HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Afgelopen week opnieuw tal van moslim aanslagen en misdaden in Europa

Allahu Akbar! Moslim in Parijs snijdt op straat vader en broer keel door – Vandaag: Neergeschoten moslim op Parijs-Orly (foto) opende bij verkeerscontrole het vuur op drie agenten – Düsseldorf: 15 jarig meisje keel doorgezaagd met multitool

 

Aanslagen en misdaden gepleegd door moslims mogen van de politiek en media –op enkele niet te ontkennen uitzonderingen na- én geen aanslagen zijn, én niet zijn gepleegd door aanhangers van de islam, maar enkel door ‘verwarde’ personen met ‘psychische problemen’. Desalniettemin zijn er de afgelopen week in Europa opnieuw enkele bizarre en soms ook dodelijke ‘incidenten’ geweest, waarvan we een paar van de meest opvallend op een rijtje zetten. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Franse moslim die in België met zijn auto een begrafenisaula binnenreedt, en daar op een gebedskleedje begon te bidden dat ‘de islam de ongelovigen van Europa zal overwinnen’. In Parijs sneed een moslim –volgens getuigen ‘Allahu Akbar!’ schreeuwend- op straat de kelen van zijn vader en broer door, die het bloedbad niet overleefden.

 

‘Islam zal de ongelovigen van Europa overwinnen’

Medewerkers van een begrafenisonderneming Warzée in het dorpje Sclayn schrokken zich een hoedje toen plotseling een auto dwars door de muur het gebouw binnenreedt. Wat daarna gebeurde schokte hen mogelijk nog meer: een moslim stapte licht gewond de auto uit, legde een gebedskleedje op de vloer neer, en begon te bidden dat ‘de islam de ongelovigen van Europa zal overwinnen.’ In de auto van de uit Frankrijk afkomstige moslim werden een Koran en papieren met plannen voor een reis naar Syrië aangetroffen. (1)

Parijs: Moslim vermoordt vader en broer op straat

In Parijs vond opnieuw een dodelijk ‘incident’ plaats. ‘Ik keek uit het raam en zag een man op de grond in een plas bloed liggen. Naast hem stond iemand in een witte djellaba (een typisch moslimgewaad). Hij ging op de grond zitten en begon te bidden, totdat de politie hem arresteerde.’ Andere passanten hadden de moslim ‘Allahu Akbar!’ horen schreeuwen toen hij zijn vader en zijn broer –die een stukje verderop lag dood te bloeden- met een mes de kelen doorsneed. De politie verklaarde zoals we inmiddels gewend zijn dat ‘het motief van de dader niet bekend’ is. (2)

Schietpartij op 2 scholen Zuid Frankrijk

Afgelopen donderdag vond op twee scholen in het Zuid Franse Grasse een schietpartij plaats. Volgens een bron ging het om twee jongeren die in een van de scholen het vuur openden op de directeur, die gewond raakte. Een onbekend aantal scholieren raakten eveneens gewond. In heel het departement werd vervolgens het terreuralarm geslagen en werden speciale eenheden ingezet. De politie arresteerde later een 17 jarige jongen die in het bezit was van een geweer en drie granaten. Desondanks beweerden de regering in Parijs en de media dat het ‘niet om een aanslag’ ging. (3)

Kiel: Turk vermoordt ex-vrouw in buurt van school

In het Noord Duitse Kiel werd op woensdag in de buurt van een school een hevig bloedende vrouw op straat aangetroffen. Korte tijd later overleed ze. De politie arresteerde in de buurt van de plaats delict een 40 jarige Turkse man, de vermoedelijke (ex) partner van de vermoorde vrouw, die door messteken om het leven kwam. Omdat de vrouw gescheiden van haar man leefde ging het vermoedelijk om een geval van islamitische eerwraak. (4)

Essen: zelfmoordaanslag moslim voorkomen

Vorig weekend werd in Essen een groot winkelcentrum afgesloten vanwege een dreigende aanslag. Volgens Die Welt had een imam via Facebook meerdere moslims gerekruteerd voor deze aanslag. Een 24 jarige moslim uit Oberhausen, die zich in 2015 bij ISIS aansloot, had zichzelf met rugzakbom in het winkelcentrum willen opblazen (6).

Düsseldorf: 15 jarig meisje keel doorgezaagd

Op maandag werd in het de laatste tijd vaak negatief in het nieuws zijnde Düsseldorf het lijk van een 15 jarig meisje gevonden. Een 16 jarige jongen –die volgens de politie leed aan een ‘psychische stoornis’- gaf toe dat hij het meisje kende en haar met een multitool de keel had doorgezaagd.

Politie en media weigerden naam en afkomst van de dader te vermelden, waardoor op social media werd geconcludeerd dat de dader ‘dus’ een asielzoeker, immigrant of moslim moet zijn geweest. Was de dader een Duitser geweest, dan wordt doorgaans wèl een naam zoals ‘Hans’ of ‘Jürgen’ vermeld. En zelfs dan is het maar de vraag of die naam wel klopt. (7)

Vandaag in Parijs: Moslim schiet op agenten

Vandaag in het nieuws: op de luchthaven Parijs-Orly werd een moslim neergeschoten nadat hij had geprobeerd het wapen van een militair af te pakken. Kort daarvoor had hij bij een verkeerscontrole vanuit zijn auto het vuur geopend op drie agenten, waarbij één vrouwelijke agent in haar hoofd werd geraakt. De moslim zou op de ‘geradicaliseerden’ lijst van de autoriteiten hebben gestaan. (5)

Einzelfälle

Dit was slechts een kleine greep uit een almaar langer wordende lijst ‘incidenten’ en ‘Einzelfälle’, waaronder alleen al afgelopen week in Duitsland en Oostenrijk (en dan nog enkel die de lokale of regionale media haalden):

* Schwaz (Tirol): Afghaanse asielzoeker dringt woning 75 jarige vrouw binnen, randt haar aan en berooft haar;
* Bern: 37 jarige Marokkaan gearresteerd voor aanranden twee vrouwen, waarvan er één bijna werd gewurgd;
* Döbeln (Sachsen): Een ‘zuiderling’ trekt een 14 jarig meisje de bosjes in en misbruikt haar;
* Essen: Een donkere man pleegt onder bedreiging van een mes een beroving;
* Hausham (Bayern): Nigeriaan slaat man neer, wurgt hem en rooft zijn mobieltje;
* Baden-Württemberg: Syriër krijgt 3 jaar gevangenisstraf voor verkrachten 32 jarige vrouw;
* Graz: 24 jarige Irakees staat voor de rechtbank voor verkrachten (en filmen van) 27 jarige vrouw;
* Frankfurt am Main: 3 ‘zuidelijke’ jongeren overvallen een 83 jarige man en beroven hem met geweld;
* Strullendorf (Bayern): 43 jarige vrouw door 17 jarige asielzoeker verkracht;
* Hannover: Twee mannen met een ‘zuidelijk’ uiterlijk beroven een 82 jarige vrouw;
* Telfs (Tirol): Irakese asielzoeker randt 19 jarig meisje in trein aan;
* Köln: Donkere Afrikaanse man overvalt met pistool een kiosk;
* Frankenthal: 29 jarige Egyptenaar valt vier mensen aan en verwondt hen met een mes;
* Frankfurt am Main: Algerijn berooft in de buurt van het station 19 jarige jongen, zes andere Algerijnen kijken toe;
* Vorarlberg: Criminele jeugdbendes uit Afghanistan, Tsjetsjenië, ex-Joegoslavië en Turkije gaan elkaar voor de zoveelste keer met messen te lijf;
* Mettmann (Nordrhein Westfalen): 26 jarig man beroofd en met messteken verwond door drie ‘zuiderlingen’;
* Oldenburg: Afghaanse asielzoeker randt vier 13- en 14 jarige meisjes in een zwembad aan;
* Schweinfurt: 35 jarige Afghaanse asielzoeker randt drie meisjes in een zwembad aan. Dader wordt gearresteerd, maar meteen weer vrijgelaten;
* Chemnitz: Een 45 jarige en een 23 jarige vrouw worden aangerand door respectievelijk een Tunesiër en een Afghaan;
* Innsbruck: Een 25 jarige Afghaan dreigt een agent te vermoorden nadat die hem arresteerde vanwege vernielingen;
* Bietigheim (Baden-Württemberg): 18 jarige Afghaan in zwembad ‘gedraagt zich onzedelijk’ bij een paar kinderen;
* Stuttgart: Nadat een groep van 30 Syriërs en Irakezen elkaar in een winkelcentrum te lijf gingen, en vijf mensen deels zwaar gewond raakten door messteken, werd slechts één 22 jarige Syriër gearresteerd;
* et cetera, et cetera.... (8)

Met andere woorden: welkom in het nieuwe, islamiserende Europa, waar bijvoorbeeld de Nederlandse bevolking afgelopen week opnieuw massaal op partijen heeft gestemd die deze culturele verrijking vrijwel onbeperkt –of zelfs nog in hoger tempo- door willen laten gaan. Totdat ze zelf, of hun eigen vrouwen of (klein)kinderen het slachtoffer worden?

Of gebeuren dit soort zaken écht niet in Nederland?

 

Xander

(1) Sudinfo
(2) Epoch Times
(3) Express via Inselpresse
(4) Focus
(5) Infowars
(6) Focus
(7) Focus
(8)Unzensuriert

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 18-03-2017 15:04

Juist weer een mislukt in Parijs en het is nog niet gedaan.in 2O7O zal de islam de grootste godsdienst zijn door immigratie en de grote gezinnen die in de islam gewoon zijn. Ook in grobbendonk bij Herentals in Belgie heeft de politie op een wagen moeten schieten die doorreed ook hiet is onrechtstreeks sprake van een terreuraanslag wat niet in de media mag geschreven en gesproken mag worden.de islam is nu al europa aan het innemen alleen de doven en blinden zien het niet totdat.... de bom weeral ontploft ! Shalom

Rebellio op 18-03-2017 15:28

Deze mensen zijn allemaal volledig overtuigd dat ze goed bezig zijn. Wat kun je daar tegen doen? Vanochtend een discussie gehoord over de PvdA. Een man zegt: "Ja en dan Denk, dat is natuurlijk het spiegelbeeld van de PVV". Iedereen is het met hem eens. Nog zo iemand die overtuigd is van zijn gelijk en geen correctie duld. Zich niet afvraagd waarom de tegenpartij anders is, anders denkt, een andere mening heeft. Wat kunnen we er aan doen? PVV-ers, ik behoor er nu ook onder, zijn racisten, is hun oordeel...

jawel op 18-03-2017 15:29

De nederlandse bevolking heeft gekozen voor de islam op 15 maart en de gevolgen daarvan zullen spoedig merkbaar zijn , dan niet zeuren , zelf schuld .

KingJoost op 18-03-2017 15:31

De Nederlanders hebben wel degelijk Tegen deze regering gestemd, maar we hebben te maken met de grootste verkiezingsfraude ooit in Nederland. Het voortbestaan van de EU stond op het spel dus Alles was geoorloofd, het is absurd dat de Grootste landverrader van Nederland sinds Anton Mussert zoveel stemmen zou hebben gekregen.

Wilders had gewoon de grootste moeten worden, uit de weg ruimen zoals met Fortuin kon niet, dan maar zo..

Tom Hendrix/Seneca op 18-03-2017 15:46

Indien men wil weten wat de islam is; adviseer ik iedereen het boek te lezen; met de titel: " Weg uit de islam- Getruigenissen van Afvalligen", auteur Ibn Warraq; uitgegeven door Meulenhoff pers; isbn nummer: 9789029081535/NUR717, met een voorwoord van Professor Afshin Ellian.

Het is een dikke pil, maar toen ik het uitgelezen had, wist ik exact wat de islam is. Een perverse wrede ideologie. En deze islam is ons door de strot geduwd+ door politieke verraders van partijen als; de liberalen (VVD) , de socialisten en sociaal-democraten(PvdA) en christendemocraten(CDA) en links-liberalen(D66).

En ongelooflijk dat de VVD nota-bene 15 Maart 33 zetels wist te behalen. De domme kiezers kunnen zich opmaken voor: meer EU, meer massa-immigratie; en meer islam. Waarbij de moslims steeds meer gaan overnemen; en niet alleen in Nederland'maar in heel Europa. Ik stel mijn hoop op Christus.

densi op 18-03-2017 16:30

Ik hoop dat het veel en veel vaker gebeurt. Het liefst dat ze allerlei soorten politici pakken en niet onschuldige burgers. Die leggen geen gewicht in de schaal. Dat is maar bijvangst.

Jansen op 18-03-2017 16:46

Weet iemand waar ik weg uit de islam nog kan kopen of desnoods downloaden? Ben druk op zoek, maar overal is het boek of uitverkocht of uit de collectie gehaald. BVD Joey

Noorderlicht op 18-03-2017 16:47

15 = 1+5= 6 x 3 (maart) = 666

JP op 18-03-2017 18:34

@Noorderlicht

3 juni = 3x 6 = ook 666 en zo kan ik er nog wel meer verzinnen

Doordenker op 18-03-2017 18:35

De kiezers die voor de verdere islamisering van Europa stemmen, zijn mee verantwoordelijk en hebben net zo goed bloed aan hun handen als Merkel en consoorten.

Michaël ;-{> op 18-03-2017 18:36

@ Noorderlicht op 18-03-2017 16:47

Ehm, 6 x 3 = 18

Maar ik snap wat je bedoelt. '' De leugen regeert. '' Groet!

Benny op 18-03-2017 18:39

ik ben Rotterdammer Vorige week met dat turkengedoe,heeft Rutte daarvan geprofiteerd met zijn ,zg optreden Vooropgezet plan?? Om de PVV te dwarsbomen Ik denk en velen ook zo dat het van te voren is gepland Ja in Turkije zijn ze boos op Aboutaleb ,maar die is zowat de enigste normale Marokkaan.

Scrutinizer op 18-03-2017 18:55

@Jansen op 18-03-2017 16:46

Ach, het is maar een boek en het zal allicht weinig niews bevatten, hooguit enkele details maar die bevestigen dan slechts het beeld wat u sowieso reeds had, dus waarom er tijd, geld en moeite aan spenderen? (*)

Beter koopt u zich een weg uit de islam.

Misschien even contact opnemen met het Uruguayaans consulaat?

Groeten uit Montevideo

(*) tenzij u het wil te gebruiken om een ander (i.c. uw wederhelft) die de zake nog niet zo helder ziet nou eindelijk te overtuigen dat het 5 voor 12 is.

Luuk op 18-03-2017 19:24

Jansen, "Weg uit de islam-getuigenissen van afvalligen" lijkt inderdaad uitverkocht. Wel vond ik een artikel erover:

https://www.trouw.nl/cultuur/afvalligen-zijn-bozer-op-mohammed-dan-op-de-islam~a5b83817/

Noorderlicht op 18-03-2017 19:41

Russia Calls for Elimination of Khazarian Mafia World Order (voor vertaling artikel hieronder kopie + pasta in google vertaling)https://geopolitics.co/2017/02/25/russia-calls-for-elimination-of-khazarian-mafia-world-order/

Jean op 18-03-2017 20:03

En er zullen "helaas" nog meer aanslagen gaan plaatsvinden maar de burgers kijken liever naar de waardeloze programma's en voetbal op TV.

Waarom wil die linkse smeerlapperij toch zo graag de totale vernietiging van onze beschaving???

Josef op 18-03-2017 20:38

Lees dit op de site wat is waarheid over bekeerde ex-moslims.

Wat een fijne religie de islam is.

Maar (slim)/ blind nederland heeft voor deze ideologie gekozen, zelfs Segers van de CU beweerd dat de islam een gelijkwaardige religie is aan het christendom.

http://www.wat-is-waarheid.info/bekeerde-moslims.htm

Spyfromthesky op 18-03-2017 20:42

In feit is de islam geen goddienst maar een ideologie. Als de CU zal beweren dat er vrijheid van goddienst moet zijn, dan moet dit in ons vrije westen natuurlijk ook zo zijn. Maar waarom wordt er niet gekeken dat het een zeer gevaarlijke ideologie is.

Ik hoop dan ook niet dat vele christelijke gelovers in de Bijbel dan ook links socialistisch weg blijven kijken. In dit geval, hebben we los van de kerkmuren en over de kerkmuren te maken met een valse ideologie.

En de oorsprong is satanis. Daarom moeten we in gebed net als Elia, de koran en de islam vervloeken. Let op! Niet de mensen, maar de geest achter de koran, de geest achter de ideologie van de islam. We zouden de islam meer dan zat moeten zijn.

Waarom gebeurt er al zo weinig. Wat is er in ruim 40 jaar gebeurd? Wat zit er achter. Ik geloof best dat er onder de moslim mensen ook zeer vredelievende mensen zijn. Alleen ook zij zijn gevangen van de islam, ook als is die zeer gematigd, maar een afvallig van de islam heeft het slecht te verduren en is ook eigenlijk zijn leven dan niet meer zeker. Daarop staat dan de Sharia doodstraf op.

En wat horen we nu eigenlijk tot de kern in de kerken, gemeenten, evangelisch of anders? Eigenlijk nooit een waarschuwing. Nooit een diepgaande bijbelstudie over de achtergronden van de islam.

De Nederlandse bevolking is weer een rad voor de ogen gedraaid. De elite kwam op tijd met een zgn economisch herstel. Terwijl ik denk dat het inmiddels de meeste Nederlandsers totaal niet meer interesseert, dat zogenaamde herstel. En eigenlijk glijden wij weg om meer ouderen te helpen met een soort van zelfdoding, de abortussen gaan gewoon door en men pronkt dan dat dit het toppunt van democratie is.

Allerlei maatregelen om zo min mogelijk Nederlandse kinderen geboren te worden, dat is ook al ruim 40 jaar aan de gang. Deze tijdbom is Europees gezien een vooropgezet plan geweest. En die erdogan maar roepen dat er meer kinderen geboren zouden moeten worden aan Turken die in Europa wonen. Het is het samengaan van het Romeinse Rijk! Het zijn dezelfde mensen in die gebieden als waar nu Europa gemengd gevormd gaat worden.

De islam is gebaseerd op de maangod Hubal, afgeleid van de vroegere Baäl, en allah komt van allat met een vrouwelijke variant dat ook in de Bijbel is beschreven, de Artemis van Efeze, Astarte.

Het systeem van het Romeinse Rijk, waarvan een groot deel van vroegere christelijke landen compleet door de islam zijn weggevaagd en zijn veroverd.

Niet voor niets staat in Openbaringen de ernstige waarschuwingen aan de bekende Gemeenten die daar beschreven staan. Johannes zag in zijn visioen een Rijk dat alles zou vertrappen. Hiet is het Romeinse Rijk, nu gemend met de mensen in geheel Europa. En alles is goed. Het Romeinse Rijk vond het best dat voor alles een doort god was. Wel voor iedere dag wel eentje. Dat was ook met de mohammed allah cultuur. Ook één van de 360 goden die destijds werden aanbeden in de oudheid.

Jezus waarschuwde dat als hij terug zou komen of hij wel geloof op deze aarde zou vinden. Het verontrust mij dat in vele charismatische en evangelische kerken eigenlijk daarover niet meer gesproken wordt. Je ziet het ook aan het CU programma. De aarde doorgeven. Dit getuigt van geen hoop op en het verwachten van de terugkomst van Jezus.

Het is erg opvallend dat op het gebied van alle moderne technologie ook alles voorhanden is in de islam wereld. Openbaringen waarschuwt voor het beeld dat tot leven kwam en ging spreken.

Voor mijzelf ben ik persoonlijk overtuigd dat Jezus dan al eerder de gelovigen heeft opgenomen voordat hij terugkeert met de gelovigen.

Wat een hoopvolle toekomst!

Spyfromthesky

Kose op 18-03-2017 20:48

Niet klagen maar dragen,,Mekka wordt nu jullie hoofdstad !

Laat je snor en baard maar staan en dames allemaal een sluier aan want dat is toch wat jullie wilden.

Achter  je schouder moeten kijken,je vrijheid verloren en nog denken dat je in het beste land van Europa zit.

Wanneer je te veel zegt ben je een racist zeg je te weinig behoor je ook niet tot dit armoedige landje inmiddels Eurabia.dus ieder voor zich en de komende vier jaar redden wie zich redden kan.

Europa is kappot en Nederland is daar het riool van,en omdat we nog niet genoeg stront hadden om ons druk om te maken komt het nu aangewaaid on zulke grote getalen dat vertrekken de enige optie is.

Waar je naartoe gaat is minder belangrijk zolang je niet in west europa zit de komende 6 jaar. 

Qvic op 18-03-2017 20:53

@ KingJoost op 18-03-2017 15:31,

Dit was niet de eerste keer, de vorige keer in 2012 was het ook al. Want toen gingen de toen regerende partijen VVD(31),CDA(21) en de PVV(24), naar VVD(41), CDA(13) en de PVV(15). Deze zetel verdeling was toen ook niet te rijmen. Maar Rutte is een bruikbare idioot voor de elite, want hij ondertekent alles bij elk kruis. Zonder vragen of zonder kritiek, zonder met zijn ogen te knipperen verraad hij het gehele volk. En als je hem erop aanspreek begint hij gewoon te lachen, ja ons uitlachen, hoe hij het volk belazerd door hem en zijn partij. Want het EU-project moet kosten wat het kost doorgaan, het volk moet verarmen en onze welvaart moet vernietigd worden en onze opgebouwde pensioenen gaan nu via achterdeurtjes naar de Banken van Nederland en Duitsland. Met als dekmantel zoals Griekenland moet gered worden met onze opgebrachte centen om ze binnen de Euro te houden. De EU-project is zo verrot tot en met en zelfs in het bot. Als Wilders met zijn PVV de grootste was, was dit allemaal niet mogelijk geweest. Zo ook zal dan de massale moslims immigratie invasie opdrogen en ons land, weer ons land worden.

iglo op 18-03-2017 21:10

eerst was op de telegraaf wegbsite te lezen: "een verwarde man" waarna later het complete artikel is verdwenen en plaats heeft gemaakt voor het ware verhaal.

Noorderlicht op 18-03-2017 22:07
@JP op 18-03-2017 18:34

Dit is hoe vrijmetselaars communiceren. De verkiezingsdag is dus bewust gekozen op een dag die uitkomt op 666, dit verbaasd mij niets gezien de VVD op 33 zetels staat wat ook weer een belangrijk getal is in de vrijmetselarij, namelijk de hoogste graad in de vrijmetselarij. Politici zeker degenen die (mogen) regeren zijn vrijmetselaars. Vanuit de vrijmetselarij worden o.a. politici aangestuurd. De vrijmetselarij is een schakel van de piramidestructuur.

@Michaël ;-{> op 18-03-2017 18:36

6 x 3 = 18 normaal gesproken, maar numerologie werkt net iets anders.

Dewevoga op 18-03-2017 22:19

@jansen

U kunt ook het boek allah & Eva van Betsy Udink kopen. Als ambassadeursvrouw in moslim landen heeft zij haar ervaringen opgeschreven. Dus de overheid zal het ook wel kennen. Het is 2e hands te koop via boekwinkeltje.nl.  Ik vond de goedkoopste voor €2,95 en nieuw voor €18,00. Zou trouwens een goed idee zijn  dat Jinek mevrouw Udink eens zou interviewen, misschien gaan er dan eens wat ogen open. 

Lodewijk op 18-03-2017 23:11

Joop.nl brengt de berichtgeving hierover zo dat iemand daar nog dit kon posten:

"Meta Foor  18 maart 2017 at 17:54

 

"gezien de berichtgeving zou ik eerder spreken van een drugsverslaafde dan van een moslim die radicale gedachten zou hebben" http://www.joop.nl/nieuws/man-doodgeschoten-op-franse-luchthaven-aanval-op-militair
Lodewijk op 18-03-2017 23:21

"Weg uit de islam; getuigenissen van afvalligen"

("Vraag dit boek aan bij de bibliotheek" staat er op de website van de Biblioteek) https://www.bibliotheek.nl/catalogus/titel.311818048.html

Tom Hendrix/Seneca op 19-03-2017 07:55

@Spyfromthesky:20.42. uur, op 18/3. Dat ben ik helemaal met U eens.

Huib op 19-03-2017 08:45

@Jansen

Oorspronkelijk in het Engels verschenen en bij amazon.co.uk verkrijgbaar in boek en e-book vorm onder de titel "Leaving Islam: Apostates Speak Out"

roodborst op 19-03-2017 08:50

Het Engelse gezegde is: je make your bed  en sleep in it . Alleen domme mensen denken niet na , er zijn milioenen domme mensen in Europa  inclusief Holland .

Infidel4Utrecht op 19-03-2017 10:57

Het grootste probleem met de islam in Europa is het faciliteren daarvan. De Resolutie van Straatsburg uit 1975, waarin de "Europese leiders" zich door Saudi-Arabië zich hebben laten chanteren om Europa te verkopen aan de islam, is nog steeds de leidraad voor het islam-beleid in de regressief-linkse lidstaten. En de chantage gaat maar door, want de Saudi"s hebben inmiddels een dermate grote financiële vinger in de Europese pap dat zij in feite de macht hebben over economieën.

Werken we niet mee aan de verwezenlijking van de islamitische agenda, dan trekken ze gewoon de stekker uit strategisch belangrijke sectoren. Zoals bijvoorbeeld de Rotterdamse haven. Het probleem is tegenwoordig dat de chantage misschien minder expliciet aanwezig is en regressief links, met Angela Merkel voorop, nu zelf vol overtuiging gel_;uksooft in 'het belang van een voortschrijdende islamisering van Europa',

gevoed door de utopische opium-droom van Baron Von Coudenhove-Kalergi. In feite lijdt de Europese 'elite (uche uche uche) collectief aan het grootse Stockholm-syndroom ooit en zou er eigenlijk geïnteresseerd moeten worden door een team psychiaters dat de complete Brusselse kliek én de overheden van de meeste lidstaten arbeidsongeschikt en wilsonbekwaam verklaart, zodat ze naar huis gestuurd kunnen worden. Dan kunnen we eindelijk beginnen met dit grote onrecht ongedaan te maken. Het is dus niet zozeer de islam die het probleem is, maar meer het faciliteren daarvan door 'Europa".

Noorderlicht op 19-03-2017 11:05

Putin Tells Everyone Exactly Who Created ISIS              

https://www.youtube.com/watch?v=OQuceU3x2Ww

Ultimate op 19-03-2017 11:32

Hier komt het op neer: diegenen die de snackbar kreet geven en daarbij mensen doden/verkrachten/verminken etc zijn satanisten en psychopaten.

Michaël ;-{> op 19-03-2017 15:04

@ Noorderlicht op 18-03-2017 22:07

Numerologie 'kennis der getallen' is een soort van occulte wetenschap/waarzeggerij.

33 is idd de hoogste graad bij de freemasons, om Jezus te bespotten die 33 werd. Onze vorige koningin zat precies 33 jaar op de troon ...

Scrutinizer op 19-03-2017 15:29

@Infidel4Utrecht op 19-03-2017 10:57

In feite lijdt de Europese 'elite (uche uche uche) collectief aan het grootse Stockholm-syndroom ooit.

Ik denk het niet.

Net zoals de meeste sheeple niet begrijpen wat er gaande is, geldt dit m.i. evenzeer voor nagenoeg alle jonge politici die op hun 20e (als ze via een jongerenafdeling van een partij actief worden) nog idealen koesteren. Menigeen van de aspiranten maakt het nooit maar sommigen wel, vooral op vrij laag niveau en die zullen wellicht net zomin ooi achter de grote plannen komen als dat een kassier of zelfs een behandelaar van hypotheekaanvragen iets snaps van fractional reserve banking.

Tegen de tijd dat een politicus opgeklommen is en echt doorstoot, is ie al gaandeweg gecorrumpeert door de macht en het geld en blijft van zijn indealen niet veel meer over. Maar juist de doortrapten aan de top, rekenen erop dat zijzelf (en hun nageslacht) geen slachtoffer zullen zijn van hun eigen machinaties en zo zien ze zich dus als partners in het grote vuile spel en niet (zelf) als slachtoffers. De dag dat ook zij als nuttige idioten geloosd worden én afgemaakt worden (wegens "weet te veel"), komen ze erachter dat ze al die tijd niet meer dan een veredelde pion waren in het schaakspel. Zelf hebben ze dan decennialang de "klootjespionnen" verraden maar uiteindelijk zijn ze zelf aan de beurt.

Maar goed, het punt wat ik wilde maken is dat geen enkele politicus last heeft van het stockholm syndroom omdat ie of totaal geen benul heeft van wat er echt speelt of, als ie het eenmaal doorheeft, hij denkt dat hij een gelijkwaardige partner is van de andere slechterikken en hij zichzelf niet als potentieel slachtoffer ziet. Het is dus niet dat hij sympathiseert met zijn ontvoerder, het is dat hij denkt dat hij op gelijke voet met de ontvoerder de massa naait maar zelf altijd tot het hoogste echelon zal behoren dat niets te vrezen heeft. Degene die ze steunen die het gewone volk de duvel aandoet, heeft hén vooralsnog de duvel niet aangedaan, dus zien ze hem zelf niet als hun ontvoerder. Dat moet nog komen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl