HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Dader aanslag Londen vermoedelijk moslim haatprediker Abu Izzadeen’


Volgens diverse media wijzen de eerste foto’s uit dat de terrorist die vanmiddag bij het Britse parlement met een auto op voetgangers inreed vermoedelijk de moslim haatprediker Abu Izzadeen is (3). Bij de aanslag raakten 20 mensen ernstig gewond en zijn inmiddels 4 doden gevallen, waaronder een agent die door de terrorist met een mes werd neergestoken.

 

De man reedt met een SUV op de Westminster brug een groot aantal voetgangers ondersteboven. Foto’s en filmpjes van bloedende slachtoffers zijn overal op het internet te vinden. We benadrukken dat Izzadeens identiteit nog niet officieel is bevestigd door de politie.

Na de aanslag werd het Britse parlement afgegrendeld en werd premier Theresa May in veiligheid gebracht. Op dat moment was nog niet duidelijk of er meer terroristen waren. Op dit moment wordt weer gesproken van één dader, daar waar men eerder nog op zoek leek naar nog een terrorist. Volgens sommige berichten zou die tweede terrorist zich onder de vier doden bevinden.

Na talloze aanslagen met inmiddels honderden doden hoeven we niet meer te verwachten dat Europese politici ook maar iets veranderen aan hun open grenzen, massa immigratie en islamisering beleid. Dat zal zelfs in een verhoogd tempo worden voortgezet, in Nederland met steun van een groot deel van de bevolking, dat immers op partijen heeft gestemd die met hun politiek dit soort taferelen ook in Nederland mogelijk dreigen te maken.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Guido Fawkes

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Wardje op 23-03-2017 14:56

@Rick. Uiterst suggestieve, goede propaganda . Er valt niks tegen in te brengen , want waar moet je beginnen? . Niet gek gedaan .  Kan de kunst waarderen .

Wardje op 23-03-2017 15:32

Ibo op 23-03-2017 13:54 "Ik weet nog goed toen 5-6 jaar geleden uit Nederland mensen vertrokken richting Syrië/Irak. In de media werden ze gepresenteerd als strijders voor een nobele zaak."      Als dit zo is, is het heel goed dat dit (weer) wordt benadrukt . Misschien kan iemand nog naar vroegere artikelen en reacties op XN verwijzen die dit concreet staven .      (Over ideologisch gif vanuit Saudi-Arabië zeg je: "Voor alle duidelijkheid, deze ideologie is niet de Islam,  staat zelfs haaks op de islam. Deze ideologie is het salafisme/Wahhabisme."      Ik zou zeggen , steek je licht eens op bij Hans Jansen , bij Jihad Watch Robert Spencer , bij talloze anderen ook híer op de site, als ze met citaten beweren dat Salafisme juist wel overeenkomt met Koran , Soena en leven van Mohammed uit de oudste bronnen . Zeker zijn er tradities die deze bronnen met meer redelijkheid proberen te interpreteren . Gelukkig degenen die in zo'n traditie zijn opgegroeid en niet in een giftige.  Natuurlijk staat zo'n traditie ook dichter bij de waarheid over God, natuurwet en zo .Dat maakt zo'n traditie minder slecht , maar met echt goede elementen, in mijn ogen. Maar minder "Islam". (Als je kijkt naar de betekenis van het woord a f g e z i e n van de Koran , wel meer "Islam" in de zin van onderworpenheid aan God) .  Voor alle duidelijkheid , ik weet dat er Moslims zijn die echt het goede willen , in goede trouw de wil van  God willen doen en dienovereenkomstig bidden . Bij hen ligt een reactie "Dit is niet de echte Islam" voor de hand en die is moreel te waarderen-als-een juiste affectieve reactie . Intellectueel moeten de reacties van RobertSpencer en zulken  moeilijk zijn te aanvaarden omdat ze affectief natuurlijkerwijze afstoten.   Vrede.

Wardje op 23-03-2017 16:41

Aanspraken van Erdogan reiken verder dan die van de sultans . Geweldsoproepen tot in alle straten van Europa . De Roover NVA.     http://www.demorgen.be/buitenland/n-va-fel-voor-turkse-president-erdogan-bereikt-breekpunt-van-beledigen-tot-het-aanzetten-tot-geweld-b37b0c6f/

oma op 23-03-2017 16:51

De aanslag was mogelijk gericht tegen het parlement maar de dader was er (helaas) niet geraakt, weer is de gewone bevolking het slachtoffer geworden van de pamperende politiek.Zou de schok nu groot genoeg zijn onder de politieke pamperaars in europa om eindelijk voor de harde aanpak te kiezen zoals het volk eist of blijven ze nog met hun kop in het zand zitten tot ene die komt afhakken? Want de politiek macht is tenslotte het doel van die gestoorde gekken.Begonnen met blair (topverrader en vriendje van de saoudie terroristen) en het hele parlementaire zootje: ze hebben allen bloed aan hun handen en stuiven in paniek uiteen in het parlement als kiekens zonder kop omdat er ene 'scherpschutter' riep na de aanslag.... Op elke hoek van de straten staan in engeland extremisten en bekeerde idioten het terrorisme aan te prijzen zonder dat hun iets in de weg wordt gelegd en de no-go zones met sharia-politie,-rechtbanken en haatmoskees breiden steeds verder uit. (ooit een reportage hierover gezien, je gelooft je eigen ogen niet!)Dus eigen schuld, dikke bult. Hopelijk eindelijk eens een wake-up call dat hun gepamper ook politici niet zal beschermen tegen de terreur van gestoorde gekken, zoals ze hoopten. Indien nu nog efficiënte maatregelen uitblijven zoals ontnemen van dubbele nationaliteit, zware straffen voor veroordeelde terroristen én uitwijzen van zowel de verdachte terroristen/geradicaliseerden als hun hele familie (er is maar één voorbeeld nodig om nog aanslagen te voorkomen: sociale controle is zeer groot in de moslimgemeenschappen en de vrees om hun luie leventje in de westerse hangmat kwijt te geraken zal groter zijn dan hun 'jihad') dan mogen alle parlementen in volle vergadering opgeblazen worden, die van de europese commissie als eerste!

Dewevoga op 23-03-2017 17:01

@Ibo

Gaan we weer. Elk normaal denkend mens en regering wil ISIS liever gisteren dan vandaag compleetverwijderde zien. Dus ook en zeker Israël. En veel van onze politieke partijen zoals GL PvdA D66 en SP stemmen in het parlement tegen Israël. Zoals u ook altijd op Israël reageert. 

Henk op 23-03-2017 17:19

De dader heet Khalid Masood en is 52 jaar. Een soort van beroepscrimineel die al tientallen jaren in Engeland woonde. Zoals bijna al die zogenaamde moslim-strijders die aanslagen plegen gewoon ordinaire dieven en drugshandelaars zijn. Tot ze merken dat ze echte losers zijn en alleen nog maar dood willen. Hun zelfhaat slaat om in haat naar onschuldige mensen. Dan die ook maar dood. Vreselijke figuren.

Anora op 23-03-2017 17:39

Het is dieptriest dat zo'n bericht geen verrassing meer is tegenwoordig

Wardje op 23-03-2017 17:58

Woorden. Mohammedaans en Mohammedanisme in plaats van Islamitische en Islam. Een beargumenteerd pleidooi van 3 minuten door Bill Warner.   Er valt wat ook voor te zeggen het niet te doen (dit behandelt hij niet), maar feit was dat het algemeen gebruik wás , en ook dat het meer accuraat ís .https://www.youtube.com/watch?v=HVVIeCfj1ek

Tom Hendrix/Seneca op 23-03-2017 18:17

@Infidel4U: 07.59. uur. Dat heeft U perfect uitgelegd. De Islam is onderdeel van de vreselijke plannen van de NWO. En wordt daarom tegen ons gebruikt. De rest van uw reactie geeft prima aan hoe wij verraden en verkocht zijn. En onze bevolking; als "makke schapen", maar blijven stemmen op de partijen die hieraan volop meewerken. Met voorop de PvdA,VVD,CDA en D66.

ibo op 23-03-2017 18:36

@Dewevoga

Israël bombardeert Syrische troepen in Palmyra, op het moment dat Syrië de bovenhand krijgt tegen IS. 

Bron: http://www.veteranstoday.com/2017/03/17/breaking-syrian-s300-downs-israeli-fighter-damages-second/

Israël behandelt gewonde jihadi's. 

Bron:  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3315347/Watch-heart-pounding-moment-Israeli-commandos-save-Islamic-militants-Syrian-warzone-risking-lives-sworn-enemies.html 

vijgeboom op 23-03-2017 21:22

Wat me opvalt is dat die mensen die aanslagen plegen vaak een verleden hebben met drugs en of criminele activiteiten. Wellicht denken ze dat Allah het hen dan vergeeft wanneer ze burgers doden die geen moslim zijn?

Rolf op 23-03-2017 21:50

@Henk op 23-03-2017 17:19

Ik vind dat die Khalid Massoud voor zijn 52 jaar er dan erg jong uit ziet. Goede anti-rimpelcreme. 

https://cdn.rt.com/files/2017.03/original/58d2ba84c36188572e8b464c.jpg

Dit is de foto die RT in zijn nieuwsbericht toont. Even flink uitvergroten bij de ogen. Geen rimpeltje te zien. 

Infidel4U op 24-03-2017 09:41

@ Ibo, in de situatie waarin Israel zich bevindt zijn de scheidslijnen tussen goed en kwaad minder duidelijk. Het is heel gemakkelijk om vanuit je luie stoel te oordelen of te veroordelen maar onthoud één ding: het enige en belangrijkste doel van Israël is overleven. Niets meer en niets minder. In het complexe web van de Syrische oorlog zullen afspraken en samenwerkingsverbanden tussen de meest onwaarschijnlijke partijen gemaakt en ook weer verbroken worden. In de steeds veranderende situatie in Syrië (en het Midden Oosten in het algemeen) is Israël een schaakgrootmeester. Ze moeten wel, anders valt hjet doek snel voor de Joodse staat. Overleven is het enige dat telt voor Israël. En wat betweterige Westerlingen daar van vinden zal ze, terecht, worst zijn.

Ge van kessel op 24-03-2017 14:13

@Rom, inderdaad bidden en vasten zijn goed om je beter te voelen. de bijbel heeft het ook vaak over het nut van vasten.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl