Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Deep state’ oorlog van elite tegen Trump gaat door totdat hij is uitgeschakeld

Donald Trump dreigt zelfde lot te ondergaan als John F. Kennedy, de laatste president die het tegen de ‘deep state’ durfde op te nemen – Nieuwe kleurenrevolutie (de Paarse) in de maak, en wel in de Verenigde Staten zelf

 
Eén van de gevaarlijkste figuren in de ‘deep state’, die tevens nauw samenwerkt met de Europese Unie in de oorlog tegen het ‘populisme’, is de extreemlinkse miljardair-globalist George Soros. Rechts: De Clintons dragen opvallend vaak paars, de kleur van de geplande revolutie tegen Donald Trump.

Op de rand van april 2017 is het duidelijk dat de Amerikaanse ‘deep state’, de schaduwregering die bestaat uit het Democratische en Republikeinse establishment en de belangrijkste inlichtingendiensten, niet zullen stoppen voordat ze president Donald Trump op wat voor manier dan ook hebben uitgeschakeld. Analisten denken dat Trump en zijn team niet opgewassen zijn tegen deze vrijwel almachtige ‘deep state’. Deze strijd toont ondubbelzinnig aan dat de Verenigde Staten –net als de Europese Unie- al heel lang geen democratie meer zijn, maar worden geregeerd door een totalitair elite clubje.

 

Trump wordt alom gehaat door het Amerikaanse en Europese establishment. Hollywood haat hem; de intellectuele (maar idiote) academici haten hem, en de CIA en de rest van de ‘deep state’ –de permanente ‘nationale veiligheid’ bureaucratie in Washington- haat hem. En waarom? Omdat hij hun bestaanszekerheid bedreigt. Omdat Trump geen oorlog wil tegen de Russen, maar met hen wil samenwerken.

De zogenaamde ‘Russische bedreiging’ is echter de inkomstenbron van vele tienduizenden ‘deep state’ officials, ambtenaren en politici, aan beide kanten van de oceaan. Dit zijn de mensen die afhankelijk zijn van honderden miljarden dollars en euro’s belastinggeld die worden uitgegeven om het ‘Russische gevaar’ tegen te gaan. In de VS bedraagt het gecombineerde militaire- en veiligheidsbudget inmiddels meer dan $ 1 biljoen, oftewel duizend miljard dollar.

CIA/Soros Kleurenrevoluties

En toen kwam Donald Trump, die beloofde eindelijk een einde te maken aan het omver werpen van buitenlandse regimes en regeringen, aan het veroorzaken van de ene staatsgreep / kleurenrevolutie na de andere. Dat is nu juist waar de CIA van leeft. Een bekende grap gaat ongeveer als volgt: ‘Vraag: Waarom kan er geen kleurenrevolutie in de VS uitbreken? Antwoord: Omdat er geen Amerikaanse ambassades in de VS zijn.’

De CIA heeft voornamelijk via Amerikaanse ambassades een waslijst aan kleurenrevoluties –feitelijk niets anders dan ordinaire staatsgrepen- veroorzaakt. Alleen al deze eeuw gaat het om:

* De Bulldozer Revolutie in Servië (2000);
* De Roze Revolutie in Georgië (2003);
* De Oranje Revolutie in Oekraïne (2004);
* De Tulpen Revolutie in Kirgizië (2005);
* De Cederen Revolutie in Libanon (2005);
* De Jeans Revolutie in Wit Rusland (2006);
* De Saffraan (gele) Revolutie in Myanmar (2007);
* De Groene Revolutie in Iran (2009 – maar mislukt);
* De Druiven Revolutie in Moldavië (2009);
* De Euromaidan Revolutie in Oekraïne (2014);
* De Kleuren Revolutie in Macedonië (2016).

Al deze revoluties hebben één ding gemeen, namelijk de intensieve bemoeienissen van de talloze NGO’s van de extreemlinkse multimiljardair-globalist George Soros, organisaties die tevens nauw samenwerken met de EU.

Soros gaat overal op dezelfde manier te werk. Eerst financiert en organiseert hij ‘professionele demonstranten’, die een speciale kleur gaan gebruiken en zoveel mogelijk andere mensen aan hun kant proberen te krijgen. Vervolgens veroorzaken de NGO’s in samenwerking met de CIA en hun oppositiegroepen desnoods met geweld voor een regimewisseling, een omwenteling, een coup d’etat.

Trump eerste president na Kennedy die CIA durft te trotseren

Nog een reden waarom Trump wordt gehaat is dat de nieuwe president van plan zou zijn om flink de bezem door de inlichtingendiensten te halen.

Daarmee is Trump de eerste president sinds John F. Kennedy die het openlijk tegen de CIA en de ‘deep state’ durft op te nemen. Nadat JFK door de CIA in de mislukte ‘Bay of Pigs’ invasie in Cuba werd gelokt, bezwoer hij dat hij de CIA in ‘duizenden stukken zal versplinteren en deze door de wind zal laten wegblazen.’ Kennedy ontsloeg CIA directeur Allen Dulles, en dat was de druppel. We weten hoe het met JFK afliep, en overigens ook met Dulles: hij kreeg zitting in de Commissie Warren die onderzoek deed naar de moord op Kennedy.

De oorlog van de ‘deep state’ tegen Trump bestaat uit drie fasen, drie ‘speelkaarten’, te weten 1) de delegitimering kaart; 2) de Herbert Hoover kaart, en 3) de John F. Kennedy kaart.

1) De Delegitimering kaart. De CIA en George Soros proberen inmiddels een nieuwe kleurenrevolutie te ontketenen, naar nu een in de VS zelf: de Paarse Revolutie. Die kleur is de mix tussen de ‘rode’ en de ‘blauwe’ staten. Sinds de verloren verkiezingen draagt Hillary Clinton bij publieke optredens opvallend vaak kleding met een paarse kleur. Haar man Bill is gezien met paarse stropdassen. Op social media wordt veel geschreven over het gebruik van de kleur paars. Daarnaast gaan de door Soros betaalde professionele linkse demonstranten al wekenlang tekeer.

2) De Herbert Hoover kaart. Mocht het niet lukken om bijvoorbeeld een afzettingsprocedure tegen Trump te organiseren, dan zal de volgende fase in werking treden, en dat is het veroorzaken van een verwoestende financieel-economische crash. Hetzelfde overkwam president Hoover, die net als Trump een enorm opgeblazen aandelenmarkt, ontstaan door goedkoop krediet, erfde, die op Zwarte Dinsdag in oktober 1929 uit elkaar klapte en de Grote Depressie veroorzaakte. Een nog grotere crash staat inmiddels voor de deur, en de Democraten zullen niet aarzelen de schuld ervan te geven aan Trump, net als ze destijds met Hoover deden.

3) De John F. Kennedy kaart. Chuck Sumer, een machtige Democratische senator en een belangrijke spil in het ‘deep state’ monster, zei onlangs op TV dat de inlichtingendiensten tal van mogelijkheden hebben om Trump terug te pakken als hij zijn strijd tegen hen voortzet. Er is niet veel fantasie voor nodig om te bedenken wat hij bedoelde. Trump houdt er overigens al lang rekening mee dat het establishment hem probeert te vermoorden. Niet voor niets heeft hij de ongebruikelijke stap genomen om de officiële ‘secret service’ beveiligers aan te vullen met zijn eigen loyale privé beveiligers.

Deep State zal vermoedelijk winnen, maar tegen welke prijs?

Er zijn drie mogelijke uitkomsten van deze oorlog: 1) Trump verslaat de ‘deep state’; 2) De ‘deep state’ lijft Trump in; 3) De ‘deep state’ verslaat Trump / zet hem af / vermoordt hem.

De kans dat Trump als overwinnaar uit de bus komt, is niet groot. De ‘deep state’ bestaat al tientallen jaren, en is veel machtiger dan de president. De tweede optie is eveneens niet waarschijnlijk. Trump is er niet de man naar om op de knieën te gaan. Hij werd geen president om vervolgens de zoveelste marionet te worden. Hij heeft immers meer dan genoeg geld om royaal van zijn pensioen te kunnen gaan genieten.

Een desastreuze financieel-economische crash en diepe crisis lijkt dan ook de onvermijdelijke volgende stap te zijn. En als dàt niet werkt, dan zal de ‘deep state’ alle mogelijke middelen gebruiken om Trump te verwijderen – inclusief een eventuele moordaanslag, die vermoedelijk als een ‘ongeluk’ zal worden aangekleed.

Kortom: er staat ons de komende weken en maanden nog het nodige te wachten. Met een beetje pech zullen de acties van de ‘deep state’ niet alleen voor Amerika, maar ook voor Europa en de rest van de wereld ingrijpende gevolgen hebben.

 

Xander

(1) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 31-03-2017 13:35

Tja, wat hier van te zeggen. Ik vind dat Trump een faire kans verdient, maar uit het artikel blijkt weer eens; hoe gevaarlijk de aanhangers van de "deep state", zijn.

Flower op 31-03-2017 13:46

Vreselijke, verderfelijke toestanden. En mocht de establishment op de vlucht slaan dan zullen ze ongetwijfeld naar een islamitisch land zonder uitleveringsverdrag afreizen. De koffer staat al gepakt..Wat lijkt het me lastig om van alle kanten tegengewerkt te worden. Ik hoop dat Trump evenals zijn familie niet worden omgelegd..

Marc op 31-03-2017 14:07

Mijd de beurs, investeren in Bitcoins

Lars030 op 31-03-2017 14:20

Niet alleen in de VS, maar ook hier in 'onze' opgedrongen EU met hoofdkwartier Brussel, vieren bovengenoemde schaduwregeringen (inderdaad ook weer Soros, Bilderbergers c.s. en tal van ultralinksdraaiende NGO's) hoogtij, als gevolg van het uber-domme (en m.i. zelfs doelbewuste) gedrag van het Linksch- en Gutmenschvolk; wat is dat toch die hang van het L- en G-volk naar verderf, suicide en genocide? Zum kotzen!

Samengevat: Zowel de VS- als EU-deep states  een almaar enger wordende combinatie van George Orwell's '1984' en 'Animal Farm'. :-(

Gabriel op 31-03-2017 15:30

De tijd zal het leren, voorlopig althans geloof ik niets van dit verhaal...

Hubo op 31-03-2017 16:05

Ik ben er zelf niet van overtuigd dat de persoon van Soros er overal achter zit als meesterbrein.IK ben het er wel mee eens dat al die mooie revoluties niet zo spontaan zijn als ons hier wordt voorgehouden en gemanipuleerd door extern gesteunde NGO's.De amerikanen zijn na WO2 en met name na Korea ware meesters in geworden in het manipuleren van zulke volksbewegingen.Niet alleen onder hun eigen bondgenoten als die afdwalen,maar ook als het er om gaat het rijk van de 'vrijheid' uit te breiden.

Virgo op 31-03-2017 16:07

Als Trump werkelijk onafhankelijk zou zijn dan was hij allang uitgeschakeld, sterker nog, dan had hij nooit zijn intrek in het Witte Huis genomen. Tenzij hij gedurende zijn presidentschap op andere ideeen kwam of zelf een verborgen agenda had zoals waarschijnlijk JFK. Maar alles wijst erop dat dat niet het geval is.

Als Trump werkelijk onafhankelijk zou zijn dan had zijn kring van adviseurs er anders uitgezien.

Als Trump werkelijk onafhankelijk zou zijn dan zou de troepenopbouw en het bashen van Rusland stoppen.

Als Trump werkelijk onafhankelijk zou zijn dan had hij aangekondigd om de macht van de Federal Reserve Bank te breken.

Trump is niet onafhankelijk maar een speelkaart in de handen van de globalisten zodat allerlei facties elkaar zouden bestrijden en er martial law kan worden afgekondigd.

Laat je niet belazeren. De 'Globalisten' beheersen beide politieke kampen.

hen3 op 31-03-2017 16:12

weer een bijzonder goed verslag xander. 

Noorderlicht op 31-03-2017 16:21

Trump maakt onderdeel uit van de Deep State. Iedere dag als ik berichten lees met foto van Trump dan zie ik een acteur. Het publiek wordt de schijn voorgehouden dat we nu met een echt oprecht persoon te maken hebben, maar helaas.

letop op 31-03-2017 17:05

CIA staat voor Catholics in action..

René van Zalk op 31-03-2017 18:46

Trump is een door de wol geverfde zakenman met een bord voor z'n kop van hier tot Tokio, hij is niet te stoppen, tenzij ze het vals spelen, en hem laten vermoorden.

Groetnnn uut Nunspeet    (Volg mij op Twitter)  

g.meulenmeesters op 31-03-2017 19:23

hier zie je aan wat er gebeurt is met de verkiezingen in ons eigen landje.

zo ook hoor je van bekant iedereen dat er veel gedaan moet worden aan het groene leven op aarde.

MAAR wat zie je op 31 december een levens bedreigende luchtvervuiling, maar dit is ook wat deze gevestigde orde allemaal doet met oorlog voeren allemaal gemicalien.

groetjes gijs meulenmeesters

Hoopvol op 31-03-2017 19:50

Noorderlicht , ik sluit me volledig bij jouw reactie aan.    It's all in the game.... !!!! 

Hoopvol op 31-03-2017 19:53

Virgo ook met jouw reactie helemaal eens !!!! 

vlokje op 31-03-2017 20:25

zonder zegen van de elite kom je nergens politiek aan de top, dat wil nog niet zeggen dat je met zegen oud wordt , geofferd voor een hoger doel dus, twee kampen die tegen over elkaar staan met dezelfde duivelse plan in hun achterhoofd

trump (handgebaar met twee handen op foto's. net als merkel en erdogan trouwens),

kennedy (kijk wat zijn pa deed) 

leider na leider net zo, slaafs gebruikt en weggegooid, dat krijg je als je je ziel verkoopt

ze draaien ons een rad voor de ogen.

De Terugkeer op 31-03-2017 20:50

En zo zag ik, twee avonden terug, een docu (één van de duizenden, schat ik zo) op Discovery o.i.d., over de werkelijke en onverkapte gruwelen van WOII.................hoe griezelig eng en verschrikkelijk keihard toch altijd weer..................het handelen en leven bij de dood van de ander...mannn, ik word er nog steeds kotsmisselijk van...................

En toch gaat dit alles gewoon weer herhalen???

Laat dat allerrijkste tuig van de richel op aarde, die zgn, 'elite' (nou, 'elite' ben ik ook hoor...maar dan op mensenlievend en warm niveau), verplicht, dag in, dag uit, naar deze helse, maar meer dan ware beelden kijken en net zolang tot ze uit elkaar barsten van het grote verdriet van miljoenen en miljoenen, die compleet zinloos van de aardbodem geknald zijn...gatverdarrie.

Ziekelijke gekken op aarde: verzamelt u en verga 'nu' tot stof.

Dion op 31-03-2017 20:52

toch zal ik me niet verbazen dat Trump toch wel weer iets voor elkaar krijgt waar niemand rekening mee houd, die man is niet dom, hi weet hoe het systeem werkt.

en als de Heer hem daar geplaatst heeft dan zal de Heer zeker hem steunen en dan kunnen die paarse sukkels het uit zoeken...

hendrik op 31-03-2017 21:22

Bitcoins? Dat is helemaal onveilig - elk land kan van vandaag op morgen de servers van het internet blokkeren. Er zit trouwens NIETS achter bitcoins. Het is zelfs geen gebakken lucht, het zijn cijfers in een computer, net zoals je spaargeld bij de banken. In Cyprus weten ze daar alles van.

De Vreemdeling op 31-03-2017 21:28

Als ik jou was , Noorderlicht , dan zou ik me eens wat meer inlezen in wat er gebeurd in de US.

Met alle respect , maar jouw opmerking slaat echt nergens op

lodewijk op 31-03-2017 22:05

Soros wordt vandaag als progressieve held beschouwd door Joop.nl:

"Hongarije wil af van progressieve wetenschappers" http://www.joop.nl/nieuws/hongarije-wil-af-van-progressieve-wetenschappers

vlokje op 31-03-2017 22:32

let op de vree maison handgebaar, probeer zelf maar eens, knap lastig nog

Anna op 31-03-2017 23:22

Trump zei immers al vanaf het begin dat hij Amerika zal terug geven aan de burgers. Dit onderwerp hoort daar bij...... En Dit artikel is volgens mij geheel juist. Amerika is onder de laatste president zo corrupt geworden dat daar de  nu the deep state regeert. Gelukkig is dat ( misschien ?) op tijd doorzien door Trump waardoor hij nu probeert schoon schip te maken....... Maar of dat zal lukken is de vraag.....

het gaat erom van hoeveel mensen in de regering en in leiding gevende functies kan hij aan een onderzoek onderwerpen. Want het netwerk,is groot en ze dekken elkaar allemaal......Bovendien is Amerika erg verdeeld en die Keniaan heeft grote populariteit....... maar,  er zijn nu diverse hoorzittingen en onderzoeken in gang gezet.......Volg de hoorzittingen van Trey Crowdy op You tube maar eens....  geweldig om te zien!!!!  een clevere  kerel die de chef van de FBI regelmatig schaakmat zet...... de FBI is totaal corrupt. Er wordt nu al gesproken dat het een groter schandaal is dan destijds Watergate.....

Dan is er nog het pedo schandaal ( pizzagate) waar Hillary ook in genoemd wordt. Plus de Email affaire van Hilary en het schandaal van  Benghazi....... kortom er is nog voor jaren onderzoek nodig.....Verder is het inmiddels wel duidelijk dat Obama heeft gespioneerd in de Trump tower  tijdens de formatie Niet met telfoon taps maar op een zeer geavanceerde manier...... Eigenlijk is het niet gek want hij heeft Angela Merkel ook laten tappen...... Kortom er wordt inmiddels over gesproken om Obama en zijn kliek te gaan vervolgen....

En deze corrupte boel had " onder het vloerkleed " moeten blijven door de verkiezing van Hilary..... Dan hadden ze lekker zo door kunnen gaan.......maar dat was een misrekening. Ik zie hier wel een besturing in van De hogere macht..........Er wordt een halt toegeroepen maar of het lukt is maar de vraag..... een voordeel is er wel het komt nu naar buiten......

Zelfs onze NOS doet mee aan de delegitimereing van Trump. ze noemen een item waar hij niet best uitkomt en dan laten ze vervolgens Obama met zijn vlotte babbel zien die het tegenover gestelde zegt.......  En dan maken ze vervolgens Trump belachelijk....... Als de schandalen straks echt ontrafeld worden dan zal de NOS w.s.  toch bakzeil moeten halen.....

Er is veel meer aan de hand. De olie en wapen industrie ( geld/ mammon) heeft hier voor een groot deel de hand in. Obama en zijn kliek  willen toch wel graag onrust in Europa. (Oorlog???) met Rusland of zo.... ze hebben een vijand nodig om de wapen industrie op de been te houden ( vandaar al de bovenstaande revoluties) ( kunnen er wapens geleverd worden.......) . en daar ontvangen ze dan weer hun dollars voor hun foundations enz enz.... Het is een grote doortrapte bende..... Hij lijkt veel op gesubsidieerde misdaad over de rug van de gewone  burgers......

Het zijn de weeen van de eindtijd..... op allerlei manieren zie je hoe de wereld onrustig is en zich klaar maakt voor de grote ontlading....... Natuurlijk Trump maakt ook fouten maar hij probeert op zijn manier ( vaak bot) wel recht te trekken wat krom is..... En daar maakt hij vijanden mee..... en die vijanden zijn zo intens overtuigd van hun eigen gelijk dat ze het  mogelijk op zijn leven hebben gemunt......

Ik heb respect voor die man, hij hoeft het niet te doen. We kunnen alleen maar voor hem bidden om wijsheid om dit land te leiden en beslissingen te nemen die naar recht en waarheid zijn......Maar hij ziet wel dat Amerika intern in een decennium tot een bijna derde wereld land is verworden......( zie de huizen en de wegen en de bruggen)  De erfenis die Obama nalaat is vernietigend en corrupt. En dat door een onwettige Keniaanse president..... 

vlokje op 31-03-2017 23:35

ik scheef laatst dat ik die licht blauwe stropdassen verdacht vond, met oog op de paarse ontwikkelingen in de kleding keuze nu, zou ik dan toch gelijk hebben???

licht de vos hier een stukje van zijn schapenvel op ;-)

Wardje op 01-04-2017 04:03

"Handgebaar". @Vlokje op 31-03-2017 22:32. Handgebaren zeggen heel weinig . Er bestaat in de beweging een psychologische wet van het "spiegelen" die mensen , die het godsdienstig of  levensbeschouwelijk totaal niet met elkaar eens zijn , dat wél lijken te doen zijn op grond van een menselijke voor te hand liggend gedrag .

Dewevoga op 01-04-2017 09:28

@Anna op 31-03-2017 23:22

Wat er met Trump gebeurt inde media, gebeurt in Nederland ook. Sinds Baudet in het parlement gekozen is is hij een racist, een vrouwenhater etc. Dit ales om dat ze een boek van hem over de versier toeren van een man boven water gehald hebben.

Maar het stelletje hypocrieten waaronder Pauw, Jinek en de rest hebben allemal gesmuld van het boek en de film 50 tinten grijs. Maar daar hoor je niemand over. De schaduw regeringen zitten bij de media magnaten en de onderwijsraden. Zoals in Nedrland b.v. Paul Rosenmoller van GL v/h de CPN. Zodoende kunnen ze de mens van jongs hersenspoelen.

Noorderlicht op 01-04-2017 09:34

@De Vreemdeling op 31-03-2017 21:28

Mijn reactie was niet onderbouwt maar ik lees heel veel. Zie reactie Virgo op 31-03-2017 16:07.

vader Jakob op 01-04-2017 09:36

Aangezien we allang niet meer democratisch bestuurd worden, alsof dat ooit wel zo geweest is, nu in elk geval niet meer, waarom je dan steeds weer gek laten maken in verkiezingstijd, om weer even als stemvee te fungeren? Degenen die hun hoop op een beter leven vestigen op de politiek of politicus zijn te beklagen. 

Noorderlicht op 01-04-2017 10:02

Bekijk deze link eens.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11634:de-agent-of-slang-van-lucifer-in-het-witte-huis-video&catid=20:het-complot&Itemid=33

cefas op 01-04-2017 10:14

De vijfde colonne/elite van links is druk bezig om de democratie in de VS om zeep te helpen. Wat een diepe satanische duisternis (met evenveel zoveel figuren) is hier bezig. Eens zal de rekening van de Allerhoogste aan dezen gepresenteerd worden.

Hubert Luns op 01-04-2017 10:25

De tegenactie van Trump zal eruit bestaan om zoveel mogelijk topmensen uit het linkse kamp via legitieme processen in de gevangenis te zetten. Je komt alleen maar omhoog in het linkse kamp als je chantabel bent. Bij een wisseling van de wacht, zoals nu, heeft dat tot nadeel dat je vervolgd kunt worden. Door die rechtzaken zal de eensgezindheid van het linkse kamp worden verstoord en hoeft dus niet zo somber te eindigen als hierboven afgeschilderd. Een aantal linkse leiders zal ook het land uit vluchten. Let op mijn woorden: ook Obama belandt in de gevangenis. Hij heeft genoeg op zijn kerfstok om hem ergens op te pakken.

cefas op 01-04-2017 11:03

Een hartaanvalletje op afstand geregeld behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden. Kan zomaar gebeuren. Blijft de elite buiten schot. Niemand is dan verantwoordelijk, handig toch?

V op 01-04-2017 11:59

Soros is een meester-belegger, tevens een van de meest inspirerende personen die er rond lopen.Je kunt fabeltjes over hem blijven schrijven, echter zodra je 1 boek van hem leest, dan heb je sympathie voor hem.Jullie zijn met z'n alle zo tegen een wereldregering?Waarom? Hebben jullie je uberhaupt verdiept wat ze nou daadwerkelijk willen?

De realiteit is dat het een clubje met zeer intelligente mensen is, die af willen van grenzen en verschillende regels.Een wereldregering, een belastingsysteem, eerlijke verdeling.Lijkt mij in ieder geval vele malen beter dan het huidige systeem.

Maar hey, blijf vooral andere succesvolle mensen de schuld geven van je eigen sombere leven.Dat is wat hier aan de hand is, galblazen op succesvolle personen omdat je zelf geen succes hebt.De realiteit!Wil je verschil maken?Ga de zakenwereld in, creeër je eigen clubje met machtige personen en ga lobbyen in de politiek net zoals hun doen.Mr.V 

Econoom op 01-04-2017 13:54

Het zijn weer drukke tijden voor de complotgekkies.

Tom Hendrix/Seneca op 01-04-2017 14:01

V: 11.59. uur. Gelooft U dat zelf?

Luuk op 01-04-2017 14:36

Onlangs is David Rockefeller overleden http://www.ninefornews.nl/heerser-wereld-david-rockefeller-overleden/ Ik verwacht niet dat Soros ook zo oud wordt. Hij maakt Hongarije nog elke dag te schande. Er wordt door sommigen beweerd dat hij zijn geld vergaarde via drugs-handel, zwendel en speculatie.

Leo op 01-04-2017 15:11

Beste V., ik kwam net dit  schokkende interview tegen met ex- valutahandelaar Ronald Bernard. En inkijkje in de wereld van de financiële elite waar die door jou zo aanbeden Soros een hoofdrol in speelt. In werkelijkheid haten ze de mensen en alles wat er leeft op aarde vanuit hun zieke, satanische gedachtengoed. Mensen,neem de tijd om dit interview te kijken aub. en zie door wat voor meedogenloze kliek wij gemanipuleerd en geregeerd worden.

De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider.

https://vimeo.com/208564502

Een ander geluid op 01-04-2017 18:37

V op 01-04-2017 11:59

Erg idealistisch, maar op dit moment luchtfietserij. En dan druk ik me mild uit. De realiteit is, dat er géén onvoorwaardelijke solidariteit bestaat onder de mensen. Op papier zijn de ideeën van Marx misschien nog niet zo gek, maar in de praktijk waren ze niet werkzaam. Waarom denkt u, is het communisme als systeem mislukt? Waarom wil het rijke Vlaanderen niet onbeperkt geld pompen in Wallonië? Waarom wil Noord-Italië van het zuiden af? Waarom is de Euro mislukt en waarom werkt de EU niet.

Het antwoord is heel simpel; solidariteit is niet onvoorwaardelijk. Mensen willen het verschil in inzet, motivatie en gedrag uitgedrukt zien in een persoonlijke beloning. Landen en volken idem. Zoals Dijsselbloem onlangs zei: "als ik al mijn geld opmaak aan drank en vrouwen, kan ik niet vragen om financiële steun". De Nederlander, die voor zijn pensioen spaart via werkgever (Pensioenfonds) en wellicht individueel (koopsompolis/lijfrente) zal géén trek hebben om zijn pensioenpotje te delen met de Spanjaard of Italiaan die niets opzij legt en wacht tot zijn pensioenleeftijd daar is. 

Op EU niveau lukt het ons al niet om tot één belastingsysteem te komen, gelijke regels enz. Daarnaast blijkt, dat de meeste EU- en Euro-landen zich géén minuut en structureel niet aan de afspraken houden. Kijkt u eens naar het verschil in begrotingsdiscipline tussen Noord- en Zuid-Europa.

Bono van U2 praat regelmatig met dat clubje rijke en zeer intelligente mensen van u. Bevlogen en idealistisch als hij is, kiest hij met U2 voor een brievenbusfirma in belastingparadijs NL om aan de belastingdruk van zijn geliefde Ierland te ontkomen. Wilt u nog meer voorbeelden?

Die eerlijke wereldregering zie ik er voorlopig niet komen. 

Waarschuwt u me maar als alle neuzen dezelfde kant opstaan. We hoeven niet allemaal hetzelfde te kunnen (capaciteiten), maar inzet en goede wil moeten in voldoende mate aanwezig zijn. Ik geloof niet in een straatje waarin alle tuintjes netjes onderhouden worden door de ijverigen, óók voor de buren die het hele jaar feesten en op vakantie zijn. 

God geeft alle vogels te eten, maar ze moeten er wel voor vliegen !!!!

Keep on dreaming.....  By the way; ik gun Bono en consorten hun succes en rijkdom van ganser harte. 

vlokje op 02-04-2017 11:19

Leo op 01-04-2017 15:11

dank voor de link met de ex- valutahandelaar

Qromwel op 02-04-2017 14:10

Een ander geluid op 01-04-2017 18:37: Als men niet in de 1e plaats goed voor zichzelf zorgt strandt uiteindelijk alles. Energens heeft men behoefte aan uitvreters!

Qromwel op 02-04-2017 15:27

@Hubert Luns op 01-04-2017 10:25: Bij het schaken vroeger met mijn vader wachtte ik totdat zijn aanvalsstelling bijna voltooid was. Dan liquideerde ik letterlijk een stuk in zijn stelling. Het hoefde niet eens een hoog stuk te zijn, ontregeling was mijn oogmerk. Hij vond het geen nmanier van doen, weing diepzinnig en zo, maar ik won er wel mee.

Qromwel op 02-04-2017 15:46

@Hubert Luns op 01-04-2017 10:25: T. moet dan wel zorgen voor onloochenbare bewijzen, niet zijn sterkste punt.

Qromwel op 02-04-2017 15:54

@Luuk op 01-04-2017 14:36: Begin 1979 verscheen er in een washingtonse periodiek (The Spotlight) een artikel over de betrokkenheid van de Rockefellers bij het witwassen van drugswinsten via banken in de emiraten. Een paar weken daarvoor zat Davids broer Nelson A.R. met een paar dames te dineren toen hij bericht ontving van de voorgenomen publicatie. Diezelfde avond overleed hij. Ofschoon de familie behoorde tot de Riverside Baptisten werd hij gecremeerd.

Qromwel op 02-04-2017 15:58

Lars030 op 31-03-2017 14:20: Lievelings schoondochter Mabel van onze geliefde ex-vorstin Beatrix werkte voor Soros. Wie was ook weer de oprichter van de Bilderbergers?

De Terugkeer op 02-04-2017 20:46

Je hebt sombere werelden...maar je hebt ook 'realistische' werelden......vluchten kan nog steeds, maar 'waarheen'...da's nog maar de vraag. Dit alles even refererende aan 'V'.

Oppurtunistisch leven is vooral gelingeerd aan een leven zonder godsbesef en daarbij kun je 'inderdaad' denken aan het oprichten van clubs en binnen die clubs je medemens overhalen te bedriegen voor louter eigenbelang, omdat je het geweten nooit hebt leren kennen.

Ja, het zou dus kunnen wat 'V' hierboven beweert...maar ik heb geen zin om af te wachten, 'of' die zgn. elite zich toevallig ook goed gaat gedragen...tis nu eenmaal zo (en gelukkig ben ik daar helemaal nooit jaloers op) dat, als je geld hebt, je meer wilt en nog meer. Da's een spiraal waar je nooit meer aan kunt ontsnappen. Je zult medemensen gaan ge- en misbruiken, om jouw vermogen in ieder geval 'constant' te houden c.q. 'veilig te stellen'en dan is de kans zeer groot dat je scheef gaat en grote groepen mensen gaat chanteren en bewegen...puur uit eigenbelang.

Berkeboom op 02-04-2017 22:14

Deep steeds regering = Iluminatie orde! Robin De Ruiter heeft er jaren geleden al een heel goed boek over geschreven genaamd:"De 13 Sataninische Bloedlijnen,wagbereiders van de antichrist.Iemand al dat boek gelezen?

Gelieve verder hierover te praten op het geloofsforum. Mod.

wardje op 03-04-2017 11:07

Vlokje op 1april handgebaren. Ik verwijs naar mijn eerdere opmerking hierover waar je niet op ingaat. De eerste foto  van Erdoclown toont wel een bewust gebaar maar het lijkt mij eerder een teken te zijn van de grijze wolven . Het werd door de nos

in

 beeld gebracht boven het hoofd van iemand die een lofzang bracht op de tolerantie in het Ottomaanse rijk . Kent iemand een bewijs voor logelidmaatschap van Hitlerbewonderaar E.? Ik heb op praatcafe nogal wat reacties geplaatst over VM onder andere over vermeende lidmaatschappen.

Rebellio op 04-04-2017 17:13

Hett computerlogboeken die President Obama's team heeft achtergelaten in het Witte Huis blijkt dat de toenmalige Nationale Veiligheidsadviseur Susan Rice een aantal inlichtingenrapporten heeft bekeken tijdens de laatste zeven maanden dat Obama in functie was.

https://pauwnieuws.nl/news/512/-spygate-ontploft-naaste-medewerker-van-obama-bespioneerde-presidentskandidaat-trump

Ik ben benieuwd hoeveel we hierover in de msm zullen horen...

Rebellio op 04-04-2017 17:15

Hahaha, in voorgaande bericht ontbrak een zin: "Uit computerlogboeken die President Obama's team heeft achtergelaten in het Witte Huis blijkt dat de toenmalige Nationale Veiligheidsadviseur Susan Rice een aantal inlichtingenrapporten heeft bekeken tijdens de laatste zeven maanden dat Obama in functie was. Deze rapporten bevatten door de NSA onderschepte berichten die betrekking hebben op Donald Trump en zijn bondgenoten. "

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl