Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Flashback artikel maart 2016: Geheime deal Rutte-Merkel-Erdogan over komst extra half miljoen migranten


.

Erdogans 5e kolonne in Rotterdam

De laatste dagen is op diverse sites te lezen over een ‘geheim’ gehouden deal tussen premier Rutte, bondskanselier Merkel en president Erdogan over de komst van nog eens 250.000 migranten naar Duitsland en Nederland. Dit nieuws stond echter al bijna precies één jaar geleden op onze site te lezen. Bovendien gaat de deal niet over een kwart miljoen, maar twee keer zoveel migranten. Omdat het gezien de diplomatieke spanningen met Turkije en de verkiezingen morgen zo actueel is, hieronder als flashback nogmaals ons artikel van 17 maart 2016:

 


Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland

Rockefellers en extreemlinkse Open Society van miljardair George Soros achter migranteninvasie van Europa

Premier Mark Rutte bootste vandaag zijn grote voorbeeld Angela Merkel na door te stellen dat de EU-migrantendeal met Turkije ‘geen alternatief’ heeft (alternativlos) (2). Met andere woorden: wat Berlijn, Den Haag en Ankara hebben bekokstoofd, zal en moet gebeuren. Voor een kritisch tegengeluid is geen enkele ruimte meer. De Duitse journalist/auteur Andreas van Rétyi schrijft dat uit documenten blijkt dat het door Rutte ondersteunde ‘Merkel’ plan, dat al in oktober 2015 werd opgesteld, voorziet in het overbrengen van nog eens een half miljoen Syrische moslims uit Turkije naar Duitsland en Nederland, bovenop de al bestaande migrantenstroom. Rutte lijkt daarmee net als Merkel nog voor de volgende verkiezingen de islamisering van onze samenleving tot een voldongen en onomkeerbaar feit te willen maken.

Rétyi schrijft dat het plan weliswaar naar Merkel is vernoemd, maar volgens velen in feite uit de kokers van de Turkse dictator Erdogan komt. Van de destijds met de Turken afgesproken maatregelen om de migrantenstroom in te dammen –waar Ankara € 3 miljard voor kreeg, maar inmiddels het bijna zevenvoudige voor eist- is tot nu toe echter helemaal niets terecht gekomen. Desondanks werden de Turkse eisen van toen doodleuk 1 op 1 overgenomen door Duitsland en de huidige EU-voorzitter Nederland.

Daarbij gaat het in eerste instantie om het overbrengen van nog eens 500.000 Syrische moslimmigranten vanuit Turkije naar Duitsland, en hoogstwaarschijnlijk ook Nederland, omdat Rutte naast Merkel nog de enige Europese regeringsleider is die de grenzen onbeperkt wil openhouden voor asielzoekers. Officieel moeten deze half miljoen moslims dan ‘tijdelijk’ en vrijwillig over de rest van de EU worden verdeeld –een voorwaarde die in Den Haag zou zijn bedacht-, maar daar blijkt –behalve dus Nederland- vrijwel niet één lidstaat meer aan mee te willen werken.

De honderdduizenden moslims die Merkel, Rutte en Erdogan naar onze landen willen halen moet zo weinig mogelijk in de weg worden gelegd, reden waarom de EU de Turken nog deze zomer visumvrijheid wil geven. Dat maakt de weg vrij voor nog eens miljoenen extra volgelingen van Allah en Mohammed. Dat Turkije al die mensen ooit zal terugnemen, zoals Rutte belooft, gelooft natuurlijk geen sterveling.

Extreemlinkse miljardair Soros achter massa immigratie

Volgens de auteur/journalist blijven de oorspronkelijke bedenkers van deze aanval op de Europese landen en volken en hun cultuur onderbelicht. Zo noemt hij het European Stability Initiative (ESI), dat in 1999 met steun van de VN en de Wereldbank in Sarajevo werd opgericht. Het waren echter vooral de Rockefeller Foundation, de Robert-Bosch stichting, het Duitse Marshall Fonds en het beruchte extreemlinkse Open Society Institute van multimiljardair George Soros die het plan bedachten en het ESI op touw zetten.

Het ‘Merkel’ plan werd dan ook niet door Merkel zelf, maar door Soros en consorten opgesteld. Merkel, Rutte en de andere Europese leiders ‘mogen’ dit plan, dat voorziet in de totale uitwissing van de Europese grenzen en Europese cultuur, enkel uitvoeren. Daarbij draait het om zo snel mogelijk de autochtone Europeanen voor voldongen feiten stellen, en die voortdurend als ‘alternativlos’ betitelen, precies zoals Rutte vandaag heeft gedaan.

Dat uit alle peilingen in alle betrokken landen blijkt dat een ruime, vaak zelfs overweldigende meerderheid tégen onbeperkte open grenzen, en tégen de massa immigratie en islamisering is, wordt door de gevestigde orde enkel als een extra aansporing gezien om de migranteninvasie in zo kort mogelijke tijd zo overweldigend groot te maken, dat tegen de tijd dat er nieuwe verkiezingen worden gehouden, het pleit in het voordeel van de miljoenen nieuwkomers –en daarmee de islam- zal zijn beslecht.

Europa in het verderf gestort

George Soros is wellicht ’s werelds meest beruchte puissant rijke speculant, die meedogenloos complete landen financieel in het verderf heeft gestort. Europa ziet hij op zijn best als de perfecte proeftuin voor het creëren van zijn gedroomde ‘open society’, een ‘open samenleving’ zonder grenzen, waarin alle volken en culturen zijn versmolten tot een ‘multiculti’ Utopia. Waarschijnlijker is dat hij geen lor geeft om wat voor volk of cultuur dan ook, en hij de gigantische migrantenstroom enkel gebruikt om Europa te destabiliseren en in chaos te storten, waar hij vervolgens miljarden extra mee zal kunnen verdienen.

Soros zal zonder met zijn ogen te knipperen Europa laten vernietigen en honderden miljoenen mensen in de meest vreselijke ellende storten als hij daar enig persoonlijk gewin mee kan behalen. Uitgerekend deze moordlustige ‘tijgerhaai’ trekt aan de touwtjes van gewillige politieke trekpoppen zoals EU-president Juncker, Angela Merkel en ook Mark Rutte, ook al zal hij dat zelf vermoedelijk niet eens beseffen of willen weten.


Xander (17-03-2016)

(1) KOPP
(2) NU

Zie ook o.a.:

14-03: Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten
12-03: Flashback: Ankara dreigde al in 2012 Turkse bevolking in Europa te mobiliseren
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erodgan het Islamitische Kalifaat

2016:
14-11: Turkse analist: Erdogan verklaart de oorlog aan christenen (/’Islamist Erdogan heeft lang gekoesterde haat regen het christendom’)
25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
06-08: Turkse hooggerechtshof schrapt misbruik en staat seks met kinderen vanaf 12 jaar toe
26-07: Turkse imam in Nederland: Ik ben bereid te moorden voor de islam (/ Erdogan zond al duizenden radicale imams naar Europa om moslims op te hitsen tegen autochtone bevolking)
20-07: (/Wereldfederatie Moslimgeestelijken verklaart Erdogan de facto tot hoogste afgezant Allah op Aarde)
20-07: Turkse pro-Erdogan media: VS heeft ons de oorlog verklaard
17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa (‘Coup was niet echt, maar lachwekkend theaterstuk’)
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?? (Beleefde Turkije gisterenavond en vannacht zijn eigen ‘Reichstag’ moment?)
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
14-04: Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad (/ Turkse president wil visumvrijheid misbruiken om honderdduizenden Koerden naar Europa te deporteren)
06-04: Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden
05-04: (/Amerikaanse ministerie BuZa:  Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen)
01-04: Turks ministerie erkent dat 86% vrouwen in het land wordt mishandeld door familie
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa (‘Europa in één klap moslimcontinent als Turkije lid van EU wordt’)
17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
09-03: Machtsgreep Brussel: EU wil lidstaten alle zeggenschap over asielbeleid ontnemen
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije
02-03: NAVO- opperbevelhebber over migrantenstroom: Europa wordt als door kankergezwel opgevreten
27-01: (/ Gatestone Institute: Duitsland door vijandelijke organisatie die het Duitse volk wil vernietigen overgenomen; beleid kanselier Merkel ‘krankzinnig en suïcidaal’)
10-01: Duitse minister: Nog zeker 8 tot 10 miljoen migranten onderweg (/ Nederland moet omgerekend op minstens 540.000 extra migranten rekenen)
10-01: (/ President Axis for Peace Conferentie: Migrantenstroom is strategische Amerikaanse aanval op Europa)

2015:
11-12: Financial Times: EU gaat met eigen grensmacht lidstaten dwingen grenzen te openen voor migranten (/ Als Brussel zijn zin krijgt bestaat Nederland vanaf 2016-2017 alleen nog maar op papier)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

cefas op 14-03-2017 16:29

De ware aard van den Turk komt nu boven. Islamieten van welke komaf dan ook, hebben steeds een dubbele agenda. Is dat nu eindelijk duidelijk, of wordt weer een andere kant opgekeken door de laffe politici, die ons land naar de verdommenis helpen!

Tabris op 14-03-2017 16:55

Uit de Telegraaf:

"Een dag voor de verkiezingen heeft koploper VVD volgens opiniepeiler I&O fors afstand genomen van de PVV. De VVD stijgt in de jongste peiling naar 27 zetels, de PVV zakt naar zestien en moet liefst vier partijen laten voorgaan."

En zeg nu maar eens dat plotseling een miljoen stemmers van gedachten verandert zijn. Net alsof het imbecielen zonder ruggegraat zijn die niet weten wat ze willen.

Ik geloof daar geen snars van en ik denk eerder dat de bevolking warm gemaakt wordt voor massale verkiezings fraude.

Op sites waar mensen kunnen reageren zoals Facebook, Telegraaf of Youtube zie je dat de likes of mening altijd dik in het voordeel is van de PVV. Hoe kan het dan zijn dat de mensen dan toch voor de andere partijen zouden stemmen? Leg dat eens uit!

Fraude zeg ik je, en neem je eigen rode potlood mee zodat ze je stem niet met een gummetje kunnen veranderen.

Elisabeth-Anna op 14-03-2017 17:11

Enge uitspraak van Erdogan op liveblog:

. Erdogan zei verder dat hij meer actie gaat ondernemen tegen racisme, islamofobie en vreemdelingenhaat. Hij wil de islamitische wereld mobiliseren tegen het 'eurofascisme'.

Flower op 14-03-2017 17:14

Beste medelezers, inderdaad een goede tip van Tabris, neem een rode potlood mee en maak een foto voordat je je pas inlevert.

Ik hoop zo dat er een andere wind door het land gaat waaien...Geen politieke correctheid meer, geen struisvogelbeleid, geen globalisme, geen illusies, geen valse beloftes, geen gegraai over de rug van anderen, geen bezuinigingen bij onze ouderen, geen limietloze tolerantie, geen inperking van de Nederlandse tradities, geen onderdelving van de Nederlandse kinderen in het onderwijs, geen verwaarlozing van de Nederlandse taal. Het is afgelopen.

JP op 14-03-2017 17:21

@Tabris

Zelf had ik het idee dat na alle nieuws over het aantal zetels dat de PVV kwijitgeraakt zou zijn, dat zij inmiddels op nul zouden staan. En de verhalen over het succes van de VVD lijkt erg op de hoge ogen die Hillary zou gooien. We gaan het zien morgen.

R Jongen op 14-03-2017 17:26

 Is maar een antwoord op Grenzen dicht.

Stem PVV

Gr R Jongen

jose op 14-03-2017 17:28

Hahaha wat een fake nieuws weer,De pvv wordt de grootste dat staat als een paal boven water,net zoals eerder bij trump tot op het laatst mensen proberen te beinvloeden terwijl het spel allang gespeeld is,Nederland is het Zat!

SEO op 14-03-2017 17:31

Dit was de mogelijkheid voor Nexit, terugkeer Nederlandse democratie, Nederlandse soevereiniteit en Islamverbod. De Nederlanders gaan hiervoor niet kiezen. Nederland is passé. Redden wie zich redden kan. 

Celtic2b op 14-03-2017 17:38

Natuurlijk wint de VVD deze verkiezingen , met afstand zelfs

Zij hebben de allesbeste acteurs in huis , dat staat boven kijf !

Morgenavond is de premiere van hun nieuwste toneelstuk " Fatima Morgana is boos ''

Kaarten zijn morgen de gehele dag af te halen op diverse lokaties in het land , fijne voorstelling allemaal ;))

Tom Hendrix/Seneca op 14-03-2017 17:43

@Tabris: 16.55. uur. U heeft gelijk. De bekende linkse- en politiek-correcte elite; hebben hun partijvriendjes in de stemlokalen zitten. Men zal in het uiterst geval manipuleren met onze stemmen!

willy op 14-03-2017 17:51

Dit zou een zeer groot schandaal zijn hopelijk wint Wilders in Nederland te verkiezingen laat ons duimen ! Shalom

KingJoost op 14-03-2017 18:18

Bij I&O houden ze een peiling onder 3700 kiesgerechtigden, morgen gaan er 13 miljoen mensen stemmen. Denk je nou echt dat deze peiling klopt? Het is  hetzelfde als met Brexit en Trump, ze proberen ons gewoon zand in de ogen te strooien. Reken er maar op dat Wilders ruim de grootste wordt! De mensen zijn het spuugzat hier in Nederland!

ohje op 14-03-2017 18:42

Ach ja.

Klapvee staat op automatic

cefas op 14-03-2017 18:55

Stem natuurlijk PVV. Natuurlijk PVV, U ook? Natuurlijk en bovendien duurzaam!

Theo Kainos op 14-03-2017 19:03

Ik denk niet dat Merkel en Rutte bewust Europa willen Islamiseren.Merkel zet massaimmigratie in als een 

remedie tegen de vergrijzing en de vergrijzingskosten die zowel in Duitsland als in Nederland de pan uit rijzen. Ze willen in Duitsland de AOW leeftijd zelfs verhogen naar 69 jaar! Ja, en dan die voortdurende angst voor de Islam.Als je huis gebouwd is op de rots Jezus dan blijft hij na een tsunami vluchtelingen gewoon wel staan..

http://www.elsevier.nl/economie/article/2015/10/imf-massa-immigratie-is-remedie-tegen-vergrijzing-2698977W/

Infidel4U op 14-03-2017 19:23

Verkiezingsretoriek. Zowel van Erdogan als van Rutte. Na de verkiezingen zijn ze weer 'vriendjes' oftewel geeft Rutte Erdogan gewoon zijn zin. Bah.

Ge van Kessel op 14-03-2017 19:23

Dan moeten de grenzen inderdaad maar dicht zoals Wilders al aanhaalde... Anders word het zelfmoord. Erdogan haat touwens alles wat 'Niet Turks' is. Alles waarvan hij anderen beschuldigd dat doet ie zelf. Typisch een narcistische manipulator. Kijk eens naar de lange lijst van conflicten dat dat land heeft gekend, met Rusland, Armenie, noem maar op. Ze weten van geen ophouden.

Ge van Kessel op 14-03-2017 19:26

@Tabris - In NL gebeurd hetzelfde als wat in de USA is gebeurd door de mainstream media. Beinvloeding van de 'domme' massa. Hun voorschrijven wat ze moeten denken, wat politiek correct is en wie ze moeten kiezen.

Tom Hendrix/Seneca op 14-03-2017 19:42

@Tabris: 16.55. uur. Als de kiezer; in het algemeen; weer zo dom is om op de VVD,CDA,PvdA en D66, te stemmen, dan verdienen we niet beter. En de hele pers en media, gaan uiteraard- want zo rood als de tomaten- vol op het orgel tegen Wilders. Verder blijf ik erbij, dat zelfs in de stemlokalen nog gefraudeerd zou kunnen worden met de stemmen. Enfin, we zullen zien.

palma op 14-03-2017 20:34

Ik hou mijn rug recht PVV. En de rest weg er mee.

vijgeboom op 14-03-2017 20:53

De VVD en dus Rutte zullen wel winnen en een coalitie gaan vormen die de EU goedzind. De PVV gaat in de oppositie en zowel de PVV aanhangers als de Christelijke partijen kunnen in de oppositie. Misschien de CDA in de coalitie om de Christenen enigzins tevreden te houden.

Na de verkiezingen komen er meer immigranten deze kant op en vallen we als Nederland gewoon weer onder het juk van Brussel.

Alles zal erger en erger gaan worden en alleen Gods regering en het koninkrijk biedt uitkomst. Jezus is de weg de waarheid en het leven en zonder Jezus kom je niet tot de vader en Jezus hebben we nodig tot eer van de vader.

lilia op 14-03-2017 21:23

Het is mogelijk om iets voor 9 naar het stemburo te gaan en te vragen of je bij het stemmen tellen aanwezig mag zijn.

Kan je goed in de gaten houden of alles wel eerlijk verloopt.

Meeste stemmen tellers zijn erg links 

Freddie Zuiddam op 14-03-2017 21:39

Ik lees veel reacties op alternatieve nieuws site's en ik zie overal 

Dat ze willen stemmen op  PVV en ze zakken in de peilingen 

Vreemd ze staan al heel lang als hoogste in de peilingen en nu voor de verkiezingen 

Zakken ze weg hier klopt iets niet stinkt naar de misdaad 

Gr

Bambi op 14-03-2017 22:55

Stem op die blonde man Wilders Wilders Wilders,

Beste mensen geef u stem op Wilders,je zal er geen spijt van hebben! 

💪

 

Nog even voor de Groen links stemmers:

Klaver/Groen Links wil 15 miljard lastenverzwaring voor 'het milieu', en 19,5 miljard uitgeven aan terugdringen van CO2. Kortom: 34,5 miljard euro en het is niet onderhandelbaar

De burgers gaan dat betalen.

Klaver denkt dat hij die lasten 34,5 miljard  kan compenseren via belasting verlaging.  De rede voorbij. Mod.

Juul op 15-03-2017 00:03

Van een ander gehoord die een Amerikaanse site bezocht heeft: Erdogan zet een streep door het vluchtingenaccoord. En de Turkse regering roept alle Turken in Ned. om geweld te plegen tegen de Nederlanders. Dat kan wel, behalve als ze ondernemer zijn en de Nederlanders willen bedienen....Of ze moeten echt gek zijn en dan geven ze gehoor aan die oproep...  Het wordt steeds gekker. Nu moe, ik bericht morgen misschien verder.

Heeft u een link van die site of kunt u daar achter komen. Mod.

Haagsche Harry op 15-03-2017 00:37

Laat jullie niet misleiden mensen. Dat het hele islam/turkije gedoe nu op het podium staat is natuurlijk wel toevallig. Dit is allang uitgestippeld. Als PVV wint, dan is dat hoe de globalisten dit willen. Of zij zetten VVD aan het roer voor verdere ontwikkeling van de immigratie stroom naar de EU. Het maakt geen zak uit !. Wij worden allemaal voorgeschoteld met leugens en misleidingen om je ergens naartoe te wijzen. En we volgen. Zo zie je met de zombies van Erdogan die worden geleid met SMS codes en staan vervolgens met vlaggen in hun hand te demonstreren. Als Wilders wint en zegt we moeten nu opstaan om de moslims het land uit te gooien, dan gaan we toch ook met machettes die mensen aanvallen. Want dan is het veroorloofd om dit te doen, want een hogere leider geeft ons toestemming daarvoor.

Daar gaat het mis. Laat je niet meenemen in agressie en provocatie van leiders die wat van je verwachten, terwijl zij lekker met een biertje je uitlachten. De wereld waar wij in leven is compleet een leugen en is fake. Het is werkelijk compleet fake. En daarom leven wij als common men in een Matrix. Wij laten ons steeds maar meenemen in haat en angst. Dit is hoe de globalisten het schaakbord gebruiken om mensen te manipuleren. Allles wat nu gaande is, is al gezet door de pionnen als mensen te gebruiken voor chaos.

Dus laat je niet verleiden door een kant te kiezen, maar kies de waarheid !!. De waarhied wordt niet weergegeven in deze wereld, want we leven in een fake wereld waar alles is gemanipuleerd. En dat is van je werk tot aan de geo politiek. Dus wat blijft er dan over ?. Ik zeg het jullie Alles is fake en gemanipuleerd. Dat is het nieuws op elke zender, je financien, jouw werk en alles om je heen.  Alles is gemaakt door de mens en draait om geld. Wij in Nederland zijn dom gemaakt door alle technologie om jou leven makkelijk te maken. Je hoeft niet meer na te denken, maar hebt het zo druk met FB, twitter en al die ander CIA shit. Zij hebben ons dom gemaakt en afhankelijk van het systeem dat je niet eens meer zonder kunt. Daarom zijn wij slaven van de maatschappij geworden, die liever online kunnen zeiken, dan werkelijk in actie durven te komen.

Ik vraag mij af of de Nederlanders wel echt in actie kunnen komen als er nog meer migranten komen naar Nederland. En dat is dus onder PVV en VVD of een andere partij. Wij zijn een politiestaat geworden, waar je niet mag demonstreren en ook geen referenda mag voeren. Voordat wij als Nederlanders gaan actie voeren tegen het beleid van de politiek, is onze mond gesnoerd door financieel dood te maken. Dit doen ze door geen papier geld meer toereikend te maken en alles digitaal te maken. Je krijgt niet eens de kans om financieel onafhankelijk te worden van de maatschappij. Ze zullen je in de houdgreep houden totdat je alleen maar ja zegt om het beetje geld te behouden om te eten.

Succes allen !!.

 

m op 15-03-2017 00:43

ok, dan nog even een misschien wat subjectieve peiling , maar wel grappig: http://peiling2017.nl/2017/03/14/laatste-peiling-voor-verkiezingen-14-03-2017/

Wardje op 15-03-2017 01:28

Terrorisme-expert Georg Heil: met het doel ze uiteindelijk te vermoorden  worden volgens getuigen in Duitsland  PKK-leden opgespoord en bespioneerd in opdracht van Turkse geheime dienst.  Concrete casus . Anderen worden aangegeven en moeten met represailles rekening houden .  II'17  https://www.youtube.com/watch?v=6Hw7iP4W1UI

Wardje op 15-03-2017 01:36

Mod op vraag nav Juul op 15-03-2017 00:03: op zaterdag kwam Reuters met een bericht van Turkse Min van BuZa , dat er echt visavrijheid moet komen of "deals" zijn van de baan . Er werd niet rechtstreeks een verband gelegd met Rotterdam .http://www.reuters.com/article/us-turkey-eu-visa-idUSKBN16I081

allangwakker op 15-03-2017 01:37

Zo oud als ik ben,  heb ik nog  Nooit  een partij zien zakken van 24 naar 16 zetels,  in  1  dag  ?????????

Jongens dit is  onmogelijk.....hier klopt duidelijk iets niet.  En net als bij de laatste verkiezingen ken ik niet 1 mens die iets anders stemt als  PVV,  niemand !  Toen al vond ik het bizar dat  de PVV niet won,  en nu  dit ??

Machteloos zullen wij morgen moeten toekijken,  hoe  Alweer  de hele zooi  gemanipullerd wordt.  En het lijkt net,  alsof de peilingen van vandaag ons ergens op willen voorbereiden...zeer bizar dit allemaal,  het is 1 dikke grote zooi  grrrrrrr  (  En toevallig heb ik vanavond  3 moslims gezien,  die hier al zeer lang wonen,  en alle 3 stemmen ooook op de PVV,  hoe vindt je die  ?? )

Wardje op 15-03-2017 01:58

Hier heeft dezelfde man het wel over toch naar Rotterdam gaan , maar ook hier legt hij zelf geen rechtstreeks verband    

http://saudigazette.com.sa/world/mena/deals-eu-jeopardy-no-visa-liberalization-turkey/

Hier in de volgende link  worden Casavoglu en Erdogan iets langer aan het woord gelaten . Er zijn nog sappige citaten uit te halen die me waren ontgaan . Erdogan :

"Nederland , je kan één keer springen , je kan twee keer springen maar mijn volk zal je..."  "Je kan vluchten van onze Min van BuZa níet door laten gaan zoveel als je wil , maar laten we 's zien wat er zal gebeuren met jullie vluchten naar Turkije."    http://cyprus-mail.com/2017/03/11/turkey-says-deals-eu-jeopardy-no-visa-liberalisation/

Wardje op 15-03-2017 02:05

Plan B . Een niet nader genoemde Europese minister zou gesproken hebben over een plan om op een van de Griekse eilanden, een reusachtige opvang voor vluchtelingen in te richten in het geval de dat de deal met Turkije op de klippen loopt. AL Jazeera.    cyprus-mail.com/2017/03/11/turkey-says-deals-eu-jeopardy-no-visa-liberalisation/

Wardje op 15-03-2017 02:34

Het consulaat van Turkije in Rotterdam neemt (turkse) paspoorten in - 'pakt ze af' is duidelijker gezegd- en geeft in sommige gevallen een laissez-passer voor één dag , waarmee ze dan in Turkije hun onschuld kunnen gaan bewijzen .

Eén vrouw die geen dubbel paspoorthouder was , is statenloos geworden .  Gülen-beweging in Trouw via   http://www.dutchnews.nl/news/archives/2017/02/turkish-consulate-in-rotterdam-revokes-passports-of-gulen-supporters/

5318537 op 15-03-2017 03:03

Het is op SBS 6 ,,Hart van Nederland,,wel andere koek als uitslag wie de grootste is in de peiling http://www.hartvannederland.nl/stem-van-nederland/2017/weet-jij-al-op-wie-je-stemt/         Je had Goebbels,Julius Streicher,Lord Haw Haw,en nog zo veel meer.          

Die van nu hebben zelfvernietigingsdrang en houden alles geheim wat zij willen en alles wat slecht nieuws is (incidenten,incidenten,incidenten.......Ook op te vatten als Fase 1 van de jihad)         Wat voor soort fobie hebben zij ?              666 liegt als het ze uitkomt,en dat getal staat voor satanskerk,maar ook voor allah.          

Frappant

Tom Hendrix/Seneca op 15-03-2017 06:53

@Haagsche Harry: 00.37. uur. U heeft absoluut een punt. We worden inderdaad opgezet tegen elkaar; en dat gebeurt inderdaad door de "boven ons" gestelden, en duistere machten op de achtergrond. Het motto; van deze organisaties en deze politiek is: " Verdeel en heers". Alleen Christus kan ons redden. De politiek en de mensheid lossen op de lange duurhelemaal niets op. Nada, niente, noppes.

Maralisa op 15-03-2017 09:10

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2593184/pg1r       hier een link naar de Amerikaanse site waarop te lezen is dat de Ned. Turken worden opgeroepen om te vechten tegen ons Nederlanders..!!

Piet 1 op 15-03-2017 09:54

vijgeboom op 14-03-2017 20:53

 Nederland zal zich bekeren en daardoor zullen wij als vanzelf babel uitgaan van de ene dag op de andere radicaal,  de volgende link geeft een aanzet, ook zullen die partijen niet meer kunnen bestaan.    https://youtu.be/ujTi1SuW0Wc  

econoom op 15-03-2017 10:09

Tom |Handrikx Seneca, als u meent dat de verkiezingen niet eerlijk verlopen, waarom hebt u zich niet aangermeld als vrijwilliger voor een stembureau? Dan kunt u zelf met eigen ogen zien hoe het gaat. Verder is het onzin wat u vertelt. 

Dewevoga op 15-03-2017 11:37

Sorry voor de lengte Xander,

Om niet te vergeten als u gaat stemmen. Onderstaande kan ook gebeuren met Christenen in Nederland en de rest van Europa:

 

Date Country City Killed Injured Description 2016.09.29 Australia Potts Point 1 A young woman is stabbed to death by her husband for converting to Christianity. 2016.12.29 Austria Voecklamarkt 1 An Austrian woman is stabbed for reading the Bible at a refugee center. 2016.07.09 Bangladesh Kajura 1 A Catholic nurse is set on fire by suspected Religion of Peace operatives. 2016.06.05 Bangladesh Natore 1 A Christian man is hacked to death at his shop by Islamists. 2016.05.03 Bangladesh Chuadanga 2 Islamists toss a bomb into the home of a Christian family. 2016.03.22 Bangladesh Kurigram 1 A Christian convert is stabbed to death by Religion of Peace proponents. 2016.01.07 Bangladesh Jhenaidah 1 A convert to Christianity is 'eliminated' by devout Muslims for leaving Islam. 2015.11.18 Bangladesh Dinajpur 1 An Italian priest is stabbed by Islamists. 2015.10.05 Bangladesh Pabna 1 Islamists stab a pastor at his home after feigning an interest in converting. 2015.04.06 Bangladesh Sreemongal 2 A pastor and parishioner are attacked and stabbed by a group of thirty-five Muslims. 2015.02.02 Bangladesh Gaibandha 3 A married couple and one other are beaten by a Muslim mob angry about their conversion to Christianity 2015.07.26 Cameroon Tchebe-Tchebe 3 Boko Haram behead three villagers and set fire to their church. 2017.02.08 CAR Bangui 3 26 A church burning spree by Muslim militia leaves three dead. 2017.02.07 CAR Bangui 1 A pastor is stabbed to death in his church by Muslim radicals. 2016.10.12 CAR Kaga Bandoro 30 57 Muslim militia hack thirty Christian refugees to death. 2016.09.17 CAR Ndomete 26 Over two dozen villagers are massacred by Muslim terrorists, who went door-to-door seeking Christians. 2015.11.09 CAR Ndassima 10 8 Muslim militia cut the throats of ten Christian villagers. 2015.10.26 CAR Bangui 3 Three ordinary Christians are targeted, abducted and murdered by Muslim radicals. 2015.09.26 CAR Bangui 21 100 A mob of Muslims pour automatic weapons fire into a Christian neighborhood, killing at least twenty-one. 2015.08.25 CAR Kidgigra 20 5 In a series of 'reprisal' attacks targeting Christians, militant Muslims hack and shoot some twenty people to death. 2015.02.20 CAR Bangui 16 Sixteen Christians are massacred by a Muslim mob. Some are decapitated. 2015.02.15 CAR Nana Grebizi 2 1 A pastor and his congregant are killed by Muslims, who also torture another. 2016.07.05 DRC Tenambo 9 Nine Christian villagers are murdered by ADF Islamists. 2016.05.03 DRC Beni 34 ADF Islamists hack and slash thirty-four Christian villagers to death in their own homes, including eight women and four children. 2017.02.23 Egypt al-Arish 1 Jihadists murder a Coptic man and set his home on fire. 2017.02.22 Egypt al-Arish 2 A Christian man is shot to death and his son burned alive by Islam proponents. 2017.02.16 Egypt al-Arish 1 A Coptic teacher is gunned down by Ansar Beit al-Maqdis on his way to school. 2017.01.13 Egypt Asyut 1 Radicals slit the throat of a Coptic doctor in his home. 2017.01.06 Egypt Tukh el-Dalkah 2 Muslims slit the throats of a Coptic couple in their own bed. 2017.01.03 Egypt Cairo 1 A Christian businessman's throat is slashed for selling alcohol. 2016.12.11 Egypt Cairo 27 49 A brutal Religion of Peace suicide bomb blast during service at a Coptic church claims two dozen innocent lives, including six children. 2016.11.14 Egypt Cairo 1 A Copt is tortured to death by the police in a suspected case of sectarian hatred. 2016.07.17 Egypt Tahna al-Gabal 1 1 One member is slain when a Coptic family is attacked by a Muslim mob armed with knives. 2016.06.30 Egypt al-Arish 1 A Coptic priest is shot in the head by Muslim radicals. 2016.03.21 Egypt Cairo 4 Four Bible translators for Wycliffe are brutally slain in their office at an undisclosed location in the Middle East. 2015.11.23 Egypt Tamiyyah 1 A 26-year-old mother of two is murdered by her conservative uncle after leaving Islam for Christianity. 2015.08.23 Egypt Marsa Matruh 1 A Coptic soldier is shot four times by fellow soldiers after a religious argument. 2015.06.24 Egypt Suez 1 A Christian is found shot twice in the chest after resisting pressure to convert to Islam. 2015.05.01 Egypt Sohag 1 A Coptic man is abducted and murdered by Muslims. 2015.04.30 Egypt Ibrahmiya 1 A 48-year-old Coptic woman is stabbed to death. 2015.04.05 Egypt Alexandria 4 Ajnad Misr members open fire on a church bus. 2015.03.27 Egypt Minya 7 Young Muslim radicals firebomb a church built to memorialize Coptic victims of ISIS beheadings. 2015.02.23 Egypt al-Arish 1 A Copt is murdered in his shop by Ansar Bait al-Maqdis. 2015.02.13 Egypt al-Minya 1 A Coptic youth is reportedly burned alive by Muslim miscreants. 2015.01.31 Egypt al-Arish 1 A 50-year-old Copt is shot to death in his home simply because of his religion. 2015.01.13 Egypt Luxor 1 A Muslim radical shoots a 38-year-old Copt to death. 2015.01.06 Egypt Cairo 2 Two men guarding a church are shot to death by extremists. 2016.07.26 France Saint-Etienne-du-Rouvray 1 1 Muslim radicals take hostages at a church and slit the throat of an 84-year-old priest. 2016.12.19 Germany Berlin 11 48 Eleven patrons are slaughtered when a hijacked truck plows into a crowd at a Christmas market outside a church. 2016.11.13 Indonesia Samarinda 1 3 A 2-year-old dies and three other children are injured when an extremist hurls a firebomb into a church. 2016.08.28 Indonesia Medan 1 A Muslim radical stabs a priest during a church service and attempts to detonate a suicide vest. 2015.10.13 Indonesia Singkil 1 4 One person is killed when a Muslim bomb burns down a church. 2015.01.17 Indonesia Tamadue 5 Muslim terrorists murder five Christians in two attacks. 2016.12.23 Iraq Baghdad 9 Eight Christians and one Yazidi lose their lives to a fundamentalist shooting spree. 2016.04.28 Iraq Mosul 1 A Christian girl is burned alive in her home when her family is unable to pay jizya. 2015.07.14 Iraq Baghdad 2 The church reports that two members were kidnapped and killed in the previous two weeks. 2015.07.06 Iraq Mosul 4 Four children are killed when ISIS blow up a church. 2015.05.26 Iraq Nimrud 1 An 80-Year-Old Christian woman is burned alive for failing to comply with Sharia restrictions. 2015.02.04 Iraq Mosul 1 A priest is beheaded by the Islamic State. 2015.04.16 Italy Sicily 12 A dozen Christians on a refugee boat are thrown to their deaths by Muslims. 2016.03.13 Ivory Coast Bassam 18 17 al-Qaeda gunmen assault a hotel and murder anyone refusing to praise Allah with them. The eighteen killed include a 5-year-old Christian who was cut down while praying. 2016.09.25 Jordan Amman 1 A Christian writer is gunned down outside a court by an imam for posting a cartoon critical of Islam on Facebook. 2016.10.25 Kenya Mandera 12 Islamists target Christians at a guesthouse, slaughtering a dozen. 2016.10.06 Kenya Mandera 6 27 al-Shabaab gunmen break into a home and murder six residents in an attack targeting Christians. 2016.01.31 Kenya Kaisari 4 1 Militant Muslims raid a Christian village and kill four innocents, one of whom is beheaded and the other burned inside his home. 2015.12.21 Kenya Mandera 2 3 Two passengers are killed when Islamists board a bus and try to separate Christians for execution. 2015.04.02 Kenya Garissa 148 79 A handful of devout Muslims storm a Christian college, separate out the non-Muslims and execute one-hundred and fifty in cold blood. 2015.01.11 Kenya Mombasa 1 Terrorists kill a priest during a church service. 2016.06.27 Lebanon Qaa 6 19 Six people are left dead after four suicide bombers target a Christian village. 2015.10.19 Libya Cyrenaica 1 An African Christian is beheaded by an Arab Muslim on video. 2015.07.23 Libya Nufaliya 1 A 25-year-old Christian is kidnapped and executed by Muslim radicals. 2015.04.19 Libya Sirte 30 The Islamic State releases a video showing the brutal execution of thirty captured Ethiopian Christians, at least a dozen of whom are beheaded. 2015.03.02 Libya Mechili 1 Islamists behead a Coptic man. 2015.02.14 Libya Sirte 21 Twenty-one Christians are abducted by Islamists, forced to their knees and then beheaded. 2016.11.16 Mali Kerana 1 The Christian mayor of a small village - and father of 8 - is assassinated by Islamic extremists. 2015.12.18 Mali Timbuktu 3 Three broadcasters are brutally murdered outside a Christian radio station. 2016.10.13 Niger Abalak 1 1 Radical Muslims kill a guard at a Christian mission and kidnap an aid worker. 2016.06.04 Niger Bosso 1 A convert to Christianity is singled out and executed by Muslim radicals. 2016.05.29 Niger Pandogari 4 A Muslim mob burns churches and kill four people based on a 'blasphemous' post on Facebook. 2015.01.17 Niger Zinder 1 An angry Muslim mob burns a church with one person inside. 2017.03.01 Nigeria Mbahimin 3 Fulani terrorists butcher and pull the eyes out of three Christians. 2017.01.07 Nigeria Kwayine 10 Ten people are killed when Fulani militants storm a Christian village. 2016.12.04 Nigeria Abuja 1 A Christian college student is beheaded by Fulani terrorists. 2016.11.13 Nigeria Ungwan Magaji 17 A pregnant woman and children are among seventeen innocents massacred by Muslim raiders on a Christian community. 2016.11.13 Nigeria Kigam 11 Eleven Christian villagers are laid out during a Muslim rampage in which homes were burned. 2016.11.04 Nigeria Tudan Wada 1 A Christian is murdered by Muslim militants. 2016.10.29 Nigeria Bakasi 5 11 A female suicide bomber detonates at a camp for displaced persons, blowing five to bits, including a church pastor. 2016.10.27 Nigeria Angwan Ali 3 Muslim terrorists kill three Christian villagers. 2016.10.20 Nigeria Tachira 1 A man on his way to church is pulled into the bush and hacked to death by Muslims 2016.10.15 Nigeria Godogodo 48 326 Fulani terrorists target a Christian village, killing forty-eight people and burning their homes. 2016.09.26 Nigeria Kuburumbula 1 One villager is killed when Boko Haram invade a Christian village and burn homes. 2016.09.26 Nigeria Boftari 1 A Christian man is tied up and slaughtered in front of his wife and four children. 2016.09.18 Nigeria Kwamjilari 8 Eight people standing outside a church are riddled with bullets by Muslim extremists. 2016.08.25 Nigeria Nkanu 1 A Catholic seminary student is among several shot to death by Fulani terrorists. 2016.08.22 Nigeria Talata Mafara 8 Eight people are killed when a Muslim mob targets Christians following a blasphemy accusation. 2016.08.21 Nigeria Ningon 2 1 A girl is among the casualties of a targeted attack on Christians as they slept. 2016.08.19 Nigeria Angwan Anjo 1 A pastor is gunned down by Fulani terrorists. 2016.08.16 Nigeria Jeman 10 Ten civilians in a Christian village are massacred by Fulani terrorists. 2016.08.02 Nigeria Gada Biyu 9 Nine Christian villagers are cut down by Muslim terrorists, who also burned three churches. 2016.08.01 Nigeria Ninte 2 1 Two Christian women are hacked to death by Muslim herdsmen. 2016.07.09 Nigeria Abuja 1 A female pastor is hacked to death by Muslim radicals who left her severed head on a Bible. 2016.06.30 Nigeria Obi 1 An evangelical pastor is hacked to death by militant Muslims. 2016.06.02 Nigeria Kano 1 Muslim youth behead a Christian woman for insulting Muhammad after an argument over religion. 2016.05.31 Nigeria Ninte 3 Muslim terrorists burn churches and a pastors home, and hack three villagers to death as they slept. 2016.04.30 Nigeria Dadawa 2 A man and his daughter are burnt alive in their church by Boko Haram. 2016.04.25 Nigeria Enugu 48 60 Forty-eight people are reported dead after Muslim terrorists attack their village, hacking, shooting, and burning their homes and church. 2016.04.24 Nigeria Okpoga 1 A Catholic priest is kidnapped and murdered by Muslim 'criminals'. 2016.02.24 Nigeria Agatu 300 Radical Islamic mercenaries sweep through a series of Christian villages and slaughter over three hundred, including pregnant women and children. 2016.02.14 Nigeria Abbi 2 19 Fulani terrorists attack a Christian community and hack a brother and sister to death. 2016.01.29 Nigeria Adamawa 10 28 A young suicide bomber detonates at a busy market near a church, taking out ten innocents. 2016.01.27 Nigeria Chibok 16 32 Suicide bombers send shrapnel through sixteen innocents at a vegetable market in a Christian town. 2015.09.16 Nigeria Kadunung 18 150 Muslims attack a Christian community, killing eighteen innocents, including a man and his six children. 2015.09.15 Nigeria Sarkin Kudu 9 9 Nine Christians are murdered in their village by Muslim invaders. 2015.09.14 Nigeria Barkin Ladi 20 17 Twenty Christians are massacred by Muslim militants. 2015.08.21 Nigeria Barkin Ladi 2 Two Christians are brutally stabbed to death by Fulani. 2015.08.16 Nigeria Kofar Gwari 2 12 Fulani terrorists attack a band of people preparing for church, killing two. 2015.07.28 Nigeria Dille 29 Two dozen innocent people are slaughtered by strict Islamists in raids on three Christian villages. 2015.07.05 Nigeria Borno 9 Islamists return to the scene of an earlier massacre and shoot nine survivors in addition to burning thirty-churches and three-hundred homes. 2015.07.05 Nigeria Potiskum 6 43 A women, a priest and two children are among six killed when a suicide bomber detonates during a church service. 2015.06.18 Nigeria Wakama 2 Muslims shoot an Anglican pastor and a 9-year-old boy to death. 2015.05.24 Nigeria Benue 96 Ninety-six are confirmed dead following a church-burning spree by militant Muslims. 2015.05.19 Nigeria Barkin Ladi 27 Fulani terrorists massacre twenty-seven residents in overnight attacks on two Christian villages. 2015.05.04 Nigeria Zakupang 30 Thirty Christians are massacred by Fulani terrorists. 2015.05.02 Nigeria Foron 2 Militant Muslims gun down a pastor and a female member of his congregation. 2015.05.02 Nigeria Barkin Ladi 27 Twenty-seven Christians are slaughtered by Muslim raiders at a church. 2015.05.02 Nigeria Vat 17 Muslim terrorists shoot seventeen Christians to death. 2015.05.02 Nigeria Zakupang 13 Women and children comprise the bulk of thirteen Christians cut down by Muslim militants. 2015.04.30 Nigeria Barkin Ladi 2 Two Christians returning from a funeral are ambushed and killed by Muslim radicals. 2015.04.27 Nigeria Guma 13 Thirteen Christians are slaughtered in their homes by Muslim raiders. 2015.04.25 Nigeria Plateau 6 A half-dozen Christians are murdered by Muslim radicals in attacks on three villages. 2015.04.08 Nigeria Gidan Maso 1 A pastor's daughter suffocates when Muslims torch a church over another Muslim's conversion. 2015.03.15 Nigeria Egba 82 Fulani terrorists massacre nearly one hundred Christian villagers, mostly women and children. 2015.01.23 Nigeria Bantaje 1 Muslim extremists butcher a pastor and father of two. 2015.01.04 Nigeria Kantoma 2 10 Two people preparing for church are shot to death by Fulani terrorists. 2015.01.02 Nigeria Ambe-Madaki 15 40 Fifteen villagers are massacred when Muslim terrorists attack a Christian village. 2015.01.01 Nigeria Gombe 8 A suicide bomber detonates at the entrance of a church service. 2016.12.31 Pakistan Sukkur 10 A Muslim mob burns down a Christian neighborhood. 2016.09.02 Pakistan Peshawar 2 5 Four Jamaat-ur-Ahrar suicide bombers kill a guard and civilian in a targeted attack on a Christian community. 2016.08.14 Pakistan Lahore 1 A man shoots his sister in the head for marrying a Christian. 2016.07.12 Pakistan Faisalabad 1 A Christian family man is murdered in a targeted attack by Muslim kidnappers. 2016.06.25 Pakistan Lahore 1 Four Muslims gang-rape a Christian whose brother had eloped with a Muslim. 2016.06.14 Pakistan Tando Muhammad 1 A 14-year-old Christian student is stabbed fifteen times by a Muslim gang. 2016.06.09 Pakistan Changa Manga 1 A Christian man is badly beaten by a Muslim mob for selling food deemed 'unclean' because of his religion. 2

Een ander geluid op 15-03-2017 12:00

Theo Kainos op 14-03-2017 19:03

Immigratie als oplossing voor de vergrijzing is een non-argument en een volledig verkeerde voorstelling van zaken. Ja, de bevolkingsopbouw vergrijst. Het helpt echter niets om dan op grote schaal analfabeten en kansarmen te importeren. Die gaan massaal de bijstand in en komen daar ook niet meer uit. Velen zijn niet gemotiveerd om Nederlands te leren en/of zijn ongeschikt om openstaande vacatures te vervullen. Gisteren kwam nog een autochtone vrijwilliger in een Rotterdamse allochtonen wijk aan het woord en verzuchtte: "hier wonen veel allochtonen. Die gaan niet stemmen. Ze zijn alleen geïnteresseerd in hun uitkering en huursubsidie. Voor de rest geloven ze het wel"!.............

Dus als veel mensen met pensioen gaan (vergrijzing) en je haalt ook nog eens 100-duizenden uitkeringstrekkers binnen, dan wordt de koek nog veel kleiner voor ons allemaal. Lijkt me een simpel rekensommetje.

We halen sowieso niet de juiste (geschikte) mensen binnen. Los van de vraag of ze in beroepen willen werken, waarin een grote vraag is naar arbeidskrachten. Niet iedereen vindt het attractief of voelt zich geroepen om in de zorg enz. te gaan werken. Tegen de tijd, dat hun kinderen of kleinkinderen wel geschikt/geschoold zijn, is het "vergrijzingsprobleem" allang geschiedenis. Dus, die "oplossing" komt veel en veel te laat.

Daarnaast in hetzelfde NOS journaal, waarin ze ons het vergrijzingsprobleem en de oplossing (immigratie uit 3e wereld) aanpraten, zeggen ze doodleuk dat de komende jaren miljoenen (ja u leest het goed!!!) banen gaan verdwijnen door robotisering en verregaande technologische ontwikkelingen. Met andere woorden de vergrijzing komt als geroepen om het explosief krimpende aantal banen goed op te kunnen vangen. Zoals u weet werkten 100 jaar geleden zo'n 50% van de beroepsbevolking in de agrarische sector. Nu is dat krap 4%. Een soortgelijke ontwikkeling dient zich binnenkort aan in vele andere sectoren. Bijvoorbeeld: als de supermarkten echt willen, kunnen dit jaar nog alle kassamedewerkers eruit. Klanten zelf laten scannen, alle producten een antidiefstalstrip in etiket of verpakking die gedeactiveerd wordt bij het scannen, afrekenen met pinpas en pas dan gaat het poortje open om door te kunnen lopen. Er kan nog véél meer zonder dat daar mensenhandjes voor nodig zijn. Kijkt u eens naar de havens: waar zijn de duizenden sjouwers en laders/lossers gebleven? 

Laat u aub niets wijsmaken over de noodzaak van grootschalige arbeidskrachten tekorten. Europa heeft nu al een hardnekkige, grootschalige en structurele werkloosheid !!!

Pier op 15-03-2017 13:30

Dewevoga op 11.37: wat een verschrikkelijke lijst misdaden. Wie heeft die gepubliceerd?

Dewevoga op 15-03-2017 14:38

@Pier op 15-03-2017 13:30

De volledige lijst is niet eens doorgekomen. En die was alleen over 2015, 2016 en 2017. Deze lijst gaat door tot 2001. En in de kerk hoor je er niets over. De 2e slaapkamer weet er ook van want ik heb ze dit meerdere malen gestuurd. Evenals het feit dat er in Israel geen bezette gebieden zijn. Joradie heeft vanaf 1949 t/m 1967 die gebieden bezet. De arabieren bouwen illegaal in area C wat onder Israelisch bestuur valt. Ze bouwen illegaal grote wijken bij Jeruzalem. En niemand protesteert. Ook de kerk niet.

Op de site religionofpeace wordt dagelijks het aantal terroristische anslagen bijgehouden. Er staan vele gruwelijke verslagen op de hoofd pagina.

http://www.thereligionofpeace.com/pages/games/arabic.aspx

De link die u bedoelt: http://www.thereligionofpeace.com/attacks/christian-attacks.aspx

Tom Hendrix/Seneca op 15-03-2017 16:20

@econoom: 10.09. uur. Op de eerste plaats zet men het liefste de partijgenoten van: VVD,CDA,PvdA en D66, in de stemlokalen econoom. Ten tweede was het de communist Lenin; die zelf zei: "Het maakt niet uit wat de mensen stemmen; maar wie de stemmen telt!" Verder heb ik in mijn woonplaats zelf gezien; sinds 20 jaar; dat het dezelfde figuren zijn; die de stemlokalen bemensen. Nooit is er een oproep gedaan vanuit mijn woonplaats om vrijwilligers op te roepen om de stemlokalen te bemensen. U mag uw mening daarover hebben, ik heb mijn mening daarover.

U moet ook zelf initiatief nemen om u aan te melden in plaats van te klagen. De stemmen worden 3x geteld, door verschillende mensen. Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 15-03-2017 17:02

@moderator: 16.20. uur. Okay, dat wist ik niet. Dan nuanceer ik mijn reacties, en ga er dan van uit dat er wel correct geteld zal worden.

Piet Cox op 15-03-2017 17:54

Lijkt er sterk op dat de 'Grote Verdrukking' door de Islam gaat komen. Let wel dat van alle aanhangers van 'het beest', er niet 1 in het boek des levens staat geschreven.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl