HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wilders: ‘Islam gevaarlijker dan Nazi ideologie en Koran moet verboden worden’

‘Moskeeën zijn als Nazi tempels en moeten worden gesloten’ – ‘Ons land is gekaapt en wij moeten het terug veroveren’ – ‘Dagen van het Romeinse Rijk, wat de Europese Unie is, zijn geteld’

 
Nazisme en islam hebben onder andere het willen uitroeien van alle Joden gemeen, een ‘meester ras’ (destijds Ariërs, nu moslims), en het desnoods met geweld willen onderwerpen van alle andere mensen en volken. (foto rechts: Hezbollah strijders).

Gisteren berichtten de media dat PVV leider Geert Wilders af zou zien van een Koranverbod en het ‘heilige’ boek van de moslims wil ‘gedogen’. De vermoedelijke reden is dat Wilders zelfs maar de schijn van het insinueren van razzia’s wil vermijden. Vandaar zijn opmerking ‘Natuurlijk gaan we de Koran niet bij de mensen thuis weghalen.’ In het TV-programma WNL op Zondag* maakte hij vanochtend nog eens heel goed duidelijk dat de PVV nog steeds de Koran wil verbieden en het boek als de islamitische versie van ‘Mein Kampf’ beschouwt. ‘De islamitische ideologie is zo mogelijk nog gevaarlijker dan het nationaal socialisme,’ benadrukte Wilders.

 

Wilders, wiens partij in een recente peiling van de huidige 15 naar 35 zetels stijgt (in andere peilingen 29 à 33), zei dat ‘als de kiezers de PVV echt zo groot maken zoals in deze peilingen, men niet om ons heen kan.’ Daarmee verwees hij naar het stilzwijgende cordon sanitaire –een illegale politieke blokkade- die de andere partijen met elkaar hebben gesloten om de PVV hoe dan ook niet in de volgende regering op te nemen.

‘Islam gevaarlijker dan nationaal socialisme’

De leider van de vrijheidspartij herhaalde dat de grootste gevaren voor Nederland de massa immigratie en daaraan verbonden islamisering zijn. ‘‘De islamitische ideologie is zo mogelijk nog gevaarlijker dan het nationaal socialisme. Ons land is gekaapt, en wij moeten het terug veroveren.’ De Koran vergeleek hij met Hitlers ‘Mein Kampf’ en moskeeën met ‘Nazi tempels’, die dagelijks tot haat en geweld oproepen. ‘Wij zullen onze rechtsstaat een plezier doen als wij dat niet meer toelaten.’ Officieel is ongeveer 6% van de 17 miljoen inwoners van Nederland moslim.

Politici en linkse goedmensen die Wilders’ vergelijking van de Koran met ‘Mein Kampf’ schandalig vinden, zouden dan eens moeten uitleggen waarom het bevel van Allah in de Koran om alle Joden uit te roeien en alle christenen desnoods ook (alleen krijgen zij eerst nog een kans om zich te ‘bekeren’), minder erg is dan de ‘Endlösung’, de holocaust in de concentratiekampen van Nazi Duitsland, vooral als er maar één blik op veel moslimlanden en gebieden hoeft te worden geworpen om te constateren dat islamisten –zeker niet alleen ISIS, Al-Qaeda, Hamas en Hezbollah- al jaren bezig zijn om Allahs bevelen in daden (proberen) om te zetten.

Naast het verlossen van onze samenleving van de islamitische haatideologie (‘de islam hoort niet bij Nederland’) streeft Wilders ook naar het herwinnen van onze politieke en financiële onafhankelijkheid door uit de EU te willen treden, en net als veel Oost Europese landen weer grenscontroles in te voeren.

D66 leider Pechtold ‘moet niet zeuren over koekje van eigen deeg’

Interviewer Rick Nieman vroeg hem ook nog naar de geruchtmakende foto die hij afgelopen week van Alexander Pechtold twitterde, waarin D66 leider tussen pro-Sharia demonstranten was geshopt. ‘Iemand die altijd tegen grenzen is en dan met zijn partij vol trots onze hele hoofdstad wil afsplitsen van Nederland (als Wilders premier zou worden), en die tussen Palestijnen en terroristenvrienden (Hamas supporters) staat te demonstreren, terwijl hij mij dat zelf eerder heeft verweten, zo iemand moet niet zeuren als hij een keer een koekje van eigen deeg krijgt.’

‘Nederland weer van ons’

Over zijn verkiezingsslogan ‘Nederland weer van ons’: “Dat is iedereen die in Nederland woont, Nederlander is en zich aan onze regels houdt. We hebben te lang een combinatie gehad van massa immigratie en islamisering (afgelopen 5 jaar 100.000 moslims binnengelaten), en dat samen met een totaal gebrek aan eisen stellen over assimilatie en integratie. Dat is een giftige cocktail voor iedere maatschappij, en dat zie je ook. We zijn ons land aan het kwijtraken, en mensen willen dat niet.’

‘Onze vrouwen en dochters durven in bepaalde wijken niet meer over straat; trambestuurders worden bespuugd, en op sommige scholen wordt alleen nog maar halal voedsel geserveerd. Van sommige mensen mogen we geen kerst en Pasen meer vieren. Het land wordt onveiliger, de terreur wordt Europa binnengehaald, en we doen er niets aan.’

Interviewer Nieman reageerde daar smalend op, waarop Wilders vervolgens een mail voorlas van een deeltijd leerkracht op een basisschool in Rotterdam: ‘De hoofddoekjes bepalen wat er op school gebeurt. Zo mag er op de kookles alleen nog maar halalvoedsel worden bereid. Op de nieuwjaarsborrel mag geen alcohol meer worden geschonken. Moeders willen niet meer gefotografeerd worden (omdat dit niet mag van hun moslimmannen), en in de ouderkamer wordt tussen de middag de Koran uitgelegd aan Marokkaanse vrouwen. Meneer Wilders, dit is Nederland niet meer.’

‘Dagen van EU zijn geteld; wij willen sleutel van onze voordeur terug’

Tegen de Britse Telegraph verklaarde hij eerder dat de ondergang van de Europese Unie nu ‘onomkeerbaar’ is, en dat pogingen om Groot Brittannië te straffen voor het Brexit averechts zullen werken. ‘De geest is uit de fles,’ zei Wilders over het door de elite verketterde populisme. ‘De dagen van het oude Romeinse Rijk, wat de Europese Unie is, zijn voorbij. Zij weten het en vechten de laatste paar jaar om het nog een beetje te verlengen, maar het proces is onomkeerbaar.’

Over de verkiezingen op 15 maart: ‘Ik wil premier worden. De vraag is of zij mij als premier willen. De kansen dat ik echt premier wordt zijn wellicht niet in mijn voordeel, maar ik heb er alle vertrouwen in dat als wij een resultaat behalen zoals in de huidige peilingen, het toch een reële mogelijkheid is.’

Mocht de PVV inderdaad aan regeren toekomen, dan is Wilders’ prioriteit in één zin samen te vatten: ‘de sleutel van onze eigen voordeur terugkrijgen’. Kortom: onze aan Brussel afgestane macht en soevereiniteit weer herstellen, en onze grenzen sluiten voor massa immigratie en de islam. (2)

* Vanavond herhaald om 23.00 uur op NPO-1.

Ook inmiddels te zien op youtube

 https://www.youtube.com/watch?v=PsNm5N290NY

 

Xander

(1) Südtirol News
(2) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
DN op 13-02-2017 15:38

Het enige wat ik kan zeggen is dat Wilders ongeveer dezelfde visie over moslims & islam heeft als wij, maar zolang de andere politiekers niet dezelfde mening zijn toegedaan, bijven we toch maar met hetzelfde probleemsysteem zitten... hoeveel verkiezingen zijn er al achter de rug, telkens heeft het volk in het zand mogen bijten, & dan nog wel dat moslimzand, dat geeft ondertussen al een heel vieze smaak! Het zal een wonder zijn als Wilders een absolute meerderheid haalt omdat de wereld ongeveer links & rechts haaks sterk tegenover elkaar staan & numeriek even sterk zijn, plus dat de liberale kant altijd achter de schermen kan blijven manipuleren.

Wilders is een optie voor een proteststem, maar we weten niet van tevoren hoeveel er op hem zullen, stemmen, dat is al zo rot aan het systeem, niemand wil nog moslims, maar het systeem heeft een eigen agenda die altijd toch weer wordt uitgevoerd of het volk het goed vindt of niet. We weten dat Rutte al een alliantie heeft georganiseerd tegen Wilders om hem buiten het bestuur te kunnen houden, dan covert die ook nog eens een deel van Wilders zijn agenda om de stemmen af te pakken, dat is een spelletje dat politiekers ook altijd ongestraft kunnen spelen, de domme massa trapt daar telkens weer in is gebleken in het verleden, dus dit systeem zorgt goed voor zichzelf maar slecht voor het volk, het wordt dus stilaan tijd dat het volk dit systeem volledig aan de kant gaat zetten?

vijgeboom op 13-02-2017 19:10

De PVV zie ik geen 76 zetels halen en als de andere partijen de PVV gewoon uitsluiten ondanks dat de PVV de meerderheid heeft kan er gewoon weer een coalitie komen van VVD, D66 en de PVDA en misschien nog een 4e erbij.

Oma op 14-02-2017 01:13

Beste Martin Jan

"Als het om de islam gaat zou je hem een academische variant van Wilders kunnen noemen.  Hij is veel beschaafder. Kijk ook eens op: www.forumvoordemocratie.nl"

Beschaafder? Dat heb je net niet nodig tegen barbaren (onderontwikkeld en onbeschaafd) want dan ben je al op voorhand verloren ...het is met die slappe houding dat er al 30 jaar gepamperd wordt , dat overigens de autochtone belastingbetaler miljárden heeft gekost..en? Heeft het ook maar iets geholpen, die 'beschaafdheid'?

Neen, integendeel en een roofdier moet je bestrijden met sterke wapens, niet met een pot honing smeren in de hoop dat ie je niet verscheurt....bovendien wordt 'tolerantie/verdraagzaamheid' door moslims aanzien als zwakte...we worden zo al genoeg geminacht door die superieur gewaande moslims zonder dat ze (de politiek!) dan nog op de knieën gaan liggen door intoleranten 'tolerant' te behandelen, waarvan moslims dan uiteraard gretig misbruik maken.

Kijk enkel maar eens hoe ze al hun eisen al opleggen in de maatschappij, de maatschappij waarin nota bene de scheiding van kerk/staat in de grondwet staat geschreven! En toch slagen religieuze kwezels erin om burgerlijk/bestuurlijk hun religieuze regels op te leggen op de westerse maatschappijen: duidelijke schending van de grondwet maar daar hoor je geen haan naar kraaien, nietwaar? De wet lijkt zo reeds ondergeschikt gemaakt te zijn aan het debiele islam juk.

Bovendien: indien Wilders verkozen wordt, dan heeft geen énkele andere partij te beslissen dat ze niet met hem willen samenwerken/regeren of komen ze er dan eindelijk publiekelijk voor uit dat in Nederland géén democratie heerst en dat de stemmen van de kiezers en het volk niet tellen?! Pikken de Nederlanders dat? (Wij worden geconfronteerd met hetzelfde: ook VB wordt ongrondwettelijk aan de kant gezet door een cordon sanitaire)

Als de kiezer beslist dat Wilders de verkiezing wint, dan hebben álle politieke partijen zich bij de wil van het volk neer te leggen. Punt. Dan moeten ze maar eens beginnen samen te werken want het verleden leert ons dat geen van die kleuters kán of wil samenwerken En daar betaalt de bevolking de dure prijs voor. Dat moet eens gedaan zijn: het algemeen welzijn en ten dienste staan van het volk moet prioriteit worden.

allangwakker op 14-02-2017 01:27

http://beforeitsnews.com/alternative/2017/02/oroville-dam-emergency-this-is-who-and-why-they-did-it-3477075.html

en false flag / sabotage,  dat weten we tegenwoordig e r g  snel, wordt routine. En hebben jullie op jim stone ook het `50 dollar-biljet ` gezien ?  bizar,  zelfde als toen met 9/11

Elisa op 14-02-2017 17:00

Ik zou jullie allemaal op een belangrijk feit willen drukken: Heel veel Amerikaanse Christenen hebben Enorm gebeden opdat Trump President zou worden en dit is gebeurd. Dat dit een Voorbeeld is voor ons. Laten wij ook met heel ons hart Smeken tot God en vragen dat Hij een Sterke en Christelijke leider stuurt voor Nederland. God vraagt onze Medewerking. De Amerikanen werden verhoord. Wat belet ons hetzelfde te doen ? Gebrek aan geloof ? Gewoon Doen !

Rebellio op 15-02-2017 10:05

@Elisa, goed punt! Als je geloofd in de God van Abraham Isaak en Jakob, dan geloof je in de kracht van het gebed. Dus bid! Zoals in Mattheüs 7:7 en 8 omschreven: Bid en je zal gegeven worden. "Wees aanhoudend! Blijf vragen! Blijf zoeken! Stop niet met kloppen!" Het is dan wel geen recept uit een kookboek maar het standpunt dat ons doel is en dat we moeten hebben in onze gebeden en ons leven. We moeten volhouden en trouw zijn. De moet dan wel liggen op de Wil van God, zijn koninkrijk en zijn glorie.  

Elisa op 15-02-2017 13:56

Les aub deze voorspelling die een gepensioneerde brandweerman van God heeft gekregen in 2011 :

http://www.charismanews.com/politics/issues/61220-firefighter-prophet-updates-his-vision-for-donald-trump-s-presidency

En hier een video met Mark Taylor en anderen: https://www.youtube.com/watch?v=bVzJX3vUD4M 

Zeer belangrijke zaken worden hier verteld.

Elisa op 15-02-2017 13:59

En hier een voorspelling van een ex-Moslim over Trump:

https://www.youtube.com/watch?v=_aee2nrBy6c

Elisa op 15-02-2017 15:55

Zeer interessant: https://www.youtube.com/watch?v=TuKCOsXXUmI Ik neem aan de meesten onder onder ons wel Engels begrijpen.

Harold op 16-02-2017 09:30

Wij hebben in Nederland een paar Christelijke politieke partijen, maar er is maar één partij die artikel 36 van de Nederlandse geloofsbelijdenis serieus neemt. En dat is de PVV.

Voor de duidelijkheid, in artikel 36 roept de geloofsbelijdenis, de overheid op tot bescherming van Christelijke waarden, en uit te roeien, alle vormen van afgoderij en valse godsdienst, om het rijk van de antichrist te gronde te werpen. 

In tegenstelling tot dit artikel zegt ChristenUnie juist, dat moslims onze 'medebroeders' zijn en zelfs dezelfde God als Christenen aanbidden. Je kan je dus afvragen hoe serieus de Christelijke partijen de Nederlandse geloofsbelijdenis nog serieus nemen. Betreffende dit artikel wat ik zeer belangrijk vindt omdat dit meer dan andere artikels rechtstreeks onze manier van leven kan beïnvloeden, is al één de PVV zeer duidelijk en radicaal. De SGP overigens in mindere mate.

Elisa op 16-02-2017 11:57

De vraag is wat gaat ChristenUnie doen met hun opvatting "moslims zijn onze medebroeders" ? Elk mens is onze broeder en zuster en moeten dus met respect en liefde behandeld worden, hierin hebben ze gelijk. MAAR als zij met deze zin bedoelen dat de Islam gelijkwaardig is aan het Christendom en dat de Islam in ons land evenveel rechten moet hebben als het Christendom en dat de Islam onderwezen mag worden in onze scholen en dat moslimse feestdagen opgenomen moeten worden in onze kalender, dat Hallal voedsel beschikbaar moet zijn in de winkels en er geen varkensvlees meer mag gegeven worden in scholen, enz. enz. dan zeg ik Nee en nog een Nee. Onze cultuur moet Altijd christelijk blijven. Zij moeten zich niet gaan bemoeien met onze cultuur en godsdienst. Deze is van ons. Willen zij hun Islam belijden, dan doen ze dat maar thuis in privé (ze mogen zich natuurlijk ook bekeren tot het Christendom) want het Christendom is van ons en dat behoren zij te respecteren zoals wij de Islam in hun landen moeten respecteren. Kijk hier naar wat een Islamitische vrouw zegt :

https://www.youtube.com/watch?v=m8uOBO-6rz8

https://www.youtube.com/watch?v=pSPvnFDDQHk

Wat is de mening van Wilders over abortus ? Dat zou ik heel graag willen weten. Dank bij voorbaat.

Harold op 16-02-2017 17:01

@Elisa uiteraard dienen wij elk mens met respect en liefde te behandelen. We moeten zelfs bidden voor onze vijanden! En daarmee zeg ik dus eigenlijk dat ik het niet met jouw stelling eens ben dat we allen broeders en zusters van elkaar zijn. Sterker nog de moslim is en blijft een vijand van ons en absoluut geen broeder. Dit wordt vaak wel eens gezegd door Christenen om zichzelf een goed gevoel aan te praten inzake de zgn. Naastenliefde. 

Nee, we moeten duidelijk onderscheid maken en niet klakkeloos iedereen broeder of zuster noemen en dat kan heel goed zonder de zgn. Naastenliefde teniet te doen. Als de Bijbel zegt om te bidden voor onze vijanden, dan bedoel de Bijbel daar óók vijanden mee en draaid de Bijbel ook geen doekjes om en zal deze vijanden ook niet ineens broeders noemen. De islam en zijn volgers druisen rechtstreeks tegen onze opvattingen en leer van Jezus Christus in, ja men ontkent keihard onze Jezus. Dit zijn vijanden en geen broeders.

Geert Wilders ik ondanks zijn felle weerstand tegen de antichrist geen overtuigd Christen en zal waarschijnlijk ook geen moeite met abortus hebben. Het blijft dus een keuze voor iedereen persoonlijk welk onderwrrpen zwaarder laat wegen.

U bedoelt dat de Islam uw vijand is maar toch niet die mens ? 

Hoe weet u wat dhr. Wilders zijn mening is? Uw eigen aanname ? Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 16-02-2017 18:32

@Elisa: 11.57. uur. Dat ben ik met U eens, Elisa. Nederland is al meer dan 1000 jaar geleden, gekerstend. De Christenen, hebben mede Nederland gevormd. En wij hoeven in mijn visie niet te wijken, voor de islam, want de islam druist in tegen zowel de christelijke, alsook onze democratische waarden. Dat laat onverlet, dat we ook de moslim als medemens dienen te zien. Maar het zijn inderdaad, niet onze broeders en zusters in Christus. Zo zie ik dat in ieder geval.

Elisa op 17-02-2017 13:24

God beschouwt iedereen als Zijn kind en wilt dat dit kind in de Hemel komt, of het nu "gewone" zondaars zijn of Moslims. Dus wij zijn allemaal broers en zussen van elkaar want we hebben allemaal dezelfde Vader in de Hemel.

Dit wilt niet zeggen dat wij de leugens (zoals die van de Islam) die bepaalde broeders of zussen aanhangen niet moeten voorkomen en/of bestrijden. Natuurlijk moeten we dat doen. We mogen immers mensen die geschapen zijn door God niet in de leugen laten leven. Dat zou geen naastenliefde zijn. Maar dat moet wel gebeuren in de liefde anders is het Christendom geen haar beter dan de Islam. Correct Elisa, dank. Mod.

De Islam zegt dat God zijn schepsels nooit bij de naam noemt, omdat het slaven zijn. Vreselijk ! Hoezeer moeten wij dan ook medelijden hebben met Moslims en hun op de hoogte brengen van de waarheid van het Christendom en tegelijkertijd zeer waakzaam zijn zodat de Islam geen terrein wint maar terrein verliest.

Dus begrijp mij goed: De Islam is onze vijand omdat het een leugen is, maar niet de mens omdat het een schepsel is van God. Er zijn nu veel Moslims die zich bekeren tot het Christendom en aan iedere Moslim zou deze video getoond moeten worden: https://www.youtube.com/watch?v=fJr8tcqvuMg maar ook wij kunnen leren van deze video zodat we weten wat te zeggen tegen Moslims...

Wat betreft Wilders: ik denk dat voor God, arbortus heel zwaar ligt. Maar als wij op Christenunie stemmen dan komen die andere grotere partijen die vóór abortus zijn, toch aan de macht en blijft abortus gewoon bestaan. Niet ?

Elisa op 20-02-2017 17:33

Kan iemand mij inlichten of Wilders tegen abortus is ? En welke christelijke partij naast die van Wilders is er nog waarop wij zouden kunnen kiezen en die kans op winnen heeft ? Het is nl. zo dat ik in België woon (maar nog steeds Nederlandse ben ☺) en ik ook wil kiezen (op de juiste partij natuurlijk) maar ik heb geen kabel tv en ben er dus helemaal uit wat betreft de NL politieke partijen. Kan iemand mij raad geven ? Wilders of ..... ? Dank bij voorbaat.

 

Misschien kunt u hier wat mee.

Het onderwerp abortus komt ook aan de orde. Mod.

http://www.nieuwwij.nl/opinie/christenen-zijn-vrij-om-op-de-pvv-te-stemmen/

Elisa op 23-02-2017 13:31

Hartelijk dank Xander ! Ik ga het meteen bekijken.

Ik heb nog een interessante video gevonden over een Moslim die zich bekeerd heeft tot het Christendom, een wijze man ! Helemaal tot aan het einde te bekijken ! Een beetje lang maar de moeite waard : https://www.youtube.com/watch?v=w0EjYrP4YUE

Hier nog drie indrukwekkende getuigenissen van een andere ex-moslim:

https://www.youtube.com/watch?v=4Q6KEAp6sqQ Deel 1

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=I1cSSFJGfN0 Deel 2

En deze is komisch en ontroerend tegelijk (het gaat over dezelfde ex-molim uit deel 1 en 2). Die man heeft de oprechtheid en spontaniteit van een kind (te bekijken vanaf: 1:03:25)

https://www.youtube.com/watch?v=n6f8sx6UjeY

Elisa op 28-02-2017 12:05

Een vraagje: Hoe staan "Forum voor Democratie" en "VNL" tegenover abortus en euthanasie ? Ik kan het zo gauw niet vinden op internet ! Dank voor de hulp !

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl