HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zweedse agenten woedend: Migrant verkracht 13 jarig meisje en krijgt 2 maanden cel

Zweedse hoofdrechercheur, al 47 jaar in dienst: ‘Ik ben zo verrekte moe van dit alles – ‘We moeten liegen over de afkomst van de daders’

 
De vraag rijst of Zweden nog wel een veilig land is om op vakantie te gaan, of überhaupt een bezoek aan te brengen.

Een Facebook-tirade van een Zweedse agent over de enorme misdaad- en verkrachtingsexplosie die zijn land teistert als direct gevolg van het toelaten van grote aantallen moslimmigranten door de linkse regering, gaat de halve wereld over. De woede van steeds meer Zweedse burgers is te begrijpen, aangezien de gerechtelijke macht net als de overheid het autochtone volk op schaamteloze wijze verraadt met schokkende uitspraken, zoals een Syrische migrant die slechts 2 maanden cel krijgt nadat hij een 13 jarig Zweeds meisje anaal had verkracht. En dat was niet eens zijn eerste slachtoffer.

 

Twee meisjes verkracht = twee maanden cel

De Syriër Mohammed verkrachtte het meisje in de toiletruimte van een school. Op zijn Zweedse ID bewijs staat dat hij geboren is in 1998 en dus meerderjarig is, maar de rechter nam zijn plotseling opgedoken ‘Syrische’ papieren, die beweren dat hij in werkelijkheid nog maar 17, is klakkeloos over, en berechtte hem daarom als een minderjarige.

Behalve slechts 2 maanden cel werd hij ook veroordeeld voor het betalen van een boete van $ 2800,-. Dat zal vermoedelijk geen enkel probleem zijn, want net als in landen zoals Duitsland en Nederland betaalt de Zweedse overheid het overgrote deel van het levensonderhoud –zoals gratis zorg- van migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika.

Mohammed werd ook aangeklaagd voor het verkrachten van een 14 jarig meisje onder dezelfde omstandigheden, maar de rechtbank besloot dat dit ‘kindermishandeling’ was en geen verkrachting, omdat het meisje ‘in bepaalde mate had meegewerkt’ aan haar eigen verkrachting. Had Mohammed niet een bepaalde huidskleur, niet een bepaalde afkomst en niet een bepaalde religie gehad –kortom: was hij een geboren blanke Zweed geweest-, dan had hij hoogstwaarschijnlijk voor jaren de cel in gemoeten.

Westerse media bagatelliseren of negeren misdaden migranten

Zoals verwacht kon worden verschenen Mohammeds misdaden op niet één Engelstalige site van grote Zweedse media, waarmee ze bevestigden dat president Trump enkele dagen geleden niet voor niets zei dat de reguliere media opzettelijk de misdaden en aanslagen door migranten bagatelliseren of negeren.

Twee Zweedse agenten konden het niet meer aanzien in wat voor anarchistische islamistische puinhoop hun ooit vredige en stabiele land aan het veranderen is, en klapten uit de school over de gigantische misdaad- en verkrachtingsgolf door migranten, waarmee het land al vele jaren een plek in de wereld top-3 van landen met de meeste verkrachtingen heeft ‘verdiend’. (2)

‘Dit is verboden aan jullie te vertellen, maar ik doe het toch’

Peter Springare, hoofdrechercheur zware misdaden bij de politie in Örebro, met 47 dienstjaren achter zijn naam, liet zijn woede over het onrecht in zijn land de vrije loop op Facebook. ‘Ik ben zo verrekte moe van dit alles. Waarschuwing: wat ik nu ga schrijven is niet politiek-correct, maar dat kan me niets meer schelen. Wat ik met jullie belastingbetalers ga delen is verboden voor ons ambtenaren om door te vertellen. Dat leidt doorgaans tot einde carrière en een uitkering, hoewel het allemaal waar is.’

‘Hier gaan we: dit is wat ik deze week van maandag tot vrijdag heb behandeld: verkrachting, verkrachting, beroving, ernstige mishandeling, verkrachting met geweld, verkrachting, afpersing, chantage, aanranding, geweld tegen de politie, bedreiging van de politie, drugsmisdrijf, drugs, misdaad, zwaar vergrijp, poging tot moord, nog een verkrachting, nog een afpersing, en mishandeling.’

‘Tal van Mohammeds uit Irak, Syrië, Turkije, Afghanistan en Somalië’

‘De verdachte daders: Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, nog een, nog een, nog een, Christopher. Wat, klopt dat? Ja, een Zweedse naam sloop erin bij een drugsmisdrijf. Maar verder: Mohammed, Mahmod Ali, en weer, en weer. De landen van de misdadigers van deze week: Irak, Irak, Turkije, Syrië, Afghanistan, Somalië, Somalië, weer Syrië, Somalië, onbekend, onbekend land, Zweden. Van de heft van de verdachten weten we het niet zeker, omdat ze geen geldige papieren hebben. Wat op zichzelf al inhoudt dat ze liegen over hun nationaliteit en identiteit.’

Bejaarden, scholen en gezondheidszorg betalen hoogste prijs

‘En onze bejaarden? Die zijn op hun knieën gebracht. Onze scholen zijn een zootje. De gezondheidszorg is een inferno. De politie heeft het helemaal gehad, etc.. We weten allemaal waarom, maar niemand durft de reden te vertellen, omdat Zweden altijd de mythe van een keurige samenleving overeind wil houden, die onbeperkte middelen heeft om aan het front te staan van de enige politiek-correcte optie in deze dysfunctionele wereld, wat enkel een andere naam is voor ons verwoestende en zelfdestructieve gedrag.’

Veel bijval van burgers, politiek-correcte elite noemt hem racist

Het zal niemand verrassen dat de hoofdrechercheur een storm in zijn land ontketende. Veel gewone Zweden juichten zijn openheid toe en waren dankbaar dat er eindelijk iemand bij de overheid de waarheid durft te spreken. Alles wat links, progressief, liberaal en christendemocraat is, verketterde hem -net als hun collega’s in ons eigen land zouden doen- als een racist en xenofoob. De autoriteiten stellen een onderzoek naar hem in om te zien of hij de politieregels heeft overtreden.

‘Als je het criminaliteitsprobleem van immigranten niet kan bespreken zonder dat iemand dit racistische propaganda noemt, hebben we enorme problemen in dit land,’ reageerde Springare. ‘Het probleem is dat niemand erover wil praten.’ Omdat hij dat wel deed, kreeg hij binnen no-time 75.000 volgelingen op zijn Facebook, en werden bij het politiebureau in Örebro minstens 60 boeketten voor hem afgeleverd, een ‘bloemenbom’ van zijn fans.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Hoopvol op 09-02-2017 16:38

Hoezo xander obsessief ??? Ik gaf alleen maar antwoord op Pieter z'n vraag van 3 februari met toelichting ! 

Hoopvol, het is u uitgelegd. Mod.

karola op 10-02-2017 15:42

Het is in 1 woord verschrikkelijk,ik weet nog in de jaren zeventig toen Abba  wereldwijd duizenden platen verkochten reageerden de Zweden ook al zo 

typisch,te commercieel enz. enz. het leek Rusland wel.

Nu zoveel jaren later is Zweden afgezakt naar een islam land zo zonde,van dit prachtige Westerse land,ik weethet niet maar Hoe lang nog voordat er 

misschien wel heel gekke dingen gaan gebeuren als de zwijgende meerderheid het echt zat wordt,het is tijd dat de mensen die zwijgende meerderheid

zich laat horen,5 voor 12,en bij ons idem dito!!

Infidel4U op 12-02-2017 09:01

Zweden heeft goed opgelet tijdens de Marxisme-les: als je maar lang genoeg de bevolking dezelfde boodschap voorschotelt gaan ze die vanzelf geloven. Dat werkte goed om een fijne verzorgingsstaat op te bouwen voor de gepacificeerde zweden, maar nu wordt dezelfde methode gebruikt om de immigratie te pushen. Zweden is al verloren, tenzij een meerderheid opeens berserk wordt en met veel geweld de immigranten de Botnische Golf intrapt. Gaat niet gebeuren. Hopelijk laten we het hier niet zover komen.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl