Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Franse regering erkent dat deradicalisering moslims ‘totaal fiasco’ is

Overheid wilde 3600 islamisten behandelen, kreeg slechts 9 deelnemers, waarvan er 0 het programma voltooiden - Frans-Iraanse radicalisering expert: Het enige wat helpt is islamisten opsluiten – Europese politiek weigert nog altijd de kern van het probleem, de islam zélf, te erkennen

 
Dat de overgrote meerderheid van de moslims geen jihadstrijder wil worden, zegt helemaal niets. De Nazi’s kwamen ook met slechts 10% actieve steun van de Duitse bevolking aan de macht. En bijna overal waar moslims in de meerderheid komen en (nog) mogen stemmen, kiezen ze voor radicale islamisten (Hamas op de Gazastrook, Hezbollah in Libanon, Erdogan in Turkije, de Moslim Broederschap in Egypte, later afgezet door het leger).


De Franse regering heeft moeten erkennen dat het vorig jaar met veel tamtam gestarte miljoenenprogramma om moslims te deradicaliseren op ‘een totaal fiasco’ is uitgelopen. De oorzaak had Parijs echter kunnen én moeten weten, namelijk dat de meeste moslims zich helemaal niet willen laten deradicaliseren, omdat de islam en de Koran hen tot in het diepst van hun wezen hebben geleerd om alles waar het Westen voor staat –democratie, vrijheid van meningsuiting, gelijkheid van mannen en vrouwen- te haten en indien mogelijk te vernietigen.

 


In de titel van het rapport ‘De-indoctrinatie, de-rekrutering en re-integratie van jihadisten in Frankrijk en Europa’ ontbreekt het woord ‘deradicalisering’, omdat links Frankrijk deze term niet politiek-correct vindt. In zekere zin hebben ze nog gelijk ook, want buiten het Westen bestaat er maar één soort islam. Alleen in Europa en Amerika maakt men het in werkelijkheid niet bestaande onderscheid tussen de ‘radicale’ en ‘gematigde’ islam. Natuurlijk bestaan er wèl gematigde moslims, die er niet over peinzen jihadstrijders te worden.

Desondanks zijn er vele duizenden wier hoogste doel is hun leven op te offeren in de door Allah bevolen gewelddadige jihad tegen de ‘ongelovigen’. Sinds januari 2015 hebben deze moslimterroristen alleen al in Frankrijk 238 mensen vermoord.  De Franse regering trok vervolgens € 40 miljoen uit voor in totaal 13 deradicalisering centra (CPIC’s), met de bedoeling om in 2016 en 2017 zeker 3600 van de geschatte 8250 hardcore islamisten in het land te ‘behandelen’.

Slechts 9 deelnemers, 0 voltooiingen

Het eerste – en tot nu toe enige- centrum werd gehuisvest in Château de Pontourny, ergens in de bossen tussen Tours en Angers. Aantal personeelsleden: 27, inclusief vijf psychologen en een psychiater. Jaarlijkse kosten: € 2,5 miljoen. Resultaat? Van de 59 moslims die interesse toonden, schreven er maar 17 zich in, en kwamen er uiteindelijk slechts 9 naar het kasteel. Van deze 9 voltooiden welgeteld NUL het hele programma.

Bovendien was één van deze 9, Sabrina C., helemaal geen moslim, maar een 24 jarige zwangere vrouw met een katholieke achtergrond, die enkel een moslim als vriend had. Zij gaf toe dat ze helemaal niet geradicaliseerd was, maar enkel even aan haar familie wilde ontsnappen en wat frisse lucht wilde opdoen. Haar moeder vertelde dat haar dochter er ‘wilde leren koken’. Sabrina vond het overigens vreselijk op het kasteel. ‘Ze behandelden me als een crimineel. Ik moest iedere nacht huilen.’

Een ander onderdeel van het overheidsprogramma, het apart zetten van geradicaliseerde gevangenen, is eveneens op een faliekante mislukking uitgelopen. Sterker nog: de moslims bij wie dit werd gedaan voelden zich gesterkt door het groepseffect, en werden nóg gewelddadiger.

‘Maatschappelijke’ organisaties graaien naar subsidies

In het vernietigende rapport wordt tevens de vloer aangeveegd met de snel groeiende ‘deradicalisering industrie’, waar allerhande ‘maatschappelijke’ organisaties met geen of amper ervaring gretig inspringen vanwege de lucratieve overheidssubsidies.

U denkt: waar heb ik dit eerder gehoord? Inderdaad, op dezelfde wijze worden in ons eigen land al geruime tijd tal van radicale milieuclubjes overeind gehouden, en sinds enkele jaren ook ‘hulp- en vluchtelingenorganisaties’, die zelfs schepen huren en inzetten als ferrydiensten om Afrikaanse migranten op te halen – allemaal omdat het bakken met geld oplevert.

‘Regering was in paniek, programma is totaal fiasco’

Volgens senator Esther Benbassa, mede leider van de taakgroep, is het mislukte programma er enkel om politieke redenen doorgedrukt. ‘De regering was in paniek na de jihad aanslagen,’ zei ze. ‘Het was deze paniek die tot deze acties leidde. Ze hadden weinig tijd, het was noodzakelijk om het publiek gerust te stellen....’

‘Maar deze mensen, die vasthouden aan de ideologie van IS(IS), laten die niet zomaar los. Zes maanden is veel te kort om hen te deradicaliseren. Er bestaat geen ‘sesam, open u’. Dit programma is een totaal fiasco. Alles moet heroverwogen worden, alles moet vanaf het begin opnieuw worden opgezet.’

Desondanks herhaalde Benbassa het naïeve linkse –en in de praktijk nauwelijks werkende- mantra dat als moslimjongeren nu maar goed begeleid worden en een baan krijgen –kortom: ze zoveel mogelijk worden ‘geknuffeld’-, ze in de maatschappij geïntegreerd kunnen worden.

‘Alleen opsluiten helpt’

De Frans-Iraanse radicalisering expert en socioloog Farhad Khosrokhavar verklaarde tegenover France24 dat er maar op één effectieve manier met hardcore islamisten en jihadisten kan worden omgegaan, namelijk door hen op te sluiten. ‘Sommigen kunnen gederadicaliseerd worden, maar niet iedereen. Bij de hardcore jihadisten, die totaal overtuigd zijn (van hun religie en opdracht), is dit onmogelijk. Deze types zijn zeer gevaarlijk en vormen 10% tot 15% van degenen die geradicaliseerd zijn. De gevangenis zou wel eens de enige manier kunnen zijn om deze verstokte gelovigen aan te pakken.’ (1)

Deïslamisering van hele samenleving nodig

Zolang Europese politici en organisaties weigeren te erkennen dat de islamitische religie en de Koran zélf de wortel is van alle vormen en stadia van radicalisering, zullen alle programma’s –behoudens enkele lokale en bescheiden successen- ondanks het injecteren van honderden miljoenen belastingeuro’s op een mislukking uitlopen.

Keer op keer wordt namelijk dezelfde denkfout gemaakt door erop te wijzen dat een overgrote meerderheid van de moslims niet radicaal is. Dat is echter geen geldig argument, want zelfs in de strengste islamistische Sharialanden is dat óók het geval. Desondanks helpt de overgrote meerderheid daar wèl ‘radicalen’ aan de macht, die vervolgens ongestoord –en met stilzwijgende of actieve steun van de bevolking- met haat en geweld tegen ‘ongelovigen’ kunnen optreden.

Hoe lang zal het duren, en hoeveel burgers moeten het nog met hun leven bekopen, voordat ‘onze’ leiders eindelijk erkennen dat ons hele land en werelddeel gedeïslamiseerd moeten worden om weer een veilige, stabiele en vrije samenleving met een toekomst voor onze (klein)kinderen te krijgen?

 

Xander

(1) Gatestone Institute (via Zero Hedge)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina123
willy op 01-03-2017 14:09

Islam staat niet voor vrede maar voor oorlog en Frankrijk zal moeten wakker worden het land dat vroeger zo katholiek was is nu de voorloper geworden van een wereld los van de ware God.radicalisatie hoort bij de islam de jihad is er een deel van. En zoals Trump het symtoom is van het falen van de globalisatie heeft de EU zijn eigen burgers de schuld gegeven waarom ze op populisten stemmen zoals Wilders. Dus de burgers van de EU worden geconfronteerd zoals vluchtelingenstromen die ze niet willen maar moeten tolereren wat anders ben je een racist.onze samenleving verbruind en men noemt dit verrijking onze samenleving wordt leeggezogen en men noemt dit een verrijking onze eigenheid en cultuur verdwijnt en men noemt dit een verrijking en Frankrijk is daar de koploper in .Weet dat door de schuld van islamitisch terrorisme we binnenkort in een massale cencuur zullen leven waar alles gecontroleerd zal worden om uiteindelijk een ship in onze arm zal worden ingespoten zover zijn we reeds ! Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 01-03-2017 14:11

De Islam is niet te veranderen, en de meeste moslims ook niet. Dat mogen ze helemaal niet van Mo, de struikrover en pedoprofeet. Integratie zal met deze mensen nooit lukken. Maar dat is ook niet de bedoeling, van de elite; en de gehele linkse scene. Neen, de bedoelingen zijn beschreven in het nazi-plan genaamd; "het Coudenhove-kalergiplan", en uiteraard in "De resolutie van Straatsburg". Wij, de oorspronkelijke bewoners van Europa, zullen het onderspit moeten delven. Al deze duivelse zaken worden verder gesteund; door de roden der Eussr, Bilderberg, Soros de rode plutocraat, en de Illuminati en de vrijmetselaars. Maar ik vrees dat de kiezer er niets van leert; het kan zomaar dat ze in Nederland weer stemmen op; D66,CDA,VVD,PvdA,GL en de CU. De meest eurofiele- en islamofiele partijen.

joga op 01-03-2017 14:18

Europa is in slechts 30 jaar compleet naar de knoppen geholpen door de EU en de islam, waar in Nederland bijna alle partijen het graag zien gebeuren. Waarom? God mag het weten. Maar of die er ook iets aan gaat doen? Wanneer ik zijn wereldlijke vertegenwoordiger de Paus aanhoor kunt u ook dat vergeten. Ook een islam-lover 1e klas. En dan hoef ik het over de dominees in de Nederlandse 2e kamer al helemaal niet meer te hebben.

henk Boskamp op 01-03-2017 14:44

Feyenoord hooli's er van overtuigen dat ze voor Ajax moeten zijn.... kansloos.

Yerik op 01-03-2017 14:57

@ Moderator betreffende uw antwoord op Yerik op 01-03-2017 10:43.

Dank voor de link.Het gaat aldaar over beroepsnamen, waarbij naar de gewijzigde normen heden te dage vije keus wordt gelaten om die voor vrouwen al dan niet als vrouwelijk te omschrijven.Omdat het aldaar over beroepsnamen gaat, is dat niet van toepassing op niet-beroepsaanduidingen zoals: "leider" (zonder meer), "tegenkandidaat" en "tegenstrever".Bedenk daarbij dat vrouwen zich niet hoeven te schamen voor hun vrouwzijn, ook niet voor hun zelfstandigheid en dat zij dit ook tot uitdrukking kunnen laten komen in taal- en beroepsomschrijvingen; dat zou juist aangemoedigd moeten worden.

Dat men (w.o. de meeste vrouwen) daar tegenwoordig anders over denkt is, zoals eerder door mij in andere bewoordingen aangegeven, geheel in overeenstemming met den geest des tijds waardoor naast vrouwelijke vromen ook tweede naamvallen verfoeid worden als iets achterlijks.Ik ben van mening dat Christenen daaraan niet moet \ mogen meedoen; de reden daarvoor heb ik ook al omschreven.

Voorts blijft dat in het onderhavig schrijfwerk van Xandernieuws van gister ('Franse presidentskandidaat' enz.) de omschrijvingen Niet beroepsnamen zijn, en derhalve de vrouwelijke vormen gebruikt dienden te worden waaruit volgt dat leidster,  'tegenkandidate' en 'tegenstreefster' geschreven had moeten zijn.

Welnu, als men bij Xandernieuws daar anders over denkt en liever meegaat met vervlakking en taalverval, is dat ook een keus.

Groet van mij.

Virgo op 01-03-2017 15:13

@joga op 01-03-2017 14:18Dat je dit nog niet weet vind ik wel zeer verontrustend. Wel goed is dat je die vraag uberhaupt stelt en dat je deze site bezoekt en commentaar geeft. Dat is iig een begin.Google op Coudenhove-Kalergi, Hooton e.d. en je zult zien dat de huidige situatie m.b.t. de instroom van migranten In de Westerse wereld een vooropgezet plan is dat ervoor moet zorgen dat het autochtone blanke ras in Europa vervangen wordt met kansloze Afrikanen en lui uit het Midden-Oosten.

Dit heeft ook 'Vervangingsmigratie'. Check ook de dramatische situatie in Zweden, Duitsland en Frankrijk. Kanaries in de mijn. Als je begrijpt wat ik hiermee bedoel.Dit proces is al vrij lang aan de gang en het is een tactiek van geleidelijke brainwashing en social engineering.Bereid je dus voor op 'veranderingen' en leer jezelf te verdedigen. Daarnaast, verdiep je in de agenda van de illuminati met als dieptepunt de brief van Albert Pike die we nu langzaam zien uitgerold worden.Educate yourself!

Yerik op 01-03-2017 15:14

"... voordat ‘onze’ leiders eindelijk erkennen dat... " De huidige machthebbers in Nederland en Europa zullen het nimmer, nimmer en nog eens: nimmer erkennen, om reden dat het juist de uitvoering is van een vooropgezet jarendurend plan, om ten koste van de oorspronkelijke bevolking en haar cultuur, doelbewust onze samenlevingen te islamiseren en zo de E.U. met de Middellandse Zee Unie met elkaar te laten samensmelten.

Het is al eerder door mij en (gelukkig ?) ook door anderen alhier omschreven dat dit precies pas in het verderfelijk gedachtengoed van Richard Coudenhove-Kalergi.Indien de Nederlandse bevolking in Maart niet radicaal voor een koerswijziging stemt, waar het helaas toch op lijkt, zal Nederland volledig ten ondergaan op een wijze zoals al jaren omschreven is in het boek "De ondergang van Nederland. Het land der onnozele dwazen", geschreven door iemand onder de schuilnaam Mohamed Rasoul. Zie http://www.dbnl.org/tekst/raso001onde01_01/

Ahava op 01-03-2017 15:28

@Yerik. Nobel van je om zo tegen taalvervlakking op te komen. Ik ben het wel met je eens, maar til niet zo zwaar aan dergelijke stijlfiguren als (vrouwelijke) presidentskandidaat en nieuwe leid(st)er van het Franse volk (wie zij hopelijk wordt). Eerder wind ik me op over spelfouten zoals 'hij bedoeld' als de tegenwoordige tijd wordt bedoeld en het dus met een t hoort te eindigen. Maar die woordenstrijd heb ik maar opgegeven.

Xander: ga zo door met ons te voorzien van het werkelijke nieuws, om te kunnen blijven onderscheiden waar het op aankomt.

Rebellio op 01-03-2017 15:43

@Moderator:

Misschien een idee om de rode tekst over de twee Elia's te vervangen door een tekst die zeker nuttig is om te herhalen. Namelijk uw laatste regel: "Hoe lang zal het duren, en hoeveel burgers moeten het nog met hun leven bekopen, voordat ‘onze’ leiders eindelijk erkennen dat ons hele land en werelddeel gedeïslamiseerd moeten worden om weer een veilige, stabiele en vrije samenleving met een toekomst voor onze (klein)kinderen te krijgen?"

Misschien dan gelijk 'ons land en werelddeel' vervangen door: "Onze wereld"?

Blijf het in iedergeval herhalen, desnoods tot we er bij neervallen!

De klemtoon op ons hele land  ( Nederland) en tevens een deel van de wereld maakt het verschil. Mod.

rescue op 01-03-2017 16:08

Het is al lang te laat. Openb.6 is onvermijdelijk. Bidt maar of je voor de apocalyptische tijden die komen bewaard mag blijven, Openb.3:10.

Dan.2

41 En dat gij gezien hebt de voeten en de tenen, ten dele van pottenbakkersleem, en ten dele van ijzer, dat zal een gedeeld koninkrijk zijn, doch daar zal van des ijzers vastigheid in zijn, ten welken aanzien gij gezien hebt ijzer vermengd met modderig leem;42 En de tenen der voeten, ten dele ijzer, en ten dele leem; dat koninkrijk zal ten dele hard zijn, en ten dele broos.43 En dat gij gezien hebt ijzer vermengd met modderig leem, zij zullen zich [wel] door menselijk zaad vermengen, maar zij zullen de een aan den ander niet hechten, gelijk als zich ijzer met leem niet vermengt.44 Doch in de dagen van die koningen zal de God des hemels een Koninkrijk verwekken, dat in der eeuwigheid niet zal verstoord worden; en dat Koninkrijk zal aan geen ander volk overgelaten worden; het zal al die koninkrijken vermalen, en te niet doen, maar zelf zal het in alle eeuwigheid bestaan.45 Daarom hebt gij gezien, dat uit den berg een steen zonder handen afgehouwen is geworden, die het ijzer, koper, leem, zilver en goud vermaalde; de grote God heeft den koning bekend gemaakt, wat hierna geschieden zal; de droom nu is gewis, en zijn uitlegging is zeker.

JP op 01-03-2017 16:24

@Yerik op 01-03-2017 14:57

Yerik, ik ben van mening dat vrouwen onderhand best zelf hun mannetje kunnen staan.

cefas op 01-03-2017 16:25

1400 jaar agressief-bloederige Islamitische geschiedenis tot op heden moet toch genoeg zeggen. Demonische machten, zoals de Islam is, versla je niet met natuurlijke middelen, hoogstens dat je het kunt indammen maar nooit kunt uitbannen met natuurlijke middelen. Beide middelen zijn nodig om een leefbare wereld te houden. Uiteindelijk moet en zal de Joodse Messias (Yeshua)komen met het volledig mandaat van Jaweh, Zijn Vader,(en onze Vader in de Hemel) om orde op zaken te stellen.

Peter op 01-03-2017 16:48

Hoi Xander, las net op msn.nl dat Cees van der Staaij (opnieuw) de Islam een bedreiging noemde. Klare taal.

De SGP was al lang islamkritisch, lang voor Wilders. Tezamen met hun standpunten inzake abortus, homohuwelijk en 'voltooid' leven toch een goed christelijk alternatief voor de PVV.

Of samenwerken in een coalitie met PVV en Forum voor democratie. Mod.

Jean op 01-03-2017 17:30

Er is maar één medicijn dat helpt tegen die islamitische barbaarse smeerlapperij en dat is 'islamofieborium' ook wel "Return To Sender" genoemd, dagelijks nemen ter voorkoming van geweldaanvallen, geweld moet ten aller prijze voorkomen worden.

Stemmen voor PVV, VB, FN, AfD, FPÖ helpt ook enorm.

juanambulo op 01-03-2017 17:32

Het wordt nog veel erger als jullie denken. De Islamieten zullen hier over enkele tientalle jaren

echt binnenvallen. Maar ze zullen voor de derde keer verdreven worden. Dan zal er geen Islam

meer bestaan.

Yerik op 01-03-2017 17:41

@ Ahava op 01-03-2017 15:28. Dank voor jouw antwoord! Tja..., het is eigenlijk voor niemand moeite om een vrouw als vrouw te omschrijven en een man als man. Als iemand dat doet, geeft hij \ zij alleen maar blijk niet mee te willen in de 'grenzeloze' gedachtengangen van de moderne, ontwaarde mens. Bovendien lokt dat vragen uit, waarop dan naar behoren geantwoord zou kunnen worden.Ook v.w.b. de spelfouten, lees ik vaak met stijgende verbazing en vraag ik mij af wat het denkniveau van veel mensen tegenwoordig is.Goed schrijven kunnen velen tegewoordig niet meer (ik maak ook heus wel fouten hoor!!), hoofdrekenen kunnen de meesten niet meer, van geschiedenis weten ze weinig tot niets dan alleen dat alle blanke Nederlanders zonder uitzondering racisten en uitbuiters waren, vreemden met "u" aanspreken \ schrijven doen de meesten niet meer en boven een brief zie je meer en meer: 'Beste meneer Jansen.'Ach... laat maar. Het wordt, naar ik vrees en zoals ik vanmiddag al eerder schreef: ""De ondergang van Nederland. Het land der onnozele dwazen"

Rosalie op 01-03-2017 18:03

@ Henk Boskamp op 1-3-2017 14.44u wat een goede vergelijking ! Helemaal waar. Ook zo met dat Islamitische geloof. Omdat zij zeggen dat  hun profeet de laatste is , vinden ze dat ze het ware geloof hebben. Van mij mogen ze dat zeggen, ieder z'n ding,maar zadel een ander er niet mee op. Leven en laten leven,en dat doen gelukkig ook veel moslims, maar wat hier binnenkomt denkt niet zo!  En die kunnen de gematigden " mooi" meeslepen onder het mom van het verplichten van meedoen aan de jihad omdat ze anders geen goede moslim zijn. Wie zou tegenstand durven bieden ? Op straffe van : kop eraf ! Het enige wat we nog kunnen doen is soeverein worden dus uit de EU. Dan kun je ze gewoon niet binnenlaten en wie radicaal is gevangen zetten of eruit gooien. Wat ze in Frankrijk doen is pappen en nat houden. Zonde van het geld. Valt toch geen eer aan te behalen. Hopelijk is Nederland wakker op 15 maart alleen vrees ik van niet want wat zie je op tv ? De gevestigde orde. Dus dan blijft het zo. Buma zei nog voorzichtig zijn zegje en achter hem op de tribune zaten ze hoofdschuddend te luisteren. Viel wel erg op : wij zeiden al : zeker ingehuurd. En jawel hoor. Volgende dag in de column van de Telegraaf : waren D'666ers die ervoor werden betaald. 

Dewevoga op 01-03-2017 18:10

Het taalgebruik in bijgaande link zal sommigen storen, mij niet in ieder geval, maar de schrijver, ooit voor hetzelfde dagblad, ontleedt dagelijks het nepnieuws op zijn blog.

 

Nee, perverse professor Jan Jaap de Ruiter: de moslims zijn Niet de nieuwe Joden maar de oudste Joden-vervólgers

En hieronder nog een mooi interview met Geert Wilders

 

exclusive: Geert Wilders talks with Ezra Levant

vlokje op 01-03-2017 18:18

29 februari ??? Oeps xander

? artikel staat op 1-3-2017 . Mod.

Dewevoga op 01-03-2017 18:27

@rescue op 01-03-2017 16:08

Wat dacht u van Jesaja 24? Vers 16/17 Verraad, verraad ....  en dat is wat er momenteel plaatsvindt.

Yerik op 01-03-2017 18:31

@ JP op 01-03-2017 16:24. "Yerik, ik ben van mening dat vrouwen onderhand best zelf hun mannetje kunnen staan." JP, volkomen gelijk! Zeker op het gebied van moord op ongeboren kinderen!

 

Yerik, gelieve uw toon te matigen, de opmerking van JP  naar u toe was vrouwvriendelijk bedoeld, gedraag u daar dan ook naar. Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 01-03-2017 18:36

@Peter: 16.48. uur. Inderdaad Peter, de SGP is zeker een optie voor mij, op 15 maart a.s. In ieder geval tegen Links; en de meeheulers van D66,CDA,VVD.

Rebellio op 01-03-2017 18:54

@moderator, net boven de reacties van elk bericht op Xandernieuws. Onderaan de tekst behorende bij "als u wilt reageren op de forum" staat al jaren in het rood: "Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil posten."... haha, ik kan me voorstellen dat je het niet meer ziet, maar ik denk dat het lang geleden is dat Elia hier iets geschreven heeft.

 

Deze Elia, post nog steeds onder andere namen, die worden verwijderd. Mod.

Yerik op 01-03-2017 19:17

@ Dewevoga op 01-03-2017 18:10. Als ik klik op die eerste link krijg ik een leeg scherm van Xandernieuws.

Tom Hendrix/Seneca op 01-03-2017 19:21

Off Topic. Als het mag van de geachte moderator, hierbij de grap van de dag, die ik net las op www.geenstijl.nl, namelijk dat Dhr. Asscher van de PvdA, zegt; dat de PvdA de grootste partij zal worden, bij de a.s. verkiezingen. Ja, en ik ben een vliegtuig, echt waar hoor.

Rebellio op 01-03-2017 19:27

@Peter, de SGP zegt op haar site over haar standpunt over de islam:

De situatie in veel islamitische landen is zorgelijk als het gaat om mensenrechten en de positie van minderheden. Ook christenen worden daar regelmatig bedreigd en vervolgd. We moeten voorkomen dat islamitisch fundamentalisme wortel schiet in de Nederlandse samenleving. Hoewel we niet alle moslims over één kam willen scheren, is speciale aandacht voor de islam wel degelijk gerechtvaardigd. Momenteel kent Nederland een aanzienlijk populatie moslims. De afgelopen jaren hebben we bovendien te maken gehad met radicalisering onder moslims. Radicalisering is in allerlei verbanden realiteit en moet op alerte wijze worden bestreden.

Concreet:

1. De AIVD en anderen, waaronder ook de moslimgemeenschap zelf, moeten alert blijven op radicalisering, met name onder jongeren. Bijzondere aandacht gaat uit naar de rol van het internet hierin.

2. Radicaalislamitische invloeden vanuit het buitenland moeten worden tegengegaan, waaronder de komst van radicale imams naar Nederland.

3. Bij de bouw van moskeeën en minaretten moet terughoudendheid betracht worden. Oproepen vanaf minaretten moeten worden tegengegaan.

Antisemitisme moet consequent en hard worden aangepakt. Nederland moet al het mogelijke doen om radicale zenders die Jodenhaat aanwakkeren te blokkeren en moet internationaal aandringen op harde maatregelen.

Dat is toch iets anders dan de meer radicale maatregelen die de PVV voorstelt. De SGP heeft het over islamitische fundamentalisten. Als je dat vergelijkt met een vegetariër dan zijn de mensen die niet fundamerntalistisch zijn maar wel moslim te vergelijken met vegetariërs die af en toe een hapje vlees nemen maar verder niet.

We moeten alert zijn? 

Punt 2, daar ben ik het mee eens. Maar wat is radicaal. Het blijft toch hinken op twee gedachten. Radicaal-heid verbieden maar vanuit democratisch oogpunt toch alles willen toestaan.

Idem voor punt 3. Wat is nu terughoudendheid? En wat is tegengaan? Terug roepen?

 

En over Immigratie:

…De christelijke barmhartigheid vereist dat we aan vreemdelingen in nood onderdak bieden. Dat geldt wel heel bijzonder voor hen die vanwege het geloof vervolgd worden. Uiteraard moeten we misbruik van de asielmogelijkheden bestrijden. Ons land is klein en dichtbevolkt. De mogelijkheden om (economische) migranten op te vangen zijn dus beperkt. Daarom moeten we de toestroom van kansarme migranten beperken. Wat dat betreft, zijn uit het verleden teveel slechte voorbeelden bekend, vooral op het gebied van gezinsmigratie. Het gebruik van sociale zekerheidsregelingen door deze migranten is vaak hoog. We moeten daarom eisen stellen aan migranten om hun kansen op een actieve deelname aan onze samenleving te vergroten.

Concreet:

1. De Europese richtlijn voor gezinshereniging moet worden aangepast, zodat Nederland strengere eisen kan stellen het inkomen en de leeftijd van migranten.

2. Zolang het geregistreerd partnerschap in Nederland een erkende relatievorm is, moet gezinshereniging alleen mogelijk zijn wanneer er sprake is van een huwelijk of een geregistreerd partnerschap.

3. Nederland spoort andere Europese landen aan om een gelijk aandeel te nemen in het hervestigingsbeleid.

4. Er moet harder gewerkt worden aan gezamenlijke Europese normen voor toelating en ondersteuning van immigratiediensten.

5. Het indienen van herhaalde aanvragen om terugkeer moet worden voorkomen door een deadline te stellen waarop bezwaren kunnen worden aangedragen.

6. Gegevensbestanden van instanties die te maken hebben met migranten en asielzoekers moeten gekoppeld worden.

7. Mogelijkheden voor opvang van vluchtelingen in de regio van herkomst moeten vergroot worden.

8. Asielbeleid is erop gericht de echte vluchtelingen zo goed mogelijk te helpen. Het is een kwestie van behoorlijk bestuur dat asielprocedures binnen redelijke termijnen worden afgehandeld.

Er wordt een experiment gedaan met een brede adviescommissie die de minister adviseert over schrijnende asielzaken. Maatschappelijke verworteling van de asielzoeker wordt in de beoordeling meegenomen, maar is geen zelfstandig criterium voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning.

Hier gebeurt dus weinig, we passen ons (uiteindelijk gewoon) aan, aan de meerderheid in Europa of aan de situatie. Want we zijn een klein land in de wereld en Europa. En wat punt 6 betreft, is dat nog niet gedaan dan???

Ik begrijp de standpunten wel, ze zijn zorgvuldig afgewogen. Maar het snijd geen hout. Het is een volgende stap naar een antwoord dat nog een paar stappen verder ligt. Een uiteindelijk antwoord wat meer lijkt op dat van de PVV. Verbied de koran, verbied de islam, want ze zijn uiteindelijk mens onterend en levens gevaarlijk voor de maatschappij. En dat is geen ongegrond, ondemocratisch, onchristelijk oordeel maar een wél afgewogen, op historische feiten gegrond oordeel dat mensen moet beschermen. En is daarmee zeer christelijk. 

Lodewijk op 01-03-2017 19:31

O, o wat zou ik graag de kop van dit artikel met link op Joop.nl geplaatst zien. Maar ik heb daar al zoveel keer een ban gehad, en heb er nog steeds een, dat ik geen zin heb wéér een nieuw account aan te maken daar. En ze het hoogstwaarschijnlijk toch niet zouden plaatsen. 

Maar wat zou ik de titel van dit artikel met link er naar graag op Joop.nl zien verschijnen... 

vlokje op 01-03-2017 19:51

Xander klopt, maar headlines geeft 29-2-17 aan

Dank, word aangepast. Mod.

Wardje op 01-03-2017 20:12

“En je krijgt grappige culturele vergissingen met die islamitische folklore. Ik at eens mee in een vrij streng Marokkaans islamitisch gezin en kreeg daar leverworst voorgezet. Toen ik beleefd opmerkte dat in leverworst varkensvlees zit, antwoordde de vrouw des huizes dat ik verkeerd ingelicht moest zijn. Ze liet me de verpakking van de worst zien. Daar stond Kips op. Dat aten ze al twintig jaar.”Jan Berenhout in https://www.trouw.nl/home/ach-jongen-ze-zijn-zo-eenkennig~a4730841/

Marchel op 01-03-2017 20:14

Marchel op 01-03-2017

Hoe kan je nou op een SGP stemmen terwijl deze partij ook in Brussel zetelt bij de vrouw op het beest.

Van der staay vind het gewoon goed als er i.p.v 30000 arortussen het er 25000 worden, om het kwaad al vast een beetje in te perken.

Nou dan is het wel 25000 keere te trekker overhalen. In mijn  bijbel staat dat de Heere de geen enkele moord duld.

Dus als je SGP stemt dan stem je op een van God vervloekte partij. Trouwens politiek is nooit van God geweest. God is Theocratisch en niet Democratisch. De Heere regeert in Hemel en op de aarde en zal zijn almacht tonen. 

Dus als de SGP je god is dient hem. Maar als de Heere je God is dan alleen dien je hem, die alle macht heeft in Hemel en op aarde.

rood wit en blauw op 01-03-2017 20:16

18000 x bijstand

18000 x huurwonig

18000 x huurtoeslag

18000 x zorgtoeslag

18000 x kinderbijslag

18000 x kwijtschelding

18000 x inburgeringscursus

18000 x gezinshereniging... = + 36.000 minimaal totaal te verzorgen van binnenkomst tot begrafenis...

dit kan niet doorgaan even afgezien van het gevaar islam

Yerik op 01-03-2017 20:55

@  Moderator. Is het niet zo dat ik JP gelijk geef? Mijn opmerking is ook vrouwvriendelijk bedoeld, evenals die van JP. Is het niet zo dat heel veel vrouwen Tegen de moord op ongeboren kinderen zijn en daarin hun 'mannetje staan'? Welnu, wat is er dan mis met mijn opmerking? 't Is maar hoe je die op eerste gezicht opvat. Weliswaar had ik iets duidelijker kunnen zijn.

Yerik, uw reactie is niet in de context van waar u mee begon, u wekt de indruk dat u ageert om het ageren en aandacht zoeken. Mod.

Dewevoga op 01-03-2017 20:59

@Yerik

Bedankt voor je reactie, ik zal in de loop van de avond de link nog even opzoeken. 

ieznogoedh op 01-03-2017 21:06

 De gevangenis zou wel eens de enige manier kunnen zijn om deze verstokte gelovigen aan te pakken.’ (1)

Ik zou menen dat je ze elk ander paspoort dan hun eigen apenpaspoort afpakt en ze terugstuurt naar hun apenland. Liefst met een grote tatoeage op hun voorhoofd, dan zijn ze makkelijk te herkennen als ze als "vluchteling" proberen terug te keren.Dit is ook nog eens veel goedkoper. De preventieve werking moet je gewoon verwaarlozen. gewoon allemaal eruit. 

Anna op 01-03-2017 22:37

Uit dit artikel blijkt dat de Franse regering helemaal geen notie heeft van wat de islam inhoud. De islam is immmers een superieure religie met een totale controle over het leven van de mensen die ( nee niet kiezen voor de islam ) maar die in de islam geboren zijn.... Die superieuriteit strekt  zich uit over alle onderdelen van het leven en ook naar de niet islamitische medemens. Lange tijd  is de islam een geïsoleerde religie geweest in de landen van het midden oosten en Azië maar sinds de " gastarbeiders" is Europa ook in contact gekomen met de islam. Het is nu zelfs zover dat ver ( ik weet het jaartal niet meer ) dat we door Saudie Arabië met de islamisering gecorrumpeerd worden in ruil voor olie......

Europa moest de islam importeren om door de OPEC landen olie geleverd te krijgen.....Dus de islam als " wapen"  ( de periode van den Uijl met de oliecrisis en de autoloze zondagen waren hiervan het gevolg )...... Zie hier de  verspreidings drang, en de islamisering van de hele wereld. Iedere individuele moslim is verplicht de Jihad te bedrijven, gelukkig kennen de meesten moslims  de Koran niet en volgen dzee afgrijselijke opdracht niet op, maar sommigen nemen dit wel heel letterlijk..... ook in Nederland...

De Koran leert als je je omgeving niet vredelievend kan islamiseren  dit dan maar kwaadschiks moet gebeuren en vandaar de vele autobranden en oproer tegen de politie in Frankrijk..... het begin is destabiliseren van de maatschappij..... en uiteindelijk moorden.....zoals we ook al gezien hebben in Europeesche steden.... Net zo lang tot de gevestigde orde hier niet tegenop kan en de macht gegrepen wordt.

Een islamiet die trots wordt opgevoed (  dat zijn ze allemaal zelfs zo dat ze andere stromingen binnen de islam niet dulden) kan nooit en te nimmer zijn religie opgeven en zich aanpassen aan een "ondergeschikte" " " achterhaalde " religie.....Dus in hun ogen christelijke westerse landen....... zij vinden het chriaptendam verderfelijk..... ze vinden ons zwak en weten hier handig gebruik van te maken..... Bij de islam hoort ook liegen en doden als een normale zaak.... dit past niet in eeen westers land.... maar het gebeurt wel..... ik heb van dichtbij eerwraak meegemaakt, als lerares op school kwam een meisje niet terug van vakantie in Marokko..... later bleek ze daar te zijn vermoord.... door haar broer........ reden ; ze leefde te westers....  en je kunt Niets Doen 

De islam is zeer gevaarlijk..... en West Europa begrijpt dit niet.....

Een religie ( de islam ) die een andere religie niet de vrijheid en gelijkheid geeft om anders te zijn dan hun religie kan en mag niet worden getolereerd in Europa. Dit is de kern van het hele probleem.......  

Als deze gelijkheid er niet is dan moet deze religie worden ingeperkt in hun vrijheden. Want het eisen zal doorgaan......

( Controle op preken van immans en uitwijzen bij controversie, geen geschal uit luidsprekers, dit ziet de islam als een overwinning op de stad waar het geroep ter ere van Allah klinkt, bij wangedrag straffen op een wijze die hen raak.....enz enz ) 

vlokje op 01-03-2017 23:52

Heb uw naaste lief,........ keer ook uw rechterwand toe, wie zonder zonde is..... , gij zult niet dood slaan, zie er naar uit dat we uitgedaagd worden om ons geloof te verlogen.oooh Daarom dus trek uw geloofs harnas aan

deadeyez op 02-03-2017 00:03

men ziet de mensen worden steeds kwader,enigste wat men daar kan doen,in die door god verlaten omgevingen is ook het enigste waar al dat drek tegen kan,diktators geven aan hen die het het hardste verdienen,ze vragen erom en ik zal maar liever niet zeggen dat dit volk het verdient ook.....

Lechaiem op 02-03-2017 07:42

Peter en Tom

SGP zijn eurofielen. SGP ondersteunen de Palestijnen. Iedereen is vrij om te stemmen waarop men wil maar hier op dit forum dacht ik dat de mensen wakker waren. Ikzelf heb geen last als men volgend jaar gewoon met een linkse formatie verder gaat, ikzelf woon in Israel. Heb wel een hart voor Nederland. Stem voor verandering. Nederland verdient dat. 

Dewevoga op 02-03-2017 09:18
jackvanderveen op 02-03-2017 09:55

Dit alles lezende als, naar mijn eigen beleving, echte moslim met westerse roots, heb ik toch bedenkingen bij diverse meningen.

De meeste moslims, ruim 90% zijn even vreedzaam als christenen, ander gelovigen en atheïsten.

Gelijk in de marketingeconomie geldt ook hier, de radicale (verzonnen regels binnen het woord Allah's vertaald in de Koran) groep(score) betreft 3%-4%. 

Dat betekent een groep van circa 50 miljoen doorgedraaide fascisten, die het voor de grote groep, die het geloof beleeft om er een goed gevoel bij te hebben en gelukzaligheidsgevoel uit te putten, gewoon verpesten.

Niet de vredelievenden zijn de bedreiging. Dit was binnen het christendom ook zo. Maar dat kleine groepje echte stumpers, die nergens bij passen dan bij elkaar. Gezamelijk dan maar uit hoofde van iets iets beginnen, aangemoedigd door elkaar.

 

Beste Jack, welkom op de Xandernieuws Forums. Graag zouden we met u inhoudelijk de Koran willen bespreken in alle oprechtheid en respect. Vertel ons uw kant van de Koran. Mvg. Mod.

Anna op 02-03-2017 12:15

Vlokje 23:52. 

Beste vlokje zie dit niet als kritiek maar dit is een onderwerp wat mij erg raakt en waar ik veel over nadenk.

Heb uw naaste lief, als uzelf zegt Jezus...... ik heb daar ook veel over nagedacht..... Dit is inderdaad een christelijke opdracht. Net zo goed als de islamitische opdracht aan de moslims is; " achter die steen zit jood dood hem op zaterdag en achter die steen zit een een christen; dood hem op zondag " Dit staat dus diametraal tegenover elkaar;  de wang toekeren of de ander doden..... zelfs doden met een opdracht......... van de islamitische god .........Nu is de vraag aan ieder mens.... Hoe ver ga je daarin..... In hoeverre ben je bereid, kun je, en moet je, in een bepaalde situatie jezelf " naar de slachtbank " laten leiden...... want een Dode Christen heeft niets meer te vertellen dus kun je een moslim ook niet meer bereiken met het evangelie.

Ik heb daarom ook diep respect voor onze Christen broeders en zusters in het midden oosten die onthoofd worden omwille van het feit dat ze Jezus kennen en hem volgen zelfs tot in de dood..... Als ik dan die koptische mannen in hun oranje pakken op het strand in Libië zie staan wetende dat ze over een aantal minuten in de kracht van hun leven de keel worden doorgesneden dan gruw ik van de daders.....

Maar dan weet ik dat God ze zal oordelen.... Hem komt de wrake toe..... Maar ndanks dat heb ik ook  diep respect voor deze mensen en hun familie...... Voor hen is de grote verdrukking alreeds begonnen, ze leven er dagelijks mee....... Dat zijn de martelaren die juichen voor de troon van God........ ( Openbaringen) Nu weer kopten in de Sinaï woestijn die moeten vluchten voor ISIS....Het houdt niet op.... en zal ook niet ophouden... sterker nog het komt steeds dichterbij..... De demonen weten heel goed wat er aan de hand is in de wereld en die zullen alles in het werk stellen om Gods plan te verhinderen, of te vertragen zodat ze zoveel mogelijk mensen mee kunnen sleuren in het verderf..... Maar God  zal met Zijn Zoon Jezus Christus eenmaal Triomferen......... 

Over " de wang toekeren" en je naaste liefhebben heb ik ook veel over nagedacht. En dan komt het er op aan  of wij Jezus kennen als onze persoonlijk zaligmaker en verlosser.... als dat zo is kunnen we de toekomst met een gerust hart tegmoed zien.... en dan weten we, dat als we de wang moeten toekeren omdat het niet meer anders kan, dat we dan bij Jezus in de hemel zullen zijn totdat deze slechte wereld voleindigd zal zijn..... en Jezus terug zal komen......

Maar er is meer. In het hogepriesterlijke gebed wat Jezus bid in Matheus 17 zegt Hij :9 Ik bid niet voor de wereld , maar voor hen die U Mij gegeven hebt, want zij zijn van mij. ....... hier brengt Jezus dus duidelijk een onderscheid aan tussen " die van hem zijn " en die dat niet zijn.....

En als je mag weten dat je in Jezus geborgen bent moet je dan deze bloeddorstige lieden zomaar de wang toekeren????? Als u het weet mag u het zeggen voor mij is dit nog steeds een vraag......... Verderop zegt Jezus.....: 14 Ik heb hun uw woord gegeven , en de wereld heeft hen gehaat, omdat zij niet van de wereld zijn, zoals ik niet van de wereld ben en vers 15 Ik bid u niet dat U hen uit de wereld wegneemt, maar dat U hen bewaart voor de boze...............

OK als je dit leest dan mag je weten dat je wel in de wereld bent maar niet van de wereld bent.....  Maar Jezus vraagt hier aan zijn vader om hen ( die hem kennen ) niet weg te nemen....... En God vraagt nergens  van ons dat we ons moedwillig in gevaar moeten begeven...... Hoe zit dat dan met de wang toekeren?

En dan je slot opmerking; Over de wapenrusting van het geloof.... natuurlijk zorg dat je deze hulpmiddelen kent en weet dat dit verankerd is in je leven...... .... lees je Bijbel en zorg dat je dingen paraat hebt als je met een islamiet in gesprek raakt....

Mijn  ervaring is dat het gesprek met moslims in West Europa moeilijker is dan met een moslin in het midden oosten.... ( ik kom daar vaak en spreek vaak met hen) sommigen zijn oprecht belangstellend en zien dat het doden van mensen fout is en hoe een god ( Allah)  dat kan opdragen begrijpen ze niet....( en ik ook niet) we lachen er soms om, zo van jij moet mij doden, want ik ben niet van plan in Allah te gaan geloven, maar soms is het ook serieus, dat zijn mooie gesprekken.  Soms appen we nog een tijdje..........

helaas is hij nu vanwege de armoede zijn telefoon kwijt.... heel jammer.!!! Bid maar voor Ahmed in Cairo..... Maar anderen zijn zeer vijandig.... ik blijf wel vriendelijk en correct , maar daar keer ik niet mijn wang naar toe want dan kan ik mijn werk daar niet meer doen dan zijn zij " de baas " over mij en dan zou ik het land wel eens niet meer uit kunnen.....  Shalom vlokje jouw stukje heeft ook bij mij veel los gemaakt.....

 

 

Mededeling voor Patatje oorlog: uw post zat in het het spamfilter en is per ongeluk verwijderd, wil u uw reactie opnieuw posten. Mvg. Mod.

Yerik op 02-03-2017 14:03

@ Dewevoga op 02-03-2017 09:18 Hartelijk dank!

@ jackvanderveen op 02-03-2017 09:55 Ook ik ben benieuwd en sta open voor je. Graag zie ik jouw verdere mening!

Hartelijke groet van Yerik.

Tom Hendrix/Seneca op 02-03-2017 14:06

@Lechaem: 07.42. uur. dank voor uw reactie. En inderdaad, ondanks het feit dat de SGP op de punten: abortus, euthanasie, en huwelijk van mensen van hetzelfde geslacht, dicht bij mijn opvattingen daarover zitten, twijfel ook ik of het de SGP wordt. Het wordt wel een stem voor verandering, een stem op conservatief rechts, dat is voor mij wel zeker.

Verder wens ik U en geheel Israél, de Zegen van de God van Abraham, Isaác en Jacob toe. Ik voel me verbonden met Israél en de God van Abraham, Isaäc en Jacob. Shalom!

Tom Hendrix/Seneca op 02-03-2017 14:09

@Anna: 12.15. uur. Heel mooie reactie van U Anna. En nog even ter aanvulling dit; de islam heeft in 1400 jaar tijd, meer dan 275 miljoen dodenn opgeleverd. Dat kregen zelfs Stalin, Hitler, en Pol pot niet klaar. Verder vind ik wel, dat de moslims onze medemensen en naasten zijn. We kunnen voor hen bidden, dat zij weg gaan uit de islam, en de Here Jezus mogen leren kennen.

karola op 02-03-2017 14:30

Er is een tijd om te spreken

Er is een tijd om te haten

Er is een tijd voor oorlog

Er is een tijd voor Vrede!

In deze wereld zullen sommige

altijd stenen op je pad gooien

Maar het hangt van jezelf af

Wat je ervan maakt,een muur of een brug

Vlokje op 02-03-2017 14:47

Anna Fijn je reaktie

......ik zeg dit wel braaf. Maar als het zover is, ik hoop dat die verzoeking aan mij voorbij gaat

Lodewijk op 02-03-2017 15:35

De topman van de Zweedse Ambulance Vakbond heeft voor bescherming gevraagd bij het ingaan van No-Go zones, want het is te gevaarlijk geworden:

"Ze vallen wagens en personeel aan.":

RT: ‘They attack cars & personnel’: Swedish ambulance boss calls for protection in migrant ‘no go zones’ https://www.rt.com/news/379121-sweden-ambulance-attacks-nogo-zones/

Yerik op 02-03-2017 15:40

@ Tom Hendrix/Seneca op 02-03-2017 14:06.

Jij schrijft: "... en geheel Israél, ..." Heb je jezelf wel eens verdiept in 'geheel Israël'? Om even heel kort door de bocht te gaan: het volk Israël betreft niet alleen een gedeelte van alle Joden in het land Israël.

Groet van mij.

Lodewijk op 02-03-2017 15:56

In dit interview met het hoofd van de Zweedse Ambulance Vakbond zegt hij o.a. dat er handgranaten naar de politie worden gegooid:

"Head of Swedish Ambulance Drivers Union: No-go Zones are Reality for Us" https://www.youtube.com/watch?v=ta5a02MzWjE

Yerik op 02-03-2017 16:12

@ Anna op 02-03-2017 12:15.

Jij vraagt: "... moet je dan deze bloeddorstige lieden zomaar de wang toekeren????? Als u het weet mag u het zeggen voor mij is dit nog steeds een vraag."Mijn antwoord komt wellicht betweterig en hoogmoedig over, maar zo bedoel ik het beslist niet. Ik ben van mening dat dit geen vraag voor de Chrsitenen in deze Bedeling hoeft te zijn als ze kennis hebben van de Bedelingenleer zoals die van Scofield. Zie bijvoorbeeld http://www.bijbelengeloof.com/index.php?option=com_content&view=article&id=89:waarom-zijn-de-bedelingen-zo-belangrijk&Itemid=83

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl