HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Democraten weigeren moslim die Joodse scholen met bomaanslagen bedreigde te veroordelen

Bernie Sanders eiste van Trump een ‘luide en krachtige’ reactie tegen antisemitisme, totdat bleek dat de dader een bepaalde huidskleur en religie had, en ook nog een van zijn supporters was. Nu hullen Sanders en alle andere topdemocraten zich in hypocriet stilzwijgen.

De 31 jarige Juan Thompson (foto) die in St.Louis door de FBI werd gearresteerd nadat hij minimaal acht, maar vermoedelijk ongeveer honderd Joodse instellingen -waaronder scholen- had bedreigd met bomaanslagen, blijkt een moslim te zijn die supporter is van Bernie Sanders en de gewelddadige racistische haatgroep ‘Black Lives Matter’. Thompson was verslaggever bij The Intercept, maar werd enige tijd geleden ontslagen omdat hij nepnieuws berichten had geplaatst en zijn bronnen had verzonnen. Desondanks weigeren top Democraten nog steeds hem te veroordelen.

 

De Afro-Amerikaan werd tevens aangehouden voor cyberstalking van een voormalige vriendin. In de strafrechtelijke aanklacht staat dat hij onder zijn eigen naam en die van zijn ex vriendin via telefoon en email talloze Joodse instellingen, scholen en musea met bomaanslagen bedreigde. Hoewel Thompson beweert dat hij dit enkel deed om zijn ex erin te luizen, is het waarschijnlijker dat hij in werkelijkheid probeerde om de linkse media de schuld te laten geven aan Trump supporters, zoals de president zelf ook al suggereerde.

Trump heeft daar een goede reden voor, want Thompsons Twitter account zit bomvol haatberichten tegen hem, zoals een tweet waarin hij de president ‘Hitler’ noemt nadat die besloot om de immigratie uit (islamitisch) Soedan te beperken. Ook blijkt dat Thompson communistische idealen heeft, en dat hij (mede daarom) op Bernie Sanders heeft gestemd. In november twitterde hij dat hij naar Senegal was geweest en was ‘teruggekeerd naar de islam’.

Thompson bedreigde Joodse scholen en kinderen

Deze week schreef hij ‘Een nieuwe week, een nieuwe ronde dreigementen tegen Joodse mensen. En weet je wie er midden op de dag in Joodse centra zijn? Kinderen. KINDEREN.’ Naast Joden haat Thompson ook blanken. Volgens de racisme-monitoring organisatie ADL nam die haat verder toe nadat hij werd ontslagen bij The Intercept, omdat hij daar als verslaggever nieuwsberichten en bronnen bleek te hebben verzonnen.

Ironisch genoeg plaatste The Intercept onlangs nog een artikel met de headline dat ‘Trump niet kan accepteren dat zijn bondgenoten Joden bedreigen, en daarom zijn tegenstanders de schuld geeft’. Dat blijkt in werkelijkheid dus gedaan te zijn door een van hun eigen (voormalige) verslaggevers, een linkse anti-Trump activist. (1)

‘Krachtige reactie’ geëist – totdat dader zwarte moslim bleek te zijn

Top Democraten, waaronder Bernie Sanders, Senaat minderheidsleider senator Chuck Schumer en Huis van Afgevaardigden minderheidsleider Nancy Pelosi weigeren tot nu toe commentaar te geven op de arrestatie van Thompson. Een woordvoerder van de Joodse ZOA, de oudste pro-Israël organisatie in Amerika, noemde het een schande dat de Democraten, nu gebleken is dat een van hun eigen Trump haters achter de bomdreigementen zit, plotseling hun lippen stijf op elkaar houden, daar waar ze eerst nog een ‘krachtige reactie’ van Trump hadden geëist. (2)

Ook Bernie Sanders had Trump en zijn hoofdadviseur Steve Bannon een paar dagen geleden nog opgeroepen om ‘luid en duidelijk het antisemitisme te veroordelen, omdat de hele wereld toekijkt’. Sanders’ voor ‘links’ zo typerende hypocrisie werd pijnlijk duidelijk toen hij zich hulde in stilzwijgen nadat een zwarte moslim, een van zijn supporters, was opgepakt. ‘Hun totale stilte over Thompson bewijst dat alles enkel politiek is, en het stoppen van antisemitisme er niets mee te maken heeft... Waarom gaan ze nu niet met dezelfde valsheid tekeer tegen deze ontegenzeggelijke antisemiet als tegen Steve Bannon, die ze valselijk van antisemitisme beschuldigen?’


Xander

(1) Infowars
(2) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

vlokje op 04-03-2017 14:39

hihi , gedouche en afgedroogd :o)

henk Boskamp op 04-03-2017 14:39

Typo @ laatste alinea

 

Ook Bernie Sanders had Trump en zijn hoofdadviseur Steve Bannen 

Dank, aangepast. Mod.

willy op 04-03-2017 14:48

islam is al zeer goed ingeburgerd in de amerikaanse politiek vooral de linkse van Bernie.Juist zoals de islam in Europa al zeer goed ingeburgerd is.De hypocrisie van Bernie spreekt boekdelen hij had paus moeten worden twee dezelfde rozenkruisers een zeer geheime genootschap met oude Romeinse roots.

moslims moeten Joden haten dat is hun verplichting ze willen heersen niet dienen.Hitler wilde alle joden vermoorden voor maar één reden omdat de Joden geen thuisland zouden krijgen en Saoedi-Arabie speelde hierin een grote rol.Zoals het ontstaan van het huidige EU zijn roots vind in de Roomse kerk.

de islam is in Amerika en Europa op grote schaal doorgebroken de oude godsdienst van de verering van de maangodin uit het Midden-Oosten.trump heeft de Joodse aanslag ook op de kerkhoven als antisemitisme bestempelt maar men blijft voozichtig want op dit ogenblik is er een Arabische diplomatieke toenadering tot Israel en dit mag ondanks alles niet verloren gaan daarom zwijgt men in Israel ! Shalom

cefas op 04-03-2017 15:51

De balk en de splinter. De hypocrisie druipt er af bij de linkse democraten. Wat een vette huichelaars en wat een balk in eigen ogen! Misselijk makend. Niet in staat tot enige zelfreflectie.

Ge v Kessel op 04-03-2017 17:18

Heel Links nederland naar Saudi Arabie sturen. Democraten zijn links en pro Islam. Weg ermee.

Maitreya op 04-03-2017 18:04

In zekere zin is een bepaalde grootwaan bij links een steun in de rug geweest voor Trump. Het enige breukvlak is immigratie (uit landen dan die we moeten bewijzen dat ze etnisch niet voor ons onderdoen) waaraan de wereld wordt opgeofferd. Dat is overal de patstelling. Vermoeiend om dat aan te moeten blijven zien. Sindsdien is onze nationale identiteit weer van belang die daarvoor juist werd weggewuifd als te bekrompen.

allangwakker op 04-03-2017 18:11

Ik begin en  e n o r m e  hekel aan de wereld te krijgen,  grrrrr  Misschien toch beter een enkeltje naar Mars ??

Begin steeds meer te walgen van alles wat ik leesssss  gruwelijk ! Ben in een `anti-wereld-depressie ` beland denk ik. 

ieznogoedh op 04-03-2017 18:13

De Afro-Amerikaan???

Gewoon een neger en dan nog mislimisch ook en dus met een garantie voor problemen!

Virgo op 04-03-2017 20:36

Bernie Sanders zelfs is joods. En nog een politicus ook.

I rest my case.

Tom Hendrix/Seneca op 04-03-2017 21:19

Links= de Democraten, gaan volledig door het lint. Zelfs voor geweld en dreigementen, deinzen ze niet terug. Net als links in Nederland en in heel Europa; zijn de linksen de wegbereiders voor de islam, en uiteindelijk de NWO. En alles halen ze daarvoor uit de kast, alles. Helaas werkt de politieke elite; van liberalen, en christendemocraten graag daar aan mee.

Anna op 04-03-2017 23:18

Virgo;

zelfs George Soros is Joods.... hoe ongelooflijk ook, maar er zijn ook Joodse  antisemieten....... 

Virgo op 05-03-2017 09:26

@Anna op 04-03-2017 23:18

Verwijderd, zie siteregels. Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 05-03-2017 19:03

Wat had Churchill gelijk toen hij zei: " De fascisten van de toekomst; zullen zich anti-fascisten noemen". En dat is precies van toepassing op de gehele linkse scene. En de overeenkomst tussen links en islam bestaat ook; namelijk het gebruiken van geweld, tegen eenieder die niet meegaat in hun waanzin.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl