HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Arabische landen dicht bij historische vrede met Israël’

Saudi Arabië, Egypte en Verenigde Arabische Emiraten bereid oorspronkelijk voorstel uit 2002 bij te stellen

 
De koningen van Jordanië en Saudi Arabië arriveerden gisteren op de topconferentie in Amman.

Na bijna vijf maanden voornamelijk geheime diplomatie, gestart door de Amerikaanse president Donald Trump, lijken de Arabische landen klaar te zijn om een historisch vredesakkoord met Israël te sluiten. Vanaf morgen komt de Arabische wereld in de Jordaanse hoofdstad Amman bij elkaar, en als alles goed gaat wordt dan het groene licht gegeven om vrede met de Joodse staat, inclusief een oplossing voor het conflict met de Palestijnen, mogelijk te maken.

 

De officiële agenda van de topconferentie wordt in beslag genomen door de desastreuze oorlogen in Syrië, Jemen en Irak, en daarnaast de economische problemen in veel Arabische staten. De regeringsleiders gaan zich achter de schermen echter ook buigen over een voorstel van de Saudische koning Salman en de Egyptische president Abdel Fatteh El-Sisi om vrede met Israël te sluiten.

Saudi’s bereid voorstel uit 2002 bij te stellen

Dit voorstel werd op 14 maart in het Witte Huis opgesteld door president Trump en de Saudische vice-kroonprins Mohammed bin Salman, die Trump op de hoogte bracht dat zijn vader, koning Salman, voor het eerst bereid is om het originele Saudische vredesvoorstel uit 2002 bij te stellen. Dit plan werd in 2007 tijdens een Arabische top geratificeerd, maar werd vanwege de eenzijdige, onredelijke en ook gevaarlijke eisen door Israël afgewezen.

Egypte en Emiraten akkoord

Volgens de vice-kroonprins hebben de feitelijke heerser van de Verenigde Arabische Emiraten, prins Mohammed bin Zayed Al-Nahyan, en de Egyptische president El-Sissi aan de koning laten weten dat ze zijn verzoek om het voorstel te steunen zullen inwilligen. De details van dit plan zullen over enkele dagen bekend worden gemaakt.

Enkele andere afspraken tussen Trump en Bin Salman werden reeds in gang gezet, zoals de komst van Amerikaanse troepen in Syrië en Jemen.

Palestijnen weer struikelblok?

Struikelblok lijken opnieuw de Palestijnen te zijn, die al jaren weigeren met Israël over vrede te praten. De Palestijnse leider Mahmoud Abbas zou het Arabische plan furieus van de hand hebben gewezen toen de Egyptische president El-Sissi dit op 20 maart in Caïro op tafel legde. De kans is echter aanzienlijk dat de Arabieren Abbas –die de meeste leiders spuugzat zijn- zullen dwingen om een aantal concessies aan Israël te slikken.

Netanyahu hoopt op doorbraak

Ondertussen doet de Israëlische premier Benyamin Netanyahu in Jeruzalem voorlopig niets aan een dreigende coalitiecrisis, totdat hij hoort of de Arabische landen in Amman het nieuwe vredesvoorstel –waar ongetwijfeld de nodige weerstand tegen zal komen- hebben aangenomen. Zo ja, dan kan de Israëlische leider deze historische doorbraak goed gebruiken om zijn regering bij elkaar te houden.


Xander

 

(1) DEBKA

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

mijn mening op 28-03-2017 13:55

ja, de derde tempel lijkt te komen en de verbond van zeven jaar en de antichrist 

willy op 28-03-2017 14:08

Het is te mooi om waar te zijn? De vrede zal wel weer met grondstoffen te maken hebben. In Israel zijn voor de kust enorme gaswinningen en olie gevonden daarom ook  het gematigde Turkije tegen Israel en hard tegen Nederland ! we weten vanuit de bijbel dat er een tijdelijke vrede zal komen maar Israel moet één ding weten ze zijn omringd door vijanden die geen echte vrede willen ook Turkije niet ! Shalom

Dewevoga op 28-03-2017 14:54

Het zal in ieder geval geen 2-staten oplossing bieden. Dar hebben de arabieren sinds de Oslo akkoorden zelf verprutst. Het Joodse inwoners aantal is inmiddels te groot.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/227315?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=nl

Peter op 28-03-2017 15:08

Weet niet wat hiervan te denken. Een Romeinse keizer zei eens: "Ik vertrouw de Grieken niet, ook niet als ze met geschenken komen." Geldt dat ook hiervoor?

Virgo op 28-03-2017 15:44

De wereld wordt geleid door een liegende en moordende psychopaat. Er zal - zolang dit heerschap nog tijd van leven wordt gegund - nooit vrede zijn en zeker niet in het Midden-Oosten. Pas als hij kapot is en hij met al zijn handlangers en ondersteuners in de afgrond is beland, zal er vrede zijn.

"Stel uw vertrouwen niet op edelen noch op de zoon van de aardse mens aan wie geen redding toebehoort. Zijn geest gaat uit, waarlijk, op die dag vergaan zijn gedachten."

Ik kan er niets anders van maken. Maar er is dus wel hoop, het duurt alleen even.

Tom Hendrix/Seneca op 28-03-2017 15:54

@mijn mening: 13.55. uur. Daar dacht ik ook gelijk aan.

Davita op 28-03-2017 15:55

Geloofszaken naar geloofsforum. Mod.

Davita op 28-03-2017 16:14

We kunnen na een vals vredesverbond ook de invasie in Israël verwachten door o.a. Rusland, Iran, Turkije, Egypte, Libie en Soedan. Deze oorlog is beschreven in Ezechiel 38 + 39 en moet nog plaatsvinden. God zal dan op zijn oudtestamentisch' machtig ingrijpen en Israël eigenhandig beschermen. De spanningen tussen Rusland en Israël beginnen al op te lopen (Zie: Haaretz).

Dion op 28-03-2017 16:30

het schiet al behoorlijk op.... 

de Heer Jezus komt spoedig !

AEO op 28-03-2017 16:51

Die vrede zou slechts een Hudna-vrede zijn, m.a.w., zodra men zijn kansen schoon ziet zal men alsnog opnieuw proberen om Israël van de kaart te vegen.

 

Allen: Gelieve geloofszaken naar het geloofsforum. Vermeld het topic en geef daar uw bijbelse mening.Uitzondering: Als er in het artikel naar de bijbel wordt verwezen.
Er komen hier veel gasten die niet gelovig zijn en worden dan overstelpt met bijbelcitaten. Mod.

ieznogoedh op 28-03-2017 17:23

Vertrouw nooit een arabier!

Vandaag sluiten ze vrede en morgen vallen ze aan.

A. Verlof op 28-03-2017 17:25

Zal G-D,s volk de Joden dan eindelijk in vrede kunnen leven in hun eigen land ?

Altijd omringt  met verdrukking, maar het lijkt er op dat G-D,s volk nu eindelijk rust krijgt.

De Zionisten hebben recht op vrede in hun eigen land.

Wat zou ik graag als christenzionist graag in dat land willen leven samen met G-D,s volk de Joden.

Ik hoop dat er een doorbraak komt en dat G-D,s volk de Zionisten eindelijk rust en vrede  krijgen in Hun land.

johny op 28-03-2017 17:31

Zal daar ooit wel vrede komen, dromen mag tot nu altild. Boer let op uw ganzen als de vos de passie preekt. Netanyahu is geen dromer ,'t is een man die vrede wil maar niet ten koste van zijn volk,als je dàt maar weet.

DG op 28-03-2017 18:33

Het is en blijft een valse vrede. Geloof er niks van.

Hoopvol op 28-03-2017 18:47

Tjonge zeer spannende tijden : 

super interessante bijdrage over de derde tempel deel 1 tm 5 .... Franklinterhorst.nl

hier een link van deel 5 

Uit het nieuws 27-03-2017

Komen nog meer delen ... 
Anna op 28-03-2017 18:52

Dit is een uiterst gevaarlijke situatie voor Israël.

Abdel Fatah El- Sisi van Egypte samen met Salman van Saudie Arabië  en Jordanië een accoord met Israel ....... nog niet zo lang geleden verklaarde de UNESCO op verzoek van deze landen de klaagmuur islamitische de tempelberg had nooit een Joodse tempel gestaan..... nu , Vrede?????? Onmogelijk 

En de omliggende volkeren willen een " verbond" een  vredes accoord met Israël sluiten..... verbijsterend!!!!!! Vele oorlogen hebben ze gevoerd tegen het land Israël allemaal verloren. Nu gaan de omliggende volkeren het over de islamitische boeg gooien, inderdaad AEO, een hudna, ofwel een uitstel van Dar al- Islam. De verklaring van hudna is ; vrede voor een bepaalde tijd waarin je jezelf kunt klaarmaken voor de strijd door de tegenstander uitstel te  bieden, hem zand in de ogen te strooien  om dan vervolgens toe te slaan....

Hoe de hudna afloopt hebben  we van Mohammed kunnen lezen; Hij moordde een hele joodse stam uit in Medina......

Dit zogenaamde " vredes accoord" zet iets in gang..... wat ;;;??? dat weten we nog niet dat is te vroeg om nu te zien...... maar de Palestijnen zullen nooit genoegen nemen met een vredes accoord want dan lijden ze " gezichtsverlies" en dat is voor een Arabier heel erg...... dat moeten ze zelfs wreken.......( want ze roepen immers al jaren dat het hele land van hun is en hun kinderen worden als " haatbommen" opgevoed....) ........Als er nu door de in het artikel genoemde landen een vredes accoord aan de Palestijnen  opgedrongen, wordt zullen ze dit nooit accepteren........ Of , en dat is zeer goed mogelijk, de landen die hierboven genoemd worden zullen de islamitische kaart gaan spelen met de Palestijnen en hen wijzen op de hudna.... maar het is de vraag of al die haatdragende jeugd in de  hand gehouden kan worden.....waarschijnlijk niet....

Uiteindelijk zal er oorlog van komen.  Vroeg of laat..... de Palestijnen zullen daar zeker op aan dringen en om hulp van de wereld schreeuwen...... van kijk ons eens hoe zielig wij zijn.... en zie je wel al de belangrijke plaatsen hier zijn niet joods maar islamitisch zelfs de unesco zegt het.....     enz enz en dan zal de wereld waarschijnlijk naar de zielige Palestijnen luisteren en hen gaan " bevrijden " van de Joden..... Samen met de volken die nu Hudna plegen........  De volken uit het noorden zullen optrekken....... ( Turkije??? Erdogan kan dan w.s. Alleen beslissen!!!   We zien nu al een tijdje de oorlogen in de kring rondom Israël en deze oorlog zal uitgebreid worden met meerdere landen..... 

Trump; het is en blijft onduidelijk hoe hij hier in staat... Het lijkt erop dat die Arabische prins heeft hem mooi heeft " ingepakt" Hij begrijpt t.a.v. Israel niet waar hij mee bezig is..... zijn schoonzoon is Joods, maar seculiere Joden houden zich niet zo bezig met profetien..... jammer..... we wachten af.

Maar  tot nu toe lijkt het dat hij al is omgepraat.....door de zalvende islamitische woorden..... Dat zal eenmaal voorbij zijn..........  Maar de bevolking van het land is net zo verdeeld als Nederland.... seculier atheïst ortherdox liberaal enz enz. Als dit echt foute boel is, dan is dit een groot gevaar....voor de toekomst van het land........ Wij  vragen biddend aan de Allerhoogste God , of Hij Netanyahu dan inzicht zal geven om dit gevaar af te wenden en het  land.

21 april ga iik weer naar Israël.  Ik ben benieuwd hoe mijn Joodse vrienden deze ontwikkeling zien......

Jade op 28-03-2017 19:08

Beste mensen, als Arabie vrede sluit met Israel, dan is dat een valstrik.

Laten we a.u.b. stoppen met het geloven in sprookjes.

mooi op 28-03-2017 20:41

Mischien dat dit de aanleiding kan gaan geven dat mekka het babylon zal vebranden.. mischien door Iran straks ? we zullen zien ben in ieder geval blij met dit nieuws

cefas op 28-03-2017 20:44

Gezond wantrouwen ten aanzien van deze ontwikkelingen blijft nodig. Laat het voor Israel geen valstrik worden. Voorbeelden daarvan zijn er genoeg. Geen land voor valse vrede!

Noorderlicht op 28-03-2017 22:14

@Hoopvol op 28-03-2017 18:47

Het was weer interessant om te lezen, en ik kijk uit naar de volgende delen; het is mooi om gewaarschuwd te zijn voor wat komen gaat, bedankt!

Dewevoga op 29-03-2017 09:45

@Hoopvol op 28-03-2017 18:47

@Noorderlicht op 28-03-2017 22:14

Sanhedrin Calls on Israel’s Greatest Enemy to Follow Tradition and Build Third Temple
 https://www.breakingisraelnews.com/85484/sanhedrin-invites-iranian-minister-follow-ways-persian-kings-build-temple/#xxyRjwQBgVS6OS4P.97
Dewevoga op 29-03-2017 09:55

@Anna op 28-03-2017 18:52

Voorlopig geef ik Trump het voordeel van de twijfel gezien de weerstand van de "liberale democraten" Obama enSoros de vrijmetselaar. En Nederland is geen haar beter, zie onderstaande link

https://opiniez.com/2017/03/28/ons-moreel-failliete-vn-gezicht/

Frans op 29-03-2017 10:28

Eerst moet er vrede komen, dat past geheel in het plaatje en kort daarop de grote verdrukking. "Want wanneer zij zullen zeggen: Er is vrede en veiligheid, dan zal een onverwacht verderf hun overkomen, zoals de barensweeën een zwangere vrouw, en zij zullen het beslist niet ontvluchten" (1 Thess. 5: 3).

Yerik op 29-03-2017 11:05

Let op: een paar 'deskundige' ontdekken weer iets: 'Aanpak Nederlandse jihadisten werkt niet'.

http://nos.nl/artikel/2165513-kritiek-experts-aanpak-nederlandse-jihadisten-werkt-niet.html

 

Hubo op 29-03-2017 12:44

 Ik zit er niet zo diep  in en miste een inhoudelijke link naar de voorstellen van 2002 of een korte beschrijving.Ik heb ook geen zin om dat diepgaand uit te zoeken en googlede een keer op arabische vredesvoorstellen 2002 en pikte er een van de uitkomsten uit en als de beschrijving daarin correct is,kan ik me eigenlijk niet voorstellen dat een paar 'kleine bijstellingen' het voor Israël en met name Netanyahu en zijn coalitie ineens wel aanvaardbaar maken.

http://www.11.be/artikels/item/het-arabisch-vredesvoorstel

Als u zich niet kunt vinden in deze URL kunt u die wel achterwege laten.

Luuk op 29-03-2017 15:29

Reken maar dat er een addertje onder het gras zit bij dit vredesvoorstel. Het doel van de genoemde Soennitische landen kan bijvoorbeeld zijn om Israël uit te te spelen tegen de Sjiieten. Als Iran en Israël elkaar vernietigen, dan slaan ze twee vliegen in één klap.

Overigens lijkt het mij sterk dat er dan ook een permanente oplossing gevonden wordt voor de Tempelberg en de joodse nederzettingen.

arjaneke op 29-03-2017 15:54

dit is een tijdelijke samenwerking om de Sjiieten uit te schakelen, Eerst Iran weg, vervolgens richten de Soennieten/Saoedi Arabie al hun pijlen op Israel. israel is veiliger met de tegenstelling tussen de Soennieten en de Sjiieten. het houdt ze uit de wind

Hoopvol op 29-03-2017 17:28

Noorderlicht, fijn dat we hier de gelegenheid hebben om mekaar op te bouwen of te waarschuwen : 

maar hier heb ik een link die is pas heftig ; of het allemaal zo zal gaan weet ik niet, maar ik sta van niets te kijken. Hier in dit filmpje praten ze over CERN en de connectie met het vaticaan en hun ongelofelijke plannen. 

Heftig ; 

El op 29-03-2017 19:19

Hoopvol, 17:28 goeie link,moeite waard om te kijken 👍

Davita op 29-03-2017 19:57

@Hoopvol: Heel veel dank voor bovenstaande link. Zeer interessante en belangrijke informatie! Respect voor je inzicht en verdere mooie eigenschappen. Vriendelijke groet!

Noorderlicht op 29-03-2017 20:44

Jeetje Hoopvol wat een verhaal betreft CERN. Dit doet me trouwens deels terugdenken aan de film 'The Mummy' uit 1999 (!666). Bedankt weer voor het delen!

Qromwel op 30-03-2017 05:48

Gestart door Trump bijna 5 maanden geleden?

Anna op 30-03-2017 12:53

Nog een aanvulling op het hele CERN gebeuren: dit is een techniek die op het randje van de wetenschap zit..... Zelfs de wetenschppers zeggen dat ze niet goed de uitkomst kunnen overzien...... De mens wil immers als God zijn en dat lijkt hiermee een eind in de richting te komen.  In Amerika experimenteert  men al met mensen met verlamde lede maten die weer  gaan functioneren door een " implantaat " in de hersenen het apparaat dat " gedachten kan lezen" dit is een soort pace maker voor het brein om spieren aan te sturen en zo de virtuele hand weer in beweging kan brengen waardoor de patiënt door te deneken aan zijn handbeweging  weer zelf kan drinken door alleen met zijn gedachten te sturen.

De Tesla topman Elon Musk wil met een nieuw bedrijf verbindingen gaan leggen tussen de hersenen en software... hij is hier een nieuwe onderneming voor begonnen. Musk wil het Brein  koppelen aan computers en er voor zorgen dat er kunstmatige intelligentie ontstaat. Dit is een gevaarlijke ontwikkeling want dan kun op den duur een heel bedrijf in het hoofd gaan creëren...... Musk wil ons brein koppelen aan computers en er voor zorgen dat de mens kunstmatige intelligentie krijgt....... Op den duur ga je dan jezelf afvragen  " Wie ben ik nog" Dit alles gaat m.i. zover als God het toelaat... maar het heeft er zeker mee te maken. Dit is deeeuwige strijd tussen het goed en het kwaad.... 

Het bovenstaand artikel geeft  het hier en nu weer. De komende plannen van de Moslim landen...... Vrede........ in de regio van het eindtijd; dit kern gebied? !!!!! Sommige reageerders schrijven al min of meer enthousiast over de bouw van de derde tempel; ook dat zal zeker geschieden! Maar dat wordt w.s. de tempel waar de antichrist in zal huizen; Misschien wel een man met hersenen door computer technieken gestuurd.... .......want hij zal machtige wonderen doen. Datzelfde geld voor CERN als de wetenschap zo ver komt ( en ze weten zelf niet waar het op uit kan draaien) door de techniek grote krachten laten loskomen dan kan dit grote wereld wijde gevolgen hebben voor de schepping zelfs zo dat de de zon verduisterd wordt en de aarde een grote oven wordt.Iets om over na te denken ....... 

Ik had al eerder een uitzendingen en verslagen  van CERN gezien vorig jaar toen ze het Hicks deeltje ontdekten. Maar het hele expirement is een heel risico volle ontwikkeling wat ik duidelijk plaats in het einde van de tijden..... Ook de atoom kracht  valt hier onder, maar w.s is dit een peuleschil hierbij vergeleken. Wie had 100 jaar geleden gedacht dat de mens daartoe in staat was en nu????? ...... Deze dingen werken allemaal naar een climax in het wereld gebeuren..... de gruwel van de verwoesting.... Shalom! Anna....

vader Jakob op 30-03-2017 14:43

Als dit klopt dan komt "vrede vrede en geen gevaar" dus dichterbij. De opname ook :-)

Derk op 31-03-2017 15:17

Mijn mening op 28-3-2017. Wat u daar schrijft "moet" wel plaatsvinden, anders kloppen de "kanttekeningen" in de "broeder"Scofieldbijbel niet meer. En dan valt alles in duigen. Briljant!!!

oma op 31-03-2017 15:31

@yerik:

Ik heb die zogezegde 'terrorismedeskundige' edwin bakkerbij Pauw gezien met karima sahla van oumnia works die in de beruchte schilderswijk ouders en jongeren 'ondersteunt'...hoe doet ze dat? Met hetzelfde afgezaagde liedje en leugens dat de zelfkastijdende, westerse maatschappij telkens opnieuw en nog steeds voor de voeten gesmeten wordt! Het heet dat geradicaliseerde jongeren worstelen met hun religieuze identiteit, problemen hebben in het onderwijs (lees: vermeende discriminatie), aan de zijlijn staan (waar ze zélf gaan staan!) uitzichtloosheid, minder kansen op werk (gevolg van weigeren zich te integreren, weigeren inspanningen te leveren) blablabla.....in de slachtofferrol kruipen en tegelijk alles en iedereen, en bij voorkeur de hele westerse maatschappij verwijten voor hun eigen wangedrag, hun weigering om te participeren in de maatschappij en zelfs de gruwelen die ze begaan, alsof ze geen keuzen maken.....

Maw: het is Onze samenleving weer die de schuld draagt!! Bij radicalisering hebben de Ouders gefaald, Niet de maatschappij, Niet het onderwijs omdat opvoeding begint bij de geboorte, bij de ouders omdat respect hoort bij de opvoeding en jongeren die respect werden aangeleerd, zoals het hoort bij 'opvoeden', die radicaliseren niet! Niet elke terrorist is moslim beweerde de kopvod en Pauw waagde een poging: ze plegen wel aanslagen met de koran in hun hand - dan was het volgens deze kopvod (met oogkleppen of kwaadaardig opportunistisch) de media die de berichtgeving verdraaide (wel, van feiten verdraaien weet dat soort àlles)

"Bij alle Syriëgangers leidde een combinatie van factoren tot hun vertrek naar het strijdgebied. Ze zijn noch een product van intolerante islam noch gehersenspoelde slachtoffers, stellen ze.

De motieven kunnen liggen in nare ervaringen in de jeugd of een gebrek aan kansen. Maar ook de invloed van naasten of een geval van discriminatie of onrecht kan het beslissende zetje geven."

Zelfverklaarde expert bakker beweert dus nog steeds wat reeds làng met bewijzen achterhaald werd: gebrek aan kansen, nare jeugdervaringen en natuurlijk mag discriminatie niet ontbreken in het rijtje van pathologische zelfhaat om de verantwoordelijkheid af te kunnen wentelen van gefrustreerde macho-moslimventjes die hun haat jegens de maatschappij waarin ze leven niet langer hoeven te verbergen en eens echt los kunnen gaan in het uitleven van die haat door als een beest tekeer te gaan, eerst in syrië en nadien als ze terugkeren in europese landen tegen hun gehate mede-nederlanders/landgenoten. En zelfs al klopte het beeld dat bakker wil ophangen van 'slachtoffer' ipv dader, van sussend 'toch goedaardig' ipv puur kwaad, dan nog ontkrachten de aanslagen dat het crapuul pleegt, heel zijn fluttheorie.

Dat jihad/aanslagen tegen ongelovigen enkel in de praktijk brengen is van hun theorie/ideologie/gedachtengoed tot haten en moorden dat hen wordt aangeleerd vanaf de wieg, en soms zelf ingeklopt, daar wordt met geen woord over gerept! neen, het zijn de ongelovigen, de verderfelijke maatschappij die de trekker overhalen, die het mes hanteren om mensen af te slachten en te onthoofden, die de bom triggeren!! Zelfs na de rellen van turkse nederlanders, zelfs na de haatzaaierij van hun turkse hitler waarbij die geen blad voor de mond neemt, klaar en duidelijk met oorlogstaal tot haat jegens het westen oproept én massale bijval krijgt van deze mohammedaanse 'landgenoten', die tussen ons leven, als je zelfs na dàt bewijs nog steeds blijft ontkennen wat bewezen wordt, dan ben je of een vijs kwijt en rijp voor de psychiatrie of ben je een kwaadaardige manipulator, landverrader en voorstander van islamisering van europa.

Beiden, zowel de kopvod als bakker, maakten zich wat mij betreft oeverloos belachelijk met hun vergoelijkingen en pogingen om het moorddadige wangedrag van zulke onmensen recht te breien waarbij ze nog steeds élke individuele verantwoordelijkheid van daders en ouders stug blijven ontkennen, begraven onder zielige pogingen om de westerse maatschappij als zondebok af te schilderen. Een wàlgelijke vertoning waarbij er totaal geen weerwoord kwam, alsof de konijnen allemaal gehypnotiseerd voor een lichtbak hingen!

Rebellio op 31-03-2017 19:00

Tijdens een vergadering van de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties op maandag, hebben een aantal Midden-Oosten landen om beurten Israël aangevallen, zeggende dat het een apartheid en geweld opgelegd heeft aan de Palestijnen. Daarop heeft Hiller Neuer gewezen in reactie op de beschuldigingen van de vertegenwoordigers,"Hoeveel Joden wonen er in uw land? Hoeveel Joden leefden er niet in Egypte, Irak, Jordanië, Koeweit, Libanon, Libië, Marokko?". "Once upon a time, was het Midden-Oosten vol van Joden."

Oorverdovende stilte. https://www.youtube.com/watch?v=35eEljsSQfc

Qromwel op 01-04-2017 13:47

Sommigen zien Abdullah als de verwachte Mahdi.

Lior op 04-04-2017 17:57

Volgens messiaanse Joden wordt er nergens melding gemaakt van een 7-jarig vredesverdrag en een derde tempel. De tekst uit Daniël 9:27 zou naar verluidt betrekking hebben op de Messias en niet op de valse messias.  

 

Geloofszaken naar geloofsforum. Mod.

moteka op 07-04-2017 01:06

Geloofszaken naar het geloofsforum. Mod.

 10 Daarom, ja, omdat zij Mijn volk misleid hebben door te zeggen: Vrede, hoewel er geen vrede is, bouwt de een een wankele muur, en zie, dan bepleisteren anderen die met kalk. - See more at: https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/ezechiel/13/#sthash.RSegX88x.dpuf
 10 Daarom, ja, omdat zij Mijn volk misleid hebben door te zeggen: Vrede, hoewel er geen vrede is, bouwt de een een wankele muur, en zie, dan bepleisteren anderen die met kalk. - See more at: https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/ezechiel/13/#sthash.RSegX88x.dpuf
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl