HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Flashback: Ankara dreigde al in 2012 Turkse bevolking in Europa te mobiliseren

Wordt Europa nu eindelijk wakker voor het enorme gevaar dat deze zichzelf verklaarde islamitische ‘Sultan’ of ‘Kalief’ voor de wereld vormt? (inzet: het voormalige Ottomaanse Rijk dat Erdogan in of vanaf 2023 wil herstellen).

De flinke diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije, ontstaan na grove scheldpartijen en dreigementen uit Ankara met sancties als Den Haag niet twee ministers zou toelaten om campagne te voeren voor het cruciale Turkse referendum op 16 april, komt niet uit de lucht vallen. Hooggeplaatste leden van de heersende islamistische AK Partij van president dictator Recep Tayyip Erdogan dreigden de afgelopen jaren al vaker de grote Turkse minderheid in Europa te mobiliseren om ‘de belangen’ van Turkije en de islam te ‘verdedigen’. Het definitieve startschot lijkt nu te zijn gelost.

 

Eerst kreeg minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu geen toestemming om in Nederland te landen, omdat hij in Rotterdam campagne wilde voeren voor het zeer omstreden referendum op 16 april, waarmee Erdogan vrijwel onbeperkte macht naar zich toe wil trekken. Na bezwaren uit Den Haag dreigde de minister onmiddellijk met sancties. Deze schaamteloze chantage, gepaard met idiote scheldwoorden zoals ‘Nazi’s’ en ‘fascisten’, viel bepaald niet goed bij de regering Rutte.

‘Harde maatregelen’ tegen Nederland

Vervolgens voerden de Turken hun provocaties verder op door minister van Familiezaken Fatma Betül Sayan met de auto naar Rotterdam te sturen. Zij negeerde alle officiële waarschuwingen dit niet te doen, en werd dan ook tot ongewenste vreemdeling verklaard en terug naar de Duitse grens gereden. Ondertussen was een grote groep protesterende pro-Erdogan demonstranten begonnen met het gooien van stenen en andere voorwerpen naar de politie, die vervolgens met waterkanonnen moest ingrijpen.

De Turkse regering dreigt Nederland nu met ‘de hardst mogelijke maatregelen’, en de Nederlandse ambassadeur mag voorlopig niet terugkeren naar Ankara. Eerder besloot ook Duitsland dat de politieke campagne van Turkse ministers ongewenst was, wat Berlijn eveneens op een ‘Nazi’s / fascisten’ scheldkanonnade kwam te staan. Oostenrijk wil nu vergelijkbare maatregelen als Duitsland en Nederland treffen.

Al in 2012 dreigementen om Turken in Europa te mobiliseren

De media en politici hadden overigens kunnen en moeten weten dat zoiets als dit zou gaan gebeuren. Zo dreigde Melih Gökcek, de burgemeester van Ankara en een vooraanstaand lid van de AKP, in 2013 de regering Merkel met de 3,5 miljoen (inmiddels 4 miljoen) Turken die in Duitsland wonen. Al in 2012 schreven we dat hoge Turkse officials hadden aangekondigd de miljoenen Turken in Europa te gaan mobiliseren om de belangen van Turkije en de islam te gaan ‘verdedigen’.

In 2010 was hiervoor zelfs een speciaal ministerie opgericht. Erdogan organiseerde in datzelfde jaar een geheime bijeenkomst met 1500 in Europa wonende Turkse parlementariërs, politici en zakenmensen, die hij inschakelde om de Turken in Europa te gaan werven voor zijn plannen. Later volgden nog eens twee conferenties waarin er strategieën werden opgesteld om de invloed van de Turken in Europa verder te vergroten.

Waarschuwingen Wilders genegeerd

De dreigementen van burgemeester Gökcek werden in Europa lacherig  weggewuifd, net als de waarschuwingen van PVV-leider Geert Wilders, de enige politicus in Den Haag die Erdogan ‘knettergek’ en een gevaar voor Europa noemde. Dat kwam hem op felle protesten van de andere partijen en ook het Koninklijk Huis te staan, die benadrukten dat Erdogan een respectabele leider van een ‘bevriend democratisch’ land was.

Inmiddels weten die wel anders. Twee Turkse parlementariërs braken met de PvdA en richtten het islamofascistische clubje DENK op, die volgens de peilingen inderdaad in de Tweede Kamer terecht kan komen, en die de zich almaar agressiever opstellende Turkse bevolking een politieke stem geeft.

De ‘prins van Europa’ wil het Ottomaanse Rijk herstellen

In Den Haag kan men Erdogan, die vorig jaar door Amerikaanse media ‘de prins van Europa’ werd genoemd omdat de EU hem hielenlikkend miljarden beloofde om de migrantenstroom in te dammen, maar beter bloedserieus beginnen te nemen. Al jaren kondigen hij en zijn AKP lakeien de wederoprichting van het Ottomaanse Rijk ‘van Sarajevo tot Damascus, en van Benghazi (Libië) tot Batumi (Georgië)’ aan, inclusief de ‘bevrijding’ van Jeruzalem.

'De vorige eeuw was slechts een tussenfase voor ons,’ verklaarde toenmalig premier Davutoglu. Wij zullen die tussenfase afsluiten. Dit noemen wij het nieuwe Ottomanisme. Degenen die heel Europa verenigden werden niet de nieuwe Romeinen (genoemd), maar degenen die het hele geografische Midden Oosten zullen verenigen worden wel de nieuwe Ottomanen genoemd.’ Met andere woorden: de Turken zullen hun seculiere maatschappij definitief omvormen tot een islamistische en deze tot ver over de huidige Turkse grenzen uitbreiden.

De acties van het Turkse leger in Syrië zijn de eerste concrete militaire stappen om dit doel in het al vaak genoemde ‘target jaar’ 2023 te verwezenlijken, wanneer Erdogan volgens eigen zeggen ‘het sterkste leger ter wereld’ wil hebben, volgens de Duitse inlichtingendienst bewapend met kernwapens. Belangrijke internationale moslimleiders verklaarden Erdogan al meerdere malen tot de nieuwe Kalief van het echte Islamitische Kalifaat. (zie verder hyperlinks onderaan)

‘Wake up call’?

Niet voor niets schrijven we al jaren dat Europa en Amerika dezelfde fatale fout met Erdogan dreigen te maken als destijds met Adolf Hitler. De komende periode zal blijken of de gebeurtenissen van dit weekend een ‘wake up’ call waren, of dat men na de verkiezingen gewoon weer terugkeert in dezelfde fatale winterslaap, en pas wakker wordt als Turkse legers hun imperialistische veroveringstochten in het Midden Oosten, Noord Afrika en Oost Europa beginnen.

 

Xander

 

Zie ook o.a.:

22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat (/ ‘Mahdi (de islamitische messias) verschijnt tussen 2023 en 2027)

2016:
14-11: Turkse analist: Erdogan verklaart de oorlog aan christenen (/’Islamist Erdogan heeft lang gekoesterde haat regen het christendom’)
25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
20-07: (/Wereldfederatie Moslimgeestelijken verklaart Erdogan de facto tot hoogste afgezant Allah op Aarde)
26-05 ISIS test chemische wapens op christenen voor latere aanslagen in Europa (/ Proxy leger van Obama, Erdogan en Saudi’s roeit christendom Midden Oosten uit)
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
06-04: Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’ (/ Turkse president dreigt met zijn Neo-Ottomaanse ambities mensheid in verwoestende wereldoorlog te storten)

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
28-05: Turkse premier en president beloven gezamenlijke moslimaanval op Israël (/ Turkse leiders gaan verenigd islamitisch wereldrijk oprichten / Erdogan zegt in contact te staan met de geest van Saladin, die de christelijke legers uit Europa versloeg)
16-05: President Erdogan belooft in toespraak Turkse invasie van Jeruzalem
11-04: Erdogan: Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)

2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’

21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

2013:
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus

2011:

12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)
09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.
Reacties

Pagina12
rexmundi op 12-03-2017 14:45
Laten we eerst eens in Nederland de dubbele paspoorten afschaffen.
Dan zijn ze Nederlanders of Turken, als ze voor Turkije kiezen dan alle sociale voordelen voor hun afschaffen en met de drang Nederland op korte tijd te verlaten.
Ten tweede om op 15 maart op de PVV te stemmen om het tij nog te keren,voor dat het echt te laat is, mede ook de roze bril afzetten voor de linkse partijen,ze noemen zich links en de burgers denken dat ze sociaal zijn maar ze willen overheersen met de moslims, dit is in geheel Europa zo.
Denk goed na waarop men stemt, de burger heeft het nu in handen.
cruzio op 12-03-2017 14:58

En Rutte nu de credits geven dat ie voet bij stuk gehouden heeft. Let op binnen een week buigt ie weer als een knipmes en smeekt ie erdogan om sancties niet door te voeren....Ruggegraatloze slapjanus die nu na 8 jaar een keer de rug recht houdt.......man..man..man  wat een prestatie..

De Terugkeer op 12-03-2017 15:02

Nee, Xander...deze keer (na de komende verkiezingen, bedoel ik) niet meer...'we' zullen niet meer in slaap sussen, maar dienstbaar en waakzaam te werk gaan...we zijn een klein land, maar hebben een grote voorbeeldfunktie. Nederland is een 'ongekend één geheel'...merk je niet veel van, zo, op straat, in de winkels, in het verkeer en op de social media...dan 'lijken' we een stel ego-centristen, gemiddeld (de goeden natuurlijk weer uitgezonderd)...simpel voorbeeld vind ik altijd het 010/020 gevecht in de voetbalwereld......gooi dit maar opzij, in de nabije toekomst, want wat we nu gaan krijgen, wordt 100.000 x grootser.

White Lion op 12-03-2017 15:04

Hoet ook zij, dit komt Rutte wel heel goed uit zo vlak voor de verkiezingen. Nu harde taal uitslaan en een minister het land uitzetten, geen excuus naar de Turken.......Maar als de verkiezingen geweest zijn en Nederland weer compleet lijkt vergeten te zijn wat deze clown voorstaat en massaal op de vvd heeft gestemd, zullen ze weer buigen als knipmessen voor die gek daar. NIks nieuws onder de zon.

mij mening op 12-03-2017 15:08

Zelf denk ik dat de fout bij Rutte ligt omdat met zijn  opportunistisch machiavellisme probeerd hij zich zelf te redden in de verkiezing ten koste van Wilders. Maar ben bang dat de gevolgen der van  zeer ernstige zullen zijn en dat just  isis een grote kans zal grijgen om een aanslag in nederland uit te voeren, just nu dat Erdogan hun vrij spel geeft.

Ik op 12-03-2017 15:09

Sowieso iedere Turkse Nederlander laten kiezen: ben je Nederlander, of ben je Turk?

Andere paspoort inleveren!

Je kunt niet zomaar mensen gaan uitwijzen die hier al generaties wonen, maar wel ze laten kiezen van welk land ze burger zijn.

Stemrecht in twee landen is echt bizar.

Martin op 12-03-2017 15:22

En dan te bedenken dat er veel politici waren die Turkije een EU lidmaatschap wilden geven....

Wat een vertroebeld beeld hadden deze mensen.

Eelke Piers op 12-03-2017 15:26

Het gaat om een referendum. Het toppunt van democratie en Nederland zou dat graag willen verbieden omdat het ondemocraties zou zijn. Vrijheid van meninguiting? Voor wie geldt dat? Voor Turken duidelijk niet want dan moet de propagandamachine in een zeer hoog toerental werken om het volk op te hitsen. Josef Goebels zou het niet verbeterd hebben en het nederlandse volk roept maar: "Aan het kruis met hem"

Dom....dom....dom...dom

(Jammer genoeg weten ze niet meer waar dat vanaf komt)

Levi op 12-03-2017 15:57

Goed geschreven Xander!

vlokje op 12-03-2017 16:07

er is specifiek naar gevraagd, en de ambassadeur van turkije heeft doel bewust gelogen,en er waren dus meer collonnes onderweg met zogenaamd mevrouw, om ons om de tuin te leiden.

mijn mening: achterbaks hoor ,om een vrouw vooruit te schuiven, en in de voorste linies te zetten, waarschijnlijk makkelijk vervangbaar en de ideale martelaar bij arrestatie.

en dan ! hadden we geen minister gearresteerd maar een vrouw en moeder.

en weer proberen ze,dat wij onze eigen principes overboord gooien, en dan "zie je wel,facisten"

ze hebben kleur bekent en iedereen met dubbel paspoort direkt, voor 15 maart nog, stempas invorderen

Gabriel op 12-03-2017 16:17

Dictator Erdogan is zo gek als een deur, verder valt er niks te zeggen 

Lies op 12-03-2017 16:26

ughe ughe Rutte toont tijdelijk wat ruggegraad . Waar verkiezingen al niet goed voor zijn. Van mij mag all time verkiezingstijd zijn.

dennis op 12-03-2017 16:30

nederland is geen patij voor turkij. turkij is een groot macht.

Tabris op 12-03-2017 16:54

@ dennis op 12-03-2017 16:30 (een turk in mijn ogen)

"nederland is geen patij voor turkij. turkij is een groot macht."

En daarom moeten we dan ook al die veradelijke turken buiten knikkeren, en wel zo snel mogelijk.

Virgo op 12-03-2017 16:57

Hoogmoed komt voor de val vriendje Erdogan. Rusland en Turkije bijvoorbeeld hebben 12 of 13 (!) oorlogen gevoerd. Ze zijn vrijwl allemaal slecht afgelopen voor de Turken. Nog een keer? En dan definitief in de afgrond. De NATO zal je vege lijf niet redden. En wij zeker niet. Ciao.

Virgo op 12-03-2017 16:58

@White Lion op 12-03-2017 15:04

Het hoeft niet te verbazen als beiden het daarover op een akkoordje hebben gegooid. Ze behoren tot hetzelfde krapuul.

Tabris op 12-03-2017 17:00

@Erdogan

Een valse vlag coupe plegen om je tegenstanders uit de weg te ruimen, dat is pas een schoolvoorbeeld van facisme.

Dikwijks verwijt men de tegenstander van wat men zelf is:

De turkse facist noemt de Nederlandse democraat een facist.

Gekker kan het niet meer.

Rick op 12-03-2017 17:17

Na meer dan drie generaties nog niet geïntegreerd, wegwezen dan ! 

Als ik in het buitenland zou wonen dan zou het niet in m'n kop op komen om met een Nederlandse vlag te gaan protesteren en rellen te schoppen. 'Mensen' zijn compleet koekwaus tegenwoordig.

Iron Maiden op 12-03-2017 17:19

Dit is gewoon een opzetje tussen Rutte en Erdogan. Worden ze allebei beter van. Wilders wordt de wind uit de zeilen genomen. Één dag na de verkiezingen zal Nederland weer een toontje lager zingen. Als de buit binnen is. Net zoals met de zogenaamde coup. IS dit list en bedrog. 

Freduardo op 12-03-2017 17:38

En turkij kan net zo schrijf als jij.

René van Zalk op 12-03-2017 17:47

Nederland is beter af zonder banden met het extremistische dus die eventuele zal ons 1 worst wezen

 

Groetnnn uut Nunspeet.

 

Rick op 12-03-2017 17:48

Overigens als je voor Nazi en Jood tegelijk wordt uitgescholden dan laat het gemiddelde iq zich wel raden. 

Anora op 12-03-2017 17:50

Afschuwlijke brutale mensen, deze regerende turken. Volkomen schaamteloos en eerloos.

René van Zalk op 12-03-2017 17:51

De menigte scandeerde afgelopen nacht in Rotterdam in het turks: Wij willen de minister.  Eerst de Nederlandse taal leren #turkijerel #Rotterdam

Groetnnn uut Nunspeet.

Piet 1 op 12-03-2017 17:53

@ dennis op 12-03-2017 16:30

Dennis, als je, - David Wagner profetie- googled, hoor je dat Nederland een grootmacht wordt in het ontvangen van Gods genade en terloops zegt hij ook nog eens dat het een Hoogland wordt.

Mocht dat zo zijn dan wordt ons land door aardbeving omhoog gedrukt.

In Jesaja 18:7 is Nederland bedoeld en niet Egypte, de natie heinde en ver geducht, Nederland is dan de berg Sion, de berg Sion ligt die soms in Egypte ??

In Jesaja 8:23 wordt naar Zabulon in de eindtijd verwezen en dat zou Neder-landse stam zijn..over de tijd van Jezus wordt verwezen naar de huidige tijd.

Het volk dat in duisternis leeft bedreft daarom ook het Nederlandse.

Piet 1 

Een ander geluid op 12-03-2017 17:57

Men moet de ambities van deze nep-sultan serieus nemen, maar zijn mogelijkheden niet overdrijven. Turkije is een regionale macht, met 80 miljoen inwoners, maar mist de kracht om het oude Ottomaanse rijk te herstellen. Met kracht bedoel ik de economische mogelijkheden. Nu de 15e economie ter wereld. Een flinke oorlog, die het westen niet zint en het is over en uit met die economie. Dus krachtig genoeg om in de regio wat onheil aan te richten, maar meer ook niet. Ze zouden zich kunnen verbinden met Iran en een coalitie van Arabische landen om Israel aan te vallen, maar dan nog hebben ze een hele harde noot te kraken. Ik verwacht overigens wel, dat in dat geval de NAVO en de USA Israel te hulp zullen schieten. Een aanval op Israel en/of restauratie Ottomaanse rijk kunnen alléén als de NAVO en Rusland met elkaar in oorlog zijn of zijn geweest. Dan is één partij verslagen en de andere likt zijn wonden. Andere mogelijkheid is, dat de USA en Europa het slachtoffer zijn van geweldige cataclysmen, maar dan moet gelijktijdig de Yellowstone caldera ontploffen en Europa geraakt worden door een flinke asteroïde. Zeg nooit nooit, maar die kans is niet zo groot.

In theorie zou Turkije zich met Rusland kunnen verbinden, maar dan moeten de Russen hun slavische en/of orthodox-christelijke broedervolken verraden. Hoe groot is de kans, dat Poetin de Serven, Grieken, Bulgaren en andere (Balkan)volken verraad ten gunste van Turkije?

Andere mogelijkheid is, dat Turkije zich verbindt met de Turkse broedervolken in Centraal Azie, zoals Kazachstan, Azerbeidzjan, Oezbekistan, Turkmenistan enz. Allemaal voormalige sovjet-republieken met Russische minderheden. In dat geval komt hij in de achtertuin van Rusland en die zal dat niet over zijn kant laten gaan. Ook China zal niet op een alliantie van Turkse moslim volken zitten te wachten. Die hebben met de Oeigoeren in de autonome regio Sinkiang al genoeg te stellen.

Daarnaast streven naast Turkije ook Iran en Saoudi-Arabië er naar om in de islamitische wereld én hun regio de eerste viool te spelen. Een verbond tussen 2 of alle drie de landen zal van hele korte duur zijn en alléén om gemeenschappelijke vijand Israel te bestrijden. De verschillen en belangen zijn simpelweg te groot om heel lang met zijn allen door 1 deur te kunnen. Vergelijkbaar met het verbond tussen Stalin en Hitler. Duurde ook niet zo lang, omdat ze in hetzelfde vijvertje (regio) visten.

Grote opstanden van Turkse minderheden in (West)Europa? Dan graven ze hun eigen graf. Het mooie van een dubbele nationaliteit is, dat je bij terrorisme de Nederlandse, Duitse, Oostenrijkse, Franse enz. nationaliteit kunt afpakken en ze het land / Europa kunt uitgooien.

Sancties? Europa kan Turkije meer pijn doen dan andersom ! Paar jaartjes negatief reisadvies, opzeggen douane-unie, handelsverdragen, financiële steun enz. In dat geval is het snel goodbye Erdogan. Of in het Turks güle güle.

Tom Hendrix/Seneca op 12-03-2017 18:04

Dit artikel zou gestuurd dienen te worden, aan alle kandidaten van de politieke partijen. Allemaal. Het artikel is absoluut "to the point", moderator excuus, het betekent dat dit artikel volkomen geloofwaardig is. Erdogan, is uit op de heerschappij, die de Ottomanen eerder hadden. Een gevaarlijke tendens. Verder is zowel de VVD-Rutte- alsook geheel links, en het CDA, de CU, en D66, debet aan de toestroom van moslims- waaronder ook Turken- naar nederland en Europa.

De bron van onze problemen zijn; " De Resolutie van Straatsburg", het nazi-plan van Coudenhove-kalergi", de instelling van de communistische EU/EUSSR; en de faalmunt de Euro. Kies tegen de islamofiele- en eurofiele politieke kongsi! Dit kon wel eens onze laatste kans zijn. En wat Dhr. Rutte  (VVD) betreft, hij heeft alleen maar flink gereageerd, omdat de verkiezingen aankomen, en hij bang is voor Wilders en de PVV. Tenminste zo zie ik dat. 

Een ander geluid op 12-03-2017 18:07

@ rexmundi op 12-03-2017 14:45

Deels mee eens. Het mooie van een dubbele nationaliteit is wel, dat je dan het NL paspoort / nationaliteit kunt intrekken ! Wat mij betreft actief uitnutten: huurhuis uit, uitkering stop en het land uit !!!

Spyfromthesky op 12-03-2017 18:07

Ik schreef op een voegere forum van eindtijd.nl al reeds in 2005/2006 dat we moeten waken voor de binnenlandse veiligheid en een sterk autochtone leger en polititie.

Turkse Nederlanders zijn of gewoon Nederlanders, gewoon burgers of ze zijn loyaal aan Turkije. Het probleem is eigenlijk vanouds het een president schapen voor dubbelde paspoorten.

De Partij van de Arbei of beter gezegd de Partij van de Allochtonen, dat was de geboortekamer van de nieuwe babys. Denk is hier een voorbeeld van. Overigens lijkt de zgn Erdogan Denk partij zich van alle commentaar te houden. Kortom, we wisten al waar voor ze staan en sinds gisteren is het overtuigend bewijs wederom geleverd.

Maar ik snap het niet. Er zijn ook zoveel voorbeelde van Nederlands met Turkse roots die het gewoon goed doen in de maatschappij en ook diploma's halen er vrij modern zijn. Wellicht zijn dit ook al ongelovigen 'honden' volgens hun andere oud volksgenoten.

Duitsland heeft de wortel van al het ontstaan goed geanalyseerd. Het was 8 jaar paars waar alle christelijke waarden en normen werden afgebroken.

De trots van God overboord gooien en overal de eerst in zijn in het eigenlijk het aanmoedigen van het ontaarden van het volk.

Elke politicus zou op elk vlak, willen ze echt een hart hebben voor Nederland, niet willen dat een volk ontaard of op moreel vlak afglijdt. Ze plegen ook meineed want volgens mij moeten ze beloven op grond van de Bijbel of mogelijk anders.

Spyfromthesky

René van Zalk op 12-03-2017 18:13

turkij heeft zich in de kaart laten kijken.

willy op 12-03-2017 18:18

Erdogan is een dictator die denkt dat hij in alle landen zijn dictaat kan stellen gelukkig volgt Nederland hem niet. Binnenkort komt hij naar Vlaanderen de laffe Belgen zullen hem wel onthalen dan bedoel ik de politiek niet de bevolking die van die dictator niet moet hebben ! shalom

Tom Hendrix/Seneca op 12-03-2017 18:32

En dan het gegeven, dat gisteren in Rotterdam, de Turkse demonstranten; de Politie aanvielen. Zover is het dus al gekomen. De grootste fout/misdaad heeft Joop den Uyl gepleegd, door de eerste generatie gastarbeiders, toestond zich in Nederland te vestigen. Gastarbeider betekent normaal, vertrek uit het gastland als de arbeid verricht is. Maar ja, links en logisch handelen; vergeet het maar. En toen mochten deze gastarbeiders ook nog hun hele familie laten overkomen. Knettergek zijn onze politici geweest, om hier aan mee te werken. En dan ook nog het feit; dat deze mensen 2 paspoorten konden hebben; een Turks en een Nederlands paspoort. Krankzinnig!

Scrutinizer op 12-03-2017 18:45

@rexmundi op 12-03-2017 14:45

"Laten we eerst eens in Nederland de dubbele paspoorten afschaffen"
 
Nou, dan kan je dus zelf ook geen 2e pasoort meer hebben, tenzij je na verwerving van een 1e buitenlands paspoort en verlies van het Nederlandse, besluit een 2e buitenlands paspoort te bemachtigen. Maar dit is dan wel extra omslachtig.
 
Ik denk dat er over dubbele paspoorten nogal wat misverstanden bestaan.
Alleen een collectivist zou durven veronderstellen dat iemand dan aan 2 landen "loyaal zou zijn".Sta me toe dit belachelijk te vinden.

Wat is het voordeel van een paspoort?Wel, dat het (behoudens enkele uitzonderingen)(*), in wezen de facto een soort van permanente en onvoorwaardelijke verblijfsvergunning impliceert. Immers in een land waar je de nationaliteit van hebt, mag je onvoorwaardelijk wonen zonder aan bijkomende immigratievoorschriften te voldoen (i.t.t. buitenlanders die niet over de nationaliteit beschikken).
 
Als u (bv. t.g.v. alle recente ellende) vreest dat binnen afzienbare tijd een burgeroorlog uitbreekt en/of een oorlog met een buurland (van de EU) zoals Rusland, dan wil u misschien maar al te graag emigreren. Vraag is waarheen? Bent u daar wel welkom? Wat zijn de immigratievereisten en voldoet er er op dát moment nog wel aan?

Bv. in sommige landen krijg je een verblijfsvergunning in ruil voor een investering van bv. USD 200k. Misschien dat u dat nu nog hebt (de waarde van uw woning is wellicht meer) maar weldra niet meer als uw huis aan diggelen geschoten is en de ruine waardeloos is.Zou u evenwel van te voren reeds over pakweg een Panamees 2e paspoort beschikken, dan bent u als Panamese national welkom in "eigen" land, ook wanneer u verder al uw bezittingen kwijt bent. Een national, hoeft nl. niet aan de immigratievoorwaarden te voldoen.
 
Vanuit het oogpunt van het individu is het hebben van een 2e paspoort simpelweg het equivalent van een plan B: een soort verzekeringspolis om een 2e start te maken.
Bedenk dat een vooruitziende middenklasse Syrier die in 2009 of eerder pakweg een Oostenrijks of Portugees paspoort bekomen had, enkele jaren later als Oostenrijker of Portugees gewoon simpelweg op het vliegtuig had kunnen stappen en naar "zijn land"

(d.w.z. Oostenrijk of Portugal) had kunnen vliegen er er gewoon net zoals elke andere rijksonderdaan zou worden binnengelaten. Oh, en omdat het hier toevallig om Shengenlanden gaat, had ie zich vervlogens zelfs (net als om het even welke andere Oostenrijker of Portugees) elders in het Schengengebied kunnen vestigen.
 
De voetbal kijkende of GTST(eqivalent) kijkende Syrier echter, die niet zo vooruitziend was, zou zich vanaf 2010 plots onvoorbereid in oorlogsgebied bevinden en geen kant op kunnen. Nou goed, hij zou illegaal de oversteek kunnen maken op een gammel bootje en daarbij zijn vrouw of kind verliezen en dan aanspoelen op een Grieks eiland en vervolgens in een AZC opgesloten worden etc.
 
Kortom: vooruitziendheid en een 2e pasoort kan in geval een individu zich genoodzaakt ziet oorlog te ontvluchten een wereld van verschil maken.
 
Als je ziet wat er in Europa allemaal broeit, dan acht ik de kans op hetzij oorlog, hetzij burgeroorlog (of beide tegelijk zoals Rusland in 1917) erg hoog. Ik raad eenieder dan ook ten stelligste aan zijn potentiele emigratie nu alvast voor te bereiden. Als je nog niet over een 2e paspoort beschikt, kan je dat doen door hetzij er een te kopen

(ik bedoel dan wel legaal!, dus bv. op St. Kitts ,maar dan ben je minstens 250k kwijt), hetzij er een te verwerven door ergens eerst te immigreren (en dus aan de voorwaarden voor immigratie te voldoen) en er vervolgens de nationaliteit aan te vragen.

Een van de landen waar deze langzamere route relatief het snelst verloopt is Argentinie, alwaar je na amper 2 jaar officieel verblijf, reeds de nationaliteit kan aanvragen (in de meeste andere landen duurt het 5 jaar voor een individu en soms slechts 3 jaar als je het met het hele gezin doet).
 
(Behoudens enkele uitzonderingen)(**) worden paspoorten uitgegeven aan nationals die daarom vragen. In principe heb je nl. een gewoon ID voor binnenlands gebruik (waarbij "binnenlands" kan betekenen "binnen de Schengenzone" of "binnen Mercosur") maar kan je een paspoort aanvragen voor als je wil reizen. In elk paspoort zal u evenwel steeds kunnen lezen dat het eigendom is van de emmitent en dat de erin beschreven burger slechts de houder is (die dan wel aansprakelijk is voor verlies of diefstal). Kortom: "uw" paspoort is helemaal niet van u doch van de staat.

Dat wil tevens zeggen dat zij te allen tijde kan beslissen het weer in te trekken of ongeldig te maken (en internationaal te seinen) waardoor het een middel is waarmee zij uw mobiliteit aan banden kan leggen, immers als u plots niet meer over een valide paspoort beschikt zal men u in het buitenland niet meer binnenlaten.

Daarmee is een paspoort dus een machtsmiddel van een (totalitaire) overheid die zijn slaven op de plantage wil houden. Het zou dus zomaar kunnen dat u plots (al dan niet door een vijandige overname a.k.a. "bezetting") uw NL paspoort verliest na inhouding cq. dat de geldigheid ervan plots kwam te vervallen.

Erg vervelend natuurlijk om 100% afhankelijk te zijn van 1 enkele (in de toekomst mogelijk u vijandig gezinde) overheid. Reden temeer om graag over een 2e paspoort te beschikken. Niet noodzakelijkerwijs om in  dat bepaalde land te wonen, maar om met dat paspoort te kunnen reizen. Met uw Argentijns paspoort kan u dan nog reizen of zelfs ... immigreren in een ander land, terwijl NL je verraden heeft.
Kortom: eenieder die niet graag als een rat in de val zit, raad ik aan om een 2e (en mogelijk een 3e) paspoort te verwerven.
 
En als ooit een van de landen waar je een paspoort van hebt de dubbele nationaliteit wil afschaffen, kies dan voor behoud van de andere (en verhuis desnoods als dit betekent dat je niet kan blijven waar je bent). Waarom? Omdat vrijheid een groot goed is en als een land niet accepteert dat zijn onderdanen (let op dat woord!) over een tweede paspoort beschikken, dan betekent dit gewoon dat ze de controle over je willen monopoliseren.

"Wij dulden niet dat onze onderdanen niet 100% van ons afhankelijk zijn". Wow, da's pas scary: de overheid als monopolist over mijn mobiliteit, die bepaalt dat ik háár grondgebeied niet mag verlaten. Als je kiest voor behoud van die andere nationaliteit, dus van een land dat géén problemen heeft met je dubbele nationaliteit, dan kan je er een nieuwe 2e verwerven. Zodoende heb je er dan opnieuw 2 en ben je niet exclusief afhankelijk van 1 enkele overheid.
 
(*) uitzondering is het VK. Er zijn meerdere soorten Britse paspoorten (het lijkt welhaast een kaste-systeem!) waarbij sommige bv. aan overseas geborene wel de internationale idtificatie verlenen en zelfs de internationale assistentie op een britse ambassade of consulaat doch niet het recht zich in het VK te vestigen.

Kortom, je bent dan een soort 2e rangs Brit met een paspoort waarmee je over de hele wereld kan reizen maar waarmee je niet in Engeland welkom bent anders dan als toerist.
(**) Uruguay kan aan buitenlanders die er officieel wonen desgewenst een residocument uitgeven waarin zij je -buitenlandse- nationaliteit bevestigen. Het Uruguayaanse officiele document zegt dan dat je bv. Nederlander bent maar het fungeert dan verder net als een Uruguayaans paspoort.
 
 
jottum op 12-03-2017 18:54

Artikel 16 EVRM geeft een lidstaat die mogelijkheid grondrechten in te perken voor aliens op het grondgebied van een deelnemende staat. Turkije had dat kunnen weten, want heeft ook het EVRM geratificeerd. Daarnaast bieden het Weens verdrag en de vreemdelingenwet aanknopingspunten.

Maar goed, geen ambassade in turkije, geen reis/vakantie naar turkije. Een heel scala aan maatregelen is mogelijk van economische tot politieke en administratieve als visumplicht voor turken tot het intrekken van bankvergunningen en geldoverboekingen tot het erkennen van afscheidingsbewegingen in turkije. Sommigen zullen hierdoor de broekriem een beetje moeten aanhalen, anderen zien hun negotie juist weer groeien.  

't is maar wat en hoe men wil, maar de turken kunnen in ieder geval handig de loszand eu-landen tegen elkaar uitspelen, en beginnen dan met de 'gemakkelijke' kleintjes: des te meer reden om de eu en de euro te laten vallen als niet een europese reactie en boycot komt.

Henk op 12-03-2017 18:54

Erdogan is geen Hitler, maar wel een ontspoorde dictator. Oplossing zou zijn, geen dubbele paspoort meer. Kiezen voor Nederland of Turkije. Dat "Turkse Nederlanders" het Turkse leger in moeten en daarna weer terugkeren naar Nederland is natuurlijk absurd. Zoals het nu is zullen Turken nooit integreren.

jottum op 12-03-2017 19:32

Henk op 12-03-2017 18:54

Doen ze ook niet, want ze babbelen liefst turks onder elkaar. Zelfs in gemeentelijke, dus overheidsauto's, dus is de vraag of die in overheidsdienst wel loyaal en nederlands genoeg zijn. Ik waag het te betwijfelen en vermoed een dubbele agenda bij dat soort lieden.

Anna op 12-03-2017 19:36

- Electoraal zal dit DENK geen windeieren leggen; turken die tot nu toe overwogen om op een " Nederlandse" partij te stemmen zullen nu zeker naar deze nederturkse moslim partij gaan. Dan wordt deze " twist" in de tweede kamer voortgezet..... 

- Een ander groot -voordeel - is dat Turkije nu verder af dan ooit is tot de toetredingen de EU. 

- Gevaar van deze " aktie" is de mobilisatie van vooral jonge turken die zich sterk gediscrimineerd voelen en actie bereid zijn of worden....op een seintje van hun " grote roerganger " Erdogan zullen zij zich zeker gaan roeren. In de openbare ruimten..... 

- Een risico van de kant  van de Nederlandse overheid is; dat Erdogan nu in zijn eer  is aangetast. En dat is voor een moslim een halszaak..... Eer  moet gewroken  worden en dat brengt grote risico's met zich mee. Erdogan is niet bij machte om religie en politiek te scheiden.... hij werkt toe naar een totalitair islamitisch regime ( dictatuur) 

-  Een ander punt om over na te denken is dat Rutte dit nu doet op dit moment, er waren al vaker gelegenheden geweest...... offert hij zo het torentje op...... met de gedachte van " na mij de zondvloed" ? 

- Erdogan zal zeker de kaart van zondebok  gaan spelen en er heel zielig op wijzen  dat zijn " onschuldige onderdanen"  in Nederland door de politie " als beesten " behandeld zijn....

- Hier zien we weer duidelijk hoe ongewenst het is dat mensen in een land wonen maar hun loyaliteit in een ander land ligt.......... dit kan en mag niet....... dus 2 e paspoort inleveren......herziening van de integratie... en van de " vluchtelingen" politiek.....

- We zagen ook op de filmpjes die de ronde doen hoe de Nederlandse agenten worden uitgescholden voor Joden..... dus de kaart van het antisemitisme wordt ook hier getrokken .....; Hierdoor  zien we waar de echte loyaliteit ligt..... bij de islam, en haat aan alles wat niet islamitisch is.....om te beginnen bij de joden maar impliciet ook bij de Nederlanders ( dit is Bijbelse haat...... eerst de Jood en dan de Griek) helaas ziet de politiek dit niet. 

- Deze maatregel van de Ned. Overheid zal nog een lange nasleep krijgen.....

jottum op 12-03-2017 19:51

Ook zo genoeg van die overdaad aan turkse vlaggen? Hang dit eens op, aan een consulaat ofzo..  :-)

Tabris op 12-03-2017 20:22

Uit de Telegraaf:

"Premier Rutte riep vanmiddag tijdens een campangneactiviteit in Den Haag Turkse Nederlanders nog op om vanavond het hoofd koel te houden. Hij wil ‘geen olie op het vuur gooien’ en ziet het als zijn taak als premier om nu te de-escaleren. "

Zijn staart zit al nagenoeg tussen zijn benen, nog even en hij likt de hielen van de turken.

Je zult zien dat deze leugenachtige slapjanus na de verkiezingen weer 180 graden omdraait.

Hij en alle andere politieke companen die massale immigratie niet tegen willen gaan zijn hier verantwoordelijk voor.

Als het zo doorgaat dan hebben zij binnekort allemaal bloed aan hun handen.

Weg met deze landverraders.

Pier op 12-03-2017 20:31

Niet relevant voor dit topic. Mod.

Emile op 12-03-2017 20:56

En wat deden Van Balen en Nuland en Verhofstad in de Oekraïne? Als het pro EU is dan mag het opeens wel? Het westen meet met twee maten.

Piet 1 op 12-03-2017 21:42

@Henk op 12-03-2017 18:54

Door het associatie verdrag met Turkije hoeven de Turken niet te integreren, dit is meermaals op de Radio vermeld.

ieznogoedh op 12-03-2017 21:58

de 3,5 miljoen (inmiddels 4 miljoen) Turken die in Duitsland wonen.

Daarmee zijn we er niet.

Tel daar gerust de miljoenen niet-turkse islamieten bij op en dat dan niet alleen in Duitsland maar in heel Europa.

De vijfde colonne is door de elite binnengehaald. Landverraders zijn het en landverraders blijven het. Er wonen al heeeeeel ruim 50 miljoen van dat ras in Europa, dus de strijd is gestreden en door Europa verloren. Met dank aan de ruttes, merkels, pecholds, roemers en klavers en al die andere landverraders die ik niet genoemd heb.

cefas op 12-03-2017 22:21

Erdogan, groot bewonderaar van Hitler en zijn Kampf, beschuldigt zijn tegenstanders van Nazi-praktijken. Hoe schizofreen en hypocriet kun je zijn! In dit opzicht gaat hij Hitler achterna.Trouwens Turkije was een bondgenoot van Nazi-Duitsland in WO 2, is hij dat vergeten? Zijn historisch besef is 0,0 %.

Scrutinizer op 12-03-2017 22:41

@Scrutinizer op 12-03-2017 18:45 Addendum: Wat ik eigenlijk wilde zeggen is: be careful what you wish for - you might just get it. Als je (m.h.o.o. Turken) dubbele nationaliteit wil verbieden dan kan je er zelf ook geen 2e verwerven (tenzij je er een nieuwe eerste verwerft die het Nederlanderschap vervangt en daarna een 2e, maar da's omslachtiger, duurder en duurt langer en de tijd dringt).

Reken er maar op dat je zelf niet veel invloed hebt over hoe het je land zal vergaan, dus ook al was u een blije en is u nog steeds een trotse Nederlander of Vlaming en ook al heb je het beste met je land voor, jouw invloed op de nationale politiek is z.g.a. nihil.

Kortom: je mag fantaseren wat je wil over wat voor prachtige toekomst je voor het land wil en misschien komt die er ook wel ooit, maar dat zal niet zijn omdat u of ik op deze of gene partij stemt of ergens een stickertje op een paal kleefde o.i.d.

Je kan zulks betreuren, maar belangrijk is wel om het onder ogen te zien en te beseffen dat je primaire verantwoordelijkheid ligt bij jezelf en je gezin (en evt. wijdere famillie en vriendenkring). Om jezelf als individu/famillie te beschermen, is het belangrijk een plan B te bedenken en te implementeren. Een 2e paspoort is daarbij een belangrijk element.

Ervoor ijveren dat wie een 2e paspoort heeft het Nederlanderschap cq de Belgische nationaliteit verliest, zou dus wel eens als een boomerang in je eigen gezicht kunnen komen: je eigen mogelijkehid om t.z.t. goed voorbereid te vluchten (i.p.v. als een illegaal op een bootje je leven te riskeren

en hopen dat je heelhuids op je bestemming aanspoelt) zou komen te vervallen door een wet die je graag had gehad omdat je alleen even aan Turken dacht en vergat welke implicaties het voor jezelf heeft.

De dag dat je moet vluchten en geen kant op kan, zal je wensen dat je een Argentijns of Panamees paspoort had. Hou dat voor ogen voor je probeert te ijveren voor een wet die dubbele nationaliteit in NL of B verbiedt.

Pier op 12-03-2017 23:05

Oké Mod. , mee eens :)

 Dank. Laat uw ( goedbedoelde ) recept maar achterwege beste Pier. Mvg. Mod.

Wakker Worden 😱😱 op 12-03-2017 23:28

Erdogan bezint zich op vreselijke bizarre en radicale straf-maatregelen tegen Nederland :

Hij haalt hoogst waarschijnlijk alle Turken terug naar Turkije !!!

Dit heeft grote  gevolgen voor geheel Nederland welke niet te overzien zijn.....

Radicale leegloop stemschapen PvdA en Denk en Groen Links deze partijen worden hierdoor hoogstwaarschijnlijk aankomende week al opgeheven !

Verdere gevolgen welke niet het doel waren van de hierboven vermelde aankomende week opgeheven partijen !!

-Radicale daling criminaliteit !! 

-Overschot sociale huurwoningen

-Explosieve daling uitkeringen

-Ontslaggolf bij het UWV 

-Ontslaggolf bij vele gemeentes    op div afdelingen o.a. uitkeringen en toeslagen en dubbele paspoorten..  

- zorgpremie daalt naar 9,95 p/maand eigen risico verdwijnt !!

-een ongelofelijke metamorfose van het straatbeeld Rotterdam-Zuid en vele andere grote steden in geheel   Nederland !!!

En niet te vergeten de pensioen leeftijd ineens terug naar 55 Jaar 

Kortom we zijn gewaarschuwd !!!

Leon op 13-03-2017 00:03

Eens met White Lion 12/03/17 om 15.04 uur en met Virgo 12/03/17 om 16.58 uur.

Polizieke spelletjes van vrije metselaars. Erdogan staat (net als Napoleon die ook lid was van zo'n club) op menig poster afgebeeld met de platte hand op de borst. Het moest zo echt mogelijk lijken dus stevige taal en acties leiden menigeen 'om de tuin'. Net als de nep coup in Turkije zou het mij niet verbazen dat dit ooit blijkt fake te zijn (uit angst voor de mogelijke winst PVV op 150317 ???). Nu lijkt Rutte weer de stevige optimist en veel twijfelende kiezers kunnen hiermee over de streep getrokken worden.....en net als de NAVO stil blijft over nooit meer terugkerende Turkse collegae in Brussel blijft de herkozen elite straks ook weer stil...

Als het aan de andere kant wel allemaal echt is dan kun je het idee van meer macht voor Erdogan nog zo walgelijk of gevaarlijk vinden maar dan had Rutte mijns inziens eventueel ook kunnen kiezen voor overleg op hoger niveau over de inhoud daarvan. Ten slotte claimt hij en menig ander partijleider geen dialoog uit de weg te gaan toch? Dan had hij toch dezelfde babbel trukendoos kunnen openen als in zijn interpretatie van het Oekraine referendum ?

En hoe zeer het mij ook gevoelsmatig tegen de borst stuit dat zo'n lakei van een alleenheerser hier zou komen om het 2 paspoorten volk met subtiele indoctrinazi te bewegen om vooral toch maar JA te zeggen met dat referendum; verstandelijk zeg ik dat er iets zeer waardevols niet gold voor de massa in Rotterdam gisteren. Hoezeer ik ook baal en kots van de grijze wolven handgebaren en het 'allah akbar' > De vrije meningsuiting is foetsie. Uit vermeende angst voor veiligheid en rellen. Dan maak je een eind aan de rellen en niet aan de mening.

Als er een minister van de oppositie was komen spreken over bijvoorbeeld homo rechten in zijn land had Rutte dan hetzelfde gereageerd? Of was 'de inhoud' dan ineens minder belangrijk geweest? 

RTB op 13-03-2017 00:19

Beste mensen, waarom kunnen jullie niet anders denken dan haat. 

Een voorstel voor dhr. wilders laat ivp griekendeal een turkendeal van maken. stuur ze met een bedrag naar hun eigenland deal?.

De Terugkeer op 13-03-2017 00:21

Na alle voorgaande reacties gelezen te hebben -veel mensen met gerichte kennis en pasklare oplossingen, te alhier- kom ik maar tot één conclusie, namelijk: 'wij, met z'n allen', zouden een fantastische, heldere, gedisciplineerde en bekwaam en rechtvaardig handelende overheid kunnen vormen, in zake dit land voor de ondergang te behoeden.

De kwaliteit zit 'm in dit volk. Fijn gevoel.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl