Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren

Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen

 
Met het aangekondigde onderzoek naar Pedo/Pizzagate vormt Sessions een grote bedreiging voor de ‘Deep State’ Democraten, en de Clintons in het bijzonder.

De Democraten eisen het aftreden van president Trumps minister van Justitie Jeff Sessions omdat hij gelogen zou hebben over eerdere contacten met ‘de Russen’. Die beschuldiging blijkt totaal ongegrond; volgens het volledige transcript blijkt Sessions de waarheid te hebben gesproken en niets verkeerd te hebben gedaan. De verwoede pogingen van de ‘Deep State’ Democraten en de door hen gecontroleerde massamedia om Sessions te verwijderen hebben dan ook alles te maken met zijn aangekondigde onderzoek naar ‘Pizzagate’, het vanuit WikiLeaks aangetoonde enorme pedoschandaal waar met name de Clintons en hun vertrouwelingen –zowel Democraten als Republikeinen- bij betrokken zijn.

 

De Washington Post haalde de ondervraging van Sessions in de Senaat opzettelijk compleet uit zijn context, en deed voorkomen alsof hij een ontmoeting met de Russische ambassadeur had verzwegen. De waarheid is dat hem enkel werd gevraagd of hij op de hoogte was van ‘voortdurende contacten tussen Trumps campagne(team) en tussenpersonen van de Russische regering’, waar hij naar waarheid ‘nee’ op antwoordde. Sessions werd NIET gevraagd naar eventueel persoonlijk contact met Russische officials in zijn hoedanigheid als senator en lid van het comité Bewapende Diensten.

Volgens de New York Times heeft de zaak nog een extra dimensie, omdat de regering Obama alles blijkt te hebben gedaan om zoveel mogelijk informatie te verspreiden over veronderstelde –maar onbewezen- contacten tussen Trumps campagneteam en ‘de Russen’. Dat wijst op een gecoördineerde verhulde aanval, en tevens op spionage van zowel de Russische ambassadeur als het team Trump.

Met nepnieuws zwartgemaakte Sessions wilde Pizzagate onderzoeken

De WP geeft overigens toe dat Sessions ontmoetingen had meer dan 25 ambassadeurs, maar laat daar heel ‘handig’ één belangrijk land uit weg: Oekraïne, met wiens afgezant Sessions de dag vóór zijn gesprek met de Russische ambassadeur een ontmoeting had – niet bepaald een signaal dat hij zou ‘samenzweren met de Russen’, zoals de media en Democraten beweren.

Trump spreekt dan ook van een ‘heksenjacht’. ‘De Democraten hebben eerst de verkiezingen, en nu hun contact met de realiteit verloren. Het echte verhaal gaat over alle illegale lekken van geheime en andere informatie.’ Desondanks trok Sessions zich terug uit het onderzoek naar de beschuldigingen dat Rusland de Amerikaanse verkiezingen zou hebben beïnvloed (4).

We hebben dus weer te maken met het zoveelste staaltje nepnieuws, omdat Sessions volgens het volledige transcript enkel de waarheid te hebben verteld. De ware reden waarom de minister zo wordt aangevallen lijkt dan ook voor de hand te liggen: de schaduwregering, de ‘Deep State’, media en Democraten, willen ten koste van alles voorkomen dat Sessions zijn aangekondigde onderzoek naar Pedo/Pizzagate –met een onder meer vanuit WikiLeaks aangetoonde zeer kwalijke rol voor de Clintons (in o.a. mensen/kinderhandel) en hun vertrouwelingen- doorzet. (1)

Congreslid: Pedoschandaal rijkt tot hoog in de top

Voormalig Congreslid Cynthia McKinney spoort Trump aan om zijn plannen om de kinderprostitutie en –handel hard aan te pakken, snel uit te voeren. Ze waarschuwde onlangs dat ‘dit zowel Democraten als Republikeinen zal raken’, en dat het pedoschandaal ‘toch hoog in de top’ van de elite rijkt.

Het Free Thought Project berichtte in februari over een Britse politiechef, die bevestigde dat wijlen oud premier sir Edward Heath vele tientallen kinderen heeft misbruikt, en dat diverse regeringsleden hebben meegeholpen om zijn misdaden verborgen te houden.

Volgens het Free Thought Project komt pedofilie in de politieke elite in Amerika en Europa heel vaak voor. In december werden in Noorwegen 51 leden van een pedoseks ring gearresteerd, waaronder twee politici, een sociaaldemocraat uit Oslo en een voormalige politicus van de (liberale) Vooruitgangspartij.

Deep State en media beschermen pedo’s in hoogste kringen

In Amerika zijn op dit gebied nog amper arrestaties geweest, wat geheel te danken is aan de ‘Deep State’ gecontroleerde linkse media, die iedereen monddood maken die het waagt serieuze vragen te stellen, laat staan aankondigt hier een onderzoek naar te willen verrichten en tegen op te willen treden.

Om een idee te geven van de gewetenloosheid en kwaadaardigheid van deze figuren: in januari eiste de veroordeelde kindermisbruiker Dennis Hastert, voormalig voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, dat zijn slachtoffers hem het geld moeten terugbetalen dat hij hen destijds gaf om hun mond te houden. Omdat één van hen zijn verhaal deed bij de FBI, belandde hij in de gevangenis. Daarom eist de dader nu een ‘schadevergoeding’ van zijn slachtoffer van $ 1,7 miljoen. (2)

Minstens zo opmerkelijk en veelzeggend is dat de Amerikaanse media geen enkele aandacht besteedden aan deze even schaamteloze als schandalige eis, net zoals ze het vanuit WikiLeaks bewezen Pizzagate-pedoschandaal vrijwel geheel negeerden, enkel omdat de Clintons en enkele van hun naaste medewerkers hier een centrale rol in spelen. Waar de media en de elite zich daarentegen wèl op focusten, was een platte opmerking die Donald Trump 11 jaar geleden tegen een vriend over vrouwen maakte.

Uitzonderingen bevestigen de regel

Hier en daar is er in reguliere Amerikaanse media nog een eerlijke, niet door de elite gekochte journalist te vinden. Verslaggever Ben Swann besteedde in januari op het lokale station CBS46 in Atlanta aandacht aan het Pizzagate schandaal, en niet om dit als een zogenaamde complottheorie belachelijk te maken. Hij noemde zelfs de nauwe banden van Hillary’s campagnemanager John Podesta met de hierboven genoemde veroordeelde pedofiel Dennis Hastert, alsmede ook Podesta’s grote ‘kunst’verzameling van schilderijen en foto’s van naakte kinderen.(3)

Antichristelijk pact tussen  linksgroen, linksliberaal en islam

Dat ook bijna de complete film- en muziekwereld in Amerika Donald Trump dagelijks verkettert zal minder vreemd worden gevonden in het licht van de uitspraken van acteur Elijah Wood, die in een interview zei dat heel Hollywood één grote pedofielen ring is en vol zit met acteurs, regisseurs en producenten die letterlijk op jacht zijn naar kinderen. (zie link onderaan).

Het bevestigt daarnaast het overwegend anti-christelijke en pro-islam (dat gedwongen kindhuwelijken toestaat, en wiens pedofiele profeet als de ‘beste mens ooit’ wordt gezien) wereldbeeld van linksgroen en links-liberaal, dat in zowel Amerika als Europa de nieuwsmedia als de entertainment industrie beheerst, en tevens waarom de islamisering van onze samenleving kritiekloos door hen wordt toegelaten, ondersteund en zelfs gepromoot en beschermd.


Xander

(1) Neon Nettle
(2) Inselpresse
(3) ZeroHedge (/ YouTube)
(4) Infowars

Zie ook o.a.:

10-02: Elijah Wood (‘Frodo’ in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring (/ Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie – Belgisch slachtoffer misbruik netwerk: ‘Ik ontmoette politici, VIPS en staatshoofden’)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
24-10: Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 03-03-2017 14:56

Links maakt meer kapot, dan ons lief is. Dank Xander voor deze eerlijke berichtgeving; die in Nederland door de linkse pers en media, natuurlijk niet aan den volke bekend zal worden gemaakt. De beerput stinkt; en wel van hier tot Tokio! Ik bid voor POTUS Trump, dat hij de christelijke normen en waarden zal blijven verdedigen.

willy op 03-03-2017 14:57

De Democraten zijn zo gefrusteerd dat ze hun verlies niet kunnen verkroppen en zich met onnozele zaken bezig houden om de ministers van Trump in leugenaars te veranderen. Waarom? Ze kunnen beter de manier waarom ze verloren hebben op Clinton en Obama afschuiven die meer dan acht jaar de VS heft laten verwilderen vele mensen waren hopeloos geen werk geen huis en sommige zelfs dakloos de miljonair Trump sprak meer arbeiders aan dan Obama als gewezen advocaat ooit gedaan had.De heksenjacht van de democraten op Trump is meelijwekkend aan het worden tot het belachelijke af ook CNN maakt zich aan dezelfde demogagie schuldig. Ondertussen werkt Obama aan een boek over zijn jaren in het Witte Huis kwatongen beweren dat het boek zo dun is dat je het al slapend uitleest een vervelend boekje dus.Nog nooit heeft de polarisatie in de VS zo groot geweest er is een beangstigende kloof aan het groeien tussen links en Rechts en weet je het Joods verschil tussen links en rechts. Lot geloofde met zijn ogen en ging naar de groene weiden dicht tegen Sodom hij geloofde zijnnn ogen en Abraham ging rechts naar Sichem hij geloofde in God ! Shalom

ieznogoedh op 03-03-2017 15:01

Nou eens zien of de suikerbergvazallen de aantijgingen tegen minister Sessions ook als fake-news gaan kwalificeren.

Ik denk van niet!

Gorghel op 03-03-2017 15:37

Ook de nieuwe minister kan een onderzoek starten en misschien wel met meer kracht.

Ik denk dat het hier gaat om terugbetalen. De Democraten gaan de Republikeinen keihard terugbetalen voor alle blokkades die de laatste tegen de regering Obama hebben opgeworpen.

Komt het ooit nog goed tussen deze twee groeperingen? Het wantrouwen, de haat en de bitterheid is wederzijds en heel diep.

cefas op 03-03-2017 17:09

Pedo-gate komt uit de diepste gekrochten van de hel. Ten koste van alles en van de waarheid mag dit van de elite niet aan het licht komen, vandaar de linkse samenzwering en heksenjacht van de elite, de media en occultisten tegen Trump, Pence en anderen die dit wereldwijde schandaal willen onderzoeken. Bid voor bescherming voor hen tegen dit monsterlijk tuig.

Wardje op 03-03-2017 18:17

Bovenstaande versie (De waarheid is dat hem [Sen. Jeff Sessions w.] enkel werd gevraagd of hij op de hoogte was van ‘voortdurende contacten tussen Trumps campagne(team) en tussenpersonen van de Russische regering’, waar hij naar waarheid ‘nee’ op antwoordde. Sessions werd Niet gevraagd naar eventueel persoonlijk contact met Russische officials in zijn hoedanigheid als senator en lid van het comité Bewapende Diensten.) wordt inhoudelijk weersproken door Wiki, die (een andere ?, schriftelijke) de ondervraging   weergeeft als volgt:

Additionally, in his January 17 responses to written questions presented by Senator Pat Leahy, Sessions stated:

Leahy: Several of the President-elect’s nominees or senior advisers have Russian ties. Have you been in contact with anyone connected to any part of the Russian government about the 2016 election, either before or after election day?Sessions: No.[70][75].

Leahy: Verschillende personen benoemd door de president-elect of van zijn belangrijke adviseurs hebben Russcische connecties. Bent U in contact geweest met enig persoon die op enige wijze is verbonden met de Russische regering over de verkeizing in 2016, hetzij vóór, hetzij na de dag van de verkeizing?

Sessions: Nee.

De bron 70 wordt omschreven als "Washington Post Retrieved"

Tom Hendrix/Seneca op 03-03-2017 18:25

@Cefas:17.09. uur. Geheel met U eens Cefas. We hebben hier te maken met een duivels verbond; gesmeed door de roden/linksen, de politieke elite, en de plutocraat Soros. Alles gericht tegen de christelijke waarden.

frits op 03-03-2017 18:28

En dan de Pedo netwerken in Nederland. Ba, ba, ba.

Wardje op 03-03-2017 18:47

Even verderop laat Wiki Jeff Sessions , op 1 maart 2017 , iets uitgebreider  aan het woord (dan "No."):- Nooit had hij met Russische officials campagnezaken besproken . -Geen idee waar het over gaat. -Beweringen volkomen vals.   Voorlicht(s)ter Sarah Flores: "Er stak absoluut niet iets misleidends in zijn antwoord.

De vraag in de hearing betrof uitwisselingen tussen Rusland en het Trump-campagneteam , die ging niet over vergaderingen door hem gehouden als senator en als lid van het Armed Services Committee."Dit laatste komt geheel overeen met de weergave van Xander . De aanvullende ? vraag was wel geweest  naar contacten van hem persoonlijk.Link , ook voor de vorige reactie https://en www.wikipedia.org/wiki/Jeff_Sessions#cite_note-washingtonpost.com-70

Econoom op 03-03-2017 19:43

Tom Hendrikx Seneca. Ik vind uw bijdragen altijd bijzonder humoristisch. Uw bijna dagelijks herhaalde mantra tegen links/ de roden met daarna de riedel VVD/ Pvda/ CDA/ D66 kortom alles wat geen PVV is. En tenslotte uw vertrouwen in Trump als behoeder van christelijke waarden en normen. Daar heeft hij tot op heden nooit veel blijk van gegeven.

Westenwind op 03-03-2017 20:41

men onderschat Donald trump zwaar.hij is mijn ogen een meesterstrateeg die 4a5 stappen vooruit denkt.hij is de deep state aan het uitroken door de schijn op te houden geen controle te hebben.hij heeft met zijn nog diepere staat maanschoppen al jaren geleden mollen en vallen geplaatst,waar ze 1 voor 1 inlopen.de rol v Generaal Flynn is alles behalve uitgespeeld maar hoorde bij dit plan om te kijken waar de lekken zich bevinden en die stuk te inventariseren en

te onderzoeken wie er bij betrokken zijn.op dit moment zijn er 24(de serie) achtige zaken gaande in de USA.er zijn al genoeg dooie gevallen in deze oorlog die zeer hard en  medogenloos is.er wordt gesproken over een militaire coup op bepaalde usa blogs,ik vermoed dat ook!..het speelveld zal drastisch veranderen en volgens mij in ons westerse culturele voordeel!fijn weekend

Kruisvaarder op 03-03-2017 22:16

Mogen jullie dit wel zeggen ,pedofilie  profeet. Moeten jullie dat niet verwijderen omdat jullie bang worden voor ..wat

Dewevoga op 03-03-2017 22:30

@econoom

Ik waardeer de bijdragen van dhr Hendrix/Seneca meer dan de bijdrage van de economen en collega's bankiers aan de samenleving. Zijn bijdragen leiden tenminste ergens toe, want hij heeft gelijk. 

joga op 04-03-2017 00:02

Ik volg dagelijks via You Tube alle internet-ontwikkelingen in de USA  over Donald Trump (New News Network van Gary Franchi)en diverse andere newssites, die allemaal lachend toezien hoe de hele Amerikaanse MSM in elkaar stort.

De artikelen en reportages van Pizzagate( het pedofielenschandaal) zijn nu legio en de lezers kotsen van wat er allemaal bekend wordt. Obama en de Democraten die daarin betrokken zijn, blijken stiekem een opstand tegen Trump aan het voorbereiden te zijn om zo een

burgeroorlog uit te lokken. Dit vooral om te voorkomen dat de Pedofielen ( o.a. de Clintons), die ook lichaamsdelen van babys blijken te eten, te beschermen.  Maar de kranten zwijgen nog als het graf, omdat ze met dat tuig afspraken hierover hebben gemaakt. Je weet echt niet wat je ziet en hoort van echte getuigen, die niet meer kunnen worden genegeerd.

Lichaamsdelen van baby's eten, kunt u hier niet zonder onderbouwing posten.Mod.

Wardje op 04-03-2017 01:57

1717-2017 Grand Orient Hollande . Ik vergat hierboven bij de link van het TV Libertés-journaal, de tijd aan te geven van de betrokken reportage . Dat is op 14:48 .https://www.youtube.com/watch?v=8IMqKN1HZLs

Albatros op 04-03-2017 03:07

Econoom op 03-03-2017 19:43

Wat een ongelofelijk dom commentaar en dat voor een 'econoom'. Is dit alles wat u weet te melden? De door u geschoffeerde man heeft gewoon gelijk en blijkt over meer intelligentie te beschikken. U is 'hoogopgeleid' of denkt dat u dat bent?

Hubert Luns op 04-03-2017 08:44

Toen Mohammed met het kleutertje Aisha trouwde mocht zij haar speelgoed meenemen, hetgeen de Moslims zien als blijk van de grote wijsheid en gulheid van hun profeet. Ik neem aan dat dit een van zijn grootste wijsheden is geweest.

Hubert Luns op 04-03-2017 08:48

Het eten van menselijke lichaamsdelen valt onder bepaalde Satanische rituelen. Ik wil Joga erop wijzen dat de opmerking dat "de" pedofielen kinderen (baby's) eten te ongenuanceerd zijn, want de meeste pedofielen zijn geen Satanist. En ook, de meeste Satanisten eten geen kinderen.

Tom Hendrix/Seneca op 04-03-2017 09:11

@econoom: 19.43. uur, op 3/3. Ik gun U van harte uw mening. Ach, en als U mijn reacties humoristisch vindt, kan ik daar goed mee leven hoor. Ik maak graag een mens blij; "een dag niet gelachen is een dag niet geleefd", toch.

Tom Hendrix/Seneca op 04-03-2017 09:14

@econoom:19.43. uur, op 3/3. Een kleine opmerking nog; ik kan mij de twijfel richting de PVV wel voorstellen. Dhr. Wilders zie ik echt niet als een "halfgod". Wat hij wel goed doet; is de waarheid zeggen over de islam en de communistische eussr. En daar hoeft U het m.i. ook niet mee eens te zijn.

Pieter A Meijer op 04-03-2017 11:19

Joga  04-03-2017  00:02;

Om te staven hetgeen u meldt in uw 3de alinea is het mogelijk dit te vinden op de site van "Hij komt"; van Franklin ter Horst.

Shavuah Tov (goede week).

Lodewijk op 04-03-2017 12:10

Volgens de MSM heeft de beschuldigde ontmoetingen gehad met de Rus Kisliyak, en die zou een Russische spion zijn. Maar ik zag net op het RT Live online nieuws dat die Kisliyak 22 keer in het Witte Huis was en Obama met hem sprak. En dat Putin Washington vraagt een onderzoek te doen naar alle ontmoetingen tussen Democraten en Russische diplomaten de afgelopen jaren. (Hij weet uiteraard dat er vele ontmoetingen waren, maar wil diplomatisch enkel een hint geven in de juiste richting.)

Bovendien heeft de man die de beschuldiging maakt zelf Putin ontmoed , en ook Kisliyak samen met Nacy Pelosi. Hier zitten ze zelfs samen aan tafel in de Russische ambassade:

"Trump prods Schumer, Pelosi over old Russian meetings; Schumer says he'll 'happily' talk it over" http://www.cnbc.com/2017/03/03/trump-prods-schumer-over-old-putin-photo-schumer-says-hell-happily-talk-about-the-meeting.html

 

Gelukkig heeft Trump mensen om zich heen die goed op de hoogte zijn, en hem informeren.

Lodewijk op 04-03-2017 14:24

PS: Correctie: op die laatste foto zit Pelosi aan tafel met die Russische ambassadeur in de Russische ambassade, maar zonder Shumer.

Maar over Pizzagate gesproken:

"PizzaGate: What is known so far" https://www.youtube.com/watch?v=rQmJEresmqU&feature=youtu.be 

Het zijn schepselen van God verleid door de duivel.

Wardje op 04-03-2017 19:16

Correctie van 18:05 Er is een stuk (cursief hieronder) weggevallen waarschijnlijk door het gebruik van "groter"en "kleiner"tekens (op het toetsenbord te vinden boven punt en komma), waardoor een alinea onbegrijpelijk werd. Hier de alinea opnieuw . Het gaat om commentaar van TVLibertés op het bezoek van Hollande aan de Rue puteaux (Grand Orient):(TVLibertés:) "Het Grand Orient heeft nooit zijn afkeer voor de katholieke kerk onder stoelen of banken gestoken , hoewel haar politieke invloed toch zeer beperkt is." Een cartoon werd getoond met de tekst 'Hollande spreekt het Grand Orient de France toe over zijn visie op de laïcité (1):  "Zij is geheel toegewijd - in devotie - aan de vrijmetselarij" '(1) een tot een bepaalde  leer uitgewerkte bijna absolute scheiding van kerk en staat .

Vervolg: "(TVLib.:) In november heeft het Grand Orient actief steun betuigd ...."

Lodewijk op 04-03-2017 20:58

Trump is er achter gekomen dat hij in de Trump Tower afgeluisterd is door -volgens zijn zeggen- Obama, tijdens de verkiezingen. En we weten hoe Obama Hillary Clinton steunde. Dus weten wat Trump van plan is is handig om Clinton te laten weten, zodat ze er op voorbereid is. 

Of misschien bedoelt Trump dat hij is afgeluisterd omdat Obama de NSA toestemming gaf iedereen af te luisteren. Hoe het ook zij, op Joop.nl is er slechts 1 reageerder op dit moment van schrijven die aan de NSA denkt. De rest van de reacties zijn tenenkrommend om te lezen:

"Trump: ‘Ik werd afgeluisterd in Trump Tower. In opdracht van Obama’" http://www.joop.nl/nieuws/trump-ik-werd-afgeluisterd-in-trump-tower-in-opdracht-van-obama

Lodewijk op 04-03-2017 21:40

Het ziet er naar uit dat Trump serieus werk gaat maken van deze zaak:

"Trump: I'll Fight Human Trafficking 'Epidemic'" https://www.youtube.com/watch?v=v55uBk5zx5o

Van een insider:

"Trump Insider: Pedogate Arrests Coming " https://www.youtube.com/watch?v=-95rTjI-bAc

vladi op 04-03-2017 23:07

'Lichaamsdelen eten kunt u hier niet posten zonder onderbouwing' Md

@Mod,

Is een bekentenis van kind wat pizzagate overleeft heeft genoeg onderbouwing voor u?

https://youtu.be/sLgNm_ay4Sk

 

fff

Punt was niet of zulke vreselijke zaken gebeuren maar dat de Clintons daarvan beschuldigd worden daar aan mee gedaan te hebben. Mod.

Hoopvol op 05-03-2017 09:48

Joga en vladi en wat te denken van deze Duitse documentaire : 

https://m.youtube.com/watch?v=8H0cm7T1PY0#

Maar gerechtigheid zal geschieden, ik kijk er in elk geval naar uit ! 

Dewevoga op 05-03-2017 11:43

@Lodewijk op 04-03-2017 12:10

Ik had het ook op TR gezien, net als het nieuws over Yemen en Mosoel. Daar zijn veel burgerslachtoffers te betreuren waar de MSM niet over berichten, terwijl diezelfde media de gevechten in Aleppo ten nadele van Rusland uitvergrootten. En wat horen/zien we er nu nog over? Nieuws dat Wouter Bos jaren geleden al opdracht had van zijn partijtop (PvdA) om het integratieprobleem te verzwijgen werd uitgezonden op Politiek 24 omdat bijna niemand daar naar kijkt. En dan de peilingen, men gaat uit van de peilingwijzer, die door de regeringspartijen in elkaar is geflanst. Ik houd me er niet aan vast.

Qromwel op 05-03-2017 15:24

Een soortgelijk onderzoek naar de activiteiten van vice president Pence op genoemd terrein zou ook geen kwaad kunnen!!!

Op grond waarvan ? Mod.

Qromwel op 05-03-2017 16:02

@mod: Op grond van berichten van Makow. Die had het weer van voormalige CIA-ers. Bedenk: geen koe zo bont of er zit een vlekje aan. Makow is doorgaans goed gedocumenteerd, voor zover ik kan beoordelen.

Daarnaast krijg ik soortgelijke berichten langs andere wegen. De helft van nieuws weglaten is geen nepnieuws, maar zet de kennisnemer er van wel op het verkeerde been. Zo ben ik geabonneerd op de Israelische krant Haaretz, die uitgesproken anti-Trump is. Het is maar net waar de nadruk op gelegd wordt. Soms is alleen al het aankondigen van een onderzoek voldoende. Iedere dag is er weer wat anders aan de knikker. Dan raken eerder genoemde zaken al weer snel op de achtergrond.

Gelieve een link te plaasten om uw argumenten te onderbouwen. Mod.

Qromwel op 05-03-2017 18:37

@mod: Bij deze:

https://www.henrymakow.com/2017/02/Trump-Admin-Infested-With-Pedophiles.html

 

U moet leren onderscheid te maken in bronnen, welke  geloofwaardig zijn en welke niet.

Deze  Hanry Makow schrijft weleens iets goeds over satanisme, maar ook veel onzin en geruchten.  Makow zou een 'Jood' zijn die het Zionistische complotverhaal verspreidt en bevestigt (dus een 'anti-Jood' ). Hij schrijft al jaren dat het Judaïsme en het satanisme hetzelfde zijn. Een rasechte antisemiet, en ook anti-christen. Haat de God v.d. Bijbel meer dan wie dan ook. Hij zegt dan wel de 'illuminati' te willen ontmaskeren, maar geeft de indruk er juist  zelf  deel van uit te maken. Mod.

Qromwel op 05-03-2017 19:34

Volgens Makow zijn veel politici dermate chantabel, dat zij door illuminati gewenste politiek uitvoeren. Wie niet meewerkt wordt vakkundig ondergeschoffeld. Kijk maar naar Fillon. En ik ben benieuwd hoe het met Baudet (FVD) afloopt. Om te beginnen mag hij niet mee debatteren.

Qromwel op 06-03-2017 19:36

Qromwel op 05-03-2017 18:37: @ Mod: Ik weet het. Daarom plaats ik ook alleen urls, zonder commentaar. Wat kennisnemers ervan er mee doen en/of vinden is hun zaak.

Vooral uw laatste opmerking is bij mij ook al opgekomen. Ik sta ook zeer wantrouwig over berichten over vandalisme op Joodse begraafplaatsen, misschien vindt dat plaats om het antisemitisch vuur brandend te houden. Sommigen bestaan bij de gratie ervan! Maar daarnaast vind ik overdreven pro Joods zijn (philosemitisme) behoorlijk wrevelig stemmend. Met moet goed beseffen dat een Jood niet perse afstamd van Israël. Het enige wat daarvoor nodig is, de Bijbel goed lezen, ook apocrieven als de boeken de Maccabeeën en Josephus Flavius.

 

XN wenst verschoond te blijven van dit soort van bronnen die u aanhaalt, die maken u en het forum ongeloofwaardig. 

Wie een Jood is en wat u zo wrevelig maakt, is een probleem wat in uzelf zit. Het is niet aan u om te beoordelen wie wat wel of niet is. Niemand hemelt de joden op, het zijn gewone mensen die door uw schepper uitverkoren zijn ( om de wereld te dienen t.z.t. ). Of u dat nu leuk vindt of niet. Mod.

GvdH-S op 07-03-2017 22:17

mijn zoon in Amerika zegt  dat dit een nepartikel is opgezet. door de opponent van Hillsry Clinton \. Het is allemaal niet waar.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl