Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

CDU coryfee Wimmer: ‘Psychopaat Angela Merkel schaft Duitse volk en democratie af’


De met afstand gevaarlijkste vrouw van het Westelijk halfrond verklaarde enkele dagen geleden dat het Duitse volk voortaan ‘iedereen is die zich in Duitsland bevindt’, een uitgangspunt dat voor ons eigen land wordt onderschreven door GroenLinks.

CDU coryfee Willy Wimmer, voormalig vicepresident van de OVSE en oud defensie woordvoerder van de christendemocraten, haalt opnieuw hard uit naar bondskanselier Angela Merkel. ‘We weten ondertussen niet meer of we over Merkels beleid en de onbeschaamde chuzpe (brutaliteit) daarachter moeten lachen of huilen. Wie er ook ooit een aanslag op de democratie van plan was – in Angela Merkel zou hij de ideale persoon voor de rol van ‘liquidante’ hebben gevonden – een ijskoude, machtsbezeten en verraderlijke psychopaat.’

 

Wimmer zegt dat het Duitse volk de bondskanselier niet langer door mag laten gaan. In 2015 stelde Merkel zichzelf boven alle wetten en het parlement, door op eigen houtje het openen van de Duitse en Europese grenzen voor miljoenen moslimmigranten te bevelen, en alle bestaande nationale en internationale regels en wetten op immigratiegebied te overtreden en aan haar laars te lappen.

In de Bondsdag (het Duitse parlement) kreeg ze daar met uitzondering van de AfD de volledige steun van een ‘alle partijen beweging’ voor. Een vergelijkbaar antidemocratisch fenomeen – namelijk dat het feitelijk niets meer uitmaakt of u nu op christendemocraten, liberalen of linksgroenen stemt- dreigt zich overigens ook in Nederland af te tekenen, nu de VVD mogelijk met de extremistische afbraakpartij GroenLinks in zee gaat.

‘Merkel schaft Duitse volk af’

‘De bondskanselier gaat nu een stap verder,’ vervolgt Wimmer. ‘Ze schaft eigenmachtig het Duitse volk af. Zoals de uitspraken van de bondskanselier al enige tijd duidelijk maken, gaat ze doelbewust te werk. Onze wetten veegt ze aan de kant, want het Duitse volk bestaat enkel uit Duitse staatsburgers, en niet alle mensen die zich op Duits grondgebied bevinden (zoals ze nu beweert).’

‘Maar wie weet? Misschien wordt ‘Duitsland’ door deze dame afgeschaft. Iets anders kun je niet maken van hoe de bondskanselier zich enkele dagen geleden op de partijdag van de CDU in Mecklenburg-Vorpommern heeft gedragen. Wij hebben ons niet voor de eenheid van Duitsland ingezet om als ‘Duitsers’ aan de kant te worden gezet.’

‘Nog nooit zoveel antiamerikanisme in Berlijn’

Wimmer vindt het dan ook geen wonder dat Merkel het tijdens haar bezoek aan het Witte Huis overduidelijk absoluut niet kon vinden met president Donald Trump. ‘In de Duitse politiek is nog nooit zoveel antiamerikanisme geweest, mogelijk gemaakt door Merkel. Dat valt goed te begrijpen, want president Trump heeft de bondskanselier ononderbroken haar vertekende (wereld)beeld onder ogen gebracht. Voor president Trump is de VS een natie met een economie, en geen economie met een bepaald statelijk aanhangsel.’

Trump en Putin willen vrede, bondgenoten Europa verzetten zich

Trumps topadviseur Steve Bannon heeft ook de afgelopen dagen onderstreept dat de VS een natie met een eigen cultuur en missie is. ‘Dat zouden wij ook kunnen zijn, indien wij een regering zouden hebben die het vredesgebod in de grondwet uitvoert, in plaats van aan de ene na de andere onwettige Amerikaanse oorlog mee te doen. Men moet in Brussel en Berlijn de indruk hebben dat ze Trump wegens zijn vredesplannen zo moeten aanvallen omdat ze met zijn voorgangers met alles hebben meegedaan.’

De CDU coryfee noemt het bizar dat Trump bij zijn Russische collega Putin meer bereidheid vindt voor een andere koers die gericht is op vrede en samenwerking, dan bij de zogenaamde Europese ‘bondgenoten’. ‘En dat wat de bondskanselier in Sachsen als het ‘Duitse volk’ heeft omschreven, kan iedere Duitser alleen maar ‘ziek’ noemen. Het is aan het Grondwettelijke Hof om de consequenties uit dit permanente onrecht ‘a la Horst Seehofer’ te trekken.’

 

Xander

(1) Anonymous News

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Yerik op 21-03-2017 14:24

Het 'volk der onnozele dwazen' http://memotrip.nl/multicul/Hollneer.htm, dat is dus Niet iedereen maar het overgrote deel, heeft bewust tot opheffing van haar zelf gekozen.Eerst was er een geslacht dat het 'God is dood'-geloof aanhing (jaren 60-80) vorige eeuw), daarna kwam het tweede door hen opgevoede geslacht dat alle oude wetten en zeden overboord zette (jaren ong. 80-2000),

nu is er een door hen opgevoerd geslacht dat kenbaar maakt zichzelf te willen opheffen en 'andere goden' dienen (2010-nu). Het "derde lid dergenen die Mij haten". Zie met lede ogen de ondergang van Nedeland (en Europa) aan, leg de profetieën naast het nieuws (Franklin te Horst meldt in zijn laatste nieuwsbrief "dat de hachelijke eindfase van het huidige wereldbestel gekenmerkt zal worden door bedrog, leugens en verraad." en zie daar: dit is de tijd waarin u leeft.

jerommke op 21-03-2017 14:41

Vond Hitler aan het einde van de oorlog ook niet dat het Duitse volk onwaardig was om voort te mogen bestaan?  Merkel benadert het enkel vanuit een andere uitgangspunt.

Wat bezielt uberhaupt een landgenoot om zo minachtend jegens zijn of haar eigen volk te opereren? Laten we hopen dat Jesse Draver niet in de regering komt.

R Jongen op 21-03-2017 14:43

Hier ben ik het helemaal mee eens  We hebben niets meer te zeggen in ons eigen land.

Ik voel me machteloos . heb PVV gestemd maar helaas worden we niet gehoord.

We stevenen af op WO3 helaas. Alois irlmaier heeft het al voorspelt.

R Jongen

Noorderlicht op 21-03-2017 15:10

Dit las ik op Niburu.

"Iets verbaast me bij de afgelopen verkiezingen: 12.900.000 Kiesgerechtigden in Nederland, opkomst 80,2 procent is dus 10.345.800 stemmen uitgebracht, tot zover niks vreemds. Exit polls uitgevoerd bij 40 van de 9000 stembureaus, deel ik even voor het gemak het aantal stemmen door 9000 en die doe ik maal 40, kom ik op 45.981 stemmers bij die 40 bureaus. Op basis van deze 45.981 stemmen komt er een exit poll om 10 over 9, die exit poll blijkt, op een zeteltje of 3 exact na, perfect te kloppen..... Wat ? Er zijn nog 10.299.819 stemmen onbekend , Mieten nog geteld en toch klopt die Exit Poll bijna exact ?? De vierjaarlijkse show ter vermaak van het publiek is weer achter de rug en het is weer “business as usual” voor de managers van de Rothschilds.

En het volk?

Dat is alweer afgeleid want Linda de Mol laat heel Nederland meekijken bij haar zoveelste afvalpoging."

Cale op 21-03-2017 15:28

Quote, "Merkel schaft Duitse volk af". Des te merkwaardiger is dat ze nog steeds heel veel stemmen krijgt. Zoals hierboven al wordt opgemerkt; dat tellen van de stemmen stinkt. Klopt. Met nog een stevige saus deug indoctrinatie, politie bezoekjes bij wat scherpe FB opmerkingen en laat verder de sociale omgeving maar haar werk doen. Ook heel pijnlijk is op te merken dat zodra er tegenwoordig over religie gesproken wordt er de ialsm mee bedoeld wordt want praten over het Christendom is politiek incorrect en dus fout. Zeer gevaarlijk allemaal.

Yerik op 21-03-2017 15:37

@ jerommke op 21-03-2017 14:41 Jij doelt op het z.g. 'NERO-bevel' van Hitler. Die vrouw Merkel heeft dan dezelfde geest, waarmee ze vele regeringsleiders maar ook burgers tot eigen ondergang heeft aangestoken.

Dewevoga op 21-03-2017 15:48

@Noorderlicht op 21-03-2017 15:10

Het is nog erger:

Anne Fleur (Dekker) Deze fractiemedewerkster van GroenLinks, die zichzelf op twitter omschrijft als ‘Activist – Pacifist – Veganist – Marxist’ en die Wilders wilde stenigen, was voorzitter van een stembureau in Hilversum.

Dit ondanks dat ze van tevoren op twitter had toegegeven niet objectief te zullen zijn. Onlangs meldde BNR radio – die enkele grote en kleine gemeenten hiernaar heeft gevraagd – “dat iedereen bij de verkiezingen stemmen kan tellen.

De tellers worden totaal niet gescreend. Ook wordt er geen verklaring omtrent gedrag gevraagd. Dat geldt ook voor de objectiviteit en neutraliteit van diegenen die gaan tellen”. De steeds sterker wordende geruchten dat er in een aantal gemeentes stemfraude is gepleegd, komen dus niet zomaar uit de lucht vallen.

hierook01 op 21-03-2017 16:30

Heidendom regeert weer ! De Duitsers, wij allen , bestaan alleen om opgeoffered te worden aan de goden van opper-Priestess Merkel.

Qvic op 21-03-2017 17:03

Wat ons als stemgerechtigde bevolking wordt uitgelegd, als de definitieve uitslag van de verkiezingen wat exitpoll ons presenteerde vlak voor dat de stembureau,s dicht gingen. Het zijn eigenlijk de gewenste uitslagen van de elite. Daar worden alle wetten en regels van de democratie gewwoon aan hun laars gelapt. Deze elite volgen en voeren enkel hun eigen agenda uit en de bevolking doet niet ter zake in hun visie. Dat zie je hier in Nederland, maar ook in Duitsland, eigenlijk zie je dat in de hele E.U. en de E.U. in Brussel zelf.

jw op 21-03-2017 17:16

stemmen in het buitenland daar kun je mee doen wat je wilt maar in twee landen stemmen is zo bij zo al fraude.

kunt u als burger nog naar kijken welke stemmen er zijn uitgebracht.

maar als de uitslag klopt dan krijgt de burger wat hem toekomt de armmoede.

Den haag zorgt daar graag voor.

Jean op 21-03-2017 17:24

Dat wezen hoort opgesloten te worden want zij is een levensgroot probleem voor onze beschaving.

We weten allemaal dat ze een gigantisch probleem heeft met 'onze' beschaving want wij strijden nl. voor onafhankelijkheid en identiteit 

Leve het Onafhankelijke Europa bestaande uit Onafhankelijke Republieken, naar de plomp met die misdadige EU instelling.

willy op 21-03-2017 17:37

poetin heeft in het Midden-Oosten meer bereikt dan VS en Europa samen hun boycot was de aanleiding tot de volksopstand enn de Arabische lente en Duitsland gaat onder Merkel verder met nog meer toelaten van vluchtelingen zodat er uiteindelijk geen Duits volk meer overblijft! Shalom

Casper op 21-03-2017 18:08

@Noorderlicht. zo heb ik ook mijn bedenkingen en berekening. Vond het zeer vreemd 1e poll gelijk aan uitslag!!!

Hans van Riet op 21-03-2017 18:09

Bij het potlood stemmen, is het zeer makkelijk een extra rood puntje te maken en zo is je stem biljet ongeldig. Wie zegt mij dat dit niet kan?

Tom Hendrix/Seneca op 21-03-2017 18:24

Sta 100% achter het artikel, en de opvatting van Dhr. Wimmer. We hebben inderdaad, helemaal niets te vertellen. @ Noorderlicht op 15.10. uur, heeft dat prima verwoord. We worden gewoon besodemieterd waar we bij staan. Alles om de agenda uit te voeren van de demonische organisaties: Bilderberg, de NWO en de plutocratie onder aanvoering van de communist Soros. Merkel en ook Rutte, zijn de marionetten van deze organisaties. We zullen aan de afgrond gebracht worden. Mijn enige hoop is Christus. Het zijn "donkere tijden". De leugen regeert.

ieznogoedh op 21-03-2017 19:16

Als ht Duitse volk verdwijnt, dan verdwijnt met dezelfde spoed het Nederlandse volk, en het Franse, Belgische en ga zo maar door..

Nobody op 21-03-2017 20:14

@redactie Xander nieuws: Putin, Trump etc allemaal vrijmetselaars! Als werkelijk iemand de NWO in de weg zou staan ben je dood, punt. Alles verloopt volgens plan, het kan geen twee jaar meer duren voordat de chaos uitbreekt, in europa en de rest van de wereld.

Jean op 21-03-2017 20:30

Aan het eind van de rit wordt alles onder het tapijt geveegd en gaat ook ales gewoon door zoals het moet gaan, want dat is het enigste doel. Het gaat zoals het gaan moet en dat zal velen rauw op hun dak gaan vallen. P.S. goede commentaren hier op dit forum.

Virgo op 21-03-2017 21:31

@jerommke op 21-03-2017 14:41

Je hebt blijkbaar nog niet in de smiezen dat je eigen leiders uit hetzelfde hout gesneden zijn. Ik zal je wakker maken: dat zijn ze. Het adderengebroed op dat 'niveau' is een clique van 'ons kent ons'. 

Maar hun macht is relatief en zeer gelimiteerd aangezien die 'macht' hen tijdelijk van boven af is toebedeeld om een einddoel te vervullen. Dat einddoel is hun totale vernietiging op de grote dag van de oorlog van God de Almachtige en de uiteindelijke totale vernietiging van hun grootmeester. 

We moeten daarom geen zwakte tonen maar kracht. 

Hoopvol op 21-03-2017 21:35

Noorderlicht: ook ik heb mijn bedenkingen ! 

En Nobody helemaal met je eens, allemaal wegbereiders voor de komende valse wereldverbeteraar  : De valse Messias. 

vijgeboom op 21-03-2017 21:59

West Europa heeft de ware God min of meer gedag gezegd en dan komt er oordeel. Dat zien we al jaren gebeuren en dat is al pakweg 40 jaar geleden begonnen ergens rond jaren 60 ofzo met die hippie gedoe etc.

God heeft geduld gehad maar West Europa heeft God verworpen waardoor God zijn aangezicht verbergt.....

Volk zal tegen volk gaan opstaan en dat komt er ook aan en ondertussen zien we dat Israel steeds meer in het nauw komt en er steeds meer alleen voor komt te staan zoals de bijbel ook precies aangeeft in profetie.

Ezechiel 38 is duidelijk is de maak en tussen 2020 en 2025 zie ik het zo gebeuren aangezien Erdogan rond 2023 een groot leger wil hebben en wellicht het grootste leger. 

We zullen moeten bidden voor Jeruzalem ondanks dat er flink gevochten zal gaan worden om Jeruzalem.

Straks zal koning Jezus vanuit Jeruzalem de hele aarde gaan regeren en niet vanuit een andere stad!

Dus we moeten proberen naar boven te blijven kijken en in gebed blijven en nog gaan proberen anderen over Jezus te doen vertellen met de bijbel erbij en ook daar zijn profetien voor bedoeld om mensen te laten inzien dat de bijbel Gods woord is en dat het om Jezus de Messias gaat.

En of dan VVD. D66 of CDA straks in de regering zitten doet daar niks aan af want van de politiek hoeven we weinig te verwachten in deze tijden want als de politiek zo goed was dan hadden we het Koninkrijk niet nodig.

Bundy op 21-03-2017 22:25

Iedereen zou kunnen weten met wie je te maken hebt : deze vrouw ging als top-Rothschildspion namens de Joodse vrijmetselaarij club van haar moeder vrijwillig van West naar Oost-Duitsland .     Daar werd zij ondanks een extreem goede geheime dienst zélf lid van-en spion voor de Stasi .

Na de val van de muur werd zij bij het Duitse CDA doorbevorderd ( extreem bevoordeeld ) tot zij de bazin van Duitsland was zoals haar meesters wilden .  Deze vrouw is de beste spionne ter wereld en dient de machtigste en ziekste mensen op deze aarde .   Wanneer je alles door hebt , hetgeen echt niet zo moeilijk is wordt het satanisch terreursysteem ( o.a in NL ) ook nog kwaad op je .    Dus alle Xanderlezers een enkele reis Zaandam .  

Goudsbloem op 22-03-2017 00:07

Noorderlicht op 21-03-2017 15:10

Ik had dit afgelopen week ook al gelezen en verbaasde mij er woensdagavond al over. Hoe kan dit? Hoe kunnen ze zo dicht bij de waarheid zitten? Ze zijn maar bij 40 stemburo's geweest maar de uitkomst klopt?

Michaël ;-{> op 22-03-2017 02:41

@ Tom Hendrix/Seneca op 21-03-2017 18:24

En daarna... Zal de waarheid regeren. Deo Volente !

Groet

Ray op 22-03-2017 02:44

@Dewevoga op 21-03-2017 15:48

Hier in Apeldoorn kreeg je als bijstandgerechtigen / werkzoekende een mail dat je voor 25 euro bruto vergoeding stemmen kon komen tellen. Ook geen enkele screening alleen de opmerking dat je netjes moest zijn e.d.
Infidel4U op 22-03-2017 07:24

Wat Merkel betreft: ze heeft niet voor niets de Karls-prijs (Van Coudenhove-Kalergi)gewonnen. Het-kan-gewoon-niet-duidelijker... En kijk maar eens naar wie die prijs nog meer hebben gewonnen sinds 1950. Alle Europese kopstukken. De grote massa kent het KC-plan niet eens en als je er over begint krijg je glazige blikken. Arme burgers, op weg naar de laatste afgrond als lemmingen. Het probleem is dat we ze wél nodig hebben om dit tij te keren... 

SEO op 22-03-2017 08:31

John 19v28: “Behold, your mother.”

 

 

cefas op 22-03-2017 10:06

Brood en spelen, weib und getrank, dat is de ruggegraat van Duitsland en het Westen. En de domme massa wordt bespeeld door de elite en voert ze naar de afgrond. Nog een jaar of zo, dan is het zover. De realiteit zal erger zijn dan onze stoutste vermoedens maar ook is de verlossing dan nabij voor degenen die geloven in JHWH en Yeshua, die geloven in de opname van de gemeente en de wederkomst van Yeshua op de aarde om een einde te maken aan de puinhoop op deze aarde en een nieuw Koninkrijk te bouwen van recht en gerechtigheid.

Noorderlicht op 22-03-2017 10:17

Goed om te lezen dat op deze site al heel wat mensen echt wakker zijn.

Rolf op 22-03-2017 10:25

Dit artikel legt goed uit hoe bankiers zo rijk hebben kunnen worden en hoe de RothSchilds historisch begonnen zijn met het in handen krijgen van al die rijkdom en macht over alle wereldlanden op eerst 4 en later 2 na.  

 

https://jdreport.com/de-oorlog-tegen-alle-mensen-van-de-wereld-word-wakker-en-zorg-dat-iedereen-om-je-heen-wakker-wordt/

ron op 22-03-2017 15:51
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl