HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Flashback: Ankara dreigde al in 2012 Turkse bevolking in Europa te mobiliseren

Wordt Europa nu eindelijk wakker voor het enorme gevaar dat deze zichzelf verklaarde islamitische ‘Sultan’ of ‘Kalief’ voor de wereld vormt? (inzet: het voormalige Ottomaanse Rijk dat Erdogan in of vanaf 2023 wil herstellen).

De flinke diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije, ontstaan na grove scheldpartijen en dreigementen uit Ankara met sancties als Den Haag niet twee ministers zou toelaten om campagne te voeren voor het cruciale Turkse referendum op 16 april, komt niet uit de lucht vallen. Hooggeplaatste leden van de heersende islamistische AK Partij van president dictator Recep Tayyip Erdogan dreigden de afgelopen jaren al vaker de grote Turkse minderheid in Europa te mobiliseren om ‘de belangen’ van Turkije en de islam te ‘verdedigen’. Het definitieve startschot lijkt nu te zijn gelost.

 

Eerst kreeg minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu geen toestemming om in Nederland te landen, omdat hij in Rotterdam campagne wilde voeren voor het zeer omstreden referendum op 16 april, waarmee Erdogan vrijwel onbeperkte macht naar zich toe wil trekken. Na bezwaren uit Den Haag dreigde de minister onmiddellijk met sancties. Deze schaamteloze chantage, gepaard met idiote scheldwoorden zoals ‘Nazi’s’ en ‘fascisten’, viel bepaald niet goed bij de regering Rutte.

‘Harde maatregelen’ tegen Nederland

Vervolgens voerden de Turken hun provocaties verder op door minister van Familiezaken Fatma Betül Sayan met de auto naar Rotterdam te sturen. Zij negeerde alle officiële waarschuwingen dit niet te doen, en werd dan ook tot ongewenste vreemdeling verklaard en terug naar de Duitse grens gereden. Ondertussen was een grote groep protesterende pro-Erdogan demonstranten begonnen met het gooien van stenen en andere voorwerpen naar de politie, die vervolgens met waterkanonnen moest ingrijpen.

De Turkse regering dreigt Nederland nu met ‘de hardst mogelijke maatregelen’, en de Nederlandse ambassadeur mag voorlopig niet terugkeren naar Ankara. Eerder besloot ook Duitsland dat de politieke campagne van Turkse ministers ongewenst was, wat Berlijn eveneens op een ‘Nazi’s / fascisten’ scheldkanonnade kwam te staan. Oostenrijk wil nu vergelijkbare maatregelen als Duitsland en Nederland treffen.

Al in 2012 dreigementen om Turken in Europa te mobiliseren

De media en politici hadden overigens kunnen en moeten weten dat zoiets als dit zou gaan gebeuren. Zo dreigde Melih Gökcek, de burgemeester van Ankara en een vooraanstaand lid van de AKP, in 2013 de regering Merkel met de 3,5 miljoen (inmiddels 4 miljoen) Turken die in Duitsland wonen. Al in 2012 schreven we dat hoge Turkse officials hadden aangekondigd de miljoenen Turken in Europa te gaan mobiliseren om de belangen van Turkije en de islam te gaan ‘verdedigen’.

In 2010 was hiervoor zelfs een speciaal ministerie opgericht. Erdogan organiseerde in datzelfde jaar een geheime bijeenkomst met 1500 in Europa wonende Turkse parlementariërs, politici en zakenmensen, die hij inschakelde om de Turken in Europa te gaan werven voor zijn plannen. Later volgden nog eens twee conferenties waarin er strategieën werden opgesteld om de invloed van de Turken in Europa verder te vergroten.

Waarschuwingen Wilders genegeerd

De dreigementen van burgemeester Gökcek werden in Europa lacherig  weggewuifd, net als de waarschuwingen van PVV-leider Geert Wilders, de enige politicus in Den Haag die Erdogan ‘knettergek’ en een gevaar voor Europa noemde. Dat kwam hem op felle protesten van de andere partijen en ook het Koninklijk Huis te staan, die benadrukten dat Erdogan een respectabele leider van een ‘bevriend democratisch’ land was.

Inmiddels weten die wel anders. Twee Turkse parlementariërs braken met de PvdA en richtten het islamofascistische clubje DENK op, die volgens de peilingen inderdaad in de Tweede Kamer terecht kan komen, en die de zich almaar agressiever opstellende Turkse bevolking een politieke stem geeft.

De ‘prins van Europa’ wil het Ottomaanse Rijk herstellen

In Den Haag kan men Erdogan, die vorig jaar door Amerikaanse media ‘de prins van Europa’ werd genoemd omdat de EU hem hielenlikkend miljarden beloofde om de migrantenstroom in te dammen, maar beter bloedserieus beginnen te nemen. Al jaren kondigen hij en zijn AKP lakeien de wederoprichting van het Ottomaanse Rijk ‘van Sarajevo tot Damascus, en van Benghazi (Libië) tot Batumi (Georgië)’ aan, inclusief de ‘bevrijding’ van Jeruzalem.

'De vorige eeuw was slechts een tussenfase voor ons,’ verklaarde toenmalig premier Davutoglu. Wij zullen die tussenfase afsluiten. Dit noemen wij het nieuwe Ottomanisme. Degenen die heel Europa verenigden werden niet de nieuwe Romeinen (genoemd), maar degenen die het hele geografische Midden Oosten zullen verenigen worden wel de nieuwe Ottomanen genoemd.’ Met andere woorden: de Turken zullen hun seculiere maatschappij definitief omvormen tot een islamistische en deze tot ver over de huidige Turkse grenzen uitbreiden.

De acties van het Turkse leger in Syrië zijn de eerste concrete militaire stappen om dit doel in het al vaak genoemde ‘target jaar’ 2023 te verwezenlijken, wanneer Erdogan volgens eigen zeggen ‘het sterkste leger ter wereld’ wil hebben, volgens de Duitse inlichtingendienst bewapend met kernwapens. Belangrijke internationale moslimleiders verklaarden Erdogan al meerdere malen tot de nieuwe Kalief van het echte Islamitische Kalifaat. (zie verder hyperlinks onderaan)

‘Wake up call’?

Niet voor niets schrijven we al jaren dat Europa en Amerika dezelfde fatale fout met Erdogan dreigen te maken als destijds met Adolf Hitler. De komende periode zal blijken of de gebeurtenissen van dit weekend een ‘wake up’ call waren, of dat men na de verkiezingen gewoon weer terugkeert in dezelfde fatale winterslaap, en pas wakker wordt als Turkse legers hun imperialistische veroveringstochten in het Midden Oosten, Noord Afrika en Oost Europa beginnen.

 

Xander

 

Zie ook o.a.:

22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat (/ ‘Mahdi (de islamitische messias) verschijnt tussen 2023 en 2027)

2016:
14-11: Turkse analist: Erdogan verklaart de oorlog aan christenen (/’Islamist Erdogan heeft lang gekoesterde haat regen het christendom’)
25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
20-07: (/Wereldfederatie Moslimgeestelijken verklaart Erdogan de facto tot hoogste afgezant Allah op Aarde)
26-05 ISIS test chemische wapens op christenen voor latere aanslagen in Europa (/ Proxy leger van Obama, Erdogan en Saudi’s roeit christendom Midden Oosten uit)
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
06-04: Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’ (/ Turkse president dreigt met zijn Neo-Ottomaanse ambities mensheid in verwoestende wereldoorlog te storten)

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
28-05: Turkse premier en president beloven gezamenlijke moslimaanval op Israël (/ Turkse leiders gaan verenigd islamitisch wereldrijk oprichten / Erdogan zegt in contact te staan met de geest van Saladin, die de christelijke legers uit Europa versloeg)
16-05: President Erdogan belooft in toespraak Turkse invasie van Jeruzalem
11-04: Erdogan: Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)

2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’

21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

2013:
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus

2011:

12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)
09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.
Reacties

Pagina12
De Terugkeer op 13-03-2017 00:32

Wakker Worden 😱😱 op 12-03-2017 23:28    U mag niet zoveel dikgedrukte woorden gebruiken!

Maar wat een helder betoog en wat een insteek...bedankt daarvoor...tjonge jonge...stel je toch eens voor!

Maar goed, als het 'hem' al zou lukken, deze sanctie er door te krijgen (nou ja, dat bepaalt hij binnenkort dus volledig 'zelf'), blijft sowieso de helft van alle mensen toch het liefst in ons fijne Hollandia wonen. Dus uw verhaal zou ten dele bewaarheid kunnen worden.

De Terugkeer op 13-03-2017 00:53

Bijzonder bericht dus uit Berlijn: "Nederland, blijf erbij...ga niet uit de EU". Heel bijzonder en hieraan kun je weer eens zien, dat Nederland een u i t z o n d e r i n g s p o s i t i e bekleedt, wereldwijd. Laten we ons daar toch alleen maar op focussen, dames en heren. Nederland heeft een hogere macht of hogere kracht aan haar zijde, zou je haast willen ventileren en 'wij' zijn veel meer geliefd dan we zelf zouden 'kunnen' bedenken.

We kunnen veel en steeds meer....iedereen houdt ons nauwlettend in de gaten...we mogen niet verzaken. Het kleine landje is, percentueel gezien, al jaren al jaren, absoluut het grootste land op velerlei gebieden (waterwerken/sport -percentueel en in dit geval naar grootte van een land gemeten, absoluut het beste sportland op aarde/infrastructuur en nog talloze specialismen...een heel sterke ruggengraat, een soepel draaiend systeem op verschillende niveaus.

Nederland en haar bewoners moeten toch nog iets meer gas gaan geven...we zullen ons meer moeten verbinden met de kracht van het individualisme, zodat de huidige politiek echt niet en 'nooit' meer om ons heen kan en zodat er nieuwe regels en bepalingen gemaakt moeten worden, zodat de wetgeving zal 'moeten' worden aangepast...gericht op een strakke en rechtlijnige toekomst, met behoud van een gezond humaan geheel.

hollandboppe op 13-03-2017 01:00

zoiets klungels zelden gezien!! wat een prutswerk! Duitsland was zo veel slimmer. er was een zaal geboekt door die buitenlandse minister v meer dan 1000 man...oeps sorry ...een of ander vaag brandalarm....zaal dicht..nou dan hebben we nog wel een optie dependanceje v 200 man!  prima slim afgeketst...nee klungel regering gaat ineens op zijn strepen staan!! hele internationale rel..???!! vent kriijgt geen 300 toehoorders maar miljarden..gaat hele werelld over...dan sturen we mevrouw fam zaken toch?? nog grotere rel...oeps...en dan met boerenklompen e n de ongeveindse Hollandse wielklem en takelwagen.........?? verslaan wij t islamitische rijk!! hoera!! vanaf nu graag vlagverandering met de wielklem in de hand en de takelwagen voorop strijden wij tegen de Islam! hup holland hup

Bundy op 13-03-2017 01:53

In het stuk staat det Denk in de Tweede Kamer terecht kan komen .   Ik vrees dat Denk de grote schok van de komende verkiezingen zal worden met een aantal zetels dat niemand heeft voorzien !

Generaal op 13-03-2017 02:13

https://www.youtube.com/watch?v=PJMIB4kE998

Kijk eens naar deze film een bijzondere en leerzaam.

Gaat over de bezetting van de turken in Bulgarije

allangwakker op 13-03-2017 03:59

aan allen :  ook ons koningshuis is in het bezit van dubbele paspoorten !  de Ned. en de Britse ,  bij deze, zoek maar op...maar ik denk ook niet dat dat het probleem is.

Wildersstemmerzonderalteratief op 13-03-2017 07:29

Ben het zo verschrikkelijk Zat!!!!!

Geld voor AOW en zorg:  Per maand komen op dit moment nog steeds 2700 gelukszoekers het land binnen en die kosten ons ongeveer 25.000 euro pp per jaar. Rekensommetje: 2700 x 12 = 32.400 personen  x 25.000 euro = 810 miljoen per jaar!

Is onze regering nou blind of zijn de burgers nou zo slim. Het kost zo veel geld om die lui hier op te vangen dat er geen geld meer over blijft voor ouderenzorg, medische zorg, bijstand en AOW inkomen.Als ik dan ook nog de "vluchtelingen"meetel die de laatste jaren gekomen zijn, dat zijn er naar schatting 300.000, dan kom ik op 7,5 miljard plus 810 miljoen is 8,3 miljard per jaar! En dat wordt als maar meer omdat de migratie-economie nog in de kinderschoenen staat.En weet je waarom dit niet stopt? Omdat de gemeente 100 euro per persoon per dag ontvangt om die lui op te vangen en in Den Haag zitten slappelingen.Wordt eens wakker daar in Den Haag!

Stem Alsjeblieft Op Wilders

Eennederlander op 13-03-2017 07:38

In ieder geval geen vakanties meer boeken naar Turkije, al die kebab zaakjes mijden.

Arjan Scheffers op 13-03-2017 07:44

Zelfs de helft van de Turken in ieder in Europa gelegen land is meer dan voldoende om dit te bewerkstelligen.

Lee op 13-03-2017 08:17

Wanneer levert de (niet mijn) 'koningin' maxima haar argentijnse paspoort in en geeft zo het goede voorbeeld? Met haar haat uitspraak 'de Nederlander bestaat niet?

Dewevoga op 13-03-2017 09:32

Gezien de ferme taal van dhr. Buma de laatste tijd zal hij misschien toch wel met de PVV willen onderhandelen. Hij is er zich misschien bewust van geworden dat vele kabinetten zijn gevallen ook door het toedoen van het CDA. De persoonlijke verstandhouding tussen  Balkenende en Bos was er de oorzaak van dat het kabinet viel. Hij speelt het slim, hij speelt het op het op het veiligheidsgevoel niet op de man. En inmiddels willen alle politici in de EU geen Marokkanen meer opnemen. Dus minder. Het enige besef wat nog ontbreekt is het gevaar van de islam. Laten Nieuwsuur en Jinek mevrouw Betsy Udink eens uitnodigen om over haar boek allah en Eva te vertellen. Zij heeft jarenlang als ambassadeursvrouw in Pakistan gewoond. Misschien begrijpt men Geert Wilders daarna een stuk beter. 

Nobody op 13-03-2017 11:27

Van A tot Z in elkaar gezet:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/turkije-neemt-afstand-van-navo-wil-defensiezaken-doen-met-andere-landen/

Rolf op 13-03-2017 11:31
Tom Hendrix/Seneca op 12-03-2017 18:04

Dit artikel zou gestuurd dienen te worden, aan alle kandidaten van de politieke partijen. 

Goed plan. Meteen doen.Een lijst met e-mailadressen van alle tweede-kamerleden is met google te vinden. 

Drossaard op 13-03-2017 12:45

Door een onderbelicht mechanisme in de islam zou deze turkse streek erdogan wel weer eens voordeel kunnen opleveren. Het gaat om de kunst van het slachtofferschap. Ismaël was een verstotene,  net als zijn moeder Hagar (de verschrikkelijke). Ondanks dat dit kwam vanwege hun eigen misdragingen, (Ismaël was een etterbakje en Hagar stak Sara de ogen uit), werden ze toch gezegend na hun verbanning. Moslims, de ismaelieten, zijn deze strategie altijd blijven gebruiken. Wangedrag van enkelen levert de islam meer op. Hoewel bullebak Erdogan en zijn vazallen volstrekt onnodig het Nederlandse volk schoffeerden, presenteert hij zich als slachtoffer. Zou je nu al zijn aanhangers hier het NL paspoort afpakken dan komen ze hem daar ten goede. Je zou Erdogan het meeste straffen als je alleen de hier woonachtige Turkse Koerden en Alawieten zou uitzetten naar Turkije, maar dat is onrechtvaardig jegens hen, dus dat zal niet gebeuren. 

Ik op 13-03-2017 13:12

Echt walgelijk, zoals die gasten steeds weer in de slachtofferrol kruipen, terwijl ze juist de agressor zijn. Dat moet toch wel echt in die religie ingeweven zitten, want het komt in iedere situatie weer bovendrijven. Schreeuwen, rellen, stenen gooien en dan janken wanneer ze een auwtje oplopen.

Zeker dat zielige gedoe van provocateurs ....eh... slachtoffers van 'politiegeweld', terwijl ze zelf in de aanval gingen. En dan die potentaat in Turkije, die vindt dat elk land voor hem op de knieën moet gaan. Bah!

Ik ga alleen op de knieën voor God, niet voor afgoden, zelfs niet wanneer ze zichzelf daarin willen veranderen.

jose op 13-03-2017 13:45

Hahaha beste lezers ik roep het al weken Meer Of Minder!

Twee dagen om te beslissen of u naar de pijpen gaat dansen van niet Nederlanders die het slechtste met u voor hebben of gewoon een punt zetten achter deze waanzin.Twee dagen waarin men je nog probeerd te laten twijfelen,waarin het haast lijkt of u de slechte persoon bent of bent geworden,trap er niet in,kijk leer en volg je gevoel,genoeg is genoeg!Bent u nog Nederlands? of ben je t riool van europa als het aan anderen ligt.Links laat je vallen .links maakt je kappot,links maalt niet om hun burgers. links heeft je laten vallen,vergeten,je bent een onbelangrike nummer!

Vecht je voor je land ,cultuur en toekomst? Amsterdam als hoofdstad of Mekka als compas ,Stem op Rechts.stem Wilders,

Meer of minder? Jij beslist! 15 maart 2017

 

Ge van Kessel op 13-03-2017 14:11

ik zie tot  mijn verbazing dat Nederland de grootse investeerder is in turkije. en die eikel van een erdogan wil ons sancties opleggen? Zie: https://en.portal.santandertrade.com/establish-overseas/turkey/foreign-investment?&actualiser_id_banque=oui&id_banque=0&memoriser_choix=memoriser

Rebellio op 13-03-2017 17:16

Las deze opsomming van ene ‘Darkardii’ als reactie op Erdogans tromgeroffel:

“…Ik denk dat het allemaal sneller zal zijn dan dat.

 -Binnen een maand (mei 2017): zal er een incident zijn dat zal resulteren in een veeleisende noodvolmachten voor Erdogan.

 -Binnen een termijn van twee maanden (juni 2017): zal Erdogan noodbevoegdheden hebben en oppositiepartijen zullen beginnen te worden verboden.

-Binnen een termijn van drie maanden (juli 2017): Erdogan zal de lokale gemeente raden ontbinden ten gunste van de centrale overheid macht. 

-Binnen een termijn van vier maanden (augustus 2017), Erdogan zal de vakbonden volledig genationaliseerd hebben en zal beginnen de bedrijven op Turks grondgebied te nationaliseren om als een gek een oorlogseconomie aan te maken. 

-Binnen een termijn van zes maanden (oktober 2017), zal de AKP de enige wettelijke partij zijn en daarmee zal Turkije effectief een totalitaire staat zijn.

-Binnen tien maanden (februari 2018), zal Turkije uit zowel de NAVO als de VN stappen. Ook zal het anti-Erdogan sentiment buiten Turkije dramatisch groeien.

-Binnen 17 maanden (September 2018), zal Erdogan openlijk zijn politieke tegenstanders doden, via executies of via Duterte-stijl vigilante "Justitie." 

-Binnen 19 maanden (November 2018), zal Erdogan zich tot sultan hebben gekroond, dan is de Turkse Republiek officieel ten einde. 

Deze tijdlijn is gebaseerd op hoe snel Hitler aan de macht kwam.”

Maar misschien, zoals Joel Richardson denkt,  is Erdogan nog maar een wegvoorbereider, een Johannes de Doper. Iets ‘veel groters’ zal na hem komen… Afwachten.

Tom Hendrix/Seneca op 13-03-2017 18:37

En laten we de "Armeense Genocide", niet vergeten. Tijdens de Eerste Wereldoorlog, hebben de Turken meer dan 1 miljoen Armenen vermoord. En deze Hitler-Erdogan, heeft het gore lef, ons voor fascisten en nazi's uit te maken. Mensen willen jullie een einde aan de ellende met de islam; stem Rechts !

Bird op 13-03-2017 19:37

Ja die turken zijn niet bepaald gezegend met een hoog IQ,vooral hun leider niet.

Als je de uitspraken van erdogan analyseer ten aanzien van het gebeurde dan slaat hij de plank behoorlijk mis,zou hij dat zelf ook inmiddels inzien?

Daar wil ik niet mee zeggen dat er geen slimme turken zijn,wel natuurlijk maar heel summier dat dan weer wel.

Ik hoop dat ze zo slim zijn om niet  verder met ongecontroleerde uitspraken te komen  en daadwerkelijk to the point te zijn.

Ik gun Turkije veel wijsheid toe.

Bird.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl