recht heeft te beslissen over haar eigen leven , waarom het ongeboren kind dan niet? Het is gewoon niks anders als moord,"

Hoe kun je nu in Godsnaam een beslissing overlaten aan een foetus, "het ongeboren kind?" Ga je het via een camera en microfoon vragen, misschien?

En het is géén moord, de ziel/essentie van dat wezen daalt pas in, ruim ná de termijn van abortus.

Tevoren is het een lichaam/omhulsel net als ná de dood: een lege huls, als de essentie/ziel vertrokken is. Het is de vrije wil van de moeder die gerespecteerd dient te worden, zij beslist over haar lichaam en niemand anders.

Om dat moord te durven noemen, om de Heilige vrije wil, door God zelf gegeven, van een ander te veroordelen: denk aub eerst eens na. 

Entiteiten/engelen zo je wil, uit de Lichtgebieden mogen zelfs niet ingrijpen bij de vraag tot hulp indien zij niet je toestemming krijgen vanuit je vrije wil, ZO zwaar weegt de Vrije Wil van de Mens.

Ik, als moeder en als oma ben neutraal hierin, in mijn tijd bestonden geen voorbehoedsmiddelen en geen abortus, ik zou persoonlijk niet kiezen voor abortus (maar begrijp het wel) maar ik ben felle voorstandster van het recht van elke vrouw/mens om haar/zijn keuzes zelf te maken, in vrije wil en zonder énig commentaar van mensen die met die keuze/beslissing helemaal geen zaken mee hebben en zeker geen oordeel (kunnen, want de meeste mensen weten niet waarover ze het hebben) vellen.

Als iedereen voor eigen deur veegt, dan heb je werk genoeg en is de hele straat proper: leer je eigen levenslessen en laat anderen hun eigen les leren, ook degenen die voor een abortus kiezen. Hun leven is al moeilijk genoeg, alleen al doordat ze dit hun hele leven zullen meedragen zonder de sociale druk van veroordeling gelijk een crimineel.

@pier: 

Pier op 04-03-2017 17:57

"Oma, op 03-03 15.04: als iemand u als meisje van vier het leven had benomen, bijvoorbeeld omdat u lastig of ongewenst was, zou dat moord zijn geweest?"

Lees mijn bijdrage en uitleg hierboven, het gaat niet over een reeds geboren kind van vier jaar maar een foetus voor indaling.

Indien je hierop (spiritueel) dieper wil ingaan, dan geef je maar een seintje.

El op 06-03-2017 22:15

Oma, 

 

"Entiteiten/engelen zo je wil, uit de Lichtgebieden mogen zelfs niet ingrijpen bij de vraag tot hulp indien zij niet je toestemming krijgen vanuit je vrije wil, Zo zwaar weegt de Vrije Wil van de Mens."

 ik kan je nu al vertellen dat dat de gevallenen zijn, succes 

Maar God, zegt dat abortus moord is Exodus 21:22/23

Maar oma, Jezus is ook voor die zonde gestorven

 

Pier op 06-03-2017 22:47

Ging iets fout met verzenden. Nogmaals: Oma, ik weet niet precies waar u staat in het christelijk geloof, maar in de bijbel staat een voorbeeld van een nog ongeboren kind dat wel degelijk er 'is', namelijk Johannes, die later Johannes de Doper werd.

Lees maar. Hij reageerde op een situatie terwijl hij nog in de schoot van zijn moeder was. Hij was in het oude testament, honderden jaren vantevoren, al aangekondigd als 'de stem roepende in de woestijn'. Stel je nou eens voor dat zijn moeder hem 'weg had laten halen'! Zo staat er ook dat God elk mensenkind 'plant' om het maar eens zo uit te drukken. Abortus is niet beseffen wie God is. Misschien staan er nog meer voorbeelden in de bijbel van ongeboren kinderen die er al 'zijn'. Weet ik niet uit m'n hoofd. Zal ik eens gaan uitzoeken.

Abortus is in- en in triest en een gevolg ook van de liefdeloosheid in onze wereld. Arme moeders die daartoe worden verleid. Arme kinderen. Arme wereld. 

Hoopvol op 07-03-2017 09:45

Beste Oma, mag ik hier ook nog iets aan  toevoegen : citaat uit logos instituut : 

Leven begint met een flits!Het moment van bevruchting is letterlijk een flitsende gebeurtenis. 

Het is altijd weer een wonder wanneer nieuw leven begint. Een zaadcel en een eicel versmelten, twee afzonderlijke DNA-bibliotheken worden samengevoegd en vanuit één zo’n celletje ontstaat dan een heel mens, met alles erop en eraan. Het moment van bevruchting is een flitsende gebeurtenis… Letterlijk!

kijk op logos.nl / leven begint. 

Er is daadwerkelijk een lichtflits te zien bij de bevruchting.

Alhoewel ik uw standpunt heel goed snap hoor, het blijft een moeilijk onderwerp net zoals euthenasie.

Maar wat eenmaal tot leven is, hebben we niet het recht dat te verbreken.... ! Gij zult niet moorden.....

El op 07-03-2017 09:58

Oma.   Jeremia 1:5

  Eer Ik u in moeders buik formeerde, heb Ik u gekend, en eer gij uit de baarmoeder voortkwaamt, heb Ik u geheiligd; Ik heb u den volken tot een profeet gesteld.

Zo zie je maar hoe die zogenaamde "entiteiten/engelen " tegen je liegen, wees gewaarschuwd.

Jackvanderveen op 07-03-2017 10:32

Peter in reactie op 06-03-2017 19:42:

Door mij duidelijk anders bedoeld dan door jou geïnterpreteerd. 

Derhalve lijkt het ook mij beter om er een punt achter te zetten.

Met zegen.

Jackvanderveen op 07-03-2017 10:41

In comment op Pier op 06-03-2017 22:47.

"Het staat geschreven.....", waarom verschuilen men zich daar achter.

Laat iedereen zich nu een realiseren, dat hij/zij als individu verantwoordelijk is voor hetgeen deze persoon tijdens het aardse uitspookt.

Beste Pier, alle christenoorlogen namens het bijbelse geloof waren ook O.K.? Evenals hetgeen geschreven staat in de Koran? Want "het staat geschreven"?

Iedereen, in het verleden, in het heden en in de toekomst , kan kalken wat hij/zij wil. 

Weet je de nieuwe kalief? Er schijnt reeds een opvolger staan te wachten. 

Ik geloof in de Schepper en mijn afrekening aan Hem. Doe ik iets of iets niet, dan zal ik niet zeggen:" ja, maar juffrouw Janssen heeft het opgeschreven,dus .........."

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl