HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wilders: ‘Islam gevaarlijker dan Nazi ideologie en Koran moet verboden worden’

‘Moskeeën zijn als Nazi tempels en moeten worden gesloten’ – ‘Ons land is gekaapt en wij moeten het terug veroveren’ – ‘Dagen van het Romeinse Rijk, wat de Europese Unie is, zijn geteld’

 
Nazisme en islam hebben onder andere het willen uitroeien van alle Joden gemeen, een ‘meester ras’ (destijds Ariërs, nu moslims), en het desnoods met geweld willen onderwerpen van alle andere mensen en volken. (foto rechts: Hezbollah strijders).

Gisteren berichtten de media dat PVV leider Geert Wilders af zou zien van een Koranverbod en het ‘heilige’ boek van de moslims wil ‘gedogen’. De vermoedelijke reden is dat Wilders zelfs maar de schijn van het insinueren van razzia’s wil vermijden. Vandaar zijn opmerking ‘Natuurlijk gaan we de Koran niet bij de mensen thuis weghalen.’ In het TV-programma WNL op Zondag* maakte hij vanochtend nog eens heel goed duidelijk dat de PVV nog steeds de Koran wil verbieden en het boek als de islamitische versie van ‘Mein Kampf’ beschouwt. ‘De islamitische ideologie is zo mogelijk nog gevaarlijker dan het nationaal socialisme,’ benadrukte Wilders.

 

Wilders, wiens partij in een recente peiling van de huidige 15 naar 35 zetels stijgt (in andere peilingen 29 à 33), zei dat ‘als de kiezers de PVV echt zo groot maken zoals in deze peilingen, men niet om ons heen kan.’ Daarmee verwees hij naar het stilzwijgende cordon sanitaire –een illegale politieke blokkade- die de andere partijen met elkaar hebben gesloten om de PVV hoe dan ook niet in de volgende regering op te nemen.

‘Islam gevaarlijker dan nationaal socialisme’

De leider van de vrijheidspartij herhaalde dat de grootste gevaren voor Nederland de massa immigratie en daaraan verbonden islamisering zijn. ‘‘De islamitische ideologie is zo mogelijk nog gevaarlijker dan het nationaal socialisme. Ons land is gekaapt, en wij moeten het terug veroveren.’ De Koran vergeleek hij met Hitlers ‘Mein Kampf’ en moskeeën met ‘Nazi tempels’, die dagelijks tot haat en geweld oproepen. ‘Wij zullen onze rechtsstaat een plezier doen als wij dat niet meer toelaten.’ Officieel is ongeveer 6% van de 17 miljoen inwoners van Nederland moslim.

Politici en linkse goedmensen die Wilders’ vergelijking van de Koran met ‘Mein Kampf’ schandalig vinden, zouden dan eens moeten uitleggen waarom het bevel van Allah in de Koran om alle Joden uit te roeien en alle christenen desnoods ook (alleen krijgen zij eerst nog een kans om zich te ‘bekeren’), minder erg is dan de ‘Endlösung’, de holocaust in de concentratiekampen van Nazi Duitsland, vooral als er maar één blik op veel moslimlanden en gebieden hoeft te worden geworpen om te constateren dat islamisten –zeker niet alleen ISIS, Al-Qaeda, Hamas en Hezbollah- al jaren bezig zijn om Allahs bevelen in daden (proberen) om te zetten.

Naast het verlossen van onze samenleving van de islamitische haatideologie (‘de islam hoort niet bij Nederland’) streeft Wilders ook naar het herwinnen van onze politieke en financiële onafhankelijkheid door uit de EU te willen treden, en net als veel Oost Europese landen weer grenscontroles in te voeren.

D66 leider Pechtold ‘moet niet zeuren over koekje van eigen deeg’

Interviewer Rick Nieman vroeg hem ook nog naar de geruchtmakende foto die hij afgelopen week van Alexander Pechtold twitterde, waarin D66 leider tussen pro-Sharia demonstranten was geshopt. ‘Iemand die altijd tegen grenzen is en dan met zijn partij vol trots onze hele hoofdstad wil afsplitsen van Nederland (als Wilders premier zou worden), en die tussen Palestijnen en terroristenvrienden (Hamas supporters) staat te demonstreren, terwijl hij mij dat zelf eerder heeft verweten, zo iemand moet niet zeuren als hij een keer een koekje van eigen deeg krijgt.’

‘Nederland weer van ons’

Over zijn verkiezingsslogan ‘Nederland weer van ons’: “Dat is iedereen die in Nederland woont, Nederlander is en zich aan onze regels houdt. We hebben te lang een combinatie gehad van massa immigratie en islamisering (afgelopen 5 jaar 100.000 moslims binnengelaten), en dat samen met een totaal gebrek aan eisen stellen over assimilatie en integratie. Dat is een giftige cocktail voor iedere maatschappij, en dat zie je ook. We zijn ons land aan het kwijtraken, en mensen willen dat niet.’

‘Onze vrouwen en dochters durven in bepaalde wijken niet meer over straat; trambestuurders worden bespuugd, en op sommige scholen wordt alleen nog maar halal voedsel geserveerd. Van sommige mensen mogen we geen kerst en Pasen meer vieren. Het land wordt onveiliger, de terreur wordt Europa binnengehaald, en we doen er niets aan.’

Interviewer Nieman reageerde daar smalend op, waarop Wilders vervolgens een mail voorlas van een deeltijd leerkracht op een basisschool in Rotterdam: ‘De hoofddoekjes bepalen wat er op school gebeurt. Zo mag er op de kookles alleen nog maar halalvoedsel worden bereid. Op de nieuwjaarsborrel mag geen alcohol meer worden geschonken. Moeders willen niet meer gefotografeerd worden (omdat dit niet mag van hun moslimmannen), en in de ouderkamer wordt tussen de middag de Koran uitgelegd aan Marokkaanse vrouwen. Meneer Wilders, dit is Nederland niet meer.’

‘Dagen van EU zijn geteld; wij willen sleutel van onze voordeur terug’

Tegen de Britse Telegraph verklaarde hij eerder dat de ondergang van de Europese Unie nu ‘onomkeerbaar’ is, en dat pogingen om Groot Brittannië te straffen voor het Brexit averechts zullen werken. ‘De geest is uit de fles,’ zei Wilders over het door de elite verketterde populisme. ‘De dagen van het oude Romeinse Rijk, wat de Europese Unie is, zijn voorbij. Zij weten het en vechten de laatste paar jaar om het nog een beetje te verlengen, maar het proces is onomkeerbaar.’

Over de verkiezingen op 15 maart: ‘Ik wil premier worden. De vraag is of zij mij als premier willen. De kansen dat ik echt premier wordt zijn wellicht niet in mijn voordeel, maar ik heb er alle vertrouwen in dat als wij een resultaat behalen zoals in de huidige peilingen, het toch een reële mogelijkheid is.’

Mocht de PVV inderdaad aan regeren toekomen, dan is Wilders’ prioriteit in één zin samen te vatten: ‘de sleutel van onze eigen voordeur terugkrijgen’. Kortom: onze aan Brussel afgestane macht en soevereiniteit weer herstellen, en onze grenzen sluiten voor massa immigratie en de islam. (2)

* Vanavond herhaald om 23.00 uur op NPO-1.

Ook inmiddels te zien op youtube

 https://www.youtube.com/watch?v=PsNm5N290NY

 

Xander

(1) Südtirol News
(2) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Tom Hendrix/Seneca op 12-02-2017 15:44

De conclusies van Dhr. Wilders ten aanzien van de islam, en de massa-immigratie onderschrijf ik. De islam is in de kern, een wrede nazistische ideologie "avant la lettre", overgoten met een religieus sausje. Ik kan een ieder aanraden, het boek te lezen van Ibn Warraq: getiteld:  " Weg uit de islam-Getuigenissen van Afvalligen ( moslims", uitgegeven bij Meulenhoff; ISBN nummer: 9789029081535/ NUR 717. Toen ik dat boek uitgelezen had, was ik helemaal klaar met de islam.

En ten aanzien van de massa-immigratie- volledig gesteund door de roden der eussr- vermeld ik hierbij de stelling die een econoom deed voor het jaar 2000; " Massa-immigratie gaat ten koste van de sociale zekerheid, en welvaart van ieder land". Maar de "linksekerk", geholpen door hypocrieten, genaamd liberalen, links-liberalen en christendemocraten, duwen ons deze ellende gewoon "door de strot". Denk daar maar aan op 15 Maart, als we mogen stemmen. O ja, de partijen die ik vooral bedoel zijn: PvdA,CDA,VVD en D66.

JP op 12-02-2017 16:05

@Mod.

Onder: "Nederland weer van ons"

Meneer Wilders..... moet zijn: Meneer Nieman

Interviewer Nieman reageerde daar smalend op, waarop Wilders vervolgens een mail voorlas van een deeltijd leerkracht op een basisschool in Rotterdam: ‘De hoofddoekjes bepalen wat er op school gebeurt. Zo mag er op de kookles alleen nog maar halalvoedsel worden bereidt. Op de nieuwjaarsborrel mag geen alcohol meer worden geschonken. Moeders willen niet meer gefotografeerd worden (omdat dit niet mag van hun moslimmannen), en in de ouderkamer wordt tussen de middag de Koran uitgelegd aan Marokkaanse vrouwen. Meneer Wilders, dit is Nederland niet meer.’

Het betreft een mail van de leerkracht, die aan het einde zegt:  Meneer Wilders, dit is Nederland niet meer.’  Mod.

JP op 12-02-2017 16:14

Hiermee laten de overige Nederlandse politieke partijen hun ware aard zien, door gebrek aan een eigen antwoord, een ondemocratisch middel: "cordon sanitaire" te willen gebruiken om de PVV buiten spel te zetten. Laag bij de grond en  'S'Linkse streken waarmee zij zich bedienen.

Dewevoga op 12-02-2017 16:17

Verplichte leesvoer voor politici, justitie en schoolleiders/bestuurders:

http://hardewoorden.nl/2017/02/nicolai-sennels-moslims-en-niet-moslims-verschillen-te-sterk/

jones and jack op 12-02-2017 16:20

Niks meer aan toe te voegen. Mijn stem krijgt hij.

Likoed Nederland op 12-02-2017 16:22

Vanaf hun 'heilige' plaatsen wordt opgeroepen tot een tweede Holocaust:

http://likud.nl/2015/12/vanaf-de-tempelberg-allah-wil-dat-wij-de-joden-uitroeien/

cefas op 12-02-2017 17:03

Op een binnenplaats van de Arabische universiteit in Jeruzalem brachten de studenten aldaar ook de Hitler-groet, toen wij toevallig, zo n 10 jaar geleden, langs liepen. Nazi en Islam komen uit dezelfde koker en putten uit dezelfde giftige bron.

Bundy op 12-02-2017 17:07

Nederland wordt nooit meer van ons .  De Coudenhove-Kalergie doctrine is in de jaren '20 van de vorige eeuw in gang gezet , werd even onderbroken  door de Tweede Wereldoorlog ; máar is nu in het door de NWO gewenste eindstadium .

Zij hebben gewonnen totdat de Heer zelf ingrijpt .  Voor wie het nog eens na wil lezen ;

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71

JP op 12-02-2017 17:09

D66 noemt het afzeggen van het debat door Rutte en Wilders, hetgeen RTL wilde houden: "minachting voor de kiezer".

Laat dat nu precies de boodschap zijn aan de kiezer door het afgesproken: "cordon sanitaire", een koekje van eigen deeg dus, ook voor Jesse Klaver.

'By the way', als bij een cordon sanitaire de VVD ruim 40 stemmen krijgt en de PVV ongeveer 35, dan kunnen zij een deal maken en samen regeren zonder een 3e partij nodig te hebben. Dat lijkt mij best een welkome uitkomst toch?

Maitreya op 12-02-2017 17:10

Goed en kwaad zijn cyclisch. Door alleen maar goed te willen zijn, bevorder je nog niet alleen het goede. Het punt is dat mensen geen kennis hebben van goed en kwaad. Zeker niet in het hier en nu. Dus ook geen enkele toekomstvisie. Hun verbijstering voorbij het centen tellen is totaal.

Johan op 12-02-2017 17:15

Het is steeds makkelijker om straks te gaan stemmen: Je stemt voor een politiek incorrecte stem ( 1 partij ) of je stemt politiek correct ( 27 andere , bijna identieke partijen)

Ik wil graag graag vrijheid en democratie. Maar vind die helaas niet meer bij partijen die 'democatie' in hun naam hebben verstopt.

Elisabeth-Anna op 12-02-2017 17:20

https://ejbron.wordpress.com/2017/02/12/ooggetuige-hans-hillen-val-van-rutte-i-kwam-niet-door-pvv-dat-is-later-gebruikt-om-cordon-sanitaire-op-te-zetten/

Hoop dat ik het hier mag plaatsen.

Dokter op 12-02-2017 17:23

Geen nood.

Gods koninkrijk treed binnenkort op.

Yorpi

Tom Hendrix/Seneca op 12-02-2017 17:30

@Dokter: 17.23. uur. Hosanna, daar stel ik mijn hoop ook op.

Tom Hendrix/Seneca op 12-02-2017 17:33

@Likoed Nederland: 16.22. uur.  Daar roept hun haatboek; "de koran", inderdaad toe op. Maar U heeft een machtige Helper, de G'd van Abraham, Isaäc en Jacob. Hij zal uw vijanden doen sneuvelen. Ik sta 100% achter Israël!

Dewevoga op 12-02-2017 18:15

@Johan op 12-02-2017 17:15

Er is wel een partij met democratie in hun naam waar ik wel vertrouwen in heb. Forum voor Democratie lijst 16  Ik heb nr 2 op de lijst de heer Hiddema hoog zitten.

cefas op 12-02-2017 19:02

Forum voor Democratie heeft weinig te zeggen over de Islam. Dat vind ik een zwak punt. Voor de rest OK.

Tom Hendrix/Seneca op 12-02-2017 19:07

@Bundy: 17.07. uur. Eens met uw reactie Bundy.

U.G. Kempenaer op 12-02-2017 19:24

Volledig eens met de heer Wilders wat de islam betreft. Het is verbijsterend om te zien dat er nog zo'n grote groep Nederlanders weigert om de realiteit tot zich te nemen. Ogen dicht, vingers in de oren en hard tralala roepend. De linkse indoctrinatie via scholen en publieke omroep is zeer hardnekkig en effectief gebleken.

De_Stille op 12-02-2017 19:26

Israel, u wordt niet vergeten. Er wordt voor u gebeden. U staat niet alleen! Maar stop met uw gay-parades en sluit uw gay-café in Jerusalem. Laten we zij aan zij staan en samen bidden tot Hem die u en ons waarachtig liefheeft. Uitsluitend van Hem "Yahweh", zal uw hulp komen!

Wiljo op 12-02-2017 19:27

De dagen van het romeinse rijk lijken inderdaad aan het eind te komen zoals dhr. Wilders zegt. Is overigens allang geleden geprofeteerd, het romeinse rijk (Europa ) wordt in die profetie neergezet als een reus op lemen voeten die snoeihard ten val gaat komen. En dat gaat gebeuren, wie er ook aan de politieke touwtjes mag gaan trekken. Er zijn maar weinig mensen die er bij stilstaan, dat het misschien de Eeuwige God zelf is die Zijn werk aan het voltooien is. Dat Hij de islam gebruikt om tot Zijn doel te komen. Kerstmis en Pasen, en andere heidense, door mensen ingestelde feesten alsof het Gods feesten zijn, worden misschien wel afgeschaft als er nog meer moslims naar Europa gaan komen, nou en, ik hoop het. Gaan we er misschien eens bij stilstaan wat de Eeuwige God, de God van Abraham, Isaak en Jacob, de God van Israël eigenlijk wil dat we gaan doen. Shalom.

Dokter op 12-02-2017 19:55

Met kennis van het boek daniel kunnen we te weten komem dat het visioen dat hij had voor binnenkort is.

Alle koninkrijken zullen worden verbrijseld en dan zal fe aarde tot rust komen.

Een belofte om naar uit te zien

Rebellio op 12-02-2017 20:00

Bedenk wel dat de koran 1300 jaar eerder is geschreven dan Hitlers Mein kampf. En we hebben dus niet, laten we zeggen 100 jaar, maar 1400 jaar historisch bewijs hoe de koran uitwerking heeft in de maatschappij.

cefas op 12-02-2017 20:39

Forum voor Democratie heeft weinig te zeggen over de Islam. Dat vind ik een zwak punt. Voor de rest OK.

rescue op 12-02-2017 20:46

Napoleon heeft Europa willen onderwerpen, en kwam ook in Egypte. Engeland ontsprong de dans en daarna was Napoleon zo stom Rusland aan te vallen en dat werd zijn einde. Frankrijk heulde altijd al met de Islam. Hitler heeft Europa willen onderwerpen, en kwam ook in Noord-Afrika. Engeland ontsprong de dans en daarna was Hitler zo stom Rusland aan te vallen en dat werd zijn einde. Hitler en de Islam waren goede vrienden.   Nu wordt er weer een Europa opgericht en willen ook de islamitische landen te vriend houden. Weer is het Engeland die er uit stapt en weer wordt een hetze tegen Rusland opgezet. Wie zijn die Eurofielen die telkens weer dezelfde patronen volgen en burgers in massale ellende storten? Wanneer wordt men nu eens wakker?

Martin Jan op 12-02-2017 20:49

Beste mensen,Er zijn in Nederland gelukkig nog een  partij die het gevaar van de Islam onderkent en wil opkomen voor de Nederlandse Joods-christelijke cultuur en zich wil inzetten voor een Nexit. Het gaat in dit geval om de FVD, het Forum voor Democratie, geleid door Thierry Baudet. Hij is jong, integer, welbespraakt en intelligent. Als het om de islam gaat zou je hem een academische variant van Wilders kunnen noemen.  Hij is veel beschaafder. Kijk ook eens op: www.forumvoordemocratie.nl  

Reinaert de Vos op 12-02-2017 21:05

@Tom Hendrix /Seneca Beste meneer, uw visie ondersteun ik 100%. Ik vertrouw op onze Heer Met Hem aan mijn zijde vrees ik geen enkele vijand Al komen er tien miljard moslims aan de deur krijsen.

Hubo op 12-02-2017 22:37

De grootschalige georganiseerde vernietiging van de joodse bevolkingsgroep en ook anderen door de nazi's valt niet te vergelijken met meer dan 1000 jaar geschiedenis van de Islam.

Als Wilders de grootste partij wordt in de tweede kamer,mag hij proberen een regering te formeren,maar er is geen nekele verplichting met hem in zee te gaan.Ik verwacht niet dat dit nu al zal gebeuren.

pluto op 12-02-2017 22:53

Het is onbegrijpelijk dat de overheid een discriminerende , anti semitistische , homo hatend en vrouwen? ach laat maar, waar zijn onze feministen?!!! ideologie,  religie , accepteerd? Iedere stichting met deze grondbeginselen zal niet worden geregistreerd.

Integendeel ze zullen worden vervolgd! waar zijn onze demonstranten tegen homo discriminatie? tegen vrouwen onderdrukking/mishandeling? tegen antisemitisme? Onze waaren en  normen, onze beschaving wordt ondermijnd en en men zwijgt!!

Johan Agten op 12-02-2017 23:40

Nazisme is verwerpelijk, en het klopt, ik zeg dit al jaren, Islam is gevaarlijker

Johan Agten op 12-02-2017 23:48

Islam betekend "onderwerping",  in de koran waar moslims zich dus verplicht aan onderwerpen staat letterlijk dat apostacy of afvalligheid (het verlaten van je geloof) met de dood dient bestraft te worden.  Alle mogelijke discutie of twijfels voor minimaal redelijk denkende mensen dient hier toch mee afgelopen te zijn om te beseffen hoe gevaarlijk die ideologie werkelijk is.

Sirius op 12-02-2017 23:51

Geert heeft gelijk maar zal zijn doel niet bereiken.  Er staat in de bijbel geschreven;  tot de politiek de religie aanvalt. Dus er zal veel rottigheden komen waar Geert ons verteld / waarschuwd.

Derk op 13-02-2017 00:15

Zijn we "vergeten" hoeveel christenen er in de donkere middeleeuwen zijn omgebracht. U mag raden door wie?

Scrutinizer op 13-02-2017 06:28

@Johan Agten op 12-02-2017 23:48

"in de koran waar moslims zich dus verplicht aan onderwerpen staat letterlijk dat apostacy of afvalligheid (het verlaten van je geloof) met de dood dient bestraft te worden.  Alle mogelijke discutie of twijfels voor minimaal redelijk denkende mensen dient hier toch mee afgelopen te zijn om te beseffen hoe gevaarlijk die ideologie werkelijk is."

Gelukkig zijn meesten geen Westerse bekeerlingen. Wie in een moslim gezin opgroeide, kan altijd beweren dat ie zijn geloof helemaal niet afwerpt omdat het sowieso nooi zijn geloof geweest is doch slechts iets wat zijn ouders hem probeerden op te dringen sinds zijn geboorte. "Ik treed dus niet uit, immers ik was nooit toegetreden. Ik openbaar nu slechts dat ik het al die tijd nooit heb aangehangen".

OK, ik besef dat de eerste die dit argumenteerd er niet mee weg zal komen, zeker niet in een streng regime als pakweg Saudi-Arabie, maar als wij massaal dit inzicht zouden kunnen verspreiden, zouden wellicht meerdere (nu: gedwongen huichelaars) de stap kunnen proberen en eemaal het eerste schaap over de dam is, volgt de rest.

Misschien ligt hierin een taak voor een denktank (al dan niet door PVV gesponsord) om de geesten rijp te maken naar slachtoffers van opgroeien in een Moslim gezin? Verspreid met postbus51-achtige spotjes dat je niet uitstapt uit iets waar je nooit zelf bent ingestapt.

 

Tom Hendrix/Seneca op 13-02-2017 07:41

@Reinaert de Vos: 21.05. uur, op 12/2. Dank voor uw reactie.

Lechaiem op 13-02-2017 07:45

Forum voor Democratie kan best een leuke partij zijn maar, als de helft van de stemmen naar deze partij gaan en de helft naar GW dan zit je nog met lege handen en heeft de linkse elite toch weer gewonnen. Wilders heeft een hart voor Israel en komt er openlijk voor uit. Dit is belangrijk voor een land als Nederland. Nog steeds geldt wie Awraham zegend zal gezegend zijn. Gaat dus helemaal goed komen met Wilders als primier. Shalom in Yeshua vanuit Israel

Dokter op 13-02-2017 08:01

Inderdaad Sirius, het zal in hun hart worden gelegt door de Allemachtige om de Religilie aan te vallen en dan start de grote verdrukking.

Een tijd om naar uit te zien en dan onze beschermig te verkrijgen vam JHWH.

De tijd van de politieke onderdrukkers komt binnenkort aan zijn eind

Drossaard op 13-02-2017 08:36

@Derk, de Vikingen? Maar de hoeveelheid is toch geen schatting van te maken?

@Sirius, de woorden 'politiek' en 'religie' komen in de Bijbel niet voor. Graag een verwijzing als je zo'n vage opmerking maakt. B.v.d.

Elisabeth-Anna op 13-02-2017 09:26

Even tussendoor:

Het grote plan ontvouwt zich:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/knettergek-vluchtelingenwerk-wil-speciaal-asielvisum-waardoor-de-grenzen-echt-wagenwijd-opengezet-worden/

JP op 13-02-2017 09:34

@Moderator

OK, mijn fout. Bedankt voor de uitleg, ik zie nu dat ik het betreffende stuk niet goed heb gelezen (begrepen) dus. Gr. JP

Kan gebeuren, geen probleem. Mvg. Mod.

maria op 13-02-2017 11:15

Alles wat de boeken Openbaring en Daniël staatgeschreven zal zal ook gaan gebeuren, daar kan Wilders helaas niets aan veranderen

Cl op 13-02-2017 11:56

Geert Wilders zal Nederland uit de EU leiden. Omdat God hem heeft geroepen om dit land te redden. Hij is de Kores door God uitgekozen.

Hoe ik dat weet? Omdat de Here God mij dat gezegd heeft.

De Heer kent het plan van de satan, het plan van de omvolking en dat gaat Hij verhinderen want de Here God heeft nog grote plannen met Nederland!

Mark my words!

willy op 13-02-2017 12:05

Wilders heeft meer dan een punt maar de koran verbieden en de islam is spijtig genoeg tegen de vrije godsdienstenbeleving ! Shalom

Hubert Luns op 13-02-2017 12:42

Wilders wil de moskeeën verbieden. Mijn inziens voldoet het om hun torens, die uitdagende pilaren van dominantie, omver te halen en nieuwe moskeeën alleen toe te staan indien van buiten niet duidelijk herkenbaar. Ook dient te worden gecontroleerd dat de imams geen haatpreken houden. Imams zouden vervolgd moeten worden voor hun virulente taal, niet Wilders!

Hubert Luns op 13-02-2017 12:42

Als Wilders de agressieve kant van de Islamitische ‘ideologie’ belicht, is dat niet uit vreemdelingenhaat. Maar we moeten wél de feiten kennen! Tijdens het koloniaal bewind volgde de Nederlandse rijksoverheid voor Indonesië het princiep dat de constitutionele vrijheid van godsdienst ook voor dat land gold, maar dat de Islam een aantal sociale doelstellingen herbergt die binnen de Nederlandse opvattingen niet als godsdienst tellen, met de kanttekening dat niet zou worden geaarzeld hard op te treden indien de staatsorde dat vereiste. Deze opvatting kan ik achter staan mits met wijsheid en schroom in de praktijk gebracht. En juist dát ontbrak tijdens het koloniaal bewind.

Hubert Luns op 13-02-2017 12:43

Men trekt wel eens de vergelijking tussen de Koran en het Oude Testament, die beide vol geweld en haat zouden zijn. Niets is minder waar. Natuurlijk komt geweld voor in het Oude Testament, maar relatief weinig en geweldpleging wordt nooit geïdealiseerd zoals in de Islam. Bij Islamitische teksten prijst 61% van de Koran geweld aan, 75% van de Sira en nog eens 20% van de Hadith. De Koran is een boek zonder context en kan alleen begrepen worden indien samen met de Sira en Hadith gelezen. Die twee verzamelingen zijn niet facultatief. Context is bijvoorbeeld: Er was een lezing “in Amsterdam” die gehouden werd door “de premier”. Wat tussen aanhalingstekens staat is context.

Jean op 13-02-2017 13:59

Europa is een prachtig continent bestaande uit diverse nationaliteiten en 'westerse' culturen resp. talen en dat is allemaal zwaar beschadigd door die EU misdaadinstelling, een verzameling uitgerangeerde nietsnutten die deze instelling gebruiken voor "eigen gewin". Om de totale vernietiging te versnellen halen ze massaal duizenden/miljoenen barbaren binnen, barbaren zonder normbesef met maar een doel 'angst en verderf zaaien'.

Om Europa te herstellen is het noodzakelijk die EU troep uit te schakelen zodat landen onderlinge afspraken kunnen maken over wat ze samen willen doen, laten we beginnen met 6 a 7 landen die samenwerken op vlakken van fraudebestrijding, misdaadbestrijding, grensbewaking.

Stel we starten met Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Oostenrijk en Luxemburg en van die landen worden de buitengrenzen streng bewaakt door de 6 landen samen, daar hebben we defentie voor en niet om in afghanistan of elders in de wereld te gaan te bombarderen.

Over de 6 landen gelden qua verkeer overal dezelfde regels, voor criminelen dezelfde straffen, in die 6 landen is dubbele nationaliteit totaal verboden en in die 6 landen wordt islam verboden en verbannen en de mosselketen worden gesloten want in die 6 landen worden kinderen en vrouwen beschermd en gerespecteerd.

Om dat doel te bereiken moeten de Europeanen massaal hun stem geven aan PVV, FN, AfD, FPÖ, VB die dan samen "in overleg met de burgers" alles op papier zetten en de rechtbanken zullen die "seculiere" wetten moeten respecteren.

Ik zie al een prachtig leefbaar, welvarend veilig Europa aan de horizon verschijnen....

allangwakker op 13-02-2017 14:38

http://82.221.129.208/baasepagew7.html

Spoed :   Het gaat om de  b o v e n s t e  mededeling over de Oroville-dam in Calefornie ! Jim Stone berichtte er een paar dagen geleden al over dat de situatie gevaarlijk was, maar nu is het nog   e r g e r  !  Het is ook constant op CNN, mensen worden geevacueerd.  (  De rest van Jim Stone pagina is er bij mij af,  hij heeft weer eens problemen met hackers van zijn website,  komt goed, straks doet die pagina het wel weer )  De groothandel van het nieuws.  Ben benieuwd wat er gaat gebeuren nu, met die dam !

allangwakker op 13-02-2017 14:48

https://mainerepublicemailalert.com/2017/02/13/spillway-at-tallest-us-dam-in-california-about-to-collapse-tens-of-thousands-evacuate/

Hier ook,  de Oroville-dam staat op springen !  pfffff.....Laten we hopen dat het mee gaat vallen. (  heb trouwens familie daar,  ook nog  24 stuks )

JP op 13-02-2017 15:34

@Hubert Luns op 13-02-2016 12:42

Een rake reactie, zo moesten meer mensen erover denken.

Vaak vraag ik mij af over vele Politici: Spelen zij "stommetje", of weten zij echt niet beter? Want in het 1e geval zijn het huigelaars en volksverlakkers. En in het 2e geval zijn zij waarschijnlijk door gebrek aan gewicht boven komen drijven.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl