Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Erdogan verkettert Duitsland en Nederland: ‘Ze zouden de gaskamers willen doen herleven’

Krijgt de Turkse dictator door het mogelijke samengaan van GroenLinks, de PvdA, de SP en DENK in één klap met 40 zetels zijn eerste eigen islamofascistische partij in de EU?

 
Vermoedelijk zullen er nog maar weinigen zijn die deze vergelijking te ver vinden gaan.

De Turkse moslimdictator Recep Tayyip Erdogan, aan wiens psychische gezondheid steeds vaker ernstig wordt getwijfeld, heeft opnieuw verwoestend uitgehaald naar Europa, en met name naar Duitsland en Nederland. ‘Als ze zich niet zouden schamen, zouden ze de gaskamers willen doen herleven’. Verschrikkelijke woorden uit de mond van een schaamteloze megalomane maniak, die op het punt staat de totale alleenheerschappij over Turkije te grijpen, en in steeds meer opzichten op de échte nieuwe Hitler begint te lijken – precies waar wij al jaren voor waarschuwen. En wat wij u ook al jaren in het vooruitzicht stellen is wellicht al over enkele jaren een nieuwe, ongekend bloedige wereldoorlog als deze zelfverklaarde Kalief ongestoord zijn plannen voor een hersteld Turks-Ottomaans imperium kan uitvoeren.

 

Bij de zoveelste demonstratie in Istanbul, waar Erdogan zijn toehoorders aanspoorde om in april ‘JA’ te stemmen in het referendum dat hem als president onbeperkte macht zal geven, bralde Erdogan dat ‘het gemaskerde bal’ van Europa voorbij is, en dat ‘de strijd’ tegen Turkije een nieuw hoogtepunt heeft bereikt. De Turkse despoot verketterde opnieuw Europa, en met name Duitsland en Nederland, vanwege ‘Nazi regels’ en ‘de haat die ze al jarenlang iedere dag op TV en in de krantenkoppen hebben tegen ons land, ons volk en zelfs tegen alle moslims.’

‘Als (Europeanen) zich niet zouden schamen, zouden ze de gaskamers doen herleven... Als wij hen Nazi’s noemen, voelen ze zich ongemakkelijk. Dan gaan ze in solidariteit achter elkaar staan, vooral Merkel. Zij steunt (Nederland) ook. U bedient zich ook van Nazi praktijken. En tegen wie? Tegen mijn Turkse broeders en zusters in Duitsland.’ Volgens Erdogan is het beleid van de Europese landen gebaseerd op angst voor de macht van Turkije. ‘Ze kunnen hun ongemakkelijke gevoel wat ze krijgen bij Turkije, dat steeds sterker wordt, niet verbergen.’ (1)

Turkije zal hoe dan ook bij Europa worden gehaald – of andersom?

Iedere zichzelf enigszins respecterende Europese politicus zou na het horen van de zoveelste waanzinnige tirade geen enkele twijfel meer moeten hebben, en definitief een rode streep moeten zetten door het geplande Turkse EU-lidmaatschap, het bestaande associatieverdrag, en wat ons betreft iedere andere overeenkomst die met het bedrieglijke regime in Ankara werd of nog moet worden gesloten – inclusief het NAVO lidmaatschap.

De vele ervaringen van de afgelopen jaren leren echter dat de EU-leiders in Brussel, en ook ‘onze’ leiders in Den Haag, zich hooguit even geschokt en verontwaardigd zullen tonen, om over enkele weken, zodra het referendum in Turkije achter de rug is, weer over te gaan tot de orde van de dag, en door te gaan met het integreren van het gevaarlijkste islamitische land ter wereld in de EU– alsof er nooit wat gebeurd is. Herstel: door te gaan met het overgeven van het eens vrije en democratische Europa aan het islamistische wereldrijk waar Erdogan en zijn AK Partij al zo lang openlijk naar streven, en wat in 2023 realiteit moet zijn geworden, of met het starten van een serie oorlogen op zijn minst een begin heeft gekregen.

Krijgt Erdogan in Nederland zijn eerste islamofascistische partij van 40 zetels?

In Nederland heeft de aanstaande Kalief van de echte Islamitische Staat inmiddels een politieke voet tussen de deur weten te wringen middels het Turkse belangenclubje DENK, dat met 3 zetels in de Tweede Kamer terecht komt. Nu demissionair PvdA minister Plasterk zijn 9 overgebleven parlementariërs heeft opgeroepen zich samen met de 14 van de SP aan te sluiten bij GroenLinks (2), kan DENK daar gezien de vele ideologische overeenkomsten ook wel meteen bij.

Op die wijze krijgt het extreemlinkse euro-islamofascisme in Nederland in één klap 40 zetels, 7 meer dan de VVD, en kan onder leiding van premier Yasser Feras de volledige islamisering en daaraan gekoppelde forse verarming en uiteindelijk totale opheffing van Nederland, en daarmee de permanente verwoesting van alles wat de eerdere generaties na de Tweede Wereldoorlog hebben opgebouwd, nog vóór 2023 worden afgerond.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) NOS

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Lodewijk op 20-03-2017 08:26

Godzijdank, eindelijk begint een deel links er iets van te begrijpen, al hadden ze wel heel veel harde dreunen nodig om tenminste een half nog slapend oog tenminste een beetje open te gaan doen:

"Arjen Lubach duidt hoe die arm van Erdogan zo lang is geworden" http://www.joop.nl/videos/arjen-lubach-duidt-hoe-arm-erdogan-zo-lang-is-geworden

Lodewijk op 20-03-2017 08:38

PS:

Ook dit is bijna een wonder dat Joop.nl het publiceerde met clipje:

"Vrouwenmishandelaars opgepakt dankzij video op Facebook" http://www.joop.nl/kijk-nou/vrouwenmishandelaars-opgepakt-dankzij-video

Je zou bijna denken dat de redactie dacht dat het "witte islamofoben" waren die dat deden, en dat ze het daarom publiceerden. Maar zo dom zullen ze toch niet zijn? ; )

ben barends op 20-03-2017 09:31

Alle KvK ingeschreven politieke verenigingen die deel uitmaken van het Nederlandse democratiestelsel, dienen de democratie te respecteren en na te leven. Het plegen van een Cordon Sanitaire, is namelijk verboden in een democratisch stelsel en zo dienen de verkiezingen 2017 dus ongeldig verklaard te worden wegens dwang, bedreiging, belangenverstrengeling, misleiding met list en bedrog. Nergens in de wet staat dat het mogelijk is om democratische partijen uit te sluiten, artikel 1 v/d Grondwet bepaalt zelfs dat allen die zich in Nederland bevinden, gelijke rechten dienen te krijgen!

Emile op 20-03-2017 09:36

Dit lijkt me een beetje een overstatement. De SP is niet zonder meer positief over EU en zeker niet positief over de globalistische agenda en neo liberalisme. PvdA en Groen Links zijn ideologisch verwijderd van de SP, tenzij daar andere mensen plots aan het roer komen.

rescue op 20-03-2017 09:38

Gelukkig heeft hij nu zelf de mogelijkheid om lid te worden van de EU definitief getorpedeerd. Applaus.

Kees P op 20-03-2017 09:55

Ik ben 75 jaar; als ik de helft jonger zou zijn geweest, zou ik serieus aan emigreren denken ... vroeger was dat idee gemakkelijk, maar nu ... waar in Godsnaam kun je nog naartoe? Rusland? Daar is plaats genoeg.

Rode Wouw op 20-03-2017 10:15

Goed artikel. Vooral heel veel 'Erdogan-Turken' in Nederland bij de politie en defensie laten instromen. Dan weet de Turkse geheime dienst ook alles en kan Erdogan binnen een aantal jaren opdracht geven tot een geslaagde staatsgreep in Nederland. Met deze Erdogan en steun van een flink deel van de Turkse bevolking zijn helaas de gekste en vreselijkste scenario's voorstelbaar.

rexmundi op 20-03-2017 10:49
Dat Erdogan knetter gek is dat weten we al.
Maar dat Europa de deuren wijd open zet voor de Islam is ook een feit en dat de EU langzaam DDR praktijken aan het ontwikkelen is ook een feit.
laten we de partij van de PVV goed ondersteunen, de laatste strohalm is er nog.
Nobody op 20-03-2017 10:54

Het gaat beginnen. De chaos is aanstaande.

Yerik op 20-03-2017 10:59

"... Die de misdaad der vaderen bezoek aan de kinderen, aan het derde en aan het vierde lid dergenen die Mij haten" zal dan letterlijk op deze \ de komende generatie uitkomen in de vorm van de gesel van de islam. Vrglk Jes. 28:15-18.

O..., ik vergeet nog iets: "... En doe barmhartigheid aan duizenden dergenen die Mij liefhebben en Mijn geboden onderhouden."

pluto op 20-03-2017 11:18

Wilders lacht in zijn vuistje. De volgende verkiezingen zijn voor hem. De verliezers van de verkiezingen hebben zichzelf als winnaars uitgeroepen, de winnaars worden minachtend weggezet. Democratie heeft hier niets mee te maken, miljoenen kiezers worden genegeerd.Het is pappen en nathouden, straks pompen of verzuipen.

ton op 20-03-2017 11:51

De geschiedenis herhaalt zich. Duitsland jaren 30. Dezelfde politiek en dezelfde bedoelingen.

Wie is er dan een natie. Levensgevaarlijke ontwikkeling.

Dewevoga op 20-03-2017 12:12

Hieronder een schokkend artikel waar de knettergekke feministiche Zweedse regering haar land toe gebracht heeft. Dit staat NL ook te wachten omdat de media, onder de linkse censuur Pauw,/Jinek, Nieuwsuur e.a., dit uit het nieuws houden. Een niet zichtbare uiting van het geloof sorry ideologie. Genetalische verminking van alle meisjes in 1 klas. Denk maar niet dat onze regering en politieke partijen van niets weten, want zij hebben genoeg ambtelijke ondersteuning om het nieuws uit te pluizen.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/fgm-in-sweden-school-where-every-single-girl-in-one-class-underwent-procedure-exposed-9552854.html

willy op 20-03-2017 12:14

Erdogan lijkt meer een meer een komisch tragisch figuur te worden hij speelt toneel en achter de schermen veranderd er niets het is een politieke pokerspel waar de CIA achter zit. deze laatste hebben het Midden -Oosten helemaal naar de donkere tijden gezonden! Shalom

Léon van Duren op 20-03-2017 12:33

In 1937 kreeg de nsb 4 kamerzetels ,nu 80 jaar later heeft de partij 'denk' 3 kamerzetels !!Er zijn in Nederland meer landverraders als ooit te voren!!! De lijnen van landverraad lopen bijna door alle politieke partijen heen !Het kwaad vermomt zich op allerlei listige manieren om de mensen te misleiden !!Shalom van Léon van Duren.

Lars030 op 20-03-2017 12:34

Xander + team: Nogmaals mijn grote respect voor jullie meer dan terechte en uitstekende speur- en nadenkwerk, waar de MSM dit bewust nalaten/weglaten. Ikzelf vrees, afgaande op de nieuwsberichten van vandaag dat Yasser Feras/GL (→ klimaathoaxen, en letterlijk en figuurlijk ONbegrensde moslimmigratie) zelfs in 'onze' nieuwe regering kan komen. Een gruwel deze crypto mocro + de-wereld-is-van-iedereen wensdenkpartij; maar ach, zovele studentes vinden het een knappe jongen, dus wat doe je dan he. Losers, die op een te laat moment hier diepe spijt van zullen krijgen.

Waar ik voor vrees is inderdaad dat, wanneer GL niet door mocht breken in het nieuw te vormen kabinet, Yasser dan heel goed (mede uit een soort (eer)wraak?) een alternatieve destructieve samenwerking kan aangaan met de drie andere genoemde eigen-volk-verradende en pro-nog-veel-meer-moslims partijen: sp, pvda en denk (hoofdletters onwaardig).

Wat zijn de wereld, Europa en Nederland toch vreselijk veranderd sinds 20 jaar, en de laatste 5 jaar zelfs in sneltreinvaart. Kennelijk heeft Brussel haast, want de populisten ('populus' = volk!) a.k.a. volkspartijen a.k.a. patriotten a.k.a realisten krijgen steeds meer aanhang, ten koste van het gevestigde establishment; dat de uitslagen van de verkiezingen ons een ander beeld voorschotelen is m.i. kiezersbedrog en fraude (google hier maar eens op n.a.v. uitslag afgelopen woensdag).

Samengevat: Links is standaard maar voor rechts moet je nadenken.

Rode Wouw op 20-03-2017 13:54

Een satirisch programma bij de NPO teruggekeken. Niet vaak door mij bekeken, over smaak valt te twisten, maar bij het Turkije onderwerp worden er een aantal punten treffend opgemerkt.

https://www.npo.nl/zondag-met-lubach/19-03-2017/VPWON_1265486

jottum op 20-03-2017 14:04

Verwacht dat de Turken het nog over griekenland gaan hebben voordat het referendum daar is: Griekenland makte tenslotte ooit deel uit van het ottomaanse rijk, er woont nog een Turkse populatie die zich soms roert, Turken kopen grieks onroerend goed en bij een bedrag van meer dan een kwart miljoen een gratis visum voor de eu. Dus kan daar best weleens een minister naartoe gaan om te spreken en te provoceren... Merkel en Rutte worden tenslotte alweer oude kost, en de Grieken zitten sowieso in een belabberde financieel-economische-sociale positie met die schulden, vluchtelingen en vertrekkende bevolking.

Tom Hendrix/Seneca op 20-03-2017 14:38

@Léon van Duren: 12.33. uur. Dat is helemaal naar waarheid; Léon.

Willem op 20-03-2017 16:14

En intussen hoor je kinderen 'allah ou akbar' roepen en klink er islamitisch religieus gezang in de straten. En waar is dat?  Amsterdam!

Tabris op 20-03-2017 16:25

@Dewevoga op 20-03-2017 12:12

FMG can lead to infertility, dus laat ze maar doen. Hoe meer hoe beter.

Onno op 20-03-2017 18:41

predik het Woord. Volhard daarin, gelegen of ongelegen. Weerleg, bestraf, vermaan, en dat met alle geduld en onderricht.

 3 Want er zal een tijd komen dat zij de gezonde leer niet zullen verdragen, maar dat zij zullen zoeken wat het gehoor streelt, en voor zichzelf leraars zullen verzamelen overeenkomstig hun eigen begeerten.

 4 Ze zullen hun gehoor van de Waarheid afkeren en zich keren tot verzinsels.

Wardje op 20-03-2017 20:38

Voorzitter van Turkse vereniging door rechter veroordeeld tot zwaardere straffen dan geeist wegens oproepen tot geweld tegen Armenen.    

https://armenpress.am/eng/news/883017/chairman-of-turkish-azerbaijani-union-in-netherlands-convicted-for-anti-armenian-hate-speech.html

Michaël ;-{> op 20-03-2017 21:23

 

5 Maar u, wees nuchter in alles. Lijd verdrukkingen. Doe het werk van een evangelist. Vervul uw dienstwerk ten volle. 2 Timotheüs 4

 

 5 Maar u, wees nuchter in alles. Lijd verdrukkingen. Doe het werk van een evangelist. Vervul uw dienstwerk ten volle. - See more at: https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/2timotheus/4/#sthash.inyGEzjn.dpuf
Bundy op 21-03-2017 01:56

Welnee , niets aan de hand ; er is gewoon sprake van een incident met een verwarde man .

Michaël ;-{> op 22-03-2017 02:14

@ Onno op 20-03-2017 18:41

Dank U. En ja, we zitten er midden in. Groet !

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl